hel32
|
Jutro Noč, kot vedno, smo prespali v celoti, šivi so že boljši, sam mi je zunanji zadnji šele včeraj odpadel 12 dni po porodu , notranji pa baje se stopijo Sem opazila, da imam vedno majn mleka , sam za 2 obroka, zjutraj in zvečer, sem si ga probala spumpat, pa ni bilo nič, tako, da bomo verjetno kr sam na flaški ostali Zdaj pa patronažno čakama, da naju skopa , pa je zaspal, no upam da nebo tako hitro prišla, da se mali naspi. Pa, da vam še to povem, še zdaj ne vem kako naj malega kličema, mislim, da boma kr Lukas, ker Marko je ata . Altaja, naš tudi popije 100ml iz flaše, pa še iz joške, ker je velik je patronažna rekla, da naj mu kr nardim tolk, da se naje.Ima pa 4100g.Odpustna 3690g Pa najina sta samo en dan razlike, naš je pa danes 12 dni star . Oblačenje, jaz mu dam bodi, ali pa majčko, pa pajaca z rokavi, če pa kurimo pa samo bodi ali majčko in hlače do pasa in obvezno zokenčke, ker novorojenčki nimajo take cirkulacije in imajo skozi mrzle nogice, odzunaj pa tak kot je doma oblečen, sam jaknico čez in kapico, če ni prevroče, ker včeraj mi je zašvical v glavico, bogec, pa dekico po potrebi, ker je košara itak pokrita. Go-ta, ta otrok je s sabo prinesel toliko pozitivne energije, da ne morem povedat kako zelo sem srečna, kajti pri Tjaši sem bila kr depresivna. Zdaj sem pa v in čist blažena, imam pa krasnega partnerja, je najboljši očka na svetu , žal mi je edino, da se nisva srečala prej, ampak, tako kot je je enkratno. Dragi mi nardi vse pa še v službo hodi, pa ima tudi odgovorno delo, kako, da ne bi bila srečna, pa ja lepo mi je mi marsikdo zavida v familiji veš, kr naj, prej me pa niso vidli, ko sem trpela kot kristus, ko ni bilo denarja, pa ne pomoči samo zbadanje in slaba volja, zdaj pa so mi fauš dobrega avta, pa hiše bazena, pa saj mi ni gdo kaj dal zraven, kaj jih je** Aprilčica, drnula in ostale, glede kg jaz sem jih sicer zgubila 11 od nosečnosti, samo jih imam še kakih 15 preveč, in sem še tudi kot ena bunkica z trebuhom pa kavbojke gor dobit je tudi zgodba zase, pa se ne sekiram, bo že imam 2 leti časa da jih dol dobim. Pa noge kosmate, ja zelo, frizuro imam kot pelikan, si kr spnem s sponko, da nekako zgledam. Eh, bo že sam da je fant zdrav. Tako, zdaj pa moram pogledat, kaj bomo kuhali danes, imam že čist prazne shrambe, moremo jutri v šoping, Lukasa bomo zraven vzeli, mislite, da ni kaj narobe? Saj bo itak v vozičku. Mi imamo oblačno vreme pa danes tako ne grema ven, ker se bova zdaj kopala. Lep konec tedna z vašimi sončki.