hel32
|
Jutro Madonca, naš malček si je prestavil uro, in vedno prej hodi spat, zdaj ga že okoli 19 začnem spravljat in okoli 19:30 že spi! Smo pa spet neki nahodni , pa tako ga oblačim, pa pazim, da ni prepiha, jaz ne vem, al se je pa spet nalezu od koga , ma dala sem mu sirup pa fiziološko, spucala nosa, namazala prsi in hrbet ter podplate, pa upam, da ne bo kaj hujšega spet, je pa res bil včeri nekam tečen, mah, upam, sam, da vročine ne dobi Imamo pa ful lep sonček trenutno, pa baje bo v sredo do 30 cm snega padlo imam resnično poln kufer zime!!!! Aprilčica, si bom še jaz prepisala recept za testo, meni tudi ne vedno isto uspe pica, včasih je bilj trdo testo, včasih bolj mehko, včasih predolgo pečem, zdaj, pa itak se še učim na novo pečico pečt. Mora biti zoprna burja, kaj, pa jamramo, ko tuki malo piha, kako kaj šele pri vas mara pihat? Muca, lepo, da je uspel ženski večer, mah, jaz bi si tudi mogla privoščit, že pol leta nisem bila kje Ayo, strigli ste se že, ja super, mi se še kako leto zgleda ne bomo, imamo bolj malo las. Reby, ja te včasih malo na IVF-jevčkih preberem, bi se pa kdaj pa gdaj malo k avgustovčkom javila. Anžetka, imaš prav, take malenkosti ti ostanejo v spominu iz otroštva, ma, jaz se bolj spomnem očetove pozornosti, kot mamine, ker me mama ni kaj dosti cartala, sem bila bolj atejeva maza Pa hvala za čestitke. eee, prilimale so se ti na prste, ma svašta se ti utrne a hujšaš?kolk ti je uspelo, jaz sem do zdaj na -5 kg prišla! Go-ta, hvala za čestitke, ma ja glede sestre je pa tako, da ona živi v čist drugem svetu, od našega, je pač kao-bogatašinja, in ona si lahko privošči, pedikuro, manikuro, frizerja 3x na teden,... ma kolk se spomnem, je tudi moja mama bila taka, pa še zdaj, kr naprej je hodila k frizerju, parkrat na teden, jaz grem glih 3x na leto. Ma ja veš, jaz imam take slabe spomine na materinski dan, jaz sem od Tjaše dobila sam 1x vazico iz vrtca, ostala darila je dala omi, ker kao, jaz si nisem zaslužila, to jo je stara učila butasti, no zdaj spoznava da le ni vse tako, kot jo je oma učila! Grem, ker sem celo žezvo kave po kuhinji polila