|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
14.9.2009 20:42:39   
go_ta
hej, mamice!user posted image Danes je blo pa res beda, sva bla z malim cel dan v bajtiuser posted image  Mal sva se razvadila z vozičkanjem, zdaj pa morava not viset. Čez dan pa doma Niko nič ne spi, bolj drema. Ene 2x po 20 minut je zaspal, to je touser posted image
Uuu, pivce ... user posted image  Jst sm včer popila pol radlerja in sem bla kar malo pijana user posted image - se pozna da 9 mesecev nisem pila nič - ok par požirkov piva, ko se mi je zaluštaluser posted image
aprilčica, naš kar nekajkrat na dan kiha ja. baje si čistijo dihalne poti takouser posted image  Zdaj sem malemu čistila nosek, ma kje pobere vse te smrkljeuser posted image  Aja, bravo za težo vaše Julijeuser posted image
sanikaa, včer me je user posted image  mal zmasiral, je prov pasalouser posted image  Ga bom morala še bolj angažirat, sem vsa zategnjena in zgrbljena! Aja, glede prekuhavanja vode ... jst jo bom rajš prekuhavala, ko jo bom začela dajat. Kaj pa veš, kaj je po teh ceveh. Alpa kupiš vodo v trgovini. Sam tud to bi rajš prekuhalauser posted image
sams, pri nas se je parkrat zgodilo, da malo ponoči po dojenju ni hotel zaspat, ajojuser posted image  Sem bila čist zblojena, ampak duda res pomaga!
Zdaj bomo pa mal tv pogledal, Niko je na očiju, se gunca. Aja, mali je res pravi smejalčekuser posted image  Nonstop se skoz nekaj smehlja, tud ko je samuser posted image
Lepo ajajte, družinice!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.9.2009 7:27:02   
veselka
jutro,

aprilčica moja tudi skos kiha, že odkar je moj trebuh zapustila... kakor se spomnim je kihala že v porodni, ko so mi jo dali v naročje. je rekla učer patronažna, da ni nič narobe, ji grejo pač mucke iz zraka v nos, pa jo požgečka. drgač moja tud kolca kr naprej. precej je kolcala že v mojem trebuhu, da je blo učasih že prou neprijetno.

sams jaz tudi naše ne zbujam ponoči, smo pa zmer lačni okrog 4ih, 5ih. je blo parkrat tudi že prej in to potem zgleda 2 uri na joški, ker še drema vmes, js mam pa pol oči do jošk dol user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 377
15.9.2009 7:50:15   
aprilčica07
Jutro,

joj, sem čisto povožena. Šla pozno spat pa vsa sem prehlajena in glava me boli. Joj, sem sitna že zjutrajuser posted image user posted image Drgači smo spali dobro, od 22 do 2 30, pol jedli in nadaljevali s spanjem do  6 30. Trenutno smo pa že vsi v akciji... Tamali je z tatijem jajčka na oko, Julija dremucka v ležalničku in vleče dudo, kot, da ne bi jedla tri dniuser posted image user posted image user posted image , jst pa tle gori visim..user posted image user posted image user posted image Danes začenmo tudi pr nas z trgatvijo in bojo naslednji dnevi bolj pestri.

veselka, go ta: sej se mi je zdelo, da je normalno da kihajo, ma me je malo skrbelo, da se ni kaj prehladila v tem zoprnem vremenu, ker niti v hiši nevem več kako jo oblečt.. kako oblačite ve vaše malčke? kolca pa itak, ko jo previjam, pa ko poje, ker se nabaše in pol komaj diha, pa še enih dvakrat vmes... se mi prav smili, ker ji kr fanj dviguje želodček gor..
sanikaa: kako je blo na koncertu?

