|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.3.2010 19:36:21   
modrasmotka
me veseli da ste pokomentirale o avtih.mi mamo seata leona.saj ma velik prtlažnik sam nevem zakaj sem se upiknala v senika pa altea od seata mi je še lepa sam dost več stane.mal bom še mojmu jokala da mamo premajhen avtouser posted image da dobimo večjega.

hvala v kajinem imenu za čestitke za 7 mesecev.je že res velika pa navihana punca.joj še mal pa na šihtuser posted image .tk mi je lepo doma,ampak kaj češ bo treba it če hočemo kaj za preživetje imet.

kako je kaj primorčanke?je burja že zelo huda?bom držala pesti da nebo kaj res preveč hudega na vašem koncu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem kajo spat dat.trenutno se carta pri atiju že v pižamici

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.3.2010 20:17:47   
aprilčica07
Jakob in Julija spita, sta rabla dolgo, da sta se umirila.. ni čudno ob tej burji, tako buta v škure, da je še mene strah, kaj šele njiju. Lubija pa še ni, še dela...

modrasmotka: grozno je, pa sem navajena burje, jo imam na svoj način rada, ampak tole zdaj, je pa nepopisno grozno.. tako piha, tako brije zunaj, to so taki zvoki.. nevem zelo težko opišem, me je pa strah, priznam...
go ta, eee35: ja, upajmo, da ne bo hujšega... tle pri nas sicer niso zaprli šol in vrtcev za jutri, so pa to nardili v Ajdovščini in Vipavi, tam je še hujše, ko brije direktno iz Nanosa dol...
ayo: kako je Ilaria? se je vročina še pojavila?

Nisem nič pametnega naredila danes. Zdaj grem na en čik, za živčke, pa banbidos bom spila, pa naj bo kar hoče potem.

A katera od vas pije RIDERGON antibejbi pilule? danes mi jih je dala G, pa jih ne poznam.. ima katera kaj izkušnje z njimi? do zdaj sem jemala Cilest pa je blo vedno ok, do zdaj..user posted image

Ma kam se je pa sanikaa skrila?

Grem, mirno noč vam želim:) pa morebiti pridem nazaj, ker dvomim, da bomo kaj spali danes:(

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.3.2010 21:46:21   
anžetka
Hel, ti je pa dal Lukas dela danes...user posted image
Ayo, ma jst sem neki časa bla vesela M, potem pa nič večuser posted image Ko sem še jemala tabletke, je bila redna in je blo vse OK, potem sem pa nehala in je bilo vse zmešano. Prava mora...ko je zamujala 2,3 tedne ali več, sem bila že vsa živčna in kupovala teste pa vsakič negativno, včasih, ironično, sem jo dobila potem naslednji dan. No, potem pa končno enkrat +!user posted image
Aprilčica, midva sicer se pogovarjava, ampak po mojem ne zadosti. Včasih bi se lahko več. Čeprav, priznam, mi včasih paše, da se ne ukvarjava toliko drug z drugim...pa vem da njemu isto. Ah, včasih pridejo taki čudni dnevi a ne...user posted image  Upam, da vam burja ne bo povzročila prevelikih težav in da lubi kmalu pride!user posted image
Eee, upam, da ne zboliš, zato velikouser posted image user posted image user posted image !
Go_ta, meni so rekli, da več kot 38,5 ne sme imeti-takrat se začne zbijat vročino. Ko jo je imel pa 39,5 je pa rekla, da moram nujno k zdravniku. Avti-ja moj sanja svašta pa dobro ve, da ne bo nič iz tega. Bo treba kej več narest, če bo hotel met take stvari...
Drugače pa mali spi zdej že skoraj 1uro. Je bil siten ko strela danes. Sem pa prej naredila špargljevo juhico (iz vrečkeuser posted image ) in dodala mal svežih špargljev, rožmarina in vinčka pa je blo super!user posted image Mam še za jutri. Pa vanilija puding sem naredila. Sladkor zamenjam z medom in dam še malo ruma notri. Pol ga dam v skodelice, ostali polovici dam pa še kakšno žlico nutele in potem čez zlijem. Njami! Enga sm že pojedla, grem še po drugega, potem pa nujno spat! Danes naju je dragi vrgel ob 3pokonci, ker je štimal uro in se preoblekel-zaspal oblečen, potem pa še ob 5.30. Sem bila besna ko ris.user posted image

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
10.3.2010 0:09:45   
kerala
Pozdravljene drage moje čvekice!

