|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
1.3.2011 16:32:41   
witch
mladikica moja kako si?

Janchek, mogoče je pa dobro da ni bilo O testov. Boš pa bolj sproščena user posted image

anity user posted image user posted image user posted image končno ti je le uspelo user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnost ti želim. Novembra, ali pa še oktobra pa zdravega in lepega  user posted image Koliko časa sta se "trudila"?

xoxox upam, da so bili plodni dnevi super plodni user posted image Zdaj pa držim pesti, da bodo rezultati roza. Drugače pa itak da je dobro na dva dni. Strokovnjaki tak pravijo user posted image vama pa če paše vsak dan pa kar dajta user posted image

Drugače pa midva sva že cel cikel na 2 dni pa nič, pa skoraj vsak dan pa spet nič, pa z večjimi razmiki pa spet nič...

Katte user posted image user posted image no, pa se bove spet obe selile...
Mogoče pa nebi bilo slabo iti do zdravnika. Ali pa naj gre tvoj samoplačniško na spermiogram. Meni je žal da nisem coris že prej poslušala. Cele mesece nam je svetovala naj gredo moški na spermiogram. Pa je kar nismo poslušale. No.. pri nama je spermiogram slabši, še ena punca iz rr mi je zadnjič javila, da je spermiogram slabši... Tak da mogoče res ni slabo da moški grejo na pregled.

SamoTi po mojem se kar naroči. Če bo plusek hvala bogu. Če ga pa ne bo... boš pa že naročena. Ker čaka se pa povsod ekstra dolgo.

Pri nama itak ne vem kako bo zdaj marca. Ker moja O bo tisti dan, ko bo imel moj spermiogram... Kaj dosti upanja ni...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
1.3.2011 18:26:25   
MEGi20
witch se ti javljam še tu, da me odstrani z seznamčka nedočakanih ker je naša pika odšla pred 4m pa še malo user posted image zdaj je ne želim videti 9.3.2011 in to bo ponovno krog št. 1

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
1.3.2011 19:54:58   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: witch

anity user posted image user posted image user posted image končno ti je le uspelo user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnost ti želim. Novembra, ali pa še oktobra pa zdravega in lepega  user posted image Koliko časa sta se "trudila"?

witch, 5. krog je bil.. Sem pa res zelo vesela. Upam, da boš tudi ti čimprej zagledala user posted image - tebi pa rees privoščim!! Sem pa jedla semena konoplje in mogoče je tudi to kaj pomagalo..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
1.3.2011 19:55:46   
_perla_
ja.. ni mi več šlo geslo.. pa sem morala narediti novo ime.. 

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
1.3.2011 20:16:41   
mladika
wichi smo te pogrešale...jst sem uredu,hvala,moja 1. M po operaciji se je poslovila tak da zdej pa veselo na delo..aja sem si pa jst tut nabavila konopljina semena,ker so me pred operacijo tut izcedki pred M mučili,zdej pa ne vem kak bo,bomo videli.Če pa ne rata v 3 mesecih gre pa moj na spermiogram...sam upam da ne bo potrebnouser posted image žal mi je da je "tetka" spet prišla,maš pa vsaj urejen cikel zdej...to tut pomaga...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
1.3.2011 22:02:29   
čebelica1984
Punce naša Naja17 je rodila fantka Maja, ČESTITKE MAMICI

Moja user posted image  pa je prišla, naslednji datum je 28.03.2011.

Držim pesti za vse

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.3.2011 6:55:00   
Janchek81
witch sj ne gre tle sprosčena al pa ne, jst sm drgač v večini kr sproščena, se nekak nočm obremenjevati, ampak mene je dobesedno zanimal kdaj mam O user posted image  pač firbc kot firbc ane user posted image  Ker midva žal ne user posted image  na vsake 2 dni ampak ko nama pač zapaše ane ... tko, da ko naslednjič kje dobim te O teste k jih hočm jih bom sigurn kupila pa da vidmo, če bo kj pokazal ....

