|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
5.9.2009 19:01:05   
eee35
Spet nisem šla spat čez dan. Pa spet bom crkovala.user posted image Glupa, glupa. Ampak dopoldan nisem bila zaspana, zdaj pa je pri nas bila sestra od moža kakšni dve urci, saj ne morem spat zraven...Mali pa spančka, dobro, da vsaj on, samo bo imel zdaj energije veliko kot hudič.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.9.2009 19:10:29   
aprilčica07
Ojla

simonalokar: provaj, provaj, zgubit nimaš kaj, lahko le pridobiš in bo mala začela bolše spat:):)
eee35: tudi jst težko zaspim čez dan, ampak danes, ko ni Jakoba, sem nardila eno kitico, po kosilu skupaj z Julijo.. trenutno mala spet spi, jst pa grem naki pojest, pol pod tuš in čakat alarmuser posted image user posted image
alisa: saj Jakob tudi lupčka Julijo in jo boža in vsem pove, da ima  Luljo domauser posted image user posted image , ampak po drugi strani ga pa daje malo ljubosumje, pa jo grobo poboža, pa bager ji je že dal na glavo in take zadeve.. ma saj se bo unesel, smo komaj 3 dni skupaj doma:).  ...

Lepo se mejte in se beremo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.9.2009 19:43:28   
hel32
Samo da vas pozdravim malo, vidim, da je čvek tukaj dobro stekel,

jaz še kr čakam na našega škrata, ja pa upam, da me boste kljub temu, da bom septemberka, sprejele medse.user posted image
Morem priznat, da komaj čakam, da ga končno vidim in stisnem k sebi, mišeka mojga.user posted image user posted image user posted image
Zadnji datum je pa 14.9. če se slučajno samo nebi začelo, ali če bi bilo karkoli drugega narobe, majn gibov, previsok pritisk, ali premalo plodovnice.
Je pa štos, da me praktično skoraj vsaki dan nekaj špika, in da imam popadke, bolečina v križu in v spodnjem delu trebuha, pa se neha sama.
Upam da vam ne težim preveč, ker imate drugačne probleme z vašimi sončki, že vidim, kako bo naš razvajen, ker ga tako čakamo.

Ja, sem zatežila malo, pa lepo se imejte in cartajte svoje sončke.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.9.2009 19:52:00   
eee35
hel: itak, da nisi zatežila, saj te čakamo tukaj!user posted image in tulpek tudi, in altajo.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.9.2009 20:29:10   
go_ta
hel32, sj jst sm pa julijka ... z vseh vetrov bomo. čakamo te, brez skrbiuser posted image
eee35, tud jst ne na začetku (ko je Niko čez dan še spaluser posted image ) nisem čez dan nič spala, sem vse drugo počelauser posted image . Sj zdj mi je pa žal, ko mali nič ne spiuser posted image
aprilčica, Jakob se bo že unesel, boš videla!
evo, sirena kliče, spat bo treba.
Pridem nazaj, upam, da kmalu. yeah rightuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.9.2009 21:18:41   
*anč*
aprilčica  jst mislim, da maš čist dovolj mleka glede na to, da ti mala tako lepo spi! pokazatelj je pa seveda pridobivanje teže, pa vaša je že čez porodno, tko da , to je to ... dojenje vama laufa user posted image user posted image user posted image . pristavi jo pa takrat, ko hoče in ne bo nobene panike, tole z urami je čist brezveze, otroček že sam ve kdaj rabi mamico.

alisa  jst sm vam pošteno fouš za tole vaše nočno spanje! user posted image

simonalokar  boga si ... upam, da rata mala prava zaspanka user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.9.2009 21:45:36   
Flora2
Čer,

evo zdaj smo popedenali našo punco, zdaj pa mal na čvekuser posted image .

Danes smo celo popoldne vozičkali po Lj. in je bilo super, mala je spala od 13h do 18h, vmes je pojedla previla sem jo, on pa še kar spala, voziček je zakooooonuser posted image .

