hel32
|
Jutro Danes je pa res en zaspani deževen dan. včeraj mi enostavno ni zneslo več prit nazaj na rač. Smo imeli obisk, bodoči boter je prišel pogledat, kak nečak raste, pa itak so vsi čist nori na našega Lukasa, se kr ne morjo načudit, kak je priden, je res ja, da so si vsi otroci različni, je čisto nadsprotje Tjaše. Pa saj sem rekla, naj počakajo na 3ga, ta nam bo dal vetra Eee35, ja naš papa in se redi, je pa res, da so si otročki različni, jaz, pri Tjaši tudi nisem mogla skuhati kosila na začetku, pa itak, ne morš ga pustit, da se joka, ker to ni dobro, eni starejši rečejo, da se jim pluča razvijajo tak, pa to je stara vraža, ki iz medicinskega in psihološkega stališča niti malo ne drži, pa da se razvadi, če ga po rokah nosiš, mi našega nosimo, ko ga krčki matrajo, da mu je malo lažje, ko pa spi, ga pa valjda pustimo spat. Pa meni je itak nebeško, ko mi ne soli pameti več gdo, nardim po svoje, in rezultat, da mi uspeva je miren zadovoljen dojenček , sem tak vesela, ker mi je bivša tašča kr naprej vcepljala, kak ne znam vzgajat otrok, pa ja da , naj se cvre v p**lu! Ti pa vašemu Aleksu zavrti kako umirjeno pesmico, jaz našemu dam klasiko, po večini zjutraj, probaj, mogoč uspe, pa malo ga pobožaj po glavici da se umiri, da čuti bližino, mogoče bo zaspal. Anhelo, otočke tudi sprememba vremena zmoti pri njihovem bioritmu, mogoče je to bilo slučajno, ni rečeno, še kr en čas rabijo, da se uskladijo ure spanja in hranjenja, poskusi s kapljicami in masažo trebuščka, če ima krčke, če jo boš dojila bo ji samo še težje v trebuščku, takrat, ko so krčki, podoji jo ko bodo krčki minli, da se umiri, tak jaz nardim, sam da jaz dam našemu flašo, mleko je otišlo u luft! Sem napametovala, upam, da ne preveč, morem malo bajto popucat, perilo zlikat, kuhat,....100 stvari, pa mi ni težko, kr uživam, ko lahk za svoje otroke in možeka skrbim, ker mi vedno ves moj trud vrne z veliko ljubezni! Pogrešam Muco, Popsi, Keralo, Miško?