|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
7.3.2010 19:04:07   
Reby
Dan punce. Joj, jaz vas tako zanemarjam, da je groza. Pišem na IVF-jevčkih, potem pa mi vedno nekako zmanjka časa še za avgustovčke, niti preberem vas ne, jaz packa user posted image Vas morm najprej prebrat vse za nazaj, pa bom ta teden kaj pokomentirala.
Zasledila sem samo slike aprilčice - prelepe so, fajn frizura in prava suhica si! Aja, pa mi mamo isto kapo user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
7.3.2010 22:19:06   
Ayo
Ponavadi je med vikendom tukaj manj prometa kot pa med tednom user posted image

Edino Aprilcica mogoce je to 1.nedelja da se ni oglasila user posted image

Anzetka, ocetov dan je 19.3., to je kmalu. Pri nas je to tudi praznik, ker je na isti dan Sv.Jozef user posted image

Mi smo pa danes Ilario postrigli, je imela ze cisto prevec dolge laske. user posted image

Drugace pa vceraj smo malo zapravljali za otrocke, danes dopoldne sprehod+plavanje, popoldne smo malo spali in evo je vikend naokoli.

Punce, dajete svojim otrockom ze meso? Jaz bi pocasi zacela s piscanckom, tako da bo bolj kaloricno in tako mogoce opustim 1 obrok dojenja...

Lepo panckajte!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
7.3.2010 23:07:58   
Muca83
Evo, včeri se nisem oglasila pa se kar malo zgubljeno počutim. Včeri sem bila na večerji v kitajski z ženskami in je bilo fino. Ob 18h smo se dobile in bile kar do 23:30. Moj je pa lepo tamalo v tem času skopal, nahranil s kašico in dal spat. Sem pustila tudi nekaj izčrpanega mleka pa ga nista rabila. Edino malo težje jo je uspaval, ker je zvečer res navajena na joški zaspat ampak mu je isto uspelo in še ful dobro je spala, samo 2x se je za dojenje zbudila. Ker zdaj je bila res stalnica, da se je zbujala skoz, kot bi imela kake hude sanje. U glavnem vsi smo dobro prišli čez in že planiram kako bom šla na pijačko s prijateljico v kratkem 

Danes smo bili pa na dveh obiskih, je bila Lana pridna edino če jo je kdo vzel v roke je bil pa alaaaarm.

Včeri sva bila pa v Lesnini. Imava že kar lep čas eno mizico za dnevno sobo tam ugledano, pa je niso imeli na zalogi niti niso vedeli, če in kdaj jo bodo imeli. Zdaj sva pa izvedela, da jih sploh več ne bo, prodaja se razstavni model pa še tisti spodnja polica manjka Pa sva prehodila enih trgovin s pohištvom in edino ta nama je bila res všeč.
eee35, čestitke za še en zobek!

Ayo, a zdaj ste jo pa kar postrigli. Kaj pa špangice? Naša ima tud že ful dolge ampak nimam nobenega namena strižt, zaenkrat še ne. Nimam občutka, da bi jo motilo.

Jaz se pa borim z mojo večerno lakoto. Sem pojedla banano in nekaj suhih jabolk pa nič ne pomaga. Ampak se moram odvadit, ker to nikamor ne pelje.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
8.3.2010 7:06:22   
aprilčica07
Jutro,

joj, ta burja, ma to ni normalno.user posted image Včeraj smo bli brez interneta popoldan, pa brez televizije, vse zaradi burje, pa pravijo, da bo še močnejša.. pa saj ne more bit, no..user posted image user posted image user posted image Jst hočem pomlad. Pa zob me še malo boli in tako... nisem lih prava... Noč je bla ok, sta lepo spala oba, no, saj trenutno še oba spita. user posted image O nič več, sta vmes vstala, Julijo sem tudi nafutrala, zdaj se pa tam na dormeotu gledala in lupčkata.user posted image user posted image

