|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
7.9.2009 8:39:55   
aprilčica07
Jutro,

naša Julija še spančka.. je zaspala včeraj ob 22, spala do 3, pol sva se več kot eno uro dojile, pol še malo uspavale, je zaspala malo pred 5 nazaj in zdaj še kr spančka.. pridna moja punči! Pa tudi Jakob je spal od 22 do 8 tako, da smo se vsi 4 naspali.. si želim čimveč takih noči!user posted image user posted image user posted image

Jo bom pa mogla počasi zbudit, ker mi bo če en joškice razneslo...  komaj čakam, da pride patronažna, da jo stehtamo, da vidimo če fejst raste:):) In čakam jutri ko lahko gremo malo ven.. Pr nas še kr burja vztraja..

alisa: s kom si črpaš ven melko? črpalka? bi provala tudi jst to nardit, ker če ne sem vsa zalita ko se zbudim, pa joškice imam boleče in tako dalje..
anč, go ta, miska:  meni tudi ne bi ratalo dojit zunaj, kaj vem sem tako kot go ta bolj sramežljive sorte, čeprav vem, da je vse normalno, ampak mi kr ne bi šlo..

Nič, grem zdaj še eno kafečke v miru spit, moj se štima, mali je šel k noni, pa moram izkoristi teh 5 minutk miru:):) za še eno dobro kafečke:)

Lepo se imejte!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.9.2009 9:06:08   
*anč*
gota  ne komplicirat tam kjer ni treba. kaj boš črpala pa pol grela mleko, ko maš pa svoje mlekarne non stop sabo pa še mleko je prave temperature ... to je velika prednost dojenja. če si pa bolj sramežljiva se pač na samo umakneš in tko kot je rekla miška pokriješ malega in sebe pa je.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.9.2009 9:50:51   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

alisa: s kom si črpaš ven melko? črpalka? bi provala tudi jst to nardit, ker če ne sem vsa zalita ko se zbudim, pa joškice imam boleče in tako dalje..

ja z črpalko si sčrpam,ker me grozno začnejo bolet ko so polne mleka in teče ko noro, tako pa se mala naje, pa jaz ne plavam v mleku ponoči. tako da imam 2 stvari porihtaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.9.2009 12:03:32   
kerala
Pa se še jaz tle pofočkam!

Bravo punce, ste pa res pridne s pisanjem! Me je kar presenetilo, ko sem vidla, koliko ste že napisale! Brala nisem za nazaj, samo zadno stran sem malo prečekirala. Meni pa kar ne znese, čeprav je Taras priden, imam ves čas nekaj za počet...

Če sem pravilno opazila, tu čakamo le še Tupek, ostale smo pa že nazaj iz Rima... Kako lepo, ko pomisliš, da smo še pred kratkim čvekale o naših trebuščkih, kako je šlo hitro...

Pri nas je vse super! Mali priden, da kar ne morem verjet. Hranjenje imamo sicer bolj neredno, spi pa ogromno, zaspati pa mu tudi ni problem, saj še prevečkrat zaspi že kar med dojenjem in ga moram zbujat, da poje do konca. Ali pa sploh ne in je čez 1 uro spet lačen, pa ajmo spet na joško...  Zvečer pa moramo malo dodajat. Popije vsega skup 50-60ml, samo brez tega je siten in ne zaspi.
Nekaj časa sem si tudi jaz izčrpavala čez dan kar ni popil, samo včasih se je takoj spet zbudil, pol pa ni bilo mleka, pa sem mu iz flaške morala dajati, tako da zdaj tega več ne delam. Čez noč se mi pa ne da črpat...
Naša patronažna s sabo nima tehtnice, tako da pojma nimam koliko je mali napredoval, samo po oblekicah sodeč se mi zdi, da je že full zrasel, saj mu 56 skoraj ni več prav. Pa tudi okrogel je prav lepo, tako da mislim, da lepo napreduje. A ve imate svoje tehtnice ali ga tehtate ob obiskih patronažne? Kolikokrat pa vas je obiskala - pri nas je bila le 3x, pa je rekla da je vse v najlepšem redu, da obvladamo in da bo prišla po potrebi, če jo bomo poklicali.
A ima katera kakšno idejo, kako se bi znebila tistega večernega dodatka. Me kar spravi v slabo voljo. Pri puncah ni bilo nikoli težav.

