hel32
|
Jutro Vidim, da imate ful aktualno debato zame. Spali smo dobro , kot vedno, in to drage moje, res ni merilo, kako super mama si, vse smo super mame, našim otročkom .Jaz čist nič drugač ne delam s Lukasom, kot z Tjašo, pa je taka razlika, pa eni imajo kolike drugi ne, eni imajo boljši spanec, drugi majn, odvisno je to od dojenčka, ne od mame, jaz mislim, bom pa v priliki prebrala članek, ki ga je Muca dala! Go-ta, še ena ki komaj čaka da bo imela spet trebušček, jaz tudi, moram priznat , samo, kaj, ko bo to po vsej verjetnosti zadnjič v življenju , pa VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN!! Midva te sreče da bi nama gdo kaj podaril, žal, nimava, bova mogla vse sama financirat in z kreditom, bomo pač kako leto izpustili morje, ali pa bodo z omo šli otroci, midva pa doma. Anžetka, buu, pa res malo skupi denarja dobita, jaz morem kr tiho bit, midva dobiva ko delava oba tam okoli 3.000€, no zdaj, ko sem na porodniški malo majn, drugo leto pa še majn, ko se mi bo porodniška zmanjšala, pa tudi pridno dajava na stran vsak mesec, je moj že prej, jaz pa se priučujem , saj drugač so tu okoli ful nizke plače, eni zaslužijo 450-560€, tk, da imava srečo oba, no jaz upam, da čez 2,5 leti dobim službo, mogoče celo v šoli kot pomočnica, sem se že neki malega pozanimala! Hruškolinka, ja v Lovrencu na pohorju sem enih 25 min iz Mb sem, doma je res ja, če dobiš službo se slača preselit sem, sam odvisno v kateri panogi, šolstvu, se mi zdi , ker drugje je kriza na kubik, moj je zaposlen v kovinarski industriji je vodja obrata in tudi imejo ravno tolk naročil, da lahko normalno delajo, delajo pa une velike veternice za električno energijo proizvajat če se pelješ po Nemčiji jih vidiš! o zdaj nekaj razmišljajo o veternicah pod morjem. O, jaz poznam veliko takih, mladih mamic, ko jim mamice vse nerdijo, one pa cel dopoldan z vozički kafetkajo, in grejo v šolo po kosilo in so cel dan frej, ja, ja to je življenje , ma jaz tako ne bi živela, sem raje odvisna sama od sebe in vem, zakaj dela, ven hodiva ne, sva se znorela, kolk sva se, tako, da zdaj živima za otroke, in da bomjo nekoč imeli vsak svojo sobo in lepo otroštvo, ne tako kot midva, naj uživajo v sproščenosti in razigranosti otroštva! Nič, zdaj pa moram it se nam psica goni in samec nori cele noči in dneve, bi ga najraje za*da*v*la blesav.