witch
|
Arual tebi se pa res dogaja ta cikel jaz res močno držim pesti, da v vsej tej zmešnjavi en plavalček najde pravo mesto in razveseli mamico in atija Katte kako si ti? Te že kaj matra da bi lulala? pri tebi bo pa zdaj počasi dan d.... anity dobrodošla nazaj jaz sem izbrisala iz seznamčka tiste, ki niso javile novih podatkov. Je pa vsaka dobrodošla nazaj Upam, da bo ta krog za vaju uspešen čebelica jaz si temperaturo merim v ustih. Zjutraj ko se zbudim takoj dam termometer v usta in je to to. SamoTi za M. Zdaj pa držimo pesti, da se bo kaj popravila, oziroma je sploh ne bo Drugače pa... tudi sama sem imela take težave kot ti. Cikli so bili nenormalno dolgi. Tisi (tako kot pri tebi) na 60 dni pa mi je dal misliti. In takrat sem rekla dovolj. Prebrala sem da čaj rmana pomaga pri teh stvareh. In naj ti povem, da vsako jutro na tešče spijem skodelico čaja in mi pomaga. Takrat ko ga ne pijem, je ciekl daljši od 40 dni. Ko ga pijem je dolg 32 dni. Mogoče pa ne bi bilo slabo da probaš xoxox še kako dobro te razumem. Hudo je ampak moramo naprej... ČEprav smo v tej igri že bilijon krat izgubile, bomo enkrat tudi me zmagovalke. In ti in jaz in vse tiste ki se za še kako trudimo, ga bomo vedele ceniti, in ga bomo imele najraje na svetu. Tista, ki se ji zgodi pa še tistega otrka ne zna ceniti. Jaz bi te pa z največjim veseljem razveselila ampak še moramo par dni počakati aja veš kaj te bo razveselilo.... kmalu bo pomlad Janchek in SamoTi glave gor! Kot sem zgoraj napisala... tudi meni je hudo, tudi jaz ne zmorem več... 15. krog mi je res počasi dovolj. Pa napotnice v neplodnostni, pa naročeni pregledi... priznam, mi dela na psiho... Hudo mi je ko gledam nosečke, ko sestri raste trebušček, ko se pripravljamo na njenega dojenčka. Oh kako ga imam že zdaj rada. Ampak me boli... se prav psihično pripravljam na to ko bo rodila, dobila bo otroka, jaz ga pa še kar nimam.... Če obupamo, ga nikoli ne dobimo. Tudi mene vsi sorodniki sprašujejo (sploh ko je mlajša sestra noseča). Ampak se nasmehnem in grem, čeprav v sebi jočem. Vem, da bolijo ti kroga obupa-upanja-in spet obupa. Že petnajst krogov se vrtim tako. Sama težko izgubljam, težko prenesem poraz. Ampak tukaj ga moram. Iz meseca v mesec... Se pa ne dam. Tudi izpiti na faksu niso šli vsi v prvo. Pa sem šla še enkrat, pa enkrat, dokler ni uspleo. Enako bo tukaj. Vse smo se že za kakšno stvar morale boriti, truditi. In res... nisem ena tistih, ki bi dobila vse na pladnju, še preden se spomni da bi to sploh rada. Moram se truditi. IN tudi tukaj se bom. Bodimo pozitivne punce. VSe bomo enkrat dobile svoje pikice, vse bomo nosečke in imele svoje otročke. Dobile bomo vse tisto kar nam je namenjeno in takrat ko nam je namenjeno. Do takrat pa moramo biti pozitivne. In kot sem že milijon krat povedala.... prvi dan M je tudi prvi dan nosečnosti, če bo prišlo do nje. Tak da bodimo takrat vesele, da bo naše telo polno pozitivne energije. Mogoče se bo pa pikica zato odločila priti k nam. Kdo pa hoče zagrenjeno mamico? Jokajočo, slabe volje... vesna hvala ti za navijanje in dobro voljo ki nam jo daješ pikico pa v tem prehladu pridno čuvaj in se hitro pozdravi Da še povem kako je z mano.... danes je 8 dni po O. Tak da pridno čakamo dan d. Počutim se super, joške me malo bolijo to je pa to sem spet napisala dolgega posta...