Na sprehodu smo bili prvič že, ko je imel mali 5 dni. Nismo pa najbolj redni s temi sprehodi, saj smo itak cel dan zunaj pred hišo, pa moj ima stalno nekaj za delat, sami se mi pa ne da okrog. Punce je vozičkanje kar hitro minilo, tako da zdaj tisto pivce, medtem ko ga punci vozita na okoli, nič več ne laufa.
Zunaj ga nisem še dojila, ker enostavno ni bilo treba. Punci pa sem vedno dojila, s tem nisem imela težav.

Zdaj pa šibam spet naprej, se vam spet kaj javim... ko bo kaj cajta!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.9.2009 12:15:37   
Anonimen
da je že full zrasel, saj mu 56

omg, velikancek!jst sem bla pa danes vsa vesela, ker sem nasla1 mini mini pajacek, po mojem st.50. ma tisti, ko so najmanjsi. in ji je skoraj praaaav!!!!!user posted image user posted image user posted image
ker drugace vse visi od nje!

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
7.9.2009 12:19:06   
kerala
ojla Miška, saj jaz bi tut raje, da je še malo v tistih malih corti cunjicah, samo zgleda, da bo edino jopico št. 56, ki jo ima danes drugič (zato da v njej spi zunaj za hišo v vozičku), imel tudi že zadnjič... pa takoooo je lepa!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.9.2009 14:41:20   
aprilčica07
Zdaj pa moram malo pojamrat. Je bla tle patronažna in Julija se ne redi zadostiuser posted image user posted image user posted image Saj se mi je zdelo, da bo tako. Ni od petka pridobila niti gramčka. Isto je začelo pr Jakobu, bomo tudi tokrat kmalu na Aptamilu.. Pa tako sem upala, da bo tokrat drgači.. Ma zgleda, da nimam te sreče.. Smo jo vagale po dojenju, ki je trajalo 1 uro, iz obeh strani, pa je spila le 40mililitrov. Pol smo dali isto dodatka in itak je skoraj na eks spila, ker je bla lačna. Bogica moja... Nič kaj čem, saj bo lih tako zrastla, kajne?

Se opravičujem, ma sem mogla ma pojamrat...user posted image user posted image user posted image user posted image   Kljub temu, da se mi je dozdevalo, da bo isto kot prvič, sem upala le, da bo drgači.. Oh ja:):):)

Trenutno otroci počivajo, tata tudi, mama gre pa zdej v vododoravno, dokler lahko:):)  Ma sem tako sita, da dvomim, da bom sploh mogla ležatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.9.2009 14:43:51   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Če sem pravilno opazila, tu čakamo le še Tupek, ostale smo pa že nazaj iz Rima... Kako lepo, ko pomisliš, da smo še pred kratkim čvekale o naših trebuščkih, kako je šlo hitro...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image noče ven.
Ve pa kar veselo cartajte, nekje do decembra bo meni verjetno tudi uspelo user posted image .

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.9.2009 14:50:03   
aprilčica07
tulpek: saj bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.9.2009 14:57:34   
Anonimen
(zato da v njej spi zunaj za hišo v vozičku)

hahah! aja? samo zato, da je v fency šmency jopici mas ti otroka na tem mrazu in burji????no ja, sj vem ja, da je treba vse cunjice ponucat!user posted image user posted image user posted image
dobro, da nima kakega lepeeeeeeega bodija brez rokavckov. bi ga ziher 1 krog peljala v vozicku(odkritega)
ej, hec! da ne bos kaj zamerila!!!!user posted image

