hel32
|
Jutro Mi smo, kot vedno super duper.Ravno pijem kavico Lukas pa spančka, po zajtrku. Upam, da bo danes lepi sonček, da lahko greva v trgovino po kruh, nam ga je zmanjkalo,nimam namreč avta, sem ga bratu posodila, ker je trenutno brez jaz se pa zadnji mesec itak nisem vozila, pa je škoda, da stoji v garaži, drugač mama enega dovolj. Jutri imava 1 posvetovalnico , da vidimo, koliko sma zrasla in se poredila. Imam en predlog, kaj ko bi ena nardila seznam otročkov, pregledov , kg, in cm, da vidimo, koliko napredujejo, jaz bi ampak, ko nisem tak računalniški stručko. Anhelo2, alergija na penicilin, mislim, da je doživljenjska pač se napiše v kartoteko in ne dobiva antibiotikov ki vsebujejo penicilin, je pa hudo, ja. Sanikaa, upam, da sta kaj boljši z alergijo, imam izkušnje s tem, in vem, da ni prijetno, najhuje pa je, da se ne zdravi in lahko alergija preide v astmo, ma me je kr panika, vse več je tega, ubogi mali otročki.Glede zobkov pa imaš pa prav, skrbet je treba za njih, kako zrastejo, ker sem vidla hude primere kariesa, ko nekateri otročki po cele dneve vlačijo po ustih stekleničko s kakim sladkim napitkom. Mi smo že kupili naprstnik za umivanje zobkov. Simonalokar, lepo se imejte ne krstu in poroki, pa mali otročki itak vse lepo prenašajo, vsaj po mojih izkušnjah. Alisa, in ostale, ko se že pogovarjate o kontracepciji, kot sem že pisala, midva imava v planu najmanj enega otročka, ali pa dva, tak, da bomo kr brez zaščite, oz, zaenkrat samo mehanska. Nimam namreč več veliko kaj čakat bom letos 33 dopolnila, bi bilo pa lepo do 37 leta zaključit z reprodukcijo, pa itak če bomo tuki čvekale, boste spremljale kako napredujemo . Se moram pohvalit,da sem probala kavbojke danes, in so mi prav, joj, kolk sem bla vesela, samo, kaj, ko so mi vse majčke od prej prekratke in preozke, morem nujno v šoping po malo tunik, da bom malo zgledala kot človek si grem oprat lase, ker so grozni!