|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
7.10.2009 10:56:49   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: sams

IZVIRNO SPOROČILO: opatija

Izvedela sem, da sta dve kolegici noseči in me je kar zvilo. Moj pravi, da je sedaj konec, jaz pa na to sploh ne morem pomisliti. Zaenkrat si ful želim biti še enkrat noseča, pa porod in prihod takšne lušne štručkeuser posted image

Draga opatija, kot da bi brala sebe!!! Tudi jaz sem izvedela za nosečnost prijateljice, me je zvilo, čeprav ji fuuul privoščim in se veselim kot da bi jaz bila noseča (je moja prva prijateljica iz otroštva)...ampak moj pravi, da je trgovina zaprta user posted image . Jaz si ne predstavljam, da nikoli več ne bom čutila brcik v trebuščku...user posted image  raje ne bom razmišljala.

Evo se jaz se pofockam user posted image user posted image user posted image
Jaz bi takoj se eno tako zabico cez ene 3 leta na primer. Samo mojmu sploh ne smem omenit, kar zelen rata, no way. Ceprav jaz mu zmeraj recem naj bo tiho, ker kaj pa on ve cez 3, 4 leta, mogoce bo pa takrat imel zeljo. Je tud vedno govoril, da se ne bo NIKOLI porocil, potem ko sem se jaz s tem ze sprijaznila, me je pa zasnubil user posted image
Zadnjic smo mel akcijo, pa nisva mela vec kondomov, pa ni blo pol nic, je moj zeeeelooooo previden, tako da ga bom tudi tezko okrog prinesla user posted image user posted image user posted image

Hel32, ja pri nas smo tudi ravnokar narocili en tak sotorocek in kuhinjo za Gabriela, nase malo stanovanje je postala ena sama igralnica, sploh ne mormo vec hodit, groza user posted image user posted image user posted image
Ampak bomo ze, cez 1 leto nas caka nova in veeeeeeeliiikaaaa hiska user posted image

Drugace sem pa jaz danes boljse user posted image pa tudi spala sem se kar v redu. Otroci (spet) pridni cez noc, pa sem se ocitno jaz zaradi tega veckrat obracala in premetavala, ker nisem navajena. Seveda sem obvezno spet potegnila zjutraj do 10h in spet zavozila 1/2 dneva.

Aprilcica, drzi se pri zobarju!! user posted image

Sibava midve zdaj ven na en giro in kavico! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.10.2009 11:11:15   
eee35
ayo: jaz sem čist pozabila, naslednji teden prideta moja starša, pa pojma nimam, kako bom s časom, vseeno pa sporoči, ko boste tukaj, oki?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.10.2009 11:55:43   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Rina dobrodošla...kakšno lepotičko imaš!!! Čeprav sta z mojim Leotom (ki je rojen 15 dni pred PDP) 3 dni razlike se vidi da je tvoja pupika bolj zrela in močnauser posted image user posted image

Nič se ne sekiraj, tudi Leo bi zrasel in bo močanuser posted image Timeja je pa bila rojena 14 dni po PDP-ju. Koliko je imel pa porodne teže? Glavno, da se naši user posted image lepo razvijajo. Mi je pa včeraj P rekla na pregledu, da preveč pojeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

miska: ful hitro imaš pregled kolkov, mi šele novembra, dos imam že teh povijalnih plenic, priznam, da vsake tok časa ga pustim brez, zlasti, ko ima kolike, se mi zdi, da takrat prav sovraži biti tesno povit, najraje brca z nogicami naokrog.

Jaz sem rodila 6. 8., pa imam tudi že ta mesec kontrolo (30. 10.), pa je imela HB oba kolka 1auser posted image user posted image

rina22, KAKŠNA LEPA PUNCA!!!!! Neverjetno! Reči dragemu, naj pripravi puško, da bo odganjal potencialne zete !!!

Ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš, ko sem mu povedala, da bo punčka, je rekel: ojoj, kaj če dobim takega zeta, kot sem jaz? Ga takoj naženem! user posted image user posted image Sem mu pa rekla :Vse se vrača, vse se plača user posted image Hehhehehe

Bi še z veseljem kaj pokomentirala, pa moram šibat, mala navira alarmuser posted image
Res sem vesela, da ste me tako lepo sprejele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.10.2009 12:45:09   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

ayo: jaz sem čist pozabila, naslednji teden prideta moja starša, pa pojma nimam, kako bom s časom, vseeno pa sporoči, ko boste tukaj, oki?

saj jaz bom v lj sele cez 2 tedna...

Midve sva nazaj sprehoda iiiiiiii je bilo lepo, imamo krasen soncek user posted image user posted image user posted image

zdaj pa malo potelovadit, gabriel pancka, potem pa kosilo user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.10.2009 13:21:59   
23tina
opatija,flora-vse naj naj ob vajinih rojstnih dnevih.user posted image user posted image lepo praznujta

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.10.2009 14:19:15   
Drnula
Me smo bile danes na obisku pri še eni Hani, ki je bila cimra v porodnišnici. Kako sta si različni z našo Hano. Kot bi bila naša vsaj en mesec starejša. Toliko je bolj polna, krepka, prava bimba nasproti tako nežnemu in drobnemu bitjecu druge Hane.

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: opatija

Izvedela sem, da sta dve kolegici noseči in me je kar zvilo. Moj pravi, da je sedaj konec, jaz pa na to sploh ne morem pomisliti. Zaenkrat si ful želim biti še enkrat noseča, pa porod in prihod takšne lušne štručke

Draga opatija, kot da bi brala sebe!!! Tudi jaz sem izvedela za nosečnost prijateljice, me je zvilo, čeprav ji fuuul privoščim in se veselim kot da bi jaz bila noseča (je moja prva prijateljica iz otroštva)...ampak moj pravi, da je trgovina zaprta . Jaz si ne predstavljam, da nikoli več ne bom čutila brcik v trebuščku...  raje ne bom razmišljala.

Evo se jaz se pofockam
Jaz bi takoj se eno tako zabico cez ene 3 leta na primer ...

he - he
Jaz sem tud zvedela za nosečnost svoje najboljše prijateljice in sem bila ful vesela user posted image user posted image user posted image
Pri nas tud računamo na še enga, s tem da je pri nas oči še bolj zagnan kot jaz. Sploh nikoli še ni pomislil, da ne bi imela vsaj treh user posted image Jaz sem sicer zelo za, po drugi strani pa se mi zdi, da bom kar skoz v otrokih in bi rada čim prej ... da ostane potem še kaj časa ko bom še zadost 'mlada' za druge norosti, ki si jih še želim doživeti in predvsem potovati tako kot sva pred otroki.

miška - sem včeraj odgovarjala pa me je vrglo ven user posted image in nisem imela živcev za še 1x. Sem htela napisat da OK - sploh ni problema, te bom vesela pa ob kaki drugi priliki!

Ajej ! Neca že 1,5 ure žlobudra v sobi namesto, da bi spala in zadnje pol ure neprestano kliče mami, mami, mami, mami, v vseh možnih spakedranščinah ki si jih zmore zmislit user posted image user posted image user posted image zgleda, da bomo danes brez spanca. Jo grem kar iskat, ker drugače se mi bo skisalo od te mami, mami, mami ...

Flora & Opatija vse najboljše !!! Vidim da smo letniki

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.10.2009 14:48:39   
Anonimen
ja....glede naslednjega oreocka....jao...mene je tudi groza, da se je verjetno koncalo. nikoli vec ne bom imela nosecniskega trebisckauser posted image ....pa obcutila pricakovanja, pa nikol vec ne bom imela dojencka stareha 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
zakaj?
vceraj sem mojemu tako malo na hec omenila,ce bi imeli cez kaki 2-3 leta se enega, da niniki ne bo dolgcas, ker sta fanta tolko starejsa od nje....
njegov odgovor: kaj, imas kak štrik viška?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
7.10.2009 15:26:10   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Pri nas tud računamo na še enga, s tem da je pri nas oči še bolj zagnan kot jaz. Sploh nikoli še ni pomislil, da ne bi imela vsaj treh user posted image Jaz sem sicer zelo za, po drugi strani pa se mi zdi, da bom kar skoz v otrokih in bi rada čim prej ... da ostane potem še kaj časa ko bom še zadost 'mlada' za druge norosti, ki si jih še želim doživeti in predvsem potovati tako kot sva pred otroki.

