go_ta
|
'čeeer Naš sonček spi od pol 10, bomo videli, koliko bo zdržal hel32, čestitke!! pa si ga dočakala! Aprilčica, luštkana otročka maš!!pa ti starejši bratci/sestrice so mi tok dobri, ko držijo dojenčke v roki joj, men so vsi ti doječki tok cortkani!! aja, krčke pa dobijo okoli 3 tedna. naš jih ima malo, ga zvija, preden kaka, ampak ni take sile, da bi se drl 3 ure skupaj, kot nekateri, hvalabogu! moj zlati fantek to pogumno prenaša miška, flora, sj ko bo pri nas sila in bomo zunaj brez flaške, bom tud jst morala joško vn dat ampak sm bolj zaprte sorte aja, flora, mi tud podaljšujemo vozičkanje, sicer smo pa zunaj že od 4. dne, ko smo prišli domov. malemu ful paše bit zunaj, spi večinoma bom pa naslednjič še daljšo turo naredila. drugo leto bo pa sploh super, ko bomo spomladi lahko non stop zunaj eee35, midva sva na začetku ful bla 'pametna' in sva Nikota pustila spat do večera, pol pa nismo spal do 12, 1 prvo noč sva ga celo pustila prespat cel dan do 11 zvečer, pol sva imela pa do 4 zjutraj zabavo. uf, ko se spomnim tega ... zdaj ga morava pa obvezno zabavat vsaj od 6 naprej, tako da se od 8 do 9 spravljamo spat (dojenje, uspavanje...). Vsak dan sproti se učiva aja, sprehajam ga pa lahko tud 2 urce, danes sva imela najdaljšo turo (3 ure), bomo pa podaljševal, da bo do konca septembra, ko gremo na morje, utrjen Mene tud nekaj zanima: tiste, ki dojite in greste ven pa vzamete načrpano mleko. Doma ga lahko pogreješ, kaj pa zunaj??? Kaj naredite? Pa a katera daje otročkom vodo, čaj? Moja mami in ostale tete mi tok težijo, da jo moram dajat, čeprav sem jim rekla, da z mojim mlekom dobi vse! simonalokar, upam, da bo danes boljša noč! če ne pa malo pustita v vajini postelji? ko bo večja, jo bosta pa navadila na svojo mateja, pri vas upam, da bo tud bolje danes! Ampak saj se bo poboljšalo sčasoma! Pri tako majhnih dojenčkih se non stop spreminja, dobijo svoj ritem. no, lepo ajajte, družinice!