Kar nekaj časa se nisem tle prikazala, ma ni mi uspelo. Delala sem neki tečaj fotografije, pa mi je ves čas za računalnikom pobral. Zdaj je pa zaključen, tako da bom, upam, spet uspela kaj sem pokukati.

Mi smo kraaaasno! Pridni, zdravi, lepo spimo, jemo... ma sem prav kičasta že! Gibalno smo tudi pri nas bolj lene sorte, čeprav imam občutek, da s temi stvarmi nekoliko pretiravajo. Pred dvema mesecema smo bili pri fizioterapevtki, pa se mi je zdelo kar pretirano, kaj bi vse pri 5 mesecih moral znati. Mojega je kar prestrašila, jaz pa sem do tega dobila kar neki odpor. Nasledni dan je pa že začel nogice prijemat, zdaj jih daje v usta, na trebuh se prevali takoj, na obe strani, na rokice se vidoko dviga, tudi kolenčka že vleče k sebi... Prijema itak vse kar vidi, pa še vzeti mu nič več ne smemo. Joj, kako je smešen, se takoooo razburi, čista togota ga pograbi. Zaenkrat je smešno in se mu režimo, samo bo treba verjetno take ihte zajezit.
Zaspeti se je navadil z mano, pa seveda joško zraven. Posledica pa se je pokazala danes, ko sem koooončno prišla do frizerke (ma sem takoooo zadovoljna, po dolgem času sem si spet všeč! obljubim fotkouser posted image ), pa me moj user posted image kliče, da ne ve kaj naj naredi, da se mali samo dere, ne spat, ne jest, ne ležat, ne nosit se... pa totalno zaspan. Potem mu je uspelo, da je zaspal za 15 min, ko sem pa jaz prišla, se je pa samo še smejal...
Ponoči se še kar zbujamo, samo jaz niti sama ne vem kolikokrat, niti za kako dolgo in sploh me ne moti. Samo priklopiva se in je že zrihtano, jaz zaspim takoj nazaj, on pa tudi kmalu.

Aprilčica, nazadnje sem še prebrala, da si vprašala v zvezi s fotografskim tečajem. Mogoče bi tvojega tudi zanimalo, sem zasledila, da se s fotograijo ukvarja. Naj pogleda na PPSOP, pa vsaj na novice naj se prijavi, saj vedno kaj uporabnega pošiljajo. Jaz sem bila full zadovoljna.
Burja, ma danes je res groznouser posted image . Verjetno pri nas vseeno ni tako huda kot na Krasu in Vipavski dolini. No, upam, da se bo vse dobro končalo!

Muca, Aleksandr, vse naj najuser posted image user posted image user posted image , a vidve kar na isti dan?

Eee, sem večkrat mislila nate. Zdaj si verjetno že na polno zalaufala v službi. Kako vam kaj laufa?

Ayo, vi pa še kar ne spite, kaj, nič novega, se mi zdi, da že odkar se "poznamo", od nosečnosti dalje. Bogica si res, ampak tudi to se bo zrihtalo, prej ali slej...

go_ta, ti si pa pridna z diplomo, bravouser posted image !

hel, a pr vas pa tako lulate pa kakateuser posted image ! Mi kakamo sicer pogosto, tudi do 5x na dan, kar trdo, pijemo pa vsekakor premalo, temu primerno pa tudi lulamo. Ne morem ga pripraviti do tega, da bi pil. Mu delam redkejše kašice in upam, da dobi dovolj tekočine. Če ne bi bil pokakan, bi bilo dovolj, da ga 3x na dan previjem. Rjuhice na postelji pa še nikoli ni znočil.

