|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
22.2.2011 19:46:18   
NB86
Hali halo ! user posted image

Javljam se po dolgem času !

Ne vem kaj si naj mislim ... sem pridno lulala user posted image in je prišla user posted image ... vsaj mislim ... trajala je slabe 4 dni ... ponavadi od 6 do 9 ... bila je full blaga ... zdaj pa ne vem če je sploh bila ali je to kak drug zdak ... ... ali nardim še 1 test ? ... ali ne ? ... škoda ... bi bilo lepo darilo za valentinovo ... user posted image

Pa nič ... bom nardila še en test ...

V kolikor je - pač pridno vadimo naprej ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
22.2.2011 20:51:12   
Arual
WITCH - prave besede si zbrala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Res ta cikel me jezi, kot sam hudič - če že ni user posted image naj vsaj tečka pride pravočasno!

Punce - Verjeti moramo, da se bo nam vsem uspelo veseliti zmage po vseh porazih, ki smo jih doživele.In bomp enkrat ob sebi imele svoje sončke. user posted image user posted image

Tudi mi se pripravljamo na prihod drugega nečaka, komaj čakam. user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.2.2011 7:09:16   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  ribica77.........17.2.2011user posted image
user posted image  anity_1.........26.2.2011user posted image
user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image   
user posted image Katte..........2.3.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.3.2011user posted image
user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image xoxox
........20.3.2011 user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......x.3.2011user posted image
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image   

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjaša user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.2.2011 7:19:09   
Katte
NB86, tudi meni se je kdaj naredilo, da je bila krajša kot ponavadi, pa je vedno bila. Vseeno upam, da pri tebi ni tako. Če pa je, greš pa vsaj lahko par dni prej v boje user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.2.2011 7:58:35   
Janchek81
witch zelo lepo si napisala, res ... seveda, da ne smemo obupati in tudi NE BOMO: Vsaj zase ne vem,....sama pri sebi sem mislila, da ne bom nikoli prebolela izgubo mojega fantka user posted image  pa sem se ponovno podala na to 'pot' nosečnosti in mogoče skrbi, ampak vredno je, če bo vse tko kot je potrebno, tako da GLAVO GOR in pridno user posted image in bo uspelo, ko nam bo namenjeno ... jaz sem mnenja, da vedno je neki slabega za nekaj dobro, čeprav določenih stvari NE vidimo takoj zakaj naj bi bile dobre, se nam vsaj kasneje posveti kaj naj 'nekdo' hoče povedati ... pač so izjeme, ne smemo zdj posploševat vsega user posted image

GREMO punce novim zmagam naproti in da se res okrepi še bolj ROZA CONA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.2.2011 9:04:46   
xoxox
Dobro jutro!

Danes je prečudovit dan! Sonček je, ptički so pričeli peti kar očitno kaže, da bo kmalu pomlad. In pomladi podivjajo hormončki, ki nam bodo pomagali, da bomo konec leta že pošteno trebušaste. user posted image  Danes se počutim mnogo bolje. Začela sem z novo škatlico Dabrostona kar pomeni, da bo kmalu O. Moramo biti pridni, da bo sredi marca tudi lepa nagrada. user posted image  

Lepo bodite. Naj tudi vam sonček polepša dan.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.2.2011 11:15:09   
vesna_b
NB86 - jaz sem imela pred zanositvijo tako M, in to celo 1 teden prezgodaj. en večer malo, naslednje dopoldne malo - ampak skoraj nič, saj sem bila na dopustu, in sem se kopala brez tampona, pa se ni na kopalkah nič poznalo, sam ko sem prišla iz vode, sem se takoj preoblekla in si naštimala vložek. pa naslednje jutro par kapljic. to pri meni vse skupaj ni zadostovalo za 1 dan normalne M. ampak resno. pa je bila M, saj sem takoj potem zanosila, in pikec ustreza meram zanositve po tej M. no, je, na prvem UZ in na nuhalni, zadnjič je bil celo malo večji, od povprečij.

tako da - vse je možno. ker vgnezditvena traja 1 dan, pa še to je tko, par kapelj, med sluzjo (vsaj običajno)

sicer pa - saj vem, kako težko se je zadržat. če ne drugače, ti ne boš mirna, če ne narediš še enega testa. saj sem bila na istem... sem tudi po tisti moji M delala test, 2* celo. enkrat takoj, ko smo prišli domov, in enkrat ko bi dejansko mogla dobit M. no, naslednji test, čez 3 tedne pa je pokazal +. (aja, pa tud tega sem delala 2 dni prezgodaj)

in ja, sonček je, in naj vas napolni z optimizmom in dobro voljo!!!

