|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
22.9.2009 22:39:42   
stuhica
Čveke vidm da ste spet uživala epr žabarju...

Preglled jaz koimi čakam drug teden v sredo... sicer pa sva se z michelle zmenile anede da bova lepo počakale do konc oktobra anede.... ne bova nč prehitevale...

Drugačepa čestitke vsem novopečenim maicam injihovim otročkom

Vsem diplomirankam  bravo, upam da men drug let uspe magistrirat....
Je pa hecen ko sem bila z alvinom noselča sm diplomirala na višji , zdej smo pa zgleda po praznovanju diplome  na visoki uspel novga člana familije pridelat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da sta oba nekak povezana z diplomo... to bosta oba pametna user posted image user posted image user posted image
Punce me pa ful ima zdej že da bi vprašala kaj bomo imel... najbl zarad imena ker se s pet ne znava z našm,u zmenit kako naj bo otročku ime... za punčko naj bi bila Lejla za fantka pa ni in ni idej...

Pattaya ja tud men s eito dogaja kot teb zrad cukra...ma se mi bo že zrolal upam da še zdržimo dietko....

Michellle ostajava okotbrki al misliš da se bova v novembr preselile... ???

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
22.9.2009 23:28:47   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Super, samo da sem komu pomagalauser posted image
Evo, mi smo po večerji, ženski del družine je skopanuser posted image oči pa še čaka. Je verjetno ves zmatran, bo pomoje zaspal kot angelčekuser posted image
Jaz sem preživela dan, sem čakala tel.klic ker sem se bala za streptokok k mi je prejšnji teden G vzela bris, pa če bi kaj bilo, bi me sigurno že poklicali, kajneuser posted image sicer imam jutri pregled, ampak bi sigurno že danes kaj izvedla če bi blo nujnouser posted image user posted image
No, zdaj pa mal tv-ja pa mal vas še pridem pogledatuser posted image

sej ne da te straši sam jst k sm melaq unetje mi je vzela bris in je rekla da če bo kej hudga da me bojo klical in me niso pol k sm pa pršla na pregled mi je pa prbila moja G. da mam streptokoko bakterijo user posted image user posted image  tko da držim prstke da te ne bo tko presenetla k je mene user posted image user posted image user posted image user posted image

mamo pa zdele spet od tasta lekcije o financa tko da bi ga zdele za glavo prjela pa ob zid vse na mojga vrže in mi gre na žiuce pol pa prau kam gre dnar mislm k bi ga zbrcala mah sej bo najlaži je z pouno ritjo srat

mi se bomo pa dons k se bomo v pojstlico ulegl dokončno zmenil za ime pa predlagala bom da pogledava če mu bo še katir všeč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
22.9.2009 23:34:25   
Nej@
matične celice, par dni nazaj je ena nekaj omenjala darovanje le teh v javno banko in da je zastonj, kako je zdaj točno kaj s tem?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
22.9.2009 23:35:29   
Lara Croft
Ma kakšne čveke ste? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boste končale drugi del do konca oktobra? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
22.9.2009 23:42:41   
skačica
Midva nalepke ne bova imela, verjetno.  Je pri Izi nisva imela, zdej pa tud ne vem če bova, edino če bi res kakšno luštno najdla.

stuhica- nič se ne bosta selile med novembrke, bosta kar lepo z michelle tukaj klepetali. Ne damo nobene. Tud če bosta malo zamujali.

Jaz sm mal prej pojedla dve lučke (frrr- sem ti rekla, da jih bom nabavilauser posted image ), kinder country bom za spremembo na miru pustila, čeprav je moj naredil spet zalogo. Imam občutek, da bo fajn tehtnica poskočila v četrtek. Tok apetita pa še nisem imela v tej nosečnosti. Da ne govorim, da kosilo jem 2x. No, večerje pol ni, so pa sladkarije...

Dons je moj spucal akvarij za želvico, pesek opral, vse filtre sčistil... Kok ma zdej lepo. Sem prav srečna zanjouser posted image . Jaz sem pa kar moker baldehinček še enkrat zlikala in ga kar gor nataknila, je bil po peglanju že na pol suh, pa spet ni čisto ravenuser posted image , je pa veliko manj zmečkan kot po prvem pranju.Me briga, ga ne bom več likala pa če je ves zmečkan.Kot bi kupila ne vem kakšen pofl, sem pa dala za kompletek 60 eurov v BC, mislim, da je od Aljaža. No, sej je lep drugač.

Dons ni nobenih popadkov, me pa boli križ za umret, sem preveč delala. Jutri imam samo noge v luft. Res.

