|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
2.10.2009 8:33:52   
Anhelo2
Na hitro, da nas vrže na prvo stran!

Mi smo danes spali skoraj nič, so malo krčki matrali ponoči pa se je skoz budila in bi se dojila ampak to dojenje je bilo totalno nemirno vmes pa jamrannje! Je pa nekaj zanimivo, naša damica je tako uvidevna user posted image , da ponoči sploh ne zajoče že od začetka ne samo jamra in se muva po postelje tako, da me na konco prebudi!
Joj res upam, da to ne bo sedaj trajalo! Pa nisem nič takšnega jedla saj mislim, da ne; kdo bi vedo zakaj to tako pride!

LP

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.10.2009 8:44:42   
Sanikaa
Dobro jutro :)
Moram se pohvaliti že en teden imamo isti nočni ritemuser posted image user posted image Leo se zbuja kot da bi imel urico v ritki 3:00, pol pa okrog 7. Pa sem tudi jaz bolj spočita in veselauser posted image .
Že par dni se Leo tok smeji vsakemu ki se mu postavi pred nosek in Vid je čist navdušen. Non-stop kriči : Poglej poglej kako sem mu všeč!!! Poglej kako se mi smejiuser posted image . Poglej kako me je prejel za roko!!
Moram vam pripopat kakšno slikicouser posted image . Mislim da se je Vid že lepo navadil na malega bratcauser posted image .
Saj jutri bo že dva meseca da je pokukal iz trebuščka!! mere od enega tedna nazaj so 58cm, 4900g in glavica 39cm. Mislim da je zdaj že krepko čez 5 kil. Moram povedat kok sem ponosna na sebe..že kakšen dan preživimo samo z dojenjem ..brez dodatkauser posted image . Kok je očitna povezava produkcije in psihičnega stanja mamice. Prejšnji teden , ko sem bila pod konstantnim stresom in sem se navajala na novo prehrano, ni bilo dovolj mleka...po 3 krat na dan sem mu dodajala. Zdaj ko sem spočita in mi ta soja ni niti tako slaba, pa fanta sta zdrava...mi teče mleko samo od sebe če je slučajno več kot 3 ure od dojenja user posted image .
Pumpica za nosek je res draga. Ampak imela sem jo za Vida tri leta in zdaj za Lea...meni se zdi da je vredna tega denarja. Ker je zelo praktična. Pa tudi zdaj ko sem obema pucala nos ..sem sam na hitrico zamenjala nastavek ..nisem je morala nevem kok pucat pa dezinficirat..ker vsak ima svoj nastavek. Ma zvučim že kot da imam jaz kaj od prodajeuser posted image . No sam da še povem Vid (januarja bo4) nikoli ni imel vnetje ušesa ,ali sinusov kaj je drugače vedno posledica polnega nosa.

pa so nam prišle čari jeseni. .. dež in hladno
lp

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.10.2009 8:47:57   
eee35
anhelo2: meni je rekla drnula, da naj se neham tako sekirat kaj jem, razen nekega ful hudega fižola ne bi smela, pa v bistvu ima prav, ker naš ta mali ima krčke ali nima pa neodvisno od tega, kaj pobašem. Jaz bom zdaj počasi spet surovo jedla, sadje že jem kakšen teden, jabolka, banane, malo breskvic, ker mi primanjkuje ful vitaminov, ustnica mi je počila tako postrani, to pa B vitamin manjka baje. Se mi zdi, da ni zdravo tudi za mleko, mali bi moral vse živo noter imet.
Naš tudi jamra ponoči, šele ko vidi, da to ne pomaga se zadere, ampak bolj naju kliče, kot pa se jokauser posted image
Jedel je ob 7, sva ga previla, pa sem ga v posteljo zapakirala, mora se navajat počasi, ne samo v vozičku...Še spi, ampak slišim, da je začel zvoke spuščat...