Sem videla, da mnoge še nimate user posted image . Tudi jaz je še nimam. Sem že začela razmišljat, da nisem slučajno user posted image ... Čeprav bi od najinega slončkanja moral biti skoraj čudežuser posted image , da bi kaj ratalo. Trenutno se bolj nagibam k tem, da bomo zaključili z reprodukcijo, klju bemu, da bi takoj imela še enega, samo za službo me tako skrbi...

Nič, pozno je, moram spat, moj sonček je uro prebujanja premaknil in zdaj se zbuje že malo pred 8user posted image ...

Nočko vsem!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.3.2010 0:13:10   
Muca83
Najprej hvala vsem za lepe želje!
Današnji dan je bil bolj kako bi se izrazila - beden. user posted image Zaradi vremena nisem šla nič ven, tako da sva bili do 16h z Lano sami, popoldne sva celo zaspali skupaj in spali kar 2 uri. Potem je pa moj prišel in mi prinesel vrtnico in torto. Baje bom dobila še darilo ampak bom mogla it zraven, da bom povedala kateri mi bo všeč - pojma nimam kaj ima v mislih. Potem je pač vse potekalo normalno dokler nisva spravila Lano spat. Potem sem pa dobila masažo hrbta, ramen in vratu, je fuuul pasalo, potem pa še user posted image user posted image user posted image Jaz sem imela drugače navado vsako leto vzet frej dan in sva šla z mojim kam se razvajat ampak letos je pač drugače, malo zaradi otročka malo zaradi vremena.
Zvečer naju je pa še razveselil sms bivšega sodelavca, da je danes dobil hčerkico user posted image Sploh nisva vedela, da pričakujejo, tako da sva bila zelo presenečena. Super datum si je punca izbrala. user posted image

hel32, vas je pa zamedlo. Pri nas se na srečo ni nič prijel sneg in upam, da tako ostane. Ker potem predolgo traja, da se stopi. Letos so pa res že vsi, ki jih poznam siti te zime. Pa super, da je Lukas bolje.

aprilčica, upam, da ne bo tako hudo, kot napovedujejo. Dobro, da imate streho za vse avte. Tukaj pred bloki je pa kriza, tudi če veš, da bo npr. toča nimaš avta kam dat. Zaenkrat sva midva imela srečo, se ni avtom še nič zgodilo, tudi takrat ko smo imeli tisto strašno neurje ne, pa je streha od šole letela po parkirišču. Bio kosilnica user posted image user posted image user posted image Saj Lana drugače ni rastlinca, kar hitro začne protestirat, če jo kje pustim ampak obračala in plazila se pa ona ne bo. user posted image Za tvoje nove tabletke pa tudi jaz prvič slišim.

eee35, itak, da boš dobila M slej ko prej. Jaz tudi ne vem če bom imela še kakega otroka. Sem se odločila, da bom vso opremo prodala, cunjice bom pa spravila, ker itak ne bi skoraj nič dobila za njih. Potem bomo pa videli če nas bo prijelo imeti še kakšnega in če bo ratalo.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.3.2010 8:56:40   
šivilja
Dobro jutro! Da se še tukaj malo oglasim. Mi moji trije otroci poberejo večino časa, pa ne trenutke imam hude gospodinjske prebliske - od domačega mislija, do doma pripravljenega pralnega praška...

Potem pa pridejo dnevi (kot npr. včeraj, ko še kosilo komaj skuham).

Malo imam težav z zobmi - mi dela popoln remont in mi je nekaj ugriz spreminjal in imam celo čeljust razboleno, tako da težko spim, jem... Ker dojim pa še kaj pametnega ne morem vzet proti bolečinam.