Grem spit še eno kavo, da začenm funkcionirat, vsaj za silo.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.9.2009 8:49:13   
Anonimen
oi oi punce.
samo na hitro, da vam pokazem mojo princesko. mi je koooonsno uspelo par slikic na racunalnik spravit.
no, u glavnem mi smo ok!
edino o kakem ritmu ni ne duha ne sluha. imamo samo noc in dan. ostačlo je pa prosto po presernu.:)
danes pride babica stehtat mojo malo, da vidimo ce ima ze 3 kile. kako mi je smesno, ko se pogovarjate, kako tezki so ze vasi, moj drobizek bo pa komaj zdaj nekako prilezel na kilazo, s katero so se vasi ze rodili!user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 379
15.9.2009 8:55:48   
eee35
miška!!!user posted image pa glih sem hotela napisat, kje se skrivaš te dniuser posted image
Mala je res drobižek, če bi bila takšna bi jo tudi z medenično vstavo ven spravila!user posted image Pa podobna ti je. Tebe pa se ne spomnim s porodnišnice, zgleda, da sem preveč v sobi sedela, ko si ti skakala po hodnikih!

Aprilčica: moj Aleksander tudi kiha kot nor, še zlasti po tem, ko popije mlekec, zgleda, da mu v nos leze, kolca tudi kot zmešan - o, glih ga slišim v spalnici, sem ga z očijem pustila, pa sama kavico pijem, privoščim si en nescafe na dan, mi paše pa pika. Oči pa koma, ker je smotan do 2 neki filem na tv gledal. Sam sebi je kriv, jaz sem šla lepo ob 23 spat, pa vstala ob 2.00, da malega nafutram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.9.2009 9:26:34   
veselka
joj, js sm pa že od 4ih pokonci, pa se mi zdi, da je že pol dneva okrog user posted image

miška maš pa res eno lepo mičkeno rožico user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 15.9.2009 9:33:11 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.9.2009 9:48:58   
sams
drage moje,
jaz sem fuč!!! Dojenje opolnoči, 3h, 6h, od takrat pa je akcija.Non-stop se nekajdere.... In točno vem, zakaj!!! Ker danes pride patronažna, da jo končno skopamo (zaradi mojih obiskov v bolnici smo že fulkrat prestavile) in sem tamalo leeepo prosila user posted image , če bo spala zjutraj do ene 10h, da lahko spim z njo. Ker popoldne odpade, ko pride mali iz vrtca, ker ne spi NI ŠANS, tako da imam danes edino šanso. In seveda NE! Jok in jok in jok user posted image .

miska, tudi jaz sem hotela vprašati, kje si! Pa evo te! Samo Nina je res en mičken drobižek... Po mojem bo tudi ona imela velike učke, iiiiii

Dobro, vidim, da so tudi aprilčica in veselka bolj zaspane, tako da vsaj nisem sama user posted image .  Aja, aprilčica, pri nas so trgatve v polnem teku oz. proti koncu, čudno, da vi komaj začenjate....

In ker se bliža 10 ura, ko naj bi prišla patronažna, je mala točno zdej itak zaspala .... user posted image  babji! zdej pa ne vem, kaj naj naredim. Naj malo zalegnem ali počakam. Ah nič, bom malo zalegnila, itak bo zvonec pozvonil 5 sekund po tem, ko se uležem na posteljo user posted image . Murphy....

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.9.2009 9:51:33   
Alisa
Jutro,
Sva bili včeraj pri zdravnici in naša ima zdaj 3,870g in 52,5cm. Sva bili pohvaljeni tako da pridno papca. Dobila sem ogromno literature kako pravilno pestovat otročke in o hrani. Zdaj imava oktobra pregled za kolke- slikanje in upam da bo takrat ok, ker tale povijanje na široko mi gre že rahlo na živce, ker mi to tako tesno zgleda, še dobr da ni več tako vroče, čeprav mi tud ta mraz ni všeč.
Danes ponoči sem bila pa tud jaz pokonci od 2,30-4, ker je jedla in nato kar godrnjala še celo ur, meni so pa tako učke skup lezle.
Zdaj lepo spančka še kakšno urco pol bo pa spet lakota in alarm. Greva potem, če le ne bo dežja v trgovino po meso za rižoto, da bova skuhale preden grem po miškota v vrtec. Tok mi dnevi hitro letijo, naša je danes že stara 1 mesec.

