|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
6.10.2009 9:05:43   
Anonimen
hey hey mamike!
da se vam mal javim. pri nas nic novega. ritma se vedno nobenega. edino dogaja se, kot je ena ze napisala ,da ima nina 1  spalni dan in 1ega aktivnega . in ju menja.
nasa mala glavico drzi ze od rojstva. v porodnisnici sem jo dala na sboj trebuh in se je hudicek mali uprl na rokice in pogledal strop! pa me pretiravam. domen je bil isti in je shodil pri 8ih mesecih in 8ih dnevih. kravice pa tudi pase, kot bi imela ze 4 mesece. aja, pa plezat hoce. ful kolencka premika proti trebuscku in se zaganja.
jutri imamo kontrolo kolkov v postojni. upam, da bo ok in ne bo vec potrebno diroko povijanje. aja, se zmer sep olno dojiveuser posted image .
moram te dni slikice iz telefona nekako na racunalnik spravit, da vam pokazem po dolgem casu naso mini maddameuser posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
6.10.2009 9:06:58   
Flora2
Aprilčica, a veš da nimam tvojega ZS-ja, daj še enkrat prosim.

eee35 ja predavanje je bilo kar zanimivo, pokazala je pa bolj malo, ker če želiš izvedeti več moraš pa na tečaj, tako da je bila to bolj reklama, ampak je bilo vseeno zanimivo. JA cunjice imajo pa v teh trgovinah res noro lepe, ampak se jaz tudi poskušam obvladat in se jih a daleč izogibamuser posted image .

rina22 lepo da si se nam pridružila, luškana punčka, pa kako lepo glavo drži.

hel32 ko si omenila telovadbo, meni že tako manjka rekreacija da je noro, pred nosečnostjo sem tekla vsaj 4x na teden pa hribi pa še kaj bi se našlo, zdaj pa sploh ne vem več kaj je to da se dobro prešvicašuser posted image , tako da če imaš možnost se le spraviuser posted image .
Je pa priden ta tvoj fant da ti spi celo noč, mah tile naši otročki so čist preveč pridniuser posted image .

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 652
6.10.2009 9:18:48   
aprilčica07
recept
alora recept za jogurtovo pecivo: bom kr sem gor naklofala, prav? najprej
daš v pekač eno plast bejbi keksov in jih poliješ z mlačnim mlekom (če
imaš rada bolj sočno malo več mleka, drgači malo manj).. v skledi pa
zmešaš 3 navadne jogurte in 15o gramov cukra v prahu, ter en vanilijev
cukr.. ne rabiš mešalnika, ker je vse tekoče.. pol v to daš želatino,
jst dam 10 lističev od dr. oetker in to premešam ter vse skupaj dam za
15 minutk v hladilnik (to zmes, ne pekača in keksov).. pol ko vzamem
zmes ven, notri vmešam še 2 smetani sladki (jih stepem posebej in dam v
zmes) ter v to vse skupaj vmešam sadje, po želji, danes sem dala
borovnice, pa maline in neke divje robidnice.. in to vse skupaj polijem
po keksih.. ter dam za 3 ure v hladilnik, da se strdi.. meni je ful
dobro, pa ni preveč sladko in poleti paše, saj lahko tud malo po svoje
nardite.. meni je pomembno, da ne rabim vključit pečice..

Očitno sem neki zaj... pr zasebnih sporočilih, pa napišem tle še enkrat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.10.2009 9:28:10   
Sanikaa
Živijo punce ...ste pridneuser posted image user posted image sem imela veliko branja!!
Ayo, Flora..jaz sem tudi za kakšno kavico v Lj!! Ayo s sinusi se ni za hecat. Vnetje redko in zelo počasi gre samo brez antibiotikauser posted image Želim ti da s ehitro pozdraviš!

Flora a to ti imaš take fajn blon lasje!?

Rina dobrodošla...kakšno lepotičko imaš!!! Čeprav sta z mojim Leotom (ki je rojen 15 dni pred PDP) 3 dni razlike se vidi da je tvoja pupika bolj zrela in močnauser posted image user posted image

Tina Hb da si se pozdravila!! Lepi sta ...ti in tvoja pupika!!