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.2.2011 14:38:47   
SamoTi
Witch - hvala za nasvet, bom še jaz poskusila rmanov čaj, upam, da bo potem kaj boljše.
Sicer pa, kot si rekla, vsaka user posted image  je lahko začetek nosečnosti, tako da moramo biti pozitivne in pridno user posted image . In še kako je res, da se je treba za vsako dobro in lepo stvar potrudit, da jo znaš kasneje cenituser posted image user posted image ...

Lep dan!!!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.2.2011 19:10:10   
mladika
eeee wichi moja draga to si pa tak lepo napisala...user posted image user posted image user posted image user posted image punce,res ste zlate,za vsako najdete prave besede tolažbe...z vami je lažje čakati na naše čarobne pluske!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da jih bo v marcu še več kot v februarju!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
24.2.2011 6:51:31   
Janchek81
Dobro jutro punce user posted image

Jaz sem pa bila včeraj u DM-u in sm hotla kupit O teste in jih žal kr nimajo ... tako, da smo se odločil, da bomo ta mesec kr brez O testov user posted image user posted image user posted image   Pa tooooook sm firbčna kdaj je pr men moja O user posted image

Tudi jaz upam, da bo u marcu še več pluskov kot v februarju user posted image user posted image

Gremo novim zmagam naproti user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
24.2.2011 7:58:40   
anity_1
Janchek, poskusi z merjenjem bazalne temperature..

Punce - tri dni prehitro sem šla delat test, ker so mi živčki že kar znoreli.. In glej - zagledam user posted image !! Ena je sicer še amlo bolj bleda, ampak bi naj bilo to to?

Neposredna povezava do sporočila: 2961
24.2.2011 8:08:19   
Katte
anity_1 - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Čestitam, mamica user posted image ! To je to user posted image ! Uživaj v nosečnosti.

Still hoping.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
24.2.2011 8:10:19   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  ribica77.........17.2.2011user posted image
user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image   
user posted image Katte..........2.3.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.3.2011user posted image
user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image xoxox
........20.3.2011 user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......x.3.2011user posted image
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjaša user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
24.2.2011 8:28:16   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

Punce - tri dni prehitro sem šla delat test, ker so mi živčki že kar znoreli.. In glej - zagledam user posted image !! Ena je sicer še amlo bolj bleda, ampak bi naj bilo to to?

čestitke, srečka user posted image  
joj, kako sem vesela zate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
24.2.2011 8:47:12   
Janchek81
anity_1:  prvo čestitke za user posted image  ...pa se res vedno bolj veča seznam roza cone user posted image user posted image user posted image  
Drugo pa ... ne morm si mert BT, ker pod prvo nimam termometra doma, pod drugo mam določen biroitem zjutraj, lahko bi si edino merla čez vikend kar pa pomoje ni nobenga haska ... pač bomo kr lepo slončkal pol pa ko bo pač bo user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
24.2.2011 10:06:21   
SamoTi
anity_1 - čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

Bravo roza seznamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2966
24.2.2011 10:42:57   
coris
hahahahah user posted image user posted image user posted image

anity_1......jupiiiiiii....polepšala si mi dan user posted image user posted image  čuvaj sebe in svojo malo pikico user posted image user posted image

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
24.2.2011 15:16:57   
anity_1
Joj, super. hvala za čestitke. Upam, da se bosta ti dve črtici potemnili.. In da bo res vse ok.. Sploh ne morem verjetni veste.. Upam, da tudi ve občutite to srečo, resnično vam jo privoščim!!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.2.2011 23:03:11   
Anonimen
anity_1 čestitke user posted image user posted image user posted image
Mene pa malo skrbi tale moja nosečnostuser posted image Slabo mi je bilo samo 2-3dni in to je bilo tudi vse....več kot teden dni ni nobenih nosečniških znakov, razen pogostega lulanja. V torek imam pregled in upam, da bo vse vredu. Držite pesti, vam javim kako je bilo.

