|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.10.2009 17:43:04   
Anonimen
eeeeeejjjjjjjj, punce!!!!!!!easy, easy!!!!!

kaj se menite za srecanje????sem morala spregledat!!!kdaj? kje?

jst bi tudi prisla!!!!! sploh, ce bo v LJ in dopoldan!!!!
samo upam, da pridem do avta do takrat.eh....ce ne pa si ga bom sposodila od starega ata!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
8.10.2009 17:49:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma joooooj!!!!
sem sla prav pogledat. v ponedeljek imave z nino ob 12ih posvetovalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image ....
bom preobala prestavit na takoj zjutraj ob 8ih. upam, da mi ustrezejo.
pa seveda, ce sem sploh vabljena zravnuser posted image .
eh, briga me....tud , ce nisem bom vletela!!!!user posted image user posted image user posted image !!!
UPAM!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
8.10.2009 18:23:29   
aprilčica07
ayo: jst se tudi počutim približno malo čez 20 let staro, in to že dooooooooolgo časa...user posted image user posted image
super, da je spodaj vse ok, jst čakam na pregled, drug teden, da vidimo kako in kaj, predvsem pa da se dogovorimo za kontracepcijo...
sanikaa, go ta: ja, polivanje je zoprno, predvsem je blo meni zoprno, ker smo se skozi preoblačili, ker je kr naprej smrdel po kislem, kot je napisala sanikaa.. sicer se tud zdaj z malo preoblačimo, ampak ni take panike... pr Jakobu je blo pa res vse naokoli od mleka, pa še mene je zraven pobruhal..
rina: uf, tudi naša vklopi alarm in to tako glasno, da jo je čut k sosedom..user posted image

jst bi vas tudi rada spoznala, samo LJ mi je res predaleč, mogoče bo kdaj priložnost in pridete bolj blizek... user posted image

Evo, je že alarm za mano, pa Jakob hoče spet risanke oziroma bi hotel gledat živ žav.. ja ja, saj ni nedelja... bo tud strela mcquin zadosti dobra..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.10.2009 18:26:12   
23tina
hehe,miška ti si pa res ena taprava faca!
rina22-moja poje približno isto kot tvoja,samo zadnje dni ko ji naredim 150ml,po hranjenju kr še išče.se je pa že zgodl,da je pojedla 170ml in več.kok pa tvoja tehta?
moja ravno tako ful poliva,vsak dan mam na koncu čist  povn stroj tetra plenic in bodijev.
kaj pa ponoči nardite?jes se tko krivo počutim,ko se tamala zbudi ko je lačna in ima vse mokro pod glavo od bruhanja.ker ona je sposobna še 2 al pa 3 ure po hranjenju polivat.bojim se da neb zarad tega zbolela,sam ne vem kaj nj a nj celo noč dežuram zraven?
jes sm za v ponedeljek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!komi čakam da vas spoznam in vidm male sončke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.10.2009 19:35:09   
eee35
Nisem čisto sigurna, če mi bo uspelo se z vami srečat, zlasti v centru, sem brez avta, lahko grem samo na avtobus s kengurujčkom, ampak mi ni tako fajn, nikoli nisem šla s ta malim, pa razen njega bi morala vlačit še torbo s stvarmi za preoblečtuser posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 705

8.10.2009 20:22:01   
Ayo
Eee35 to bi blo pa skoda, ce ne bi mogla priti...user posted image
Miska, nic se nisi zamudila, zrihtaj z dohtarji, pa da se spoznamo! user posted image
Flora jav, ce ti odgovarja!
23tina super, da si za! user posted image
Za ostale ne-ljubljancanke pa res skoda no, jaz bi vsako po vrsti rada spoznala user posted image

