|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
11.2.2010 12:37:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Petrca hvala, samo verjetno naslednjič spet ne bom znala napisatuser posted image
Samo, ko gledam sliko, vidim, da sem si tudi napačnega zapomnila. Sem mislila, da je višji, da že malo sliči na enoprostorca. No, spet sem nekje zgrešila.

Potem pa ti misliš Tourana, če je enoprostorc.

user posted image

Ja pomoje je cojka tega mislila. No tud tega je moj gledal, samo to sem pa prepoedala, če hoče, da avto ostane cel, ker sori tole je pa men čist tu mač preveleiko za tuki parkirat pred blokom al pa v garaži k so res mejhni parkingi.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
11.2.2010 12:38:21   
krtkova
Vidim, da ste čist razvile debato o odnosih med starši in otroci. Jaz nimam najboljšega odnosa s svojo mamo, ker sva si kot mačka in pes in me je zaradi tega totalno strah, kakšn odnos bom imela jaz s hčerko.user posted image  Kaj če bo isto?user posted image

Oblekice - tukaj imam pa srečo, ker imam 3 punce okol sebe, k mi bodo kaj posodile in vse imajo punčke.

Avto - a lahko prosim nehate, ker sem čist pod stresom zarad avtov!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
11.2.2010 12:39:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
joj ne mi o pupah, me kar stisne, pa ne me narobe razumet, imam moje mušketirje nadvse rada, samo želja je pa želja...samo koliko se ta skriva, je sigurno babauser posted image user posted image ...

Nataša jaz te čist štekam, pa mislim, da cojka in neka_noč tud. No mogoče cojkina želja ni tako močna kot od naju z neka_noč. Tud jaz imam mojega čmrlja ful rada, pa čeprov ga še ni zuni, ampak vseen želja po punčki je premočna. In sem kdaj res žalostna oz kot si rekla, da te stisne. Mene sploh ko grem v kak šoping in vidim vse une oblekice.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
11.2.2010 12:41:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Vidim, da ste čist razvile debato o odnosih med starši in otroci. Jaz nimam najboljšega odnosa s svojo mamo, ker sva si kot mačka in pes in me je zaradi tega totalno strah, kakšn odnos bom imela jaz s hčerko.user posted image  Kaj če bo isto?user posted image

Avto - a lahko prosim nehate, ker sem čist pod stresom zarad avtov!!user posted image

U krtkova je jezna. Če se kej spomnim, se ji ni dobr zamerituser posted image . Punce nehajmo debato o avtihuser posted image

krtkova to pa škoda, da imata tak odnos. Jaz si pa mogoče lih še zato tok bolj želim pupo, ker imam fantastičen odnos z mami.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
11.2.2010 12:44:45   
živa

Samo jaz se pa z mojo mami tako dobro razumem, da bi tudi sama rada imela hčerko, s katero bi se lahko tako razumela.

Enako. To je edino, kar obžalujem - če seveda ne bo tokrat naše presenečenje res veliko user posted image .

Pa mislim, da tudi skoraj vsaka ženska sanja, kako bo punčki čopke delala, se igrala s punčkami ...

Joj, cunce in dodatki so res tolk kjuti za punčke ... no ja, bomo vsaj malo prišparale user posted image .

Ampak potem se te želje vseeno malo omilijo/spremenijo, ko otroka dobiš in crkljaš in te gleda s svojimi učki in se stiska k tebi in te lubčka user posted image ... Menda, no. Upam! Ker pa res ne razumem ljudi, ki apriori preferirajo spol otroka (taka je moževa stara mama, pri njej štejejo samo fantki user posted image user posted image user posted image ) ali ki si otroka celo ne želijo več, ko ugotovijo, da ima drugačen spol od želenega/zamišljenega (sem zadnič brala eno tako debato na RR).

Pa tudi s tega stališča mi je malo neprijetno, da bi otrok kdaj (iz)vedel, da si je mami želela nekaj drugega - meni je to tako nepošteno ...