Mene pa tko mika, da bi šli v soboto v ta Bumbar park v MB, čeprav se mi res ne da več vozit, ampak zih bi blo Izi full všeč. Jaz pa vse potrpim, samo da se ima mala fajn. Sej, če mi odteče voda, grem pa kar v MB rodit. Al pa na Pikin festival v Velenje.
V nedeljo grem spet jest, stric in teta vabita na praznovanje njunih RD in godov. Sem full vesela, ker vedno pripravita samo dobre, domače jedi. Njami.

Zdele grem pa spat, jutri bo tamala zih že ob 8-ih vstala.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
22.9.2009 23:51:09   
skačica
Lara Croft- a da še premal čvekamo???user posted image . Ja, se bomo potrudle, da bomo v mal hujšem tempu nadaljevaleuser posted image . Po moje pade tretji del do konca septembra.Zih ne bomo dočakale oktobra, če bomo šlo tkole naprej.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 0:06:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
23.9.2009 0:10:12   
rozilu
Komaj zdaj sem vas uspela prebrat za danes... smo vam pa konkurirale v klepetanju v živo na tortici pa sladoledu ... user posted image

Mateja8 - čestitke za pupico! user posted image

Pa diplomantkam tudi vse pohvale!

Danes sem zagnala likalnik po doooooolgem času user posted image . Sem celo ugotovila, da dela (para sicer bolj tako-tako: ko jo nočem, ven puha; ko pa bi rada kaj, je pa ni in ni user posted image ), zlika pa vseeno... Tako da je košek zdaj oblečen, ostalega pa nisem uspela zlikati, ker sem dobila obiske (kak izgovor, glede na to, da sem jih jaz povabila user posted image ).

No lahko noč vsem!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.9.2009 7:33:10   
Crystall
Michelle ... naročila sem na strani: http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=11&option=com_virtuemart&Itemid=1

Danes ponoči me je pa tak krč zagrabil v nogi, da zdele prav lepo šepam user posted image . Sicer je pa danes moj zadnji delavni dan. Sem vsaki sodelavki napisala pisemce, ga bom zdajle lepo zvila, zavezala z mašnico ter podarila. Pa pecivo in sok grem še kupit, da imamo še malce zaključka. Za otročke sem pa pripravila kmečke igre. Haha. Obešali bodo nogavice na vrv - to bo še zanimivo user posted image  komaj čakam user posted image

Sem pa takole napisala:

Nobena pot ni ravna,
nobena pot ni revna,
a vsaka je zahtevna
in tvoja ena sama - GLAVNA.

T. Pavček

DRAGA SODELAVKA!

Podajam se na novo pot, na pot veselja, sreče, joka, objemčkov, poljubčkov in tudi skrbi. Komaj čakam, da pridem na pot, kjer ne bom le Eva, temveč tudi MAMI.

Ponosna sem, da sem lahko nosečniške radosti in tegobe v prvi meri delila s teboj, da si bila ob meni, ko sem zaskrbljeno čakala na pregled naslednjega dne, ko sem se veselila ob novici, da najin mali fantiček krasno napreduje in da si ob meni zadnji šolski dan, ki ga preživljam pred rojstvom najinega prvorojenca.

HVALA za vse!

Eva

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.9.2009 7:44:38   
Meliitak
dobro jutro punce!!!

user posted image

včeri sem bla zanč in se nisem nč javljala, sem pa bla na CTG in sem se za tistih 20 minut na aparatu zamudila skor 2 uri...ja tko je to, treba čakat povsod...sj se ne vsajam, sam me je že tok na wc tiščal, da sem bla že tok neučakana, sma pol ko sem letela ven sem tud mim wcja šibala in počakala do doma...ufff sm bla napeta kot da bom zdej zdej rodila he, he...pol pa aaaaaaaaaaaaah olajšanje...baje je pa vse ok, itak bodo pa povedala G kako pa kaj, ker se nisem mela priložnosti pogovarjat z dr. samo s sestro...tko da poročam drug teden s pregleda

mateja8 čestitke za malo pikico, čuvajte se in mejte se lepo vsi skupej!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Bravooo za vse ki ste diplomirale in še mislite pred rojstvom otročka, tko da bomo mel še otročke diplomante user posted image

user posted image

Pravoda in Februarka nas je kr nekaj gorenk, ki mamo rok v oktobru in mislimo v kranju rodit, tko da je velika možnost da se tam srečamo he, he...čeprav mam jest rok 15.10. si želim, da bi rodila prej, sam kot kaže bom še mal čakala, želim si pa tudi ja da bi dete bilo tehtnica

Rakica...ja prov si nardila, tko da maš vsaj mal miru, čeprav vem, da te tok mečejo hormoni in smo nosečke sposobne zarad tega marsikaj narest...jest v tem trenutku nevem kaj bi nardila v isti situaciji, ampak bi pa probala se čimmanj sekirat, čeprav vem da je težko

Za vse nas katere nismo ble pr Žabarju...

user posted image

< Sporočilo je popravil Meliitak -- 23.9.2009 7:45:57 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
23.9.2009 7:51:42   
gorenka
Jutro!

