hel32
|
Jutro Vidim, da nismo imele nič veljiko časa med vikendom, ma mi imamo kr naprej obiske, odkar imamo našega Lukasa. Naš mali princ je imel pa zadnji dve noči proti jutu malo krize, zgleda, da je polna luna, pa malo krčki, pa HB, da je priden in tudi podnevi spi, da se lahko spočijem. Popije pa zelo veliko zdaj mu delam 165ml vode in 5 meric bebe pa po večini vse popije , pa se potwem pokaka ko veliki . Kapljic ad3 mu še nisem začela dajat, bom raje pozimi,zdaj je itak vsaki dan zunaj na sončku.Zdaj neki čara v posteljici in se pogovarja z ovčko , mama pa ima cel kup perila za zlikat, pa se mi ne da . Bom mogla, drugač ne bo nič. Mi smo nekaj bodijev prerastli, pa tiste kapice št. 62 so mu premale, zgleda, da bo treba počasi v šoping! Sva po dolgem času spala skupaj, kak je bilo lušno, pa si nisma mogla kaj da ne bi , me ni nič bolelo, je kr pasalo, po tako dolgem času . Opatija, imamo kr mal majn časa, pa saj bo šlo, če imaš tolo pomoči da za tisti mesec odpikaš službene zadeve, pa imaš potem mir. Aprilčica, malo še, pa bo vaša punca našega prehitela v kg, tudi kr pridno papca in raste , pa meni so pa pozabile dati recept za kapljice, vedno nekaj zamešajo, saj bo boljš,ne more biti vse enkratno Eee35, upam, da se vaši Aleks pozdravi nahod, mi tudi kr pumpamo nosek vsaki dan, je baje zelo važno da se čisti, ker se tako razvije veliko vnetij, zaradi nečiščenja noseka, , ker dojenčki ne znajo dihat skozi usta, fiziološko imam pa uno iz Leclerca, v ampulah. Anč za selitev, nas tudi čaka v naslednjih letih, ko nas bo počasi več, bomo začeli gradit novo hišo zraven te, da bodo vsi otročki imeli svojo sobo, mama večjo kuhinjo, in spalnico, pa da se rešimo teh omar za cote ! Evo, me že pes kliče, je tečen, morem se vstat, ker, drugač bo cela štala. Ko, bom utegnila pa prilepim nekaj novih slikic, zdaj pa šibam v akcijo