Rubin.
|
Pupe moje, meni se samo smeji . Sploh vam ne morem opisat, kako se imamo dobro, kaj dobro tako je kot v kakšni reklami za cocacolo, merci in mastercard skupaj . Ne resno, sploh si nisem predstavljala, da bo tako lepo, čudovito. Gaja se je po prve pol ure max. vživela, sploh ne morem dojet. Se smeji, kliče, opazuje, socialni kontakt je fenomenalen, kopira ko se ji smejimo, potem se mi seveda še bolj smejimo - do solz, to so solze veselja in sreče. Sem mislila, da ji bo vsa ta pozornost odveč, pa je prav obratno, prav uživa kot filmska zvezda . Ne morem verjet, da ji tako odgovarja. Sicer je logično, da se človek na boljše hitro navadi, samo je vseeno bila v bolnišnici 17 mesecev, sem mislila, da bo imela večjo krizo, pa sploh nič. Si skoraj upam trdit, da bolnišnice ne pogreša. Da sva se čez vikend max. posvetila najinima hčerkama, je bila zelo dobra odločitev in je oborodila uspeh. Nobena se ni počutila zapostavljeno, ker je bil vedno eden od naju pri njiju. Moram pa rečt, da hb imamo takšno vzgojo, da si vse povemo in nimamo tabu tem, tako da če Laro kaj muči sproti vpraša in razjasnimo zadevo. Drugače pa jo je dobro sprejela, pravi edino, da se je še ni navadila , zanjo zelo lepo skrbi, če aparat kaj zapiska, me takoj opozori, pripravi mi pleničke, namaže jo z losijonom, skratka, koliko sama želi pomaga pri negi in hranjenju, pa pocarta jo tudi seveda. Gaja pa itak uživa ob vseh tej pozornosti. Midva z možem pa sva presrečna, končno, končno, končno smo vsi skupaj pod eno streho, razumemo se lepo, radi se imamo, skratka srečni smo. Vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k tej naši sreči, pošiljam košček le-te in verjamem, da je bo za cel teden . Kaj se tiče plazu: sanacija poteka počasi, saj jo otežkoča vreme posledica je blato, mokro, ampak gre. Naj bi bila končana do 25.12.2010 - lep datum, upam da jim bo uspelo. Pupe moje, hvala vam da sem lahko z vami delila tako težke kot vesele trenutke. In nič bat vaša vloga še zdaleč ni zaključena, še vedno vas potrebujem, zavedam se, da ne bo vedno tako idealno kot je sedaj in takrat bodo dobre misli, pozitivna energija in vse živalce tega sveta več kot dobrodošle. Prav tako pa bom še vedno z največjim veseljem delila srečne in vesele trenutke z vami - moje prijateljice.
|