Aprilčica..prvo stvar ki jo bom naredila ko se skinem z mlečne diete bo tvoja jogurtova rezinauser posted image
user posted image Ok mogoče še kakšen neskafe prejuser posted image

Anč mi smo meli prejšnji teden 1 obletnico selitve!! Spomnim s ekakšen stres je to bil. To preurejanje pa mojstri. Šele ko smo se preselili in sem se ugnezdila sem takoj naslednji mesec zanosilauser posted image
Ženske moje naši otročki bojo kmalu eno leto svojega življenja napolniliuser posted image
Hel sem vesela da si srečna!! Vsi bi se morali izboriti za svojo srečo, kot si se ti. Bolj bi cenili in več bi uživali v tem kaj imamouser posted image Res ti privoščim!!

Kakšen lep dan je !!! Uživajte
lp

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.10.2009 9:48:01   
Sanikaa
JEEEEJJJ!! pa še izvide sem ravnokar dobila !!!!
Niso ugotovili alergije na kravlje mleko , ali na jajca!!!! Jeeej!
OH kako sem srečna!!!user posted image user posted image
Kar solze mi tečejo od veseljauser posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.10.2009 11:15:19   
23tina
sahy!

upam,da ste uredu preživeli noč,mi zopet nismo spali,moj je biu do 4-h pokonc s tamalo,jes sm šla pa ob pol dveh(nism mogla več)očitno je res zamešala noč in danuser posted image user posted image user posted image
anč-kok si ti pridna,kapo dol(fax)
ayo,flora...in ostale-jes sm takoj za srečanje,pa pomoje da bi blo najbolš da se kr datum postavi,ker drugače bo spet sam pri planiranju ostalo!a se strinjate???user posted image user posted image user posted image
sams-bravo za prespano nočko.MI BI TUDDDDDD!!!!!!!
rina22-kok je lepa punčika,pa kašn nasmeh,res cukrček!
aprilčica07-jes ne morem vrjet,al sem tok neorganizirana ampak mi ne rata nobene stvari(nujne-pranje,kuhanje kosila...)narest do konca ti pa non stop pečeš,kako ti ratauser posted image user posted image user posted image
hel32-"nardi tako faco, kot bi mu dala drek v usta"hehe,ta je pa dobra!
sanikaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.10.2009 13:30:14   
eee35
aprilčica: hvala!user posted image

Pri nas danes akcija, sem vedla, da je bilo včeraj preveč lepouser posted image ...Hudičko mali, kako skoz hoče biti z mano!!!

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.10.2009 13:45:33   
Drnula
sanikaa - SUPER za izvide. Čist verjamem da ti je odleglo.

Moji punci sta danes obe tako pridni user posted image Prav fajn smo se nasprehajale in načvekale pri bivši varuški in možu. Ta dva človeka sta res taki faci user posted image
Neca zdaj spančka, Hana pridno ogleduje okolico in nekaj čveka, jaz pa letim po perilo in skuham kosilo.

miška - imaš že kontrolo za kolke? Mi jo imamo šele 21. Če imaš čas in voljo se lahko zapelješ še 7km iz PO na user posted image k nam in jo mahneš domov čez Planino.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.10.2009 13:52:32   
Ayo
Sanikaa a ves da sem ravno zjutraj nate mislila; ja vnetje sinusov je user posted image , jaz sem jih letos prvic v zivljenju imela, ko sem bila user posted image , 2x zaporedoma in vem da edino antibiotiki pomagajo. user posted image
Zdaj mi je sumljivo to, ker sem vsa zagiftana, ven mi pa noce it, tko da to ni dobro. Me pa (zaenkrat) se ne boli glava, bezavke, oci itd. pa tud vrocine nimam. Sem pa ful slabotna, prehodim 2m in se moram usest. Jemljem pa ene zeliscne tablete kao za sinuse, pa med, pa limone, pa propolis...res ne bi rada te golazni, plis!!

