|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
5.10.2009 8:21:17   
Ayo
Ja Madonca kje se pa vse skrivate? user posted image

Jaz sem pa fasala ful prehlad imam totalno zabasan nos, mojga je pa se danes ponoci nekaj zelodec zagrabil. user posted image
Pa tako lepo bi lahko spala, ker so bili otroci ful pridni user posted image Gabriel je itak bil celo noc priden, Ilaria pa od 22.30 - 4.30 user posted image , potem pa se do 8h.

Drugace sem bila vceraj z Ilario skoraj 6 ur na jezeru, sem se soncila, neverjetno lepo je bilo, mislim da blizu 30°, ljudje so se kopali, ob 4h sta z morja prisla se moja2 fanta, se je se mozek namocil.

Jaz pa vsako jutro ko napravim malo princesko ugotavljam, da imam cisto prevec cunjic. Itak. Imam ogromno stvari od Gabriela, pa darila, pa jaz sem zadnjic nakupila, ker sem zdaj cisto mahnjena na roza in vijolicno (pac od Gabriela imamo bolj fantovske barve).

Zdaj pa pojest in ven na zrak.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.10.2009 9:17:06   
hel32
Jutro

Vidim, da nismo imele nič veljiko časa med vikendom, ma mi imamo kr naprej obiske, odkar imamo našega Lukasa.user posted image
Naš mali princ je imel pa zadnji dve noči proti jutu malo krize, zgleda, da je polna luna, pa malo krčki, pa HB, da je priden in tudi podnevi spi, da se lahko spočijem.
Popije pa zelo veliko zdaj mu delam 165ml vode in 5 meric bebe pa po večini vse popijeuser posted image user posted image , pa se potwem pokaka ko velikiuser posted image user posted image .
Kapljic ad3 mu še nisem začela dajat, bom raje pozimi,zdaj je itak vsaki dan zunaj na sončku.Zdaj neki čara v posteljici in se pogovarja z ovčkouser posted image ,
mama pa ima cel kup perila za zlikat, pa se mi ne dauser posted image . Bom mogla, drugač ne bo nič. Mi smo nekaj bodijev prerastli, pa tiste kapice št. 62 so mu premale,
zgleda, da bo treba počasi v šoping!
Sva po dolgem času spala skupaj, kak je bilo lušno, pa si nisma mogla kaj da ne bi user posted image , me ni nič bolelo, je kr pasalo, po tako dolgem časuuser posted image user posted image .

Opatija, imamo kr mal majn časa, pa saj bo šlo, če imaš tolo pomoči da za tisti mesec odpikaš službene zadeve, pa imaš potem mir.

Aprilčica, malo še, pa bo vaša punca našega prehitela v kg, tudi kr pridno papca in rasteuser posted image , pa meni so pa pozabile dati recept za kapljice, vedno nekaj zamešajo,
saj bo boljš,ne more biti vse enkratnouser posted image

Eee35, upam, da se vaši Aleks pozdravi nahod, mi tudi kr pumpamo nosek vsaki dan, je baje zelo važno da se čisti, ker se tako razvije veliko vnetij, zaradi nečiščenja noseka, , ker dojenčki ne znajo dihat skozi usta, fiziološko imam pa uno iz Leclerca, v ampulah.

Anč user posted image za selitev, nas tudi čaka v naslednjih letih, ko nas bo počasi več, bomo začeli gradit novo hišo zraven te, da bodo vsi otročki imeli svojo sobo, mama večjo kuhinjo, in spalnico, pa da se rešimo teh omar za coteuser posted image !

Evo, me že pes kliče,user posted image je tečen, morem se vstat, ker, drugač bo cela štala.
Ko, bom utegnila pa prilepim nekaj novih slikic, zdaj pa šibam v akcijouser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.10.2009 10:18:41   
aprilčica07
Jutro mame,

