skačica
|
Midva nalepke ne bova imela, verjetno. Je pri Izi nisva imela, zdej pa tud ne vem če bova, edino če bi res kakšno luštno najdla. stuhica- nič se ne bosta selile med novembrke, bosta kar lepo z michelle tukaj klepetali. Ne damo nobene. Tud če bosta malo zamujali. Jaz sm mal prej pojedla dve lučke (frrr- sem ti rekla, da jih bom nabavila ), kinder country bom za spremembo na miru pustila, čeprav je moj naredil spet zalogo. Imam občutek, da bo fajn tehtnica poskočila v četrtek. Tok apetita pa še nisem imela v tej nosečnosti. Da ne govorim, da kosilo jem 2x. No, večerje pol ni, so pa sladkarije... Dons je moj spucal akvarij za želvico, pesek opral, vse filtre sčistil... Kok ma zdej lepo. Sem prav srečna zanjo . Jaz sem pa kar moker baldehinček še enkrat zlikala in ga kar gor nataknila, je bil po peglanju že na pol suh, pa spet ni čisto raven , je pa veliko manj zmečkan kot po prvem pranju.Me briga, ga ne bom več likala pa če je ves zmečkan.Kot bi kupila ne vem kakšen pofl, sem pa dala za kompletek 60 eurov v BC, mislim, da je od Aljaža. No, sej je lep drugač. Dons ni nobenih popadkov, me pa boli križ za umret, sem preveč delala. Jutri imam samo noge v luft. Res. Mene pa tko mika, da bi šli v soboto v ta Bumbar park v MB, čeprav se mi res ne da več vozit, ampak zih bi blo Izi full všeč. Jaz pa vse potrpim, samo da se ima mala fajn. Sej, če mi odteče voda, grem pa kar v MB rodit. Al pa na Pikin festival v Velenje. V nedeljo grem spet jest, stric in teta vabita na praznovanje njunih RD in godov. Sem full vesela, ker vedno pripravita samo dobre, domače jedi. Njami. Zdele grem pa spat, jutri bo tamala zih že ob 8-ih vstala.
|