Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:18:10
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj krtkova ti jo že kr zdej uči, da bo noge skupaj držala k ti obljubim, teli naši fantje bojo kar lumpi A ne cojka, nax05 in druge ? Brez skrbi, jih je že dons fulllllll!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 11:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 11:23:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova se strinjam z marjanoj, bo tvoja pupa res mogla držat nogice skupi. Pomoje bo bolš, da se sploh nehamo dobivat ko rodimo, ker tole bo štala ko bojo stari ene pol leta. Če bo moj sam mal po nama, bo tok poreden, da bo joj, se bojo res tepl IZVIRNO SPOROČILO: cojka Joj, kok sem vam fouš za oblekice. nax je pa pomoje čist zelena prov imaš. Ker to pa res ni fer no. Vse imajo neke punčke. Ampak cojka sej drugo dete bo tud pri nama pupa a ne Pa kaj je s tem vremenom no. Sem hotla it v Leclerca (sem že fehtala za avto), pa je tak da je groza. Pa še moj mi je tok dinarčkov pustu. halo? Pa valda moram it zapravit no
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:31:03
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Vse imajo neke punčke. Ampak cojka sej drugo dete bo tud pri nama pupa a ne Sanja svinja o koruzi ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja še to. Moj je danes klical za en avto, ga men kupuje Se bom lahko vsaj furala okol. nič se me ne boste znebile na srečanjih Pa najinga Audiča bova baje menjala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Vse imajo neke punčke. Ampak cojka sej drugo dete bo tud pri nama pupa a ne Sanja svinja o koruzi ... ne ne Živa to imava midve s cojko tako naročeno, da bojo vojački od najinih predragih pridelali pupo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:33:01
|
|
|
|
živa
|
Jaja, jaz tudi že ene 5 let, pa poglej rezultate . Aja, najbrž ne veš: doma imamo dva cukra z lulčkom in po moji intuiciji je na poti tretji .
< Sporočilo je popravil živa -- 11.2.2010 11:34:36 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:35:39
|
|
|
|
živa
|
Joj, srake, tolk ste luštne za čvekat!!!!! jaz moram pa tolk delat .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Jaja, jaz tudi že ene 5 let, pa poglej rezultate . Aja, najbrž ne veš: doma imamo dva cukra z lulčkom in po moji intuiciji je na poti tretji . To je pol že skor tako kot pri Nataši. A boste delal dokler ne bo punčke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:37:22
|
|
|
|
živa
|
Pajade. Mi delamo otročke, ne punčke . In tale bo zadnji crkljivček .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 11:37:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 11:40:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: živa Pajade. Mi delamo otročke, ne punčke . In tale bo zadnji crkljivček . Mi smo tudi zdaj delal otročka. Zdaj sem pa mojemu zabičala, da delamo samo še punčke. Upam, da bo ubogal jaz sem mu tud to rekla, da v drugo more bit punčka oz ne samo v drugo, tud v tretje in mogoče četrto. cojka- gledala sva enga Megana, ker je res pocen, pa je zame za do konja in za tako okol furat čist ok. Moj pa sanja da bi audiča menjala za Teurega (sej ne vem a sem prov napisala). Kaj je s temi deci, da ne morejo met isti avto neki časa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 11:51:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 11:54:05
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: živa IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Vse imajo neke punčke. Ampak cojka sej drugo dete bo tud pri nama pupa a ne Sanja svinja o koruzi ... živa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne pokvari nama vsega.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 12:01:55
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Glede T.... (tud jaz ne znam napisat) Volkswagen Touareg
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 12:11:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 12:19:11
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: živa Pajade. Mi delamo otročke, ne punčke . In tale bo zadnji crkljivček . Mi smo tudi zdaj delal otročka. Zdaj sem pa mojemu zabičala, da delamo samo še punčke. Upam, da bo ubogal jaz sem mu tud to rekla, da v drugo more bit punčka oz ne samo v drugo, tud v tretje in mogoče četrto. cojka- gledala sva enga Megana, ker je res pocen, pa je zame za do konja in za tako okol furat čist ok. Moj pa sanja da bi audiča menjala za Teurega (sej ne vem a sem prov napisala). Kaj je s temi deci, da ne morejo met isti avto neki časa to majo v genih, moj menja avte bolj k spodne gate...pol k je pa brez je pa moj seveda dober
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 12:20:36
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka živa - ti se kar norca delaj . Ti je oproščeno, ker moraš za službo delat. Aja, zato . Sem mislila, da zato, ker imam že dva fantka doma . Pa fantki so res luštni in mame so za fantke carice , kar preberite si nešteto debat o taščah na RR ali pa pomislite na to, da boste vedno ve plesale na maturantskih plesih, medtem ko bodo možki/očetje sedeli ... Moja kolegica s tremi fantki pravi, da so fantki za lene mame . In ravno zadnjič sva s kolegico, ki ima tudi dva fantka, govorili, da bi si v tretje želeli še enega, pa niti ne vem, zakaj vse - zaradi istih interesov med njimi, zavezništva, lumparij? ... ali morda tudi zaradi praktičnosti, ker točno veš, kako je, imaš že vse doma, igrače, obleke? ... Skratka, kljub obžalovanju, da morda ne boste/bomo nikoli spoznale razmerja mama/hči in sploh v odrasli dobi imele neko zaupnico/prijateljico (kar itak ni nujno), so odnosi mama/sin zagotovo noro izpopolnjujoči in nagrajujoči v vsakem smislu . No, bomo o punčkah debatirale, ko bomo imele fantke v rokah , pa bomo videle, kaj si boste/bomo takrat mislile/občutile .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 12:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka jutri greva verjetno pogledat Megana, pa da vidim koliko ima prostora za voziček. Sam so teli deci, za znoret no. Sej ni čudno, da sta se takoj ujela, če pa sta oba nora na avte. cojka men je avto ogromen, me moti ker je visok, ne maram takih avtov. Petrca hvala, ma tud jaz vsakič pozabim kako se napiše, tako da zdej si bom zapomnila verjetno za točno 5 minut No jaz si definitivno ne želim, da bi bil moj mamin sinček. Ja itak ko bo mejhen in to, sam ne pa uno k je dec star 30 let pa še vedno čist preveč odvisen od mami oz ga mami zavija v vato. To si pa ne želim. Pa zdi se mi da res s punčko v najstniških letih zgradiš en tak boljši odnos. Ne vem no.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2010 12:27:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 12:31:21
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Petrca hvala, samo verjetno naslednjič spet ne bom znala napisat Samo, ko gledam sliko, vidim, da sem si tudi napačnega zapomnila. Sem mislila, da je višji, da že malo sliči na enoprostorca. No, spet sem nekje zgrešila. Potem pa ti misliš Tourana, če je enoprostorc.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.2.2010 12:33:47
|
|
|
|
NATAŠA35
|
krti za , sem fouš, da veš , bo pa prava hugolina, po mami seveda joj ne mi o pupah, me kar stisne, pa ne me narobe razumet, imam moje mušketirje nadvse rada, samo želja je pa želja...samo koliko se ta skriva, je sigurno baba ... cojka te čisto razumem...mi smo delali otroke, pa imamo že tri s pištolami
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......