Chrystal - lepo si napisala! Je razbrat s tvojega dopisa da delaš v prav prijetnem kolektivu! Se bodo tvoji sodelavci kar stopili in še bolj čakali na user posted image user posted image

Drugač pa sm včerej pr žabarju skorej ploščato rit dobila...me je zvečer konkretno kolk bolel k sm predolg sedelauser posted image , no ja prou mi je kva pa ne znam nehat čvekat (če je pa fletn a ne)user posted image

Pa še to...včerej moj šalta po tv-ju in vmes nabaše na oddajo piramida... In je bil eden izmed gostov tut E.Pintar. Sm se še enkrat konkretno nasmejala glede na včerejšnjo temo pri žabarju (muca maca bo zdej tko nardila user posted image , pa upam da nam kej čez uč dobila user posted image ) user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 23.9.2009 7:52:36 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
23.9.2009 7:59:15   
Talika19
Jutro!

Jaz sem tudi Erazma videla na TV in sem se isto začela smejat.user posted image user posted image
Drugače je bilo pa super, se mi sploh ni zdelo, da sem prvič, ste me ful lepo sprejele.

Čestitke vsem, ki študirate, ki ste diplomirale. To je res velik dosežek, sploh če imaš že kakšnega otroka doma, ker se je potem pa treba res fajn organizirat. Ampak jaz verjamem, da se vse da, samo, če je volja.
Jaz sem tudi v prvi nosečnosti hodila na podiplomca, v drugi nosečnosti pa sem magistrsko napisala. Kaj bodo brihtni naši otroci.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
23.9.2009 8:00:08   
Crystall
Hvala Gorenka. Res imam krasen kolektiv! user posted image

Poglejte tole: http://24ur.com/novice/slovenija/heimlichov-prijem-resil-deklico.html

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
23.9.2009 8:02:34   
rolika
Dobro jutro...user posted image
Crystall zelo, zelo lepo si to napisala, jih boš zelo razveselila user posted image
Pri meni nič novega, spali smo slabo tako kot vedno samo eno veliko premetavanje vso noč,.... bo že.
Zdaj pa novim izzivom nasproti user posted image se slišimo user posted image
lp

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
23.9.2009 8:08:35   
boob
gorenka muca*maca te bo čez enga jst pa čez druzga user posted image , pa tako lepo ime, ti pa v sekundi vse pokvarla user posted image user posted image

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
23.9.2009 8:14:05   
gorenka
u bemtiuser posted image ....upam da se bosta do 1.10. k je naslednje srečanje že pomirile...drgač bom pa z enourno zamudo pršla da bosta do tacajt že obe pohne cukra in bodo že začel delovat hormoni srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.9.2009 8:19:37   
karmen b
Dobro jutro

No men je včer dokončno skuril računaljnik, dobr da mamo dva. Ne vem pa kako bom dobila vse tiste podatke nazaj, ki so bli gor. Skoz nam jemlje elektriko in zgleda, da je pršlo preveč toka not naenkrat in je blo konc user posted image user posted image user posted image

No zdele pa berem o vseh telih pregledih in se spomnem, da moram do devetih kri dat v laboratoriju. Sem pa brihtol taprav. Skor bi pozabla. Jutri mam namreč pregled in mam še zadnji pregled krvi za tokso. Tako da zdej šibam na Vič.

Jao spet bom mela enga letanja dons, pa ravn dobr sem se naspala zdej za dva dni nazaj. Skor enajst ur sem spala. Vmes čala 4x lulat, sam se skor ne spomnem.

Hehe gorenka tale Erazem je pa dobra, kot da smo ga telepatsko priklicale v Piramido.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.9.2009 8:19:54   
Anonimen
Dobro jutro punce...včeraj nisem mogla poročati iz pregleda, ker sem bila tako utrujena pa še na pico sva šla ( in bjek je blo slano, posledično še želodček štrajkal ponoči ). No v glavnem pri meni je stanje tako.Sem bila na CTG-ju srček lepo bije, popadki skačejo od 20-30 ( to mislim, ni še nič ?). Plodovnica je OK nič ne odteka, dobila ssem nekaj za izcedek Vagisan ( sem imela ponoči skozi voden izdedek-ima kakšna izkušnje ??). Najvažnejše tamali / tamala je normalno zrasel in dosegel težko cca. 2800-2900. Tako, da sem si kar lepo oddahnila. Spodaj je še vse OK. Glede na vse pa je na koncu rekla, da je lahko zdaj porod kadarkoli. Tako, da to je to...   Kakšne vrednosti ste pa ve kaj imele na CTG-jih ?

