Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:23:05
|
|
|
|
krtkova
|
no, sej spet novi posti vmes. jst sm se tud igrala z avtočki, moj brat pa z barbiko, pa sva danes oba normalna!!!!!! No, vsaj približno. Če bo pa moj sin/hči gay/lezbika me pa tudi čisto nič ne moti.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 13:23:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:24:21
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka . Glede preživetja plavalcev - upam, da sem poštekala . Če bi hotela punčko, bi morala ene 2 dni pred ovulacijo, da bi moški plavalci že pomrčkal in bi bejbe prve na cilj pritekle bravo, sedi 5!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Mogoče mu bodo pa všeč špangice, verižice, bo rad nabiral rožice za svojo mamico,.... (TAk je bil moj sin. No, rožice še vedno rad nabiral. - Saj pravim, da imam že zdaj punčko... Je taka nežna dušica - malo se že spreminja v fatka. Jst sm zdej mojmu Filipu posodla eno torbico z bleščicami, in jo ful nosi na rami naokol, pa še hod se u špegu gledat zaven. Moj pa pizdi! Znano. Mene sin frizera (fena), na sebi ima verižico (koravde), moj pa dobiva živčne zlome... Pa mu pravim, da je bolje, da si sedaj da duška, kot pa kasneje. Veš, on je alergičen na enega gej-a - imamo enega soseda, ki je tak orto gej. Prav obupen, pa misli moj dragi, da bo sin lahko tudi tak, če bo na špange nor... Sicer pa nimamo nič proti gejem. The best! Torej je upanje, da ga vseen lahko mal "popunčim" na začetku krtkova velja. Jaz teb zbiram, ti pa men. sam verjemi, da boš imela vse v roza
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:27:42
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka bcljka - jaz sem tudi vedno prestavljala učenje na zadnji možen rok. Sam to ni fajn. Sej sama veš. Jaz sem bila vedno ful jezna nase, ampak me to ni nikakor izučil. no, pr men je mal drugač... ker če gre za zadnji trenutek pol ponavad nrdim, ker vem da druge možnosti ni več! tko k sm recimo zdej nrdila 4 izpite k jih drugač nikol ne bi, ker vem da junija ne bom mogla! sam je res, da pr nam na fasku je tko blesavo da maš 1 rok januarja (če sploh), 1 junija in 1 septembra... umes ni pa nič... pa me je skor kap k sm vidla da je ta izpit razpisan tud še marca, aprila in maja - edini izpit k je še umes (učeri so namreč objavl datume izpitov, medtem ko urnika še vedno nimamo!)... pa to je fiziologija ... sej je vse ok da veš kako potekajo procesi v telesu, ampak ne na tak glup način k mormo mi to znat tko da, bom vidla, če bo današnja noč produktivna, bom šla jutr pisat, drgač pa 30.3. ... itak nimam nč pametnga za počet cel mesec (v MŠ grem šele aprila)... pa se bom lahko ornk naučila... tole je blo zdej že čist izven konteksta, ampak kaj če sm se šele zdej zbudila zdej k krtkova ve za spol, se mi zdi da sm še edina (poleg nataše) k ne vem kaj je... sicer si ne predstavlam kaj bi lahko blo... ampak me vseen tko zeeeeeeeeeeeloooooooooooo zanima!!! še 1 teden do morfologije, pol pa na 3D če se ne bo nč vidl!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 13:27:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 13:31:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa halo ste res ene srake, jaz sploh en morem pisat, ker niti slučajno ne sledim več. Enkrat debata o blazinicah, pol o avtih, pol smo na bagrih, pol že..... kje smo zdej
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka ja najbolš bo z busom Glede na to, da nimaš iti spakiran, predvidevam da tud spiska še nimaš , da bi naročile
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:36:22
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Pa halo ste res ene srake, jaz sploh en morem pisat, ker niti slučajno ne sledim več. Enkrat debata o blazinicah, pol o avtih, pol smo na bagrih, pol že..... kje smo zdej Ha ha... smo tuki. Saj res, blazinice.. Meni so bile najboljše Chiccotove in jih bom tudi sedaj uporabljala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
neka_noč a si Aventove tud mogoče probala?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 13:38:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:39:49