Naša punca je še vedno nadpovprečno pridna (razen noči so malo luknjaste) in velika, pridno je GH, veliko se pa še dojiva. M še nimam, pa si je prav nič ne želim, saj je bilo po vsakm porodu huje in me je že kar groza - mi tako teče, da komaj uspem dovolj hitro menjavat uložke - najbolje bi bilo prve pti dni kar na školjki sedet.
Ob vsem delu, sem seveda Hano uspela azvadit, da zaspi na joški. No, zdaj čez dan zaspi tudi že pri očiju, samo prej da jasno vedet, da to ni to.

Avto - imamo dva - Galaxy (smo ga kupili, ko smo dobili tretjega otroka) in tudi mi imamo pičipokija (aprilčica user posted image )oz. pičija - to pa je Matiz. Super za po mestu, samo ga bo treba počasi zamenjat, pa z avtosedeži se itak nw moremo vsi noti peljat.

Hm, sem malo brala o današnji noči - aprilčica je verjetno brez elektrike, drugače bi se že javila

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.3.2010 9:23:43   
hel32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je vrglo ven, spet sem pozabila post kopirat, pi*da.
Ma nič se javim kasneje, morem pospravit bajto, ko mali glih spi!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.3.2010 10:18:05   
ALEKSANDR
Dobro jutro... Slaba noč je za nami...se je LA zbujal na urco..res upam, da ga to zobki mučijo...pa da čimprej pridejo ven...user posted image Pa še vreme je ogabno... Danes pa res ne grem ven...

Drugače pa včerajšnji dan... Moj mi je kupil taki mičkeni mp3 player..ful je luštkan...user posted image pa zvečer sem dobila masažo...malo daljšo kot ponavadi...user posted image Drugače pa nič posebnega....user posted image Bom pa poskusila iti v soboto zvečer na kakšno pijačko...če mi bo tamali pustil...user posted image

LA pa ima danes 7 mesecev...user posted image

Aprilčica- upam, da noč ni bila bila prehuda... Pa vrejamem, da te je strah..mene bi bilo tud...

Go-ta- upam, da čimprej zaključiš s diplomo...saj boš vidla, da bo šlo hitro...user posted image

Nič, grem malo očke spočit...če bo LA seveda še spančkal...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
10.3.2010 11:04:55   
Muca83
Na srečo pri na ni veliko snega, ravno toliko, da ga je nekaj na tleh. Še ta mi je totalno odveč, sem bila prejšnji teden prepričana, da smo za letos zaključili s tem. Jaz se pa špilam dan mučenikov - sem likala user posted image user posted image Spali smo pa luknjasto kot vedno, jo je včeraj spet moj dal spat, pa se je vseeno zbujala, tako da je bilo očitno v soboto to samo naključje.

Pri aprilčici je bilo pa zgleda kar hudo, da se ne more javiti...

kerala, lepo da si se oglasila! Vidim, da je s spanjem pri vas nekako tako kot pri nas. Ja, z aleksandr sva pa prejšnji teden ugotovili, da kar na isti dan praznujeva user posted image Pa upam, da se zdaj bolj pogosto javiš.

šivilja, uau, a kar domači pralni prašek si se spravila delat. In kako se obnese?

hel32, z desno miškino tipko klikneš in izbereš Nazaj, potem pa kopiraš če te ven vrže. Verjamem, da te vse mine, če moraš še enkrat vse pisat.

aleksandr, a ti si tud masažo dobila. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.3.2010 12:05:55   
Ayo
Pri nas je pa ravno toliko snegeca zapadlo, da je belo.