Nasa princeska tudi kar precej poliva, vcasih manj vcasih vec, tudi par urc po dojenju (zato 23tina ti se nic ne sekiraj, ce je mokra plenicka pod glavo, to se tudi pri nas dogaja), tako da tudi pri nas pralni stroj non stop laufa, sigurno je vsaj 1 na dan user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.10.2009 20:24:44   
rina22
Mala je maličko zaspala, jaz pa malo počvekam ta časuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Rina22 Moj Lejči je imel 3470g ob rojstvu. Zdaj mi tehta nekje okoli 5,5 kg. Sam se vidi da tvoja fajn dviguje glavico , on se še precej matra kravice past in rata kar jezen. Pa tudi veliko poliva kot tvoja, ampak se je pedijatrinja bolj koncentrirala na alergije in težave z kožo pa mu dodajem zvečer uz dojenje aptamil digestive care. Kakšne so tvoje izkušnje z aptamilom proti polivanju? Pravijo da se to polivanje bi moralo umiriti po 2 mesecu. Leo je vedno moker okoli vratu in po rami ..podreva mi2 kupček ali ne. Če ga moram previjat po hranjenju (kaj ga skoraj vedno moram , ker se orang pokaka) polije mi pol hrane po previjalni podlagi. Če pa začne kolcat mu z vsakim kolcanjem hrana prihaja v usta , ali jo poliva ven. Ima mogoče še kakšna take težave Vem da je to očitno želodčani reflux. Zdi se mi bolj pomembno da ga dojim kot da mu zaradi tega dajem aptamil..ne vem . Kaj je tebi svetovala pedijatrinja?

Kravice so tak - večinoma čvekam pri julijkah in eni še tudi ne pasejo kravic, tak da je to res čisto odvisno od otroka do otroka. Tak da se nič ne sekiraj. Slej ko prej jih bo lepo paseluser posted image
Moje izkušnje z Aptamilom AR niso preveč dobreuser posted image Zaradi njega zelo trdo in težko kakauser posted image Se full namuči, ko mora kakatiuser posted image Jaz nisem delala neke panike zardi polivanja, ker se mi ni zdelo, da bi zadeva bila res katastrofalna. Pa naju je P vseeno zaradi tega poslala v bolnico, in tam so nama dali Aptamil AR in mali so naredili UZ trebuščka. No, ugotovili so, da je to "čisto banalna stvar" in da je imela en manjši refluks, ter da se bo to vse uredilo v roku meseca do dva. No, na pregled pa naju je informatorka naročila 4. januara. Mislim... OK, zdaj je P rekla, da naj ji postopoma začnem dajat Aptamil Imunofortis, pa sem ji danes dala, pa je spet polivala po njemuser posted image
Je pa imela enake probleme, kot tvoj Leo.

aja, pa še to - sem videla, da aprilčica2007 ni bila zadovoljna z njim. Seveda tudi jaz nisem, ampak naša ni več nič polivala po njem.

IZVIRNO SPOROČILO: 23tina

rina22-moja poje približno isto kot tvoja,samo zadnje dni ko ji naredim 150ml,po hranjenju kr še išče.se je pa že zgodl,da je pojedla 170ml in več.kok pa tvoja tehta?
moja ravno tako ful poliva,vsak dan mam na koncu čist  povn stroj tetra plenic in bodijev.
kaj pa ponoči nardite?jes se tko krivo počutim,ko se tamala zbudi ko je lačna in ima vse mokro pod glavo od bruhanja.ker ona je sposobna še 2 al pa 3 ure po hranjenju polivat.bojim se da neb zarad tega zbolela,sam ne vem kaj nj a nj celo noč dežuram zraven?

Timeja tehta 5200 g. Timeja je prej, ko je pila "navaden" Aptamil tudi skoz polivala, samo ponoči pa ni, tak da tu ti na žalost ne vem svetovati user posted image Ja, pri tem ne moreš nič.. Jo preoblečeš, pa nahraniš, če je lačna..

SPET alarmuser posted image Šibam...

Lahko noč in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.10.2009 22:07:42   
Ayo
Nasa tudi se ne pase lepo kravic. Je pa res da jo bolj malokrat dam na busija, kadar pa jo, mi je ful smesna, ker ji ne uspe lepo dvignit glavice in potem zabija z nosem v previjalno user posted image user posted image user posted image
Drugace pa ko jo drzim v vertikali na rami, pa kar lepo stabilno drzi glavico, mi jo prakticno ni potrebno vec drzati. user posted image

Me pa ze dolgo zanima, kako ve podirate kupcka? Jaz jo dam na ramo, ampak imam totalno raztelan hrbet in vrat, ceprav v glavnem ful hitro podre kupcek, vseeno mi je to ful muka...user posted image

Sem pozabila prej napisat, da sem se danes pri G stehtala, OMG imam 3kg vec, sicer tocno toliko kot sem imela pred user posted image ampak ocitno se je tole moje basanje s hrano obrestovalo.

