|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
12.2.2010 9:04:34   
mkbk
krtkova, tkole ti maš tri zvezdice, k trojno nalimaš gor!

Hvala  za  ponudbo za kupončke oMV...sej vem, da ne pršparaš nč, ampak je edina varianta, da mojga prpravm, da me nekam peleuser posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
12.2.2010 9:08:44   
Anonimen
Jutro!

neka_noč jaz upam, da bo naš šoping kaj produktiven. Tud jaz bi rada kupila vsaj nekaj kozmetike, ker še popolnoma nič nimam. No imam seznam s cenamiuser posted image

krtkova to je pa res dobr, da si tok dobila za oblečt za Hugolinko (čaki a zdej ej Hugolinka al Evita?)

Aglaia pa kje se nam ti skrivaš. Smo te močno pogrešale. Ja nekaj cen imam tud iz DM-a. A ne boš šla z nami v šoping?

cojka lahko ti grem jaz kaj iskat v Leclerka če rabiš?

pupa to boš pa hitro dobila voziček. Jaz sem nanj čakala en mesec.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
12.2.2010 9:09:30   
pupa*81
krtkova ti si jih prou skvačkala user posted image ma sej smo vse zastople, čeprav nam trohnijo možgani user posted image user posted image

petrca vzela sva voziček/komplet brez lupinice - jo že imava (upam da sm razumljivo napisala user posted image ). v TEJ varjenti dobiš: ogrodje, košaro, športni del, nakupovalno košaro, torbo za mamo, zimsko vrečo, ''komarnik'' user posted image in polivinil za dež. upam da sm vse naštela user posted image sicer piše na linku spodej, če kej ne piše pa vprašej user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
12.2.2010 9:11:07   
Anonimen
pupa katero barvo sta pa vzela? Pa si se kej pozanimala o teh vozičkih, ker jaz prvič slišim za to znamkouser posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
12.2.2010 9:11:27   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

pupa to boš pa hitro dobila voziček. Jaz sem nanj čakala en mesec.

sej pravim da nism bolderja naročila user posted image

tudi jst še nism slišala prej zanj, no sej za nobenga nism v bistvu user posted image ... ja neki sem prebrala, je tudi na tem forumu debata LINK, pa pogledat sva ga šla - sva oba tehnično navdahnjena in sva zaključla, da bo konstrukcija zdržala tud če bo froc taki živc k starša user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 12.2.2010 9:16:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
12.2.2010 9:14:06   
NATAŠA35
pupa komarnik je zaščita pred komarji user posted image user posted image

drugače mi je pa zelo všečen...user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.2.2010 9:15:49   
pupa*81
nataša sej mi je zdelo, sam je prou toporišič beseda user posted image  user posted image  user posted image

aja, vzela sva ga pa v bež varjanti, je pa rdeča res fuuuul lepa, sam je res živahna barva, prou seka! user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.2.2010 9:22:15   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Dobrodosla Katrinka (spet) med ljubljanskimi noseckami. user posted image

Vse stare (in nove) lepo lepo pozdravljam in se odpravljam na grsko vecerjo. user posted image

hvala hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.2.2010 9:35:49   
krtkova
še vedno iščem nalepke in poglejte, kakšne sem našla!!

http://www.wall-art.de/maulwurf1-1151.html http://www.wall-art.de/maulwurf2-1152.html 

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.2.2010 9:42:30   
petrca2507
krtkova...tole morš pa hitro naročit user posted image

pupa...sem prebrala temo o Coletto vozičkih. Samo nekaj me zanima (tam nisem zasledila): se pri športnem delu naslon premika skupaj z delom za nogice? Ali lahko hrbtni del premikaš ločeno od tistega za nogice?

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.2.2010 9:49:14   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Jst sm pa dons ful zanič spala user posted image . Skoz sm se zbujala in obračala. Ko sem končno lepo zaspala, je pa budilka zvonila user posted image .

Dobro jutro vsem!

Tudi jaz nisem skoraj nič spala...danes sem doma user posted image .....me je včeraj po vseh jutranjih pripetljajih z avtom začelo fuuuulllllll dol tiščat in sm se fuuuulllll ustrašla user posted image in šla kr domov v vodoravni položaj...Danes sem naročena ob 11:30 na pregled, da vidmo kaj je na stvari.....user posted image ...

Je še katero tko tiščalo dol (danes je sicer bolje, ker sem veliko počivala)?

Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.2.2010 9:54:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

še vedno iščem nalepke in poglejte, kakšne sem našla!!

http://www.wall-art.de/maulwurf1-1151.html http://www.wall-art.de/maulwurf2-1152.html 

krtkova the best! Sem se skor polulala od smeha.