Gremo pa za vikend na smucanje k enim prijateljem, ki imajo tam vikend, se ze veselimo...sem se pa spomnila da Gabriel nima kombinezoncka za na sneg, ker ji je laski ratal premajhen...zdaj pa itak tega po trgovinah nimajo vec user posted image user posted image user posted image Pa kdo je na to sploh misli, ko pa ni bilo snega tukaj pri nas celo zimo. Pa tako rada bi ga peljala na sanke, kako naj zdaj ta problem resimo? user posted image user posted image user posted image

Noc je bila malenkost boljsa od preostalih, v tem smlislu, da je ostala lepo celo noc v svoji posteljici, sem pa sigurno ene 6x vstala user posted image
Je pa zato veraj zvecer tezila in tezila (kar se za spanje se nikoli ni zgodilo!), cim sem se odmaknila, je bilo dretje, takso da se je slisalo po moje po celi vasi user posted image Tako da sem na koncu tudi sama pomislila na zobke (ker Gabriel je bil siten ko 100user posted image , ko so mu rasli)...samo slinimo se pa se ne...user posted image

Kerala, krasno da si se javila! user posted image

Aprilcica, upam da elektricarji delajo 100/h, mi te pogresamo user posted image Pa res se tudi Sanikaa ni ze nekaj dni oglasila, pa hruskolinka, drnula...user posted image

Kakanje: nasa pa odgar jemo GH kaka na 2 dni user posted image oz. kadar je zaprta, ji dam sljive in pomaga. Sicer pa smo ko smo se dojili kakali tudi po vsakem obroku, zdaj pa...user posted image

Grem, smo lacni!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 10.3.2010 12:06:24 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.3.2010 12:42:22   
šivilja
Ayo - v H&M prodajajo take tanke hlače za dež, da ne premoči. Kupi to (mi to uporabljamo celo pomlad, poletje in jesen ob deževnih dneh) in go spodej malo več obleči -žabe in mogoče dvoje hlač ali pa ene debele, gor ima pa verjetno itak kakšno bundico, če ne pa to tudi lahko rešiš z anorakom čez jakno.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.3.2010 13:02:19   
Ayo
Uuu hvala sivilja!! user posted image To je pa res dobra ideja, bomo sli mogoce ze danes popoldne pogledat. user posted image
Ja, pa kaksne je doma narejeni prasek tudi mene zanima user posted image

Pri nas se kar naletava, sicer cisto drobne snezinke. Pa se mraz je. Tako da spet ne bomo mogli ven, bomo sli pa zato v trgovini, da cas hitreje mine, za otrocke in za mami user posted image

Kje ste ostale?

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.3.2010 13:31:32   
hel32
Evo, da se jaz še na hitro javim, mi nekako ne znese danes pokomentirat vsega, bom sam na kratko.
Go-ta, si me nasmejala, ko si napisala, da smo imeli polulan in poračkan danuser posted image user posted image user posted image , saj vem da se je s zgubil.
Anžetka, ma saj, bo, ko bosta oba delala, zakaj si pa ne bi mogla privoščit BMW, vse gre, verjemi, imam veliko izkušenj, in vem, da gre!
Kerala, pozdravljena nazaj, a da ste vi končali z reprodukcijouser posted image , no mi definitivno nismo, ker je že dragi iskal po netu nadstropne postelje, in delel načrt za večjo otroško sobouser posted image user posted image user posted image , ma ful je navdušen nad otroci, sicer pa je to njegov prvi, in bi rad imel vsaj 2, no ja pa saj imate 3, je dovoljuser posted image
Pa super za fototečaj, pridna.

Aprilčica pa mislim, da nima elektrike, pa upam, da bo čimprej nazaj.

Mi bi pa pod nujno mogli v MB, ker imamo čist prazen hladilnik, pa ne vem, kako bo do popoldneva stanje na cestahuser posted image user posted image .

Drnula, sams, sanikaa, hruškolinka, pa m 1987, Anč pa ona itak nima časa, ker je mega pridna.

