Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 19:27:05
|
|
|
|
neka_noč
|
Fino Nax, da si nakupila. Mislim namreč, da naš sraka shooping ne bo kaj produktiven. Bomo bolj čvekale , pa jedle... Upam, da bomo uspele nakupit vsaj kozmetiko. Krtkova nisem pozabila na piškotke - sem videla tvoj predlog. V kolikor bom uspela narediti piškotke pred uro ki jo bomo določile za shooping, jih vsekakor prinesem vsem srakam, ok? Katrinka a je bilo tvoje jutranje "predavanje" tvojemu kaj produktivno? Moj namreč ne vem če je dojel, da tokrat resno mislim in da ni to samo moje brezvezno (po njegovo) piz.... enje... Sem danes govorila z eno sosedo, ki mi je povedala, da je ena njena prijateljica ravno tako urejala očetovstvo in ker njen ni prišel takrat ko bi moral, enostavno ni več šla urejat, tako ima danes otrok neznanega očeta, ter priimek po njej. Imata pa dva sina - en se piše po njemu, en po njej. Tako bom tudi jaz naredila. Vsaj zaenkrat sem še tako jezna nanj, da tako mislim. Verjetno si premislim. je, ker sem v fazi "gnezdenja" in mi gredo tovrstne zadeve MOČNO na živce. Sicer pa sem danes "crka" , ker ponoči nisem spala, zj. sem 2x kidala sneg. In bila spet jezna, ker ni problem skidati "svež" sneg - problem je, ko je že zvožen. Tisto pa je težko. Vse me je močno bolelo spodaj in šele sedaj nekao prihajam k sebi. Sem pa sama doma s sinom. Moj spet dela. Klasika. No, vsaj ne v službi in bo nekaj imel od tega... Vsaj to. Bi mi pa bilo lažje , če bi bil doma... Upam, da to noč spim. Zdaj si moram še posušiti lase, potem pa bova s sinom (izjemoma) gledala Policijsko akademijo. Danes ne bo pravljice. Si je zaželel fillm. Pa naj mu bo. Lepo bodite srake moje....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 19:37:42
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Krtkova nisem pozabila na piškotke - sem videla tvoj predlog. V kolikor bom uspela narediti piškotke pred uro ki jo bomo določile za shooping, jih vsekakor prinesem vsem srakam, ok? Juhuhuhuhu!!!!!! Jst sm pa avto registrirala (se lažje prodaja registriran avto), potem sem šla pa do prijateljice, kjer me je čakala škatla oblekc za punčko (in to francoskih!! ), tok hudih, da ni res. In to vse do 4. leta!!! Nax - ni jih veliko roza med najbl mini primerki, tako da bova lahko še šopingirali!! Pa baby phone je bil notri, pa črpalka za mleko, pa fullll tetra pleničk, pa tertra krpic.... Skratka super!!!! Za vikend grem pa še do ene frendice. Obe sta ful veseli, da bo zdaj in sta mi takoj ponudili zadevice!!! Tko, to je to za danes. Zdej me pa tok zgaga daje (kljub rupurutu), da bom znorela!!! aja še to......pojma nimam kaj sm hotla napisat (sm namenoma pustila, da vidite, kako pozabljiva sem!! - no, saj že itak veste!!! )
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 20:04:13
|
|
|
|
katrinka
|
neka_noc - ja takole, domoc je prisel z najbolj otroskim obrazkom in vprasanjem ce sem se huda, sm ga poslala delat vsa mozna dela in se ohladila...hehe...sm zleht a ne, pa itak vem da bo kmalo spet podobno, glede tvoje situacije - jaz sem porocena tako da nisva urejala papirjev za ocetovstvo te pa razumem ker moj je tak da ko je treba kam it in kaj uredit itak vedno tezi - a more, pa daj naj sama ali pa vedno pozabi pa zamudi - uffff kok mi to zivce poje, zanimivo kako je tvoja prijateljica to resila - pa ju nic ne moti zdaj taka situacija? vem da si jezna a probi se pomiriti - da ti ne bo kasneje zal...sam tele moski so pa res tok obupni...ceprav sem rodila enga otroka imam vcasih 2 doma... IZVIRNO SPOROČILO: nax05 katrinka aja pol pa ni čudno, da se ti že pozna če še od tamale niso šle kg dol. saj ne recem - kaksna kila je itak zarad teze kot same, pa nehala sem kadit k sem s hcerko zanosila, je pa res da sem hitro po njej zanosila spet...no ja, ta 2 tedna bom se zdrzala - nuhalna,pol bo pa vecina druzine vedla in bom kazala spet trebuscek
