![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 16:32:41
|
|
|
|
witch
|
mladikica moja kako si? Janchek, mogoče je pa dobro da ni bilo O testov. Boš pa bolj sproščena anity končno ti je le uspelo čestitam in lepo nosečnost ti želim. Novembra, ali pa še oktobra pa zdravega in lepega Koliko časa sta se "trudila"? xoxox upam, da so bili plodni dnevi super plodni Zdaj pa držim pesti, da bodo rezultati roza. Drugače pa itak da je dobro na dva dni. Strokovnjaki tak pravijo vama pa če paše vsak dan pa kar dajta Drugače pa midva sva že cel cikel na 2 dni pa nič, pa skoraj vsak dan pa spet nič, pa z večjimi razmiki pa spet nič... Katte no, pa se bove spet obe selile... Mogoče pa nebi bilo slabo iti do zdravnika. Ali pa naj gre tvoj samoplačniško na spermiogram. Meni je žal da nisem coris že prej poslušala. Cele mesece nam je svetovala naj gredo moški na spermiogram. Pa je kar nismo poslušale. No.. pri nama je spermiogram slabši, še ena punca iz rr mi je zadnjič javila, da je spermiogram slabši... Tak da mogoče res ni slabo da moški grejo na pregled. SamoTi po mojem se kar naroči. Če bo plusek hvala bogu. Če ga pa ne bo... boš pa že naročena. Ker čaka se pa povsod ekstra dolgo. Pri nama itak ne vem kako bo zdaj marca. Ker moja O bo tisti dan, ko bo imel moj spermiogram... Kaj dosti upanja ni...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 18:26:25
|
|
|
|
MEGi20
|
witch se ti javljam še tu, da me odstrani z seznamčka nedočakanih ker je naša pika odšla pred 4m pa še malo zdaj je ne želim videti 9.3.2011 in to bo ponovno krog št. 1
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 19:54:58
|
|
|
|
_perla_
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch anity končno ti je le uspelo čestitam in lepo nosečnost ti želim. Novembra, ali pa še oktobra pa zdravega in lepega Koliko časa sta se "trudila"? witch, 5. krog je bil.. Sem pa res zelo vesela. Upam, da boš tudi ti čimprej zagledala - tebi pa rees privoščim!! Sem pa jedla semena konoplje in mogoče je tudi to kaj pomagalo..
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 19:55:46
|
|
|
|
_perla_
|
ja.. ni mi več šlo geslo.. pa sem morala narediti novo ime..
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 20:16:41
|
|
|
|
mladika
|
wichi smo te pogrešale...jst sem uredu,hvala,moja 1. M po operaciji se je poslovila tak da zdej pa veselo na delo..aja sem si pa jst tut nabavila konopljina semena,ker so me pred operacijo tut izcedki pred M mučili,zdej pa ne vem kak bo,bomo videli.Če pa ne rata v 3 mesecih gre pa moj na spermiogram...sam upam da ne bo potrebno žal mi je da je "tetka" spet prišla,maš pa vsaj urejen cikel zdej...to tut pomaga...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 22:02:29
|
|
|
|
čebelica1984
|
Punce naša Naja17 je rodila fantka Maja, ČESTITKE MAMICI Moja pa je prišla, naslednji datum je 28.03.2011. Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.3.2011 6:55:00
|
|
|
|
Janchek81
|
witch sj ne gre tle sprosčena al pa ne, jst sm drgač v večini kr sproščena, se nekak nočm obremenjevati, ampak mene je dobesedno zanimal kdaj mam O pač firbc kot firbc ane Ker midva žal ne na vsake 2 dni ampak ko nama pač zapaše ane ... tko, da ko naslednjič kje dobim te O teste k jih hočm jih bom sigurn kupila pa da vidmo, če bo kj pokazal .... Drgač pa držte punce pesti, da mi rata 8.3. prid do moje G čebelica1984 jp .. Naja17 je rodila u pondelk takoj ko sm dobila sms sem vedla za kaj se gre .. ko sm pa še ime Maj zagledala sem se pa začela smejat Lep dan punce pa glavo pokonc USPELO NAM BO !!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.3.2011 9:07:44