Tale debata user posted image user posted image user posted image . Se vidi, da sem veliko o tem razmišljala, ne? user posted image

Evo, grem zdaj bolj skoncentrirano delat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2780
11.2.2010 12:59:25   
krtkova
nax - pa ti se mi pa res ne moreš z ničemer zamerit!!user posted image  Ne skrbi, nisem se razjezila, samo spomnila sm se na stres.user posted image

Živa - upam, da ne misliš, da jaz zdaj ne maram te pikice v mojem trebuščku!!! Umrla bi zanjo. Sam do danes zjutraj sem bila prepričana, kako bo moj Hugo igral nogomet za FC Barcelona, kako bo babe ganju, kako bo...mah kaj pa vem kaj.....zdej moram pa mal obrnit in se osredotočit na roza stvari. user posted image user posted image  Pa razčistit moram moje strahove in traume z mojo mamo.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
11.2.2010 13:01:32   
mkbk
škarjice mam jest doma od chiccota, so ful ok, sicer se jih morš navadit, ampak so fajn. Pri nas sicer za nohte in za rože skrbi mož user posted image  user posted image (ja vem, da to dvoje nima bistvene povezave).Jst sm jih tamaumu ene dvakrat vse skp postrigla k to tolk sovraž in se upira...

blazinice  - a ste mislile za dojenje? Men so ble od tosame zanič, k so me ful rezale. so mi ble debest od babylove! Al pa chicco, sam tiste so nemarno drage!

Krti...čestitke za bejbo, zih bo ena taka mrha kt si tiuser posted image  user posted image  user posted image   . Drgač pa se ne boj, zakaj da bi se odnosi ponavljali,velikokrat je problem, da če se z enim v familiji ne razumemo, da je krivo karakterno neujemanje (pri meni sva pa s sestro tkole)...

nax jst bi p takoj mojmu pustila, da si tak avto umisl, sm  zgelda bl keš pi***. A on vozi kio pride, k mu čist dol visi

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
11.2.2010 13:03:02   
petrca2507
Jaz sem vidla polno luštnih oblekic za fantke. Pa v zadnjih mesecih so prijateljice dobivale fantke in mi je blo tko luštno kupovat zanje.
Pa potem igrače: avtomobilčki, pa ceste za setavljat, pa vlakci, ... Jst bi se še dons s tem igrala, če bi imela prostor user posted image . Mogoče sem se v otroštvu preveč s starejšim bratrancem družila, ki je avtomehanik in še danes vse to vpliva name.

Kar se tiče odnosa mama-hči. Midve z mami imava super odnos, čeprav imava z očetom še boljšega. Sem bila vedno njegova punčka in še danes se mu to pozna user posted image . Moja leto in pol mlajša sestra pa z nobenim od staršev nima posebno dobrega odnosa user posted image . Ampak ona je tud čist drug karakter.
Tko da se mi zdi, da je od vsakega posameznika odvisno, kakšen odnos imaš s starši oz. otroci.

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
11.2.2010 13:03:40   
mkbk
krtkova - dej dej grev skp po ene pa roza bodijev, pa bojo vse traume odpadle

al pa če jo bo po moško vzgajaš...da bo bolj pobalinkauser posted image

Predlagam delovno ime male debeloličnice Pocahontas

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
11.2.2010 13:04:29   
krtkova
mkbk - ha ha, pr men tud moj skrbi za rože!!user posted image

In mene tud ne bi nič motilo, če bi moj Touarega pripeljal domov.user posted image Touran mi je malček manj všeč, a ni slab.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.2.2010 13:06:22   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

krtkova - dej dej grev skp po ene pa roza bodijev, pa bojo vse traume odpadle

Zmenjeno. Kdaj????? grem sicer ta vikend po tiste oblekice, ki sem jih prej tebi obljublala. Žal jih bom zdaj jaz uporabila. user posted image

Predlagam delovno ime male debeloličnice Pocahontas

ajajaj, ta mi pa ni najbolj všeč. Ker Hugo je bil po Hugo Chavezu, tko, da mogoče bi bila zdaj Angela (Merkel)!! user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.2.2010 13:08:42   
neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Pajade. Mi delamo otročke, ne punčke user posted image . In tale bo zadnji crkljivček user posted image .

Mi smo tudi zdaj delal otročka. Zdaj sem pa mojemu zabičala, da delamo samo še punčke.user posted image
Upam, da bo ubogaluser posted image

Ti kar sanjaj. user posted image A veš kaj je rekel moj, ko smo izvedeli, da imamo user posted image   (želeli pa smo user posted image )? PONOSNO JE POVEDAL, DA TISTO KAR ON NAREDI - "ORNG" NAREDI!!!  user posted image user posted image (Pa si je on tudi želel v drugo bejbo - da ne bo pomote.)
(Punce smo bolj vztrajne/trdožive in ko se semenčece bliža jajčecu -  moški spol "odmre" v 24-ih urah, medtem ko "plavalec" ki določa ženski spol "preživi" do 48 ur. Od tega je odvisen spol.) A me sploh razumete kaj sem želela povedat user posted image

Krtkova - čestitke za bejbo! Sem ti fouš, da ne boš mislila!!!! user posted image

Nax - piše se Touareg. user posted image (Intermeco : upam, da vesta - ful "žre".) Drugače pa je meni full všeč. Oblika, design,...  - mi je naj avto. Trenutno.