anžetka: ja, na materinski dan imamo pri nas praznik, dejansko trojni, mama, jst in materinski dan.. se pije in je na velikouser posted image user posted image sem se včeraj spomnila nate in tvojo mami, ker sva z mojo cel dopoldan neki štimale, ker ima njen bratranec 50 let, pa imajo fešto in sva delale plakate, pa slike skenirale, pa čestitko štimale.... je blo pestro...user posted image
Reby: tiste kape so tako lepe, kajne? Mi jo imamo že od lani in je vsa zguljena, ampak tamali jo ima najraje.. sem pa prejpnji teden iskale zdaj spomladanske kape za oba, ma kaj misliš, da je blo kaj pametnega? nič od nič... za tamalo je blo vse neki rozasto in kičasto, kar pač ne moram, za Jakoba je bla pa ena ok v Pikapolonici pa je bla 13 eur, se mi je zdelo malo preveč...user posted image ti se tle večkrat oglasi, prav? lepo, da pišeč tudi na ivf-jevčkih, ma nas pridi tudi kaj pokukat...user posted image kaj tisto kar imaš zraven imena, slikica, je kuža in Tomi?
muca: super,. da je ženski večer uspel, da ste se imele lepo in je bla Lana pridna z tatijemuser posted image
eee35: a prideš na našo burjo? za znoret piha.. včeraj nismo dali nosa ven, ma danes ne bo nič bolše.. fujjjjjjjjjjjjjjjjj
go ta: včeraj je blo tle res zatišje, smo se vse nekam zgubile..user posted image
ayo, muca: a tako dolge laske imata vaši pupiki? naša je še daleč do tega, a bi jo kaj strigli, zdaj ima komaj kaj več laskic, božca moja pleškastauser posted image

Včeraj sta pod večer prišla moja dva moška iz doline... in bi mogli videt veselje kako je bla Juli vesela, ko je zagledala Jakoba, vriskanje, piskanje, takoj ga je začela za laske vlečt.. prava ljubezen..user posted image Tudi zdaj zjutraj je vstala mogoče pet minut pred Jakobom, in ko smo šel ven iz sobe in je vidla da je tamali še v postelji.. joj, ona bi kr k njemu šla, kr rokice steguje proti njemu... user posted image

Nič, grem do kopalnice, sem taka kot bi me na 220 priklopli, vsaka las v svojo stran štrli:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.3.2010 8:16:00   
hel32
Jutro

Madonca, naš malček si je prestavil uro, in vedno prej hodi spat, zdaj ga že okoli 19 začnem spravljat in okoli 19:30 že spi!
Smo pa spet neki nahodniuser posted image user posted image , pa tako ga oblačim, pa pazim, da ni prepiha, jaz ne vem, al se je pa spet nalezu od kogauser posted image , ma dala sem mu sirup pa fiziološko, spucala nosa, namazala prsi in hrbet ter podplate, pa upam, da ne bo kaj hujšega spet, je pa res bil včeri nekam tečen, mah, upam, sam, da vročine ne dobiuser posted image
Imamo pa ful lep sonček trenutno, pa baje bo v sredo do 30 cm snega padlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam resnično poln kufer zime!!!!

Aprilčica, si bom še jaz prepisala recept za testo, meni tudi ne vedno isto uspe pica, včasih je bilj trdo testo, včasih bolj mehko, včasih predolgo pečem, zdaj, pa itak se še učim na novo pečico pečt.
Mora biti zoprna burja, kaj, pa jamramo, ko tuki malo piha, kako kaj šele pri vas mara pihat?

Muca, lepo, da je uspel ženski večer, mah, jaz bi si tudi mogla privoščit, že pol leta nisem bila kjeuser posted image

Ayo, strigli ste se že, ja super, mi se še kako leto zgleda ne bomo, imamo bolj malo las.

Reby,
ja te včasih malo na IVF-jevčkih preberem, bi se pa kdaj pa gdaj malo k avgustovčkom javila.user posted image

Anžetka,
imaš prav, take malenkosti ti ostanejo v spominu iz otroštva, ma, jaz se bolj spomnem očetove pozornosti, kot mamine, ker me mama ni kaj dosti cartala, sem bila bolj atejeva mazauser posted image Pa hvala za čestitke.

eee, prilimale so se ti na prste, ma svašta se ti utrneuser posted image a hujšaš?kolk ti je uspelo, jaz sem do zdaj na -5 kg prišla!

Go-ta, hvala za čestitke, ma ja glede sestre je pa tako, da ona živi v čist drugem svetu, od našega, je pač kao-bogatašinja, in ona si lahko privošči, pedikuro, manikuro, frizerja 3x na teden,... ma kolk se spomnem, je tudi moja mama bila taka, pa še zdaj, kr naprej je hodila k frizerju, parkrat na teden, jaz grem glih 3x na leto.
Ma ja veš, jaz imam take slabe spomine na materinski dan, jaz sem od Tjaše dobila sam 1x vazico iz vrtca, ostala darila je dala omi, ker kao, jaz si nisem zaslužila, to jo je stara učilauser posted image user posted image user posted image butasti, no zdaj spoznava da le ni vse tako, kot jo je oma učila!

