![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2011 7:29:15
|
|
|
|
anity_1
|
Da še tukaj javim. sta dosti močjnejši!! Tako, da sploh ne bom več dvomila, prepustila se bom nosečnosti in uživala .. Čeprav me mika, da bi naredila digitalni CB, ampak bom kar pri tem ostala.. Želim vam, da bi tudi ve zagledale čimprej plkusek ali !!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2011 8:06:07
|
|
|
|
Janchek81
|
anity_1: iz lastnih izkušenj ti priporočam da digitalnega CB pustiš na miru, ker je men pokazal narobe Tako, da se kr lepo prepusti časom nosečnosti in uživej kolikor se da .... Čestitke še enkrat Za vse nas pa da čimprej ugledamo tudi me
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2011 9:47:33
|
|
|
|
xoxox
|
Ooooooooooo... Bravo anity_1! Čestitke! Želim ti prečudovito nosečnost. Končno malo lepši seznam. Si mi prav polepšala dan. Mi smo pa zelo pridni. Pridno . Je ravno čas O. Sicer se držimo tega na 2 dni. Je že prej 2x uspelo na tak način. Me pa po tolikšnem času kar malo skrbi. Glede na to, da bo kmalu 2 leti od kar se trudimo razmišljam vse možno. Strah me je, da spet ne bi uspelo. Je na dva dni dovolj? Ali bi raje vsak dan? Bomo videli učinek ta mesec.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2011 15:41:59
|
|
|
|
coris
|
XOXOX jaz resnično mislim da je na 2 dni več kot dovolj. edino kar se je nama obrestovalo in česar prej nisva počela da sva začela slončkati že 3. ali 4. dan ciklusa in zgleda se je splačalo ker imam ovulacijo nekje 8 dan tako sem prej zgleda prepozno začela, sva pa slončkala na 2 dni.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2011 18:29:57
|
|
|
|
Janchek81
|
Ja men se tud zdi da je na 2 dni čist dovolj, baje, če naj bi vsak dan naj ne bi bila sperma tako kvalitetna. Tako mi je rekla moja G. Čeprou je men rekla nej začnemo slončkat 10. dan in na vsake 2 dni do konca, predn naj bi prišla Zaenkrat ma moj tako 'bedno' službo, da pride domov dost pozn in še to dokej utrujen tako da smo zdej v 5 ciklusu že, ampak ok, pustimo se presentiti ... ko nama bo namenjeno bo že prišlo do izostanka in na testu Komi čakam na ta dan
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2011 19:56:28
|
|
|
|
vesper
|
hej punce, no, tudi midva sva ta ciklus začela mal prej. Prej sva vsak mesec čakala do predvidene O in potem sva bila pridna vsak drugi dan. V treh letih se še ni prijelo, no razen enkrat in se končalo s SS pred dvema letoma. A ve vse ste potem pridne do konca oz. do predvidene ? Jao, nama se potem proti koncu že več ne da, ker še samo čakava na ta plusek... kolikor berem načeloma vse na dva dni.? Nekje sem prebrala, da bi naj nova raziskava pokazala, da bi bilo bolje vsak dan, ampak....komu to uspe in ima voljo, vsaka čast. Nama ne... No, ampak tudi nam bo uspelo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2011 19:57:12
|
|
|
|
vesper
|
hej punce, no, tudi midva sva ta ciklus začela mal prej. Prej sva vsak mesec čakala do predvidene O in potem sva bila pridna vsak drugi dan. V treh letih se še ni prijelo, no razen enkrat in se končalo s SS pred dvema letoma. A ve vse ste potem pridne do konca oz. do predvidene ? Jao, nama se potem proti koncu že več ne da, ker še samo čakava na ta plusek... kolikor berem načeloma vse na dva dni.? Nekje sem prebrala, da bi naj nova raziskava pokazala, da bi bilo bolje vsak dan, ampak....komu to uspe in ima voljo, vsaka čast. Nama ne... No, ampak tudi nam bo uspelo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.2.2011 10:54:45
|
|
|
|
Janchek81
|
vesper midva ne na vsake 2 dni ... žal ne znese ... in lih zdej k mam O sploh ne bova ker ma moj dragi zgleda granolom in komi živi .. ima neznosne bolečine, tako, da bomo pač čakal na drugi mesec Saj nam bo uspelo Čeprov mi je pa čudno da bi bila O lahko že pred 10. dnevom ampak ok, če je lahko en dan pred je pomoje lahko tudi pred 10. dnevom Velik sreče vsem in da se nam kmalu pojavi
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.2.2011 14:56:10
|
|
|
|
vesper
|
Janchek81 saj tudi nama je redko zneslo na dva dni. Pa tudi ko nama je, se ni nič prijelo, tko da.... Ta mesec sem rekla, da se bova še res potrudila, ker nama je pač tudi tak zneslo, da imava čas. Pa tudi zato, ker je zadnji mesec poskušanja po naravni poti. No, vsaj verjetno je zadnji saj ne vem, ali naj se veselim IUI ali ne Sploh mi pa gre na živce ko se spravljama v 99% zaradi tega da nardiva Mogoče res čutim malo olajšanje glede IUI tudi zaradi tega. Da se bova lahko po dolgem času prepustila užitkom brez pričakovanja. Hja kaj hočmo, tako pač je, hočeš ali nočeš, sčasoma je tudi to postalo rutina
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.2.2011 7:04:10
|
|
|
|
Janchek81
|
vesper Ja nama redko znese, da bi skoz po M na 2 dni .. NIKOL nama ni to znesl in pač sva se predala, da vsaj ko imava pač čas. Pa čim manj mislt na to, da pač 'dons pa morva, je že ta drug dan' .. brez veze prepustiva se užitkom ko nama paše in ko oba tko čutiva, da bi pa zdj striktno se prepuščala temu zato, da nardiš pa ne. Prvič sva oba odmislla pa sploh nč na 2 dni, sva ko sva, 1x na tedn pa nama je 4 ciklus že ratalo zdej je pa pomoje preveč razmišljanja o tem al kaj ... nimam pojma .. nism ekspert v tem Bomo že .. bo že ratal ko bo namenjeno pa bomo vidl