kako ste? mi smo imeli pester vikend in je blo pač malo časa za računalnik oziroma RR Smo imeli čez celo soboto obiske, včeraj smo pa mi šli k enim kolegom, ki imajo dvojčke in smo bli tam skoraj cel dan. Je blo ful lušno, samo Jakob je bul zmeden na začetku, ker so bli kr naenkrat trije dojnečki in so bli kr vsi trije Julije. Pol smo mu pa razližili kako in kaj in je blo takoj dobro..... Danes je pa vreme grdo in smo notri, tako, da hitro pokukam kaj je novegauser posted image Pa na občini sem že bla danes, sem nesla karte za uno denarno pomoč, pa glavo sem si oprala, zdaj pa pogruntat kaj skuhat...
opatija: ja, tisto jogurtovo pecivo je tudi meni božansko, hitro se nardi, ni komplicirano, pa še skoraj ga ne moreš zaj... meni ej ful dobro....evo, pa ga bom danes spet nardila... bravo za šoping! glede uspavanja, si predstavljam kako ti je blo... se pa moram jst pohvalit, da počasi nam nekako ratuje, da se ne več uležem zraven Jakoba, pač sedim z tamalo v naročju, mu pojem ali kaj govorim in počasi počasi zaspančka.. no, to nam je ratalo zdaj dvakrat, pač sila razmer smo bli sami in ni blo izbire, ampak mislim, da nam bo počasi uspelo.. pa tudi ponoči se je Jakob zbudil in sem mu povedala, da mora zaspančkat nazaj, ker Julije ne moremo pusti same in tako dalje, pa nam je kr ratalo.. zdaj sem pa vsa ponosna, samo upam, da me ne bo udarlo po glavi...user posted image A so ti tvoji projekti nujni, da moraš prekiniti porodniško? Sicer to ni nič strašnega, ampak vseeno.. Otročkom pa ne bo hudega, bolj je tisti občutek pr tebi, kajne? Jst sem bla uni dan v službi in sem zvedla, da bom mogla it nardit en izpit pred iztekom porodniške, tako, da.... kaj čmo, povsod je neki očitno....user posted image
hel: bravo za akcijo!user posted image user posted image user posted image
ayo: kako je zdravje? je pa Ilaria prava lepotička... user posted image user posted image user posted image kako sta se imela tvoja fanta pr tašči?
eee35: super, da je vaš Aleksander bolši in da ni kaj hujšega z zamašenim noskom..

Grem čekirat kaj delajo otročkji, Julija spančka se mi zdi, Jakob pa gleda risanke... user posted image Pridem še kaj kasneje sem gori..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.10.2009 11:20:35   
23tina
živjo punce!

evo se mi je supelo javit še na teji temi!
moja Lija ima že neverjetnih 5400g in 58 cm.je nadpovprečno velika!poje najmanj 150ml,sam jo moram dat ponavari še nal na prsa da še tam kšnih 30 poje!to je res noro,je pa tko da se jo sliši en kilometer daleč ko požira,in potem je zarad tega treba večkrat umes kupčka podret,mah ni hujšga kot da ji cucelj vzamem se dere kot jesiharuser posted image user posted image user posted image res je neverjetna,patronažna ima že kr ene 20 let delovne dobe pa je rekla da kaj takega še ni vidla!
hranim jo pa zdj na flaško vsak drugi obrak pa na prsih,no odvisn kok mleka nastane.to pa zato ker sem po 10 dnevih ko sva prišle domov dobila 40 vročine in šla v porodnišnco nazaj sm bla en teden notr,zamenal so mi vse skupi 4 antibiotike tazadn je potem prijev,ampak še vedno ne vejo kaj je blo,baje neko vnetje sam ni izvora odkritega!non stop letam okol dohtorjev,zdj mam pa trombocite 636 normoln je pa nekje 300,pa sm dobivala enekcije proti strjevanju krvi pa so šli samo gor!danes upam dobim izvide,da vidim kako je zdj k sm jemala aspirin za rečenje krvi!no uglavnem,pred tem sem mela na litre mleka,potem pa gotovo!zdj se pa s pomočjo tabletk vrača!user posted image

drugače mam pa še eno težavo,ne vem al mi je tamala zamenala dan in noč al kaj jo matra zadnej 5 dni!noče zaspat pred 3 zjutrej,gleda kot zajc!potem spi do 6 in potem spet tam do 10.pa čez dan tud zlo velik spi,sam to ji ne morem preprečit,ker je še pre mjhna da bi jo s čim zamotla.zdj če se ona odloči spat,bo spala!
sj vem da sm po eni strani lohk vesela po eni strani veselauser posted image ,ker eni pa dejansko ne spijo celo noč.joj če bi blo tko jes ne vem kaj bi!

alarem!!!!
UŽIVAJTE!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 629
5.10.2009 11:34:24   
opatija
Ojla mamice!