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.10.2009 9:03:53   
Drnula
aprilcica - jaz uporabljam tiste male ampulce s fiziološko, no saj verjetno tudi ti. Hano dam v naročje ali na podlago, glavico malo nazaj, stisnem ven kapljico in jo kapnem na zgornjo stran nosnice in lepo steče notri. Če je ful nemina jo kar poprimem za glavico in stisnem kako kapljico ali dve. Nič se ne pritožuje.
sanika - sem tud gledala te pumpice in sem bila v dilemi. Nekako me vedno odvračajo te stvari na baterije in to na poteg sem imela že pri Neci in sem se odločla zanjo. Je pa tako, da ko ima user posted image resno zabasan nos in ne more spati ne piti mleka potem bi takoj dal 2x toliko € ali še več, sam da bi mel nekaj za pomagat.

Hana je včeraj zaspala ob 20. in še vedno spi, dojili sva se 3x. Sem mislila da bo ob 6. konec in sem jo vzela malo k sebi pa je orng nazaj mrknila. Verjetno bo vsak čas alarm in potem se odpravimo in gremo ven. Potem pa me čaka ogromno likanja - spet 5 strojev in še en za posušit, pa ga nimam kam obesit, ker smo celo okolico okrog hiše zbagrali in zasuvali z novo zemljo in zato vse podrli. Danes je pa tud samo blato in ne bom napeljavala novih štrikov.

Sem pa vesela, ker sem na vagi spet zagledala 5-ko - malo pod 60kguser posted image
Zdaj pa še 5 kg, da bom na teži pred nosečnostjo in potem še 2 do 3 kg, da bom na teži pred Necino nosečnostjo. Počasi bo, že do zdaj sem zelo zadovoljna s tempom zgubljanja teže.

ayo - mate pa res šmorn s tem spanjem. Upam da se gabrijel pozdravi hitro pa seveda da ne bo Ilarija zraven zbolela. Po mojem niti ni panike. Jaz imam tud rada jutranje, no dopoldanske sprehode. Ti so mi res na izi in potem se začne tempo.

evo, budnica

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.10.2009 9:08:10   
hel32
Jutro

Danes je pa res en zaspani deževen dan. včeraj mi enostavno ni zneslo več prit nazaj na rač.
Smo imeli obisk, bodoči boter je prišel pogledat, kak nečak raste, pa itak so vsi čist nori na našega Lukasa, se kr ne morjo načudit, kak je priden,
je res ja, da so si vsi otroci različni, je čisto nadsprotje Tjaše. Pa saj sem rekla, naj počakajo na 3ga, ta nam bo dal vetrauser posted image user posted image user posted image

Eee35, ja naš papa in se redi, je pa res, da so si otročki različni, jaz, pri Tjaši tudi nisem mogla skuhati kosila na začetku, pa itak, ne morš ga pustit, da se joka,
ker to ni dobro, eni starejši rečejo, da se jim pluča razvijajo tak, pa to je stara vraža, ki iz medicinskega in psihološkega stališča niti malo ne drži, pa da se razvadi, če ga po rokah nosiš, mi našega nosimo, ko ga krčki matrajo, da mu je malo lažje, ko pa spi, ga pa valjda pustimo spat. Pa meni je itak nebeško, ko mi ne soli pameti več gdo,
nardim po svoje, in rezultat, da mi uspeva je miren zadovoljen dojenčekuser posted image user posted image user posted image , sem tak vesela, ker mi je bivša tašča kr naprej vcepljala, kak ne znam vzgajat otrok, pa ja da user posted image , naj se cvre v p**lu!
Ti pa vašemu Aleksu zavrti kako umirjeno pesmico, jaz našemu dam klasiko, po večini zjutraj, probaj, mogoč uspe, pa malo ga pobožaj po glavici da se umiri, da čuti
bližino, mogoče bo zaspal.

Anhelo, otočke tudi sprememba vremena zmoti pri njihovem bioritmu, mogoče je to bilo slučajno, ni rečeno, še kr en čas rabijo, da se uskladijo ure spanja in hranjenja,
poskusi s kapljicami in masažo trebuščka, če ima krčke, če jo boš dojila bo ji samo še težje v trebuščku, takrat, ko so krčki, podoji jo ko bodo krčki minli, da se umiri,
tak jaz nardim, sam da jaz dam našemu flašo, mleko je otišlo u luft!
Sem napametovala, upam, da ne preveč, morem malo bajto popucat, perilo zlikat, kuhat,....100 stvari, pa mi ni težko, kr uživam, ko lahk za svoje otroke in možeka skrbim, ker
mi vedno ves moj trud vrne z veliko ljubezni!

