|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 8:40:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
   RE: Oktobrke 2009 2.del
24.9.2009 8:45:55   
LINDI
MICHELLE Žal mi je za tvojega sodelavcauser posted image
Joj to o moških si tako lepo napisala,da verjamem,da je res takouser posted image
Tudi jaz sem bila kmalu pokonci,vendar sem že ogromno naredila ,tako da se danes pridružujem nespečkamuser posted image
Zdaj bom pa kar na kavo ušla,ker je moj bodoči tast ,upamuser posted image z delavci...moram izkoristitiuser posted image .
Meni se pa jutri začne porodniški dopust,ne morem verjeti

Neposredna povezava do sporočila: 3452
24.9.2009 8:46:57   
Crystall
Majakla ... držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Michelle ... moje sožalje user posted image . Verjamem, da človeka zelo pretrese, ko izgubi človeka, ki mu je blizu. user posted image

Jz sem se pa naspala. Spim kot polhek. Celo noč brez vstajanja. Do sedaj sem se zredila 5,9 kg. Mali škratek pa je že blizu 3 kg - po teži je malce naprej. Zjutraj sem imela take menstrualne krče. To je najbrž znak, da se maternica širi. Se vidi, da se počasi pripravljamo na dan D user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 3453
24.9.2009 8:47:28   
Anonimen
Dobro jutro...

No jaz sem pa danes spala kvalitetno po doglem času. Sicer sem šla 4x na WC, pa bila 1h ponoči pokonci ampak je bil pa preostanek spanca lepo miren, brez vročine...user posted image

Majakla upam, da se ti bo pritisk znižal...mogoče je pa res tvoj dan D bližje kot mislišuser posted image

Danes bo baje spet sončen dan ( sicer pri nas je še megla ) tako,da danes pa res morem iti na kakšen sprehod. Sedaj sem večinoma ležala, ker sem morala ker so se bali, da je plod premajhen in sem čisto brez kondicije. Tako,da danes pa obvezno v hribček za 15 minut pa malo po ravnemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3454
24.9.2009 8:53:15   
Talika19
Michelle, ful si lepo napisala glede moških in se čisto strinjam s teboj.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
24.9.2009 8:54:59   
stuhica
oh ste pa zgodne.. sam men se glih pisat kaj preveč ne da... sva se pa s tamlaim zbudila že ob 06:20 tako da sem zdej še vsa zalimana, sem g v vrtec peljala, pršla nazaj lačna kot vol sem mogla kar takoj zajtrkovat( ponavadi je to obkrog 10h  pri meni v navadi) zdej sem pa zaspana ko hudič bi šla nazaj rada spat...

Ponoči sem se zbujala od 02 naprje spat sem šla ob 23:30 ... kriza user posted image pol pa vstajane pa lulanje pa žeja, pa komi sem se okorg pol petih umirila in nekak zaspala me je tamal zbudu.. tako da pomoje bom šla res še mal nazaj.. ker se mi oči kr zapirajo...

Ja glede mojga obračanja ja jaz sme sigurna da kar čutim po trebuščku ko ga pobaožam da je to glavica, sem skor sigurna...ker čutiš tako bolj veliko okroglo in tršo zadevo dvomim da bi bil trebušček al pa ritka ne vem no sej pravim da nisem ginekolog... ker čist spodaj pa zaenkrat nimam še nič kaj da bi čutla no ne vem... razen tist dan ko sem imela trd tebuh in rahlo špikanje - mislim da so bili prvi popadki.. a od takrat nič naprej...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
24.9.2009 9:19:14   
majakla

Ja, hvala, kar držite jih še,
sem si zdaj merila in imam
149/90 ? !
Šibam, baaaj!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
24.9.2009 10:42:05   
september25
Ojla, bejbe!
Da se javim še jaz po dolgem času...
V torek sn mela pregled, CTG je zelo lep, razgiban. Drgač sn pa baje še čist zaprtauser posted image
Skoraj vsak večer sanjam kako rojevam in po pravici povedano me je vsak dan bolj strah.
Celo nosečnost sn bla mirna, psihično sem se pripravljala, ampak zdej je pa iz dneva v dan huje.
Pa komaj čakam, da bom končn lahk pocartala to malo bitjece, ki me tako vzrajno in močno brca!
Ampak bo treba prej rodit...