Šibam kuhat, mali spi, že 3x danes, za 10minuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.3.2010 14:09:57   
Sanikaa
Hellou babe-žabe!!
Vse ok samo mi časa zmanjkujeuser posted image user posted image .. ful berem o robotkih sesalcih ..ker imam pun kufer vsaaak bogi dan pucat prah in pobirat mucike ..od tega perila ki ga seveda notri sušim ...tak da mi raziskava pobere ves čas za računalnikom!! Seveda Amerika ima dvakrat manjše cene ..razmišljam, da mi ga sestrična v Kanadi kupi in pošlje ..ampak ne vem kako bi bilo z garancijo!!
No v kratko ....Leo super napreduje ..danes se je prvič dvignil na roke in kolenauser posted image user posted image in prvič se je lepo izravnal v mojem krilu, ko je sedel. Tako da se mu izgleda polako aktivirajo mišice spodnjega dela hrbtauser posted image Papa super vso zelenjavo ..sadje nam gre mal težje....vsaj proba pol se pa smejimo kakšne face dela user posted image .

Muca in Alexsandruser posted image user posted image vse dobro z majhnim kašnjenjemuser posted image
Aprilčica BOOOGI VIuser posted image user posted image Drži seuser posted image user posted image user posted image Kmalu ti bomo spet fouš ko boste uživali v pomladi!!
Hel vlažilci so pri nas dragi kot sam satan. Poskušaj na amazon.uk tisti vicksov je 1/3 cene kot pri nasuser posted image Jaz imam enega kaj vlaži in ionizira in čisti zrak in komaj v 80 m dvigne vlažnost za 10%. Če kupuješ enga samo za občasno vlaženje ..za lažje dihanje pri prehladu je boljše vzet tistega ki greje vodo (vicks) ker ti se bo drugače vsega namnožilo v tistih ultrazvočnih. Če bo pa za vsakodnevno porabo je pa vseeno ..ne bo dolgo stala voda notri.

lp

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.3.2010 14:30:06   
simonalokar
končno sme lahko prišla gor.
Maja se cajta gre na bolje, samo zdaj pa jesti noče upam, da je to zaradi bolezni ter zobkovuser posted image user posted image

Prnas imamo tudi 2 avta- suzuki grand vitara ter moja petkauser posted image user posted image user posted image user posted image

KJ snežiuser posted image user posted image user posted image ga imamo že 10cm, ga zastoj prodamouser posted image user posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.3.2010 15:26:48   
anžetka
Muca, krasno te je presenetil tvoj dragi! Res lepo, pridnega dedca mašuser posted image Aleksandr, enako zateuser posted image Vse naj naj LA-ju!user posted image user posted image user posted image
Šivilja...domač misli? Recept prosim...user posted image
Ayo, končno sneg...user posted image Men gre pa že na živce...rada bi šla ven s tamalim. Pa sej sneg niti ni taka ovira, bolj me moti mraz-sploh, ker je bil še bolan. Klinc, bo treba počakat...user posted image
Hel, ah, sej se je šlo v bistvu za to, da je gledal starejše modele, ki so še vedno precej dragi...jst sm pa taka, da za ta denar raje kaj novejšega kupim kot pa 10 (in več) let star avto. Pa me klinc briga, če je še tako lep in fensi in ne vem s kakšno opremo. So tud novi, drugi avti taki...Ga moram včasih prav nazaj držat glede takih stvari, sam kaj ko je takoj užaljen-kot majhen otrok...če nisem za, se sploh noče pogovarjat z manouser posted image Ker to zame ni kot nakup kruha, ampak avta! A tvoj je arhitekt al...sm preveč firbec?user posted image user posted image Sm tud jst dons zjutraj ugotovila, da bi bilo pametno v trgovino it in kakšne zaloge si narestuser posted image
Simonalokar, Anže tudi ni toliko GH jedel, ko je bil bolan. Se nisem kaj dosti sekirala, ker sem vedela, da mu zihr ne paše in sm ga zato pogosteje dojila-res sem ga imela skoz na joškah! Pa skoraj silit sem ga morala, da je kaj spil-baje morajo velik pit.
Sneg-pri nas kar naletava...ne vem kok ga je, ker še nisem pomolila nosa ven, bi pa rekla, da ga je vsaj 15cm...
Mucek spi, končno...kmalu pride lubi in bova naredila kosilo: krompir+stročji fižol+kisla smetana+ocvirki! Prava kmečka hranauser posted image Moj je najprej ful vihal nos nad tem, potem je pa probal in bil navdušenuser posted image  Ljubezen gre skozi želodec...user posted image