Grem, ker sem celo žezvo kave po kuhinji polilauser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
8.3.2010 8:39:33   
hel32
Ayo, glede mesa, jaz dajam Lukasu meso že kakih 14 dni, začela sem z poiščancem-belo meso, in če mu dam v zelenjavo vse pojeuser posted image ,tako sem brala v Paparici, ker midva pijeva mleko samo še zjutraj in zvečer, pa kako mlečno malico dobi čez dan- mlečni zdrob, koruzni zdrob, kuta, jogurt- no pšenični zdrob sem mu dala zdaj 2xtolk, da je bilo, pa ni neke reakcije, pa malo AM.

Sem pa tudi sama zamenjala AM, Bebo z Hipp-om, ker je v Šparu blokirana cena, tisto-bio, mu odgovarja.

Sam srčno upam, da se iz nahoda spet ne razvije kaj hujšegauser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.3.2010 8:47:39   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Punce, dajete svojim otrockom ze meso? Jaz bi pocasi zacela s piscanckom, tako da bo bolj kaloricno in tako mogoce opustim 1 obrok dojenja...

Jaz sem mu že dala piščančka - skuhala skupaj s korenčkom, pa je ful pojedel.

aprilčica - sem kupla zadnjič v Pikapolonici 2 ful lepi kapci, ena je bla 7, ena pa 8 EUR. Ja, na slikci sta Ajka in Tomi, skoz sta skupi, namesto velike sestrice ima Ajko, to je veselja in vriskanja, ko jo zagleda user posted image

hel - ja to je pa super, da hodi tako zgodaj spat, našga pred pol 11 ne spravim, včeraj je začuda zaspal že pred pol deveto. Upam, da se bo tega držal in navadil. Upam, da pozdravite nahod user posted image user posted image user posted image

Vsem en lep dan, pa en šopek za dan žena user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 8.3.2010 8:48:41 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
8.3.2010 8:59:58   
Muca83
Mi imamo pa res zdaj fino glede spat it - okrog 20h gre, pol ure gor ali dol. Edino v petek ga je sračkala, je že spala, pa se je zbudila (to se skoraj vedno, pa samo dudo dam in malo pobožam) in je slišala, da je očka domov prišel in potem se je čist zbudila in nikakor ne spat. user posted image Kakšno dobro uro je vztrajala potem je pa omagala.

Sem nameravala glede frizerjev, pedikerjev itd. komentirat. Jaz še nikoli nisem bila pri kozmetičarki niti pri pedikerki (to me niti najmanj ne mika, ker ne prenesem, da me kdo prijema za stopala, imam tok žgečkljiva), na manikuri sem bila pa 1x pa še to samo zato, ker sem kupon dobila za darilo. Frizerja pa tudi samo ene 2x letno obiščem, da mi špice postriže, barvam se sama. Pa čisto lepo živim. user posted image

hel32, joj vi pa spet zamašen nosek user posted image Upam, da ostane samo pri tem.  Pa super za zbijanje kilogramov user posted image

aprilčica, evo ravno zaradi burje ni meni ta primorski konec prav nič všeč. Razen poleti. Poleti je pa zakon, samo folka je preveč dol. Jaz tud kapo kupujem, sem gledala v BC na Rudniku pa ni bilo nič pametnega. Laske ima pa naša res kar dolge. Če ji dam sprednje naprej jih ima čez oči.

Reby hvala za šopek! user posted image

Lana mi polni plenico v naročju. Se je malo pritoževala in sem jo vzela in zdaj skoz poka v plenički. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.3.2010 9:39:55   
Muca83
Sem jo šla previt in je bla prazna plenica. Pa ima zraka v črevesju tale moja miška user posted image

Evo še moj recept za testo za pico. Tega je moj našel na internetu enkrat in vedno po njemu delam. Mi je všeč, ker je vse točno količinsko napisano in ne morem falit. user posted image

Potrebujemo:
300 ml vode
1 čajno žličko soli
2 jedilni žlici olivnega olja (če ni olivnega pač navadno)
2 zvrhani čajni žlički sladkorja
440g navadne bele moke
1 kvas v prahu

V posodo damo vodo, noter vsujem kvas in dodamo vse ostalo razen moke. Potem pa s strojčkom mešamo in dodajam moko. Pustimo vzhajati vsaj pol ure (max. 1 uro). Peče se 20 minut na 200°C. 
Jaz iz tega testa naredim čez cel un črni pekač, ki zraven pečice pride. Mi je ravno prav testa za celo površino.