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka zdej k krtkova ve za spol, se mi zdi da sm še edina (poleg nataše) k ne vem kaj je... sicer si ne predstavlam kaj bi lahko blo... ampak me vseen tko zeeeeeeeeeeeloooooooooooo zanima!!! še 1 teden do morfologije, pol pa na 3D če se ne bo nč vidl! Jaz ne vem . Pa tudi nočem vedet! Imam samo občutek ... glede na prejšnje izkušnje .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka sej se ne mudi ful. Lahko počakam, da prideš iz Švice. Edin ne vem kok časa pol traja dostava Sem jim danes pisala, pa sem mislila še to vprašat, pa sem pozabila (standard). Upam, da ne bo dolgo trajalo, da ne bo moj škrat spal na golem jogiju brez vsega jao glede na to, da imaš namen ven brisat, vidim, da imaš spet ful velik stvari
< Sporočilo je popravil nax05 -- 11.2.2010 13:41:51 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 13:42:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:53:52
|
|
|
|
krtkova
|
mene pa tok jezijo tle v službi!! Se moram prov nazaj držat, da ne znorim. Moram pazit na mojo punčico!!! sm mogla mal pojamrat!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 13:57:38
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 neka_noč a si Aventove tud mogoče probala? Ne spomnim se. Veliko sem jih probala, pa so mi bile Chiccotove najbolj všeč. in še vsaka je posebej zapakirana, kar mi je bilo zelo všeč - je bilo vedno vse lepo sterilno in še prostora mi ni veliko vzelo. Vedno sem jih imela s seboj ogromno, ker sem imela prave "mlekarne" in sem morala blazinice stalno menjat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 14:07:22
|
|
|
|
krtkova
|
mkbk - moj mi je zdej predlagal, da če je bil prej Hugo Chavez, da je pa zdej Evita Peron!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:07:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 14:08:48
|
|
|
|
NATAŠA35
|
punčka/ fantek pri meni je ta želja res močna, samo kaj ko vedno dobiš lih kontra ...sej vem, da bom ponosna ali bo imel pištolo ali ne, samo zdaj je še sestra noseča in če bo dobila , me bo pobralo, ker vsi okoli naju imajo ...potem pa te vsi sprašujejo, pa sej imata še čas še za enega ...ne glede kaj bo - pa čeprav se zarečenega kruha največ poje , je ta zadnji, razen če se kaj nepričakovano zgodi .. bom pa res srečen človek - beri izpopolnjen, če nosim , sedaj se počutim, da mi nekaj manjka ...uhhh ne bom več o tem, da vas ne zamorim odnos jaz pa nimam najboljšega odnosa s starši, ker sem že od nekdaj sama za vse, pa še moji so se ločili ko sem imela eno leto, potem pa je mama enega pijanca pripeljala, pa sem velikokrat dobila batine, namesto moje pol sestre, tako da nimam lepega spomina na otroštvo, pa še moja mama je vedno skrbela za vse druge otroke, kot za svoje lastne, razen za mlajšo sestro...zato sem zajeb**** kot ....
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 14:16:50
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - a boš vprašala za spol? Kdaj pa imaš morfologijo. Midva ne bova spraševala za spol. Tako sva se že pred leti odločila. Moj je sicer prepričan, da "mi je dal" fantka, ampak bo treba počakat do poroda. Morfologije še nimam določene, ker sem šele v 16t 4d. Naslednji pregled imam 9.3., ampak mi je omenila le odvzem krvi in vode.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 14:45:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 14:56:11
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Petrca - o, kok sta dobra, da se bosta pustila presenetit. mene bi pobralo od firbca. Jaz sem od začetka imela občutek, da nosim fantka in me je potem še toliko bolj zanimalo, če iamm prav ali ne. Midva se rada presenečava. Mene je na prvem pregledu in potem na NS samo zanimalo a je eden, al dva . Pri obeh imamo v družini nekaj dvojčkov in me je mal "zaskrbel". Moj pravi, da bo fantek (ga kliče "mini me", ker naj bi bil tak kot on). Moja sestra in oči tud pravita, da bo fant. Moja in njegova mami, pa da bo punčka. Samo njegov oče in brat ne bosta "napovedovala" spola. Kdo bo imel prav, bomo videli ob rojstvu.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 16:39:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 17:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
bejbe sem šla v šoping. Me je oči kar naenkrat poklical, da je frej in da ne rabi avta. In sem letela. Da ne govorim, da sem mislila, da bom v eni uri fertik. Valda sem mečkala in evo zdej sem prišla domov in zamudila MŠ No da vam poročam. Sem šla v Leclerka. Kupila sem 5 pajackov, 4 bodije s kratkimi rokavi in 5 bodijev z dolgimi. Tako, da zdaj imam za oblečt dovolj, ker neki bodijev in pajacov imam že doma. Sem pa dala za vse skupaj 74 eur. Men imajo kar dost luškanih stvari. Sem se komaj zadrževala, da nisem še kej kupila. Aja pa kupila sem dvoje nogavičke še. cojka na enih je medo Pu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......