Drnula ti si pisala, da nic sladkega ne jes? Kako ti uspeva? Pri dojenju? Jaz bi samo sladkarije jedla. In nasploh jem ko user posted image In vem, da je to zaradi dojenja. Je bilo pri Gabrielu isto. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.10.2009 7:16:15   
Alisa
Jutro punce!
Danes mam končno malo časa da vas vsaj pozdravimuser posted image .
Tok mam natrpan da se ven ne vidim skoz je nekaj. Klara je drugač pridna je imela 2 dni nazaj neke čudne ideje da bi pop kar skoz bla priklopljena. Ponoči spimo, malo smo spet prehlajeni, tako da bo danes tud Anže ostal doma, ker grdo kašlja in nebi rada imela bolanga oreng, tako da upam da bom preživela dan in ne bom na koncu dneva kot živčna razvalina. Bom vidla kako bo?

Za srečanje sem za- čeprav nisem iz Ljuser posted image a lahko? Če je katera iz Gorenjskega konca jo lahko pridem iskat če ni prevoza sm sporoči mi naj ni panike. Pa še to kje in kdaj ( za enkrat sem zasledila sm da v Lj.).

evo klara kliče

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.10.2009 7:33:40   
rina22
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Mala še pančka, tak da lahko na hitro kaj napišem... Ja, drugače sem pa vedno bolj ali manj v pogonuuser posted image Tak, da se opravičujem, če na kaj ne odgovorim, ker samo na hitrro preletim, kaj ste napisale, pa komot kaj izpustim.. ne namerno

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Anč
Pridna si da tak uz otroka rihtaš še študij!! Bravouser posted image user posted image

Tudi jaz še študiramuser posted image
Samo na srečo ne po bolonjskem programu user posted image user posted image

naslednji user posted image - če bom ga imela, oz. če se bom odločila, da ga bom imela, bom ga imela, ko diplomiram in se preselimo v večje stanovanje ali v hišo.. Tam čez 4, 5 let. Glede let še imam HB čas. Sicer je pa res, da je najlepše, če te user posted image preseneti in ni načrtovan, kot je naju Timeja.

Lep dan user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.10.2009 7:59:28   
Sanikaa
Ok!! Pa smo zmenjeni:
user posted image SREČANJE BO 19.10 OB 11 URI V TIVOLIJU PRI ČOLNARNI!! VSE MAMITE STE VABLJENEuser posted image Mislim da edino odpade če bo res orang deževalo. Če imate kaj za dodat prosim dajteuser posted image
Miškauser posted image si hecna seveda da si vabljena. Kaj si mislila da bi se srečali lahko brez tebe!?!
eee35 bomo najdli kakšno mamico s tvojega konca Lj da te pobere!! Si iz Šiške, kaj ne? A ni Flora tudi tam?
Jaz sem v Mostah..če kakšna rabi prevoz ni problem!

Joj danes noč je bila groza..pa še traja jok ,ampak moram si mal možgane resetiratuser posted image
lp

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.10.2009 8:19:37   
Anonimen
jutro!!!! ena naj mi da  na ZS svojo telefonsko. (tista, ki 100000000% pride v tivoli). ker bom po mojem ko kura v velemestu. hahaha.pa se verjetno bom mela kak veliiiiik avto(upam, da ga dobim do takrat) in bom dobivala po vsej verjetnosti zivcne zlome!user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
9.10.2009 8:30:51   
Sanikaa
Miška Lahko ti dam mobi, ampak se tudi jaz težje znajdem če nisem na svoji vhodani poti. Tivoli ima velik parking...ki ni zastonj ,ampak je precej cenejši kot v mestu. Čolnarna je pa tista kofetarna-slastičarna zraven tiste majhne bare v Tivoliju :) Ti pošljem št.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.10.2009 8:38:30   
eee35
Bomo probali prestaviti avtosedež v fotrov avto, če bo šlo...Ne pozabi sanikaa, da razen moje malenkosti bo še: avtosedež z isofixom, voziček in Pujs sevedauser posted image . Saj bomo vidli, jaz bi zelooo rada prišla, če bo šlo, pa bom sigurno!!! Samo to bo zabavno kup vozičkovuser posted image in mi!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
9.10.2009 8:51:01   
Drnula
Dobro jutro!
Ste se zmenle za srečanje user posted image Mene precej mika pa mislim, da me ne bo. Zraven bi mogla še Neco vlečt in ne vem če se mi res da v LJ ... kaj pa vem, morda. Bom še premislila.