Grem še kaj naredit preden se zbudi.

Miška kak
cukerček je ta tvoj user posted image .

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.9.2009 10:01:06   
aprilčica07
sams: ja, to je tudi pr nas stalnica, ko pride patronažna mala spi kot top, drgači prej in pol pa akcija.. čeprav jo moram pohvalit, da zdaj je kr pridna in spančka:)
tudi jst sem zaspana, ja, komi diham.. smo včeraj praznovali rd od tatu, pa kar sem pol še neki spravljala in štimala, sem šla spat pozno, pol takoj je Julija hotla jest in tako dalje... pa prehlad me matra... uffa...  trgatev je tle šele začela, ja, smo bolj pozni, ma se razvleče tudi do koca meseca ponavadi..
miska: kašna lepotička je Nina, tak drobižekuser posted image
eee35: mi je lažje, če vem, da tudi vaši kolcajo:)
alisa: čestitke za en mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa pašto kuhali danes, bo moj naštimal, pašto z gobicami, njami:).. Kadar bom sama z obema, nimam pojma kako bom kaj skuhala. Kaj na hitro že rata, ma  za kaj več, pa se moram še malo organizirat in pogruntat kako in kajuser posted image user posted image user posted image
Je ratalo mrzlo, kajne? Sem šla prej ven po časopis, ma sem takoj nazaj notri prletela, me je zazeblo do kosti. Res, da sem neprespana in čudna, ma vseeno... Nikoli mi ni prav, vročina me je ubivala, zdaj ko je mraz pa spet težim..user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.9.2009 10:04:30   
Ayo
Ojla,

samo na hitro, imam gužvo, jaz sem na dopustu user posted image vreme je še kar, včeraj sranje, danes je pa lepo user posted image no saj Primorke to veste user posted image

Kdaj se dobimo? Meni je ok petek dopoldne. Kje?

Kerala tvojega telefona pa nimam...aja sams na ch številki nisem dosegljiva, imam zdaj slovensko, sem jo napisala eee35 in kerali. No, javite se kaj!

Moram letet! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 385
15.9.2009 10:12:17   
eee35
Ayo: midva čakava do zadnjega, da vidiva, kakšno bo res vreme, če sprejemljivo, bova šla, pa jaraje v Koper, saj se da čist lepo sprehajatuser posted image . Ti bom poslala sms v četrtek, ko bo že napoved za naslednji dan. Drugače pa: ja, če bova prišla, pol definitivno dopoldan, se zjutraj podojimo, pa v avto. Z dozo mlekca v flaški za vsak slučajuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.9.2009 11:36:52   
HeGa
Ojla!

Da se še jst mal javim. Še ena ta zmatrana tukaj. Saj bi bilo vse ok samo če ne bi imel Jan ob 5-ih zjutraj ure za vstat. Pol je pa do 6-ih pokonci, ob 6-ih pa že Eva vstane. Jst pa ne spim. Čez dan pa niti pod razno ne morem spat. Sam zmatrana, zakinkat pa ne.

Je pa Jan drugače full priden. Razen kadar so krčki, takrat pa hoče bit na rokah.

Smo pa tudi mi imeli včeraj prvo posvetovalnico in smo kar lepo zrastli (4.800g, 57cm, obseg glavice pa 38cm). Sem res vesela, ko vidim, da lepo napreduje. Drugače pa tudi mi nonstop kolcamo in kihamo, pol pa seveda še mal polijemo. Pa noska mamo tud že cel teden mal zamašenega - kaj čmo, Eva je tud nonstop malo smrkasta, kaj se revček nebi nalezel. Se je že kar navadil, da mu s fiziološko okrog nosa težim. Na vsake tolk pa tudi mal spumpam.

Miška res je drobižek tale vaša Ninika.