Živa ko bi bilo tisto o fantkih vse res....

Ful se veselim fantka, za tiste robote pa še ne vem

Mogoče mu bodo pa všeč špangice, verižice, bo rad nabiral rožice za svojo mamico,.... (TAk je bil moj sin. No, rožice še vedno rad nabiral. user posted image - Saj pravim, da imam že zdaj punčko...user posted image Je taka nežna dušica - malo se že spreminja v fatka. user posted image Zdaj vozi namišljene avtomobile - kar je stol. user posted image Domišljija nima meja. )

Petrca se meni tudi zdi , da je Nax nekaj pomešala. Touran ali Touareg nista ista. user posted image

Nataša pri nas je user posted image tudi skrival - sem bila že čisto prepričana, da je pupa, pa.... Žal ne. Upam, da je vsaj pri tebi. Ti imaš še vsaj upanje. Jaz sicer tudi še nekaj upam - do 16.02. ko imam UZ in dobim potrjeno, da je pištolca ali pa..... Ja, upanje umre zadnje. Če je pa dokončno pištolca - pa upam, da mi ne zameri teh besed.... ker je res zaželjeno dete, ampak želja pa je močna, kaj čem. Pa dokler ne vidim obrazčka, lahko govorim karkoli, potem pa ..... GA BOM IMELA RADA tudi s pištolco. user posted image user posted image   Moj Žaki....

Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.2.2010 13:10:41   
mkbk
ok politično more bit?  condi? (condoleezza)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.2.2010 13:11:47   
krtkova

ok politično more bit?  condi? (condoleezza)

ha ha ha ha, umiram od smeha!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam, da ne Margharet Teacher (al kako se je že pisala).user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.2.2010 13:13:26   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Jaz sem vidla polno luštnih oblekic za fantke. Pa v zadnjih mesecih so prijateljice dobivale fantke in mi je blo tko luštno kupovat zanje.
Pa potem igrače: avtomobilčki, pa ceste za setavljat, pa vlakci, ... Jst bi se še dons s tem igrala, če bi imela prostor user posted image . Mogoče sem se v otroštvu preveč s starejšim bratrancem družila, ki je avtomehanik in še danes vse to vpliva name.

Kar se tiče odnosa mama-hči. Midve z mami imava super odnos, čeprav imava z očetom še boljšega. Sem bila vedno njegova punčka in še danes se mu to pozna user posted image . Moja leto in pol mlajša sestra pa z nobenim od staršev nima posebno dobrega odnosa user posted image . Ampak ona je tud čist drug karakter.
Tko da se mi zdi, da je od vsakega posameznika odvisno, kakšen odnos imaš s starši oz. otroci.

Pri nas imam z obema odličen odnos, sestra pa z nikomer. Je zelo samosvoja, pa je bila kot mala očkova punčka. Kaj čmo, ista vzgoja, drug karakter - pa si potem misli...
Glede odnosov moramo tudi sami kaj narediti/delati/graditi, pa sproti vse "čistiti", ne pa gojiti npr. nekih zamer,....

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.2.2010 13:13:53   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Živa - upam, da ne misliš, da jaz zdaj ne maram te pikice v mojem trebuščku!!!

Ne, sploh ne!!! Itak vse normalne punce hitro razčistijo v glavi. Se mi zdi, da so res redke tiste, ki bi jim bilo popolnoma vseeno. Če se s takimi vprašanji ne ukvarjaš pred porodom, se po njem, in takrat zna biti to še hujše, ko se ti porušijo hormoni. Jaz sem recimo pri drugem otroku (joj, to se bo grozno slišalo) 3. dan po CR, ko te mine evforija in se začnejo dnevi otožnosti - jaz sem bila pa še v porodnišnici za nadaljne 3-4 dni - razmišljala, kakšno srečo imajo moje prijateljice, ki imajo parček. Pa ne bi nikoli zamenjala svojega čvergija (kot ti ne svoje Hugoline), ampak hormoni naredijo svoje. Ne razmišljaš razumsko.