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Tudi jaz nisem skoraj nič spala...danes sem doma .....me je včeraj po vseh jutranjih pripetljajih z avtom začelo fuuuulllllll dol tiščat in sm se fuuuulllll ustrašla  in šla kr domov v vodoravni položaj...Danes sem naročena ob 11:30 na pregled, da vidmo kaj je na stvari..... ...

MaliMišek mene je velik dol tiščalo, mo je g rekel, da malega nosim tako nizko, da mi tok dol potiska in sem imela predpisano ležanje. Ležanje res pomaga.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.2.2010 9:59:57   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
pupa...sem prebrala temo o Coletto vozičkih. Samo nekaj me zanima (tam nisem zasledila): se pri športnem delu naslon premika skupaj z delom za nogice? Ali lahko hrbtni del premikaš ločeno od tistega za nogice?

upam da ne bom kitajsko pisala user posted image hrbtni del je fiksen s sedalom (pod kotom 90°), un del za nogice se pa posebej premika. ima pa hrbtišče samo 3 stopnje naklona. to je mene najprej ful motilo, pa sm se na konc prijaznila, itak mi noben voziček ni 100%, vsakemu kej fali user posted image pol sm se spomnila, da je tudi meni najbolj komot ležat z pokrčenimi nogami user posted image dokler ne bo sedel bo pa itak v košari user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 12.2.2010 10:00:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.2.2010 10:05:07   
marjanaj
Dobro jutro čveke!

Vceraj sem sla pa ze ob 21:30 spat in se posteno naspala! Samo ne vem zakaj, se zjutraj zelo zgodaj ze zbudim user posted image . Gre jutri moj smucat user posted image , pa bom lahko malo potegnila user posted image  ker bo mir user posted image . Po moje sem vceraj hitro zaspala, ker sem si namesto kavice zvecer zunaj kar kuhančka privoščila. Kdo pa pravi da zdaj, ko ni vec veseli december ne moremo kuhanega vina pit user posted image , a ne?

Aglaia user posted image bravo za nove najboljse prijatelje user posted image  vidis nikoli ne ves, kje jih najdes user posted image user posted image user posted image  Daj se veckrat oglasi. In povej nam kaksno zanimivo dogodovscino s tasco, da se malo nasmejimo user posted image

pupa*81 user posted image  za vozicek... cojka user posted image  jest sem pa Implasta kr na mimovrste narocila, ker ga potem lahko tukaj zraven sluzbe dvignem, mi je boljs, ker me ni nikoli doma, da bi se zmenila za dostavo, ce bi narocila direktno pri njih. Cena je pa tako ista, ker je na Mimovrste njihova ponudba.

krtkova user posted image  to bo nekaj pranja in likanja, a ne? Pa tele nalepke so pa cisto ti! Hitro naroci, cist so hude user posted image  Pa kje ti to najdes?!

Leclerc sem bila vceraj tam... kar dosti ze pobrano. Sem si kupila un kompletek (glavnicek, krtacka, skarice s pokravckom, scipalnik, termometer) za unih 7 € al neki takega. Sem pa dude gledala, pa nisem imela pojma kaj moram kupit imajo take in take pa take ter take... user posted image  Uf, cist prevec zame... Po moje moram it z vami srakami v shopping, da mi bo kakšna iz prve roke povedala kakšno naj kupim (a ne neka_noč)?

jest bi se tut dobila naslednji teden... sam mamo od torka do cetrtka MŠ, pa se tole nedeljo imam r.d., pa moram potem cel teden še častit vse pa še cel vikedn, pa ne bo nič časa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.2.2010 10:07:15   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Tudi jaz nisem skoraj nič spala...danes sem doma .....me je včeraj po vseh jutranjih pripetljajih z avtom začelo fuuuulllllll dol tiščat in sm se fuuuulllll ustrašla  in šla kr domov v vodoravni položaj...Danes sem naročena ob 11:30 na pregled, da vidmo kaj je na stvari..... ...

MaliMišek mene je velik dol tiščalo, mo je g rekel, da malega nosim tako nizko, da mi tok dol potiska in sem imela predpisano ležanje. Ležanje res pomaga.

A je zdaj bolje? Nimaš več predpisanega ležanja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.2.2010 10:11:02   
Anonimen
marjanaj tud jaz sem gledala dude, pa nisem imela pojma katero vzet. Eno imava že doma, jo je moj izbral že nekaj časa nazaj, sam kaj pa jaz vem če je ok. Še eno ziher rabim ne. Sej ti greš z nami v šoping?

MaliMišek ja zdej je velik bolje, samo sem imela pa ležanje kar dolgo časa. Ampak res pomaga veš.

