|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
18.2.2011 16:36:44   
Katte
Pa res. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
18.2.2011 17:57:48   
witch
anonimna user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image pa lepo user posted image in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image da bo tokrat vse ok user posted image

uu pa res user posted image coris imaš prav user posted image res se je roza seznamček fajn podaljšal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hihi še sreča da sem tiste, ki niso javile novih podatkov zbrisala, je vsaj več optimizma user posted image user posted image user posted image

Punce jaz sem imela pa 18. dan O user posted image user posted image user posted image KRATEK cikel bo user posted image user posted image tak da upam, da bo valentinovo tudi meni pomagalo. Ker takrat je bila O user posted image user posted image
Zdaj sem pa pridna, pucam hišo - od vrha do kleti user posted image saj še samo malo pa je konec user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
18.2.2011 19:06:19   
jeannetka
Anonimna....čestitam. A to pomeni, da skupaj čvekama pri oktobrkah? Kak fajn.

Zdaj pa še hitro ostale za nama. Midva sva vam pokazale, da ni tako težko. Punce, vsem vam iz vsega srca želim, da vam uspe že ta mesec.

Moram pa priznati, da je nama uspelo v tem mesecu, ko sem rekla, da nama ziher ne bo, ker sma slončkala po 1x na teden (prej pa skoraj vsak dan) in se sploh nisem obremenjevala s tem. Hecno, kako se telo igra z nami.

witch...držim pesti, da velantinovo bilo tudi vajino v tem pogledu user posted image

Jaz sem se pa končno skoraj znebila vročine, mi je pa neskončno slabo in vam privoščim, da bi bilo kmalu vsem vam tudi. V teh dnevih sem prav vesela, da mi je slabo, mi daje malo tolažbe, ko vzamem kako zdravilo proti vročini.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
18.2.2011 20:48:52   
čebelica1984
Anonimna čestitke user posted image  ful sem vesela zate user posted image

Imam eno vprašanje za tiste ki si merite BT, kakšen termometer uporabljate?
Očitno mene tud O malo heca, se mi zdi da je sploh še nimam pa je že 11 dan, moj cikel pa traja od 26 do 27user posted image  Zato si bom začela meriti BT, hvala za pomoč!
Lep vikend

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
19.2.2011 0:10:10   
xoxox
Pozdravček vsem skupaj! user posted image
Prvo čestitke vsem novim nosečkam. Sem vesela, da se roza del seznamčka daljša. Se kmalu pridružimo. user posted image
No pa sem se opogumila, da se javim za seznamček. Smo se odločili, da ponovno probamo z zanositvijo. Pričakujem tam okoli 20.3.2011. Najverjetneje bi jo morala dobiti prej ampak raje dam poznejši datum, da je potem manjše razočaranje. Konec koncev pa mislim pozitivno in verjamem, da gre v 3.rado. Ne glede na vse sem prepričana, da je tokrat prišel moj čas in, da nama bo tokrat uspelo. Vljudno vabljene vse, da se mi pridružite. user posted image
Lep vikend vam želim. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
19.2.2011 12:31:22   
SamoTi
Anonimna user posted image  čestitamuser posted image user posted image user posted image !!! Držim pesti, da bo tokrat potekalo vse tako kot mora.

Čebelica 1984 jaz uporabljam elektronski termometer (digitalni), mislim da bolj natančno pokaže, kot pa lahko odčitaš iz navadnega.

Bravo za roza seznamuser posted image user posted image user posted image .

Lep vikend!!user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
19.2.2011 18:43:28   
witch
jeannetka hvala za pesti user posted image super da si se pozdravila, zdaj pa naprej pridno čuvaj svojo pikco user posted image

čebelica jaz imam navadnega digitalnega. Mi je tak svetovala tudi v sanolaborju kjer sem ga kupila. Ker tistim s srebrom je prepočasen...

xoxox še tukaj dobrodošla nazaj user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
20.2.2011 11:40:08   
Katte
xoxox, dobrodošla spet med nami user posted image . Itak, da se bomo vse preselile na roza del seznama. Potem pa bolje, da se nam pridružijo nove. Drugače lahko to temo zapremo user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 20.2.2011 11:41:23 >

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
20.2.2011 11:47:22   
Katte

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  ribica77.........17.2.2011user posted image
user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image   
user posted image Katte..........2.3.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.3.2011user posted image
user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image xoxox
........20.3.2011 user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......x.3.2011user posted image
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image   

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjaša user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
20.2.2011 18:42:53   
Arual
Hey.

