|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
11.3.2010 23:40:45   
go_ta
'čeeeeruser posted image Še vztrajam za računalnikom, pridna sem, tipkam ... pa čakam na svoj rojstni danuser posted image Sem bla pridna danes pa stanovanje pospravila, jutri ne mignem s prstkomuser posted image
anžetka, muca ima čisto prav. Vse se trudimo in mame, ki jim otroci spijo, imajo pač srečo - in jst sem jim bla fuuuuuul fovžuser posted image . Vsi se po svoje trudimo pa iščemo načine, da bi otrok bolje spal, več jedel bla bla bla. Eni bojo poskusli eno, drugi drugo, ti sama pa boš izbrala svoj način. Niko je prej obupno spal, zadnje dni prespi noči, sam jst se v tem času nisem spremenila v super mamouser posted image V vrtcu pa pomoje ne bo problemov - ne bo tebe zraven, ne bo joškeuser posted image pa vprašanje, če se bo do takrat dojil.
anžetka, muca, itak da je lažje našparat, če si doma pri starših. Alpa dobiš stanovanje, hišo. Midva imava to srečo, da živiva nad njegovimi in ne dajeva za najemnino, kredit. Tko da kar šparava (no zdaj malo manj, ko nimam normalne porodniške) in potem gre to za večje stvari (letos sva dala npr. večji del za prizidek in 2 dodatni sobici) in delava načrte, za kaj bo denar šeluser posted image Imava pa srečo, ker ne vem, kako bi šparala, če bi imela kredit do konca življenjauser posted image No, verjetno bi, ker moj lubi je tak, da mora dajat denar na stranuser posted image jst sem se pa tega priučilauser posted image
modrasmotka, sem si prav predstavljala bogega delavcauser posted image
aprilčica, kako ste?????
Grem še malo pridna bit, potem pa ajat. Upam, da tudi to noč prespimouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
12.3.2010 6:48:28   
anžetka
GO_TA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image  Lepo praznuj in uživajuser posted image
Pridem še kasneje, zdej grem nazaj spatuser posted image

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
12.3.2010 8:28:36   
Muca83
go_ta, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
12.3.2010 9:07:04   
hel32
Jutro
Vidim, da imate ful aktualno debato zame.
Spali smo dobrouser posted image , kot vedno, in to drage moje, res ni merilo, kako super mama si, vse smo super mame, našim otročkomuser posted image .Jaz čist nič drugač ne delam s Lukasom, kot z Tjašo, pa je taka razlika, pa eni imajo kolike drugi ne, eni imajo boljši spanec, drugi majn, odvisno je to od dojenčka, ne od mame, jaz mislim, bom pa v priliki prebrala članek, ki ga je Muca dala!

Go-ta, user posted image še ena ki komaj čaka da bo imela spet trebušček, jaz tudi, moram priznatuser posted image , samo, kaj, ko bo to po vsej verjetnosti zadnjič v življenjuuser posted image , pa VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!
Midva te sreče da bi nama gdo kaj podaril, žal, nimava, bova mogla vse sama financirat in z kreditom, bomo pač kako leto izpustili morje, ali pa bodo z omo šli otroci, midva pa doma.

Anžetka, buu, pa res malo skupi denarja dobita, jaz morem kr tiho bit, midva dobiva ko delava oba tam okoli 3.000€, no zdaj, ko sem na porodniški malo majn, drugo leto pa še majn, ko se mi bo porodniška zmanjšala, pa tudi pridno dajava na stran vsak mesec, je moj že prej, jaz pa se priučujemuser posted image , saj drugač so tu okoli ful nizke plače, eni zaslužijo 450-560€, tk, da imava srečo oba, no jaz upam, da čez 2,5 leti dobim službo, mogoče celo v šoli kot pomočnica, sem se že neki malega pozanimala!