Aprilčica res je Daša zaenkrat zelo pridna, upam da tako tudi ostane, vsaj ponoči, za čez dan se pa že pozna da je več pokonci in da si želi biti več po rokah. Je pa vaša punca tudi pridna da takole pridno spi, glede tega če imaš mleka dovolj ali ne sem pa jaz tak laik da ti žal ne znam povedati, pri nas je bilo prvih par tednov tako da je pojedla iz ene in je imela dovolj za 3-4ure, zdaj pa poje iz obeh pa je sita nekje 4-5ur, če ti to kaj pomaga.

eee35 meni tudi ne znese več spat čez dan, pa bi bilo tako fino, ker sem potem proti večeru že kot cunja.

simonalokar upam da se vam spanje uredi, ti verjamem da je težko, ko ga takole sračka. Če pa vsaj lupinica pomaga, pa le izkoristi kdaj pa kdajuser posted image .

Joj glede oblačanje pa jaz tudi ne vem kaj pa kako, danes ko je bilo bolj hladno sem Dašo oblekla v bodi z dolgimi rokavi, pajaca, majco z dolgimi rokavi, nogavičke. ko pa smo šli ven še lahko jopico in dekico, upam da ne pretiravam ampak v Lj. je bilo danes cca. 16stopinj.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.9.2009 22:24:26   
go_ta
Evo, Niko je zaspal, uro pa pol sva rabila ... no sj, upajmo, da bo enkrat boljeuser posted image
Flora, se strinjam, da je voziček zakoooonuser posted image naš tud nonstop spi v njem, enkrat je bil tečen, to je pa to. vreden svojega denarja, ni kajuser posted image pa duda je tud zakon pred spanjemuser posted image aprilčica, če mala napreduje pa pančka, je mleka dovolj. je pa težko vedet, koliko je mleka, tud jst se o tem sprašujem. ti samo pristavljaj pa bo, tko kot je rekla anč, otroček že ve, kdaj rabi.
simonalokar, upam, da bo danes bolje s spanjem! držim pesti.
Ah, sj pred nami je spet zanimiva noč, bog ve, kako bo danes spal.user posted image
no, lepo ajajte, mamice, seveda, če nam bodo otročki dovoliliuser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.9.2009 22:29:55   
Flora2
go_ta ja voziček je res zakonuser posted image o pa duda tudi, bolj kriza je ko ji pade ven in je takoj alarm.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 234
6.9.2009 7:50:40   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

saj v tem je problem da mi noče spat tudi podneviuser posted image user posted image user posted image . spi mi če sem v vozičku mi dremlje

kot bi našo opisovala... ne spi in ne spi. ona bi spala edino v avtu  ( če se ta premika drugače je takoj pokonc) al pa če jo z vozičkom okol vozim... no ja pa na rokah seveda tud, ko pa jo hočem v posteljico dat se pa začne...

Simona
jaz sem jo včeraj pustila da je nekaj časa jokala. ker enostavno ne zdržim več... in res nekaj časa se je jokala potem pa kar naenkrat mir.. in jo sam slišim kako se je začela sama s seboj pogovarjat.. neki časa se je pogovarjala potem pa tišina, grem pogledat in mala spi. in tako mi je potem spala 5 ur skupej... PRVIČ!!! 
nič zdaj pa šibam ker bomo vsak čas lačni :)

Neposredna povezava do sporočila: 235
6.9.2009 8:43:46   
aprilčica07
Jutro,

anč, flora, go ta: hvala glede nasvetov za dojenje, sem pač bolj nesigurna, ker prvič nam je zaškripalo takoj.. tako, da tokrat kaže bolše in sem ful vesela...

Noč je bla mirna, zaspala je sicer težko, tam okoli22, pol spali do 3, od 3 do 4 sva jedli, pol pa spanje do 7 30, zaenkrat nimam nobene pripombe, je full pridna. Bomo vidli, da ne bom preveč hvalila in dobila po buči..user posted image

Še eno vprašanje imam: kdaj pa dobijo občijano krčke otročki? Jakob ji HB ni imel pa me zanima, da bom vedla...

