kerala
|
Pa se še jaz tle pofočkam! Bravo punce, ste pa res pridne s pisanjem! Me je kar presenetilo, ko sem vidla, koliko ste že napisale! Brala nisem za nazaj, samo zadno stran sem malo prečekirala. Meni pa kar ne znese, čeprav je Taras priden, imam ves čas nekaj za počet... Če sem pravilno opazila, tu čakamo le še Tupek, ostale smo pa že nazaj iz Rima... Kako lepo, ko pomisliš, da smo še pred kratkim čvekale o naših trebuščkih, kako je šlo hitro... Pri nas je vse super! Mali priden, da kar ne morem verjet. Hranjenje imamo sicer bolj neredno, spi pa ogromno, zaspati pa mu tudi ni problem, saj še prevečkrat zaspi že kar med dojenjem in ga moram zbujat, da poje do konca. Ali pa sploh ne in je čez 1 uro spet lačen, pa ajmo spet na joško... Zvečer pa moramo malo dodajat. Popije vsega skup 50-60ml, samo brez tega je siten in ne zaspi. Nekaj časa sem si tudi jaz izčrpavala čez dan kar ni popil, samo včasih se je takoj spet zbudil, pol pa ni bilo mleka, pa sem mu iz flaške morala dajati, tako da zdaj tega več ne delam. Čez noč se mi pa ne da črpat... Naša patronažna s sabo nima tehtnice, tako da pojma nimam koliko je mali napredoval, samo po oblekicah sodeč se mi zdi, da je že full zrasel, saj mu 56 skoraj ni več prav. Pa tudi okrogel je prav lepo, tako da mislim, da lepo napreduje. A ve imate svoje tehtnice ali ga tehtate ob obiskih patronažne? Kolikokrat pa vas je obiskala - pri nas je bila le 3x, pa je rekla da je vse v najlepšem redu, da obvladamo in da bo prišla po potrebi, če jo bomo poklicali. A ima katera kakšno idejo, kako se bi znebila tistega večernega dodatka. Me kar spravi v slabo voljo. Pri puncah ni bilo nikoli težav. Na sprehodu smo bili prvič že, ko je imel mali 5 dni. Nismo pa najbolj redni s temi sprehodi, saj smo itak cel dan zunaj pred hišo, pa moj ima stalno nekaj za delat, sami se mi pa ne da okrog. Punce je vozičkanje kar hitro minilo, tako da zdaj tisto pivce, medtem ko ga punci vozita na okoli, nič več ne laufa. Zunaj ga nisem še dojila, ker enostavno ni bilo treba. Punci pa sem vedno dojila, s tem nisem imela težav. Zdaj pa šibam spet naprej, se vam spet kaj javim... ko bo kaj cajta!