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.2.2010 10:14:28   
krtkova
Nax - Hugo je zdaj Evita.user posted image

Joj, sej sm vedla, ko grem pa jaz v leklerka, je pa že izropan!!user posted image user posted image

Ej MaliMišek, mene je pa una krčevita bolečina nehala boleti, me pa zdej spodnji del tko boli, da komaj stojim na eni nogi, komaj hodim po stopnicah dol, ko vstanem iz stola, rabim par korakov da ulaufam ta del. Pa mi vsi pravijo, da je to normalno.user posted image

Sm pa našla na uni strani full hudih nalepk. Lahko celo sobo (pa še katero zraven) polepim z galebi, svetilniki, ribicami....user posted image user posted image user posted image . moram narediti eno selekcijo, preden bom naročila. Pa mislm, da pošiljajo sam v avstrijo in nemčijo!! Sam še tega se mi manjka!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2867
12.2.2010 10:14:28   
MaliMišek
Nax05  - user posted image sem zelo vesela, da ti je zdaj bolje, upam da bo pri meni tudi tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
12.2.2010 10:18:33   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Ej MaliMišek, mene je pa una krčevita bolečina nehala boleti, me pa zdej spodnji del tko boli, da komaj stojim na eni nogi, komaj hodim po stopnicah dol, ko vstanem iz stola, rabim par korakov da ulaufam ta del. Pa mi vsi pravijo, da je to normalno.user posted image

Mene je zaskrbelo, ker sem hodila na 20 minut na WC, pa tak občutek sem imela, da mi bo vse skupaj ven padlo. Lahko da malo bolj paničarim, ker sem prvič noseča in ne vem kakšni občutki so dovoljeni oz. normalni... to kar pa ti opisuješ se mi pa zdi, da te boli sramna kost....vsaj tko so meni opisali bolečine na zadnjem pregledu user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
12.2.2010 10:31:42   
Anonimen
krtkova sej Leclerc ni izropan, no odvisno kaj greš kupovat. Kar sem jaz iskala, je še vse bilo. res pa je da nisem gledala za temi kompletki k so škarjice in to.

MaliMišek men se je na trenutke zdelo ko da mi bo mali ven padel, da bi rabila štofelc, da notr ostane. Čim več probi počivat. In sedenje ni isto kot ležanje. Mi je g to 100x povedal. In sem ugotovila, da res, da če sedim me boli in mi pritiska, če pa ležim pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2870
12.2.2010 11:07:54   
katrinka
a je kera mela na zacetku kar pogoste krce - kar je vedno na wc vodilouser posted image
meni se to dogaja pa ni lih najbolj da se  - po mojem mnenju, v prvi user posted image se ni...drugace pa niti enega drugega nosecniskega simptomauser posted image ce odstejem trebuscekuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 12.2.2010 11:08:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
12.2.2010 11:17:57   
NATAŠA35
krti hude nalepke, sem si stran shranila, hvala user posted image user posted image user posted image ...sem pa šla pogledat, kam pošiljajo in glej pošiljajo povsod sam v slo neuser posted image user posted image

pupa uuu bež tud men sedeuser posted image user posted image user posted image super izbira..

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
12.2.2010 11:37:32   
mkbk
katrinka - jst nimam pojma  sorry, vpraš rajši G!user posted image

krtkova - sem se prov nasmejala nad nalepkam...user posted image  

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
12.2.2010 12:29:52   
krtkova
Če bom slučajno te nalepke res naročala (95% da jih bom) bom sporočila, moj fotr ma ful ljudi po nemčiji, pa bodo tja poslal, pol pa meni. Pa če bo katera hotla, ji bom lahko zraven naročila. Sam zdej moram naresti ožji izbor, ker sem našla ful enih morskih!! Lahko še bankrotiram!!!user posted image user posted image

bolečine - ne vem če je sramna kost, ker me bolj zaboli ko zakorakam, ko stopim na eno nogo, bolj mišična bolečina se mi zdi.user posted image  sam je normalno, po mojem!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
12.2.2010 12:48:33   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
upam da ne bom kitajsko pisala user posted image hrbtni del je fiksen s sedalom (pod kotom 90°), un del za nogice se pa posebej premika. ima pa hrbtišče samo 3 stopnje naklona. to je mene najprej ful motilo, pa sm se na konc prijaznila, itak mi noben voziček ni 100%, vsakemu kej fali user posted image pol sm se spomnila, da je tudi meni najbolj komot ležat z pokrčenimi nogami user posted image dokler ne bo sedel bo pa itak v košari user posted image

Hvala za razlago. Ni blo napisano po kitajsko user posted image . Bova šla z mojim mal pogledat.

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......