Ura je šele 11.20, meni pa se zdi, kot da je že cel dan za mano. Najprej cela procedura zrihtat oba piščančka in spravit Nika v vrtec. Je bil spet bolj slabe volje, ker je včeraj prepozno zaspal. Smo bili na Bledu in je popoldne kar 3 ure in pol spal v svojem bivšem vozičku, zvečer pa do 22h ni mogel (kar je dve uri prepozno). Nato sem odbrzela k avtomehaniku, ker se nam je (seveda dva meseca po izteku garancije) pokvaril elektromotor za dvig okna... Sedaj pa moram izkoristiti čas, ker se Jurček zadovoljno igra v igralnem mostu (FUL PRIPOROČAM). Tako je srčkan, ko se smeji igračkam in se gleda v ogledalu, pa vedno večkrat mu uspe z rokico premakniti igračkeuser posted image

Sicer sem spet neprespana in kraljevo bledolična. Danes Jur po hranjenju ni mogel zaspati nazaj, ko pa mu je končno uspelo, me je začel klicati Nik. Ah ja, bo že, mi je bilo vseeno lepo, ko sem imela ob 5h zjutraj v objemu oba moja fantička . Se z možekom kar smejiva, ker se morava prav stegovati, da si dava lahko lubčka, najina spalnica pa je hosteluser posted image

eee35 tudi jaz sem šetkala po H&M in sem bila prav ponosna, ker sem se uspela zadržat in kupit le nujno. Imam namreč kar dovolj oblekic, ki jih bo Jur vsak čas prerasel čeprav so vse št. 62. Če se prav spomnim je Nik nosil te oblekice do 5 meseca. Pišek raste kot konoplja user posted image

Ayo prava punčka je že vaša Ilaria, bi rekla da sta z Jurom približno enako velika. Ali leži na igralnem mostu? Se mi zdi podobna ilustracija kot jo imamo mi. Tudi naš Jurček se tako hvaležno odzove, če ga ogovarjamo, ob njegovem nasmehu pa imam čisto mehke nogeuser posted image

Aprilčica tudi jaz sem v soboto iskala borovnice in če bi jih dobila bi tudi mi spet jedli tvoje pecivo. Me je možek spraševal, kje sem dobila recep, pa se mu rekla, da mi ga je dala Aprilčicauser posted image
Glede dela je malo lažje, ker sem navajena že od prvič. Ker sem samozaposlena in imam stalne naročnike, si ne morem privoščiti, da za eno leto prekinem sodelovanje z njimi, saj bi si našli koga drugega. To bi zame lahko pomenilo, da bi si morala znova iskati delo. Zato za njih nujne projekte raje naredim. Na srečo so zaenkrat zelo uvidevni in so mi dali daljše roke, kar pomeni, da mi bo večino uspelo narediti medtem ko je Nik v vrtcu, ostalo pa bodo pokrpale babice in bo za Nika skoraj neopazno, Jurček se pa itak samo doji, tako si je svojo dozo cartkanja že sam zagarantiraluser posted image

Hel32 če ima tvoj fantiček krčke, raje prosi pediatrinjo naj ti da na začetku kapljice D3 in malo kasneje AD3. So namreč bistveno bolj prijazne otročkom s krči. Meni je pri Niku to svetovala patronažna in se je pediartrinja strinjala, pri Juru pa je pediatrinja to predlagala že sama, ker sem ji povedala da je imel krče že ob prihodu domov.

Drage moje, uživajte na sončku s svojimi sončkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 630
5.10.2009 11:35:12   
eee35
Midva sva danes prvi dan brez očija, za zdaj gre, ker mali spi, vsake tok nekaj pojamra v postelji, pa spi naprej, še podojila sem ga vmes, pa je spet zaspal, kaj se ponavadi res ne zgodi nikoli, razen ponoči. Spala sem danes z njim v sobi, pa je bilo tako - tako, ker se zbujam vsakič, ko zajamra, ampak ni hudega, sem kar naspana.

