|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
23.11.2010 18:11:08   
Alex01
Joj, Rubin, kako zelo lepo te je brati. Tako zelo zelo sem srečna zaradi vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse lepo vam želimo še vnaprej in naj gre vse samo še na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
23.11.2010 18:53:14   
zojalu
Rubinuser posted image ,

lepo te je "brati"  tako srečno, veselo  .... vse bo "sedlo" na svoje mesto (no, saj je že)user posted image user posted image user posted image ..... leto 2011 bo definitivno vašeuser posted image ! Zaslužite si to, družinica!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
23.11.2010 18:57:06   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zojalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
23.11.2010 19:34:12   
Rubin.
Hvala pupe moje user posted image  en user posted image  vsem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
23.11.2010 20:16:51   
nokes
draga rubin in vsi tvoji.

presrečna sem, da lahko preberem tako lepe novice. objemam vas močno, močno in vam iz srca želim, da bodo letošnji prazniki minili v sreči in radosti, in upam, da bodo sanirali še ta grdi plaz in bo vaša sreča popolna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da boš ob vsem še našla kakšno minutko in nam sporočila, kako Gaja napreduje in kaj počnete.  user posted image

ps: a Gaja potrebuje še kaj? zimski kombinezonček si dobila? imam enega lepega rdečega... za male Borke!user posted image  user posted image

nokes

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.11.2010 21:36:50   
baja*
rubin, kako ganljiv post... kar čuti se tvoja/vaša sreča, veselje, ljubezen... lepo, res lepo!!!user posted image
želim vam vse dobro, najboljše.... neizmerno sem srečna za vas.....

user posted image  

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.11.2010 23:08:51   
brina_3
souze sreče in popolnoma nič drugegauser posted image
Rubin kako lepo te je brati, ko deliš to veselje z nami in tako kot ostale punce, tudi jaz se ne bom branila če boš, ko ti bo čas seveda dopušal poročala kako noro dobre se imate user posted image

Sama pa sem izredno ponosna,da sem se rodila 19.6 kot se je rodila tvoja borkauser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.11.2010 5:46:50   
tassi1
vidiš, draga moja, vse trpljenje je sedaj poplačano_ tvoja ljubica Gaja je doma!! Upam in želim si, da vas od sedaj dalje čakajo samo še lepi dnevi, dnevi v katerih boste skupaj uživali in se cartlali.
Vse dobro še naprej!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.11.2010 9:14:09   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja, da si se tako lepo vklopila doma..
Rubin privočim vam in srečna sem da se je končno vse poklopilo kot se je moralo. Uživajte.
Če pa kaj rabiš pa saj veš,...kadarkoli.....

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.11.2010 11:44:58   
banga
joj kako sem vesela ko berem tako lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image  želim vam, da se vaša skupna sreča samo še stopnjuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če pa kaj potrebuješ za tvoji princeski, pa saj veš, samo povejuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
24.11.2010 13:20:03   
imee
Brajo Gajauser posted image , sedaj pa le uživaj v krogu svojih najdražjih in se jim pusti razvajati. Zaslužili ste si to srečo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
24.11.2010 14:18:15   
Andromeda
Sem sicer malce pozno izvedela, da je Gaja prišla domov ampak tale novica mi je pa res polepšala dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa želim, da Gaja tudi ostane doma (dokler ne bo toliko odrasla, ko bo hotela sama od doma user posted image ). Zdravja, sreče in ljubezni vam želim, naj bo kot v pravljici. Pa seveda naj pristojni že sanirajo tisti plaz, da bo vaš domek bolj varen. Srečno Gaja in Gajina družina! user posted image

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
25.11.2010 8:22:03   
sončnica24
Čestitke rubin. le cartajte se pa lepo se imejte, še sploh zdaj v decembru, vam iz srca privoščimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
26.11.2010 20:19:28   
Lorencia
Rubin, tudi tukaj ti bi želela napisati - da sem resnično srečna za vas in upam, da boste uživali to zimsko idilo , saj se mi zdi - da se v tem času še bolj občuti pomembnost družine in skupnega toplega doma.