|
|
|
|
Katte
|
Punce, hvala za tolažbo. Danes sem že bolje. Gremo v nove boje. Sem itak že nekaj časa nazaj rekla, da nama bo uspelo v marcu. Zdaj se nameravam tega držati . witch, dobrodošla nazaj. Smo te pogrešale. od tvoje sotrpinke. Ja, spet bova trepetali skupaj konec meseca. tudi zate, čebelica1984. Smo že tri, ki konec marca ne pričakujemo in bomo skupaj trepetale in upale . MEGi20 - žal mi je, da si spet tukaj z nami. Držim pa pesti, da ne boš dolgo, da že 9.3. ne pride in da 8 mesecev kasneje dobiš svojo štručko v naročje. naja17, čestitke ob rojstvu novega člana družine. Želim vam veliko cartanja.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.3.2011 9:37:43
|
|
|
|
Katte
|
sivk1, dobrodošla na temi. Hudo mi je za tvoj SS. Upam, da že čez teden ali dva spet zagledaš plusek in po 8 mesecih (vsaj enega ) otročička.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.3.2011 9:43:18
|
|
|
|
Janchek81
|
Joj sploh ne morem verjet kok je teh SS in kaj vse moramo ženske dati čez ... sivk1 zelo mi je hudo za tvoj SS čeprou niti ne vem koliko časa si bila noseča in nič, vendar grdo rečeno ampak je bolje da se to zgodi kaj kmalu kakor pa da se kakšno napako kasneje zve in se mora roditi, ko že čutiš otročka jaz sem imela UPN v 23.tednu in vem kako neznosno težko in hudo je, ko sem mislila, da se sploh NIKOL v življenju ne bom več pobrala Zdaj pa vseeno upam na novo srečo, na tisti trenutek ko vidim in potem upam na najboljše in uživam kolikor se bo le dalo .... jeeeeej sej bo, sej boooo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.3.2011 11:25:40
|
|
|
|
witch
|
Megi jaz sem se pa že spraševala kako je s tabo, ker nas nisi nič prišla pogledat. Upam, da bo tokrat pikica ostala pri tebi anity oz. perla meni se je pa zdelo da je dlje časa trajalo. No, samo da je uspelo zdaj pa le čuvaj svojo pikico Hvala ti za dobre želje. Za konopljo bom pa malo poguglala mladika no potem pa le veselo delajta držim pesti da bo konoplja pomagala drugače pa... kje sta kupili ta semena? Naja čstitke za Maja Janchek saj vem sem se malo pohecala Katte ko bi le bili zdaj ti najini popravni izpiti konec meseca uspešni sivk pa naj čim prej uspe
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.3.2011 11:47:59
|
|
|
|
Janchek81
|
witch najbls, da si reces 'ce pa ta mesc ne bo, bo pa drug 100%, ta čas, ko pa se nismo zanosile pa lahko izkoristmo un cas za kej druzga, ki ga potem ne bo ko bomo srečke Jaz se tko vzpodbujam ... ko pa bo prišel un dan ko bom zagledala bom pa skakala od sreče do stropa pa nazaj
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.3.2011 17:26:41
|
|
|
|
mladika
|
wichi na poglej pod II pričakujemo februarja,mi je perla napisala spletno stran:mislim da je Harmonija zdravja drgače midva sva že pridna in jst sem začela šparat dinarčke za čas ko bom ,da mojga nav pol tolk glava bolela ko bo treba shopping...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 2.3.2011 22:12:39
|
|
|
|
xoxox
|