Ayo: upam, da bo prehlad mnil, mene tudi je matralo, pa je bilo grozno dojiti ta malega, ko mi je z nosa teklo...user posted image

23tina: bravo za malo! Res pridno pije, če je že tako velikauser posted image . Za tebe pa držim pesti, da se boš bolje počutila, sama sem imela vnetje, ampak ni bilo nič hudega, pa veliko manjša vročina in minilo kar hitro.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.10.2009 11:36:48   
23tina
user posted image user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.10.2009 11:37:05   
23tina
user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.10.2009 12:32:19   
eee35
opatija: jaz sem se tudi komaj zadržala v H&M, en pajacek takšen topel siv so imeli, pa ni bilo številke, ker bi ga sigurno pobasalauser posted image . Drugače sem vzela samo ene copatke tople, če hodimo s kengurujčkom jih rabi. Nosi pa št.62, ampak se mi zdi, da tudi bo kmalu večjo rabil. Nočem pa kupovat preveč, ker bom verjetno spet nekaj dobila od kolegice. Pol je tega preveč, pa polovica v omari leži. Čeprav ga probam zdaj oblačit v vse po vrsti, ker mi je škoda, tako so lepe cunjiceuser posted image

Ayo: jaz ti zavidam teh roza oblekc, edino kaj mi je žal - da mojega ne bom mogla tako oblačit, vseeno za punčke so tako lepa oblačilca!

Punce, meni moj Aleks tako diši, da bi ga kar pojedla!user posted image , ti dojenčki imajo takšen vonj, da dol padeš, samo ga skoz lupčkamuser posted image , čist je sladek, pa res, ko se ti smejčkajo, se ti zmeša!

Lumpek še spi...Sama ne vem, kaj naj še delam, hel, tebi je preveč sladko, če ti ta mali tako spiuser posted image , kot moj danes!!!
Glede kapljic imamo D3, pa ni krize. Do zdaj je dobival 1 kapljico, zdravnica pa je rekla, naj po kakšnem tednu dajeva 2, midva sva dalje čakala. Dajem pa mu vitamin v čaj, ne po žlički, upam, da pride to kam dalje kot v usta, pljuva kot user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil eee35 -- 5.10.2009 12:33:11 >

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.10.2009 17:56:47   
*anč*
ayo in 23tina  lepe slikice! so to že orng punce user posted image tele naše 5 kilašice.

mi trije smo še sami, tata še dela. smo bli zunaj, zdej se pa vsi 3je najedli. ta teden morm bit 3 dni na faxu od 9ih do 12ih, mi je kr grozno, ker se tale moja pika bolj pogosto doji. no, sej, če je zunaj zdrži tudi čez 3 ure, drugače ni teorije.

lep dan še naprej!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.10.2009 20:10:06   
sams
ojla drage moje,
ayo, se mi zdi, da ima Ilaria malo bolj okrogla lička user posted image  kot zadnjič... Ful glup odnos so imeli do tebe v službi, meni bi šlo  na jok. Jaz sem bila ful užaljena že zato, ker mi noben ni čestital po e-mailu iz službe (razen tistih ta bližjih)...nesramneži

23tina, boga ti, res nimaš sreče. Najprej krvavitev, potem okužba.... ampak je bejba že res konkretna, bravo!

anč, super, da si nazaj med nami! user posted image

ooo, eee35, vaš Pujsek pa se poboljšuje izgleda user posted image

opatija, tebe pa je vedno užitek brati, ker izgledaš prav ena super nežna dušica user posted image

Pri nas pa nič kaj takega. Akcija, krčki so še vedno na sporedu. V noči na nedeljo je prespala celo noč, kar nisem mogla verjeti in sem upala, da se bo to včeraj ponovilo. Pa se žal ni user posted image  in sem bila fuuuul razočarana ponoči. Bomo videli, kaj bo danes. Nič, grem malo gledat CSI. Pa-pa

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.10.2009 20:29:04   
Ayo
Ko ste ravno o tortah, evo jaz sem tudi med vikendom naredila tiramisu in se se danes z njim basem user posted image imam pa se v planu torto iz hrusk in cokolade, moj je zadnjic kupil malo prevec hrusk, pa de se porabijo user posted image

Drugace pa jaz nisem nic bolje z mojim nosom in imam obcutek, da se me lotevajo sinusi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilcica, user posted image za Jakoba in spanje, jaz tudi upam, da nam enkrat uspe tako, da ga pustimo samega v sobi in da zaspi brez nase prisotnosti.