Pogrešam Muco, Popsi, Keralo, Miško?

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.10.2009 9:09:42   
Sanikaa
Ayo, drnula žal mi je zaradi vaših služb. Ni fajn ostati brez službe v takem obdobju..ko več odpuščajo kot zaposlujejo. Upam da se bodo razmere v službi popravile da se bosta lahko vrnile.

Kostan...ne vem , jaz se ne upam. Zdaj sem začela v prehrano uvajat cvetačo, brokoli in sveže sadje (hruško in breskve). Zdi se mi da bo OK.
Dobila sem Cd Baby- joga. In tko za hec mal telovadim z Leom...ko bi slišale kako iz njega vetrovi letijouser posted image user posted image user posted image . Pa ful dobra je voditeljica ..no joga-baby is constipated babyuser posted image

Aprilčica ...ti si sam zrihtaj zob. En zob je veliko več vreden kot 250€. Poglej na kakšne vse načine grejo 250€...za zob pa bodo porabljeni samo za tebe in tvoje dobro zdravje user posted image . Ne sme ti biti žao. Mene srce boli ko si pacienti rajši dajo pulit zob kot ga zdravit...
lp

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.10.2009 9:22:12   
Sanikaa
user posted image a daj poglejte te smajlije user posted image kje jih najdejo? Sem jih kopirala na enem forumu user posted image zakaj jih mi nimamo?

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.10.2009 9:35:18   
eee35
Ma te pumpice...Sama ne vem, katero bi...A veste kaj je moj izjavil?user posted image da ne bo za 2 mesca tako drage pumpice kupil. On misli, da bo ta mali pri 4 mescih nosek pihaluser posted image , ti deci!!!!!

hel: ja, bom prbala še z glasbo, čeprav, glej ga hudička, zdaj recimo do 7-ih spi in to v svoji postelji!!! Pa samo noter sem ga dala. Moja mami pa pravi, da vse se vrača, vse se plača, baje sem bila jaz tudi težka za zaspatuser posted image . V glavnem, da mali ponoči spi, zbudi se enkrat, pol pa zjutraj.

Sanikaa: lepi smeškoti!

a vidim, da vsi nekaj prijatelji postajajo, kako se to dela? Pošiljaš nekomu povabilo?user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.10.2009 9:39:57   
Anonimen
evo evo mene.....sem tukaj vsak dan in berem. ma za pisat mi pa zmanjka casa alpa idej!
z nami vse super, mala raste. se polno dojiva. mleka tolko, da ji kar mimo iz koticka ustnic tece. in ker se  nasa nini nic kaj damsko ne obnasa in golta kot za stavo, se ji tudi po 5x zaleti pri hranjenju!
smo cez 3 kile, tako, da so ji tudi nekateri pajacki ze skoraj cisto pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
o kakem ritmu se zdaj ni ne duha ne sluha!
aaaaaaaaa, vceraj se je prvic "igrala". ko sem kuhala, sem jo dala v kuhinjo na mizo v lezalnik in ji ena vijolicno kravico obesila.....ma kako se brcala in mahala in se ji smejckala!!!!user posted image user posted image user posted image

sanika, glede smajlijev:tukaj na tej strani jih je poooolno....
http://www.smilies.4-user.de/index.php?section=Flaggen&offset=100

si ga izberes, kliknes na njega in kopiras: BBcode ter nalepis tisto kodo sem:

user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
2.10.2009 9:41:28   
Anonimen
eee... pod avatarjem imas knofek: dodaj za prijatelja. in to je vsa umetnost!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
2.10.2009 10:15:07   
sams
ciao drage moje,
naša mala madame pa je grozna!!! Sploh več ne spi čez dan user posted image  (samo cmera) in ponoči, ko jo podojim, traja 100 let, da spet zaspi (sploh ne vem, koliko, vem da ziher več kot 1 uro). In ko končno zaspi, se zbudi mali, ki se itak zbuja kot švicarska urica točno ob 5h.... Grrrr... Tako da tudi jaz ne hodim na jutranje sprehode,ki so tudi meni všeč, ker celo jutro stojim ob mali in upam, da bo zaspala, da še jaz lahko malo. Pa nič od tega, nIČ!!!!! Naša mala me spominja na Pujska od eee35 user posted image .

