|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
19.11.2010 21:29:53   
mojčca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je novička, ki jo človek z veseljem prebere in dobi solzne oči. Gaja, upam, da si se tokrat odločila da ostaneš doma za vedno, v bolnišnico pa samo še na kontrole in takoj domoc.

Draga Rubin, pa je končno napočil tudi vaš čas, tako da uživajte, imejte se radi, bodite zdravi in še enkrat, kapo dol pred tabo in tvojo družino, da ste bili v teh težkih trenutki tako močni.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.11.2010 21:43:17   
zojalu
Tako da do sedaj lahko rečem, da smo se že smejali, pogovarjali, kotalili, igrali, jedli, cartali, lupčkali, skratka čudovito imeli. Obe moji punčki sta čudoviti, lepo se razumeta, enkratno darilo meni user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečna za Gajo, za vas vse skupaj ... brez besed..... uživajteeeeeeeeeeeee, crkljajte se, smejte se, jočite od sreče, ....zaslužite si vse najboljše.....

Ves čas smo pošiljali pikepoke,  tele naj se prilepijo na vašo hišo in tam ostanejo za vedno ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreeeeeeeeeeeeečno!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
20.11.2010 20:16:22   
ly117
Gaja bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le glej da doma tudi ostaneš in osrečuješ mamico, atija in malo miss.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu zojalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
21.11.2010 10:34:28   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Gaja bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le glej da doma tudi ostaneš in osrečuješ mamico, atija in malo miss.

Podpis user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa veliko,veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za naprej,višek ne škodi...user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
21.11.2010 10:43:15   
Belen
user posted image user posted image user posted image Gaja ... smo weseli zanjo in wašo družino....wedno se spomnem na was,ko pride na koledarju 19.,ker smo rojeni na isti dan..... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
21.11.2010 12:04:40   
eva1
Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
21.11.2010 15:16:05   
klaja
Super, resnično sem vesela za vas!!!! 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
21.11.2010 15:59:33   
botrca
Bravo Gaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa le uživajte kot prava družina in kar si najbolj želite preživeti praznike skupaj v toplem domu.

Rubin ti si pa zaslužiš en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...si res prenesla vse najhujše kar se lahko preživi pri otroku.

Kako pa napreduje sanacija plazu?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
21.11.2010 16:18:14   
botrca
Christiana21 kako pa tvoja punčka?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
21.11.2010 17:48:19   
Sulfinija
Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najni nedonošenček rojen 31t lansko leto v MB porodnišnici velik 39cm in težak 1600g je pa 24.10 shodil pri 17.mesecih korigirano 14.mesecih juhu.Najin Val je pravi navihanec in sonček,ki nama lepše dneve s svojimi koraki.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
21.11.2010 21:54:26   
banga
Draga Rubin, ne najdem besed s katerimi bi lahko opisala kako sem srečna, da ste spet vsi skupaj doma. Močno, močno držim pesti, da bo Gaja od zdaj naprej zdravnike videla samo zato, da jim dokončno pove, kakšna frajerka je in da bodo sedaj spremljali samo še njen napredekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Štiričlanski družinici, ki je končno skupaj, pa pošiljam ogromno pozitivne energije, imejte se neskončno lepo, veliko cartanja, smeha in zadovoljstva  v skupni družini vam želim, ker če si ga kdo zasluži, si ga zaslužite vi! Vsem skupaj pošiljam tople user posted image user posted image user posted image , Gaji pa še nekaj user posted image user posted image samo tako na zalogo, saj je vsem pokazala, da je neizmerna  borka user posted image user posted image user posted image  Gaja, poklon zate in samo tako naprejuser posted image user posted image  Lari pa poleg objemčkov pošiljam še koš poljubčkov, saj je očitno zelo ljubeča in razumevajoča sestrica user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil banga -- 21.11.2010 21:59:18 >

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.11.2010 9:45:13   
gigi1
Rubin res dobre novice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Bravo Gaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sedaj boš polno zaposlena, a vseeno upam, da boš najdla čas in nam poročala kako Gaja lepo napreduje. Tako rade beremo lepe novice user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.11.2010 11:06:55   
soncek78
Joj kako sem vesela za vas. Imejte se lepo in uživajte v cartanjuuser posted image user posted image user posted image in objemčkanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . En velik topel objemček user posted image in roj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj vam sonček sreče sije vsak dan in to na mnoga leta... user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
22.11.2010 11:32:56   
PapuaNG
oh, tale novica mi je pa res polepšala tale sicer oblačen dan. Je posijalo sonce na moj obraz (in solzice v očeh).
bravo, bravo, bravo mala (velik) gaja!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.11.2010 12:29:31   
amm4
bravo, bravo!!!!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
23.11.2010 10:30:59   
soncek3
Čestitke , čestitke celi družiniciuser posted image user posted image user posted image ! Vesela sem za vas in želim vama samo vse dobro!user posted image .

