Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 15:42:57
|
|
|
|
coris
|
jeannetka wooop wooop jupiiiii in sezona rozik je odprta jupiiiii če ni danes en lep dan jaz imam kar nekaj razlogov za veselje, pa vam povem več ko priromam domov dejmo punce dejmo....še več roza barve , no lahko je tudi modra barva samo naj bo to moder + na CB testu
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 16:02:34
|
|
|
|
witch
|
Katte dobrodošla nazaj zewa za izpite jeannetka za plusek. Želim ti lepo in zdravega to je pa res lepo darilo za tvojega dragega čuvaj svojo pikico pa pridi nas še kaj pogledat. Me ti bomo pa itak vse sledile jaz bi z veseljem šla žvegla da bo vse ok. NB86 dobrodošla in da bo testek pozitiven Tudi jaz sem vesela naredila sem izpit zewa in katte hvala za pesti
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 16:08:25
|
|
|
|
NB86
|
No pa da še jaz malo poklepetam! Pred letom sem v 9 tednu imela ss in od takrat še mi ni uspelo ugledati ali ! Trenutno je pa stvar takšna ! M mi zamuja ! Vsakih ko je zamujala sem naenkrat imela vse znake in nosečnosti ! Zdaj sem se pa poskušala brzdati in jih na 1x ni ! Edino kaj me muči je to da imam v spodnjem delu trebuha tako čudno bolečino! Podobno kot če bi nardila ne vem kolko trebušnjakov in bi imela rahli "musklfiber" ! Pa ne boli fejst. Samo malo me vleče in zateguje . Nekih slabosti ni . Razen 2 dni ( in to samo 1x na dan za par minut) imam občutek okusa po železu ! Pa še to se poskušam zbrat in se skoncetrirat da si ne domišljam . Upam, da nisem preveč zakoplicirala . Ima katera podobne izkušnje to s trebuhom, ker mi ne da mira ! Hvala LP
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 16:08:40
|
|
|
|
Arual
|
Čestitke nosečka!!! Zame je to tudi full lepo Valentinovo - sem namreč diplomirala!!!!!!!! In še izcedka ni več, tako da čakamo kaj se pri nas čara!!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 16:56:09
|
|
|
|
SamoTi
|
Jeannetka čestitam . Čim lepšo ti želim. Čestitke tudi tebi Arual . Končno dobre novice, sedaj pa pozitivno naprej, da še vse ostale čim prej zagledamo . Vsem !!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.2.2011 7:05:06
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro. witch, čestitam za izpit, Arual pa za diplomo . NB86, daj no, naredi test. Jeannetkina novička ni dovolj, hočemo še več roza .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.2.2011 7:50:36
|
|
|
|
Janchek81
|
Dobro jutro vsem No da se mal javim ... danes je kr prsla ... te ciklusi me res zafrkavajo ... enkrat na 30 dni, enkrat na 32, enkrat na 28, zdej že kr na 27 dni ..... no ja, gremo naprej z mislijo na to, da kmalu zagledamo Ta tedn pa enkrat še po nove O testke Naslednja , ki je NE sme bit več naj bi bila 14.3. ....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.2.2011 8:15:37
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81 - za nove boje.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.2.2011 8:21:18
|
|
|
|
Janchek81
|
Ja sj gremo v nove boje sam .... je pa kr tkole mal razočaranja ko dobiš AMPAK .... pozitivizem pa bo naslednji mesec je več ne bo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.2.2011 17:47:57
|
|
|
|
witch
|
NB86 je plusek? No daj lulaj babe smo firbčne Arual čestitke za diplomo pa si spet zaključila eno poglavje v življenju zdaj pa še in bo skoraj popolno (ta še itak rabi bratce/sestrice in takrat bo popolno ) Janchek mogoče ti pa O testi niso zaznali O takrat... je bila mogoče že veliko prej. Zdaj pa držim pesti da ti bo v tem krogu uspelo
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.2.2011 20:55:35
|
|
|
|
Arual
|
[ Arual čestitke za diplomo pa si spet zaključila eno poglavje v življenju zdaj pa še in bo skoraj popolno (ta še itak rabi bratce/sestrice in takrat bo popolno ) [/quote] Imaš prav !!!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 15.2.2011 21:14:40
|
|
|
|
sasek79
|
Pozdravljene! Sem vas po dolgem času spet malo na hitro prebrala. Končno spet en +. Čestitam Jannetka. Valentinovo je zate srečen dan. Jaz sem pa včeraj izvedela, da sem imela zelo zgoden splav. Sem začela krvavet 14. dan cikla. Po petih dneh občasnih krvavitev sem naredila test in me je skoraj vrglo, ker je bil +. Sem se bala, da je izvenmaternična in sem šla na urgenco. Iz dveh odvzemov krvi se je pokazalo, da nosečnost propada in da se bo najverjetneje samo sčistilo. V petek moram še enkrat dat kri. Drugače pa čakam M. Tako pač mora bit. Narava sama poskrbi, da preživijo le zdravi zarodki in prav je tako. Še naprej se bom držala stran od RR, ker je lažje odmislit in se ne obremenjevat z nosečnostjo. Drugače pa je pri meni trenutno v prvem planu, da shujšam vsaj 3 kg, ki sem jih od novembra pridelala. Želim vam veliko +.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 16.2.2011 7:00:47