Rada bi pa povedala tudi vsem vam čudovitim mamicam, za katere vem da ste po vseh svojih močeh v teh težkih trenutkih zvesto pomagale Rubin in njeni družini...v vednost :
da bo 4.decembra v MB - Ljudski vrt Humanitarna akcija in ves izkupiček, ki smo ga izbrali do zdaj in ga bomo še z vstopnicami...je namenjen prav Gaji. Tako, da v kolikor bi se ga želeli udeležiti : DOBRODOŠLE.

Vse ostale informacije, da ne bom smetila teme ...si lahko preberete na

www.podari-prejmi.si

4.12.2010 od 18h - 20h

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 26.11.2010 20:20:05 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
27.11.2010 22:01:55   
Rubin.
Ku ku user posted image . Mi smo pa že en teden doma user posted image user posted image user posted image . Pa nimamo nobenega namena kam iti user posted image .
Kaj naj rečem? Če vam povem, da si sploh ne znam predstavljat, da bi morala Gaja sedaj v bolnišnico, sem verjetno povedala vse. Mi se imamo fenomenalno, vsak dan posebej se moram opomnit, da ne sanjam in da bo sedaj vsak dan tako user posted image . Kaj smo "pridelali" v enem tednu? To, da kadar Gaja misli, da je sama v sobi, recimo da nisem v njenem vidnem polju, že kliče eeeee in potem se ji oglasim in se "pogovarjava". Skratka ni rada sama. Kaj še? Da je rada na rokah user posted image . Je pravi cartljivček, ampak je zadovoljna tudi v posteljici, samo da je nekdo zraven nje in da se ji pači, potem pa se smeji, prav naglas. Rada je, kar sem res zelo vesela, sploh če vzamem v obzir, da je 13 mesecev bila hranjena samo po sondi. Ob 20h že obe spita, 1x na noč Gaja še je, drugače pa spi. Jaz sicer bolj malo, ampak se bom že navadila, da se ne bo nič zgodilo, če bom malce zaspala.  Danes smo vozičkali user posted image , je bil tako lep sonček, pa vse belo okrog, prava idila.

En utrinek iz današnjega dne: Gaja se je najedla, pa podirava kupčka, prisede Lara, prinese knjigico in nam začne "brati" - pripovedovati zgodico iz knjigice. To so stvari, ob katerih postane vse ostalo nepomembno. Imam ju tako rada, da je ni stvari, ki je ne bi naredila za njiju - tako kot vsaka mama.

Skratka lepo nam je in res upam, da bo trajalo čimmdlje.

Lorencia, iskrena hvala za vse, kar si in kar še bosta z partnerjem storila za nas, za Gajo. S ponosom povem, da vaju poznam. Sanacija plazu lepo poteka, danes sicer ni bilo nobenega, upam, da se niso ustrašili teh par cm snega. Nam pa ostaja še sanacija hiše, kjer se vidiji razpoke in upam, da so temelji ok, tako da mi bo vaša pomoč še kako prav prišla na pomlad user posted image .

Nokes - Gaja ima po vaši zaslugi vse.
Resnično sem vesela, da so se rr-jevke odzvale v tako velikem številu in mi priskočile na pomoč. Hvala vsem, ki ste mi pomagali kakorkoli, materialno, finančno, z nasveti, lepimi željami, mislimi, ko je hudo je vsaka odprta dlan žarek upanja. In takrat smo šli skozi res zelo hudo obdobje. Sanacija plazu je bila v zraku in lahko povem, če ne bi šli v javnost z njo ne bi bilo nič. Zato mi je vaše znanje prišlo še kako prav. Prav tako mi je bilo zelo toplo pri srcu, ko ste razveseljevale Laro z paketki. Jaz sem namreč bila takrat zelo zaskrbljena za Gajino stanje, saj so se pričeli epi napadi in mi je veselje v njenih očeh, dajalo upanje za naprej. Prav tako sem hvaležna za finančno podporo, ki je izključno namenjena v Gajino korist in sem tako pomirjena, da ji bom lahko nudila, vse kar bo potrebovala.

Punce moje zlate, veliko delo ste opravile, zato mi ni težko vzeti par minutk in poročat kako se ima "naša" Gaja, vsaj tako vam lahko na nek način povrnem vašo dobroto.