A ve ste nehale kavo pit? Jst vsako jutro spijem eno šalčko turške. Sem jo že pri Evi in sedaj tudi, pa ni bilo nikoli nič narobe. Ampak spijem samo to eno šalčko zjutraj, pol pa nič več. Mi je pri Evi patronažna rekla, da ni hudega ena šalčka, zdaj pa nisem sprašvala.

Jst sem tud za kakšno srečanje v Lj. Dejmo se res kaj zmenit.

Eto moja sirenca me že kliče, zgleda da je lakota pa še kolca revček.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.9.2009 11:41:12   
sams
ok, jaz sem za!!! Ampak k nam pride patronažna glih v petek, tako da zna biti, da bomo bolj pozni.

OK, grem zdej malo likat. mala se je drla kot jesihar in je od hudega zaspala user posted image . Ah...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.9.2009 15:49:36   
Drnula
Ojla punce,
Sploh še veste kdo semuser posted image ? Sem pa vas komi našla.
Takole z dveletnico in dojenčkom je precej žurka. Če vsaj nebi Neca kar naprej neki jokala user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem če mine dan brez joka. Pride dan, ko je čist žalostna že ko normalno govori sam neki piska, mjavka, jamra in je skoz na robu solz user posted image ne vem kaj naj naredim. Dobi 90%pozornosti pa .... Sem si še celo neke knjige nabavla user posted image , da vidim kaj lahko ukrenem oz. kje ga serjem. Ker se mi bo srce strgal če bom gledala mojo punco tolk žalostnouser posted image Tako in ker je dobre volje in veselo razpoložena takrat ko smo na terenu, laufamo, po obiskih v trgovini ... smo pa skozi zunaj.

Hana pa ima žal malo zamašen nosek in to bo že 10 dni. Gre na bolje ampak je še. Nosek ji že ne morem več očistiti, prej pa je imela not OHOHOOO. Ampak skoz bolj tekoče in prozorno. Ker je taka jo tudi bolj poredko kopam.

Ritem... zvečer okrog 20. - 21. ko imamo opravka z Neco da gre spat je JOK, vsak dan enako - očitno jo dajejo krčki. Sem se danes zmenila za kapljice iz koroških lekarn. Vsak dan je isto, samo da je bilo včeraj kar mal prevč in ne bom več upala, da bo minilo kar tako.
Sicer imamo ritem ponoči, tako, da nekje ca. ob 21. zaspi potem pa hranjenje ob 2. in med 5-6. uro še 1x. Od tud dalje,čez dan pa kakor je. Včasih je na pol ure, včasih na 3 ali več ...

Ayo - a ti si pa mal v Slo prišla na obisk?

Sams - jaz sem danes končno iz likanja. To mi je najhujš, ko nikakor ne morem ven in imam stalno kak škaf poln perila za zlikat. Zdaj pa me čakata nova dva stroja, ampak ni še panike za likat, bosta še nekaj časa na štriku, ker jih je dobil dež user posted image

HeGa - meni je dohtarca, G in patronažna pri Neci rekle, da ni nič zato če spiješ kavo. Jaz jo tudi spijem. Omejila sem jo sicer bolj iz drugih razlogov in pijem več neskafe brez kofeina ... ker meni je kava itak nekaj najboljšega.
A ti imaš tudi doma še malčico? Je Eva tudi s tabo ali jo imaš v vrtcu? Sicer mi je čist jasno kako gre to zjutraj. Ma imeti enega dojenčka ali pa še enga takega pižmovca zraven je kot noč in dan !