No, jaz imam zdaj une kapljice (vitamin D) iz Italije, evo skatlo imam pred sabo, se imenujejo Dibase 10.000.
Drugace pa smo tudi iz Italije dobili proti krckom ene take cevkice, ki jih porines v vritko, da gre ven zrak (beri da prdi). ne vem kako zdej to v slovenscino prevest, mogoce mi primorke lahko pomagate, v italijanscinije "sonda" user posted image user posted image
No smo vceraj sprobali in je slo kar nekaj ven in mislim, da je Ilarii pomagalo. user posted image

Opatija, ja slika je na igralnem tepihu/loku user posted image

23tina lepe slikce!!

Drugace pa jaz spet prihajam v Slo, 16. pridemo v Ljza 1 teden user posted image user posted image user posted image Tako da Ljubljancanke (in se katera) se lahko (spet) zmenimo za srecanje user posted image

Grem dat spat otroke.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.10.2009 21:16:06   
Ayo
sams user posted image za prespano noc, pa ceprav je bila samo ena user posted image ce bi prespali vec noci zaporedno, bi se mamice razvadile; tako smo pa natrenirane ustajat user posted image user posted image user posted image
Drugace pa dej probaj s tisto "sondo" za krcke, po moje ful pomaga user posted image

ja v moji sluzbi, v mojem oddelku so ful cudni, sploh pa sef (pa se moj sosed je in imam z zeno ful dober odnos!). Men tud ni noben poslal ne sms-ja ne emaila, ceprav sem jaz vsem javila novicko. Je pa sicer potem cez kaksne 14 dni prisel bon za Chiccota kot cestitka in darilo. user posted image

Joj punce mene matra ta prehlad/sinusi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 638
5.10.2009 21:47:18   
eee35
Ayo: Nujno javi, ko boste v Lj, če boš imela kaj časa, lahko se zmenimo - da pridete k nam na obisk ali gremo na kakšen sprehodek, kavico itduser posted image
Upam, da boš kmalu bolje, ti prehladi je eno veli ko sra...nje, pa odkod to, če tako lepo vreme pojma nimam. Glede sonde sem čist lepo razumela, v poljščini je tudi sondauser posted image

sams: fajn, da ste se eno noč naspali, jaz bi tudi...Drugače pa bi si želela več takšnih dni, kot današnji, sem bila res lepo sproščena cel dan. Zdaj mali malo nagaja, ne vem ali so krčki ali preprosto je malo tečen. upam, da to drugo, ker bi rada danes normalno spala.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.10.2009 21:57:34   
Flora2
Punce dober večer,
ne vem zakaj se več ne spravim za škatlo pa kaj napišem, ampak enostavno ni časa, dokler bo tole lepo vreme še trajalo ga izkoristim maksimalno in smo res veliko zunaj, zvečer pa ni časa.
Vidim, da vsi naši otročki lepo napredujejo, se redijo, pogovarjajo in so sploh super, res je tako kot pravi Ayo, da je skrbeti za lastnega otroka nekaj najlepšega .
Naša Daša je stara že 2 meseca in 5dni, ne dojemam čisto dobro kako čas beži, je pa vsak dan bolj zanimiv, goflja že kot babnica mora, smeji se na vsa usta in je tako lušna ko spušča glasove. Spanje od 20.30 pa tudi do 5.30 pa tja do 9.30 in sem prav srečna, ker se res naspim.

Naj se pa pohvalim, da je Daša na internetu. http://www.iana.si/content.php?idm=56,
smo šli poslušat predavanje pa je predavateljica pokazala par prijemov še nama in je bila mala prav zadovoljna.

Ayo kakšna luškana pupa je tale vaša Ilaria pa velika, pravi cuker je.
Če sem prav prebrala prideš v Lj., pa dajmo že organizirat kakšno srečanje, a je še katera za??

