|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
23.9.2009 9:56:36   
skačica
Jutro!

Midve sva se vstali pred skoraj urco, zdele kuham zajtrk, Iza gleda Nodija. Spet sem spala kot angelček, le enkrat vstala ob sedmih, ko je šel moj v službo, šla na wc in zaspala nazaj do devetih. Ma, super, res.

Ja, lahko bi pobirale stave, jauser posted image , sej jih je že kar velik na štartnih pozicijah.

Iza ima še vedno drisko, sicer jo je imel pa tudi Izak 5 dni, zdej je ok. So vsi trije mulčki zboleli, prinesla je pa sestra iz vrtca. Je pa zanimivo, da drugih znakov sploh ni. Samo driska in to je to. Pa še to ne neki huda.
Včer sem ji dala Linex kapsulo, danes tud dobi, ampak jo s tako muko pogoltne. Kaj ji lahko še dam?

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
23.9.2009 9:57:51   
skačica
neja teja- ja, teb se pa res že dogaja, sicer je pa dojenček že čisto dovolj težek, da pride BP na svet.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
23.9.2009 9:58:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

matične celice, par dni nazaj je ena nekaj omenjala darovanje le teh v javno banko in da je zastonj, kako je zdaj točno kaj s tem?
js ravno prijavnico izpolnjujem... sem včeraj poklicala. to gre za darovanje, ne shrambo... po pregledu prijavnice, bodo ugotavljali ali sem primerna in potem mi pošljejo paket za shranitev popkovnične krvi. za več info lahko pokličeš na 01 543 83 14.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
23.9.2009 10:11:20   
frrrr
karmen, pa ni čudno, da si minutko do devetih pred laboratorijem stala s papirji, če si še po rr klofala mau čez 8 user posted image

erazem pintar... sem šla strička googla vprašat kdo je ta lep fant, pa mi ga je pokazal user posted image se bom raje stran od trič trača držala, ker očitno čist nič ne zamujam user posted image

nalepke na avtu men ne potegnejo... ne vem kakšna je razlika, da gor piše, da je v avtu otrok. kvečjemu bi ble fajn nalepke tetka s trajno al pa striček s klobukom, ker te bi pa res lahk vplivale na promet in bi vozniki za temi avtomobili bili mogoče malce bolj strpni user posted image

skačica - za drisko so fajn bobi palčke... pa seveda navadni jogurti... mogoče poskusiš linex kapsulo odpret, strest prašek na žlico, dodat navaden jogurt in bo šlo lažje po grlu.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
23.9.2009 10:29:56   
skačica
ja, bobi palčke imamo, ampak ji ne grejo ravno dol. Bom še danes mal poskusila, dala ji bom še kakšno linex kapsulo in čao. Sej se bo ustavilo.

Pojedli sva zajtrk, zdele se počasi oblečeva in greva k mami, v stanovanju nimam kaj delat, je vse narejenouser posted image , edino ene cunje se še sušijo pa ne bom čakala, da sušilc zaključi misijo, se mi jih itak ne da zlagat.

Pridno čvekajte, da bom imela zvečer kaj za prebrat.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
23.9.2009 10:54:30   
Nea_teja_
Skačica probaj z kakšnim probiotičnim jogurtom.To je meni svtoval pediater ,ko sem ga vprašala kaj glede driske če jo dobi na morju.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
23.9.2009 11:02:54   
Nončika
oktoberke, ki ste že povile svoje bebike čestitam. sama sem sicer med novemberkami. rok po NS mam sicer oktobra, po M pa novembra. bomo vidli. ampak po napovedih G bom sigurno prej rodila, saj se že kar počasi odpiram.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
23.9.2009 11:14:49   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

matične celice, par dni nazaj je ena nekaj omenjala darovanje le teh v javno banko in da je zastonj, kako je zdaj točno kaj s tem?