Da malo pogledam kako ste ??? Vidim, da je več rozik !!!!!

No, jaz pa čakam, da se moja user posted image zdaj zdaj prikaže,čeprav sem že obarvana modro in preseljena v marec ( zaradi izcedkov). Me nekaj zvija, in itak je že 33 dan ciklusa, tako da bo kmalu, razen če ti izcedki ne napovedujejo, da se bo ciklus premaknil. Drugače pa še vseeno upam, da je ne bo user posted image

Držim pesti, da vsem čimprej uspe zagledati user posted image in postati rozika user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
20.2.2011 20:03:18   
Katte
Arual, pri tebi je pa res štala. Se mi zdi, da so G včasih kar precej nemočni, sploh pri raznih krvavitvah. Še dobro, da lahko s postopki pomagajo pri zanositvi, če je potrebno. Hormoni pa nam vsem mešajo štrene. To verjetno zato, ker si preveč želimo zanositi. 

Still hoping.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
20.2.2011 21:45:21   
anity_1
Hejla soborke! Me pa že res dolgo časa ni bilo tukaj gor, sem videla, da me sploh ni več na seznamu user posted image Pa me prosim dodajte: M ne pričakujem 26.2.
Do sedaj sem vsak cikel imela en teden cel teden pred M rjave izcedke.. Zdaj takega izcedka še ni.. Upam, da se bo kaj icimilo, resnično upam!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.2.2011 21:57:54   
Katte
Dobrodošla spet na tej temi, anity_1. Držim pesti, da je februar tvoj mesec. Zaenkrat je zelo ploden user posted image .
No, ker sem jaz februar preskočila, upam, da se to nadaljuje tudi v marcu user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
21.2.2011 8:36:13   
Arual

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Arual, pri tebi je pa res štala. Se mi zdi, da so G včasih kar precej nemočni, sploh pri raznih krvavitvah. Še dobro, da lahko s postopki pomagajo pri zanositvi, če je potrebno. Hormoni pa nam vsem mešajo štrene. To verjetno zato, ker si preveč želimo zanositi. 

Se strinjam s tabo.

Jaz sem imela danes tako čudovite sanje, testi so kazali pozitivno! Uh, le v resničnost se še naj prelevijo te sanje user posted image !!

Dobrodošle nove - pa ne predolgo bit tukaj user posted image !

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
21.2.2011 10:45:00   
čebelica1984

čebelica jaz imam navadnega digitalnega. Mi je tak svetovala tudi v sanolaborju kjer sem ga kupila. Ker tistim s srebrom je prepočasen...

Se mi je zdelo da uporabljate digitalnega, samo nekje sem slišala da mora biti na 2 decimalki, pa res ne vem če je to potrebno, pa še v lekrani nimajo takih.
Kje pa merite temperaturo?

Upam da lepo preživele vikend in ste veliko user posted image  da bo še več +

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
21.2.2011 20:30:59   
SamoTi
Neverjetno, moja user posted image  se je po 60. dneh končno prikazalauser posted image user posted image . Upam, da je to znak, da se moji ciklusi izboljšujejo.

Komaj čakam, da spakira, da gremo v nove bojeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
21.2.2011 20:53:29   
xoxox
Hvala vsem za dobrodošlico! user posted image  Sem vesela, da sem nazaj. Je veliko lažje it čez vse z osebami, ki te razumejo. Okoli mene same nosečke. Kot, da bi se vse zmenile. Meni pa tako grozno hudo. Vsak dan težje. Sploh več ne morem biti v bližini nosečk. Grozen občutek, ko v družbi ne morem več normalno funkcionirati. Pa saj bo kmalu bolje a ne? Danes je tak en depresiven dan. Pa še ponedeljek je. Ajde kakšna lepa novička, da mi polepšate dan. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
21.2.2011 21:20:22   
Katte
SamoTiuser posted image za user posted imageuser posted image za nove boje.
xoxox, jaz bi zelo rada poskrbela za dobro novičko, ampak boš morala počakati dober teden user posted image . Sta še dve pred mano, ki imata to šanso.