Sasa84

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.3.2010 15:53:11   
go_ta
A bo te zime kdaj konecuser posted image Zjutraj je še nekako kazalo, zdaj pa sneži, kot da smo sredi najhujše zimeuser posted image user posted image Poln kufer (in vsega ostalega) imam že tega snega pa mrazauser posted image user posted image Ven ne moreš, se mi že meša notri ... Upam, da bo bolje. Se moram pa pohvalit, da je Niko spal od 19. do 6.00user posted image Ko bi to trajalo. Ga pa zobki matrajo, čakam pa čakam, kdaj bojo zgornje enke ven pogledale, je vse otečeno. Pa še vedno je naspidiran 100 na uro, kakšne to delauser posted image
aprilčica, kako ste? Mislim na vas, da vam ni česa odneslouser posted image user posted image user posted image
anžetka, se čisto strinjam s tabo! Za to ceno, ki jo držijo starejši modeli (bmw, audi), lahko dobiš nov avto, ki je čisto okej. Saj če bi imeli več denarjauser posted image , bi imeli tud boljši avto, ampak če pomislim, da stanejo kot pol stanovanja ... ufuser posted image No, saj lubi si je kar realen cilj postavil - insignia stane 20 tisoč.
kerala, ful lepo, da si se oglasilauser posted image He he, pri nas je isto: ko Niko ne dobi česa v roke (ponavadi mobitela alpa hrane, ki jo imam v rokahuser posted image ), začne tečnarit, ampak ne dam, ga zamotim s čim drugim. Če bi mu vse dala, bi se kmalu navadil tega luksuzauser posted image
muca, dragi te je pa lepo presenetil!user posted image Jst sm lubiju naročila darilo, sem videla eno tako luštno jakno v intersparu, športna varianta, tako da jo gre jutri iskatuser posted image Pa upam, da kakšna masaža tud padeuser posted image
šivilja, ti si pa pridnauser posted image Eh, saj pri nas smo se tud razvadili zvečer, ker se uspava na joški. AMpak mislim (upam!), da ne bo take sile, ko se bo moral odvadit, ker čez dan zaspi tudi brez njeuser posted image
aleksandr, user posted image za darilo! HB naši user posted image pomislijo tudi na to, da nas mogoče kaj boli, pa dobimo masažeuser posted image
ayo, pri nas je pa ravno obratno: odkar je GH, se je kakanje uredilo, tako da je to na sporedu vsako jutrouser posted image Ko se je pa samo dojil, pa ni kakal po par dni. Poskusi s slivo, pri nas je vedno pomagala. Pa naj se neprespane noči čim prej končajouser posted image Aja, vam pošljemo kaj snega?user posted image
hel, maaa se hitro zatipkam, moram brati za sabouser posted image Ful lepo, da je tvoj dragi navdušen nad otroci. Mi bomo še počakali leto ali dve (je lubi nekaj sanjal o temuser posted image ).
sanikaa, moj kolega ima robot sesalec pa je rekel, da je ful dober, ampak ga ne smeš gledat, ko sesa, ker lahko izgubiš živce.user posted image Pa da se ne splača, če imaš majhen prostor. Oni imajo ogromno hišo.. Upam, da boš našla tisto, kar iščešuser posted image Pa user posted image za Lejčijev razvoj, da napreduje!
Evo, fanta spita, jst ne vem, kaj bi sama s sabo. Bo treba mal tipkatuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.3.2010 15:53:42   
go_ta
Aja, simonalokar, user posted image za Majo, da gre na bolje!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.3.2010 15:57:46   
eee35
A ni to vreme za bruhat?user posted image En tam zgoraj si šale dela...Meni pa teče z nosa, pa nasplošno sem bolj zanič, šla sem prej domov, HB sem danes lahko, sodelavka sotrpinka dela namesto mene. Upam, da ne bom tega prehlada malemu prodala, ker se hoče skoz stiskat pa na rokeuser posted image .