|
|
|
|
Janchek81
|
witch ja upam, da zdj RES rata čeprou dvomim, da bi prej mela O, ker sem delala teste 12. dan, 14. dan, 16. dan, 18. dan pa kr nč in nč Edin če je bla kasnej, tega pa ne morem vedeti .... ta tedn ali pa nasleden grem kupit FIRST CHECK, ker so ženske rekle, da je nekatrim pokazalo O. Lahko pa je tudi, da je zdaj sploh ni glede na to, da sem imela 23.9. UPN Ker tudi opažam, da prejšne so ble take čudne, sluzaste, mešane s krvjo, nič močne, včeraj in danes pa je kr preveč močna - taka kot so bile prej preden sem zanosila. Mislim da je to dober znak Tudi jaz vam želim .... vsem skupaj ( tudi sebi ) čimprejšnje pluske
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 16.2.2011 7:09:02
|
|
|
|
Katte
|
sasek79 - Saj je res, prav je tako, da samo zdravi zarodki preživijo. Ampak je vseeno hudo. Držim pesti, da kmalu spet zagledaš in donosiš brez problemov. Janchek81 - si ti pomislila, da si mogoče zgrešila O? Vrh LH je itak samo kratek čas in lahko si ga imela ravno na enega od tistih dni, ko nisi testirala. Upam, da sta bila vseeno pridna in da te v tem mesecu preseneti . Midva pa pridno , je ravno najbolj ploden čas. Upam, da se tokrat prime.
< Sporočilo je popravil Katte -- 16.2.2011 7:10:56 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 16.2.2011 8:22:29
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte jah v navodilih piše, da ti O zazna že tudi do 48 ur prej, tako, da če sm delala na 2 dni bi jo moralo zaznati, vsaj tako si jaz predstavljam lahko je pa res tako ja, da sem jo sfalila, samo a misliš, da bi morala test izvajati vsak dan? Ne glede na to, da piše da O prikaže tudi do 48 ur prej. Maš ti kakšne izkušnje z O testi, ker zdaj mam namen kupiti FIRST CHECK in bom vidla kako in kaj in bom delala isto na 2 dni, ali naj vsak dan? Drugace pa aktivna sva bla vseeno 14. dan in 16. dan .... lahko pa da je bila O kasneje ... tega pa žal ne morem vedeti, ker nisem delala testou No ja .... upam, da mi ta mesec pokaze O in da se nama nasmehne sreča, ....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 16.2.2011 8:40:11
|
|
|
|
Katte
|
Ne, Janchek81, nimam izkušenj z O testi. Nisem ravno s tega foha, ampak dovolj blizu, da približno razumem, za kaj se gre. V bistvu ti zazna porast nekega drugega hormona (LH), ki se pojavi 24 - 48 ur pred O. To ne pomeni, da traja ta vrh 48 ur. Lahko je zelo kratek, samo pojavi se toliko prej. Hormon spet upade, nato pa pride do O, ko ti test ne pokaže več.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 16.2.2011 11:57:58
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte ja ja razumem kako to gre, samo potem je mogoče res najbolje, da si O teste delam od 12. dneva naprej vsak dan in opazujem ali bo zaznal test O ali ne ... sj v vsakem primeru pa sva une dneve aktivna na 2 dni, včasih na 3 ... upajmo da ne bo več in da se ponovno začenjam veseliti brez problemov
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.2.2011 10:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce jaz sem na seznamu tista anonimna z rožico. V prešnji nosečnosti nam ni bilo usojeno pridit do konca. Upam, da nam v tem krogu uspe. Včeraj je CB narisal en lep + Glede na prejšnjo nosečnost in diagnozo se ne upam preveč veselit. Držim pesti za še več +
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.2.2011 10:56:43
|
|
|
|
vesna_b
|
anonimna - čestitke vem, da je mal težje bit popolnoma optimističen, ampak tudi ne bit preveč črnogleda. držim pesti, da bo vse ok - in to čisto do konca.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.2.2011 11:06:27
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, anonimna !!! Močno bom držala pesti zate vseh 8 mesecev, kolikor ti jih še preostane. Da bi jih preživela brez pretresov in oktobra 2011 zagledala svojega . Takrat se nam pa le oglasi, da te na seznamu prestavimo med mamice .
< Sporočilo je popravil Katte -- 18.2.2011 11:07:52 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.2.2011 15:37:02
|
|
|
|
coris
|
uaaaaa kak dober petek anonimna ......jupiiiiii...iskrene čestitke PUNCE MOJE ZLATE .....KONČNO JE PO ŠTEVILNIH MESECIH IN BORBAH seznam prevladal nad rdečim to pomeni da sedaj bo šlo pa veliko hitreje in že v naslednjem mesecu pričakujem še večji porast rozik jupiiii
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 18.2.2011 16:33:11
|
|
|
|
Janchek81
|
coris mas cist prou .... čeprou sm jst šele na tvojo 'izjavo' vidla, da imaš prav in da je seznam prevladal rdečemu seznamu Upamo res na čim več .... joj kako si želim, da tudi nama kmalu uspe
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.