Still hoping.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
22.2.2011 7:52:42   
Janchek81
xoxox oooo kako te razumem ... tud men je kr naenx bit ZLO težko v družbi nosečk in se sploh o tem pogovarjat ... mam pa kr nekej kolegic k zdj tud pričakujejo in sicer ena ma rok 28.2. in se marca ene par user posted image  sej itak jim privoščim .. LOGIČNO ... ampak kaj ko pomislim, da bi tud jaz bila že januarja lahko mamica, če bi bilo vse vredu user posted image user posted image user posted image  Tok zelo upam, da pridem na roza seznam čimprej ... nej  bi mela O nekje od 27.2. - 2.3. .... upam, da je naslednji mesec več ne bo user posted image user posted image

Vsem tudi sama želim, da se čimprej premaknemo na ROZA listo .. dejmo dejmo dejmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
22.2.2011 9:43:34   
SamoTi
xoxox - tudi meni je že prav bedno v držbi nosečk, še posebej ko pravijo, da jim je uspelo dobesedno v prvo ali pa da sploh niso načrtovale... Kar žalostna in otožna postanem ter se sprašujem zakaj pa nama ne uspe??user posted image
Zadnjič me je ena sorodnica prav razjezila, ko kar naprej govori katera bo naslednja noseča. Bi ji najrajši zabrusla, da ona lahko čveka ko pa ima doma dva zakladka in nima pojma kako je, ko se trudiš in trudiš..

Ampak ne bomo se kar tako daleuser posted image user posted image . Tudi me bomo srečke user posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2945
22.2.2011 9:47:00   
Janchek81
SamoTi samo optimizem in dobra volja in ne obupat ... seveda bo tudi nam ratalo ... ko bo najmanj prčakvale user posted image user posted image user posted image     BUTASTA izjava ... ampak jo NoN-SToP poslušam pa se zravn sam smejim k jo jst bleknem ven user posted image  ampak .. sj je res, ratalo nam bo user posted image user posted image  

Bomo me lepe srečke user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
22.2.2011 13:52:56   
vesna_b
punce moje, seveda bo tudi vam ratalo. saj vem, se ponavljam, ampak res ne obupat. držim pesti. in potem boste kmalu, tako kot jaz sedaj, doma na bolniški zarad smrkajočega noska in vročine.
no, saj mi po eni strani paše, sploh ko že mal težje sedim, po drugi strani sem pa zvečer še bolj utrujena, ker bi bila tamala sam v naročju in še skuham težko.

v glavnem, čakam.na lepe novičke...

Neposredna povezava do sporočila: 2947
22.2.2011 16:09:27   
witch
Arual tebi se pa res dogaja ta cikel user posted image   jaz res močno držim pesti, da v vsej tej zmešnjavi en plavalček najde pravo mesto in razveseli mamico in atija user posted image user posted image user posted image

Katte kako si ti? Te že kaj matra da bi lulala? user posted image pri tebi bo pa zdaj počasi dan d....

anity dobrodošla nazaj user posted image jaz sem izbrisala iz seznamčka tiste, ki niso javile novih podatkov. Je pa vsaka dobrodošla nazaj user posted image Upam, da bo ta krog za vaju uspešen user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica jaz si temperaturo merim v ustih. Zjutraj ko se zbudim takoj dam termometer v usta in je to to.

SamoTi user posted image user posted image user posted image za M. Zdaj pa držimo pesti, da se bo kaj popravila, oziroma je sploh ne bo user posted image Drugače pa... tudi sama sem imela take težave kot ti. Cikli so bili nenormalno dolgi. Tisi (tako kot pri tebi) na 60 dni pa mi je dal misliti. In takrat sem rekla dovolj. Prebrala sem da čaj rmana pomaga pri teh stvareh. In naj ti povem, da vsako jutro na tešče spijem skodelico čaja in mi pomaga. Takrat ko ga ne pijem, je ciekl daljši od 40 dni. Ko ga pijem je dolg 32 dni. Mogoče pa ne bi bilo slabo da probaš user posted image

xoxox user posted image user posted image še kako dobro te razumem. Hudo je ampak moramo naprej... ČEprav smo v tej igri že bilijon krat izgubile, bomo enkrat tudi me zmagovalke. In ti in jaz in vse tiste ki se za user posted image še kako trudimo, ga bomo vedele ceniti, in ga bomo imele najraje na svetu. Tista, ki se ji zgodi pa še tistega otrka ne zna ceniti.
Jaz bi te pa z največjim veseljem razveselila user posted image ampak še moramo par dni počakati user posted image aja veš kaj te bo razveselilo.... kmalu bo pomlad user posted image