Darovanje v javno banko je zastonj in tudi set za odvzem dobiš zastonj. Jaz sem jim poslala mail na [email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email] in sem napisala, da bi rada darovala v javno banko in prosila za dodatne informacije. Dobila sem zelo hitro nazaj kar po mailu eno brošurico in vprašalnik, ki ga moraš izponiti in vrniti po pošti. Zdaj pač jim še mogoče malo omeni, da si že čez 34. teden, ker je to kao neka meja.

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Katera bo naslednja se sprašujete? A čmo pobirat stave? user posted image

Glede na to kako se lepo držimo vrstnega reda, bo menda katera s konca seznama, malaMravljica in majakla bosta pa še pol oktobra tule strašile user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

oktoberke, ki ste že povile svoje bebike čestitam. sama sem sicer med novemberkami. rok po NS mam sicer oktobra, po M pa novembra. bomo vidli. ampak po napovedih G bom sigurno prej rodila, saj se že kar počasi odpiram.

Ja presento, zdaj boste pa še novembrke začele prehitevati user posted image  Menda še septembrke niso končale. Lepo počasi in po vrsti. Ni lepo da se vsi nekam vrivate user posted image

Prebrala sem, komentirala tudi. Aja, pohvaliti se moram, da sem nocoj čudovito spala. Enkrat na wc in potem sem v sekundi nazaj zaspala in to kar do osmih. Joj je pasalo. Zdaj pa grem pogledat kaj bi delala. Itak je polno vsega, samo meni se ne da nič.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
23.9.2009 11:55:05   
Emilly
Crystal res si lepo napisala. Imate pa majhen kolektiv, če si to dala kar vsem sodelavcem. Jst bi to delala cel mesec, če bi hotla dat vsemuser posted image

neja teja - srečno, če si res že na vrstiuser posted image

frrr - kok sem se nasmejala, o tvojih ideji o nalepkah. Se čist strinjam s tabouser posted image user posted image  Moj vedno komentira, če kdo vozi prepočasi, joj spet gospa ali dedek v letih.....user posted image user posted image

Midva sva pa danes čist brezdomca. Doma še nimava zrihtanega WCja in vode, iz vikendice pa morva it...user posted image  Seveda je možnost da greva k tašči, ampak to mojemu čist neč ne paše.... Sam po moje ne bo druge...sej upam da bo sam za ene dva dni...joj tole prenavljanje, cela burleska....

Zadnje dni pa tok dobr spim, ko bi to le trajalouser posted image  in pol se seveda tud čez dan super počutim, krčev še HB ni, joj res naj tako ostane, sej mam še slabih 5 tednov do konca. In ker sem pridna, bi jst kar v vrsti lepo počakala, da ostale ki imate pred mano rok, tud pred mano roditeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
23.9.2009 12:00:23   
Nea_teja_
Malinov čaj  punce zanima me če bi ta čaj kej pospešil odpiranje al kako deluje do sedaj ga nisem pila .Glede nato da pa lahko v sob rodim me zanima če bi kaj nucalo.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
23.9.2009 12:05:14   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Ja presento, zdaj boste pa še novembrke začele prehitevati user posted image  Menda še septembrke niso končale. Lepo počasi in po vrsti. Ni lepo da se vsi nekam vrivate user posted image

jaz bi tudi lepo čičala in počakala vsaj do roka po NS, to je 24.10.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
23.9.2009 12:20:22   
Bobipalcka
Nea_teja_ malinov čaj naj bi mehčal maternično ustje, zato ga po moje kar lahko piješ, škodit ne more. Si me pa fino spomnila, da si ga grem takoj skuhat...ga pridno pijem vsak dan, mi je prav dober user posted image

Čestitke vsem mamicam, ki že uživate s svojimi drobnimi čudežki...kk vam je fajn.user posted image

