neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: živa Pajade. Mi delamo otročke, ne punčke . In tale bo zadnji crkljivček . Mi smo tudi zdaj delal otročka. Zdaj sem pa mojemu zabičala, da delamo samo še punčke. Upam, da bo ubogal Ti kar sanjaj. A veš kaj je rekel moj, ko smo izvedeli, da imamo (želeli pa smo )? PONOSNO JE POVEDAL, DA TISTO KAR ON NAREDI - "ORNG" NAREDI!!! (Pa si je on tudi želel v drugo bejbo - da ne bo pomote.) (Punce smo bolj vztrajne/trdožive in ko se semenčece bliža jajčecu - moški spol "odmre" v 24-ih urah, medtem ko "plavalec" ki določa ženski spol "preživi" do 48 ur. Od tega je odvisen spol.) A me sploh razumete kaj sem želela povedat Krtkova - čestitke za bejbo! Sem ti fouš, da ne boš mislila!!!! Nax - piše se Touareg. (Intermeco : upam, da vesta - ful "žre".) Drugače pa je meni full všeč. Oblika, design,... - mi je naj avto. Trenutno. Živa ko bi bilo tisto o fantkih vse res.... Ful se veselim fantka, za tiste robote pa še ne vem Mogoče mu bodo pa všeč špangice, verižice, bo rad nabiral rožice za svojo mamico,.... (TAk je bil moj sin. No, rožice še vedno rad nabiral. - Saj pravim, da imam že zdaj punčko... Je taka nežna dušica - malo se že spreminja v fatka. Zdaj vozi namišljene avtomobile - kar je stol. Domišljija nima meja. ) Petrca se meni tudi zdi , da je Nax nekaj pomešala. Touran ali Touareg nista ista. Nataša pri nas je tudi skrival - sem bila že čisto prepričana, da je pupa, pa.... Žal ne. Upam, da je vsaj pri tebi. Ti imaš še vsaj upanje. Jaz sicer tudi še nekaj upam - do 16.02. ko imam UZ in dobim potrjeno, da je pištolca ali pa..... Ja, upanje umre zadnje. Če je pa dokončno pištolca - pa upam, da mi ne zameri teh besed.... ker je res zaželjeno dete, ampak želja pa je močna, kaj čem. Pa dokler ne vidim obrazčka, lahko govorim karkoli, potem pa ..... GA BOM IMELA RADA tudi s pištolco. Moj Žaki....
|