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 20:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vceraj normalna, danes pa na vasem odru .... Aglaia!!! (Rudi Carrell pa to) Kaj sem zamudila?! Tribute to Aglaia (ze pred kaksnim tednom). No, boste se enkrat naredile a ne? Le pogovarjajte se o meni pa hvalite me na veliko. Sem vas samo prebrala, potem sem se pa cist prevzela pa sem bla cel teden übermensch No, zdaj sem nazaj. Zal trenutno nimam veliko casa in niti nimam kaj dosti pametnega za pripomniti glede avtov. Mi je pa lep Touareg. Pa C-max mi je lepsi kot S-max. Ampak mi se bomo meli zakon v mojem Šiki Mikiju (C3). Noro veliko placa. Cez vikend sem hotela pomagati seliti pa tudi 3 stoli niso sli noter. Nase dete bo pac brez vozicka okoli hodilo Cojka, ful lepo te je blo videti! Sva ble s sestrico na kavi, ker ne morem vec biti pri tasci predolgo brez prekinitev. Midva sva namrec se vedno pri njegovih (ceprav jih ta teden ni, ker so v toplicah) pa verjetno bova se naslednji teden. The longest 3 weeks of my life! Hodim pa vsak dan ze zjutraj na Brezovico in se druzim z delavci. Zdaj bodo se plinski cep poglabljali, stekarje zraven delali in prestavljali stikala in barvali stene, da ne bodo bele. Hasan in Smajo sta moja nova najboljsa prijatelja Hvala vsem, ki ste me pogresale. Jaz sem vas vsake toliko samo prebrala, ampak sem res prevec crknjena, da bi kaj napisala. Aja, v torek sem imela pregled in sem se zredila kot prava pujsa (11 kil, od tega 5 v zadnjem mesecu). In sem bila prepricana, da ima mala vsaj 4 kile. Pa jih nima, ampak borih 1500g. Suhica. Aja, obseg glave ima 27 cm. Bojda je povprecje 35. Đizus, kako bo to bolelo! Nax a si kaj primerjala se cene v DMu? Ker jaz imam tiste bone od babybonusa in jih mislim vsaj za kozmetiko porabit. Ampak sploh ne vem koliko se kaj splaca in ce so sploh koristni. Jaz sem naceloma se vedno za soping 22, ceprav se bojim, da nama bodo glih takrat kuhinjo montirali in bom mogla biti zraven. No, bomo videli. Pa povabite me kaj na kavo!! Od torka sem namrec na dopustu do porodniske. Ergo, ne grem vec v sluzbo. Nikoli!! Aja, no, moj krasen moz mi je zadnjic rekel, da se zdaj prava sluzba komaj zacenja, Kao materinstvo. Sem mislila, da ga bom pribila na (nepobarvano) steno! Dobrodosla Katrinka (spet) med ljubljanskimi noseckami. Vse stare (in nove) lepo lepo pozdravljam in se odpravljam na grsko vecerjo. Bom jutri bolj pridna. Pa bolj zabavna. Upam.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 20:47:34
|
|
|
|
krtkova
|
Aglaia - najprej ti sporočam, da sm skregana s tabo, ker sem ti toooooooook fouš, da greš na GRŠKO večerjo. Nujno mi prosim sporoči, kaj boste jedli. Meni je to odlična hrana in včasih kaj naredim. No, zdaj pa: ta dam ta dam ta dam (to so ble trompete) in šššššššššššš (to je šum na bobnu): welcome back Aglaia!!!!!!!!!!! Jst sm se zredila 4 kil v zadnjem mesecu; OBUP!!!! Ma pa moja pikica Evita sedaj 820g in 30cm!! No, to je vse, sem morala pozdravit Aglaio!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 20:57:08
|
|
|
|
živa
|