< Sporočilo je popravil Muca83 -- 8.3.2010 9:40:10 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.3.2010 10:03:42   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

Mi še kar nimamo zobkov...user posted image Malo ga še muči...ampak ne toliko... Je pa bil naporen vikend... Je bila tamala tukaj..in se je v nedeljo zbudila ob 3 zjutraj...user posted image In valda vsi z njo... No, Luka je nekaj dremal do 6 zjutraj...
Se pa hoče Luka na noge postavljat...takoj ko ga primeš za rokice se dvigne...in potem se smejčka zraven..če pa mu ne uspe, pa takoj jok... Sicer poskušam, da bi čim manj se postavljal...ampak čisto izognit pa se nakako ne morem... Kak predlog? Plazi pa se še vedno samo z nogami, pa rokice na tleh in rije kot en črv...user posted image

anžetka- naj viroza čim prej mine...user posted image user posted image user posted image

LA- me ne moti, če tako napišete...user posted image

Aprilčica- super slikice...pa frizura...pa barva...user posted image Pa tud jaz sem iskala kapice- prehodne kao...pa je vse tako kičasto...sem jo potem kupila v Okaidi- je bla sicer 8 evrov- meni se zdi dosti- ampak je taka luštna, enobarvna...user posted image

Sedenje- LA (user posted image ) sicer ful lepo sedi...posesti pa se še ne zna...

Hel32- jaz še nikoli nisem bila ne pri pedikerju, ne pri manikerju...frizerju pa grem tudi parkrat na leto.... Pa zato še nisem zapuščena...user posted image Eni pač tako, mi drugi pa drugače...user posted image Upam, da se Lukas res ni česa nalezel...user posted image user posted image

Reby- hvala za šopek...

Muca83- super za lep večer...pa da je ati lepo popedenal Lano...user posted image

Aja...kdaj se pelje otroka prvič k zobozdravniku? Sem se zadnjič z eno mamico pogovarjala..pa je rekla, da je fajn, da ga pelješ pri 6 mesecih...user posted image

Nič, grem pospravljat...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.3.2010 10:16:11   
aprilčica07
Sem jo spokala spat, je tečna bla za znoret. Ne v naročju, ne v stajici, ne na dormeu, pa sem nardila čaj in jo dala v posteljo. Je tišina..user posted image

ALEKSANDR: pri nas tudi ni zobkov še, ampak saj bo.. moj jih je dobil pr 11 mesecih, prvegauser posted image user posted image user posted image zobozdravnik: Jakoba sem peljala prvič ko je imel dve leti, pa itak ni odprl ust, pa smo še večkrat ponovili pa nikoli ni ust odprl..user posted image tle pri nas ni navada, da bi se vozilo pred 2 rojstnim dnevom, vem, nekje vozijo okrog 9 meseca, ampak ne k zobotu, se nekako drgači imenuje.. bo sanikaa vedla..user posted image
muca: ja, burja, jst jo imam pa rada, ker tako lepo prečisti ozračje, ampak to letos je res tu mač.... pogledaš skozi okno, zunaj kristalno jasno nebo, modrina vse povsod, a tako piha, da ni za dat nosa ven, kaj šele it z vozekom kamorkoli, saj naju odnese..user posted image
hel: za Lukasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Julija tudi pije le dvakrat mleko, zjutraj in zvečer, vse ostalo je GH, jo moram pohvalit, ker je res pridna za jest (no, saj se vidi, itak)user posted image
Reby: bom mogla it še kaj čekirat, če se kje dobijo te prehodne kapice.... bi rada, da je lepa, taka fantovska, pa ne preveč topla, za tamalo bi rada pa tako rutico, ma hudiča ko je vse roza, pa dobim kr pike, ko vidim tiste zadeve vse načičkane..user posted image

Naša je včeraj dvakrat izvedla akrobacije. prvič se je zvrnila iz ležalnička (smo ga takoj po tem spravili), in to najprej na bok, in pol na obrazek, se pravi, da je imela reva stolček na hrbtu zavezanuser posted image , naslednja je bla pa iz dormea dol, sem jo ogradila celo, ampak očitno ne zadosti, pa je spet telebnila.. joj, tako je živa, da jo je povsod dosti, melje in melje in rije in se premika.. groznaa je.. user posted image user posted image

Moram se it malo poštimat tam spodaj, ker grem jutri k G, pa da ne bom lih kot, da sem iz pragozda ravnokar ušlauser posted image , imam minutko cajta, pa šibnem se popedenat... da bo vsaj za silo zgledalo..user posted image user posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.3.2010 11:53:08   
Ayo
Noc katastrofalna user posted image Je tezila od 3h - 5.30, sem jo vzela k nama, da ne bi zbudila Gabriela in kar ni in ni hotela zaspati, samo dretje jo je bilo user posted image Sem pa vztrajala in ji nisem dala joske in je potem lepo zaspala brez nje in se zbudila ob 7.30 brez joka, sploh lacna ni bila. Itak vem, da pri tej starosti ponoci niso (vec) lacni, to sem prepricana.