Ampak, smo ukinili večerno mleko in zaenkrat (trkaaaam) je OK, bomo videli, kako bo naprej.

In medtem ko to pišem, uganite kdo se dere kot norec!?!?! Pa ne rabim govoriti, da je bila sedaj fuuul časa na rokah.... ah....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
2.10.2009 11:25:36   
Sanikaa
Leo ful nekaj danes kriči..mislim da so hruške kriveuser posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 612
2.10.2009 14:10:46   
Alisa
Pumpica za nosek imam jaz eno ko mi je že pri Anžetu zelo prav prišla, zdaj pa jo imam tud za Klaro, stane pa 12eur v leckercu.
Ni pa el. ampak sam z ustnikom potegneš.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 2.10.2009 14:14:52 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 613
2.10.2009 14:16:02   
aprilčica07
Ojla moje dame;

sem komaj iz posvetovalnice, je bla cela štala, itak.. so klicali ob 10 zjutraj, naj pridemo ČIMPREJ, KER DELAJO LE DO POLDNE, KER SO NEKI ZABRKALI.. In mi ne napravljeni, ne naštimani, ne umiti, ne siti,, skratka sem tako hitela, ma je ratalo. Pa do Sežane imamo cele pol urce vožnje..... Julija ima 4230 gramov, je zrastla za 3 cm in se je tako drla pr dohtarju, da jo je blo čut po celi Sežani... Ma smo odpravli in zdaj gremo spet decembra, ampak tle v našo P in ne spet v mesto.. Mi je pedijater rekel, da sem jst grozno bleda in naj si dam pregledat kri, da ne zgledam dobro... Sicer sem vedno bolj bledikava, ampak se mi je verjetno železp spet poslabšalo.. No, saj grem drug tede k G in bomo vzeli kri, da vidimo kaj se dogaja...

sams: bogica, da nič ne spi pupa, sicer naša čez dan nima nekega ritma, lahko spi, al pa tudi ne, je pa res, da ponoči spi (trkam) najmanj 4 do 5 urc v kosu, kar je zlata vredno..
drnula: ja, imam tiste fiziološke, ma nisem vedla kako to nardit, sem kapala na palčke in pol tisto v nos tlačila, mala je pa vreščala.. bom provala po tvojem receptu...
sanikaa: bravo za Lea, glede zoba, pa se strinjam, bom poštimala, itak dnar zapraviš ali tako al drgači...

Ma veste, da mi še nimamo zdravstvene izkaznice? Nevem kaj se grejo tam doli... smo ble danes pr dohtarju le z potrdilom...

Evo, moram kaj nardit, dokler oba spita. Je vse naokoli razmetano, ker sem zjutraj norela gor in dol. HB, da je bla mama doma in je lahko šla z mano... Ma še eno kafe si bom pa prej skuhala, pol pa kaj nardit..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 614
2.10.2009 14:41:52   
aprilčica07
miska: super, da je mala prišla na 3 kg... user posted image user posted image user posted image
eee35: res provaj z muziko, jst sem pr Jakobu to prakticirala, sicer nisem rabla dostikrat, ma je vedno pomagalo.. tudi Julija se umiri če ji pojem, ali pa če je le radijo prižgan.... Je blo pa pr nas enrkat tako, da je moj naštimal Jakobu neke Mozartove pesmice za lahko noč in je malega to tako razburilo, da je začel tulit, ne, da bi se umiril.. Moj pa ves užaljen, jst sem mu pa takoj povedala, da je mali roker, kot mama...user posted image user posted image
anhelo: upam, da bo današnja noč mirnejša... jst bom našo pohvalila, je včeraj zaspala ob 22 30 in spala do 5, pol je jedla in spet padla v komo do 8.. pridnauser posted image