Gledam trenutno FlashForward, fuuuul mi je všeč, go_ta, a si probala?user posted image , ponavadi isto kot jaz gledaš!

Glede avtov, se strinjam z anžetko, jaz tudi imam raje novejši ali nov avto, kot neko staro sranje, tudi če je to BMW. Pa nekako nisem na avta mahnjena, se mi zdi, da mora biti varen, pa lep (user posted image ), ampak da zapraviš zanj celo premoženje? Ni vredno. Pa sploh meni so všeč veliki avti, kakšnega hummerja bi imela, samo ne vem, kje bi ga parkiralauser posted image

kerala: welcome backuser posted image , v službi gre, čeprav se mi fuuul ne dauser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.3.2010 16:08:18   
go_ta
eee, kaj je pa flashforward??
Evo še dve slikce za vas, jih malo nalagam na računalnikuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.3.2010 16:15:22   
šivilja
Takole vem bom kar linke prilepila, ker se mi ne da prepisovati.

Naredila sem tole dvoje in imajo moji ful radi:
http://www.nigella.com/recipe/recipe_detail.aspx?rid=126
http://www.nigella.com/recipe/recipe_detail.aspx?rid=216

Tukaj so pa navodila za pralni prašek. Pere kar dobro (bolje kot pralni oreščki), seveda pa ne tako kot kupljeni praški - ostanejo madeži npr. od bučnega olja, pa kakšen zelo konkreten kakec se tudi še malo pozna... Za vsakodnevno pranje je oblek, ki niso pretirano umazane se pa zelo dobro obnese.
http://www.aromaterapija.si/index.php?catid=36:arhiv&id=157:recept-za-pralni-gel-praek&option=com_content&view=article

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.3.2010 16:18:16   
šivilja
Pa pralne plenice tudi perem s tem praškom.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.3.2010 16:53:02   
hel32
Šivilja, njami, njami, oba recepta sta dobrauser posted image , pa malo sem mogla študirat kaj kaj pomeni, malo sem pozabila imena za sadjeuser posted image
Pa domači pralni prašek je tudi OK, a to mora biti lužno milo, ali kakšno? Ni mi jasno, rastlinsko, daj povej, jaz bi ga nardila, ker res full peremo, in za malo majn umazane cote se splača, a potem ne rabiš mehčalca?

Pijem kavo z Bayleysomuser posted image ful paše!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.3.2010 18:28:42   
anžetka
Go_ta, joj sem ti prov slovensko fovš za spanje...Dons ponoč sem poskusla z dudo in božanjem, mu nism hotla dat joške, pa ni pomagalo(Ayo, kok časa ste rabili za to?)user posted image Je bil čist razpištoljen in sem mu jo potem mogla dat...ene pol ure sva se hecala tko, potem je pa zaspal-na joški...Upam, da ne bo vedno tako, da ne bo mogel brez joške zaspat...
Uf, 20jurčkov...men je to tu mač...Men je recimo ful všeč nissan qashqai pa itak, da si ga ne moreva privoščit...mogoče čez 10letuser posted image  
Kok je pa Niko luškanuser posted image
Aprilčica, jst tud mislim na vas...user posted image Ko vidim v poročilih kako in kaj je pri vas, sam upam, da ste OK...

< Sporočilo je popravil anžetka -- 10.3.2010 18:29:57 >

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.3.2010 19:08:42   
hel32
Aprilčica, sem gledala poročila, mislim, na vas, in upam, da ste v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?