aprilcica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
7.9.2009 15:13:33   
kerala
Ej Miška, pri nas je spet skor 30 stopinj in sem mu jopico že sleklauser posted image . Ma kašen mraz pa burja, tu mamo še kar poletje! Zjutraj je mal pihljalo, tako da sem mu jopico čez dala, zdaj je pa v bodiju, sem mojga komaj prepričala, da mu lahko dam dolge rokavčke, pa vsaj ene tanke hlače... Ma kašne dekice, ni šans, meni se zdi da mu je skoz vroče!
A pr vas je pa že zima?user posted image
Aprilčica, ma jaz res ne vem kako je s tem dojenjem. Vsi pravijo, da je kao "ponudba in povpraševanje", samo ne vem kaj potem delamo narobe, da pa ni čist vedno tako. Upam, da vam bo vseeno zalaufalo!user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.9.2009 15:14:49   
eee35
Naš tudi ful raste! Nič več pleničk pampersk št.1, št.2 mu je čisto prav, pa dobro, da nisem preveč kupila cunjic, ker je pravi Pujsek, pa se pridno redi. Škoda, da vaša punčka premalo dobi, Aprilčica, a je rekla patronažna, zakaj je tako? Mogoče bi si mogla ti črpat mleko - to je tako, da pač z večjo porabo vspodbujaš nastajanje. Jaz si ne črpam, samo vsake dva dni po kakšnih 40 ml, da imava za kapljice noter dajat, ker drugače bi imela preveč mleka. Edino kakšnih dvakrat sem malo napumpala, ker joške so me bolele kotuser posted image . Ampak samo tok, da je bilo olajšanje, ne do konca.

Sva ugotovila, da Aleksander se hoče že igrat malo, noče samo spat, pa jest, rad je z nama buden, pa ko mu kaževa igračke ful se začne pogovarjat po svoje, takšne zabavne zvoke spuščauser posted image . Za zdaj imava samo 3 majhne igračke, po moje bo treba naslednji mesec še nekaj nabavit, če bo šlo tako naprej.

Val od Sulfinje je kar zrastel, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.9.2009 15:27:15   
eee35
go_ta: jaz verjetno bom težko dojila zunaj, edino, če bova z avtom nekam šla, pa se lahko noter umaknem, ali če najdem previjalno sobo s kakšnim zelo velikim in udobnim stolom (aha, že vidim...), ker rabim za vse to preveč opreme. Tako, da se bom tudi oborožila s flaško za vsak slučaj, če dojenje ne bo možno, samo ne vem, če bom iemla živce, da si pumpam tok mleka, ta mali požeruh je grozne količineuser posted image
Pa povej že enkrat tem tetam, da naj same vodo pa čaj pijejo, če jim paše, ne rabiš nič davat!!!user posted image . Jaz sem Aleksandru 2x dala vodo, ko nisem imela načrpanega mleka, pa kaplijice sem mu dala. Ampak to samo na dno flaške, malo je polizal, pa je bil konec.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.9.2009 15:49:17   
Flora2
Dan,

Tulpekuser posted image do decembra boš pa zagotovo rodilauser posted image , se mi prav smiliš ko takole čakaš, držim pesti da bo čimprej prišel tvoj čas.
Aprilčica to imaš pa res smolo, ampak punca bo zrasla tudi ob adaptiranem melku, brez skrbi, boljše tako kot pa da je lačna.user posted image
Kerala super, da tako dobro napredujete in da mali tako raste, mene tudi že zanima koliko vaga Daša in komaj čakam v sredo sistematski pregled. Kako fino, da imate tako toplo,da je mali lahko tako malo oblečen, res super, pri nas je že cel problem kaj obleči otroku še večji problem pa oblačanje, ko ji potegnem majško čez glavo, protestira da jo sliši cela soseska.

Mene pa še nekaj zanima, imam namreč slabo vest, ker je Daša čez dan ko smo doma v ležalničku, tudi ko je zbujena je pridna in je ne dvigujem, seveda na trenutke zajoka takrat jo dvignem nosim malo okrog ji govorim vse kar mi pade na pamet, zdaj me pa matra ko jo takole gledam, ko leži notri kot pozabljena in opazuje kaj počnemo okoli nje. Kaj jih vi nosite, ko so zbujeni ali jih tudi pustite?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.9.2009 16:01:29   
go_ta
za zdaj se oglasim na hitro, ker moram do konca skuhatuser posted image  sm hotla sam aprilčico potolažituser posted image mene je patronažna na 1. tehtanju tok zasekirala, da sem se jokala, kao tamal se ni dost redil ... in pol sm ga non stop dojila, pred spanjem sem mu pa še dodatek dala - na 2. tehtanju je preveč dobil. poskusi čim več dojit, ena je predlagala izčrpavanje ... če ne bo šlo, bo pa Juliji okej tud z aptamilom, ne se sekiratuser posted image  jst vem, da mi je blo dojenje na začetku grozno, ker nisem imela tok mleka, ampak se je popravilo.
aja, te fore od patronažnih; premal se redi, preveč se redi so mi tok glupe!sj nismo vsi po jusu narjeni! moja mami me je lepo potolažla; nekateri bojo dobivali več, drugi manj ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.9.2009 16:01:59   
go_ta
letim kuhat, se tipkamo pozneje!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.9.2009 17:33:10   
aprilčica07
Ojla