Drgač pa držte punce pesti, da mi rata 8.3. prid do moje G user posted image  

čebelica1984 jp .. Naja17 je rodila u pondelk user posted image  takoj ko sm dobila sms sem vedla za kaj se gre .. ko sm pa še ime Maj zagledala sem se pa začela smejat user posted image

Lep dan punce pa glavo pokonc user posted image user posted image  USPELO NAM BO !!! user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
2.3.2011 9:07:33   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image
user posted image    MEGi20.........9.3.2011user posted image   
user posted image   vesper.........13.3.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.3.2011user posted image
 user posted image  ribica77.........14.3.2011user posted image
user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image xoxox
........20.3.2011 user posted image
user posted image čebelica1984.......28.3.2011user posted image
user posted image Katte..........29.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image  
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image   

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
2.3.2011 9:07:44   
Katte
Punce, hvala za tolažbo. Danes sem že bolje. Gremo v nove boje. Sem itak že nekaj časa nazaj rekla, da nama bo uspelo v marcu. Zdaj se nameravam tega držati user posted image .
witch, dobrodošla nazaj. Smo te pogrešale. user posted image  od tvoje sotrpinke. Ja, spet bova trepetali skupaj konec meseca.
user posted image  tudi zate, čebelica1984. Smo že tri, ki konec marca ne pričakujemo user posted image  in bomo skupaj trepetale in upale user posted image .
MEGi20 - žal mi je, da si spet tukaj z nami. Držim pa pesti, da ne boš dolgo, da že 9.3. user posted image  ne pride in da 8 mesecev kasneje dobiš svojo štručko v naročje.
naja17, čestitke ob rojstvu novega člana družine. Želim vam veliko cartanja.

Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
2.3.2011 9:24:17   
sivk1
Živjo punce!

Sem še ena tukaj, ki že nekaj časa čaka na plusek. Pred pol leta sem imela SSuser posted image zdaj se pa trudiva že par mesecev, na ta + pa še vedno nič. Ker imam neredne menstruacije je še tolko bolj zoprno. Ja ta mesec sva bila pridnauser posted image ....Počakam še kak teden dva pol pa test. Čeprav je bolje, da sem brez pričakovanj, ker je potem večje razočaranje. Vedno preduser posted image sem že računala, kdaj pride štručka pol pauser posted image user posted image user posted image . Upam, da najina dvoletnica čim prej dobi družbo. Želim vam veliko sreče!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
2.3.2011 9:35:15   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image
user posted image    MEGi20.........9.3.2011user posted image   
user posted image   vesper.........13.3.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.3.2011user posted image
 user posted image  ribica77.........14.3.2011user posted image
user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image xoxox
........20.3.2011 user posted image
user posted image čebelica1984.......28.3.2011user posted image
user posted image Katte..........29.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image  
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image
user posted image  sivk1......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
2.3.2011 9:37:43   
Katte
sivk1, dobrodošla na temi. Hudo mi je za tvoj SS. Upam, da že čez teden ali dva spet zagledaš plusek in po 8 mesecih (vsaj enega user posted image ) otročička.

Still hoping.

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
2.3.2011 9:43:18   
Janchek81
Joj sploh ne morem verjet kok je teh SS in kaj vse moramo ženske dati čez ...  sivk1 zelo mi je hudo za tvoj SS user posted image  čeprou niti ne vem koliko časa si bila noseča in nič, vendar grdo rečeno ampak je bolje da se to zgodi kaj kmalu kakor pa da se kakšno napako kasneje zve in se mora roditi, ko že čutiš otročka user posted image  jaz sem imela UPN v 23.tednu in vem kako neznosno težko in hudo je, ko sem mislila, da se sploh NIKOL v življenju ne bom več pobrala user posted image