Drnula, ja jaz ti povem, da sem bla kar hitro v formi, mislim da sem sla 4 tedne po CR ze na plavanje, 2x se mi zdi, potem pa na kolo. Sem bila tudi sama zacudena, ko sem naredila 30km.
Je pa res, da sem jaz se do 3 dni pred CR bla na plavanju oz. sem celo nosecnost hodila vsaj 2x tedensko. To se sigurno pozna potem na kondiciji user posted image

Pridm nazaj tamala je lacna...

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 659
6.10.2009 13:53:41   
opatija
Ojla mamice!

Ful sem dobre volje, ker imamo tako lepo jesen, pa čeprav moram delat. Tale sonček je user posted image

Ker bom kmalu spet eno leto lepša in pametnejša (12. bom stara 32)user posted image tuhtam, kaj naj si zmislim. Ali ima katera kakšno idejo za cel vikend, da se da mal razvajat (kej dobrga pojest, mogoče tudi kopat) obenem pa da je primerno tudi za otročičke. Razmišljam tudi, da bi peljala kam možeka (sama za tri urce), pa tud nimam kakšne posebne ideje... user posted image je danes pojamral, da se ukvarjam le še z otroci, da jih ni treba čisto vsak dan kopat in na dolgo uspavat, ker potem nimava nič več časa zase, saj potem ko oba zaspita navadno padeva dol. Pa da Nika tok dolgo objemam in lupčkam njega pa ful nahitro... Oh ja, kot da nisem ful utrujena in na trenutke čist sfuzlana, zase pa itak nimam nič časauser posted image Pri treh dedcih se moram zgleda kar navadit, da bo skos bitka za crkljanje in pozornost. Med možekom in Nikom je že tekma scrkljancev, sedaj pa tekmuje še Jurček. Upam, da bom tudi jaz kdaj deležna trikratnega razvajanja.user posted image

Sicer smo OK, le Jurčku se je v ustih naredil soruser posted image Dobila sem kremo in upam, da se čim prej pozdravi.

23tina Revica, upam, da se čim prej pozdravišuser posted image user posted image
Ful je luškana tale tvoja damica!

Sams user posted image za prespano noč. Jaz sem ful zadovoljna, ker je tri dni zapored jedel ob 21h nato pa spal do 3h-4h, pojedel in spet spal do 7h. To se mi zdi pravi luksuz. Sedaj pa se že dva dni ponoči ful čudno dojiva. Oba namreč zraven dremava in nimam pojma koliko časa in koliko je. Začne se mu kolcati in nikakor ne zaspi več nazaj, le v naročju drema in se mu kolca. Nočno podiranje kupčkov nama nikakor ne greuser posted image

Ayo tudi jaz bom danes delala tiramisu za jutri, ko pridejo prijatelji pogledat Jurčka. Bom naredila še mojo slavno filano bajso (nadevan piščanec)user posted image Tale tvoja torta se sliši fenomenalno! Pišuka, jaz samo menije sestavljam in načrtujem sladice, pa hujšam kao user posted image user posted image Kako tebi uspe biti taka suhica?!? A imaš kakšen nasvet?

Jaz sem takoj ZA, da se dobimo, ko prideš v LJ!!! Sem že prav razmišljala, da bi bilo ful luštno, če bi lahko kdaj še v živo čvekale. Se pa zna zgoditi, da prikličemo kakšno nevihticouser posted image

Flora izkoristi sprehode, to je super naložba za zdravje otročičkovuser posted image 2 meseca praviš, tudi Jur bo drug teden. Joj, kako hitro čas teče. Tako hitro rastejo teli naši pikci, še dobro, da so vedno bolj luškaniuser posted image Vsi ki imajo večje otroke pravijo, naj maksimalno uživamo, ker ful hitro mine. Jaz si tega sploh nočem predstavljati, čeprav bo najbrž tudi takrat luštno.

