Ayo
|
No, pocasi se zacenja akcija tukaj na tej temi...ja res sej smo ze septembra! Saj kar ne morem verjet, da ima tudi nasa princeska ze 4 tedne, uf kako leti cas! Jaz imam sedaj malo miru, otroci spijo...namesto da bi sla pocivat se sama, visim na RR Nasa je tudi zadnje case bolj sitna zjutraj, potem popoldne nekako gre, zvecer je pa itak klasika, da pred 23/23.30 ne zaspimo. Simonalokar, verjetno ni kaksnega univerzalnega recepta kako uspavat take micene strucke...malo potrpljenja, pomoc partnerja, pa bo minilo. Tudi midva si jo podajava iz rok v roke, dokler ne zaspi. Mi se kopamo vsak 3. oz. 4. dan, v vodo ji dam pa samo eno kopel od mandeljnov za novorojencke, potem tako lepo disi njena kozica Mila ne uporabljam. Edino zadnjic sva umila laske s kapljico sampona (za dojencke seveda), ker imamo kar nekaj las in so se mi zdeli mastni in samo z vodo + tista kopel ne umije sigurno. Oblacenje - tukaj pri nas se je tudi malo ohladilo zadnje dni, tako da ji sedaj dajem bodi dolgi rokav + bombazne tanke dolge hlacke in po potrebi pokrijem z dekico, ce sva zunaj in malo piha. Drugace sem jo pa se pred kratkim oblacila samo v bodi brez rokavckov, ko je bilo 30 in vec stopinj. Vse omenjate, da imate svoje soncke ure in ure na joskah, nasa pa 5 minut vlece ko zmesana iz ene, tako da se cisto presvica, verjetno se tudi zmatra, ker zacne ze dremat, potem jo budim da nama uspe mogoce se vsaj 3 minute iz druge. No in kljub temu, da se dojiva tako malo casa, ocitno dobi dovolj, ker tudi veliko poliva in kljub temu je potem za ene 2-3 ure mir in zelodcek poln. Vceraj je prvic prisla varuska (sva jo najela z mozekom 2x tedensko popoldne, super teta!!!) in sem sla v trgovino, Gabriel je panckal, tamala pa ne. In ko sem prisla nazaj se je revica drla kot da bi jo s koze dajal, sm jo ze dol na dvoriscu slisala, sem letela gor in vidim, da je bila kar v lezalnicku, varuska jo je pa guncala in mirila. Se mi je strlo srce sem jo vzela v narocje in je bila totalno presvicana od joka, ji je kar dol teklo, vse mokre lase, ubozica moja!!! Predno sem sla v trgovino sem varuski rekla, da ce zacne jokat naj jo ne vzame takoj v narocje ampak naj proba malo z guncanjem, ropotuljice inp...ampak nisem s tem mislila, da jo pusti kar v nedogled jokat Mi je rekla, da je jokala ene 15 minut! Potem je pa seveda v trenutku zaspala na mojih rokah kljub temu da je bil cas za hranjenje. Kdo ve koliko je resnicno jokala in koliko se je utrudila Ah!! sams, kam se hodis ti z otrokom kopat, na katero plazo? Nic, grem papcat sladoled.
< Sporočilo je popravil Ayo -- 4.9.2009 14:03:50 >