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
23.9.2009 8:21:18   
muca*maca
Dobro jutrooo!!!

Kok sem se začela smejat, ko sem prebrala post od Gorenke, hihihihi!!! user posted image user posted image user posted image
Še dobr, da sem bila pr tastu na večerji in zgrešila tole piramido, k pol bi pa Erazem ziher izpadel. Za tiste, k ne veste, ERAZEM po Erazmu Lorbku, junaku slovenske košarke in NE po "najbolj zažaljenemu slovenskemu samcu" E. Pintarju user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj je bilo pri Žabarju res luštno, s Karmen B sva si za višek privoščile še žabje krake, o katerih sanjam že od ta prvič, ko smo se tam dobile. Končno!
Upam, da dete ne bo imelo na koži kakega znaka v obliki žabice, k sem tok dolg odlašala, a ne , Rozilu???

Zdaj pa čakam da se dvigne ta ljubljanska megla in se potem odpravim na sonček na Rožnik in nekje bom še na eno kavico šla. Še ene dve uri.

Do takrat lahk itak miljon enih stvari nardim, čist preveč je vedno dela in pol me kr mine vse skup user posted image Sej te prime, pa te mine, ne?user posted image

LP
user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.9.2009 8:42:52   
Februarka08
Jutro.

Pravoda, sem včeraj prav nate mislila cel večer pa hodila gledat če je kaj novega, no sem pa zdajle prebrala...user posted image super, sem ti jaz rekla da bo vse okuser posted image user posted image
Jaz vas samo na hitro pozdravljam, šibam na pregled... ma me kar mal zvija kako bo, ne vem zakaj, saj bom mela samo CTG pa vodo morm datuser posted image ji bom pa tud jaz omenila tole glede plodovnice, se mi zdi da mam kar mokre hlačke skozuser posted image user posted image joj, pa tale bakterija me skrbi... ninasiki, upam da ne bo tako tudi pri meniuser posted image

Lepo čvekajte, vas preberem (če mi uspeuser posted image ) ko pridem nazajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.9.2009 8:44:30   
Anonimen
Februarka08 hvala za skrb, za 1x je res vse OK. Držim pesti za tvoj pregled, bodi mirna in poročaj. Te bomo počakale na forumuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.9.2009 9:18:07   
rozilu
Jutro drage user posted image !

Lepo opravite na pregledih! Jaz ga imam jutri, komaj čakaaaam.

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Upam, da dete ne bo imelo na koži kakega znaka v obliki žabice, k sem tok dolg odlašala, a ne , Rozilu???

Ma se mi zdi, da si včeraj nadoknadila za celo nosečnost nazaj, tako da ni panike user posted image . Mogoče pa bo imel user posted image samo tako dooooolge noge kot žabe (in Erazem L.) user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
23.9.2009 9:42:06   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Hvala Gorenka. Res imam krasen kolektiv! user posted image

Poglejte tole: http://24ur.com/novice/slovenija/heimlichov-prijem-resil-deklico.html

crystall tale dva tazadnja starša sta bla pa kr 100% mata onadva prou men je kr slabo ratal user posted image user posted image  zgleda nekateri ne gledajo nič tv-jev.....in pohvalno full lepo si napisala za sodelauce takih služb je malo da si ljudje ne mečejo polena pred noge

mi smo pa mal prej ustal in gremo zdej na kavico pa za vse držim pesti da bojo pregledi BP

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
23.9.2009 9:47:51   
Nea_teja_
Jutro punce evo mene iz pregleda.
Veliki smo 50cm težki 3.200g. in tudi pri nas se je začelo dogajati sem odprta 2 prsta .V soboto imam pregled oz lahko tudi že rodim v Postojni kjer je dežurna moja G.Mojga je skor kap,ko sem mu povedala on pa je še veselo razmišljal kako bomo preživeli vikend na morju.Ni kej je pa optimistuser posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
23.9.2009 9:49:32   
Aniiita
Dobro jutro user posted image

evo,moj ritual- pred učenjem še na ringarajo pogledat user posted image

Ma jaz še nisem razmišljala o nalepkah..se vam zdi da to kaj pomaga?

Mi je pa všeč tvoja ideja Crstall, bom morda naročila tudi jaz..moj user posted image bo namreč imel v tistih dneh tudi rojstni dan, pa mu bom še to zraven dala. user posted image

Čaw Lara user posted image Laro si kar zapomnite, ker bom njo prosila, da vam sporoči, ko se  bo naša user posted image rodila. user posted image

Katera bo naslednja se sprašujete? A čmo pobirat stave? user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?