hel32
|
Jutro, mamice Noč smo prespali celo in zdaj še tudi spančkamo. Pri nas je zjutraj deževalo, zdaj pa se že kaže sonček, tak, da gremo po kosilu na sprehod vsi. Pa gremo še na pokopališče svečke prižgat očetu od dragega je umrl lani in sta se ful razumela. Morem povedat, da je dragega klicala mama, ki ga je pred 20 leti pustila in šla z drugim moškim on pa je bil prepuščen sam sebi, si je sam kuhal, pri 11 letih,celih 6 mesecev, potem so v šoli vidli, da hodi umazan v šolo in poklicali na socialno, takrat se je javil oče in od takrat je pri njemu, mama pa še preživnine ni plačevala, češ, da ne more, za svojga otroka Niti za rojstni dan muni pisala, šestitala, na cesti se je stran obrnila, še zadnjič v trgovini, ga je gledala, kot bik in nič rekla. In zdaj ona kliče, če lahko pride pogledat najinega sina a je malo slaboumna , drugače ga pa noče pogledat, potem pa meni nekaj klanfa po telefonu. On ji je tako zameru da vprašanje, če ji bo oprostil gdaj, edino, če bo sama tako hotela, ima namreč samo še njo, praktično je nima, ker nista imela stikov 20 let, zanj je tujka, meni je šlo na jok, kak lahko rodiš otroka, ga 9 mesecev nosiš in potem pustiš samega pri 11 letih Zato je sam tako zelo zlat očka in ful skrben. Je pravkar šol prijavit našega princa. Morem še to povedat, naš očka je tako navdušen nad ortočki, da razmišljama kr hitro še o naslednjem, in če bo vse po sreči in mama zdrava nato čez čas še o četrtem , jaz sem ZA, kar je bila moja želja iz otroštva, zato sem tudi šla v vzgojitelsko. Sam takrat bom jaz verjetno ostala doma, ker on dokaj dobro zasluži. Aprilčica za frizerja, jaz se tudi moram naročit, ker je že kriza, sam moram nekako najt cajt, ma jaz tudi imam še čiščo, lahko traja do 6 tednov Ja, ma itak, se ne sekiram, če ni mleka, ga ni je pa flaška, gavno da dete ni lačno. P kupi si neke vitamine, jaz jih jem, pa obvezno--Kalcij, ma mene tudi vse boli, telo je malo iztrošeno pa mu moremo malo pomagat. Ja, te kapljice KL jaz uporabljam že od začetka, tako tudi pri Tjaši, jih kr v naši lekarni kupim, oz. mi jih mama , pa so kr dobre. eee35, si pa ista kot jaz, jaz se našega Lukasa kr ne morem nagledat kaki mali srček je, bi ga kr pojedla, taki lepi dojenček je pa take okrogle lička ima, pravi mali lepotec , kot očka! Me zanima kolikokrat in kolko kaj vaši pojejo, Lukas poje na obrok 130ml 4x in 1x 70ml, tehta pa 4250g, merila ga pa nisem še. Kliče, lakota, grem.