kerala
|
Ojla, evo še mene na raport. Mi smo že spet domov s tržnice, mali jhe spet ves čas spal, doma je bil takoj halo, zdaj pa spet spi... Se že ponavljam, kaj ? sams in eee, Ayo predlaga, da se dobimo v petek ob 10:30 (OK, uro sem predlagala jaz, prej smo še čista koma). Ona je v Portorožu, tako da se lahiko dobimo tam, meni je čist vseeno, če pa ima katera kake posebne preference, pa naj pove. Vama cajt odgovarja? sams, če se ne motim, vi ravno kopate takrat - a boš po tem sploh šla ven? Jaz sem po kopanju raje not nekaj časa. eee, pa ti, prideš? Nekaj kislega vremena napovedujejo, samo nekega pravega dežja pa ne, le lokalne plohe. Mogoče se res odločite kar v petek zjutraj, kar pa tudi ne garantira, da bo čez 2 uri še vedno ok... sanikaa, te alergije so zadnje čase prav pogoste. Imaš pa res smolo! Mogoče pa le ni to, držim pesti! Od moje sestrične tamala je tudi alergična na mleko, jajca... pa so se kar navadili, kuhinjo temu prilagodili in kar gre. romana, po moje nas vseeno pogledajo, saj so nas tudi pred odpustom iz porodnišnice, da vidijo kako je s čiščo. Pa takrat res ni blo glih "apetitlih"... Jaz se moram pa še pohvalit, da smo se znebili večernega dodatka ! Sem takooooo vesela, že 3 dni sem imela čisto dovolj, da je bil mali zadovoljen. Opazila pa sem, da tudi na polni joški fajn dere, kadar je zaspan, no v tisti tečni fazi. Takrat mu dam dudo,m da se lepo umiri, pa vleče k norc, pol pa spet joško, pa lepo povleče in potem zaspi. To se dogaja predvsem zvečer, včasih pa tudi čez dan. Prej sem mislila, da se dere ker ne teče dovolj, zdaj sem pa prepričana, da to ni razlog. A se še kateri od vaših tako čudno obnaša? Nič, šibam, moram kosilo dokončat... Se tipkamo!