ayo - na sladko nisem bila nikoli posebej mahnena, še sploh pred Neco. Doma praktično sladkorja sploh nismo nucali, razen 2-3x na leto, če smo kaj spekli. Moj pa ima zelo rad sladko in sem se kar navadila in tudi zelo rada pečem. No, od Necine nosečnosti sem pa kar začela jesti sladkarije, še posebej pri čajih s katerimi se nalivava in klepetava in zvečer. Pa če spečeš nekaj veš da moraš pol še jest ! Zdaj sem razen temne čokolade, ki jo na srečo obožujem, nekje za 3m čist ukinila. Pa se mi nič ne lušta, na srečo.

Kupčka podiram tako kot ti, dvignem jo na ramo in običajno zelo hiro opravi. Men ni zoprno, verjetno se držim bolj naravnost kot ti.

Nič, zdaj pa se moram odpravit za ven in še prej Hano podojit, ker sicer se bo Neci zmešalo. Pri nas je nekaj megleno, sam se že sveti skozi user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 715
9.10.2009 8:52:57   
aprilčica07
Jutro,

obvezen jutranji program, kava in skok na RR, da vidim kaj pravijo moje čvekice... Sem vam kr fouš, ko se menite za srečanje...
rina22: za dojenčka ni nikoli (skoraj)prepozno, sploh če tista 22 pomeni tvoja leta, si pa res ena zelooo mlada mamica, tako, da imaš še ful cajta.... meni je zdaj kr malo žal, ker smo tako dolgo čakali za imet otročke, ampak je blo tako verjetno takrat najbolj prav, smo pa zdaj pohiteli in nardili na hitro še tamalo...
23tina: eee, to se tudi nam dogaja, da spi na mokrem, ker pobruha v spanju, očitno jo ne moti in ko jo dvignem je reva vsa mokra in smrdljiva, zato pa ima zdaj po ličkih ene pikice, po moje lih od tega...
alisa: sem te pogrešala... ja, z obema je pestro, ti povem iz izkušenjuser posted image user posted image user posted image user posted image pr nas je akcija od jutra do večera, ni sekunde miru, pol me pa vsi sprašujejo kaj sem tako suha... pa saj ne morem bit drgačna, ker nač Jakob ima črve v ritki in ne da sekunde miru in posledično telovadim za njim...
ayo: Julija tud fanj drži glavo pokonci, ji ne pustim, ma ona bi kr z tisto njeno malo glavo opletala okoli , babji firbec pač.. glede kupčkov, kaj vem, jo dam na ramo, tako kot ti in HB hitro podre, ker drgač bo tudi mene hrbet izdal, me bolijo še rame zraven in križ in sem vsa razštelana, komaj čakam drug teden, da grem na masažo..
sanikaa: mi smo pa spali dobro, otroci so bli pridno, Jakob je sicer jamral, da ga zebe, Julija je spala, jst sem bla pa bolj tako, ker me še kr zob boli, ma je že bolše....
eee35: si hecna, ker kličeš malega Pujsek, jst Jakoba kličem žaba, tamala pa še nima vzdevka, takega ljubkovalnega živalskega..user posted image

Zdaj grem še prelistal časopis, pa spit kar je ostalo v kafetjeri kafeta, pol pa bo treba Julijo nafutrat in tako dalje... Oh ja:):)

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.10.2009 9:27:11   
Ayo
Jutro!

Evo danes ponoci ga je pa pri nas malo tamala srackala, pa potem posledicno tudi Gabriel (ze vceraj je bil iber tecen!), tako da sem jaz zanic user posted image

Imamo slabo vremo, ob 10.30 pride k meni ena frendica nosecka s PDP-jem cez par tednov (upam da se ne zjokam ob pogledu na busija user posted image ), tako da se malo nacvekava...pol bo pa sigurno dez ne samo danes ampak cel cel vikend user posted image

Za srecanje pa super, da se nas toliko prijavlja user posted image Bomo celo colnarno zasedle user posted image
Eee sem tudi jaz pomislila, da bi te prisla iskat samo res ne vem kam z vso opremo, 2 vozicka inp. pa se zjutraj bom sla verjetno na obcino in ne vem kako bom s casom.
Sem se tudi spomnila, da sem predlagala zame blesavo uro, ker zdaj ne vem ali naj pridem se z Gabrielom (potem bi bilo to mogoce pol urce kasneje) ali pa brez (potem bi raje ze ob 10.30 da se mi potem ne bo modilo). Dajte mi tiste dvojne mamice predlagat in povedat, ce pridete tudi s prvorojencem user posted image
Sanikaa za v colnarno je pa bolje ce se parkira tam z Rozne, je parking zastonj, pa mogoce je malo blize.