Evo, sele zdaj zajatrkujem, ker sem potem morala nadoknaditi od 9-11; in je slo pol dneva mimo user posted image

Pa se to, zdaj tudi ji bom zacela zvecer dajati 1 uro prej jesti, tako da se bo navadila ob 8h sama zaspat, ker v vecini primerov zaspi na joski. In potem posledicno tudi ponoci bi ona nazaj zaspala tako.

Muca, mozno da je tudi tvoja Lana zaradi tega, ker je zaspala brez dojenja bolje spala. user posted image se ponoci zbudijo in si zapomnijo kako so zvecer zaspali in ce so na joski, kar na lepem odprejo oci, ni vonja mame, ni joske, ni mleka...potem pa tezijo.
Pa bravo za zenski vecer!! user posted image jaz tudi ze kar nekaj casa sanjam o kitajski, bi sla tud jaz user posted image

Ja, Ilario smo pa postrigli, ker ni bilo nic vec lepo za pogledat une spice mastne, to so itak bili se uni prvi laski iz trebuha (mi je pediater ze v porodnisnici lepo rekel, da so to dlake in ne lasje). Zdaj ful bolje izgleda, ker ima ima trde laske, saj bojo zrasli, spangice cakajo user posted image

Hel, poslji nam sneg; jaz bi ga pa tako rada!! user posted image

Jaz Gabriela se nisem peljala k zobarju in ga se tudi ne nameravam; mi tudi noben nic ne rece, da je treba. Ima pa lepe zobke user posted image

Reby, hvala za lep sopek user posted image Evo, se z nasih koncev cestitke za vas!

Midva greva pa zvecer v kino gledat Avatar 3D. user posted image

Nic, gremo pripravljat kosilo, nasa punca je lacna. Drugace je pa kar v redu vreme, pa bomo sli popoldne ven se z Gabrielom.user posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.3.2010 12:57:18   
anžetka
Go_ta, tebe tud želodec? Mojo mami tud, jst sm pa tud pol dneva na školjki preživela...user posted image Sm bla čist zmatrana od tega in sva potem s tamalim eno dolgo kitico odspalauser posted image Še dons sm neki čudna.
Eee, bogi A! Bo M že vedel za naslednjič!user posted image Samo da je vse OK.user posted image
Ayo, hvala, si morm nekam zapisat, če ne bom gotovo pozabila...Mi je pa ena starejša sodelavka rekla, da naj se ne bi otrok striglo do 1leta...ne vem zakaj, neko vraževerje...
Muca, super za večer z babnicami! Se prileže kdaj pa kdaj tudi družba odraslihuser posted image Pa da se je dragi tako potrudil zate...res lepo. Mnjami, obožujem kitajsko hrano, sem si jo glih prejšnji teden privoščila po dolgem času. No, jst itak obožujem vso hranouser posted image razen vampov...bljak!!!user posted image
Aprilčica, moja ma v soboto žurko, jst sm pa šele fotografije zbrala!user posted image Kje je še ostalo...Ni kej, pridne steuser posted image Pismo, men gre že to na živce, če malo bolj piha, kaj šele, da bi živela kje, kjer piha burja...Uffff, ne hvala-glih zarad takih zadev, kot ti praviš, da se dogajajo! Joj, boga vaša akrobatka!user posted image user posted image
Hel, bravo za -5kg!user posted image Počas in vztrajno je treba...user posted image  Pa še user posted image  za Lukasa! Naš je pa zgleda tudi uro premaknil-no, zadnje par dni gre okrog 21ih spat. Spi pa do 7ih. Vsaj zdej, ko mojega ni blo, je blo tko, ker moj vstaja ob 5.30 in mu vsaj 5x alarm zvoni-še slona bi zbudil, kaj šele tamalga...user posted image Pa še bolan je bil.
Aleksandr-jst sm mislna, da se pri 9ih mesecih oz. ko ma že kej zobk pelje k pedodontu, pa mi je P rekla, da ni treba, da ga lahko šele nekje pri 2letih peljem, ker prej je itak brez veze...
Piščanček-sem že hotla dat, pa je moj rekel, da je še prekmalu, da še ni 7mesecev star...WTF?!Pa kaj če dober teden manjka...! Bomo v kratkem začeli ja...morm mal recepte pogledat pa vprašat kam in kako se ga lahko da.
Kapice-jst sm mu hotla kupit tako s šiltkom pa so same večje mel al pa Hello Kitty (črno)-no thanks!user posted image Sm mu kupila trak za čez ušeska, za kapico bom pa še mal pogledala.

