hel32
|
Jutro Jaz bi tudi šla na srečanje, pa je žal predaleč lj. lahk pa ga enkrat nardimo bolj na štajerskem koncu, ali pa nekje vmes med lj in mb, kaj menite? Ayo, pa ja pa saj ne mislim, da sem stara, počutim se mlado, ampak, ko gledam mojo Tjašo, se kr počutim starejšo, taka velika baba ko je. Opažam pa da sem zdaj čist bolj sproščena in umirjena, kot pa pri 21, ko sem rodila Tjašo, mislim, da je kr bolje imet otroke mal starejši, si čist bolj pri stvari, vsaj zase govorim. Glede libida; boga ti, ti ga malo posodim, jaz mojga ne smem pogledat nagega, ali pa napol oblečenega, bi ga kr naskočla , po prvem porodu sem pa imela iste probleme, kot jih imaš ti, sem kr dobre pol leta rabila, da je bilo tako kot prej. Zdaj pa saj pravim, kot najstnica sem, da se kr malo nazaj držim, da nebi dragi mislil, da se mi meša Rina22, ma sem samo 1x na dan na rr-ju, zjutraj imam svoj ritual, kavica in rr. Lukas popije 170ml na obrok 5x na dan, ponoči pa se ne hranima, okoli 22:30 se po kopanju napapca, in spi celo noč! Ima pa 4500g, ti ji kr daj tolk, kolk rabi, jaz mu nardim tolk da v flaši vedno nekaj ostane, ko sem mu delala točno po tisti tabeli na škatli je imel vedno premalo, pa sem potem kr za eno starostno mejo povečala obrok, pa je bolje, mi pridno spi po 3-4 ure. Jaz Lukasa tudi poskušam dajat kravice past pa mu nekako ne paše, se pa ful postavi pokonci, ko ga držim pokonci, kr obrača glavico in gleda okrog. K sreči mi ne polivamo, tudi prva ni, se napapama, podrema kupček in je, se mu pa obvezno kolca.Pokaka se mi 1x na dan, včeraj se je celo tako fejst, da sem ga mogla celega preoblečt, do hrbta je bil pokakan, bodi, tetra plenice, vse je šlo skozi pampersko sem ga kr pod vodo umila v umivalniku. Pa včeraj nama je 1x uspelo popiti malo več čaja, ker tako močno sesa, da se mu obvezno zaleti, sva se kr 2 tedna namučila, da se je zdaj naučil lepo počasi pit. Spala sem danes malo boljše, hvala za pike poke aprilčica, zgleda da so pomagale, tebi pa za zob, da te neha bolet! Pri nas še nekaj sonček sije zdaj bova šla malo ven, ker napovedujejo neki dež. Joj, kaj se mi je včeraj zgodlo, greva na sprehod po drugem koncu kot običajno, pa pred blokom vidim od mojega teto, pa nisem bila sigurna, a je ona ali ni, pa nič, grem jaz naprej, mislim, kura slepa, itak imam leče oz očala, pa kljub temu na daleč ful slabo vidim, bolj kot lani na pregledu, no to še ni vse, pa pride dragi domov, in reče, da tja k teti bi opa lahk prišla, sta se v trgovini srečala, pa imaona iste probleme kot jaz, je cesta tolk daleč od bloka, da se ne razloši obraza,mislim ženski slepi, no zdaj ji je povedal, da imamo oranžno- siv voziček, tk, da če se srečama, me bo vsaj po vozičku prepoznala . Sem se prav kurje počutla, da nisem vidla. Pa zadnjič, se sprehajamo pa pozdravim enih 5 žensk mojih let, pa sonce je sijalo direkt v mene, pa mi ena reče zdravo a me ne poznaš, pa je res nisem vidla 5 m od mene, sem jo po glasu spoznala, da je moja sošolka iz srednje šole , mislim, svašta se mi kr dogaja. Imama pa zdaj 2 razloga več za obisk in kafetkanje moj težaški pes si je baterije napolnu in mi spet para živce, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tečni. Vidim da ste kr pohvalile moje slike, najlepša mi je tista, ko ga Tjaša drži v naročju, ne morš verjet,da sta brat in sestra. Ma alora spet sem roman napisala, grem kaj narest.