Drnula, meni tudi pase samo temna cokolada, njami njami, zame je veliko boljsa. Si pa pridna, da se ti uspeva tako vzdrzati pred sladkarijami user posted image Jaz pa po drugi strani vse caje pijem brez sladkorja in prakticno ne pijem sladkih in gaziranih pijac, pa tudi kavico obicajno sladkam samo s scepcem sladkorja ali pa se to ne. user posted image

Jaz sem tudi se ko smo delali na Gabrielu in sem bila ze cez 30 in je bil to 1.user posted image govorila, da bi imela rajsi ze pred 30-im otroke...zdaj mi je pa tako kot je odlicno!!user posted image Mi ni nic zal, se prav fino pocutim in kot sem vceraj napisala, se pocutim ful mlado! user posted image

Grem se zrihtat.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 717
9.10.2009 9:29:10   
opatija
Hello mamice!

Evo, mene ob user posted image . Nikca sem odpeljala v vrtec. Ta teden je vsak dan ful dobre volje in teče v vrtec. Kako je življenje lepšeuser posted image Kadar joka se mi dobesedno trga srce in sem cel danuser posted image . Že drugi dan sem spala super. Jurček je spal od 20h do 4h, jedel in zaspal nazaj do 7h, jedel in spal do 8h, bil buden do vrtca sedaj pa spet spančka. Res je tako priden sonček, joka le kadar ima krčke kar pa na srečo ni pogosto in ne traja dolgo je pa res, da je takrat grozno. Revček kriči do 10 min tako močno, da kar cvili, v obrazek je temno rdeč in v hipu ima čisto mokre laske. Tako se mi smili, potem pa od utrujenosti zaspi in vmes vsake toliko milo zastokauser posted image

Sanikaa user posted image za izvide. Sem ful vesela zate!!!

Aprilčica si me nasmejela s postreščkom, ki je v prvo asistiral. Kot bi poslušala sebe. Vedno je mogel kdo dežurati zraven, da nisem od strahu omedlelauser posted image Počutila sem se kot slon v trgovini s porcelanomuser posted image

Misska_mccute ful imaš cortkano pupiko!!!

Flora Ali imajo v Arboretumi res novo igrišče? Sem slišala da je super. Dobro, da si me spomnila, ker sem malo pozabila. Nujno moramo tudi mi kdaj tjauser posted image Pa VSE NAJBOLJŠE seveda. Sedaj si v najlepših letih, a?user posted image

Hvala vsem za čestitke, čeprav mi še malo manjkauser posted image

Sams mogoče pa nam uspe omehčati naše dedce in jih prepričamo za še kakšnega otročička. Jaz sem optimist, čeprav so o tem upam le tukaj razglabljatiuser posted image Sem se tok narežala tvojemu sočnemu opisu glede obuljenja v tuja ustauser posted image user posted image

eee tudi meni ni jasno glede ležalnikov oz. lupinic. Jur je ful rad v lupinici in jaz ga dam notri večkrat na dan. Pazim sicer da ni predolgo in da spi raje v košarici, ker me skos po malem skrbi. Vprašala sem pediatrinjo, pa je rekla, da ne vidi razloga zakaj naj ne bi bil v lupinici, pa slišala sem, da v razvojni lupinico zelo priporočajo za otročičke, ki se zvijajo nazaj. Tako, da je po moje pri zmerni uporabi čisto OK. Uporabljala sem jo že pri Niku...