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.3.2010 13:02:22   
simonalokar
MAJA je bolanauser posted image user posted image user posted image iammo virozo ki gre na pljuča   - zaenkrat še ni sam iz grloa pa ful hropni. Smo kupili inhalator in ventolin moram dajatiuser posted image user posted image .

Zdajle revček mali spi.

RD od sina je uspel in zraven smo pa virozo staknil od obiskovuser posted image user posted image user posted image . En fantek je bil prehlajen; sem jezna kot user posted image . zdaj je pa še moja bolna.user posted image user posted image user posted image

brala nisem nazaj bom kasneje komentirala.

Zdajle grem za kuhat prpravt.

Vprašanje ima katera tudi inhalator doma in kako ga kj uporablja na dan in s čim user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.3.2010 13:11:06   
anžetka
Punce, lep sončen dan žena vam želim!  user posted image   user posted image   user posted image
Upam, da mi bo dragi prinesel šopek...banan!user posted image Ker rože mi itak vse pocrkajo, banane mi pa ful pašejo že 2dniuser posted image

Simonalokar, user posted image user posted image user posted image  za Majo-da se pocajta čim prej in da ne bo hujšega!

Sasa84

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.3.2010 13:21:05   
Ayo
Simonalokar user posted image user posted image user posted image za tvojo Majo! Boscek mali! Drugace pa vlazilec zraka user posted image user posted image user posted image to pri nas vedno vse pozdravi, res super zadeva. Jaz kapnem gor potem razna olja, od evkaliptusa do antibakterijskih (imas na prodaj vse zivo, samo vprasaj v lekarni) in tako potem poleg tega da pomaga, se lepo disi po celem stanovanju! user posted image
Inhalator smo tudi mi dajali Ilarii, ko je imela bronhitis, cisto simpl una pumpica, ji nastavis na obraz da sta nustri nosek in usta, pa potem diha, tudi ce joka, tiste 10 vdihov mine 1 2 3. Nam je pimagalo, HB, ker smo se tudi bali da bo slo na pljucka, pa se je na sreco ustavilo!!

Anzetka, banane, kako pa to? Da nisi user posted image ? user posted image

Jaz tudi kar naprej jem, pa to niso navadne porcije, to so porcije za najmanj 2! user posted image Nimas kaj, to je dojenje, Muca mislim da si ti sprasevala glede vecerne lakote. Jaz ponoci, ko ne spim, poslusam kruljenje po zelodcu, lakota kot da ne bi najmanj 2 dni jedla. Ampak vsaj tega nocnega hranjenja se bom vzdrzala.
Saj, ko bomo nehale dojit, se to ustavi, potrjeno. user posted image

Aprilcica user posted image za pico, da je usplo testo!

Evo, moja2 otroka spita user posted image zdaj si grem pa pocasi pripravit kosilo se jaz, pa da bomo potem popoldne sli lahko malo ven.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.3.2010 15:28:13   
Muca83
Madona pri nas tudi piha fuuul. Čez okno sploh ni videti, sva šle pa ob 12h ven in naju je skoraj odneslo. Še dobro, da sem Lano ful oblekla, ker je vremenska postaja kazala samo 1°C ampak jaz sem šla pa brez kape in rokavic, ker mi je topel sonček izgledal in so mi skoraj ušesa zmrznila. Sem kar na hitro opravila, toliko da je Lana imela svoj polurni spanec pa nazaj noter. Danes je malo tečkana, nimam pojma kaj jo daje.

aprilčica, joj boga Julija, da se je kar z ležalnikom vred zvrnila. Si sploh ne predstavljam kako ji je to uspelo. Te kapice, ki so kot rutka sem pa videla v BC ampak če so imeli tudi ne-roza barve pa ne vem.