Pr nas tako piha, da ne bomo šle nič ven. Za znoret, ta burja.. Je fizično več ne prenašam, bjak in veter... Imam raje deeež... Pa pravijo, da bo pihalo cel vikend.. fuj in veter..user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem, drgači ne bo imel kaj jest moj lubi ko pride:)

Jst pogrešam tle gori: arwen, opatijo, keralo, muco.. pa še katera bi se našla, mislim, da sta bli dve saši...user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 615
2.10.2009 15:27:25   
*anč*
oj!

ste me kej pogrešale? user posted image    mi smo preseljeni in spet on line!  men je kr manjkal tale naš čvek!  dans smo meli posvetovalnico ... mala je velika 56 in težka 4950g!! zredila se je 1750g v mesecu in pol!!!!!   pa sej ni čudno, ko kar naprej je.

morm mal prebrat, da vidim kaj se kej dogaja.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 616
2.10.2009 15:34:01   
aprilčica07
Ojla

anč: ja, smo te pogrešaleuser posted image ... zadnjič si napisala, da se selite, tako, da smo približno vedle, da ste v akciji.. bravo za Kiaro, da se je tolk zredila! user posted image user posted image user posted image
kako je pa v drugem stanovanju?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
2.10.2009 17:26:32   
*anč*
aprilčica  fino je, sam mal starejši sta kuhinja in kopalnica, tko da bo treba obnovit, ko bo čas za to. najprej moramo kupit. drugače je pa tuki vse zeleno, ni prometa, super se da sprehajat user posted image .

pumpice za nos   naša že 14 dni smrka (krivim vrtec) in sem v lekarni kupla pumpico (tako, da z usti ven povlečeš) za 10 e pa še fiziološka je zraven in je super!! kaj vse sem ven spravla iz malega nosija ...  tko,da jo res priporočam!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 618
2.10.2009 21:45:52   
Ayo
Cer!

Jaz sem pa z naso princesko sama doma user posted image moj je sel popoldne z Gabrielom na morje za vikend, kar pase malo miru v bajti! user posted image
Sva se z Ilario celo popoldne potepali v mestu.
Pri nas je nenormalno topolo (ob 7h zvecer je bilo 27°C!!), ljudje so cisto poletno obleceni, ne vem zakaj nisem tudi jaz, sem ze navlekla nase kavbojke in mi je kar vroce v njih. Pa toliko enih lusnih poletnih oblekic imam...user posted image
Jutri sem rekla, da se bom sla kar malo posoncit, je spet napovedano sonce user posted image

No, pa Gabriel je boljsi, vrocine ni imel vec ze vceraj, ga je pa v sredo mozek vseeno peljal pokazat k P, ker je ful hropel in tezko dihal, no in ima vnetje grla, je dobil en sirup, no in gre na bolje. Upam, da mu bo zdaj tudi morski zrak pomagal.
Aprilcica, Drnula, hvala za user posted image . user posted image

Nosek in pumpica - jaz ze od nekdaj uporabljam tisto, ko smrklcek z usti posesas, od Chiccota je najboljsa, ful dobro spuca nosek, pa se enostavno je!! user posted image Na sreco je pri Ilari se nisem porabljala. Trkam!!!!!
Vcasih pa berem, da uporabljajo kar sesalec za povlect smrkle vn user posted image user posted image user posted image user posted image Jz si to ne predstavljam, da bi mogla vsakic vlect vn sesalc...user posted image

Anc super za selitev!! user posted image
Nas pa to caka naslednje poletje/jesen, ze kar komaj cakam, predvsem urejanje, nakupovanje pohistva...iiiiiiiiiii user posted image

Sanikaa, Aprilcica, ja jaz zaenkrat se imam sluzbo, samo pri nas je porodniske samo 13 tednov (to je 3 mesece), meni jo firma da se dodatnih 3 (torej 6 skupaj), tako da naj bi se vrnila 7.februarja. Ampak sem jaz zaprosila za polovicni del. cas, pa mi ga moj oddelek (oz. sef, ki zadnjic ko sem prisla z Ilario se pokazat, ni niti vstal od mize, da bi jo pogledal!! user posted image user posted image user posted image ) ni odobril. Zdaj pa ne vem ali poizkusit v drugem oddelku, ce je kje da bi mi dali polovicno ali pa pustit sluzbo in potem iskat s septembrom 2010...