Drnula, pa tebe ni nic strah 3. CR?
Jaz sem prej pozabila napisat, da ce se pri nas slucajno zgodi cudez in smo v tretje noseci...mene je 3. CR fuuuuuuul strah!! user posted image user posted image

Grem ker je mala sitna...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.10.2009 17:08:39   
Drnula
ayo - ne, nič posebej me ni strah. Poznam jih s 3x carskim in v P so mi rekli, da ni problem, G mi je rekla, da ima pacientke tudi s 4CR in še Pušenjaka sem nekaj spraševala in je rekel da sploh ni problem, pa da naj le počakam 1 leto od 2.cr. Me je pa G opozorila, da običajno pri 3.CR delajo sterilizacijo in se je potrebno o tem v naprej pogovoriti. Sicer mi je strašno čudno ampak, ko pride čas za to se bomo tud o tem pogovarjali.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.10.2009 19:20:27   
Sanikaa
http://www.youtube.com/watch?v=AGViouBPNIU&feature=player_embedded#

Da boste vidle kaj nas vse čakauser posted image
Bom kratka: LEO JE DANES PRAVI TEČKO!!
Moram šibat...ALARMuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.10.2009 21:38:10   
Flora2
Dober večer,
tako, mala spi, obiski so mimo jaz pa utrujena za dol past...zdaj mi je pa dragi obljubil masažo podplatovuser posted image .Danes dopoldan se mi zdi da sem po Volčjem potoku naredila sigurno 10 km ali več, tam je res pravi užitek se sprehajat, blažen mir, nikjer avtomobilov in hrupa, še jutri izkoristim potem bo pa počasi konec, ker se bo vreme baje skisalouser posted image , tako da Ayo upam da ko prideš da bo še vreme za sprehod po Arboretumu, bi se lahko tam dobile imajo noro dobro kavo. Načelom pa upam da se nam uspe na kavi dobiti.

Hvala lepa vsem za čestitkeuser posted image .

Sams, bi bilo fajn da se spoznamo, pa mislim, da ni bojazni da se ne bi ujeleuser posted image .

Drnula takega letnika ne delajo več, neuser posted image , smo kot vino -  iz leta v leto boljšeuser posted image user posted image user posted image .

Vidim, da debatirate o nadaljnjem naraščaju, jaz prav komaj čakam, da bom enkrat spet user posted image , se mi zdi da me je kar mal obsedlo vse tole, sem omenila da bi imela tri pa me user posted image gleda kot da bi mu v vesoljščini govorila, bomo videli. Pa včeraj sem izvedela, da je sestrična nosečauser posted image , to bo še veselo.

Toliko za enkrat grem da si moj dečko prej ne premisli.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 686
7.10.2009 21:46:14   
*anč*
helou punce!

moji 3je spijo, jst grem še pod tuš pa se jim pridružim. smo pa kr na bizi, ker moj velik dela, jst mam pa vsak dan fax in me ni kake 3-4 ure. sm si glih mleko spumpala, da bo mela mala za obrok, ko me jutri ne bo. poleg vsega je pa še moja mami zbolela in gre mala jutri k moji teti, upam, da ne bo problemov. mi jo je pa kr grozno puščat, tut, če je za 3 urice, sam bom res probala zgurat to leto, upam, da mi rata, ker drugače padem v bolonca. za prakso sem se menla, da me razpišejo čimkasneje, da bo moja pikica že večja.