go ta, kerala, eee35, flora: hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image user posted image

sem se držala navodil patronažne in smo jo zbudili, da bi jo nahranili, in itak ji ni blo za jest...  se ni niti dobro zbudila kaj šele, da bi dama jedla.. tako, da zdaj sept spi, pa čakam, da se prirodno prebudi in ji pol damo njeno dozo.. res upam, da se bo do jutri vsaj malo poredila, no...  me je kr iztirilo vse skupaj, pa sem si rekla, da me tokrat ne bo nič, pa me je spet..user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa šla po dolgem cajtu v trgovino, je pašalo it malo v svet. No, smo šli vsi trije skupaj, Julija je pa spala doma in jo je moja mama čuvala. Lih tolko, da sem se šla pokazat v naše velemestouser posted image user posted image user posted image user posted image , da so me radovedne trgovke vidle brez trebuha (nosečniškega, ker unga ga kr še imam))..user posted image user posted image user posted image

Grem kaj skuhat za Jakoba, pol bomo pa košarko gledali, in upali, da se Julija zbudi sama...user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.9.2009 8:27:50   
veselka
jutro,

se malo prijavim pri vas, ker se je naša Aurora odločila, da bo vseeno avgustovka in je prišla na svet točno na PDP, 31.8. Vas kar berem, zadnje strani, vsega sicer nisem prebrala, pa da malo tud informacij izkušenj in zgodb ostalih, ki že več dni cartate, dobim.

naša rožica je zelo pridno dete. več ali manj samo je in spi. tud ponoči pridno spi, tko da si moram kar sama budilko naštimat, da jo podojim. dons dobimo drugi obisk patronažne, v soboto (ker smo domov prišli v petek) je že prišla dežurna patronažna, da je pogledala popek in pokazala, kako jo umivamo, dokler "popek" ne odpade. je pa to kr bitka in sploh vsako previjanje, ker tega pa res ne maramo user posted image in se mi po možnosti vmes, ko že frišno pleničko nastavim, še polula in pokaka in pol, ker je vse naokrog mokro, jo je treba čist preoblečt in posledično je joka še več.
učeraj smo za nekaj minutk šli na balkon in komaj čakam, da se začnemo vozičkat user posted image

potrebe po hranjenju ima pa res velike, ker je že velka punca. ob rojstvu je imela kar 4100 g (ne vem kako, da tega ni nihče predvidel), sem pa glede na to, da jo je bilo hudičevo težko vn iztisnit (pa pustmo muke 1. porodne dobe), ostala cela in nisem dobila niti enega šiva. tko da naslednjič ko grem rodit, zahtevam isto babico, ker je bla res super user posted image , pa čeprav jo moram doplačat.

zdej pa grem zlikat male oblekice user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 268
8.9.2009 9:37:09   
Alisa
jutro,
Tale vreme je mene čist pokopal, boli me glava in grlo za znoretuser posted image , v takem času me vedno zvije teli prehodi oz. zdaj ga sploh ni saj so temperature dost nizke v primerjavi 14 dni nazaj.
Naša princeska zdaj še spančka, danes jo spet nekaj muči, pa res ne vem kaj. Ko sva se nehale hranit se je pol ure zvijala in godrnjala, potem pa jo je zmanjkalo, nekaj jo črvička.
Upam da se bo kaj otoplilo glede na to da je zunaj sonček, da bom lahko šla po Anžeta v vrtec, joj kok ga pogrešam, ko nič ne ropota doma, taka tišina je. Ko je bil doma sem govorila joj a ne more bit 5 min tišine, zdaj ko pa je mi je pa prav čudno in sploh ne vem kaj naj delam.
Najboljš bo da ven zvlečem jeesenske cote in letne pospravim, ker je res mraz.