Aglaia, še malo . Naj ti v tolažbo povem, da sem jaz pri tašči v kleti živela 11 mesecev, ko smo adaptirali stanovanje. 11 MESECEV!!! Mala dva sta spala v kuhinji, midva na kavču v dnevni. In moj je cele dneve delal na bajti. In jaz sem bila še 5 mesecev od 11 na porodniški. Ni bilo luštno, ampak prav hudo pa tudi ne, priznam; edino tuširali smo se v taščini kopalnici, drugače smo imeli vse svoje. In zdaj je toooolk luštno na svoje, en štuk nad taščo, da komaj čakam porodniško . krtkova, zelo lepo ime sta dala svoji bebici , tudi če je "delovno" . Zdaj grem pa pogledat, kaj imam jaz za dojenčke, in malo posortirat cunje, ker se mi na novo kupljene že nekaj mesecev valjajo okrog likalne deske . Sem kupovala na razprodajah, v glavnem v v H&M, kake hlače in žabice (po 3 evre) ipd. Se nisem mogla upreti . Aja, 22. sem jaz ravno na terenu in tudi šoping mi ni ravno potreben, na kavo bi pa z veseljem prišla - in na piškotke neke_noči . Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 21:04:18
|
|
|
|
živa
|
Še to, šoping-bejbe: sem pogledala v katalog e-leclerc in v oči mi je padla Sudocrem, to je ena super krema ne le za ritko, ampak tudi za kake lišajčke na ličku, ko je otrok recimo prehlajen, in za suho kožo ipd. Ne vem sicer, kakšna je cena te kreme drugod, ker jaz še vedno uporabljam tester iz porodnišnice , ampak če je tu ceneje, se jo definitivno splača vzeti vsaj en lonček za sprobat. Pri bodijih s preklopom na ramenih je pa treba biti pazljiv, ker so nekateri (pa ne vem, če ne ravno iz leclerca) zelo široki ali raztegljivi in ima potem otrok gola ramena. Videla sem tudi set termometrov in se mi je zdel zanimiv; jaz sem sicer vročino dojenčku vedno merila v ritki, ampak če ima otrok dudo, bi znal biti tisti drugi tudi super. Igrače Tiny Love so pa meni zelo luštne in se mi zdijo tudi kvalitetne, cene pa kar ugodne, če se prav spomnim tistih v baby-centru. Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 21:10:28
|
|
|
|
pupa*81
|
aaaa, srake čvekaste k sm cel teden doma smo načvekale komajkaj, danes k me ni blo pa ste se tumač sračile priznam, ne da se mi komentirat za nazaj se bom sam hvalila sva se končno spokala v lj nakupit ''kar še manjka'' pa pogledat vozičke (Murgle center, kjer majo po novem Implaste). Pa sva pol kr voziček naročila in ga dobiva najbrž že drug teden kolk sm hepi da smo to zrihtali pol je seveda obvezno padu McDonalds in nadaljevanje kupovanja ''kar še manjka'' - to pomeni da je bil poln prtljažnik robe v glavnem sem danse prou izkoristila ''pogojni izpust'' z bolniške pa porihtala kar je še manjkalo... no, za kozmetiko bo pa še ena runda kasneje v glavnem sem po prihodu domov čist crknjot, tako da vas kej več pokomentiram jutri
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 11.2.2010 21:11:26 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 21:24:31
|
|
|
|
mkbk
|
vau kok že vse pridno shopate pa gnezdite, pa zberate imena (btw. Jst bi Evita v resnici dala npr. Lara Evita) pa ni da ni. Jst bi tuuuuud! Pa morm Filipovo sobo pospravit, da se bo lahko vanjo preselu (ampak to bom ko bo topleje, ker v revčkovi sobici je pozim 17 stopinj max in mormo kak radiator dokupit) KOk me to travmira, ko bo šel na svoje, k pomoje bo cela je**. Pa ene par rozastih zadevščin bi rada nabavla, pol se pa že neha. Kera je zdej po spisku nasledna za rodit? K pomoje se bo pr lublančankah v roku enga meseca počasi začelo (izvzemši Tjašo) Tuhtam, če čem pozdravt Aglaio, ker bo pol spet vsa prevzetna...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 21:37:18
|
|
|
|
majkl
|
hej junijke fino čvekate -sej vas berem, sam časa nimam ful ful velik zadnja dva tedna, da bi kej napisala v sluzbi mam tako norišnico, da sem vsak dan dlje tam- pa ful stresno mamo-prou čutim, kako mi če sem ful živčna čist otrdi trebuh pa vem da to ni dobro-sploh za malega buca ne- a ma še kera stresno v službi? sem pa danes ful žalostna -sestri sem posodla svoj avtoček, pa se ji je ena ženska zabila v sprednji del-in je kr poškodovan-upam da ga na konc ne bojo za kakšno totalko ocenl-no bom jutr vidla k grem na zavaovalnico, kaj bojo rekl ve pa držte pesti, k mi res ni vseen drugač buccinjo (tko ga jst kličem zdej od kar vemo da je fant) ful brca-je čist aktiven men pa sam sladko paše-nutela pa žlica sta moja najboljš prjatla zadnje dni-a ma še kera podobne težave? no tok mal da se javim