Izvedela sem, da sta dve kolegici noseči in me je kar zvilo. Moj pravi, da je sedaj konec, jaz pa na to sploh ne morem pomisliti. Zaenkrat si ful želim biti še enkrat noseča, pa porod in prihod takšne lušne štručkeuser posted image Se mi zdi, da bom čez čas uporabila vse svoje čare da ga omehčam. No, mogoče bom imela pa kmalu dva gaunarja, ki mi bosta kravžljala živce in bom spremenila mnenje...user posted image

Rina22 dobrodošla! Tvoje pupike so pa same očke, ful je luškana!

Aprilčica nisem še uspela pohvaliti imena tvoje pupice. Ful lepo!!!
Glede polnih plenica pa mi je znano. Se vidi da moj korenjak rad je, ker ima non stop posračkano plenico. Samo menjamuser posted image Mi je pa hudo, ker komaj pozdravim ritko, že dobi spet spuščajeuser posted image

Zdej pa šibam delat, da se mi pa približno tkoleuser posted image user posted image

Bodite v cvetju!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.10.2009 14:17:13   
aprilčica07
23tina: ma v prvo sem bla tudi jst totalno zmešana in sem za vsako stvar rabla enga postreščka zraven, da mi je asistiral... (malo za hec, ampak prvo je res drgače), zdaj sem dosti bolj skulirana in mirna in lahko nardim več stvari zraven otrok. Ampak pečem ne lih vsak dan, tudi kuham ne vsak dan, dostikrat se pošlepamo pr mami ali tašči, pa skuham kaj lih za Jakoba, tako, da nisem neka superwomanuser posted image user posted image user posted image čez nekaj mesecev boste tudi vi lažje dihali, nič bat, prvič je pač malo težje, drugo zadeve lažje laufajo...user posted image
sanikaa: bravo da ni alergije, to je lepa novica, user posted image user posted image user posted image
opatija: hvala za pohvale glede imena.. izbral je moj dragi, jst bi imela raje Hano ali Emo, ampak ok, tudi Julija je lepo.. glede vikenda pa nimam ideje kaj ti priporočat.. v glavnem nekaj, da se boste crkljali in uživali...seveda rabimo cajt zase, jst tudi komaj čakam, da bova kam sama šla, pa nam ne bo še ratalo, ampak počasi počasi... se mi zdi, da ne delam drugega kot previjam ali tamalo ali Jakoba, ali futram enga ali drugega, v nedeljo zvečer sem Jakobu dala plenico od Julije na rit, pa mi je blo rahlo čudno, da se ne zapne....user posted image praviš, da imate sonce? pr nas ga pa niti ni blo in ga zgleda ne bo, se na dež pripravlja...
drnula: evo, danes sem pa naročila kapljice tudi jst.. zgleda, da tudi našo neki matra, pa bomo provali, izgubit nimam kaj...
ayo: za tvoje zdravjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: malenkostuser posted image tudi naša ima danes čuden dan, je tečna in sitna, pa sem jo skopala in vse, pa še kr ne spi, joče tako sumljivo, nevem ali so krčki ali izsiljuje crtanje in pestvanje.. ker v košku in stolčku ni tako lepo kot v naročju, pr bilokomu, naša ni izbirčna...user posted image

Trenutno Julija počiva, tako na pol z zaprtimi očkami, Jakob spančka spanje popoldansko, jst bom pa kaj spravla in nardila ta cajt.. Popoldan pa greva z Jakobom na ure pravljic, tata bo pa Julijo razvajal.. Kr naprej ji govori moja princeska, moja lepotička moja nevem kaj še vse... ga mala že zdaj vrti okoli prsta, pa ima dober mesec, kaj šele bo??user posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 661
6.10.2009 14:20:16   
aprilčica07
še to 23tina: nisi neorganizirana, samo prihod otročka je uber velika sprememba.. če pa je še menjala dan za noč, pa sploh... saj bo...user posted image user posted image
glede srečanja: škoda, ker je LJ tako daleč, drgači bi vas tudi jst rada spoznala:):)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.10.2009 14:31:43   
Anonimen
punce, cist na brzino....prvi del slikic...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

DRNULA:lepa hvala za vabilo. bi z veseljem prisla, samo gremo skupaj s sato mamo in atom, da greta ona 2 v shopping:(

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
6.10.2009 14:42:18   
eee35
miska: ful hitro imaš pregled kolkov, mi šele novembra, dos imam že teh povijalnih plenic, priznam, da vsake tok časa ga pustim brez, zlasti, ko ima kolike, se mi zdi, da takrat prav sovraži biti tesno povit, najraje brca z nogicami naokrog. Kako je še mičkana tvjoa Nina, ko primerjam z mojim Pujskom!