Tina tvoja babnica je pa res velika velika, pa luškana. Koliko je pa vagala ko se je rodila?
Ti imaš pa res smolo z zdravjem, upam da si sedaj že bolje in da se ti mleko v celoti povrne. 

Sams vidim da napredujete s spanjem, pa tudi če samo za eno noč počasi bo sigurno teh noči vedno več, držim pesti da kmalu.

Opatija tile podloge z mostički in igračkami so res super, naši se tudi dogaja ko je spodaj, brca in krili z rokami da je veselica. Glede nakupov po H&M-u in drugje pa raje ne bi, ker se ne morem zadržat, sploh ne hodim več, ker imamo cunjic čez glavo pa vseeno bi ji kupovala, groza kaj šele bo.

Aprilčica
, vidim da hvalijo tvoje recepte, nek jogurtov biskvit ste omenjale, a se še da dobit ta recept, za sladko sem vedno v akciji. Pa bravo za tvoje dva sončka, da sta tako pridna.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.10.2009 22:33:58   
rina22
Pozdravljene, mamiceuser posted image

Nisem vas brala nazaj, ker ni veliko časa ob user posted image , bi se pa vam vseeno pridružila v debati, če smem??

PDP sem imela 23. 7., vendar se je moja punčka odločila, da hoče biti avgustovka in se je rodila točno 14 dni pozneje, 6. 8. Ja, jutri bo stara "že" dva meseca. Kako čas beži.. Se mi zdi, kot da bi včeraj rodila, po drugi strani pa se mi zdi, da imava najino punčko že cel čas. Kot da čas pred njo sploh ne bi obsajaluser posted image
Ne vem, če imate kak seznam, dam rade volje podatke user posted image

Sem pa zasledila lepe slikice od 23tineuser posted image user posted image user posted image Krasna punčkauser posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.10.2009 6:34:02   
aprilčica07
Dobro jutro,

danes sem pa malo bolj zgodnja...Julija je že pokonci, smo lih pojedle, Jakob še spi, moj se pa opdravlja delat... Jst pa kavo pijem.

ayo: lepotička lepotička je vaša pupa.... pa kolko laskic ima, naši so že skoraj vse odpadle in je taka smešna pleška...
23tina: madonca, je velika Lija, prava babnicauser posted image upam, da bo tvoje zdravje kmalu bolše... te zadeve res niso fanj, ko niti ne veš kaj ti v bistvu je.... ma v glavnem upam, da se kmalu poštimate..user posted image user posted image
flora: bom prebrskala in ti pošljem recept, magari na zs.... dnevi so zdaj res lepi in je škoda bit notri se popolnoma strinjam s tabo... mi smo tudi dosti zunaj, sploh zaradi Jakoba da se zdivja, ker notri ga ni za zadržat..
ayo, sams: mene bi tudi užalilo, da mi ne bi čestitali, no, pr nas vedno pošljejo telegram, tako, da bravo za mojo službo, no, tiste ožje sodelavka pa so itak poslale čestitko še posebej...
sams: bravo za celo noč! saj bo kmalu bolše, boš vidla in boste lepše in mirnejše spali...
eee35: jst tudi bolše, da ne grem v trgovine, kjer imajo cote za male, ker bi kr zapravljala, pa mi ni treba, ker imamo itak ful cunj, ma kaj ko je tako lepo...
rina: dobrodošla tle gori!
opatija: če si samozaposlena pa itak se nimaš kaj hecat z poslmo in je prav, da poštimaš svoje naročnike.

Julija ima pa nek ubitačen ritem spanja, spi vsak drug dan skoraj cel dan in celo noč, naslednji dan je pa budna od kadar vstane do večera. Danes bi načeloma mogla spat, bomo vidli kaj si bo madam umislila. Drgači je pa kr pridna, edino malo jo krčki zgleda matrajo, ma ni še panike. Niti kapljic nisem šla kupit, še.... Bomo vidli kako bo naprej.
sem se pa naročila drug teden na masažo in že komaj čakam, da mi malo ta hrbet poštimajo. Me boli vedno bolj, pa vse kosti in sklepi, in glavobole imam nonstop, mi pritisk spet nagaja, ma bo bolše, enkrat.