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.2.2011 7:17:07
|
|
|
|
vesper
|
dobro jutro vsem Hja Janchek81 res je, verjetno psiha nardi svoje ali kaj Ravno mi je moj včeraj rekel, pa kako je to možno da lahko psiha tako vpliva na to? Kaj te ima priha s in plavalci No ja, včeraj pa še je moj "plavalec" zbolel za trebušno gripo, tako da tak verjetno ne bo več No, pa se prepustimo čakanju na 13.3 in upamo na vsem želim en lep začetek tedna in predvsem uspešen in fejst obarvan ali
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.2.2011 7:21:54
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro punce. Vikenda je konec, ampak saj ni panike, me hočemo, da čas do hitro mine . ribica77, za nesramno . Držim pesti, da se marca ne prikaže. anity_1 - čestitke za močnejši črtici . Nisem niti dvomila, da bo tako . xoxox, vidva kar pridno. Pa ne obremenjuj se, na dva dni je več kot dovolj. Saj si sama rekla, dvakrat ti je že tako uspelo. Midva sva na začetku vsak dan, potem na dva dni, za vsak slučaj. Če so slabi, potem je bolje na dva dni, da si vmes opomorejo. No, zdaj sva nazaj na vsak dan. Ni še ratalo, pa sva naredila vse, za kar sva mislila, da bo pomagalo. Se pustimo presenetiti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.2.2011 7:52:01
|
|
|
|
Janchek81
|
vesper ma jst nism TOK prepričana v to, da psiha nardi svoje vsaka punca, ki načrtuje ne more tega 100% odmislt, tko da .... edin ne rečem za une k se maybe pol resnično obremenjujejo in so živčne, če se pa zdj na 2 dni ne sexa in potem ko čakajo na in se sprašujejo ali bo prišla ali ne ... to je mogoče mal 2 much .... Jst sm si sama pr seb rekla, ratal nama je 1. hitr, glede na to, da nisva niti sexala na 2 dni in niti nisva mislila na to, da delava na , tko da upam da tud zdj pač rata Upam, da čimprej ampak ko bo pa pač bo Pustim času čas, glede na to, da je za mano najhujše kar se lahko zgodi in zato naj se telo prvo lepo 'spuca' in ko bo pripravljeno bomo pa že zagledal jupiiii .. komi čakam
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 11:23:16
|
|
|
|
ribica77
|
Hej, hej, bodoče mamice pa je tu že marec, nov mesec za krajšanje zgornjega seznama!!!! Želim nam čim več
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 11:25:36
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica77 Hej, hej, bodoče mamice pa je tu že marec, nov mesec za krajšanje zgornjega seznama!!!! Želim nam čim več in jaz se ti pridružujem!!! v tvojih željah
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 11:54:01
|
|
|
|
Katte
|
Jaz na žalost ne bom začela meseca z roza barvo, se že nakazuje, tako da se prestavljam na konec marca. Mogoče bom pa z roza zaključila. Ampak se čedalje bolj bojim, da je z nama nekaj narobe. No, še nekaj krogov, pa bo treba na preiskave, če se ne prime.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 11:56:30
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte No, še nekaj krogov, pa bo treba na preiskave, če se ne prime. saj ne me narobe razumet, ampak glede na to, da se kar čaka... bi jaz kar kak mesec prej, kot pa po enem letu poklicala... in pa držim pesti, seveda, da ne bo potrebno...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 11:56:31
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte zakaj misliš, da je z vama kaj narobe? Koliko časa pa delata na
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 11:56:40
|
|
|
|
ribica77
|
Katte ne obupat, optimistično naprej! Upam, da bo konec meseca tak rozast!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 12:06:20
|
|
|
|
Katte
|
Zdaj bo 10. krog. Vem, da lahko traja še dalj časa, tudi, če je vse uredu. Ampak se pa človek vseeno sprašuje, sploh takrat, ko ravno pride hudič. Se bom pomenila s svojim glede spermiograma. Čeprav nočem še njega obremenjevati. Mu vsak mesec rečem, da ni panike, bo že naslednjič. Najprej je planiral, da bi se šel testirat že po pol leta, pa sem mu rekla, da počakava eno leto. Itak je loterija vsak mesec.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 12:10:54
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte mogoče bo pa prišla ko boš najmanj pričakovala
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 16:11:25
|
|
|
|
SamoTi
|
Katte - verjemi, vem kako ti je. Pri meni je isto, vsakič ko pride se sprašujem, kaj je narobe, da ne uspe. Mi je G na prejšnjem pregledu rekel, da naj pridem na pregled, če do marca ne uspe . In sedaj je marec tu.... Ne vem ali še naj počakam ali se naj kar naročim... Kljub vsemu, kar se dogaja z nami, bomo mogle še naprej zbirati pozitivno energijo in imeti zeloooo veliko upanja
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 1.3.2011 16:22:12
|
|
|
|
witch
|
Hejla punce Evo mene upam, da ste me kaj pogrešale No, moram vam sporočiti, da imam tudi jaz novičko za vas.... ampak na žalost spet ni roza moja M je prišla točna kot urca... 32. dan. Tak da gremo mislim da že v 16. krog. Na seznačku pa lahko ostanem kar pod x.3. ker če bo spet kratek cikel bom za las še ujela marec. Zdaj pa vas grem še malo prebrat in pokomentirat
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.