Ne vem zdaj ali spi, ali ne, se bojim it v njegovo sobo, pa se nič ne sliši, mogoče spi. Spet je bil sesalec v uporabi, bo imel kar čisto naokroguser posted image . Je pa fenomenalen za zaspat...

Gledeuser posted image sva nekaj probaa, ampak ni še šlo kot potreba, jaz bi še probala, ampak ta mali zaspi ok.23, prej samo visi na joški pa drema od 20, noče v posteljo, pa tudi če zaspi ok 20, pol se ok. polnoči zbuja in hoče jest. Ko zaspi, sem jaz tudi čist crknjena, pa samo bi v psteljo zlezla in zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.10.2009 16:02:15   
Anonimen
mogoce ga imam zato tolko hitro, ker je imela enega 1B.

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
6.10.2009 16:19:11   
Flora2
Evo midve iz sprehoda po Arboretumu Volčji potok in iz kosila, zdaj je mala zaspala potem pa še malo naokrog. Res smo lahko samo srečne, da je tako lepa jesen, me kar zvije ko pomislim da bo kmalu konec tega vremena in da bo megla, dež...user posted image .
Aprilčica tole je pa dobro za slišat, definitivno bo kmalu na krožnikuuser posted image , jaz sem nora na vse kar je sladkega. JA škoda res, da si daleč od Lj. ampak bomo pa enkrat organizirale srečanje nekje, kjer bo tudi tebi bližje.

Sanikaa super, da mali nima alergije na mleko in jajca, to ti verjamem da si srečna, namreč od kolegice punčka ima alergijo na to dvoje in je zoprna zadeva in za otročka on pa na res strogi dieti.
Ja to so pa moji lasje, sicer nisem tako blond, mi pomagajo pramenauser posted image .
Za kavo se pa definitivno zmenimo, bo še zanimivo druženjeuser posted image .

miška iiiiiiiiiiiiiii kakšna lušna punca.
O Opatija ti si tudi tehtnicauser posted image , no jaz bom pa jutri 32.
Ideja kam peljat tvoje tri desce, no bi meni tudi kakšen predlog prav prišel, ker se tudi midva dogovarjava za podaljšan vikend za nas tri pa se še nisva spomnila kam bi šla da bi bilo za vse tri,  no saj to bo težko ampak nekaj se bo našlo. Midva sama greva pa v petek na tajsko masažo za dve urci in bova dala Dašo prvič k tašči, me je kar mal groza ampak dve uri bo že nekako.
Ja tile naši fantje in možje so res kar zapostavljeni, ko je enkrat otrok, me tudi moj že malo postrani gleda na trenutke, ampak bo zdržal itak je pa mala že sedaj njegova ljubicauser posted image .
Pa še to ZA KAVO sem takoj zraven, samo dogovoriti se je treba kdaj!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.10.2009 16:44:15   
Ayo
Evo mene nazaj.

Je prisla varuska, je peljala Ilario na sprehod, Gabriel je spal, pa sem rekla grem oddremat se jaz...pol sta ble pa cez pol ure ze nazaj user posted image sem ravno dobro zaspala user posted image

Skratka da nadaljujem od prej:

Sanikaa user posted image za dobre izvide!!! user posted image

Kavica v Lj: to pa res nujno!!!!!! Imas prav 23tina, je treba kar dolocit, ce ne ne bo ni. Jaz lahko med 19. in 22. oktobrom, bi pa rajsi dopoldne. Vazno je da bomo lahko zunaj, da ne bi dezevalo.