Gigi, sončica, andromeda, imee, koala, banga, tassi, brina, baja, tasa, zojalu, alex, janeja, zala, rakica, tanja, valči, adelina, aprilčica, naja, mojčca, ly, sami, belen, eva, klaja, botrca, sulfinja, sonček, papuang, amm, soncek, thais, miska, eva, ledenka, katja, orka, janjya, valči in vse ostale, ki mislite na nas
HVALA VAM ZA DOBRE ŽELJE IN PONUJENO POMOČ, VSEKAKOR MI BO OBOJE ŠE KAKO PRAV PRIŠLO user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 27.11.2010 22:05:25 >

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.11.2010 14:32:41   
valči
S solzami v očeh sem to prebrala,seveda od ganjenosti ob vaši sreči,neizmerni in neskončni sreči,ki se bere iz tvojih vrstic.

Hvala za napisano,več kot z veseljem preberem vesti o vaši družini.

Upam,da s sanacijo nadaljujejo in da to speljejo,kot treba.
Pa bravo zate,za vse RR punce,ki so ti pomagale it v javnost s tem.Sigurno je to pripomoglo k začetku saniranja.
A gospod župan se t kaj javi?Ko je zadnjič v intervijuju tako odvihral,obljubil ti stanovanje in gasauser posted image user posted image

Vglavnem,mejte se še naprej najlepše!

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
29.11.2010 14:08:48   
Alex01
Draga Rubin, kako lepo te je bratiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako zelo sem vesela za vasuser posted image . SAmo tako naprej!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
30.11.2010 17:51:35   
klaja
Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
1.12.2010 6:07:38   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Ku ku user posted image . Mi smo pa že en teden doma user posted image user posted image user posted image . Pa nimamo nobenega namena kam iti user posted image .
Kaj naj rečem? Če vam povem, da si sploh ne znam predstavljat, da bi morala Gaja sedaj v bolnišnico, sem verjetno povedala vse. Mi se imamo fenomenalno, vsak dan posebej se moram opomnit, da ne sanjam in da bo sedaj vsak dan tako user posted image . Kaj smo "pridelali" v enem tednu? To, da kadar Gaja misli, da je sama v sobi, recimo da nisem v njenem vidnem polju, že kliče eeeee in potem se ji oglasim in se "pogovarjava". Skratka ni rada sama. Kaj še? Da je rada na rokah user posted image . Je pravi cartljivček, ampak je zadovoljna tudi v posteljici, samo da je nekdo zraven nje in da se ji pači, potem pa se smeji, prav naglas. Rada je, kar sem res zelo vesela, sploh če vzamem v obzir, da je 13 mesecev bila hranjena samo po sondi. Ob 20h že obe spita, 1x na noč Gaja še je, drugače pa spi. Jaz sicer bolj malo, ampak se bom že navadila, da se ne bo nič zgodilo, če bom malce zaspala.  Danes smo vozičkali user posted image , je bil tako lep sonček, pa vse belo okrog, prava idila.

En utrinek iz današnjega dne: Gaja se je najedla, pa podirava kupčka, prisede Lara, prinese knjigico in nam začne "brati" - pripovedovati zgodico iz knjigice. To so stvari, ob katerih postane vse ostalo nepomembno. Imam ju tako rada, da je ni stvari, ki je ne bi naredila za njiju - tako kot vsaka mama.

Lorencia, iskrena hvala za vse, kar si in kar še bosta z partnerjem storila za nas, za Gajo. S ponosom povem, da vaju poznam. Sanacija plazu lepo poteka, danes sicer ni bilo nobenega, upam, da se niso ustrašili teh par cm snega. Nam pa ostaja še sanacija hiše, kjer se vidiji razpoke in upam, da so temelji ok, tako da mi bo vaša pomoč še kako prav prišla na pomlad user posted image .