Sama že tudi komaj čakam, da dobimo našo princesko in že kar nekam mrzlično odštevam dneve, čeprav me je po svoje kar malo strah, da bi šlo že zares user posted image
Zadnja dva dni se počutim tako odlično, da spet veliko hodim in če me mala ne bi tako vneto brcala (in razen očitnega trebuha seveda) bi lahko čist kamot pozabla da sem noseča, oziroma, da sem že tako daleč, da lahko gremo zdej zdej rodit user posted image Par dni nazaj, pa sem imela že tudi kar malo panike, ker celo noč nisem mogla spat zaradi otrdevanja trebuha, ki je blo nekaj časa celo kar preveč konstantno in se je pojavljalo v nekih čudnih intervalih, zraven pa je bil še nek tak čuden občutek, da sem samo čakala, kdaj bom zbudila svojega user posted image in ga pripravila na odhod. Amapk so težave nekje ob pol 4h zjutraj izzvenele, da sem lahko vsaj malo spala.
Zdej pa že dva dni spim kot angelček...da se mi prav fajn zdi.

Zadnjič na pregledu so mi povedali, da še ni panike, da je mala sicer že čisto spuščena, maternični vrat pa še zaprt in dobro ohranjen. Bila sem tudi v Avstriji, kjer mi je babica lepo pregledala lego bejbike in rekla, da ima glavico že čisto vstavljeno v kanal, tako da se je skoraj več ne čuti. Tako da smo na nek način pripravljeni na začetek.user posted image Me je lepo pomirila, me seznanila z možnimi začetki poroda, povedala, da naj bom čimbolj mirna, predvsem pa mi je bilo super to, da je bil zraven tudi moj user posted image , da je slišal in dobil par napotkov, tako da vem, da me bo pri porodu ful podpiral in mi bo v maximalno pomoč...mislim, da tudi v poporodnem obdobju.
Komaj čakam, da se bodo zadeve umirile (ustanavljava svoje podjetje in je zdej ful zaposlen in kar leta nekje naokoli, tako da sem veliko sama) in da bomo lahko potem več skupaj. Velikokrat se mi opraviči, da je zdej tako in mu je res žal, ampak saj razumem, te stvari je treba sedaj uredit, upam samo da bo šlo čimprej skozi. Ker ni fajn bit samuser posted image

Kakorkoli že...uživajmo še v zadnjih dnevih, tednih nosečnosti...ker jaz imam občutek, da bom potem ta občutek precej pogrešala, ampak vem pa tudi, da bo pol še ful bolš, ker bom imela ob sebi malo štručko, ki bo samo moja moja mojauser posted image user posted image

16.10.2009...a day to remember :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
23.9.2009 12:37:38   
Februarka08
Evo mene doma...

ajojuser posted image spet sem se načakala kot nora - danes sem dočakala najprej malico (več kot pol ureuser posted image ), potem sem šla na CTG, pridem nazaj, je mela pa G kavouser posted image user posted image user posted image (in to spet pol ureuser posted image ) halo???? Jaz med šihtom še lulat ne morm ituser posted image mah dobro...
Največja novica je da v torek lahko že cartamouser posted image user posted image jest sem čist prestrašena... v torek imam že amnioskopijo in mi bojo (baje) takrat tud šive odstranili. Potem pa glede na potek (upam da še ne bo mlečna plodovnica) mi lahko že porod sprožijo (bog ne dajuser posted image ) in grem v porodno... ma ne, jaz res ne bi še, saj bom takrat še 2 tedna do PDP-jauser posted image mi je pogledala dons na UZ da posteljica že zori, plodovnice je sicer še dovolj (sem rekla, da mam včasih mokre hlačke) da pa ne more vedeti kakšna le-ta izgleda. No saj, po eni strani prav da grem, po drugi me je pa kar zvilo, kaj šele mojega, ko sem mu povedalauser posted image
Pa še kg so me čist prestrašli pri G - po moji vagi sem se zredila 0.5 kg, po njihovi pa kar 3 kg!!!!!! Halooooo? Dej ne me ****, bom pa ja vedela kolk pojem itd... mah, me je še to čist presenetlo. Ah, dosti o vsem, zdaj morm mal počit in premlet vse skupaj.