Flora2 super za Volcji potok, si mi dala idejo!!! Jaz sem prakticno odrasla v Domzalah, zato sem veckrat zahajala tja user posted image

Aprilcica, hvala za recept, se res dobro slisi. Zdaj pa ne vem, ce ne bi tole mojo cokoladno-hruskovo torto zamenjala s tvojo in dala not hruske...mmh ne vem user posted image

Jaz sem imela pregled za kolke tudi ze prejsnji teden. Pri nas se to izvaja 1. mesec. V glavnem je vse ok. user posted image

Miska lepe fotke!! user posted image

Opatija, Flora user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.10.2009 16:54:03   
rina22
HVALA vsem mamicam za dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva imeli pregled in je težka 5200 g, velika pa 58 cm. Naslednji pregled (1. obvezno cepljenje) imava pa 18. 11.

Sem tako vesela, mi je P rekla, da lahko postopoma začnem dajat nazaj Imunofortis (Aptamil). In da do naslednjega pregleda bi naj imela 2 obroka na dan Imunofortisa, ostalo pa še AR, da bomo postopoma prešli nazaj na Imunofortis. HB, končno Res sem tako vesela!! Upam samo, da ne bo preveč polivala, pa bi zato morala dalje jest AR

miska_mccute, krasna deklicauser posted image

HVALA vsem za lepe poklone za Timejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.10.2009 17:51:05   
Ayo
Rina22 dobrodosla ti in Timeja!! user posted image

Evo trotica iz hrusk se pece user posted image

Hel32, nasa je cisto nora na igralni lok user posted image user posted image user posted image

eee35 bravo za akcijo, meni pa kar ne pase in ne pase. user posted image Mogoce vcasih zjutraj ampak zjutraj ni sans, ker nas otroci vrzejo pokonci...lahko si edino budilko nastimam, da prej ustanem in mojga naskocim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.10.2009 19:22:04   
aprilčica07
Evo mi nazaj iz ure pravljic, je blo lušno in Jakob navdušen, bomo očitno šli šeuser posted image user posted image user posted image
ayo: vidiš, jst bi pa kr slončkala, pa pravi moj, da moramo počakat na mojo ginekologinjo, alora še en teden, sem rekla, da ga pridem drug teden kr na šiht iskatuser posted image user posted image
flora: super za tak sprehod in kosilo.. in seveda čestitke za rojstni dan!user posted image user posted image
opatija: tebi bom tudi kr zdaj čestitala, da ne pozabim, vse najbolše!user posted image user posted image
miska: kašna lepotička je Nina, cukrček mali! glede kolkov, mi imamo tudi pregled konec novembra ko bo Julija dopolnila 3 mesece

Zgleda, da je našo začelo šraufat zdaj. Je prav boga cel popoldan stoče in joka. Upam, da bojo kaplice prispele kmalu in da bojo pomagale.

Zdaj grem pa na čik.

Lepo se mejte.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.10.2009 8:37:42   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: opatija

Izvedela sem, da sta dve kolegici noseči in me je kar zvilo. Moj pravi, da je sedaj konec, jaz pa na to sploh ne morem pomisliti. Zaenkrat si ful želim biti še enkrat noseča, pa porod in prihod takšne lušne štručkeuser posted image

Draga opatija, kot da bi brala sebe!!! Tudi jaz sem izvedela za nosečnost prijateljice, me je zvilo, čeprav ji fuuul privoščim in se veselim kot da bi jaz bila noseča (je moja prva prijateljica iz otroštva)...ampak moj pravi, da je trgovina zaprta user posted image . Jaz si ne predstavljam, da nikoli več ne bom čutila brcik v trebuščku...user posted image  raje ne bom razmišljala.

opatija, Flora: vse naj naj user posted image !!! Ene par ljudi, ki jih poznam, imajo roj. dneve v teh dneh in vsi so mi ful super in se dobro zastopimo! zato sklepam, da ste take tudi vidve in bi se dobro razumele user posted image

Sanikaa: user posted image user posted image user posted image  ful vesela sem zate!!!! Si že spila prvi Nescaffe??? Ali kar liter mleka v žilo? user posted image  Ti pa imaš poklic, ki ga jaz ful spoštujem, ampak NIKOLI ne bi mogla tega delati, ker mi je grozno gledati zobe user posted image . Najhujše mi je, ko se mi kdo pritožuje, da ga boli zob in mi reče: "poglej"!!! Meni pa gre kar na bruhanje... in ful imam fobijo, da bom izgubila vse zobe, skoraj vsak dan mislim o tem...

