|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
26.2.2011 7:29:15   
anity_1
Da še tukaj javim. user posted image sta dosti močjnejši!! Tako, da sploh ne bom več dvomila, prepustila se bom nosečnosti in uživala user posted image .. Čeprav me mika, da bi naredila digitalni CB, ampak bom kar pri tem ostala.. user posted image Želim vam, da bi tudi ve zagledale čimprej plkusek ali user posted image !!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
26.2.2011 8:06:07   
Janchek81
anity_1:  iz lastnih izkušenj ti priporočam da digitalnega CB pustiš na miru, ker je men pokazal narobe user posted image  Tako, da se kr lepo prepusti časom nosečnosti in uživej kolikor se da .... Čestitke še enkrat user posted image user posted image

Za vse nas pa da čimprej ugledamo tudi me user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
26.2.2011 9:47:33   
xoxox
Ooooooooooo... Bravo anity_1! Čestitke! user posted image user posted image user posted image  Želim ti prečudovito nosečnost. Končno malo lepši seznam. Si mi prav polepšala dan. user posted image

Mi smo pa zelo pridni. Pridno user posted image . Je ravno čas O. Sicer se držimo tega na 2 dni. Je že prej 2x uspelo na tak način. Me pa po tolikšnem času kar malo skrbi. Glede na to, da bo kmalu 2 leti od kar se trudimo razmišljam vse možno. Strah me je, da spet ne bi uspelo. Je na dva dni dovolj? Ali bi raje vsak dan? Bomo videli učinek ta mesec.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

Neposredna povezava do sporočila: 2978
26.2.2011 15:41:59   
coris
XOXOX jaz resnično mislim da je na 2 dni več kot dovolj. edino kar se je nama obrestovalo in česar prej nisva počela da sva začela slončkati že 3. ali 4. dan ciklusa in zgleda se je splačalo ker imam ovulacijo nekje 8 dan tako sem prej zgleda prepozno začela, sva pa slončkala na 2 dni.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
26.2.2011 18:29:57   
Janchek81
Ja men se tud zdi da je na 2 dni čist dovolj, baje, če naj bi vsak dan naj ne bi bila sperma tako kvalitetna. Tako mi je rekla moja G. Čeprou je men rekla nej začnemo slončkat 10. dan in na vsake 2 dni do konca, predn naj bi prišla user posted image  Zaenkrat ma moj tako 'bedno' službo, da pride domov dost pozn in še to dokej utrujen tako da smo zdej v 5 ciklusu že, ampak ok, pustimo se presentiti ... ko nama bo namenjeno bo že prišlo do izostanka user posted image  in na testu user posted image  

Komi čakam na ta dan user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
26.2.2011 19:56:28   
vesper
hej punce,

no, tudi midva sva ta ciklus začela user posted image mal prej. Prej sva vsak mesec čakala do predvidene O in potem sva bila pridna vsak drugi dan. V treh letih se še ni prijelo, no razen enkrat in se končalo s SS pred dvema letoma. A ve vse ste potem pridne do konca oz. do predvidene user posted image ? Jao, nama se potem proti koncu že več ne da, ker še samo čakava na ta plusek... kolikor berem načeloma vse user posted image na dva dni.? Nekje sem prebrala, da bi naj nova raziskava pokazala, da bi bilo bolje vsak dan, ampak....komu to uspe in ima voljo, vsaka čast. Nama ne...user posted image No, ampak tudi nam bo uspelo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2981
26.2.2011 19:57:12   
vesper
hej punce,

no, tudi midva sva ta ciklus začela user posted image mal prej. Prej sva vsak mesec čakala do predvidene O in potem sva bila pridna vsak drugi dan. V treh letih se še ni prijelo, no razen enkrat in se končalo s SS pred dvema letoma. A ve vse ste potem pridne do konca oz. do predvidene user posted image ? Jao, nama se potem proti koncu že več ne da, ker še samo čakava na ta plusek... kolikor berem načeloma vse user posted image na dva dni.? Nekje sem prebrala, da bi naj nova raziskava pokazala, da bi bilo bolje vsak dan, ampak....komu to uspe in ima voljo, vsaka čast. Nama ne...user posted image No, ampak tudi nam bo uspelo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.2.2011 10:54:45   
Janchek81
vesper midva ne user posted image  na vsake 2 dni ... žal ne znese ... in lih zdej k mam O sploh ne bova user posted image  ker ma moj dragi zgleda granolom in komi živi .. ima neznosne bolečine, tako, da bomo pač čakal na drugi mesec user posted image  