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 21:42:43
|
|
|
|
majkl
|
joj sm smotana....berem naenkrat ljubljanske nosečke in junijke...pa sm tle napisala hoj junijke....sej nism nosečniško zmedena no pa hoj ljubljanske nosečke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 22:21:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 23:08:19
|
|
|
|
živa
|
Sem pregledala in pospravila cunjice nazaj v vrečo in - veste kaj? Skoraj nič nimam poletnih stvari v primerni velikosti . Zdaj pa ne vem, ali naj se ali . Zadnje, ker jih pač nimam, in prvo, ker grem lahko legitimno v šoping - jeeeeeeeee . Lahko noč, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 7:50:35
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Kaj pa ti misliš, da bo? Po mojem bo fantek. Ne vem zakaj, ampak tak občutek imam. Se pa moj kar ustraši, ko mu rečem, da smo že skoraj na polovici, v novi hiški je pa še ogromno dela. Še vedno pa sva optimista in ciljava na selitev junija. IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Jst sm pa avto registrirala (se lažje prodaja registriran avto), Midva sva tud lani kupila registriran avto. Ampak sva samo cestnino lahko uveljavlala (oz. je stari lastnik ni zahteval nazaj). Zavarovanje se pa ne da več prenašat.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:02:05
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Midva sva tud lani kupila registriran avto. Ampak sva samo cestnino lahko uveljavlala (oz. je stari lastnik ni zahteval nazaj). Zavarovanje se pa ne da več prenašat. Hvala bogu, a misliš, da bi bodočemu kupcu še zavarovanje dala??? no way!!! Drugače pa dobro jutro, srake!! Moram vam povedat, da sem danes ful dobr spala po dolgem času in sem sanjala nekaj, ne vem kaj, sam to vem, da je bilo v povezavi z Evito in bila sem ful srečna. Ker včeraj je bil res kr šok. In sm morala prov zamenjat film v glavi in si predstavljati punčico. Mislim, da so mi te sanje ful pomagale. Grem pa danes v Leclerka, če ste mi slučajno še kaj pustile!!!! Nimam pojma po kaj (se moj ful smeji temu), ampak zihr bom kej našla.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:18:08
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Hvala bogu, a misliš, da bi bodočemu kupcu še zavarovanje dala??? no way!!! Včasih si lahko dal za recimo 500 EUR višjo ceno . Zdej pa itak vse lahko vzameš in dobiš povrnjeno (sorazmerni del). Jst sm pa dons ful zanič spala . Skoz sm se zbujala in obračala. Ko sem končno lepo zaspala, je pa budilka zvonila .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:21:23
|
|
|
|
mkbk
|
Jutro! Evo jst že pijem mojo eno in edino na dan. Jst sm tud dobr spale. Pa že včeraj tudi. Daens je pa naš tamalček spal celo dlje od mene , ko sem šla v sližbo je bil še čisto zarit v povšter in baje da je do osmih potegnu. Sej vem, jutri ko je pa sobota, mu bo pa dogajal že od 5 dalje. Bom poročala (jutr, mislm, da se ne bom smejala. No, a se kej dobimo drug teden? Majkl, o pismo, to je pa res smola. Sje vrjamem, da je tvoji sestri ful bad. Cojka jst že skoz mislm, da si ti v Švici, pol te pa še kr tuki gor najdem, kdaj greš prosm lepo. Joj sej sm ti ful fouš, k jst bi tud mal menjala okolje (moj mi sicer obljublja en vikend v nekje, na tiste OMV jeve pike, sam bomo še vidli, kok bo kej iz tega, je že amrsikdaj kaj oblubu. Pa itak šele aprila... še 5 tednov službe (joke)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:22:14