Ayo, upam, da bo boljše, res ti ne privoščim kake bolezni...

aprilčica, mislim, da bo tudi pri meni "padla" tale jogurtova rezina, sploh zato, ker imamo en grelec v pečici pokvarjen in ne morem peči...še "dobro", da je moj električar...kaj že pravijo o kovačevi kobili user posted image ???

rina22, KAKŠNA LEPA PUNCA!!!!! Neverjetno! Reči dragemu, naj pripravi puško, da bo odganjal potencialne zete user posted image !!!

No, tista naša prespana noč je bila žal samo enkratni dogodek...spet se zbuja okoli 3h, jo podojim in noče in noče zaspati od pol-1 ure, potem po po pol ure počitka se pa že mali zbudi user posted image  HB da je že 2 dni dragi prevzel nočno uspavanje, da lahko vsaj malo zakinkam user posted image . Meni čez dan ni problem, samo nočno zbujanje me res ubija. Ko je bil mali star toliko kot ona sedaj, je pa glih začel spati čez noč... kdaj bo ona user posted image ... To vem natančno, ker imam vse zapisano. Ne se čudit (poslovna deformacija, bi lahko rekli), ampak jaz zbiram podatke vsakič pred dojenjem (teža), po dojenju, ura dojenja.... tako da točno vem, koliko pridobijo in lahko primerjam s prvim. Sej vem, čudakinja pač user posted image .

Aja, miska, leeepe slikice..kako lepi so bratci z Nino... in imamo isti slinček!

Zdej pa grem delat opravilo, ki meni gre najbolj na jetra... prat po tleh user posted image .

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.10.2009 9:50:07   
aprilčica07
Jutro punce,

naša bejba je spala 12 ur, vmes sicer jedla, ma takoj nazaj zaspala. Je bla včeraj popoldan ful boga, samo jokala in stokala, očitno jo je fanj matralo. Zdaj je ok, se napravimo in gremo malo ven, vsi trije. Popoldan pa imam spet zobozdravnika, mi je kr slabo, ko pomislim, ampak vem, da mi bo dal injekcijo, ker imam strah in vedno le čakam, kdaj začne bolet. Oh ja....

sams, opatija: jst pa zaenkrat nimam več želje po nosečnosti, kaj vem, mogoče se premislim, ma zaenkrat sta mi dva ščurka več kot zadosti...pa tudi moj je rekel, da je zdaj konec proizvodnje otročkov... Bomo vidli, ker se zarečenega kruha največ poje, pa bom raje modro tiho

Šibamo ven, ker Julijo mineva potrpeljenj tle zraven in je že vsa nervozna in tečkasta.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.10.2009 10:00:07   
hel32
Jutro

Oziroma je že bolj dan, pa smo danes spali kr do 8mihuser posted image user posted image zvečer pa je ob 23 bil koma po kopanjuuser posted image ,popil svojo dozo 180 ml,
star 1 mesec, poje pa za 2 mesečnega dojenčkauser posted image user posted image , priden, zlati moj fant! Zdaj pa spet spi!
Jaz pa mislim, da imam vnetje bezgavk, imam tak občutek, kot da imam knedle v grlu, bom probala se spravit k dohtarju danes, da dobim antibiotike, sem ratala ful neodporna
kr naprej me nekaj matra od poroda dalje.

ja flora, ful so pridni ti naši otročki, pa saj zato, smo se mi odločili, da nadaljujemo z reprodukcijo, imamo vse pogoje, zakaj pa ne.
Za telovadbo, pa komaj čakam da dokončno usposobima fitnes v garaži, ker sem potrebna poštene telovadbe, če ne bom prava bajsikauser posted image ,
najbolj me moti trebuh, ker ga nisem imela nikoli.Pa čestitke za RD!