Ayo, a veš da sem tudi jaz pomislila, da je bolje spala zato, ker ni joške pogrešala. Lahko pa, da je bilo samo naključje. Ampak če pomislim, nama je enkrat v avtu zaspala in se doma sploh ni zbudila čeprav sva jo prekladala in slačila in tisto noč se 6 ur skupaj ni zbudila, drugače je pa 2 uri mir maksimalno. Bo treba še malo stestirat. user posted image Ja z večerno lakoto se pa jaz borim, zdaj se pa še z dnevno. user posted image Saj nisem lačna ampak toook bi neki sladkega, mi je cukr padu ful, no saj očitno je skoz bolj v padcu ker bi skoz neki grickala. Sem pojedla jogurt pa ni pomagalo. Ampak res se hočem nehat nažirat s sladkarijami.

simonalokar, user posted image za Majo. Ja reva boga no. Upam, da hitro mine

Mi je bilo pa hecno, ko mi je moj razlagal kako je bilo, ko je skopal tamalo. Midve se vedno kopava, potem jo dam ven iz vode, osušim in se še ene 10 minut igrava, ker ful uživa ko je nagec. In jo lubčkam, žgečkam itd. No, moj jo je pa osušil in takoj začel plenico oblačit in se mu je čisto upirala, je dala nogice čisto skupaj in jih stegnila z vso močjo, da ji ni mogel namontirat plenice gor. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.3.2010 16:06:20   
modrasmotka
user posted image

želim vam lep dan žena!

mi smo pa danes stari 7 mesecevuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo pikapolonice za vse tiste ki ste bolani.mi smo hvala bogu še zdravi,sem že potrkalauser posted image samo spimo nekam ne najbolje.evo prestavle sva uro iz 7 na 8 zvečer da zaspi.in prej je zaspala sama ob zvezdici,sedaj jo moram nositi da zaspi.pa kar zvija se mi sploh nevem kaj naj bi ji blo.tako da ji trenutno posebej kuham krteka da jo zvija ne.pa mislim da bodo zobeki,ji namažem dlesen malo odzgoraj malo odspodaj zapre uste pa reče njam njamuser posted image hmmm pol pa vohaj kaj ji je.

že 3 dni vas berem na obroke.ko si pripravim da bom nekaj pokomentirala pa ugotovim da je ena isto napisala kot sem mislila.
upam da bote vsaj kaj lepega dobile za današnji dan.moj ne pozna takih stvari pa nič ne prinese je pa tast zato prnesu neki sladkega.

nekaj me zanima iz firbca.kake avte kaj imate.bolj male (twingo,clio)....
nekaj srednega ali bolj velike družinske kot so karavani....

jaz sem se namreč upikanala v reno senika in me moj tako pisan gleda ko hočem najinega seata prodat.
tisti (če) imate bolj male avtomobilčke spravite vse notri če grete kot družina kamuser posted image sj upam da niste jezne
grem še kaj naredit

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.3.2010 16:22:03   
aprilčica07
anžetka: opa, banane..user posted image user posted image user posted image da ne bo kaj novgauser posted image user posted image
muca: piha, piha... in to tako svinsko močno, da nas bo kr odneslo... faca Lana, ko ni hotla nogic naštimat za planico.. ja, pač ni blo kot ponavadi, ona že ve..
modrasmotka: jst imam Suzukija Swift-a, v mojga pičipokija (tako ga ljubkovalno jst kličem) ne gre prav dosti, otroci in jst, pa kašen kuferček, če hočem vozek peljat pa moram posut sedeže in to zdaj pač ne gre več.. drgači ima pa moj alfo (ma nevem kateri model user posted image user posted image l, v glavnem je karavan in gre notri zeloo dosti robe.. tako, da potujemo (dopusti recimo) vedno z alfo, z mojim ne bi prišli daleč..bi bil takoj zabasan z robouser posted image user posted image
simonalokar: za Majouser posted image user posted image user posted image user posted image
ayo: a ti bi sneg? joj, jst ga pa leto videt več ne morem..user posted image user posted image

Pridem kasneje nazaj, mala mis protestira na ves glas, Jakob ji pa sledi..user posted image user posted image , user posted image pa pride enkrat kasnejeuser posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.3.2010 17:17:51   
hel32
zGLEDA, DA SMO VSE NEKAM NASPIDIRANE PROTI TEMU VREMENU, (caps lockuser posted image )
Lukas spi, očka reže drva-nam jih je zmanjkalo, pa baje bo še mrzlo, ta in drugi teden, Tjaša se rola, mama pa hitro na rr, pa kavico si morem skuhat.