Zdaj je v ležalničku, ampak glasno protestira, mislim, da bo treba it spet jest. Je bla prej le na eni strani, ker je bla sila za se previt, pa nisva dokončali hranjenja, tako, ko mala miss želi. Bo treba ponovit vajo.user posted image user posted image

Povem še tle, da je hel32 sporočila:  Pa smo ga dočakali. Marko Lukas nas je razveselil danes, velik 51 cm in težek 3830 g. Čestitke še tukaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.9.2009 9:17:39   
Anonimen
da se tukaj cestitam hel!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa se da se pohvalim! nasa Nini je prespala celo noc!user posted image user posted image user posted image od 23-6ih zjutraj!user posted image user posted image user posted image user posted image madonca sem vesela!

Neposredna povezava do sporočila: 237
6.9.2009 9:31:41   
eee35
aprilčica: baje krčki tam ok. 4 tednov starosti se začnejo, sicer najin je star 3 tedne, pa kapljice imava, po par na dan mu dajeva, ko ga boli trebušček. Za dojenje pa: baje najboljši nasvet je: dojiti, dojiti, ne obupatiuser posted image . Pa fajn je težo otroka preverjat, če raste, pol pa ni sile, da se ne bi najedel. Midva z najinim greva na tehtnico vsake par dni, da pribižno veva, sicer popije tako veliko, da se skoz redi. mene bolj zanimalo, če lahko popije preveč:) Sem vprašala patronažno, pa me je samo pogledala, pa je rekla, da itak, da ne, pa se bo še bolj zrediluser posted image Sicer najin pije na eni joški, ampak s premorom za previjanje, noče naenkrat.

miška: a zdaj sta frajerki, ti pa Nina? Madonca, valjda ti zavidamo!!! user posted image Še jaz, čeprav moj je kar priden, kaj šele boga simonalokar, p mateja4...
No, včeraj sicer je imel večer...ob 19.00 se je zbudil, pa pol naju je matral skoraj do 23.00. Sicer sem šla spat vmes za 1 uro, ker sem bila tako crknjena, da sploh nisem pol vedla, ali sem ga dojila ali se mi je samo zdelo...

Evo, v Lj megla se je dvignila, zgleda, da bo lepo, po naslednjem dojenju gremo s Pujsom na sprehodek. Ful bi rada na enega daljšega malo...Koliko časa naenkrat sprehajate svojeuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
6.9.2009 9:57:26   
Anonimen
miška: a zdaj sta frajerki, ti pa Nina?

itak!
sam da me ne bo nazaj udarlo ze danes ponoci! hehehe....
ne samo re. prav smilite se mi punce, ko ne spite.user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
6.9.2009 12:47:55   
aprilčica07
user posted image

si/?3v/7Z/2pNnFMLu/1/julija1.jpg]user posted image [/url]

Dve fotki naših sončkov:):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
6.9.2009 13:10:08   
simonalokar
punce

moja mala je včeri zaspala na ajini pojstelji tko da sem ob 9 zvečer že šla vn izz naine spalnice. ampak medva sva morala iti spat in sem jo ob pol enajstih premaknila in glej zbudila se je in mi skoraj celo noč prebedela jast sem zombiuser posted image user posted image user posted image . moj je šel v dnevno spat nato pa sva se ob 5 zamenjala in sem jast šla spat. pol so me pa pustil spati še.