|
|
|
|
mkbk
|
U, še tole sm se spomnila... Cojka a ne greš ti tam v Švici nekam v brezcarinsko cono?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:28:58
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Joj, Nataša. Ti pa res nisi imela lepega otroštva Ti pa ne verjamem, da si zaj***** ko . Se mi zdiš čist taka čustvena dušca. No, tak občutek sem dobila na forumu. Mogoče, ko te enkrat v živo spoznam si res cel. Mal, heca. vprašaj mojga ....jaz pa čustva dva pojma ...meni rastejo rogovi na glavi, pa so po moje kar teli od kot pa od znamenja - beri oven aglaia sem se nasmejala, sploh ker si hotla svojega pribit na steno pupa kje si našla implastove vozeke v lj...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:36:33
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk No, a se kej dobimo drug teden? Pa se dejmo!! Tiste ki pač nismo v Švici!!!! Sam jst lahko sam torek al pa četrtek, takrat pa nax ne more. V sredo imava z mojim namreč obletnico!! V pondelk je pa prezgodi. Drugače pa men pondelk ful odgovarja. Mkbk - če rabiš še kakšn kupon od OMV sporoči, mislim, da mam jst še kje kakšnega. Men je to namreč čisti nateg. Za obvezni zajtrk in večerjo plačaš več, kot če bi šel sam nekam v drug hotel.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:37:03
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk No, a se kej dobimo drug teden? Pa se dejmo!! Tiste ki pač nismo v Švici!!!! Sam jst lahko sam torek al pa četrtek, takrat pa nax ne more. V sredo imava z mojim namreč obletnico!! V pondelk je pa prezgodi. Drugače pa men pondelk ful odgovarja. Mkbk - če rabiš še kakšn kupon od OMV sporoči, mislim, da mam jst še kje kakšnega. Men je to namreč čisti nateg. Za obvezni zajtrk in večerjo plačaš več, kot če bi šel sam nekam v drug hotel.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:37:37
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk No, a se kej dobimo drug teden? Pa se dejmo!! Tiste ki pač nismo v Švici!!!! Sam jst lahko sam torek al pa četrtek, takrat pa nax ne more. V sredo imava z mojim namreč obletnico!! V pondelk je pa prezgodi. Drugače pa men pondelk ful odgovarja. Mkbk - če rabiš še kakšn kupon od OMV sporoči, mislim, da mam jst še kje kakšnega. Men je to namreč čisti nateg. Za obvezni zajtrk in večerjo plačaš več, kot če bi šel sam nekam v drug hotel.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:40:54
|
|
|
|
pupa*81
|
nataša in ostale no, implaste in ostale iz te trgovine majo zdej razstavljene tudi v lj LINK ogledi so ob četrtkih, po naročilu prek telefona... no počekirite link, res priporočam ogled cojka sva pa pol zahinavla pa nisva bolderja 3 vzela, ker mi je bil res preveč glomazen sm bol pr tašvohnih, pa še lifta nimamo za v 5. štuk ko sm vse počekirala sva se na konc odločla za zelo podobno varjanto: Coletto Austin 3 (<- link) je pa lažji in zato bol okreten edino barvic ni tolk na izbiro k pr bolderju, no sam mene to ne gane tak da zdej komi čakam našo kočijo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 8:54:12
|
|
|
|
krtkova
|
se opravičujem, nimam pojma, kaj sem tole zaštrikala s temi citati.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 12.2.2010 9:02:22
|
|
|
|
petrca2507
|
Jaz sem tud gledala Implast in Coletto vozičke. Bo treba it enkrat v živo pogledat, kako izgledajo. Mi je pa načeloma vseeno, če so bolj golomazen, ker mi ga nikjer ni treba nosit. pupa*81...sta vzela komplet ali samo viziček?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......