Saj nam bo uspelo user posted image

Čeprov mi je pa čudno da bi bila O lahko že pred 10. dnevom ampak ok, če je lahko en dan pred user posted image  je pomoje lahko tudi pred 10. dnevom user posted image

Velik sreče vsem in da se nam kmalu pojavi user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.2.2011 14:56:10   
vesper
Janchek81 saj tudi nama je redko zneslo na dva dni. Pa tudi ko nama je, se ni nič prijelo, tko da....
Ta mesec sem rekla, da se bova še res potrudila, ker nama je pač tudi tak zneslo, da imava čas. Pa tudi zato, ker je zadnji mesec poskušanja po naravni poti.
No, vsaj verjetno je zadnji user posted image user posted image saj ne vem, ali naj se veselim IUI ali ne user posted image
Sploh mi pa gre na živce ko se spravljama user posted image v 99% zaradi tega da nardiva user posted image Mogoče res čutim malo olajšanje glede IUI tudi zaradi tega.
Da se bova lahko po dolgem času prepustila užitkom user posted image brez pričakovanja. Hja kaj hočmo, tako pač je, hočeš ali nočeš, sčasoma je tudi to postalo rutina user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2984
28.2.2011 7:04:10   
Janchek81
vesper Ja nama redko znese, da bi skoz po M na 2 dni .. NIKOL nama ni to znesl in pač sva se predala, da vsaj user posted image  ko imava pač čas. Pa čim manj mislt na to, da pač 'dons pa morva, je že ta drug dan' .. brez veze user posted image  prepustiva se užitkom ko nama paše in ko oba tko čutiva, da bi pa zdj striktno se prepuščala temu zato, da nardiš user posted image  pa ne. Prvič sva oba odmislla pa sploh nč na 2 dni, sva ko sva, 1x na tedn user posted image  pa nama je 4 ciklus že ratalo user posted image  zdej je pa pomoje preveč razmišljanja o tem al kaj ... nimam pojma .. nism ekspert v tem user posted image  Bomo že .. bo že ratal ko bo namenjeno user posted image  pa bomo vidl user posted image      user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
28.2.2011 7:17:07   
vesper
dobro jutro vsem user posted image

Hja Janchek81 res je, verjetno psiha nardi svoje ali kaj user posted image user posted image
Ravno mi je moj včeraj rekel, pa kako je to možno da lahko psiha tako vpliva na to? Kaj te ima priha s user posted image in plavalci user posted image user posted image
No ja, včeraj pa še je moj "plavalec" user posted image zbolel za trebušno gripo, tako da tak verjetno ne bo več user posted image
No, pa se prepustimo čakanju na 13.3 in upamo na user posted image user posted image

vsem želim en lep začetek tedna in predvsem uspešen in fejst obarvan user posted image ali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2986
28.2.2011 7:21:54   
Katte
Dobro jutro punce. Vikenda je konec, ampak saj ni panike, me hočemo, da čas do user posted image  hitro mine user posted image .
ribica77, user posted image  za nesramno user posted image . Držim pesti, da se marca ne prikaže.
anity_1 - čestitke za močnejši črtici user posted image . Nisem niti dvomila, da bo tako user posted image .
xoxox, vidva kar pridno. Pa ne obremenjuj se, na dva dni je več kot dovolj. Saj si sama rekla, dvakrat ti je že tako uspelo. Midva sva na začetku vsak dan, potem na dva dni, za vsak slučaj. Če so user posted image slabi, potem je bolje na dva dni, da si vmes opomorejo. No, zdaj sva nazaj na vsak dan. Ni še ratalo, pa sva naredila vse, za kar sva mislila, da bo pomagalo. Se pustimo presenetiti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.2.2011 7:44:00   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image   
user posted image Katte..........2.3.2011user posted image
user posted image   vesper.........13.3.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.3.2011user posted image
 user posted image  ribica77.........14.3.2011user posted image
user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image xoxox
........20.3.2011 user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......x.3.2011user posted image
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjaša user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.2.2011 7:52:01   
Janchek81
vesper ma jst nism TOK prepričana v to, da psiha nardi svoje user posted image  vsaka punca, ki načrtuje user posted image  ne more tega 100% odmislt, tko da .... edin ne rečem za une k se maybe pol resnično obremenjujejo in so živčne, če se pa zdj na 2 dni ne sexa in potem ko čakajo na user posted image  in se sprašujejo ali bo prišla ali ne ... to je mogoče mal 2 much ....