Zdaj pa vseeno upam na novo srečo, na tisti trenutek ko vidim user posted image  in potem upam na najboljše in uživam kolikor se bo le dalo .... jeeeeej sej bo, sej boooo user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
2.3.2011 11:25:40   
witch
Megi user posted image user posted image user posted image jaz sem se pa že spraševala kako je s tabo, ker nas nisi nič prišla pogledat. Upam, da bo tokrat pikica ostala pri tebi user posted image user posted image user posted image

anity oz. perla meni se je pa zdelo da je dlje časa trajalo. No, samo da je uspelo user posted image zdaj pa le čuvaj svojo pikico user posted image Hvala ti za dobre želje. Za konopljo bom pa malo poguglala user posted image

mladika no potem pa le veselo delajta user posted image držim pesti da bo konoplja pomagala user posted image drugače pa... kje sta kupili ta semena?

Naja čstitke za Maja user posted image

Janchek saj vem user posted image sem se malo pohecala user posted image

Katte ko bi le bili zdaj ti najini popravni izpiti konec meseca uspešni user posted image

sivk user posted image user posted image pa naj čim prej uspe user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
2.3.2011 11:47:59   
Janchek81
witch najbls, da si reces 'ce pa ta mesc ne bo, bo pa drug 100%, ta čas, ko pa se nismo zanosile pa lahko izkoristmo un cas za kej druzga, ki ga potem ne bo ko bomo srečke user posted image

Jaz se tko vzpodbujam ... ko pa bo prišel un dan ko bom zagledala user posted image  bom pa skakala od sreče do stropa pa nazaj user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
2.3.2011 17:26:41   
mladika
wichi na poglej pod II pričakujemo februarja,mi je perla napisala spletno stran:mislim da je Harmonija zdravjauser posted image drgače midva sva že pridna in jst sem začela šparat dinarčke za čas ko bom user posted image ,da mojga nav pol tolk glava bolela ko bo treba shopping...user posted image  

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 3016
2.3.2011 22:12:39   
xoxox
Oooooooo witch. user posted image  Dobrodošla nazaj. Upam, da si se spočila, ker boš čez 9 mesecev bolj slabo spala. user posted image Mi smo še vedno v času O in lepo pridno user posted image  na 2 dni. Upam, da se prime. Včeraj naj bi po mojih izračunih mela O. Smo preračunali in smo včeraj tudi user posted image . Potem sem imela pa ponoči tako lepe žive sanje. Sanjala sem, da sem noseča. Ne boste verjele kako živo sem čutila otročička v trebuhu. Prečudovite sanje. user posted image  Upam, da tudi danes sanjam kaj tako lepega. Drugače pa komaj čakam, da mineta 2 tedna, da vidimo ali smo kaj pridelali. Drugače pa samo tako malo za vzpodbudo. Marca se prične pomlad in hormončki delajo na polno. Hormončke pa potrebujemo za to, da zanosimo. Jaz vam rečem, da bomo podrle rekord in se bomo potem novembra in decembra stiskale po porodnišnicah. user posted image  Punce samo pozitivno mislit pa bo.  Kakorkoli pogledaš ne moreš nič spremenit. Lahko pa sprejmeš vse kar ti življenje ponuja z dobro ali slabo voljo. Jaz sem izbrala taprvo. Vse ob svojem času. Lahko noč drage sotrpinke. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.3.2011 8:02:37   
Janchek81
xoxox imaš prav .. vse ob svojem času .... jst vseen upam, da zanosim že spet aprila, tako kot prejšnje leto .. lepo bi bilo, če bi bilo prej, bo pa tud SUPER, če bi bilo takrat user posted image

Optimizem optimizem in še enkrat optimizem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.3.2011 8:35:47   
sivk1
oj!