sanikaa  super, da leo nima alergije. bi ga pa jst na tvojem mestu še enkrat testirala, ko bo malo večji, ker so včasih pri tako malih testi nezanesljivi. nažalost govorim iz izkušenj ... je bil tristan pri 2 mesecih negativen, pri enem letu se je pa pokazalo, da ima alergijo na jajca in arašide user posted image . upam, da pri vas ne bo tako!

rina  res je cuker tale vaša punčka!! kako velike učke ima user posted image .

nimam časa, da bi vse prebrala in pokomentirala, vas pa lepo pozdravljam !

lahko noč avgustovke! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.10.2009 8:15:55   
aprilčica07
Jutro,

jst pa imam za sabo slabo noč. Ne zaradi otrok, ampak zaradi zoba, me boli ko hudič. Mi je rekel dr, da bo bolelo, ma nisem mislila, da bo tako... Je vse razdraženo in razboljeno in boli. Pa mi nič ne pomaga in sem zdaj kot polit cucek. Je rekel,d a dva do tri dni boli, pol pa ne sme več. Upam, da bo zob obstal in se bo ta terapija obnesla, ker drgači mi ga bojo izrili. Tega si pa ne želim.

anč: vsaka ti čast, da zraven dveh malih otročkov, selitve in vsega kar zraven spada, guraš še faks.user posted image user posted image
ayo, drnula: moja koelgica je imela tri carske, pa ni blo nobenih težavic. Mali ima zdaj 7 mesecev, punci sta malo večji in je šlo vse lepo skozi. Ji pa niso nardili sterilizacije ko je tretjič rodila. Kaj vem, mogoče je praaksa od porodnišnice do porodnišnice drgačna.
flora: je bla masaža podplatov uspešna?user posted image user posted image Jst semt udi kmalu ko smo dobili Jakoba začela, da bi imeli še enga, kmalu. Pa sem se pol premislila, pol je moj hotel, pa jst nisem bla za. No, pa sva se končnoo dogovorila za termin, ki je obema ustrezal in HB sem kmalu zanosila. Če bi bla mlajša bi verjetno še malo počakala, ma ker sva obe že fejst čez 30, sva se kr odločila in na hitro nardila še Julijo.user posted image In nam je prav lepo!
hel: meni se zdi, da boš ti kmalu spet nosečkauser posted image user posted image
rina: tle smo same fanj babe in ni nikoli težav, če se nam pridruži kašna nova klepetulja. In vaša Timeja je res pravi cukr.

Grem, moram kaj vzet za zob, ker drgači bom znorela. Pridem nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.10.2009 8:21:43   
eee35
ojoj, aprilčica boga, jaz prav čutim to bolečino...jaz sem enkrat imela eno super zadevo, neki gel, ki si ga mazal po dlesni, pa je delal protbolečinsko, kot bi malo zamrznil tam, kje boli, boljše od tablet sigurno.

Drugače sem jaz tudi spala bolj tako-tako, mali je skoz hrkal, samo po moje zdaj ni problem neki prehlad, opazila sem, da ko pije ponoči, se mu nosko zamaši, ne vem, a mleko noter vleče ali kaj? Samo ob 3 zjutraj mu ne morem vlečt ven, že čez dan je problem, pa se ful dere, kako naj bi to ponoči izvedla raje ne razmišljam.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.10.2009 9:38:50   
hel32
Dobro jutro

Joj tudi jaz sem ponoči mislila da se mi zmeša,sem končno ptišla do antibiotika pa se mi je vse gnoj, ki je v bezgavjah začel luščit,
in potem so mi še zaotekle, da nisem mogla požirat sline, in je vse teklo po pouštru, fuj, cela sem bila zlimana in slinasta, bolelo pa kotuser posted image , sline nisem mogla požirat, sem ob 2h ponoči jedla tablete in se umivala, tako, da Aprilčica, ja vem, kako ti je bilo ponoči, pijem že 2 kavo, pa nič še ni boljši.
Glede naslednjega user posted image , hja, mislim, da sma midve aprilčica isti letnik in če ti rečeš, da si krepko čez 30, sem jaz tudi, in nimam nič kaj dosti za čakat,
ja, ene 6 mesecev moramo počakati, tako pravijo, če bo pa prej, pa tudi dobro, tk, da imaš prav, da bom verjetno kmalu spetuser posted image .user posted image

Rina, ja, smo res ene fajne punce in rade čvekamouser posted image user posted image , pa kako novo čveko tudi rade sprejmemo medse, tukaj bi še jaz napisala, da je ta vaša pupa pravi cuker, zakaj pravi D. da preveč poje, koliko pa popije na en obrok?