Resnično sem vesela, da so se rr-jevke odzvale v tako velikem številu in mi priskočile na pomoč. Hvala vsem, ki ste mi pomagali kakorkoli, materialno, finančno, z nasveti, lepimi željami, mislimi, ko je hudo je vsaka odprta dlan žarek upanja. In takrat smo šli skozi res zelo hudo obdobje. Sanacija plazu je bila v zraku in lahko povem, če ne bi šli v javnost z njo ne bi bilo nič. Zato mi je vaše znanje prišlo še kako prav. Prav tako mi je bilo zelo toplo pri srcu, ko ste razveseljevale Laro z paketki. Jaz sem namreč bila takrat zelo zaskrbljena za Gajino stanje, saj so se pričeli epi napadi in mi je veselje v njenih očeh, dajalo upanje za naprej. Prav tako sem hvaležna za finančno podporo, ki je izključno namenjena v Gajino korist in sem tako pomirjena, da ji bom lahko nudila, vse kar bo potrebovala.

Punce moje zlate, veliko delo ste opravile, zato mi ni težko vzeti par minutk in poročat kako se ima "naša" Gaja, vsaj tako vam lahko na nek način povrnem vašo dobroto.

Gigi, sončica, andromeda, imee, koala, banga, tassi, brina, baja, tasa, zojalu, alex, janeja, zala, rakica, tanja, valči, adelina, aprilčica, naja, mojčca, ly, sami, belen, eva, klaja, botrca, sulfinja, sonček, papuang, amm, soncek, thais, miska, eva, ledenka, katja, orka, janjya, valči in vse ostale, ki mislite na nas
HVALA VAM ZA DOBRE ŽELJE IN PONUJENO POMOČ, VSEKAKOR MI BO OBOJE ŠE KAKO PRAV PRIŠLO user posted image

Ostala brez beseduser posted image .Vso srečo še naprej družinica.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
1.12.2010 10:47:46   
gigi1
Draga Rubin
Naj bo od sedaj naprej vse tako  dobro ali bolje kot je sedaj. RVI user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
1.12.2010 19:05:50   
banga
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Ko berem take novičke, lahko skozi solze, ki mi tečejo od veselja, napišem samo to: IZ VSEGA SRCA VAM PRIVOŠČIM, POLEPŠALA SI MI DAN, ŽELIM TI, DA ŠE NAPREJ Z MOŽEM VSAK DAN UŽIVATA SKUPAJ Z VAJINIMA PRINCESKAMA. user posted image user posted image user posted image user posted image Lari in Gaji pa pošiljam koš poljubčkov. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil banga -- 1.12.2010 19:07:24 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
2.12.2010 21:54:43   
dadaegon
Tako zelo sem vesela......kar solzne oči sem dobila in od sreče ostala brez besed.....že jokam...solze sreče!!!

Jaz srčno upam, da se ta forum ne bo končal, ker je nekaj posebnega. Trije G-ji, nikoli ne bom pozabila, NIKOLI. In tako zelo sem ponosna da sem vas imela to čast spoznat. Tako zelo rada vas berem in tako neskončno sem srečna za Gajo.....obliva me nek poseben občutek....poste sem prebrala kar tri kart.....
Pa le imajo vsi tri G-ji srečen konec....ne glede na izid in kakor koli se sliši.....zame je srečen konec in nato sem zelo ponosna.

Rubin to ste si resnično zaslužili...rada vas imam in še vedno sem z vami.

cmokec na mrzel nosek

BODITE V CVETJU

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
2.12.2010 22:05:00   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Pa le imajo vsi tri G-ji srečen konec....ne glede na izid in kakor koli se sliši.....zame je srečen konec in nato sem zelo ponosna.

No,to je pa pognalo solze v moje oči...dadaegonuser posted image user posted image

Ne znam povedat,kako sem ponosna na tebe...na tvoje dojemanje sveta okoli sebe... ostani takšna kot siuser posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.12.2010 10:08:42   
Rubin.
Hvala pupe moje user posted image .

Gaja se po 14 dneh še vedno dobro drži user posted image . Sedaj čakava fizioterapvetko, da malce potelovadiva, upam da je ne bo ta sneg prestrašil, tako kot je te, ki bi morali sanirati plaz user posted image . Sicer pa je zunaj prava zimska pravljica in prav je tako. Mi smo dobro, vsak dan boljše. Lepo praznujte Miklavža, naša tavečja se ga že zelo veseli user posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.12.2010 13:13:16   
Najaa
dadaegon, tudi meni si pognala solze v oči... Lepo si to napisala. user posted image

Rubin tebi pa en velik user posted image in veliko se cartaj s svojima puncama.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?