Witch hvala srčno upam...
Janchek81 SS sem imela v 7 tednu. en teden sem bila srečna user posted image pol pa šok. Sploh mi ni bilo jasno kaj se dogaja, ampak mi je blo kmalu jasno. Je pa res, da sem bila tisto odbobje ful  psihično obremenjena, živčna....zdaj vem vse je na psihi. Zdaj se ne bom obremenjevala kaj bo v službi. Če mi G predlaga bolniško bom kar šla. Mi moj ne bo pustil delat, ker je družina tista, ki te celo življenje podpira in stoji ob strani. Služba....dokler si si dober pol te pa s časom pozabijo.

Katte hvala upam....ja tudi na dva sem pripravljena. Imamo v sorodu 2 krat dvojčke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.3.2011 9:00:55   
Janchek81
sivk1 res mi je hudo in žal, da se ti je to moglo zgodit user posted image  Kar pa naprej pišeš se pa popolnoma strinjam s teboj, jst k sm mela u 23. tednu UPN in k sm bla 42 dni doma na porodniški, ki mi je pripadala so me na sihtu kao ful vzpodbujal, pa da se mi ne mudi na šiht pa tko ... ko sm pa enx pršla je blo pa vse pozabljeno, jst pa psihično še vedno vsa v razsulu, pa jih ni nič brigal.... POZABIL - TAKOJ! Ko da sm mašina, da nimam čustva in da sm ITAK že to dala čez - YEAH RIGHT .. še do dons nism dala čez ... zato sm si rekla, ko zanosim, takoj bolniška, se ne oziram na nikogar, ... pa tud povedala neb zakaj sm na bolniški, ker so se mi zamerl do konca user posted image

Upam pa seveda, da bo to kaj kmalu ... in da bom srečka user posted image

user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.3.2011 11:36:52   
vesper
sivk1 tudi meni je zelo žal user posted image user posted image user posted image tudi jaz sem to dala skozi pred devma letoma in vem kako je...
se popolnoma strinjam z vama sivk1 in janchek81. V službi je res tako, včasih si kot ena mašina, prvo kao razumejo tvojo stisko, potem pa kot da se sploh ni zgodilo user posted image
Tudi jaz sem se odločila, da takoj ko nama uspe zanosit, grem na bolniško, pa naj si mislijo kar hočejo, Pač mi je vseeno, na prvem mestu je otrok in jaz. Se mi zdi, da vsaka, ki ima za sabo že en ali nekatere reve celo več SS, bi morala avtomatsko dobit bolniško...to bi bilo po moje čisto fer!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.3.2011 11:58:34   
Janchek81
vesper tuki je pa pomoje odvisn čist od posamezne osebne zdravnice kako gleda na SS ali še celo na porod. Men je rekla moja, da mi bolniško izstavi tudi, ko imam O in da lahko u miru user posted image  in da bom brez kakršnega koli stresa in tako .. tako, da sem bila prav pozitivno presenečena in takrat sem tudi vidla, da tudi zdravniki znajo biti zelo humani. Ker namreč, ko sem čakala na porod ( UPN ) in ko je k meni hotel priti moj partner mi je celo ena v porodnišnici prbila, da nima kej hodit moj partner zdaj ko bo vizita in naj se pobere domov - točno tako je rekla, jaz pa samo v jok ... tok nehumane ženske, kot je bila tista pa res še nisem videla user posted image user posted image  Potem sta dve sestri to videle in me prišle bodrit, da naj kar pride in naj počaka spodaj v avli, tako, da sem bila vsaj malo pomirjena user posted image  

Nekateri se res ne zavedajo kaj moramo dati čez, ko smo v  taki situaciji user posted image

Upam, da se nam kaj kmalu pojavi user posted image  in da šibnemo na ene pomirjene 'počitnice' potem pa HOP na porodniško user posted image

Saj nam bo uspelo, le obupati ne smemo user posted image user posted image user posted image