*anč*, tebe pa prav občudujem, da ti vse skupaj tako dobro uspeva, kapo dol pred tabo, resuser posted image user posted image , smo ena potrpežljiva in trdoživa bitja me, ženske, kaj?

Drnula
, tudi vi razmišljate o 3tjemuser posted image user posted image , takim ženskam bi mogli kr podarit penzijouser posted image user posted image

Evo, grem, če mi uspe na hitro, bom še slikice prilepila.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.10.2009 9:57:13   
aprilčica07
hel: glede let... sicer nisva še takooo stari za delat in rojevat otročke, prej sem malo zapretiravala, ko sem napisala, da sva krepko čez 30..user posted image user posted image user posted image ampak je pa res, da če si želita še otročke in če vesta, da jih bosta imela, nima smisla nevem kako dolgo čakat, tistih 6 mesecev bo lih pravuser posted image user posted image
pa en kupuser posted image user posted image user posted image za tvoje zdravje.... trenutno mene zob ne boli, ker sem si omrtvila usta z žganjenm (ni prav, vem), ma mi gre mama v lekarno iskat kašno zadevo, tako, da upam, da bo pol res bolše...
eee35: se spomniš kako se je imenovalo tisto mazivo, ki si ga uporabljala?

Grem, naštimat druge cote za Julijo, ko se zbudi ni cajta iskat kje je kaj, pupa je neučakana in moram nardit na brzaka vse, drgači začne tulit, da jo je čut na drugi konec vasi. Je pa včeraj začela pit čajček in sem prav vesela, ker prej ga ni hotla (ne čaja, ne vode), tako se vsaj malo odžeja, ker to umetno mleko jo po moje fanj žeja, saj je imela vsa ustka bela, bogica...
Danes pa mi ni treba kuhat, bo mama kuhala, kako sem vesela.... Nič, grem pa kaj drugega nardit, recimo bi blo lepo, da spalnico malo spravim v red. Naše malo stanovanje je postalo ena velika igralnica, kamor se obrneš, so igrače od Jakoba, ali bagri, kamijoni, traktorji, take minimalistične zadeve. K temu prištejte še košek od tamale, pa ležalniček njen, vozek na hodniku, lahko si mislite, da zgleda kot pr strojanovih.. user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.10.2009 10:22:08   
Anhelo2
POzdravljene!

Joj kako se meni sline cedijo ko tako pišete kako dolgo ali pa celo celo noč vaši spijo; mi pa imamo če 5 dni ludnico ponočo zbuja se na 1 uro, prvo rundo odspi 3 ure ( sam takrat še jaz ne spim) pol se pa začne in non stop je, jaz pa kot cunja hodim na okrog. Danes je bilo sicer bolje se je zbudila samo 4 x; mislite, da lahko pri takem malem vpliva polna luna ( močno upam).
Drugače pa je še nekaj čudno prim naši princeski popldan se noče dojiti, ponori , ko samo vidi joško; sploh več ne vem kaj naj naredim; dopoldan super, ponoči tudi samo popoldanski obrok pa noče na joški - adijo pamet! Jaz pa končno po vseh mukah mleka zadosti! Upam, da je samo muha - joj že sedaj je muhasta da babura kaj naš šele čaka!

Mi smo tudi končali z reprodukcijo, sicer mi je tudi malo žal ko pomislim nikoli več user posted image , nikoli več teh čudovitih občutkov; ampak dva sta dovolj pa tudi moj niti čuti ne bi hotel za tretjega!