Drnula, midve imava pa skos kaksne podobnosti, CR, zdej sluzba... user posted image

Drugace se pa nasa Ilaria ze nekaj casa tako lepo smeji, ko jo ogovarjas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tudi ze glasove lepo spusca, joj je tak cuker!!!

Sams, si te kar predstavljam, kako je ko se Sofija dere user posted image Je bilo pri nas isto; so bili sigurno krcki, ker zdaj je ful bolj pridna. Upam, da pri vas kmalu mine user posted image

Grem likat.

Lahko noc.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.10.2009 0:01:13   
eee35
Evo, pumpamo nosek, smo kupili pumpico na poteg, pa oči vleče. Mali se dere kot jesihar, pa po moje je malo prehlajen, ker je nos kar zabasan. Pa še to, da je skoz tečkan, pa po rokah sedi samo, pa joka se (ponavadi se je ful redko). Prav smili se mi. Prav veliko pa ne morem narediti, razen tega, da ga pogosto dojim, da dobi tekočino, pa nosek čistim, a ne?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.10.2009 16:16:18   
opatija
Ojla mamice!

Jurček mi spi v naročju, Nik pa je šel z user posted image pretakat vino na primorsko, tako da moram hitro izkoristit in se vam malo oglasit.

Smo super, če ne upoštevamo dejstva, da se moja porodniška za en mesec prekinja, saj moram nujno narediti 3 projekteuser posted image
Še dobro da delam doma in da bosta dopoldne mama in tašča med dojenjem odpeljali na sprehod Jura, par dni v tednu pa bosta izmenično pobrali Nikca v vrtcu in ga čez popoldne malo razvajali. Na trenutke me kar zvije, ker se ful težko spravim k delu, saj mi manjka spanca, pa itak me noro boli hrbet in mi je sedenje ob računalniku prava mora, da ne govorim da mi je škoda vsake minute, ko se ne morem posvečati mojima sončkoma. Trudim se, da se ne smilim preveč sama sebi, ker nič ne pomaga. Tako pač je, druge izbire nimam, tolažim se, da bo potem mir do drugega leta, prednost pa je, ker mi po enem letu ne bo treba vsak dan v službo in bom lahko med projekti še naprej doma s tamalima...

Uspela sem prebrati, kako se spopadate z uspavanjem otročičkov kadar ste same. Jaz sem imela zelo kmalu krstni teden, saj je moral user posted image par dni prej zaključiti očetovski dopust in ne samo to, v službi je čepel do 22-23h. Prvič je bilo najtežje, ker je imel Jur krče in sem ga morala imeti v narčju, Nik pa je bil navajen, da sem se vedno ulegla k njemu, zato je jokal naj dam stran dojenčka. Potem, ko smo se vsi trije zjokal (jaz na skrivaj ker sta se mi oba noro smilila in nisem znala na pol), sem Niku razložila da ne moreva pustiti Jurčka samega, še posebno če ga boli trebušček in sedaj vedno sam predlaga da gre znama če smo samiuser posted image Uvedla sem nov način uspavanja: ob prižgani luči prebereva pravljico, da Nik gleda ilustracije, ko pa je konec, ugasneva luč, se malo pocrkljava nato pa jaz odidemuser posted image Do sem smo prišli postopoma, saj je Nik do enega leta zaspal med dojenjem, do cca. 2 leta v naročju med pitjem mleka iz flaške (sams tako kot tiuser posted image . Ko je postal pretežak za naročje, sem ga začela odlagati v posteljo in sva objeta ležala, jaz pa sem mu pela... Sedaj ga vedno bolj zanimajo knjigice in trenutno je Pedenjped zakon!user posted image
Ayo tudi meni se zdi zvečer, ko pogledam moja speča zakladka to največja sreča in največji uspehuser posted image