(odgovor članu anity_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
25.2.2011 6:56:41   
Janchek81
Anonimen:  ne vem zakaj imaš u glavi, da če nimaš nosečniških znakov pa nekej ni OK .... ene prezivijo nosecnost tko k da niso sploh nosece, razen uriniranja ... drugo pa jim ni slabo, niso nic napete prsa, nic jih ne bolijo ... itd, tudi pri meni so bili znaki samo pogosto lulanje in ene 2x bruhanje, drugo pa kot da ne bi bla noseča, edin takrt k je trebuscek ratu in da sem se redila, drugo pa nic ... tako, da kar glavo pokonci in ne obremenjuj se... uzivaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
25.2.2011 9:48:54   
Jassika
Dan punce, da se vam malo oglasim, po dolgem času user posted image
Seveda najprej,
ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE anonimnauser posted image in anitiy1. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako vama privoščim, res!!! Tako lepo je to prebrati user posted image . Že jest sem čist happy, kaj mora šele vama delati? user posted image
Anonimna, prosim ne sekiraj se brez veze. Verjemi, da glava marsikaj naredi in če boš pozitivno razmišljala, bo sigurno vse ok. Saj razumem, da nočeš biti preveč optimistična, potem pa bi bila razočarana, ampak vseeno. Tukaj vse tako navijamo zate (in za ostale tudi seveda), da že zato nič ne more narobe it user posted image
anity1 ti pa tudi ne skrbi, črtice se bodo potemnile, pa tudi če se ne bi, teli testi niso tako zanesljivi, pri meni je fs kazal močno črtico, CB pa zelo šibko, pa je bilo vseeno vse ok, tako da... Najbolj zanesljiv je krvni test oz. G.
Evo, navijam za nove user posted image , tiste ki ste na vrsti za lulat, dajmo, obarvajmo še malo tale februar v user posted image user posted image , je ploden mesec user posted image
Pa še naš report, ki ne bo ne vem kaj user posted image . user posted image se je poslovila po koncu počitnikovanja v toplicah, kjer smo se imeli super, kljub user posted image . Ko sem spraševala za menstrualno skodelico - če bo kdaj kateri prav prišlo: zakon je! (tako za kopat, kot za savnanje). Tamponi se ne morejo primerjat. Ampak seveda vsem želim, da se M poslovi vsaj za 1 leto a ne user posted image
Torej, moji dnevi O počasi prihajajo (nimam pojma kdaj bo, ko imam vse tako zmešano), ampak menda se ta mesec kaj prime, ko sem končno nehala dojit. Ja, je včeraj moj sonček upihnil prvo svečko user posted image user posted image user posted image .Zato bomo sedaj šli pridno na delo, no saj smo že resno začeli trenirati user posted image user posted image in upamo na lepi  user posted image
Lepo bodite, pozitiva rules...

Neposredna povezava do sporočila: 2971
25.2.2011 9:49:36   
čebelica1984
Anity_1 čestitke, ful dobra novica, si mi polepšala začetek vikenda

Neposredna povezava do sporočila: 2972
25.2.2011 13:45:16   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

anity_1 čestitke user posted image user posted image user posted image
Mene pa malo skrbi tale moja nosečnostuser posted image Slabo mi je bilo samo 2-3dni in to je bilo tudi vse....več kot teden dni ni nobenih nosečniških znakov, razen pogostega lulanja. V torek imam pregled in upam, da bo vse vredu. Držite pesti, vam javim kako je bilo.

ja, vse bo ok. jaz prvo nosečnost nisem imela nobenih znakov, razen na začetku vse večjih prs. nobene slabosti, nobenega špikanja...
ne takoj pomislit na najhujše!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
25.2.2011 16:07:46   
ribica77
hej punce, pozdravljene po dolgem času. Je bil dopsut, pa totalna gužva v službi in dnevi letijo, zdaj pa berem za dva tedna nazaj....

Najprej dobrodošla spet med nami xoxox user posted image user posted image user posted image  in pa čestitke kar trem novim nosečkam!!! Super, res sem vesela, da so se stvari malo premaknile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mene lahko premaknete na 14.3., ker sej je user posted image  spet prikazala... Ampak ni kej, gremo naprej.

Witch sem prebrala tvoj ta dolg post in se kar našla med vrsticami. Ja, meseci minevajo. Mislim, da je pri nama že 16 mesecev, kriza, kolk se čas hitro obrne.

Držim pesti za vse in da bo marec ravnotako roza kot februar!

Lep vikend!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
25.2.2011 17:05:35   
Janchek81
Ja čas je, da gremo iz rdečega seznama na roza user posted image

Sej nam bo uspelo .... user posted image  ta čas pa pridno user posted image

Lep vikend vsem

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.