Hruškolinka, ja v Lovrencu na pohorju sem enih 25 min iz Mb sem, doma je res ja, če dobiš službo se slača preselit sem, sam odvisno v kateri panogi, šolstvu, se mi zdiuser posted image , ker drugje je kriza na kubik, moj je zaposlen v kovinarski industriji je vodja obrata in tudi imejo ravno tolk naročil, da lahko normalno delajo, delajo pa une velike veternice za električno energijo proizvajat če se pelješ po Nemčiji jih vidiš! o zdaj nekaj razmišljajo o veternicah pod morjem.
O, jaz poznam veliko takih, mladih mamic, ko jim mamice vse nerdijo, one pa cel dopoldan z vozički kafetkajo, in grejo v šolo po kosilo in so cel dan frej, ja, ja to je življenjeuser posted image , ma jaz tako ne bi živela, sem raje odvisna sama od sebe in vem, zakaj dela, ven hodiva ne, sva se znorela, kolk sva se, tako, da zdaj živima za otroke, in da bomjo nekoč imeli vsak svojo sobo in lepo otroštvo, ne tako kot midva, naj uživajo v sproščenosti in razigranosti otroštva!

Nič, zdaj pa moram it se nam psica goni in samec nori cele noči in dneve, bi ga najraje za*da*v*lauser posted image blesav.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
12.3.2010 11:21:58   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Anžetka..mislim da ni pomembno kje delaš ,ampak kje imaš stalno bivališče..v to občino gre tvoj davek!

Sanikaa, kateri davek ti to misliš, a davek od plače? Ja a ne gre to v državno blagajno??

ah nisem preveč doma na tem področju ...ampak občine so financirane iz davka in seveda da je pomembno koliko ljudi je s stalnim prebivališčem prijavljeno v posamezni občini. tudi za zdravstvo je to pomembno ker se po tej številki določa št. koncesij oziroma koliko zdravnikov in zobozdravnikov je potrebno. Vem na Hrvaškem moja mama ima salon v zagrebu , ampak stalno bivališče nima v zagrebu in njen davek obračunava davčna pristojna za mesto kje ima stalno bivališče.

AAAAAprilčiiiiicaaa!!!!! Kako ste?????user posted image user posted image user posted image
Go-ta Vseee najboljšeeee!! Uživaj ..danes je tvoj dan!!
Ayo ja tudi meni se zdi da ni tako hudo ker nimamo napotnice za fizioterapijo ...zdi s emi pa fajn da ga pregleda na 2 meseca in me opozori kako ga popraviti , kaj je še pomembno. Še ne sedi ,ampak ko ga mal požgečkam spodaj po hrbtu lepo izravna hrbtenico. Moram ga nositi v zasukanem položaju , ker tako se sprostijo ramena. Če ne bi tam hodila sploh to ne bi vedela. Pomembno mi je da sem mu natrenirala desno roko in jo zdaj lepo vporablja. Mislim da smo se znebili asimetrijeuser posted image bomo še vidli kako bo sam sedel upam da ga ne bo na eno stran vleklo ..kaj je pogosto pri asimetrični hipertenziji v mišicah.

Včeraj sem plavala ...danes je taki sonček in komaj čakam na rolerje!!! Vidi se da dobivam dodatno energijo od sončka!!

Lp in lep dan na sončku vam želimuser posted image

< Sporočilo je popravil Sanikaa -- 12.3.2010 11:23:34 >

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
12.3.2010 13:09:47   
modrasmotka
go-ta vse najboljše za tvoj praznik.
sj ni bodi delavec sam nevem zakaj je tokrat metu sneg na cesto ,če ga ponavadi nam na travouser posted image ali tako dvigne tisto cev da ga skor na drugo stran ceste zmeče ko ni pločnikauser posted image .ah ponavadi ko tašča ravno sčisti dovoz na naše parkirišče pa pride pločnik čistit pa ji nazaj zmeče sneg.ko smo pa čist ob cesti doma.