Jst sm si sama pr seb rekla, ratal nama je 1. hitr, glede na to, da nisva niti sexala na 2 dni in niti nisva mislila na to, da delava na user posted image , tko da upam da tud zdj pač rata user posted image  Upam, da čimprej ampak ko bo pa pač bo user posted image  Pustim času čas, glede na to, da je za mano najhujše kar se lahko zgodi in zato naj se telo prvo lepo 'spuca' in ko bo pripravljeno bomo pa že zagledal user posted image  jupiiii .. komi čakam user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
1.3.2011 11:23:16   
ribica77
Hej, hej, bodoče mamice user posted image  

pa je tu že marec, nov mesec za krajšanje zgornjega seznama!!!!

Želim nam čim več user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2990
1.3.2011 11:25:36   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ribica77

Hej, hej, bodoče mamice user posted image  

pa je tu že marec, nov mesec za krajšanje zgornjega seznama!!!!

Želim nam čim več user posted image  user posted image user posted image user posted image

in jaz se ti pridružujem!!! v tvojih željah

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
1.3.2011 11:54:01   
Katte
Jaz na žalost ne bom začela meseca z roza barvo, user posted image  se že nakazuje, tako da se prestavljam na konec marca. Mogoče bom pa z roza zaključila. Ampak se čedalje bolj bojim, da je z nama nekaj narobe. No, še nekaj krogov, pa bo treba na preiskave, če se ne prime.

Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
1.3.2011 11:54:59   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image   NB86.........x.2.2011user posted image   
user posted image   vesper.........13.3.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.3.2011user posted image
 user posted image  ribica77.........14.3.2011user posted image
user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image xoxox
........20.3.2011 user posted image
user posted image Katte..........29.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......x.3.2011user posted image
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjaša user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
1.3.2011 11:56:30   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

No, še nekaj krogov, pa bo treba na preiskave, če se ne prime.

saj ne me narobe razumet, ampak glede na to, da se kar čaka... bi jaz kar kak mesec prej, kot pa po enem letu poklicala... in pa držim pesti, seveda, da ne bo potrebno...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
1.3.2011 11:56:31   
Janchek81
Katte zakaj misliš, da je z vama kaj narobe? Koliko časa pa delata na user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
1.3.2011 11:56:40   
ribica77
Katte user posted image user posted image user posted image  ne obupat, optimistično naprej! Upam, da bo konec meseca tak rozast!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
1.3.2011 12:06:20   
Katte
Zdaj bo 10. krog. Vem, da lahko traja še dalj časa, tudi, če je vse uredu. Ampak se pa človek vseeno sprašuje, sploh takrat, ko ravno pride hudič. Se bom pomenila s svojim glede spermiograma. Čeprav nočem še njega obremenjevati. Mu vsak mesec rečem, da ni panike, bo že naslednjič. Najprej je planiral, da bi se šel testirat že po pol leta, pa sem mu rekla, da počakava eno leto. Itak je loterija vsak mesec.

Still hoping.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
1.3.2011 12:10:54   
Janchek81
Katte mogoče bo pa prišla user posted image  ko boš najmanj pričakovala

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
1.3.2011 16:11:25   
SamoTi
Katte - verjemi, vem kako ti je. Pri meni je isto, vsakič ko pride user posted image  se sprašujem, kaj je narobe, da ne uspe. Mi je G na prejšnjem pregledu rekel, da naj pridem na pregled, če do marca ne uspeuser posted image .
In sedaj je marec tu....  Ne vem ali še naj počakam ali se naj kar naročim...user posted image

Kljub vsemu, kar se dogaja z nami, bomo mogle še naprej zbirati pozitivno energijo in imeti zeloooo veliko upanjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
1.3.2011 16:22:12   
witch
Hejla punce user posted image
Evo mene user posted image upam, da ste me kaj pogrešale user posted image No, moram vam sporočiti, da imam tudi jaz novičko za vas.... ampak na žalost spet ni roza user posted image moja M je prišla točna kot urca... 32. dan. Tak da gremo mislim da že v 16. krog. Na seznačku pa lahko ostanem kar pod x.3. ker če bo spet kratek cikel bom za las še ujela marec.
Zdaj pa vas grem še malo prebrat in pokomentirat user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.