Jassika
|
Dan punce, da se vam malo oglasim, po dolgem času Seveda najprej, ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE anonimna in anitiy1. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Kako vama privoščim, res!!! Tako lepo je to prebrati . Že jest sem čist happy, kaj mora šele vama delati? Anonimna, prosim ne sekiraj se brez veze. Verjemi, da glava marsikaj naredi in če boš pozitivno razmišljala, bo sigurno vse ok. Saj razumem, da nočeš biti preveč optimistična, potem pa bi bila razočarana, ampak vseeno. Tukaj vse tako navijamo zate (in za ostale tudi seveda), da že zato nič ne more narobe it anity1 ti pa tudi ne skrbi, črtice se bodo potemnile, pa tudi če se ne bi, teli testi niso tako zanesljivi, pri meni je fs kazal močno črtico, CB pa zelo šibko, pa je bilo vseeno vse ok, tako da... Najbolj zanesljiv je krvni test oz. G. Evo, navijam za nove , tiste ki ste na vrsti za lulat, dajmo, obarvajmo še malo tale februar v , je ploden mesec Pa še naš report, ki ne bo ne vem kaj . se je poslovila po koncu počitnikovanja v toplicah, kjer smo se imeli super, kljub . Ko sem spraševala za menstrualno skodelico - če bo kdaj kateri prav prišlo: zakon je! (tako za kopat, kot za savnanje). Tamponi se ne morejo primerjat. Ampak seveda vsem želim, da se M poslovi vsaj za 1 leto a ne Torej, moji dnevi O počasi prihajajo (nimam pojma kdaj bo, ko imam vse tako zmešano), ampak menda se ta mesec kaj prime, ko sem končno nehala dojit. Ja, je včeraj moj sonček upihnil prvo svečko .Zato bomo sedaj šli pridno na delo, no saj smo že resno začeli trenirati in upamo na lepi Lepo bodite, pozitiva rules...
|