Mi imamo posvetovalnico šele v četrtek. Kilaža me ne skrbi, ker je naša Hana že pravi picekuser posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.9.2009 18:42:33   
aprilčica07
drnula: ma jst ti prav verjamem, da je pestro z dveletnico in novorojenko.. pr nas je zeloo podobno, no, mogoče je zdaj že malo bolše in se Jakob počasi unaša in ni več taka tečnoba kot je bil teh prvih 14 dni.. na momente se mislila, da se mi bo kr odpeljalo.. ma za vse je blo NE, karkoli sem rekla, prosila, nardila obljubljala, je blo NE.. ma da ponorišuser posted image user posted image pa dvakrat je tamalo tako na hinavsko udaril, da mi je kr kri zavrela... ma saj pravim, ta teden je kr malo bolše, prej sva šla na sprehod in je on vozil voziček, pa stalno jo lupčka, tako, da mogoče bo za spoznanje bolše, ampak pridejo še trenutki, ko bi ga kr po riti usekala....... pol se mi zasmili, ker ko greva spat popoldan, se tako tiščki k meni in pravi mama, mama moja moja... božec moj mali.. ma saj bo, rabimo vsi cajt za take spremembe...user posted image najprej smo razmišljali, da bi ga dali v vrtec, pa nam je blo nekako odsvetovano, ker bi istočasno mali šel v vrtec in dojenček bi prišel k bajti... tako, da zdaj nekako vozimo, ma me je strah, kako bo ko gre moj delat... saj so none, in vem, da bojo pomagale, ma jih nočem obremenjevat.. ah, saj bo, važno, da smo zdraviuser posted image
He Ga: še ena, ki ne more spat čez dan, saj se uležem, ampak zaspim pa ne.. pol, ko je akcija, bi pa spala in spala...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.9.2009 20:11:16   
kerala
Ojla,
končno mi je uspelo še malo sem pokukat. Si sploh ne predstavljam kaj bi bilo, če Taras ne bi bil priden... Danes smo se ponoči malo več zbujali, je pa zjutraj nadoknadil, sva spančkala do 9.45user posted image  Bravo Taras, tale trend mi je zelo všeč!

Ayo, zgleda da sem spet nekaj zašuštrala, ko sem ti pošiljala ZS. Ti pošljem kar sms, da boš dobila mojo številko. Za petek pa super! Kje se dobimo in kdaj?
sams, kdaj boš to fraj? Če boste kopali pa mogočle ne bo0 najbolje, da greš za tem takoj ven??
eee, upam, da bo vreme in da se vidimo! No, saj se lahko tudi naslednji teden, jaz se itak tuuser posted image  

drnula, fajn da ti rata se tle mal oglasit, si kar predstavljam kako je pestro pri vas. No, se bo že vneslo, upam, da čimprej!

HeGa, jaz bi kar kolapsirala, če bi morala ob 5h zjutraj vstajat. Revica, mogoče pa le uspeš podnevi kdaj malo zakinkat...

Da odprem še eno temo - kako ste s kilogrami? Mene je kar groza, dol je šlo samo to kar je ostalo v porodnišnici, ostalo pa kar vse vztajauser posted image ... me je kar groza, se počutim kouser posted image . Se mi je kar zdelo, da pri meni ne bo šlo nič samo od sebe z dojenjem, bom vsak gram morala odgarat! Zaenkrat si pa ne upam, zaradi dojenja, menda je pomemben tudi zadosten vnos kalorij, tako da si ne upam kaj posebaj škrtatir pri hrani. Pa še lačna sem, tako da sem na dobrih +10 kguser posted image ...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 391
15.9.2009 20:16:08   
sams
Drnula, se mi prav smiliš... Nekako mramo zlaufati teh prvih nekaj mesecev pa bo, ne? Jaz sem uspela zlikati in jutri gre nova runda ven.

sicer pa sem vam hotela povedati, da sem skoraj 100 %, da sem zdej na sprehodu videla ayo!!! Ampak je šla ful hitro mimo in se nisem (kot ponavadi)hotela osmešiti s kričanjem...upam, da se kaj vidimo ta teden.