Jaz tudi moram nujno začeti telovaditi, ma imam večji apetit in posledično več pojem ( sicer sem začela malo paziti kaj) kot v celi moji nosečnosti! Ampak kaj ko še nimamo pravega ritma in seveda trenutno brez energije, da bi se kam spravila. Sem pa za začetek razmišljala o Spinningu mi je všeč, dobro je za kondicijo, ki je itak več nič nimam, pa za toplenje maščobic. Joj se bo treba počasi spraviti; sploh če se bo začelo slabše vreme in ne bomo mogli delati dolgih sprehodov!

Vse najboljše tistim, ki praznujete!
Vse najboljše tistim, ki ste bolne!

Še kaj,.....

Bay,bay gremo ven na sončka!

Neposredna povezava do sporočila: 692
8.10.2009 11:31:32   
eee35
Aprilčica: mislim, da je bil ORAL GEL, vprašanje pa, če ga imajo v Slo, jaz sem ga na poljskem kupovala. Mogoče v Italiji????

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.10.2009 12:17:29   
Sanikaa
Hej punceuser posted image
Mislim da moj Leo ima razvojni zagon, ker bi se hranil na dve uriuser posted image in spi samo par urc čez dan in to po kosih. Super je da se je začel pogovarjatiuser posted image user posted image Dam ga na kuhinjsko mizo v "igralni center" in guguta igračam kot golobčekuser posted image Super je zdaj ko imam kakšen odgovor od njegauser posted image user posted image ..gugutanje in smejanjeuser posted image
Anč So tudi meni povedali da neg. izvid ne pomeni 100% da nima alergije. Veseli me da vsaj ni potrjena! In mi daje upanje da je samo seboreja , ki bi v naslednjih tednih morala izveneti!! Če ga bodo še naprej morili ekcemi in izpuščaji bom spet tražila alergološko testiranje (obsežnije, ker zdaj so ga testirali samo na mlek in jajca)
Pridna si da tak uz otroka rihtaš še študij!! Bravouser posted image user posted image Ta bolonjska pravila so en druser posted image . Moj brat je glihkar zgubil v Zagrebu pravico študija. Imel je dovolj položenih izpitov , ampak premal pik in je izgubil pravico študija. Pa če ne položiš izpit ga moraš kar še enkrat upisat ..pa krneki in sploh ne zastopim ta pravila. Ne vem zakaj moramo posnemati vse iz EU ..user posted image Moj nasvet je ...res se potrudi da ne padneš pod bolonjca!!

Rina22 Moj Lejči je imel 3470g ob rojstvu. Zdaj mi tehta nekje okoli 5,5 kg. Sam se vidi da tvoja fajn dviguje glavico , on se še precej matra kravice past in rata kar jezen. Pa tudi veliko poliva kot tvoja, ampak se je pedijatrinja bolj koncentrirala na alergije in težave z kožo pa mu dodajem zvečer uz dojenje aptamil digestive care. Kakšne so tvoje izkušnje z aptamilom proti polivanju? Pravijo da se to polivanje bi moralo umiriti po 2 mesecu. Leo je vedno moker okoli vratu in po rami ..podreva mi2 kupček ali ne. Če ga moram previjat po hranjenju (kaj ga skoraj vedno moram , ker se orang pokaka) polije mi pol hrane po previjalni podlagi. Če pa začne kolcat mu z vsakim kolcanjem hrana prihaja v usta , ali jo poliva ven. Ima mogoče še kakšna take težaveuser posted image Vem da je to očitno želodčani reflux. Zdi se mi bolj pomembno da ga dojim kot da mu zaradi tega dajem aptamil..ne vem . Kaj je tebi svetovala pedijatrinja?