mateja tudi jast sem jo pustila jokati iz obupa pa se mala tok drla da je nisem mogla pustiti jokati. ker se bojim da bi kilo fasala ker se tuk napenja. danes bom morala spet dati spat v najino pojstko in jo bom prej premaknila v pojsteljico. kajti zjutraj mi je zaspala in sem jo kmal premaknila in mala je spala. pol je ob 9 vstala in šele zdajle zaspala. ob 13. onoči je bla skuz na joških kaj če imam mal mleka. v sredo se bom pozanimala z pediatrinjo

user posted image user posted image user posted image čestitke hel

Neposredna povezava do sporočila: 241
6.9.2009 13:55:55   
go_ta
moram se pohvalit, potem pa šibava z Nikotom spet ven; danes smo šli na najdaljši sprehod do zdajuser posted image tri urce smo bli zunj, šli smo na kavo, mal po stojinicah (pri nas je šuštaarska nedelja), mali je pa vse prespaluser posted image sicer sem seoborožila s flaško, sem si izčrpala mleko, pa ga nismo rabiluser posted image sm pa vidla eno, ki je dojenčka dojila v lokalu - vsaka ji čast, jst sm preveč sramežljivauser posted image tok za zdaj, greva ven, mamo piknikuser posted image se slišmo

Neposredna povezava do sporočila: 242
6.9.2009 18:26:34   
Anonimen
go-ta, jst kar dojim, kjer jo primeuser posted image . tudi domnain tadeja sem. samo s plenicko pokrijem tamalo pa joško.user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
6.9.2009 21:11:02   
TjasaJ
Ojla punce!

Se končno še jaz pofočkam ne tej temi. Saj prebrati mi je še uspelo kaj, napisati do sedaj pa še ne. Se kar lovimo okrog ritma, ko pa zaspi, pa ali padem dol ali pa moram še kaj narest... Ponoči pa enkrat spimo, drugič spet ne. Simona in Mateja, upam da bosta tudi vajina sončka kmalu spala!

No, alarm je tukaj... Lahko noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.9.2009 21:46:34   
Flora2
Čer babnice,

Aprilčica, jaz te razumem da te skrbi dojenje, ker mene tudi, zaenkrat mi gre, je pa res da sem baje kar mlekarcauser posted image , vsaj tako pravi babca.Ti želim, da ti bo laufalo še dolgo.
Joj pa da ne pozabim, mali je pravi frajer, mala pa luškana punči. Luškana otročka.

go_ta, mi smo bili pri sprehodih zmerni prvih 7-10dni (s tem da smo šli ven šele 15.dan), zmerni v smislu, da smo res vsak dan podaljševali kot je rekla babca in tudi zaradi mojih šivov in ker sem bila jaz res slaba, zdaj smo pa zunaj kolikor nam paše oz. paše Daši, sploh pa ko je lepo vreme. Danes smo bili zunaj od 12.30 pa do 18h in je skoraj ves čas spala, pa sem jo vmes previla in podojila, mi ni problem jo podojiti zunaj, umaknem se nekam na samo in jo podojim, če naša ne dobi ko se ji zahoče je joj.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.9.2009 22:58:02   
go_ta
'čeeeruser posted image  Naš sonček spi od pol 10, bomo videli, koliko bo zdržaluser posted image
hel32, čestitke!! pa si ga dočakala!user posted image user posted image
Aprilčica, luštkana otročka maš!!pa ti starejši bratci/sestrice so mi tok dobri, ko držijo dojenčke v rokiuser posted image  joj, men so vsi ti doječki tok cortkani!! aja, krčke pa dobijo okoli 3 tedna. naš jih ima malo, ga zvija, preden kaka, ampak ni take sile, da bi se drl 3 ure skupaj, kot nekateri, hvalabogu! moj zlati fantek to pogumno prenašauser posted image
miška, flora, sj ko bo pri nas sila in bomo zunaj brez flaške, bom tud jst morala joško vn datuser posted image ampak sm bolj zaprte sorteuser posted image  aja, flora, mi tud podaljšujemo vozičkanje, sicer smo pa zunaj že od 4. dne, ko smo prišli domov. malemu ful paše bit zunaj, spi večinomauser posted image  bom pa naslednjič še daljšo turo naredila. drugo leto bo pa sploh super, ko bomo spomladi lahko non stop zunajuser posted image
eee35, midva sva na začetku ful bla 'pametna' in sva Nikota pustila spat do večera, pol pa nismo spal do 12, 1user posted image  prvo noč sva ga celo pustila prespat cel dan do 11 zvečer, pol sva imela pa do 4 zjutraj zabavo. uf, ko se spomnim tega ...user posted image zdaj ga morava pa obvezno zabavat vsaj od 6 naprej, tako da se od 8 do 9 spravljamo spat (dojenje, uspavanje...). Vsak dan sproti se učivauser posted image  aja, sprehajam ga pa lahko tud 2 urce, danes sva imela najdaljšo turo (3 ure), bomo pa podaljševal, da bo do konca septembra, ko gremo na morje, utrjenuser posted image
Mene tud nekaj zanima: tiste, ki dojite in greste ven pa vzamete načrpano mleko. Doma ga lahko pogreješ, kaj pa zunaj??? Kaj naredite? Pa a katera daje otročkom vodo, čaj? Moja mami in ostale tete mi tok težijo, da jo moram dajat, čeprav sem jim rekla, da z mojim mlekom dobi vse!
simonalokar, upam, da bo danes boljša noč!user posted image če ne pa malo pustita v vajini postelji? ko bo večja, jo bosta pa navadila na svojouser posted image
mateja, pri vas upam, da bo tud bolje danes!
Ampak saj se bo poboljšalo sčasoma! Pri tako majhnih dojenčkih se non stop spreminja, dobijo svoj ritem.
no, lepo ajajte, družinice!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 246
7.9.2009 7:40:20   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