Naša mala je pa danes bila pravi test za živce...upam, da bo takih dni čim manj, ker se praktično od noči nisem ustavila. Kdo ve, kakpna bo ta noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
15.9.2009 20:41:02   
aprilčica07
kerala: glede kilogramov.. jst sem se zredila za dobrih 12 kg, je šlo pa skoraj vse že dol, no, vse ne, imam še plus 3, ampak to mi ni panike, sem se spravla v ta stare kavbojke, kar mi je blo strašno všečuser posted image user posted image user posted image sem bla zgleda polna vode, ker sem hodila lulat še enih 10 dni po porodu ko zmešana in nisem mogla nehat... pr Jakobu sem zgubljala kile še 9 mesecev, zdaj pa zgleda, da bo šlo prej na mesto:)
sams: Julija je imela tak dan v nedeljo, ni spala čez cel dan dve uri skupaj, in sitna je bla, je pa nadoknadla s spanjem včeraj in danes... tako, da bo Sofija mogoče jutri bolj spančkala:)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.9.2009 21:09:22   
go_ta
dober večer, sem na raportu pred spanjemuser posted image  Očka zabava malega, mami pa na računalniku.
Dons je bil kr v redu dan, sploh ker sva šla lahko ven z Nikotomuser posted image  Je bil pa tudi dan za polivanjeuser posted image , ne vem, kaj ga matra. Včasih je bolje, včasih slabše. Tko da bo spet veliko za prati ... uf, jst sovražim likanje, omejim na minimalca, kar se le dauser posted image
aprilčica, sem slišala dost zgodb o ljubosumju. Moj bratranec ne sme pustiti dveletnega sinka samega s trimesečno hčerko, da ji ne bi kaj naredil. Kak dan je bolje, včasih slabše, ampak kot si rekla, malčki se morajo navaditi na novo situacijo. Vrjamem pa, da gre ogromno energije, moraš starejšemu otroku tud posvečaat se. Uf, jst sm že zdj brez energije, ko imam enega, kaj bi blo z dvema. user posted image aja, tisto, da Julija vleče dudo, ko zmešana ... pri nas isto - kot bi bogega reveža stradaliuser posted image
Miška, kok je mala luštnaaaaaauser posted image  pa mičkena.
sams, sj pri nas je tud zmer po mrfiju - ko mali včasih celo zaspi čez dan in jst hočem tud počivat, ni šans, zmerj je nekj. Sj se bom naspala čez kako letouser posted image  Čez dan pa je tko, da v bajti nič ne spi, tko da ga je treba skoz zabavat. Gospod spi samo v vozičkuuser posted image
hega, velkom tu d klub of zmatranihuser posted image  kavico si pa tud jst privoščim včasih zjutraj, ko mi zapaše. Zdaj ko je malo manj časa, ne uživam toliko v njej kot prejuser posted image
drnula, upam, da bo z Neco kmalu bolje!
kerala, s kilogrami je pa tako, da sem ob prihodu domov imela 13 kg manj, zdaj mam kakih 4 kg še plusa. Pa nonstop sm lačna, komaj pojem, že spet brskam po hladilniku, to je hujše kot v nosečnosti.user posted image  Bomo že potem poskrbeli za kilogramčke, ko otročki mal zrastejo, zdaj morajo oni dobro papcat, da bojo veliki pa močni!user posted image   Dojenje pa res ne topi kil, tko kot pravijouser posted image
Želim vam čim daljšoooooo noč!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
15.9.2009 21:15:29   
go_ta
aja, eee35, kako dobra fotka .. .tista z očijem in igračko, res sm se nasmejalauser posted image  Je treba več stvari naenkrat delat, ne?user posted image
hel32, luštkan fantiček!!!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.9.2009 21:17:52   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: sams

sicer pa sem vam hotela povedati, da sem skoraj 100 %, da sem zdej na sprehodu videla ayo!!! Ampak je šla ful hitro mimo in se nisem (kot ponavadi)hotela osmešiti s kričanjem...upam, da se kaj vidimo ta teden.

ej a je blo to slučajno ko si šla čez cesto pri mercatorju?? user posted image user posted image user posted image
jaz sem bla z rdecim vozičkom...
meni se je tudi kar nekaj dozdevalo, saj sem se celo obrnila nazaj...pa ti tud a ne?user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.9.2009 21:40:40   
Anhelo2
Pozdravljene!