Doma me vsi tako razvajajo, po mojem mam prevč časa in zato tolk premišljujem o porodu.
Se bo treba spravit za rač in dokončat diplomo pa bo bolje.

Lep sončen in miren dan vsem user posted image

Popoldan grem pa v vinograd!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 10:47:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu september25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
24.9.2009 10:53:26   
Crystall
Michelle ... jz ravno pomivam posodo, prekuhavam dudo, flaško, nastavke za prsi ..., berem časopis ....

Danes si bom pripravila torbo za v P, za vsak slučaj, ker imam skoz rahle menstrualne krče. Bolje, da stoji 3 tedne v kotu kot pa da me kaj preseneti! Kak si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3460
24.9.2009 11:00:24   
boob
jst sm pa zdej tok vesela. . . sm kolegico klicala in kje jo dobim. . .ravno čaka za v porodno. . že vse pripravljeno, sam še not mora. . aja pa umetne popadke bo dobila. . ampak. . bomo fantiča dubli danes . .. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
24.9.2009 11:03:04   
Februarka08
Dan!

Sem vam že pisala, pol je pa računalnik crknuuser posted image user posted image

Michelle, najprej sožalje za tvojega sodelavca,user posted image user posted image user posted image potem pa še komantar na vrstouser posted image jaz bi z VESELJEM POČAKALA VSE PRED MANO, pa kaj najuser posted image saj vseeno upam da jih bom, bi bla še mal user posted image ne pa kar takole na silo nakajuser posted image
Majkla, držim pesti zateuser posted image user posted image

Zdaj mam pa sestro na obisku, potem pa še mami pride in upam da dežja ne pričvekamouser posted image meni trebuh otrdeva, nič nisem tapravauser posted image bo že...
Se javim, ko bom sama in na razplogo za čvekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
24.9.2009 11:07:11   
rozilu
Michelle, da nis(m)o razpoložene za klepet? Jaz sploh ne utegnem prebrat vsega, sem kar preskočila eno stran user posted image . Mogoče nadoknadim kasneje...

Zdaj moram nardit nekaj za službo, šefe že teži, da ne bom šla prej rodit ... Ma naj mu bo, že ki sem mu obljubila user posted image

Tako da vas berem kasneje. Aaaa, kaj imam vse za do jutri... no mogoče vas pa ne berem, bom samo zvečer napisala kako je bilo na pregledu.

Lep dan user posted image in user posted image v bušijih user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
24.9.2009 11:10:14   
Crystall
Tako ... stvari so prkeuhane, posoda oprana, zdaj pa samo še torbo pripravit. Potem pa skočim po mami v službo, kasneje inštrukcije, potem k sodelavki na obisk, ki je pred 3 meseci rodila punčko Zarjo .... UFFFF, koliko vsega! user posted image  Upam samo, da tile krčki minejo. Na vsako uro, pol ure me mal uščipne. Malega pa sploh še nisem nič čutila danes user posted image . Upam, da je vse ok. Kakšno mnenje, kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
24.9.2009 11:13:08   
tea85
dan user posted image

tudi jaz sem danes spala po čudežu kar dobro le 3x sem šla vsega na wc danes user posted image pa pol takoj zaspala,in ko sem najbolj spala pa sanjala je nekdo pri vratih zvonil in me zbudil user posted image