Oooooooo witch. Dobrodošla nazaj. Upam, da si se spočila, ker boš čez 9 mesecev bolj slabo spala. Mi smo še vedno v času O in lepo pridno na 2 dni. Upam, da se prime. Včeraj naj bi po mojih izračunih mela O. Smo preračunali in smo včeraj tudi . Potem sem imela pa ponoči tako lepe žive sanje. Sanjala sem, da sem noseča. Ne boste verjele kako živo sem čutila otročička v trebuhu. Prečudovite sanje. Upam, da tudi danes sanjam kaj tako lepega. Drugače pa komaj čakam, da mineta 2 tedna, da vidimo ali smo kaj pridelali. Drugače pa samo tako malo za vzpodbudo. Marca se prične pomlad in hormončki delajo na polno. Hormončke pa potrebujemo za to, da zanosimo. Jaz vam rečem, da bomo podrle rekord in se bomo potem novembra in decembra stiskale po porodnišnicah. Punce samo pozitivno mislit pa bo. Kakorkoli pogledaš ne moreš nič spremenit. Lahko pa sprejmeš vse kar ti življenje ponuja z dobro ali slabo voljo. Jaz sem izbrala taprvo. Vse ob svojem času. Lahko noč drage sotrpinke.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.3.2011 8:02:37
|
|
|
|
Janchek81
|
xoxox imaš prav .. vse ob svojem času .... jst vseen upam, da zanosim že spet aprila, tako kot prejšnje leto .. lepo bi bilo, če bi bilo prej, bo pa tud SUPER, če bi bilo takrat Optimizem optimizem in še enkrat optimizem
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.3.2011 9:00:55
|
|
|
|
Janchek81
|
sivk1 res mi je hudo in žal, da se ti je to moglo zgodit Kar pa naprej pišeš se pa popolnoma strinjam s teboj, jst k sm mela u 23. tednu UPN in k sm bla 42 dni doma na porodniški, ki mi je pripadala so me na sihtu kao ful vzpodbujal, pa da se mi ne mudi na šiht pa tko ... ko sm pa enx pršla je blo pa vse pozabljeno, jst pa psihično še vedno vsa v razsulu, pa jih ni nič brigal.... POZABIL - TAKOJ! Ko da sm mašina, da nimam čustva in da sm ITAK že to dala čez - YEAH RIGHT .. še do dons nism dala čez ... zato sm si rekla, ko zanosim, takoj bolniška, se ne oziram na nikogar, ... pa tud povedala neb zakaj sm na bolniški, ker so se mi zamerl do konca Upam pa seveda, da bo to kaj kmalu ... in da bom srečka
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.3.2011 11:36:52
|
|
|
|
vesper
|
sivk1 tudi meni je zelo žal tudi jaz sem to dala skozi pred devma letoma in vem kako je... se popolnoma strinjam z vama sivk1 in janchek81. V službi je res tako, včasih si kot ena mašina, prvo kao razumejo tvojo stisko, potem pa kot da se sploh ni zgodilo Tudi jaz sem se odločila, da takoj ko nama uspe zanosit, grem na bolniško, pa naj si mislijo kar hočejo, Pač mi je vseeno, na prvem mestu je otrok in jaz. Se mi zdi, da vsaka, ki ima za sabo že en ali nekatere reve celo več SS, bi morala avtomatsko dobit bolniško...to bi bilo po moje čisto fer!!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.3.2011 11:58:34
|
|
|
|
Janchek81
|
vesper tuki je pa pomoje odvisn čist od posamezne osebne zdravnice kako gleda na SS ali še celo na porod. Men je rekla moja, da mi bolniško izstavi tudi, ko imam O in da lahko u miru in da bom brez kakršnega koli stresa in tako .. tako, da sem bila prav pozitivno presenečena in takrat sem tudi vidla, da tudi zdravniki znajo biti zelo humani. Ker namreč, ko sem čakala na porod ( UPN ) in ko je k meni hotel priti moj partner mi je celo ena v porodnišnici prbila, da nima kej hodit moj partner zdaj ko bo vizita in naj se pobere domov - točno tako je rekla, jaz pa samo v jok ... tok nehumane ženske, kot je bila tista pa res še nisem videla Potem sta dve sestri to videle in me prišle bodrit, da naj kar pride in naj počaka spodaj v avli, tako, da sem bila vsaj malo pomirjena Nekateri se res ne zavedajo kaj moramo dati čez, ko smo v taki situaciji Upam, da se nam kaj kmalu pojavi in da šibnemo na ene pomirjene 'počitnice' potem pa HOP na porodniško Saj nam bo uspelo, le obupati ne smemo GO GO GO Go punceeeee