Pridem še kaj nazaj. Mislim,da je madam napolnila plenico, pa lih previta je, grrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.10.2009 6:51:56   
aprilčica07
flora: sem ti poslala recept na zs:):)

Neposredna povezava do sporočila: 643
6.10.2009 7:07:10   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Julija ima pa nek ubitačen ritem spanja, spi vsak drug dan skoraj cel dan in celo noč, naslednji dan je pa budna od kadar vstane do večera. Danes bi načeloma mogla spat, bomo vidli kaj si bo madam umislila. Drgači je pa kr pridna, edino malo jo krčki zgleda matrajo, ma ni še panike. Niti kapljic nisem šla kupit, še.... Bomo vidli kako bo naprej.

Tudi Timeja je imela tk ritem še pred dobrim tednom nazaj. Sedaj je pa večinoma skozi dan budna, zaspi maličko za kakšnih 15-20 min na dan. Zvečer pa zaspi okrog 21h, 22h, pa spi do 4h, 5h, se naje, potem pa še spi do 8h, 9h. Odvisno od dnevauser posted image Upam, da bo tako tudi ostalouser posted image user posted image

Proti krčem sem jaz kupila vetrovne kapljice. Ima pa še krče, samo ne več tako močnih. Zdaj jo bolj muči to, da ne more prav kakati, odkar mora piti Aptamil AR- to je še hujeuser posted image user posted image

Danes pa imamo 2 mesecauser posted image user posted image

Lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 644
6.10.2009 7:11:17   
rina22
To pa je nekaj slikic moje punčke user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.10.2009 8:35:48   
eee35
rina22: Kako lep otročičekuser posted image , pa kravice pase super, moram jaz malo več dajat na trebušček našega lenuharja, da več glavico dviguje.

aprilčica: daj no ta recept še meniuser posted image , saj sem ga imela, ampak Bog ve, kam sem ga nalimala, ne najdem.

flora: fajn to predavanje o masaži, škoda, da nisem vedla, bi šla z Aleksandrom. Pa vidim, da imajo neke cunje za ta maleuser posted image evo - saj sem čist nora, nobenih cuuuunj!!!!user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 646
6.10.2009 8:41:10   
aprilčica07
eee35: sem ti poslala zs:):):)user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 647
6.10.2009 8:56:11   
hel32
Dobro jutro

Rina22 pozdravljena med nami, pa saj tudi mi smo mislili, da bomo avgustovčki, pa smo septemberčki, pa vseeno tuki ostajam, sem že od vsega začetka,
lušno pupo imaš!
Vse že imate doma te igralne loke, mislim, da bomo tudi mi počasi mogli nabavit kaj takega, za nešega princa, pa imamo tolk malo placa v bajti, da ne vem, kam bomo vso kramo zdevali!
Se moram pohvalit, da mi je uspelo včeraj do zobozdravnika prit, da si končno porihtam zobe, ker imam kr 2 luknji in me čaka orng popravljanje, da bom kot novauser posted image user posted image
Mi pa za enkrat ne bomo nič pekli peciva več tako pogosto, ker morava oba nekaj kg zgubit, bomo bolj dietno kuhali in telovadili. Namen imam začeti resno telivadit
upam da se to tudi zgodi, ker moj trebuh je še ogromen, dojim ne, čišče pa tudi več nimam, tk, da lahko začnem!

Mi še kr spimo celo nočuser posted image user posted image user posted image za Lukasa, tk da se dobro naspim ponoči in imam potem več energije za akcijo čez dan!
Lukas zdaj popije okrog 170 ml bebe na obrok, in ne več tako požrešno pije, pa mi je dr. rekla da naj mu ponudim čaj, ampak on čaja noče, nardi tako faco, kot bi mu dala drek v usta, pa pravijo, da nimam okusa dojenček, pa ja dauser posted image user posted image .
Zgleda, da bomo kapljice dali kr na žličko.

Aprilčica, HB da ponoči spi, čez dan še nekako gre zdržat, saj Lukas tudi vedno majn spi podnevi, ampak ni tečen, se sam zamoti in raziskuje okolico z očkami, spuša glasove
in se jim čudi.