Drnula hvala za linke! Sem šla včeraj na posvet v nek salon, ki pomaga pri hujšanju. Za 2000eur bi oni mene shujšali in verjamem da učinkovito, ampak bom raje kar sama probalauser posted image

Ayo Tudi jaz tako podiram kupčke, čeprav ne rata vedno. Včasih revež zraven joka in ga še posebno težko držim, ker suva z glavico. Zgleda ga tako tišči pa ga ne more podreti. Ponoči sem že obupala, ker nikoli ne rata. Kadar pa konkretno rigne, jaz kar cvilim od veseljauser posted image

Tudi jaz sem definitivno ZA zmenek. Komaj čakam!!!

Sedaj pa šibam delat, dokler tamauček še spančka.

ČAO, čao!

Neposredna povezava do sporočila: 718
9.10.2009 10:01:52   
hel32
Jutro

Jaz bi tudi šla na srečanje, pa je žal predaleč lj. lahk pa ga enkrat nardimo bolj na štajerskem koncu, ali pa nekje vmesuser posted image med lj in mb,
kaj menite?

Ayo, pa ja pa saj ne mislim, da sem stara, počutim se mlado, ampak, ko gledam mojo Tjašo, se kr počutim starejšo, taka velika baba ko je.
Opažam pa da sem zdaj čist bolj sproščena in umirjena, kot pa pri 21, ko sem rodila Tjašo, mislim, da je kr bolje imet otroke mal starejši, si čist bolj pri stvari,
vsaj zase govorim.
Glede libida; boga ti, ti ga malo posodim, jaz mojga ne smem pogledat nagega, ali pa napol oblečenega, bi ga kr naskočlauser posted image user posted image user posted image ,
po prvem porodu sem pa imela iste probleme, kot jih imaš ti, sem kr dobre pol leta rabila, da je bilo tako kot prej.
Zdaj pa saj pravim, kot najstnica sem, da se kr malo nazaj držim, da nebi dragi mislil, da se mi mešauser posted image user posted image user posted image

Rina22, ma sem samo 1x na dan na rr-ju, zjutraj imam svoj ritual, kavica in rr.
Lukas popije 170ml na obrok 5x na dan, ponoči pa se ne hranima, okoli 22:30 se po kopanju napapca, in spi celo noč! Ima pa 4500g, ti ji kr daj tolk, kolk rabi,
jaz mu nardim tolk da v flaši vedno nekaj ostane, ko sem mu delala točno po tisti tabeli na škatli je imel vedno premalo, pa sem potem kr za eno starostno mejo povečala obrok,
pa je bolje, mi pridno spi po 3-4 ure.
Jaz Lukasa tudi poskušam dajat kravice past pa mu nekako ne paše, se pa ful postavi pokonci, ko ga držim pokonci, kr obrača glavico in gleda okrog.

K sreči mi ne polivamo, tudi prva ni, se napapama, podrema kupček in je, se mu pa obvezno kolca.Pokaka se mi 1x na dan, včeraj se je celo tako fejst, da sem ga mogla celega preoblečt, do hrbta je bil pokakan, bodi, tetra plenice, vse je šlo skozi pampersko sem ga kr pod vodo umila v umivalniku.

Pa včeraj nama je 1x uspelo popiti malo več čaja, ker tako močno sesa, da se mu obvezno zaleti, sva se kr 2 tedna namučila, da se je zdaj naučil lepo počasi pit.
Spala sem danes malo boljše, hvala za pike poke aprilčica, zgleda da so pomagale, tebi pa za zob, da te neha bolet!
Pri nas še nekaj sonček sije zdaj bova šla malo ven, ker napovedujejo neki dež.

Joj, kaj se mi je včeraj zgodlo, greva na sprehod po drugem koncu kot običajno, pa pred blokom vidim od mojega teto, pa nisem bila sigurna, a je ona ali ni, pa nič, grem jaz naprej, mislim, kura slepa, itak imam leče oz očala, pa kljub temu na daleč ful slabo vidim, bolj kot lani na pregledu, no to še ni vse, pa pride dragi domov, in reče, da tja k teti bi opa lahk prišla, sta se v trgovini srečala, pa imaona iste probleme kot jaz, je cesta tolk daleč od bloka, da se ne razloši obraza,mislim ženski slepi, no zdaj ji je povedal, da imamo oranžno- siv voziček, tk, da če se srečama, me bo vsaj po vozičku prepoznalauser posted image user posted image user posted image .
Sem se prav kurje počutla, da nisem vidla. Pa zadnjič, se sprehajamo pa pozdravim enih 5 žensk mojih let, pa sonce je sijalo direkt v mene, pa mi ena reče zdravo a me ne poznaš, pa je res nisem vidla 5 m od mene, sem jo po glasu spoznala, da je moja sošolka iz srednje šoleuser posted image user posted image user posted image , mislim, svašta se mi kr dogaja. Imama pa zdaj 2 razloga več za obisk in kafetkanjeuser posted image user posted image

moj težaški pes si je baterije napolnu in mi spet para živce, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image tečni.

