go_ta
|
danes ima mali polurne intervale spanja, tako da jst večino časa tukj visim, nič se mi ne da - pa tudi vreme je grozno, prej je tako dež padal, da ga je nosilo postrani! Pa jst sm bila danes že parkrat mokra ...čisto vsakih, ko sem Nikota previjala, me je polulal. Morm si omisliti nepremočljiv predpasnik eee35, nama se je tud že zgodilo, da je bil moker ponoči, ne vem, kako mu je to ratalo vem samo, da smo se mi odpovedali mullerjevim pleničkam, ki se sploh niso dale zalepiti ja, pa če je človek neprespan in mora ponoči ene 3x vstat, zna slišat veliko stvari M1987, meni se zdi, da Nikota zmerj preveč oblečem, sploh nimam občutka, koliko je treba. Ampak v stanovanju je v bodiju z dolgimi rokavi in žabicah, zunaj pa še dekico pa kapo, če piha. Ayo, vem, kako si se počutila, ko si slišala malo jokat. jst nikoli ne bom pozabila, ko so v P Nikota pripeljali z jutranje nege - bog ve, kaj tam z njimi delajo. Mali je imel tak žalosten pogled, da se je meni trgalo srce. tako da če imam kdaj vsega dovolj, se spomnim na to, pa me mine in vem, da bi zanj naredila vse. Flora, jem ... juhice, krompir z mesom, riž, makarone z različnimi omakami, zelenjavo ... izogibam se svinjini, fižolu, stvarem, ki napenjajo. Mi pa zmanjka idej, kaj bi jedla no danes so na sporedu njoki s sirovo omako - to bo najhitreje lep dan še naprej, gremo kuhat