|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
12.11.2010 7:20:36   
sončnica24
Super rubin. če komu privoščim srečo jo vam in resnično resnično upam da boste praznike ki so že počasi začeli trkati na vrata preživeli skupaj doma, ker verjamem da je to največja želja. Držim pesti.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.11.2010 8:14:17   
dadaegon
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Super rubin. če komu privoščim srečo jo vam in resnično resnično upam da boste praznike ki so že počasi začeli trkati na vrata preživeli skupaj doma, ker verjamem da je to največja želja. Držim pesti.

Se podpišem in zelo, zelo sem vesela za vasuser posted image
BODITE V CVETJU

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
12.11.2010 10:33:45   
eelyy
Velikrat vas berem in spremljam vašo temo res ste veliki borci. Za Gajo pa velikouser posted image user posted image user posted image kar tako naprej in glavo gor seveda največ pozitivnih mislih in energije.

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
12.11.2010 10:37:49   
Adelina
user posted image user posted image user posted image Super, Rubin! Bravo Gaja! Le tako naprej in naj bo le še boljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.11.2010 20:19:33   
Alex01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o kakšne lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . SUPER. Samo tako naprej. Močnomočno stiskamo pesti, da boste čimprej skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
15.11.2010 12:31:29   
imee
Veliko pozitivne energije za Gajo in domače...pa seveda velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
16.11.2010 21:29:08   
Rubin.
Pozdravljene moje pupike user posted image ,
mi smo še vedno dobro, prehlada ni več, napadov že od prejšnje sobote ni imela user posted image . Razlog, da je Gaja še v bolnici je ta, da gremo v četrtek v Ljubljano na pregled k dr. Neubauerju. Potem pa, če ne pride do sprememb DOOOOMOOOOOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaz sem se z Gajo zmenila, da tokrat ne bo samo za vikend, ampak za dlje časa user posted image .

Pa še moj dolg: MR ni pokazal nič, kar se tiče epilepsije, sej po eni strani sem vesela, po drugi bi pa vseeno rada vedela vzrok ali pa vsaj od kod izvira. No bomo videli, kaj bomo zvedeli v Lj.

Hvala za pozitivno energijo in živalce, končno so dosegle cilj user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.11.2010 21:30:44 >

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.11.2010 21:59:34   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

podpis!!!

Pa še moj dolg: MR ni pokazal nič, kar se tiče epilepsije, sej po eni strani sem vesela, po drugi bi pa vseeno rada vedela vzrok ali pa vsaj od kod izvira. No bomo videli, kaj bomo zvedeli v Lj.

user posted image pa še en košek user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
16.11.2010 22:30:44   
zojalu

Bravo   Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image !

Še eno invazijo pikapolonic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vas čuvajo in pripeljejo domov, ...čimprej.... user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
17.11.2010 8:49:38   
dadaegon
SSSSUUUUPPPEERRR......neizmerno sem vesela teh novičk.....še naprej pošiljam svetlo luč k vam in prosim angelčeke za vas!!!!
Gaja je v isti sobici ko je bila predn je šla domov? Kako pa kaj napreduje sanacija plazu?

BODITE V CVETJU

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zojalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.11.2010 21:38:22   
imee
Bravo za GAJOuser posted image user posted image user posted image , bravo za mamico in pozdravček za Lariso..
No, končno bomo vsi skupaj dočakali tudi to Ljubljano..Rubin tam se pa ne pusti na hitro odpraviti; sprašuj, sprašuj in še enkrat sprašuj vse kar ti pride na misel, vse kar te zanima,,saj so vendar tam, zato, da nam pomagajo, ko jih potrebujemo.. 

Držim pesti za vas in pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.11.2010 21:48:46   
Alex01
BRAVO GAJA user posted image user posted image user posted image user posted image . Močno močno stiskamo pesti, da boste čimprej skupaj. Veliko pozitivne energije, dobrih misli in želja in en roj user posted image , naj še one naredijo svojeuser posted image

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.11.2010 22:10:31   
imee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za GAJO in pozdravčki za Laro(šele sedaj sem videla, da sem jo včeraj preimenovala)..