Drnula ali imaš knjigo Montignaca ali mogoče kakšno krajšo verzijo? hel32 tudi jaz imam za odstrel kile od prej. Od nosečnosti ima še +1. Spravljam se začet telovadit, pa prelagam na večni jutri, prav tako je s kakšno dieto. Najhujše je, ker imam manijo na sladko (že od nekdaj kadar mi manjka spanca). Vsega je pa kriva Aprilčica s svojim receptom za jogurtovo pecivo!!! user posted image Od kar se rodila sem ga naredila že 7x in je božanski!!! V petek sem si kupila dve fenomenalni oblekici, kar me malo bolj motivira za hujšanje, čeprav sem danes spet pekla piškoteuser posted image No ja, sem pa za kosilo jedla samo pečene bučke, neklje je pač treba začetuser posted image

Zdej pa moram še kej narest...

Uživajte!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.10.2009 16:37:29   
opatija
eee35 Preden pumpaš nosek mu našricaj čim več fiziološke raztopine. Gre jim sicer zelo na živce, vendar je bistvena za uspešno čiščenje. Tudi Jur je imel par dni zamašen nosek in mačke, pa sem mu uspešno odpravila. Najboljše so Niveine ampule, ker lahko špricneš s pritiskom. Jaz sem špricnila v eno nosnico pa je priteklo skozi drugo ven...

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.10.2009 17:34:11   
eee35
opatija: ja, danes sem mu še več dala fiziološke kot ponavadi, pa je šlo bistveno lažje, pa mali tudi ni jokal več tako, samo malo je kvakaluser posted image . Ampak tudi veliko bolje se počuti, je dobre volje, ne joka, pa spi - zjutraj je spal, pa v trgovino, ko sva šla (šla sem pokukat, kaj imajo za tamale v H&M, pa sem se zadržala, dobil je samo copatke), p ana sprehodu, sem z njim šla za 1,5 ure. Tako, da HB zgleda da ni noben resen prehlad, verjetno je imel malo nahoda, ali glavica ga je bolela, mogoče je bil še kakšen krček zraven.
Gledam in gledam ležalnike, res bi mu kupila, samo ne vem, če bi noter sedel. Če bom še dolgo čakala, bo prepozno za touser posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.10.2009 18:45:11   
Ayo
Ja danes se pa vse potepate al kako user posted image

No saj sva se midve z Ilario tudi, je ves cas zunaj spala, sem srecala eno znanko, ki ima tako kot jaz 2 mali zabici, in sva 3 ure kofetkali in cvekali user posted image

Eee35 user posted image za Alksandra, naj se hitro pocajta prehlad. Pa kot si sama napisala, ti ga kar veckrat pristavi k joski, ker je materino mleko univerzalno zdravilo! user posted image

Opatija, ja naj ti hitro mine ta cas, ko bos delala projekte, pa uper da bos potem kasneje lahko frej in se posvecala otrockom. user posted image

Meni je to res nekaj bozanskega, da lahko skrbim za moja2 soncka, najlepsa naloga, ki ti je dana v zivljenju!! user posted image

Imam zdaj ob sebi Ilario, joj kako bi se ona pogovarjala, jo je treba ogovarjat in spusca ful glasove in se smeji user posted image user posted image user posted image

Zdaj se bova pocasi pripravile za kopanje, smrdiva obe po bruhanju, danes ze cel dan polivamo user posted image ne vem ali je to od tega ker se prevec napapca? user posted image

Pa se nujno 2 fotkici, sem jih narededila malo prej user posted image

user posted image

user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.10.2009 19:49:43   
eee35
Ayo: hvala! Je že bolje, danes ima mali Pujsek prav dober dan, sem vesela, ta naprava za nos tudi je zakon, kaj vse živo sva mu zvlekla!!! Ilaria pa je tako velika! Pa se res fajn smejčka, saj najin mali tudi skoz - razen takrat, ko se dere sevedauser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?