GO GO GO Go punceeeee user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.3.2011 12:28:48   
vesper
janchek81 imaš čisto prav. Vse je odvisno od G, oz. bom rekla 99%. Tudi jaz sem mogla zamenjat tri G, da sem končno našla pravega. Sedaj pa tega ne zamenjam za nič na svetu. On mi je tudi že ponujal zdaj bolniško, pa obljubil bolniško že med postopki IUI ko se bodo začeli. Da v nosečnosti sploh nimam kaj razmišljat glede službe. Hvala bogu, da obstajajo še tako humani zdravniki, kot si sama rekla. Te sestre, pa nekatere znajo bit res pasje. Na žalost, je pač tako, ampak jaz pravim nič se ne smemo pustit, se jim moramo kar po robu postavit. Tudi jaz, ko sem ležala zaradi SS sem se morala eni kar fajn po robu postavit. No, potem jo je tečnost malo minila. user posted image Da ne govorim, kaj so mi in mi pripovedujejo prijateljice, ko so rodile. Ampak, res pa je, da je veliko tudi pozitivnih izkušenj user posted image user posted image user posted image
In me moramo bit POZITIVNE user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.3.2011 17:05:15   
witch
mladika evo tudi jaz imam že konopljo doma user posted image

xoxox seveda sem spočita user posted image user posted image to so bile pa lepe sanje user posted image in boš videla da bodo te tudi kmalu resničnost. Mesec marec ti bo naklonjen. Jaz to vem user posted image

janchek jaaaa optimizem user posted image je boljše če je kozarec na pol poln user posted image

sivk sprosti se... ne misli slabo. Tokrat bo pikica ostala. Jaz nimam pojma kako je, ko izgubiš pikico... in nimam kaj pametovati... ampak vseeno, pozitivne misli naredijo ogromno. Imaš enega angelčka ki čuva tebe in atija, ki bo čuval svoje bratce/sestrice. Ni mu bilo namenjeno priti na svet, ampak od tam kje je dela ogromno dobrega za svojo družinico. In on ti bo poslal novo pikico, ki bo ostala pri tebi. Ker vem da boš odlična mamica in imela tega otročka rada kot imaš tisto pikico. Samo ne izgubiti upanja in volje. Pa pozitivne misli vzame s sabo user posted image
janchek in sivk res je služba pomembna, ampak vseeno ne toliko kot pikica.

janchek, sivk in vesper user posted image user posted image user posted image user posted image za te hude izkušnje...

Moja teta M pa se počasi poslavlja in upam, da je bila zadnja. Še malo pa bomo tudi mi začeli z vajo, vse do O user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
4.3.2011 9:25:35   
sivk1
ojla punce!

Witch to kar si napisala, me je tako ganilo, da so me kar solze oblileuser posted image . Ne vem, če sem že napisala, da imamo damo že hčerkico staro 2 leti. Mogoče tudi nisem na pravi temi ''prvi poizkus zanositve'' user posted image , ampak za mene je kot bi bil prvi poizkus, ker se vse začne z nova upanje, upanje da bo......in mi je lažje ko skupaj upamo.

Ker sva oba zelo neučakan se že včeraj naredila test z First Sign in nič. Spet tisti občutek. Ampak tolažim se s tem, da še obstaja upanje, saj imamo M tam na 45 dni jaz sem pa delala test na 36 dni. Ta test sem prvič kupila. Prej sem delala z CB. Koliko časa pred  pričakovano M ve delate testein kaj je s katerimi testi???user posted image . Prsi nimam nič napetih in niso boleče na dotik, v spodnjem delu me pa vsake tolko časa nekja špika. Ne vem kaj naj si mislim, saj znaki za nosečnost so taki kot bi dobila M. No pri meni nič. Vem da sem ful neučakana, ker sva cel mesec skoraj vsak dan user posted image .

Glede služb....prva je družina. Ne morem trditi 100%, ampak meni je služba vzela otroka, ker sem imal takrat psihično ''matretiranje'' v službi. Domov sem hodila vsa živčna in 24 ur bila z mislimi v bedni službi. Zanosila sem v prvič.

uh se se razpisala. Upam da nisem tečka!user posted image

Stiskam pesti za vse nas!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.