Janchek in SamoTi glave gor! Kot sem zgoraj napisala... tudi meni je hudo, tudi jaz ne zmorem več... 15. krog mi je res počasi dovolj. Pa napotnice v neplodnostni, pa naročeni pregledi... priznam, mi dela na psiho... Hudo mi je ko gledam nosečke, ko sestri raste trebušček, ko se pripravljamo na njenega dojenčka. Oh kako ga imam že zdaj rada. Ampak me boli... se prav psihično pripravljam na to ko bo rodila, dobila bo otroka, jaz ga pa še kar nimam.... Če obupamo, ga nikoli ne dobimo. Tudi mene vsi sorodniki sprašujejo (sploh ko je mlajša sestra noseča). Ampak se nasmehnem in grem, čeprav v sebi jočem. Vem, da bolijo ti kroga obupa-upanja-in spet obupa. Že petnajst krogov se vrtim tako. Sama težko izgubljam, težko prenesem poraz. Ampak tukaj ga moram. Iz meseca v mesec... Se pa ne dam. Tudi izpiti na faksu niso šli vsi v prvo. Pa sem šla še enkrat, pa enkrat, dokler ni uspleo. Enako bo tukaj. Vse smo se že za kakšno stvar morale boriti, truditi. In res... nisem ena tistih, ki bi dobila vse na pladnju, še preden se spomni da bi to sploh rada. Moram se truditi. IN tudi tukaj se bom. Bodimo pozitivne punce. VSe bomo enkrat dobile svoje pikice, vse bomo nosečke in imele svoje otročke. Dobile bomo vse tisto kar nam je namenjeno in takrat ko nam je namenjeno. Do takrat pa moramo biti pozitivne. In kot sem že milijon krat povedala.... prvi dan M je tudi prvi dan nosečnosti, če bo prišlo do nje. Tak da bodimo takrat vesele, da bo naše telo polno pozitivne energije. Mogoče se bo pa pikica zato odločila priti k nam. Kdo pa hoče zagrenjeno mamico? Jokajočo, slabe volje...

vesna hvala ti za navijanje in dobro voljo ki nam jo daješ user posted image user posted image user posted image pikico pa v tem prehladu pridno čuvaj in se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image

Da še povem kako je z mano.... danes je 8 dni po O. Tak da pridno čakamo dan d. Počutim se super, joške me malo bolijo to je pa to user posted image

user posted image user posted image sem spet napisala dolgega posta... user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
22.2.2011 16:49:55   
Katte
Res lep dolg post, witch user posted image . To bi bilo pa škoda izgubiti, če bi te vrglo ven user posted image .
No, mene še nič ne srbi test. Dan D še ni tukaj. Hudiča ne pričakujem naslednjo sredo. Torej je zdaj šele vgnezditev, če je ratalo. Ti si kakšna dva dni pred mano na vrsti.
Glede znakov pa...
ravno okrog O so me res ful bolele prsi, pa ful polne so bile, tudi slabo mi je bilo malo, zdaj se je pa umirilo. Sem kasneje prebrala, da se to lahko pojavi tudi okrog O. No, prsi so še vedno polne, bolijo manj, tu in tam na rahlo začutim rodila, skratka, nič posebnega. Bomo videli šele naslednji teden user posted image .
V službi imam ful dela, volje pa zelo malo. Želim si, da bi počasi mineval čas, hkrati pa upam, da bi šel čim hitreje, ker bi rada zagledala user posted image
Punce, pridne bodite in pozitivno mislite.

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
22.2.2011 16:53:54   
witch
Katte brez skrbi sem ga kopirala user posted image user posted image user posted image dolge vedno kopiram, kratke pa ne, potem me pa vedno pri kratkih ven vrže user posted image
Potem pa bove naslednji teden skupaj lulale user posted image
Dela je pa itak vedno veliko volje pa ne user posted image saj ti bo uspelo user posted image kaj ne narediš danes ti itak počaka do jutri. Tak da ne hiti preveč user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.