Aprilčica, si bom sprintala recept, ker se mi ne da pisat, je ful preprost in hiter, pa za vikend morem vedno kaj spešt, ker imama obiske.

Sanikaa,hvala da si srečna zame, jaz pa zate, da vaš fant nima alergije, so mi solza prišle na oči, super, super, uživajteuser posted image user posted image user posted image
Ja sem se pošteno mogla borit za svojo srečo, pa i veliko gdo te sreče ne privošči. Res pa zelo cenim vsak lep trenutek z svojo družino veselim se vsakega novega dne,
zadovoljna sem sama s sabo,vesela da živim.

23tina, res nardi faco tako, da dol padeš in on nebo pil čaja, raje pije samo vodo,rabiš pa 1. malo več časa, da se navadiš na novi ritem, ko pride dojenček, jaz večina tudi kr uspem nardit, skuham, pospravim, operem, zlikam, pa mi Tjaša še kaj pomaga, me prav zanima kako bo, ko bomo imeli še 1 in bosta 2 v plenicah.

opatija, kaj veš, saj nisi tako stara mogoče pa čez nekaj let pride odločitev za novega člana.Pa čestitke za RD!

Eee35, bravo za slončkanje, midva sva to prakticirala sicer samo 1x do zdaj, popoldan, ko je mali zaspal, zvečer sva oba itak preveč utrujena za kako akcijo, jaz pa sploh.

,Ayo sem že v akciji za igralni lokuser posted image user posted image , bo že našel se prostor za njega.

Zdaj pa moram neki narest, me že pes kliče cele pol ure, matr je tečn.
Lepo bodite in ozkoristite vsak lep dan.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.10.2009 10:27:23   
eee35
Mi pa smo spali od 23 do 6! Pol pa še do 8.30. Vesela sem, nekako sem se naspala. Zdaj mali spet drema, ampak sem ga s sesalcem uspavala, to pa nikoli preveč dolgo ne traja. Zvečer pa ga ponavadi ko podojim, dam v košaro, pa malo še jamra, pa se pogovarja sam s sabo, pol zaspi sam, vsak dan ne morem verjet...Včeraj sem po moje zaspala še pred njim.

Ojoj, igralni lok...mi smo nabavili glasbeni vrtiljak akcija je bila v BC, po moje očka ne bo odobrili še igranega loka...Jaz bi ga imela, ampak vprašanje, če ta mali bi se igral noter. Itak noče nikjer ležat, najraje bi verjetno že hodil pa po stenah risaluser posted image

hel: mene tudi največ trebuh matra. In maščoba na bokih. No pa joške, ampak teh zmanjšat ne morem nažalost...Ja, s slončkanjem je težko, zvečer smo tako utrujeni, da komu bi se dalo!user posted image
Danes pa celo juho kuham, prav neverjetno, da mi bo uspelo zraven ta malegauser posted image Evo, ampak ti imaš namesto tečnega otroka tečnega psa!user posted image user posted image , ni nič idealno, vidim!

Punce, zakaj otročiček sme ležat v ležalničku, ne pa v avtosedežu? A je drugače upognjeno ležišče? Sem prav šla gledat avtosedež, pa se mi zdi, da če ga dam na okvir od vozička ni nič drugače, kot če bi bil ležalnik...Verjetno se motim.

aprilčica: drži se pri zobozdravniku! Jaz tudi po moje bom naredila pecivo, njami (tok o velikem trebuhu in riti!!!!)

sams, opatija: a veste kaj, ne vem, ali bi imela še enega otroka, ampak nosečnost res pogrešam, nisem si mislila, da bom, zlasti, ko sem malega že čutila, pa brcal, jaz pa sem ga božala in skakal eselo po trebuščku.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.10.2009 10:29:13   
eee35
Sanikaa: sem pozabila napisat, a sem vesela za vaju, zate, ker si lahko kavico z mlekom privoščišuser posted image , pa da ni nobene alergije, vsaj ni na mleko. Jaz pa sem začela davat v kavo od provamela vaniljiev napitek, pa mi zelopaše kavica s tem, ful je dobra v bistvu!user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?