michelle1 - to kar si napisala, čisto vse, ti moram rečt, da me je ful zadelo- pozitivno, res lepo napisano. mogoče pa le imaš prav da se oni pač pripravljajo na to malo drugače. res je, da moj ne hodi okoli po gostilnah pa pijanči ali pa kaj drugega, saj že prej ni in je skoz visel na rač.kar nekak zadeva tudi njegovo delo, ampak to cel dan a veš. meni se ful malo posveti,ampak sem se nekak navadla.  no, saj bom počakala da vidim kako se bo stvar odvijala naprej ko pride user posted image . jaz ne dvomim o tem da on nebi bil dober oče in ja se strinjam da otrok rabi tudi moško glavo pri razvoju in odraščanju.
danes sem že malo bolj mirnauser posted image

ja, pa moje sožalje glede sodelavca user posted image

aa veste kaj, tudi jaz ne mislim prehitevat, bomo kar oktobra rodili, čeprav me vse špika doli hočem da pride oktobra, na konci še bomo dočakali november user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
24.9.2009 11:17:07   
tea85
cristal- tvoj mali spančka, ne se bati user posted image naša je že mela akrobacije zjutraj zdaj pa tudi mir.

tako da ne se sekirat user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
24.9.2009 11:17:41   
Crystall
Jaz si tudi želim imeti oktobrčka user posted image  in mislim, da ga bomo dočakali. Sam se tak negotovo počutim, ko mam danes že cel dan tele menstrualne krče user posted image .

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
24.9.2009 11:19:10   
LINDI
Majakla,držim pesti zate,ker vem ,kako je to s pritiskom lahko pestro,ker imam celo nosečnost povišanega,drži seuser posted image ..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
24.9.2009 11:19:35   
tea85
uf pozabla povedat...danes smo nastopli 36 teden user posted image user posted image user posted image hmm, samo mi ni jasno kak to računa, NA  tickersu mi piše 35 t pa 1 dan, na RR pa 36 t. 

< Sporočilo je popravil tea85 -- 24.9.2009 11:22:34 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
24.9.2009 11:33:03   
rolika
Pozdravljene user posted image
Majklauser posted image

Glede moških pa takole jaz pravim, če oni nam živce pijejo jih moramo pa me njim nazaj user posted image

No zdaj me je pa glih moj user posted image zmotil pri klepetu pa morem it....
se slišimo.
lp

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
24.9.2009 11:34:46   
Crystall
Tea na RR vedno dobiš vnaprej. Ko stopiš v ta teden. Zdaj se ti je začel 36. teden. In na RR ti bo tako pisalo dokler ne boš nastopila 36 t in 1 dan (potem ti bo pisalo 37. teden). Jaz sem danes ravno dopolnila 36. teden. Še natanko 4 tedni do PDP user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 11:35:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 11:36:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3473
24.9.2009 11:36:44   
naty6
Ojla

Očitno vas vse po malem mantrajo ti krči, pri meni pa se je le gibanje očitno zmanjšalo in gležnji mi zelo odtekajo.

Včeraj pa sem dobila kostanje od mame in sem mojega user posted image prosila, da bi jih spekel zunaj. Ko se on pripravi v akcijo, pride električar, ki bi nam mogel že pred dnevi potegniti elektriko zunaj hišeuser posted image user posted image .Besna sem gratala, od pečenih kostanjov pa ni bilo nič. Nato sem šla pa jih nekaj skuhala, tako da sem si potešila lušte.
Danes je moj user posted image doma; sem ga nagovorila da mora hodnik na novo prebarvat, ker je že malce flekasta in da mi mora še danes kostanje speči.

Tako...sedaj pa grem nekaj delat....

Adijo

Naty

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
24.9.2009 11:40:15   
Crystall
Naty6 ... jz bi tud kostanjeeee. NJAMIIIIII. Sploh pečeni. Upam, da jih bom kmalu tud sama kaj deležna.

Michelle ... sem slišala za fanta. user posted image  Vedno mi je hudo, ko ugasne mlado življenje user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?
Itkica

do 3. meseca (63%)

v 4. mesecu (22%)

kasneje (15%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!