hel32
|
Dobro jutro Joj tudi jaz sem ponoči mislila da se mi zmeša,sem končno ptišla do antibiotika pa se mi je vse gnoj, ki je v bezgavjah začel luščit, in potem so mi še zaotekle, da nisem mogla požirat sline, in je vse teklo po pouštru, fuj, cela sem bila zlimana in slinasta, bolelo pa kot , sline nisem mogla požirat, sem ob 2h ponoči jedla tablete in se umivala, tako, da Aprilčica, ja vem, kako ti je bilo ponoči, pijem že 2 kavo, pa nič še ni boljši. Glede naslednjega , hja, mislim, da sma midve aprilčica isti letnik in če ti rečeš, da si krepko čez 30, sem jaz tudi, in nimam nič kaj dosti za čakat, ja, ene 6 mesecev moramo počakati, tako pravijo, če bo pa prej, pa tudi dobro, tk, da imaš prav, da bom verjetno kmalu spet . Rina, ja, smo res ene fajne punce in rade čvekamo , pa kako novo čveko tudi rade sprejmemo medse, tukaj bi še jaz napisala, da je ta vaša pupa pravi cuker, zakaj pravi D. da preveč poje, koliko pa popije na en obrok? *anč*, tebe pa prav občudujem, da ti vse skupaj tako dobro uspeva, kapo dol pred tabo, res , smo ena potrpežljiva in trdoživa bitja me, ženske, kaj? Drnula, tudi vi razmišljate o 3tjem , takim ženskam bi mogli kr podarit penzijo Evo, grem, če mi uspe na hitro, bom še slikice prilepila.