Se oglasim še potem kajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
23.9.2009 12:42:23   
Anonimen
No Februarka08 sedaj pa tudi pri tebi gre že zares. No kot kaže pa ne bova skupaj v porodnišniciuser posted image Koliko so ti pa kaj popadki kazali na CTG-ju ? Jaz sem ji tudi omenila, da imam kdaj mokre hlačke in je naredila en test ( user posted image ) in je rekla, da to ni plodovnica. Tako,da glede tega ne vem kako in kaj? No jaz sem pa malo že mislila, da bom vsaj kaj odprta al pa vsaj MV zmehčan pa ni blo nič. Tko, da me je kr strah ratalo, da bom čez rok in sem posledično danes kar tečnauser posted image Ampak sem na koncu ugotovila, da me kot kaže prav vrnih hormoni dajejo.

Ali katera ve kaj se dogaja s Štefy ? Ali sem jo jaz kje zgrešila ?
Neateja tebi pa tudi veliko sreče, res boš kot kaže naslednja, ki bo pestovalauser posted image user posted image

Glede malinovega čaja..jaz ga nisem pila, sem pa sedaj razmišljala,da bi ga začelauser posted image ampak ne vem mislim, da se ga v gorenjskih lekarnag ne dobiuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
23.9.2009 12:52:36   
Februarka08
Pravoda, popadkov itak NIČ, prejšnji teden sem bla še čist zaprta, samo MV je zmehčan, glavica nizko, pa posteljica že zori. To je to, bo vse plodovnica povedala kakšna jeuser posted image po mojem mnenju itak še ne bi smela bit mlečna. Pri tamali je bla mlečna šele 1 teden čez rokuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
23.9.2009 12:53:03   
frrrr
Emily, najboljš da greš rodit, boš imela vsaj posteljo user posted image sej ne, kr prej vse spedenajte, da boš mirno rojevala...

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
23.9.2009 12:55:43   
Talika19
Vau februarka, to je pa sedaj res kar na hitro. No naj bo tako, da bo za vse ok.

Malinov čaj prodajajo v Medisanu na Zlatem polju v Kranju.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
23.9.2009 12:56:32   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Malinov čaj  punce zanima me če bi ta čaj kej pospešil odpiranje al kako deluje do sedaj ga nisem pila .Glede nato da pa lahko v sob rodim me zanima če bi kaj nucalo.

Tako kot je že ena napisala: mehčanje MV. Sicer ne vem če ti bo na tako kratek rok kaj pomagalo (oz. če sicer sploh pomaga), pa tudi nisem prepričana da to rabiš, če se tako hito odpiraš user posted image .

Pravoda - imajo ga v Sanolaborju, če ga slučajno ni v lekarni.

Je pa čisto dober - jaz ga bolj zato pijem, če bi bila to neka grenka ogabna stvar, ga zihr nebi user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
23.9.2009 13:00:02   
najčka
Ojlauser posted image kako ste kaj danes? Vidim da se je počas začelo vsem mal mudit. Držim pesti da počakate/mo vsaj do naslednjega tedna ko se začne oktober.user posted image No jaz sem se od včeraj mal odpočila, danes sem pa tud kar na polno začela dan, sem oprala že dva stroja cunj.......... bomo vidli kakšna bom spet zvečer. Ja zmatrana ko user posted image ane. No zdaj vsaj ponoč spim, tko da se nimam kaj pritoževat. Šibam v trgovino pa se pol kaj oglasim.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
23.9.2009 13:19:02   
karmen b
Frrrr veš, sem se zbudla dons in šla mal na rr pogledat in sem se zadnji moment spomnla, da moram v laboratorij do 9h ker imam pač kri za dat, ki jo potem dajo ne vem kam že pregledat in po deveti to odnesejo. Odkar sem doma, sem popolnoma raztresena in kar ne zrajtam se za stvari, ki jih moram uredit. Še dobro, da sem na Viču v 10 minutah.

Bom pa danes tud jaz izpolnila tele obrazce za matične celice, upam da mi še dajo pol tist set.