Vidim da ste kr pohvalile moje slike, najlepša mi je tista, ko ga Tjaša drži v naročju, ne morš verjet,da sta brat in sestra.

Ma alora spet sem roman napisala, grem kaj narest.user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 719
9.10.2009 10:05:40   
eee35
opatija: 2000 za hujšanje???? Res pol raje si sama postrežiuser posted image . Montignac je zelo fajn, saj ne rabiš niti dobesedno se držat, jaz sem prakticirala to, da nisem sladkega jedla, razen temne čokolade, pa bele moke nič, ful malo kruha, pa te tabele z glikemičnim indeksom so zelo v pomoč, nisem recimo vedla, da kuhan korenček ima visok GI, če ga poješ surovega pa je v redu. Pa take...Saj moram se tudi spravit v red, ker tako ne gre nikamor, samo za sladko živim, malo hormoni po moje, malo pa se tolažim, če pa je slab dan, pa pojem nenormalne količine, treba s tem nehat, škoda mi keša, da nove cunje kupujem...

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.10.2009 10:30:59   
Anonimen
2000€ za hujsaje???
hahahaha....sam pa verjamem da je efektivno. vsaj pri meni bi blo, kre pol 3 mesce ne bi mela kaj za jest....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
9.10.2009 10:31:02   
Sanikaa
Opatija , eee35 Imam prijateljico kaj si hodi rihtat nohte vsak mesec v en kozmetični salon. Na rokah in nogah. Tam je cca 1,5 do 2 uri. V tem času babe hodijo non-stop ven in nove noter v sobo kje imajo neke hude stroje za hujšanje. Neke savna mašine , pa neke ultrazvočne masaža..ma vse. Pa je tudi ona čisto za hec vprašala koliko to stane! Pa so ji rekli na mesec (kombinacija dveh strojev)okoli 500€. Pa seveda da en mesec ne bi bil dovolj... uglavnem sva ostali čist paf koliko žensk to dela in koliko denarja gre v kozmetične salone!!!! Mene pa zanima kdo si to lahko privoščiuser posted image - Mamica z dva otroka kot jaz-definitivno NE!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.10.2009 10:32:41   
Flora2
Dobro jutro,

meni se že celo jutro smeji, je Daša spala od 20h pa do 6.15user posted image , pa od 7.30 do 9.30 tako da imam energije za gore premikatuser posted image .
Vidim, da smo postavile datum za srečanjeuser posted image , prideva tudi midve z veseljem.

Opatija, res imajo v Arboretumu ogromno novih igral za otroke in res super zrihtano, mislim da za večje otroke je pravi raj tam, tako da drugo leto bo to za nas že aktualno za enkrat se pa samo sprehajamo pa ko je bil sonček poležavamo na kakšni klopciuser posted image .

Ayo za arboretum sem pa vedno za, pa kava je res dobra dobra, tako da se bomo na srečanju kaj več zmenile, sploh če bo vreme bo še boljše.

Zdaj pa letiva ven, da naju slučajno dež ne prehiti.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.10.2009 11:55:24   
šivilja
eee35 - če se prav spomnim si iz Dravelj. Če mi bo urnik dopščal, da se vam pridružim na mitingu te lahko peljem, samo upam, da nimaš prevelikega vozička.

Imam pa samo pomisleke glede čolnarne - smo se Ljubljanske nosečke in Ljubljanske mamice tam dobivale, pa so bili zelo neprijazni, štorasti in počasni. Zato smo se zadnje dvakrat dobile rajši pri tivolskem gradu v art cafe. Zgolj v razmislek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.10.2009 11:58:36   
Alisa
Srečanje- hm mi imamo ob 12h v Lj- Moste slikanje kolkov, tako da če boste še tam z veseljem priletim, sm naj mi da katera cifro na ZZ pošlje da bom poklicala. Al pa če prestavite, no sm zaradi mene ni treba.
Upam da se vidmo.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?