Veselka - lepo da je tud vaš user posted image priden, to je res balzam za nas mamice.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 8.9.2009 9:38:47 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.9.2009 9:42:29   
aprilčica07
Jutro,

veselka: super, da nimaš nobenega šivčka, res bravo za tako babico.. jst tokrat tud nisem bla rezana in se moram zahvalit le babicam in sama sebi, da sem jih uspela poslušat in ni blo potrebe po rezanju..
alisa: jst sem danes tudi sama, sta šla moja moška k njemu domov, ker je tašča neki bolna in neče it k dohtarju, ampak to je posebna zgodba.. Pa bosta s tastom fanj nanjo pritisnila, ker to res ni več normalno...  V glavnem je taka tišina v stanovanju, da ne morem verjet.. kr neki mi manjka.. nobenga razgrajanja, nobenga vpitja, nič.. prav ušesa bolijo do take tišine.. jih itak pogrešam, pa sta šla pred pol urce.. ampak je prav, da sta šla, da nardijo red tam doli... edino tako bo šla, da ji moj zagrozi, da ne bo več čuvala otročkov, če se ne poštima, ker enostavno ni več gvišna. Je trmasta ko sto hudičev.. Drgači dobra ženska, ampak glede obiska zdravnikov, pa ni za komentirat..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakam patronažno, da vidimo če se je Julija zredila, upam, da je pridobila vsaj kašen gramček, da bo patronažna kontenta, ker ta je malo bolj sitkana kot je bla una pr Jakobu.. Ampak saj mora bit, otroček mora it gor z težo, kajne?

Bom pol poročala kako bomo opravile, držte pestke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.9.2009 9:47:58   
Sanikaa
Živijo punce!!
Vidim pestro je povsod user posted image user posted image
Mi imamo danes prvi pregled pri pedijatrinjiuser posted image . Prav me zanima kok je Leo zrastel. Pismo zdi se mi da se ta naša košara kar hitro manjšauser posted image user posted image . danes sem kar dobre volje. Naspana končnouser posted image user posted image Sem včeraj kar pred TV jem zaspala. Mislim da so še vsi moji fanti bili pokonci..mamico je pa zmanjkalouser posted image . Ati je vse do konca porihtal. Vklopil Barico in Marico (beri pomivalca in pralni stroj)..Lea uspaval.
Naredila sem konec s tistim večernjim dve urnim žvečenjem joške. Podojim ga na obe po 15 minut in ostalo izčrpam in mu ati da na flaško. Nimam predstave koliko trenutno poje, ampak po 30 minutnem dojenju še 90 ml spije kot da ni nič jedouser posted image .
Leo je čisto drugačen dojenček od Vida. Zdaj se šele učim kaj je to bruhanje, kolcanje, krči, kako dojenček zahteva joško. Vid-zaspanček je jokal kot ena mala ovčka. Leo pa z tako ihto zahteva joško in če ni takoj vreščanje se še stopnjuje da me zabode nekje v možgane da se mi vse kocine dvignejo in mleko že tečeuser posted image . Če iz joške ne priteče takoj renči in z glavico trese da mi ščitnik skoraj vedno pade. Ali se tako znebi ščitnikauser posted image
Včeraj in danes sem opazila neke začetke smejanja. Komaj čakam da se mi začne režat in reagirat na nasuser posted image user posted image Drugače že zelo dobro dviguje glavo, obrača se na stran je kar močan fant. Vid je v enem mesecu dobil 420 g, Leo pa v enem tednu 360g. Popolnoma različna otroka. Se vidi da zaspanček manj je in tudi je manj mleka ker sploh ne potakne produkcijo. zato Aprilčica ne skrbet. Enako sem se jaz matrala z Vidom in te popolnoma razumem. Tudi moj Vid je zrastel na aptamilu in je krasen in brihten fant. Vsaj boš lahko jedla kar ti srce zaželiuser posted image
Lp vsem