Seveda pozdravčki in dobre misli veljajo tudi Dadaegon in Larisi.
/sem vas včeraj kar vse združila../

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
19.11.2010 17:57:38   
*miska.mcc*
ok...upam, da ne bo jezna. ma ne, itak, da ne bo.
tole sem zasledila nekje na netu:

Mi smo DOMAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUUUUPIIIIIIIIIIIIIJEEEJEEEEJEEEEE :).

jupijupijaaaaajaaaaa!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
19.11.2010 17:57:42   
Rubin.
Čeprav je bil danes oblačen in deževen dan, je pri nas sijalo sonce user posted image .
GAJA JE DOOOOOMAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Točno na danšnji dan, pred 17 meseci je Gaji bolnišnica postala prvi dom. Srčno upam, da bo od današnjega dne drugi in da bo  naš dom sprejela za svojega.
Vsi smo se tega dne neizmerno veselili in res je popoln dan. Gaja je sicer malce pisano gledala prve pol ure, potem pa jo je pričelo vse zanimati. Tako da do sedaj lahko rečem, da smo se že smejali, pogovarjali, kotalili, igrali, jedli, cartali, lupčkali, skratka čudovito imeli. Obe moji punčki sta čudoviti, lepo se razumeta, enkratno darilo meni user posted image .

Vikend imava z možem rezrviran samo za njiju, tako da se "beremo" drug teden.

Čeprav sem se pisno in ustno iskreno zahvalila medicinskemu osebju v Mariborskem KC, bi izkoristila priložnost in to storila še na javnem forumu:

Iskrena hvala VSEM, ki ste kakorkoli pripomogli, da je Gaji uspelo, brez vas, danes ne bi bili štiričlanska družina, HVALA ker ste nam to omogočili, ste srce EINT. 
Se vidimo čez en mesec na rednem pregledu user posted image .

Hvala vsem Gajinim navijačkam in navijajte še naprej, da nam bo tako čudovito kot nam je danes. Preprosto SREČNA SEM.

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
19.11.2010 17:59:08   
Rubin.
Miška sva bili skoraj istočasni user posted image .  Zdaj pa moram it, me Gaja kliče user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
19.11.2010 18:45:33   
Janeja
Jeeeee, iskreno se veselim z vami. user posted image

UŽIVAJTE! Naj ta sreča in veselje trajata večno!

Gaja doma je najlepše, boš videla. Uživaj 24 ur na dan, vse dni v letu... ob svojih najdražjih. user posted image

< Sporočilo je popravil Janeja -- 19.11.2010 18:46:16 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
19.11.2010 18:56:50   
Zala01
Rubin, jočemuser posted image od sreče...sem vedla, da vam bo uspelo!!! Uživajte!user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
19.11.2010 18:56:58   
RAKICA2007
JEEEEEEEEEEEEEEEEE Gaja je doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jokam, in prav je tako... solze sreče naj tečejo v potokih...
jooooj se veselim z vami...

radi se imejte, želim vam vse naj naj in čimveč se crkljajte....

karuser posted image bi vas... en VEEEEELIIIIIK-čeprav virtualni- objem za vso družinico

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
19.11.2010 19:04:36   
Tanja55
Poljubcke in pozdravcke iz Anglije, za vse vas, predvsem pa za Gajo in tebe, Rubin. Tole je super novicka!! Obilo cartanja in uzivanja vam zelim, tako zelo si zasluzite. Lepo se imejte!!user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
19.11.2010 19:11:43   
valči
Veselje,veseljeuser posted image ,bravuser posted image o Gaja,res iskreno se veselim z vami.
Uživajte,zaslužite si ta čas,ki ste ga čakali.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
19.11.2010 19:25:46   
Alex01
Dan ne bi mogel bit lepši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . BRAVO GAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
UŽIVAJTE VSI SKUPAJ.SREČNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako zelo sem vesela, da sem čisto brez "teksta"user posted image user posted image user posted image

VSE NAJLEPŠE VAM ŽELIMO

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
19.11.2010 19:29:23   
Adelina
Tole pa je novica večera. Bravo Gaja, uživajte doma in naj bo bolnišnica rezervirana samo še za preglede, ki naj bo vsak boljši od predhodnega. Crkljajte se in nadoknadite vse za nazaj.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
19.11.2010 21:16:51   
aprilčica07

Vesela sem za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
19.11.2010 21:20:44   
Najaa
Rubin še tukaj - imejte se skrajno lepo, cartajte se, igrajte, smejte, jokajte od sreče, ma vse vse no. Naj bodo prihodnji dnevi, tedni, meseci, leta... obsijani s srečo in veseljem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?