Sladko--user posted image jaz ne dojim, pa se mi ga tolk lušta, da to ni resuser posted image , kr neki bi grickalauser posted image

Modrasmotka, mi imamo 3 avte, Audia A4 karavan s line, isuzu to je nek terenec, pa kio-jo bomo sicer prodali, ker ne rabimo tolk avtov, pa je dokaj velika, ampak
jaz bi jo imela, pa ima ful prekratke pase, da ne moreš pripasat jajčke, odspredaj pa ne moreš air bagov ugasnit, pa bom zdaj jaz dobila Audia, ja mi spravimo v prtljažnik voziček, se na marelo, ta špotrni zapre, pa stol za hranjenje, pa prenosno posteljo, pa 2-3 torbe, pa je prtljažnik prilično velik, ampak, če bomo šli na morje, rabimo definitivno prtljažnik za streho, ko bomo pa imeli 3 otroke bomo pa kupili večji avtouser posted image

Mali se je že zbudil, sirenaaaaaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.3.2010 17:18:19   
Anonimen
aprilcica!
na je**le smo ga!

http://www.meteoalarm.eu/countrySI.asp?Country=SI&lang=SI&ShowDate=tomorrow

http://24ur.com/novice/slovenija/najvisja-stopnja-ogrozenosti-za-primorsko.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.3.2010 17:36:16   
aprilčica07
miska: ma to se pa resno bere.. zdaj me bo res strah ratalo, no.-...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.3.2010 18:48:11   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Audia A4 karavan s line

Tega s line mam tut jaz, pa je super user posted image
Sem pa že nabavla Maxi Cosi Tobija, pa še za v trgovino razmišljam o eni mareli - najbrž Quinny Zapp ali Römer verve.

aprilčica - upam, da ne bo tako hudo, kot se bere...

tina - zgleda, da še ne bo vremena, da bi se doble user posted image

Pikapoke za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.3.2010 19:48:36   
eee35
Primorke naše drage: držite se, pa čim manj od zunaj biti! Zgleda, da ta vetrič ne bo šala. Še v Ljubljani piha kotuser posted image , pa takšen neprijeten, mrzel veter.

A je zaspančkal, vsaj ne sliši se ga iz spalnice, je bil takoooo crknjen, da ni res, danes ponoči je imel monologe ob 4 zjutraj, pol sem ga zbudila ob 7.30, pa po moje mu ni pomagalo niti to, da je spal 2x čez dan. Sicer dost kratko, po 40 minut.

Avto - kia ceed karavan, 2 leti star avto, zelo sva zadovoljna z njim. Na počitnice še nismo šli, bom vidla konec maja, kako se bo obnesel.

simonalokar: boga maja, upam, da se bo hitro pozdravila!user posted image user posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.3.2010 20:16:15   
aprilčica07
Dober večer,

končno mir, paše! Sta rabla oba ful cajta, da sta se umirila in zaspala. Pa oba zaspana ko user posted image No, končno sta omagalauser posted image Ko bi mir trajal...........user posted image Rahlo sem besna na user posted image ,ker mi je nenačrtovano mrknil danes. Ampak bo plačal, brez skrbiuser posted image Me ne moti, če kam gre, če imajo kašno fešto... imava tak normalen odnos glede tega, ma ko mi zvizne ne da mi bi prej povedal in me pokliče in neki jeclja v telefon, da kao.. bla bla bla.. kr mrak mi pade na očke... ma saj bo...user posted image

Jutri napovedujejo grozljivo burjo. Jst pa v NG k G, pa zobe slikat, pa neke blazine kupit, upam, da me ne odnese, z avtom vred..user posted image Sicer me tolaži, da najhuje bo proti večeru, do takrat bom pa zihr doma, upam. Pa po vsej verjetnosti, da jutri ne bomo konektani z svetom, pa tv ne bo delal.. klasika....user posted image user posted image

eee35: ne, zagotovo ne bo šala, ne bi delali take panike, če bi bla navadna burja, te smo je navajeni, ma to kra omenjajo od 150 do 200 na uro.. ufa, to je pa huje..user posted image
Reby: ma kužek je prijazen do Tomija? se zastopita, kajne? ste ga imeli pred Tomijem že? moj sanja, da bi spet imeli psa, smo ga imeli, pa smo ga usmrtili, ko je imel Jakob 7 mesecev, ker je bil star in bolan, pa pol smo rekli nič več, no, zdaj bi pa spet.. pa v tem cajtu je meni še maček poginil..user posted image pa zdaj malo kolebam kaj naj nardim.. kašne pasme pa je Ajka?

Gledam to razsulo okoli mene, pa mi ne potegne, da bi spravljala. Sem se nažrla za večerjo kruha in kr dihat ne morem trenutno. Bog ve, če je po tv-ju kaj pametnega.. prej sem lih malo gledala, pa sem vidla, da je trokiralo in je slika zmrzovala.. ni čudno bo tej burji..user posted image user posted image

Grem vseeno malo spravit, vsaj igrače zmetat v en kot:)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?