Sams.user posted image Vem da veliko ljudi ne bi moglo opravljati moje delouser posted image in me sprašujejo kako zmorem gledat v usta. Meni to sploh ni problem. rada pomagam ljudem in imam zelo rada svoje delo ..posebej ko dobim pozitiven odgovor od pacientov in mi ogromno pomeni če so zadovoljniuser posted image Posebej otroci. Delam z osnovnošolci in so res super. Po moje obstajajo veliko hujši poklici...proktolozi, patolozi, internisti...za to bi rabila mal močnejši želodecuser posted image

Ayo meni tudi bolj paše dopoldne ker popoldan imam še Vida ..in glih ta teden moj user posted image gre na poslovno potovanje, pa bom cel teden sama z dva otroka!! To bo še pestro!! Predlagam da se najdemo v Tivoliju pri čolnarni. Tivoli ima velik parking in čolnarna ima dosti prostora in med tednom ni tok polna. Prosim povejte če imate druge kakšen predlog za kakšno drugo fajn lokacijo!?

lp uživajte!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.10.2009 12:44:14   
aprilčica07
sanikaa: glede aptamila proti polivanju, ti lahko odgovorim tudi jst (saj ne zameriš), ker sem ga imela en cajt za Jakoba, ampak nismo bli zadovoljni, po tem mleku je blo še slabše, je isto polival in zraven še drisko kasiral.. en cajt smo vztrajali, pol pa prešaltali spet na navaden aptamil... tako, da moje izkušnje z tem mlekom niso lih dobro, mogoče bo rina kaj drgače povedala.. Naš Jakob je ful ful polival, saj poliva tudi Julija, ma Jakob je bil ekstra polivač.... in to je trajalo dokler smo pili mleko, tako, da mislim, da ni nekega merila kdaj se neha polivat.. Je pa tudi Julija mokra po majčkah in bodiju, tudi če podremo kupčke, ona isto vrže malo ven.. ampak ni primerjave z Jakobom....
eee35: bom pogledala v Italiji, saj smo tle blizek in rabim 10 minutk do ta bližnje njihove lekarne:)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.10.2009 15:05:00   
Drnula
Ojla punce!
Danes sem sama s Hano, Neca je pri varušk 'na počitnicah' do 16. In sem mislila kaj vse bom naredila danes ... pospravila dnevno, kuhinjo in nujno kopalnico, pobarvala dimnik, poklikcala komunalo, dimnikarja in vrtnarijo, prebrala literaturo, ki mi jo je naložila pediatrinja, zlikala perilo .... In kaj sem naredila: za silo pospravila kuhinjo in dnevno ter Necino sobico user posted image , nikamor niti poklicala, da bi dimnik barvala - ha, ha, ha. Hana se je namreč odločila, da danes ne bo spala nič. No pa tudi prav, sva pa imeli priliko, da se malo več pomeniva user posted image , kar nama sicer zmanjka. Se že ful odziva in sam da jo malo ogvorim se že smehlja in a-ga, a-ga, a-ga. Uspelo ji je tud fajn zavriskat, me je kar zmrazilo user posted image

Opatija - si me še spraševala o Montignacu, a ne, pa ti nisem nič odgovorila. Ja imam knjigo, zadnjo izdajo, ki ima kao recepte notri. Pa je tista prva zagotovo bolša, ker razlaga logiko in vse pojasnjuje vse ozadje, ta pa ima recepte not za katere itak 3/4 sestavin nimam in jih morda sploh ne poznam user posted image
Za začetek ti svetujem, da si ogledaš tele linke pa boš potem videla:
http://montignac.mojforum.si/
ker najedš tudi knjigo: http://montignac.mojforum.si/montignac-about368.html
In še npr.:
http://www.glycemicindex.com/
http://www.the-gi-diet.org/lowgifoods/

Meni je prav fajn zdaj, ker sem doma in kuham sicer normalno, sam da zase običajno kaj odvzamem ali dodam kaj drugega. Ukinila sem  za dva do tri mesece krompir in vse kar je iz bele moke ter sladkarije (razen temne čokolade - njami). Po prihodu iz P sem imela 65kg, zdaj jih imam 59,5kg, počutim se super, lačna nisem nikoli in mleka imam na pretek. Pred user posted image sem imela 53kg. Sem majhna in tudi pri tej kilaži nisem bila nikoli suhica. Zdaj bo šlo verjetno počasneje, ma me prav nič ne skrbi, ker mi je zelo všeč ker se mi nič posebej ne lušta druga hrana, ker se počutim dobro in ker se zavedam, da jem bolj zdravo

