Osala
|
Jutro. eee35 ane, kako je fajn kaj novega imet, pa zamisli si, kako jaz uživam, ko je cela bajta nova, he he. Kot najemnika sva seveda skoz gledala samo staro s.ranje. za tvojega A, da ta alergija čim prej izgine. Mogoče je samo kaj enkratnega? Tudi naš A je včasih flekast, ampak mu ponavadi v roku par ur ali enega dneva vse izgine. Na začetku sem se celo vrgla v dieto brez kravjega mleka in jajc, pa sem zdržala 1 dan - ne zaradi mleka samega, to dvoje je skoraj v vsaki hrani. Že par korakov?!? Je pa zgoden. Naš bo bolj po meni verjetno, shodila sem pri 17 mesecih. Pa noče se cartat in je lahko pri komerkoli, samo da ga ta zabava . muca83 super za Lano, da se je tako hitro pozdravila. Naš pa uživa v čiščenju noska, ker je akcija, pa samo na trebuščku bi bil. Zdaj se mi še na previjalni takoj zvije in se vrže na trebuh, pa ga previj v takem položaju! Zdaj tudi že bolj obvladam njegovo lulanje, na začetku smo bili pa vsi mokri . Žogo pa tudi naš obožuje. aprilčica ma super za celonočno spanje, kaj bi jaz dala za to, magari na dormeotu na tleh . Mene sploh ne moti, če spimo skupaj, ampak ko ga lomi ta huda, itak ni razlike, a ga dam v njegovo posteljo al pa k nama. Tako noč je imel s torka na sredo - groza! Potem sem izvedela, da je bila ena luna. Mogoče pa ga to matra? Jaz tudi mislim, da nočnemu zbujanju ni vzrok lakota, po moje vse kaj drugega. Naš je tak hiperaktivec, da maha in se premetava, tako da sam sebe zbudi. Sem pa tudi jaz skoz govorila, da nenaspana ne morem funkcionirat, tudi ogromno spanja sem rabila, zdaj pa že skoraj 9 mesecev dokazujem sama sebi, da pa le nekako gre - če mora. Povem pa, da komaj čakam dan, ko bom spet spala celo noč - takrat bom pa spekla eno torto!!! Tudi mi te dni uživamo zunaj, ampak našega ne moreš parkirat, pa da bi on samo opazoval - neeeee, treba ga je vozit al pa animirat! Od vsega mi je pri selitvi iz mesta v naravo najbolj všeč ravno to, da samo odprem balkon in smo zunaj. Krasno.
|