Izkoristite dneve na polno in naj bo vaš dom poln otroške razigranosti! user posted image user posted image user posted image

Kje je pa kaj zvesta??

(odgovor članu amm4)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.11.2010 10:56:20   
thaiss
joj kako lepa novičkauser posted image

Draga Gaja, dobrodošla v objemu družinice, v toplem domu kjer so dolgo pričakovali tvoj prihod.
vzela si si svoj čas, se borila in sedaj si končno doma. Čimlepše otroštvo, obsijano s sončkom ti želimo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

rubin user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
23.11.2010 13:30:13   
Rubin.
Pupe moje, meni se samo smeji user posted image   . Sploh vam ne morem opisat, kako se imamo dobro, kaj dobro tako je kot v  kakšni reklami za cocacolo, merci in mastercard skupaj user posted image . Ne resno, sploh si nisem predstavljala, da bo tako lepo, čudovito. Gaja se je po prve pol ure max. vživela, sploh ne morem dojet. Se smeji, kliče, opazuje, socialni kontakt je fenomenalen, kopira ko se ji smejimo, potem se mi seveda še bolj smejimo - do solz, to so solze veselja in sreče. Sem mislila, da ji bo vsa ta pozornost odveč, pa je prav obratno, prav uživa kot filmska zvezda  user posted image . Ne morem verjet, da ji tako odgovarja. Sicer je logično, da se človek na boljše hitro navadi, samo je vseeno bila v bolnišnici 17 mesecev, sem mislila, da bo imela večjo krizo, pa sploh nič. Si skoraj upam trdit, da bolnišnice ne pogreša.
Da sva se čez vikend max. posvetila najinima hčerkama, je bila zelo dobra odločitev in je oborodila uspeh. Nobena se ni počutila zapostavljeno, ker je bil vedno eden od naju pri njiju. Moram pa rečt, da hb imamo takšno vzgojo, da si vse povemo in nimamo tabu tem, tako da če Laro kaj muči sproti vpraša in razjasnimo zadevo. Drugače pa jo je dobro sprejela, pravi edino, da se je še ni navadila  user posted image , zanjo zelo lepo skrbi, če aparat kaj zapiska, me takoj opozori, pripravi mi pleničke, namaže jo z losijonom, skratka, koliko sama želi pomaga pri negi in hranjenju, pa pocarta jo tudi seveda. Gaja pa itak uživa ob vseh tej pozornosti.

Midva z možem pa sva presrečna, končno, končno, končno smo vsi skupaj pod eno streho, razumemo se lepo, radi se imamo, skratka srečni smo. Vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k tej naši sreči, pošiljam košček le-te in verjamem, da je bo za cel teden user posted image .

Kaj se tiče plazu: sanacija poteka počasi, saj jo otežkoča vreme posledica je blato, mokro, ampak gre. Naj bi bila končana do 25.12.2010 - lep datum, upam da jim bo uspelo.

Pupe moje, hvala vam da sem lahko z vami delila tako težke kot vesele trenutke. In nič bat vaša vloga še zdaleč ni zaključena, še vedno vas potrebujem, zavedam se, da ne bo vedno tako idealno kot je sedaj in takrat bodo dobre misli, pozitivna energija in vse živalce tega sveta več kot dobrodošle. Prav tako pa bom še vedno z največjim veseljem delila srečne in vesele trenutke z vami - moje prijateljice.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
23.11.2010 13:33:46   
*miska.mcc*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vesela!!!!!!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.11.2010 13:43:04   
eva1
Uživajte!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
23.11.2010 13:47:27   
ledenka
kako lepo te je brat, Rubin, tvoja sreča sije skozi te vrstice! Uživajte, naj bo samo še lepše!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.11.2010 14:53:50   
K_a_t_j_a
Kak je pa tole lepo prebrat! Kar solzne oči sem dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
23.11.2010 15:15:46   
orka
Rubin-smeje se moje srce ko berem tako lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja,pokazala si iz kakega testa si in to je samo + za nadaljnje življenje.
Vesela sem za vse vas,pa le obveščaj nas na vsake kvatre user posted image user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
23.11.2010 15:51:02   
Janya
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Kak je pa tole lepo prebrat! Kar solzne oči sem dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis...uživajte v vsakem trenutku

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
23.11.2010 17:27:06   
valči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselje,ki vam ga iz srca privoščim.
Če kdo na tem svetu,si vi in vaša družina resnično to srečo.Dolgo ste jo čakali.Res sem vesela.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?