Ayo, škoda da smo predaleč od LJ. drugač bi tudi mi prišli na srečanje, pa drugič. Mene tudi bezgavke nekaj bolijo, se bom danes spokala k zdravniku, ker noče minit samo od sebe, zgleda da je pretoplo mi pa neodporne. Tudi jaz sem prav posebej vesela da lahko skrbim za svoje otočke, in da vidim, da sem sposobna,to je moja največja sreče in da me partner spoštujeuser posted image user posted image user posted image
Sen rekla; če bomo imeli tako lepo, kot se imamo zdaj, pa da bova imela še kakega sončka, bo moje življenje kot v raju!

Eee35, ja, naš tudi tako diši, da ga kr naprej lupčkam in žulim in muckam, taki angelček je da bi ga kr pojedla.

Morem nehat, da še kaj nardim, delo kliče!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.10.2009 8:56:17   
Drnula
O kake očke ima Timeja user posted image Prav fajn je pogledat slikce. In Ilarija zgleda prav velika pupa.

Jaz sem bolj malo na spletu, po par dni sploh ne vklopim računalnika. Večinoma skoz kam letamo. Da sem res doma sem nekje dva dni v tednu pa še takrat laufamo ven po vasi. Tud zdaj bom odpravila Neco in gasa. Menda to ustreza tako meni kot Neci, da sva skoz v pogonu. Drugo kar je, živimo v vasi oddaljeni od večjega kraja in mojega domačega kraja in kamor hočmo it se je treba vsest v auto. Doma pa potem vse stoji in nič ne naredim razen da skuham kosilo in pometem po tleh user posted image .... in potem še vse zmečem v pomivalca. Pranje perila skoz trpi, še bolj pa likanje...

eee - upam, da Aleksandra čimprej mine prehlad, čeprav je pri dojenčkih običajno da se vleče prek 10 dni. Ja, pupice pomagajo, si ne moreš mislit kje imajo ves ta smrelj spravljenuser posted image

ayo - a ti imaš pa s hruškami opravka? Jaz sem se končno losala češp. Mi jih je prinesla bivša Necina varuška in smo jedli češpov štrudelj, pa češpovo pito, pa češpove cmoke ... imam jih še poln zmrzovalnik in še za eno pito čakajo zmrznjene. Zadnjič ponoči dojim in me preleti, da si napisala, da si prekolesarila 30km ... pravzaprav sem se spomnila da si imela tud ti CR. Ti je šlo ok, nič bolečin? Ker jaz sem tako brez kondicije, da se je za zjokat. Tako je bilo tud prvič in me blazno moti in bi rada začela mal bolj aktivno na tem in razmišlam kaj naj se spravim in kdaj itd itd ... potem se spomnim tebe in tvojega bicikla. Jaz mislim, da se bom spravla bolj v hojo, kar s Hano v slingu (men je sling zakon) in potem načrtujem, da bom začela laufat. To mi je bil vedno najbolj blesav šport ... zdaj pa ... lahko počnem kadarkoli, sam skoz vrata moram it in je. Mi pa manjka nekaj.

Zdaj par dni smo bili spet brez krčkovuser posted image user posted image user posted image Mal sem se bala AD3 ker nekatere pravijo, da naredijo slabo. Pa jih dajem Hani zvečer, ko je že napol k komi, na dudko in potem itak spi dalje. Mislim, da tud če bi jo zvijalo po njih jo na ta način najmanj lahko ali pa sploh ne.
Uživajte, me3 se zdaj uštimamo in gremo na špancir in user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 649
6.10.2009 9:02:26   
simonalokar
hoj

ja danes smo stare 2 meseca kako gre čas naprej. končno sem dobila odločbo za otoški doodatek. naša misica se zdajle igra in mami lahk mal poklepeta. nč nisem brala za nazaj ker ni časa mi ves čas vzame.

spet sem začela krvavet in sem poklicala in to je po injekcijah.

krst je uspel nč ni jokala ne bo pevkauser posted image user posted image . poroka je bila tudi super do 11 je zdržala smo bili pridni. juti pa imamo sistematski pregled. bomo videli kako bo.user posted image user posted image   kuk smo se zredili no papa

kličeme

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?