Da se še jaz malo javim!
Glede kave jaz jo pijem 1 zjutraj in 1 popoldan, temu se pa ne odrečem, sem tudi prvič pa ni bilo nič narobe!
Glede kilogramov jaz sem tudi minimalno v porodnišnici pustila ( 5kg) domov sem jih še 10 prinesla in ti so vztrajajo in po izkušnjah pri prvem še bodo nekaj časa! Prvič je bilo tako, da dokler sem dojila niso šli nikamor, ko sem pa nehala pa sem začela hujšati! Tako, da toliko pri meni o hujšanju z dojenjem!

Povejte a že greste z bebiji v trgovino; jaz še kar ne upam!???

LP

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.9.2009 21:56:09   
Anonimen
Evo še mene na temi o kilogramih... Jaz se sicer med nosečnostjo nisem zredila, ampak tudi zdej nisem nič shujšala še user posted image   No ja... S porodom sem šla enih 10 dol, pa potem mislim da 1 kg, zdej pa nič. Sicer sem se v kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo spravila že 1 teden po porodu, ampak so mi še vedno prav. user posted image user posted image user posted image   Pa še dojim ne, tko da se kar malo bojim kako bo to zdej zgledalo. Lačna pa sem tudi jaz NON-STOP. Še pojem ne in že spet razmišljam kaj bom jedla user posted image user posted image   Pa kot pravim ne dojim, da bi rabila dodatne kalorije user posted image

Sicer pa naš Žiga iz dneva v dan zahteva več pozornosti user posted image Sej je prov tako... No danes smo imeli posvetovalnico in smo težki 3890g. Merila pa ga je prejšnji teden v ponedeljek in je imel 49.5. No pa se mi zdi, da je še malo zrasel od prejšnjega tedna. user posted image user posted image Zdej smo na številki 50 in tudi 56n ne zgleda več takoooo grozno kot je ko smo prišli domov user posted image user posted image user posted image

Šibam zdej plenice pobrat in dat v sušilca (da ni treba peglat), pol mamo pa že večerni ritual... Kopanje, masiranje z oljem in papanje... Potem pa 5 ur miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anhelo2)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
15.9.2009 22:21:34   
eee35
Jaz sem na plus 4 kg. Ampak še več bi morala dati dol, ker sem imela pred nosečnostjo par preveč.
Najin princ danes tudi je takšen, da še malo, pa ga bom šla prodat...Skoooooz nekaj cvili, ne vem, a ga krčki dajejo, ali je že tok pokonci, da ne more več zaspat. Mi je na rokah enkrat, ampak v vozičku je spal pol kakšne pol ure mogoče. Se mi bo zmešalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.9.2009 7:12:20   
aprilčica07
Jutro

pijem eno dobro kavo, Julija še nekam čmuri tle zraven, moja moška sta že šla na teren, tako, da sem danes spet sama. Zgleda, da bo vreme ok in bomo spet lahko šle ven, komaj čakam. Pa ful dobro muziko poslušam na radiju, sem nekam sumljivo dobre voljeuser posted image

go ta: ja, saj Jakob ima definitivno več pozornosti, kot je je imel kdajkoli, ampak vseeno so še trenutki krize, ma bo počasi že zaštekal, da je zdaj malo drgači..
eee35: mogoče ga res malo krčki dajejo in se tolaži na rokah, v vozičku se pa itak ponavadi umirijo, ker jih malo trese in jim paše....
živa25: malčki hitro pogruntajo kje je najlepšeuser posted image
anhelo2: ne, v trgovino jst še ne grem z tamalo..  ampak če ne bi imele izbire bi verjetno pač tudi šla, ampak dokler jo lahko pustim doma, jo raje pustim doma..

glede kilogramov: moja nona vedno reče, da se telo 9 mesecev spravlja na mesto, se pravi, 9 mesecev gre gor, in celih 9 dol, pri meni je pri Jakobu to res držalo. Nisem hujšala ali kaj takega, ampak postopoma so kg šli.

Zdaj grem pa po časopis, da še kaj prečitam, dokler je tišina:)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?