Zdej pa spet letim naprej....se mi zdi, da bom en dan sebe srečala, dnevi pa kar letijo.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
23.9.2009 13:25:50   
lenika83
O madona, pa se očitno že čisto zares začenja oktober user posted image  Meni se je prejšnji teden zdelo, da bom vsak čas rodila, ker mi je kar nekam dol tiščalo. Samo zdaj sem pa začela razmišljati, da bom se preselila kar k novembrkam. Se mi zdi, da bom na koncu še novembra tu strašila in čakala na akcijo.

Februarka08 jaz bi pa skoraj raje videla, da bi rodila 14 dni pred rokom kot pa po roku. Tisto je po moje še huje, ko dobesedno samo čakaš in šteješ minute. Pa saj itak sama veš kako je. Prej ali slej bomo itak morale vse iti, ni druge poti user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
23.9.2009 13:28:01   
tea85
dan

uh pa kaj se z vami dogaja? a boste vse rodile že septembra al kako user posted image user posted image me malo strašite.. no sicer pa se ne ve kaj bo meni rekel gin.čez 2 tedna na pregledu, saj sem mu včeraj rekla glede otrjevanje trebuha in da otročka čutim že čist nekje spodaj, kod da mi bo ven padeluser posted image je rekel, da se to lepo pripravlja na vse skupaj in bo tak lažji porod, no pa bomo vidli, saj naslednjič bom že 38 teden takrat lahko mene tudi s čim preseneti pa bomo še kje prej zibali user posted image bomo pa v oktobru na svet prijokali, hehe.

FEBRUARKA,tudi meni ni jasno nič s temi kilami, doma jih mam jaz tudi manj, tam pa mi vedno več pokaže, tako da ne vem, pa saj bi na oblačilih tudi vidla, ma bo že ...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
23.9.2009 13:35:01   
ninasiki
aniiita ja tale je pa dobra sm se kr nasmejala jst stavim na nea_teja_ user posted image user posted image user posted image glede na to da je že odprta

februarka kako je blo z izvidi upam da vse ok

jst sm pa pr naši mati božji ker je pr ns napeto ozračje in se mi ne da ukvarjat z tem tko da sm se umaknila v svoj stari domek do 10.00 dokler ne bo pršu moj iz službe pol pa dam, drgač sm pa kr mal lubosumna k se posod že neki dogaja, jst bi tud da se že začne čeprou mam včas tak fealing da bo potegnu čez rok user posted image bomo vidl za enkrat mu je zgleda še fajn not user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
23.9.2009 13:37:08   
Anonimen
Hej

Glede darovanja matičnih celic je važn, da dobiš ti pismo, da je o.k.
Set greš lahko iskat tut sama, čas maš pa do poroda, lohk gre dragi tik predn greš v porodnišnico še tist spotoma iskat, k je zravn. Jst sm dubla pošto, pa sm ga šla sama iskat, da vem, da ne bo poškodovan, k po pošti nikol ne veš kaj se lohk unič al pa poč.

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
23.9.2009 13:42:03   
Nej@
frr in lenika83 hvala za info, sem že poslala po mailu, in so mi že odgovorili s brošurico in prijavo, bo bejbika začela že zgodaj z darovanjem user posted image upam, da pravočasno pošljejo paketek. Bomo zdaj vsi trije darovalci, moj dragi sicer z muko, daruje tisto kri, ker je malo bolj občutljiv, jaz pa sem zraven krvi še darovalec kostnega mozga, upam, da bo po porodu vse ok in da bom lahko nadaljevala s temuser posted image

Pri nas pa danes spet veselo brcamo, pa pregled sem prestavila s petka na ponedeljek, ker hoče ata biti zraven pri CTGju in v petek ne more user posted image

Je pa danes v planu, da prekuham dudke, nastavke, pumpico in stekleničke... kako naj to? voda + kis ali samo voda pa pustim prevreti par minut ali je dovolj da se samo namoči v krop? Ste kupile sterilizator?

Sem pa tudi jaz naročila majčko za atija, hvala za to idejo user posted image če bodo dedki in babice pridni bodo še oni dobili svoje user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?