hel32
|
Jutro Mi smo se naspali super, do 7:30 pa zvečer od 22:30, kot vedno, zdaj pa še malo drnjohamo zraven mamice, ko pa se nedrnjoha pa greva z vozičkom v trgovino in na bankomat , ker že celo večnost nisem bila kje. Go ta, uživajte na morju. Opatija, pozdravljena med nami, pa dela imamo itak vse polne roke, katere imamo 2, pa moja babika je že velika. Sem prebrala kaj se dogaja M1987, bogica se mi smili, podobno se ji dogaja, kot se je meni. Pa hvala vsem, da sočustvujete z mojim možekom, včeraj sva zvedela, da se je pri sestri svoji celo hvalila, kako sem jaz v redu pa da zdaj je čist drugačen, ko imam mene pa sina, HALO, ko se pa v trgovini srečata je pa tiho, skratka ženski se nekaj kontra suče!!!!!! Aprilčica, kako kaj trgatev, nas še čaka, sred oktobra nekje bomo začeli, smo pa v soboto prekrili še streho na garaži, tk da je kr bilo pestro, upam, da sma zdaj za letos končala z naložbami, kajti družinska blagajna bo počasi prazna, sreča za 13 plačo!!! In kako je s tvojo čiščo, moja se počasi končuje, še kak dan pa bom kot nova , šivi se tudi lepo celijo, jih še čist malo čutim, ja kak teden ali dva še , pa bomo počasi , tokrat pa res komaj čakam, tako zelo me daje da ni res, kolk se mi prej ni bilo, bi dragega zdaj kr naskočla, se pa moram na žalost zadovoljit z cartanjem , res ful se mi ga lušta . Pa da ne boste mislile, da sem čudna, bom kr končala s tem . Je pa res, da nekako čutim, da sva še bolj povezana bolj razumevajoča, sploh dragi, me gleda bolj ljubeče, mislim, da je bilo kr zelo dobro za oba da je prisostvoval pri porodu me zdaj bolj spoštuje, pa pravi, da bo naslednjič tudi zraven, če se bom majn drla!!!!! Meni je ostal tako ogromen trebuh, da ne vem, kako mi ga bo uspelo spravit dol, si morem it po kako novo tuniko, od starih majčk, mi ni več nič prav, je vse nekam kratko, kile, ma od prej so še, drugače sem pa na kilah pred zanositvijo, plus 15 jih čaka za "odstrel" Veselka, hvala za nasvet, bom poskusila, če bo kaj uspeha, kajti sem nardila že vse pa ni enga efekta, pač nisem mlekarica! Lepo se mejte