Neposredna povezava do sporočila: 696
8.10.2009 15:14:35   
Sanikaa
aprilčica ..seveda da ne zamerim. Hvala ti za tvoj odgovor. Leo mi je drugi otrok ,ampak se vse učim od začetka ..ker Vid to ni delal. Vida sem imela dva dni v istih oblekah..in sem ga preslekla ker mi je bilo žal da bi cunjice ležale. Lea pa moram po vsakem obroku preobleč ker je čist moker in smrdi po kislem.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.10.2009 16:48:41   
go_ta
na hitro ....
sanikaa, mi mamo tud 'polivančka' domauser posted image  na začetku mi je blo res grozno, ker je bil ves moker pa preoblačenje, pranje ... pa če smo podrli 5 kupčkov alpa enega alpa če sem ga držala pokončno pol ure. Vedno isto. Kak dan je bolje, kakšen slabše. Ko se razmaha in razvriskauser posted image , gre seveda vse ven, pa na previjalni tud. Pri zdravniku sem omenila polivanje, pa ni nil komentirala, ker pridobiva na teži, torej je okej. Pa tud ni videt nezadovoljen, on je tak dobrovoljčekuser posted image
Uglavnem, pri moji sestri je blo isto, nečakinja je ful polivala in me je potolažila, da bo minilouser posted image  Ko bo mali sedel. Upam.user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.10.2009 17:22:26   
Ayo
Ojla!

Jaz danes ze cel dan letam naokrog, zjutraj sem imela G, tam spodaj je vse ok, predlagal mi je tabletke za kontracepcijo, s spiralo je rekel da bomo pocakali, da bom imela vsaj 2-3 M (ker imam neredne).
Sem mu pa tudi potozila, da ni libida in da mi ne pase seksat in tko in je rekel, da je to vse v mejah normale, da je normalno nekje do treh mesecev po porodu. Je pa rekel, da se kasneje bo enako naj se kar oglasim user posted image Imam res super G, sem ful zadovoljna z njim user posted image BTW njegova zena je seksologinja user posted image

Sanikaa meni odogovarja colnarna, kdaj? Se kar zmenimo takoj za v ponedeljek 19 oktobra tam nekje ob 11h? Ce bo slucajno slabo vreme imamo potem na razpolago se naslednje dneve (jaz lahko do 22. v cetrtek, pa ze ta tadn bo bolj na knap).

Flora2 jaz bom pa sigurno sla tudi v Arburetum (malo po nostalgicne dni), tako da midve se pa lahko tudi tam dobiva, ce pravis da imajo dobro kavo user posted image

Hel32 super lepe slikce, ti in tvoj soncek! user posted image
Pa prosim nehajta z Aprilcico o letih, ker se mi zdi da sem jaz celo 1 leto starejsa in ce slcajno pri nas pade 3. dojencek, bo to cez cca 3 leta...kaj baj pa takrat recem glede na moja leta?user posted image
Jaz se ful mlado pocutim, vcasih se mi zdi kot da je bilo vceraj ko sem se po diskotekah hodila in se vracala domov, ko so bili moji ze pri zajtrku user posted image

Grem zdaj ven z otroci, dokler se ne dezuje. Jutri je napovedano sranje...user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.10.2009 17:37:30   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Rina, ja, smo res ene fajne punce in rade čvekamouser posted image user posted image , pa kako novo čveko tudi rade sprejmemo medse, tukaj bi še jaz napisala, da je ta vaša pupa pravi cuker, zakaj pravi D. da preveč poje, koliko pa popije na en obrok?

Res vam hvala vsem user posted image user posted image user posted image Ja, naša punčka poje tam do 150 ml na obrok. Obrokov pa ima na dan 6-7. Samo meni se ne zdi preveč.. Ne vem, no. Koliko pa kaj vaši user posted image pojedo?

Pozneje več pokomentiram, obljubim. Mala navira alarm. Šibam..

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?