jaz sem pa začela naši uvajat drugo mleko.pa dalšem premisleku sem iz novalaka prestavila na milumil od milupe.no počasi ji dodajam med novalak merico po merici.čez dan pa ji če ji te kašice naredim dam kar od milupe mleko zraven.zaenkrat še ni reakcije,razen ko mi je kupčeka podrla mi je polila mal ven.hmm še moram mal ugotovit ali je bilo čisto slučajno ali mi bo po vsakem obroku.sem pa kupila kar 2 ko je od 6 m naprej.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
12.3.2010 13:11:45   
ALEKSANDR
Go-ta- VSE NAJBOLJŠE....user posted image user posted image user posted image user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
12.3.2010 13:32:35   
Drnula
Ojla punce,
se oglasim malo po daljšem času ... ker jaz vas preprosto ne morem sledi. Nimam časa, zmanjka mi ga ... zdaj ko sem začela ogledovati oglase za delo pa itakuser posted image Gledam, gledam, gleda .... ah šit... tri vloge sem poslala .... brez odziva. Se bojim da bom šla delat nazaj k moji predragi šefici. No, saj imam še 3m časa.

Sicer smo zdravi, Hana je v zlatem povprečju glede teže in višine. Čeprav se meni zdi precej kugla user posted image je živahna punca, veliko se zamoti sama in še več z Neco, ki jo vsak dan zasuva z igračami do vrh glave in ji na glavo natika vse kar se natiakniti da ali ne ... .....komaj čakam da bo pomlad, da bo sonce in bomo življenski prostor razširili na teraso in vrt in bo (upam) Neca našla veselje še v čem drugem kot ''teroriziranju'' Haneuser posted image . Pa hana sicer več ali manj lepo prenaša.
Hana se je že sama pobrala v sedeč položaj, še raje spodviha nogice in gre iz sedečega na trebuh, ker je vedno kaj tam daleč kar bi rada imela, na tleh pa potem puza še v rikverc in vrti se okrog in hudo jezi ker gre ravno v nasprotno  smer kot hoče. Jedec je za 4., včasih se mi zdi, da ne bi nikoli nehala če ji nebi jaz nehala dajati jest in bi ji sproti lezlo ven z riti, z ušes ....user posted image včeri zvečer je pojedla 250g jogurt, pa ni bilo več kot uro ko je jedla kolerabo in potem še jabolko ... požrtek na2. Ampak zob pa še nimamo user posted image

Zdaj letim dat hano spat in skuhat rižoto in  do konca pobarvat 'umetnine' iz das mase, ki sva jih ustvarjali z neco. Imam stara mama rojstni dan user posted image mi pa smo brez denarja, v shrambi pa še dva paketa das maseuser posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
12.3.2010 14:22:03   
šivilja
Pišuka, me pa že kar malo skrbi za Aprilčico.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
12.3.2010 15:17:00   
aprilčica07
Aprilčica is backuser posted image user posted image

Hvala vam za skrbuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi smo živi in zdravi, blo je pa grozno. Ni za opisovatuser posted image user posted image Potem smo bli celo sredo brez elektrike, no enkrat okrog 21 smo jo le pričakali, potem pač brez inetrneta, ampak danes je tudi to poštimanouser posted image Pa vodo smo mogli prekuhavat... Pihalo je pa nenormalno, nobeden tle okoli se kaj takega ne spomni (tudi moja nona ne, ki ima 85 let).. sicer nam je polomilo nekaj škur, pa par strešnikov je zabrisalo na tla, nekaj drevja polomilo, avti so pa vsi celi, in mi tudi. Še slabše je blo pri mojemu v dolini, popolnoma vse rulete je zmlelo, prevračalo betonska korita, polomilo komplet park za bajto... ampak tudi tam so vsi celiuser posted image

Zdaj pa počasi v stare tirnice. Včeraj je bil krasen dan, sonček in 10 stopinj, ne moreš verjet, po takem razdejanju potem čudovit dan. Pa danes je tudi lepo. Trenutno Julija spi, sva bli zunaj, Jakob je pr mojemu tatu, moj user posted image pa se baše z kosilom.