Tokrat sem recimo precej razmišljala o spolu otroka, ko sem tretjič zanosila (oziroma ko sva spet prvič seksala brez zaščite user posted image ). In šele ko sem si prišla na čisto, ali si želim otroka ali punčko (recimo dva dni po seksu user posted image ), sem začela jest folno kislino. In zdaj o punčkah razmišljam samo takrat, ko sovpade polna luna z mojim hormonskim neravnovesjem user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 13:14:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.2.2010 13:15:37   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Mogoče mu bodo pa všeč špangice, verižice, bo rad nabiral rožice za svojo mamico,.... (TAk je bil moj sin. No, rožice še vedno rad nabiral. user posted image - Saj pravim, da imam že zdaj punčko...user posted image Je taka nežna dušica - malo se že spreminja v fatka. user posted image

Jst sm zdej mojmu Filipu posodla eno torbico  z bleščicami, in jo ful nosi na rami naokol, pa še hod se u špegu gledat zaven. Moj pa pizdi!user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
11.2.2010 13:16:06   
neka_noč
... mislim, kako pa jaz tu vpadam vmes.... je tako neumesno.... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
11.2.2010 13:16:09   
Anonimen
krtkova ok samo, da te nisem kej razjezilauser posted image . Ej sam sej ti si itak nora na roza barvo, tako da ne boš imela problemov s šopingom. Uuuuu jaz bom 22.2. kar zraven tebe hodila in ti štulila roza stvariuser posted image

blazinice za prsi
- men je kolegica priporočala al Chicco al pa Avent.

mkbk sej men je tud avto čist všeč, sam mi je velik. Že Audija težko v mestu parkiram, kaj šele to veliko škatlo.

petrca jaz sem se tud sam z avtočki in bagri igrala. Nisem bila niti slučajno tipična punčka. Je mami rekla, da mi je dala samo enkrat kiklco gor in da sem bila ko en kmetuser posted image

neka_noč vem ja, da avto ful pije, sam veš kako je decu kej dopovedat. Zdej se je on zapiču v to.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.2.2010 13:19:04   
krtkova
živa in cojka - hvala, obe sta zelo lepo napisali.user posted image

Se pa bojim da bom bolj malo kupovala; 3 so mi takoj rekle, da naj pridem že ta vikend po cunjice, ker jih njihove punčke ne rabijo več!!user posted image  Ampak ni vrag, da ne bom še jaz kaj kupila. Me že mkbk na roza-šoping vabi!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.2.2010 13:19:08   
Anonimen
Pa kaj ste nore. Jaz tuki pišem, ve pa že vmes ne vem kok postov. Jao babe.

cojka a vidiš mene pa ravno to moti, da v avtu sedim visoko. Se mi zdi tok nepregleden, ima oči A-ja in mi je res beden avto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.2.2010 13:20:47   
neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Mogoče mu bodo pa všeč špangice, verižice, bo rad nabiral rožice za svojo mamico,.... (TAk je bil moj sin. No, rožice še vedno rad nabiral. user posted image - Saj pravim, da imam že zdaj punčko...user posted image Je taka nežna dušica - malo se že spreminja v fatka. user posted image

Jst sm zdej mojmu Filipu posodla eno torbico  z bleščicami, in jo ful nosi na rami naokol, pa še hod se u špegu gledat zaven. Moj pa pizdi!user posted image

Znano. user posted image Mene sin frizera (fena), na sebi ima verižico (koravde), moj pa dobiva živčne zlome...user posted image   Pa mu pravim, da je bolje, da si sedaj da duška, kot pa kasneje. Veš, on je alergičen na enega gej-a   -  imamo enega soseda, ki je tak orto gej. Prav obupen, pa misli moj dragi, da bo sin lahko tudi tak, če bo na špange nor...user posted image
Sicer pa nimamo nič proti gejem.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.2.2010 13:21:44   
krtkova
Neka_noč: sej ko jaz oddam post, tud že 45 novih vmes in je moj komentar ful zastarel!!user posted image

nax - ok, zmenjeno, jaz bom pa za fantka tebi!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.2.2010 13:22:17   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Pa kaj ste nore. Jaz tuki pišem, ve pa že vmes ne vem kok postov. Jao babe.

ha ha.... pri meni je isto....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......