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.3.2011 12:28:48
|
|
|
|
vesper
|
janchek81 imaš čisto prav. Vse je odvisno od G, oz. bom rekla 99%. Tudi jaz sem mogla zamenjat tri G, da sem končno našla pravega. Sedaj pa tega ne zamenjam za nič na svetu. On mi je tudi že ponujal zdaj bolniško, pa obljubil bolniško že med postopki IUI ko se bodo začeli. Da v nosečnosti sploh nimam kaj razmišljat glede službe. Hvala bogu, da obstajajo še tako humani zdravniki, kot si sama rekla. Te sestre, pa nekatere znajo bit res pasje. Na žalost, je pač tako, ampak jaz pravim nič se ne smemo pustit, se jim moramo kar po robu postavit. Tudi jaz, ko sem ležala zaradi SS sem se morala eni kar fajn po robu postavit. No, potem jo je tečnost malo minila. Da ne govorim, kaj so mi in mi pripovedujejo prijateljice, ko so rodile. Ampak, res pa je, da je veliko tudi pozitivnih izkušenj In me moramo bit POZITIVNE
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 3.3.2011 17:05:15
|
|
|
|
witch
|
mladika evo tudi jaz imam že konopljo doma xoxox seveda sem spočita to so bile pa lepe sanje in boš videla da bodo te tudi kmalu resničnost. Mesec marec ti bo naklonjen. Jaz to vem janchek jaaaa optimizem je boljše če je kozarec na pol poln sivk sprosti se... ne misli slabo. Tokrat bo pikica ostala. Jaz nimam pojma kako je, ko izgubiš pikico... in nimam kaj pametovati... ampak vseeno, pozitivne misli naredijo ogromno. Imaš enega angelčka ki čuva tebe in atija, ki bo čuval svoje bratce/sestrice. Ni mu bilo namenjeno priti na svet, ampak od tam kje je dela ogromno dobrega za svojo družinico. In on ti bo poslal novo pikico, ki bo ostala pri tebi. Ker vem da boš odlična mamica in imela tega otročka rada kot imaš tisto pikico. Samo ne izgubiti upanja in volje. Pa pozitivne misli vzame s sabo janchek in sivk res je služba pomembna, ampak vseeno ne toliko kot pikica. janchek, sivk in vesper za te hude izkušnje... Moja teta M pa se počasi poslavlja in upam, da je bila zadnja. Še malo pa bomo tudi mi začeli z vajo, vse do O
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.3.2011 9:25:35
|
|
|
|
sivk1
|
ojla punce! Witch to kar si napisala, me je tako ganilo, da so me kar solze oblile . Ne vem, če sem že napisala, da imamo damo že hčerkico staro 2 leti. Mogoče tudi nisem na pravi temi ''prvi poizkus zanositve'' , ampak za mene je kot bi bil prvi poizkus, ker se vse začne z nova upanje, upanje da bo......in mi je lažje ko skupaj upamo. Ker sva oba zelo neučakan se že včeraj naredila test z First Sign in nič. Spet tisti občutek. Ampak tolažim se s tem, da še obstaja upanje, saj imamo M tam na 45 dni jaz sem pa delala test na 36 dni. Ta test sem prvič kupila. Prej sem delala z CB. Koliko časa pred pričakovano M ve delate testein kaj je s katerimi testi??? . Prsi nimam nič napetih in niso boleče na dotik, v spodnjem delu me pa vsake tolko časa nekja špika. Ne vem kaj naj si mislim, saj znaki za nosečnost so taki kot bi dobila M. No pri meni nič. Vem da sem ful neučakana, ker sva cel mesec skoraj vsak dan . Glede služb....prva je družina. Ne morem trditi 100%, ampak meni je služba vzela otroka, ker sem imal takrat psihično ''matretiranje'' v službi. Domov sem hodila vsa živčna in 24 ur bila z mislimi v bedni službi. Zanosila sem v prvič. uh se se razpisala. Upam da nisem tečka! Stiskam pesti za vse nas!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.