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.9.2009 10:30:41   
eee35
sanikaa: evo, še en vidim neučakan, moj tako razmetava jošk, da sploh si ne predstavljam, kako bi dojila brez nastavka, po moje bi prišla v časopis, kot ženska, ki ji je otrok odtrgal pol joškauser posted image . Ta mali je prava živalca!!!!

veselka: kako fajn, da nisi bila nič šivana, jaz sem sicer po cr, ampak glih epizotomije sem se najbolj bala, ne vem zakaj, ampak prav obsedena sem bilauser posted image

aprilčica: moja babi je bila ista za zdravnike, morate vstrajat...

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.9.2009 11:51:12   
aprilčica07
Da se pohvalim, Julija SE JE ZREDILAuser posted image user posted image user posted image user posted image iz 3540 na 3620... Super, sem res vesela.. očitno bo bolj laufala flaša kot ziza......

Tud jst sem dojila oz. dojim le z nastavkom... brez no way..

sanikaa: hvala za tolažbo, saj vem, da bo lih tako zrastla.. Jakobu nič ne fali, pa je isto zrastel bolj kot ne ne umetnem mlekcu..
eee35: vem, treba vztrajat, ampak moja tašča je klasa zase, sem govorila prej z mojim in itak neče čut o dohtarjih.. mater, bi jo.... kaj misli, da je heroj? ježeš marija, no..

Si  grem kaj  skuhat:)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.9.2009 12:31:03   
go_ta
Punce moje, jst dons zgledam ko zombi pomoje ...user posted image  Niko že 2 noči ful slabo spi, zbuja se na uro pa pol, 2 uri, poje, zaspi nazaj, godrna v spanju .. .skratka, groza. Namesto da bi čim več spal, on manj spiuser posted image  Danes bo treba bolj pozno spat, pa bomo videli. Uglavnem se počutim ko da me je nekaj povozilo. Ko bi vsaj čez  dan kaj spal, ampak ne, frajer je pokonci - razen v vozičku seveda, ampak medtem ko hodim ne morem spat. Ampak če se bo to nadaljevalo, bom tud v stoje zaspalauser posted image
aprilčica, super, da se je Julija zredilauser posted image nč se sekirat, bo zrasla v veliko puncouser posted image
kerala, mi smo tudi imeli večerni dodatek, ker sem mislila, da premalo dobi. Ampak ko je zdravica videla, koliko se je zredil, mi je rekla, da lahk to opustimo.Tako da sem kar nehala. pač en večer ne boš dodala več in to bo touser posted image  Niko je isto spal, če sem mu dala dodatek ali neuser posted image
eee35, v avtu bom tud jst komot dojilauser posted image  tetam sem pa rekla, da mu dajem vodo pa čaj pa še zrezke zravenuser posted image
alisa, upam, da ti bo kmalu bolje! Tud jst šmrkam, ta vreme je idealen za to, da se zboliuser posted image  tud jst bom morala malo po omari pospravit ... ko bom imela čas sevedauser posted image
Sanikaa, ja, dva otroka nista ista, to sem že 100x slišala. Men je soseda rekla, da če bi najprej rodila hčerko (najprej je imela sinka), bi razmislila, če bi imela tako hitro še enega, ker je mali pravi vražičekuser posted image
zdj greva pa mal na balkon, se je nekaj začel oglašat - ne vem, a se pogovarja sam s sabouser posted image  pa danes je dobil osebno, jeeeejuser posted image
uživajte za zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 274
8.9.2009 16:39:33   
veselka
dons je bla pa pri nas patronažna. je stehtala Auroro in je pokazalo manj (10 g) kot ko smo šli iz porodnišnice user posted image sam ni nič komplicirala, ker na težo vpliva tudi, kdaj je dojenček pred tehtanjem nahranjen... pa da če bi bla lačna, da ne bi tko sladko spala.

midve sva se dojile z nastavkom samo na eni joški, pa sva še tega zdej ukinli. in se z malo potem kregava in ji bradavico vztrajno centriram v usta ona pa pljuva ven user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?