go-ta, jst kar dojim, kjer jo primeuser posted image . tudi domnain tadeja sem. samo s plenicko pokrijem tamalo pa joško.user posted image

jst tut, se mi zdi čist normalno. če pa kdo kej komentira, ga pa vprašam, če se mu zdi fer, da lahko on pije, dojenček pa ne user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
7.9.2009 7:58:57   
Alisa
Dobro jutro

Go-ta- Sprašuješ kako mi rata da tako dolgo spi ponoči? Res ne vem zvečer je ob 21-22h, jo najprej sproblečem in potem je, večinoma si zvečer kar spumpam ven, ker mi drugače ponoči teče in imam mlečno posteljouser posted image . In takrat poje 120ml in očitno ima dovolj za tok časa. Ker če se dojiva zvečer zaspi v 3 min. in jo skoz nagajam da bi jedla pa je prec koma, če pa ji dam po steklenički pa vse poje in potem jo dam samo še v košek in spi. Se pa tud kak dan naredi da se zbudi med 2-3h dvakrat potegne in spi, tako da to niti ne registriram in spim zravenuser posted image .

Aprilčica- glede Anžeta, saj je res da jo lepo boža Klaro sm, tud naš če ej v ležalniku jo on začne gugat in ji avte rine, naj se igra. Takrat ga moram tud jaz malo premzat da je bolj nežen. Saj bodo čez čas bolj razumeli, zdaj jim je to še dokaj novo in ne vedo.

hel32- veš da te bomo sprejele, saj zi z nami lepo čvekala celo nosečnost, tako da ne skrbi. le pesti držim, da kmalu dobiš svojga angelčka.user posted image

anč- verjemi da se lahko čez noč obrne tale naš ritem, tako da moram izkoristit dokler je tako.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.9.2009 8:15:01   
Alisa
hel32- šele zdaj sem videla, da si že dobila svojga user posted image , vse čestitke!!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.9.2009 8:25:24   
Anonimen
jutro, mamice!
evo, 2/3 otrok sem spravila v solo! nina pa spancka. in morm hitro izkoristit, da kaj napisem.
kako ste?
mi smo bli vceraj pri babi in dediju v logatcu(tasca pa tast)
popoldan7proti veceru pa ga je micena nekaj srackala. ampak je ze prav tako, ker je pol s5 spaaaaalaaaaaa!!!!!
od 21-ih do 3-eh. pol papica, pa do 6ih, pa s5 papica in zdaj se spii!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ce bo tko, pol supeeeer!

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?