Še to, go ta: vse najbolšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nazaj vas preberem kasneje, pokomentiram pa tudi:):)user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
12.3.2010 15:44:52   
simonalokar
gota vse najboljše.

mi gremo na bolje. Hvala bogu. Tudi jest je začela smo zalei danes jesti piščančka z zelenjavo.user posted image user posted image Plazi se pa kar ornk in predale mi hoče odpirat. Ma groza se je že začel. Prejšnič je šla pod očitov stov in se zagozdilauser posted image user posted image user posted image . BRAtec jo ima rad sam že joka; on se igra; ona mu pa vse podreuser posted image user posted image . Zdajle pa sončka lovi po tlehuser posted image user posted image .

mi še ne usedemo sami; čepra ji trenutno še ni ratal. Je pa začela govorit in ponavljat za nam ba, bu, baba, ta, gu, uu. am. se je začel.user posted image user posted image

Trenutno danes samo pečem - kruh, štrudelj, pečenko v pečici.

Čakam moja dva da prideta.

Anžetka te zastopem glede plače, vsi nimamo visoko. mOj možićek dobr zasluž , zdaj je na vrsti pa še mami, sam šiht dobtuser posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
12.3.2010 15:45:15   
hruškolinka
Hej, moj pa zavrača vso zelenjavo od a do ž! Samo jogurte in skute bi jedel! Halooooo?

hel 32
, tako kot si rekla, jaz sem tudi raje neodvisna, zato pa še nič nimava! Sej bi lahko šla k mojim domov, ko imamo veliko placa v bajti, sam se z mamo najbolje razumeva, če se vidiva samo 1x mesečno. Moja mama bi sicer rada videla, da pridemo domov, pa tudi če bi se ves čas kregali, samo da bi nas imela doma. Meni pa do takega življenja ni, sem raje na svojem kot pa da se vsak dan kregamo. Bolje je biti srečen in z malo denarja kot pa obratno. user posted image
Sanikaa, aha, tako si ti to mislila z davki. Ja, to pa je res. Ta teden te nisem nič poklicala za kavico, o kateri sva se pogovarjale, ker sem imela non stop obiske, pa še moja mama je malo prišla v izvidnico... No, saj bo še veliko sončka, pa bom kaj prišla v vaše konce...user posted image

Go_ta, tudi jaz ti želim veliko zdravja in veselja z malčkom.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
12.3.2010 15:45:27   
simonalokar
kaj mislite lahko grem vn. nimamo vročine, še mal kašljamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
12.3.2010 15:56:24   
Sanikaa
OO Aprilčica hvala Bogu da ste vsi dobro!!!!user posted image user posted image user posted image Smo se res že orang zaskrbele za vas!!!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
12.3.2010 17:28:22   
hruškolinka
Simonalokar, ne spomnim se, za čim ste zboleli, ampak kakor se jaz spomnim, otroku svež zrak dobro dene, če nima vročine. Ob bronhitisu pa mislim, da ne priporočajo ven hodit. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
12.3.2010 18:47:21   
hel32
Aprilčica Pozdravljena nazaj!!
No dobro, samo, da ste vsi živi in zdravi, material se da kupituser posted image
Hruškolinka, ma ja, saj jaz z starši tudi nimam brilijantnega odnosa, pa vseeno, ne bi bila zraven za vse na svetu, ne hvala, sem dosti trpela zraven tašče 10 letuser posted image , pa raje plačujem kredit, kot pa najemnini, pa itak imava tudi z to malo hiško kr nekaj stroškov, skupaj pride kr na 300€mesečno+ streho sva mogla menjat, ker jo je toča uničila(3.000€)+ vrata na dvorišče, zaradi psov, da niso skozi privezani(2.000€), pa avto vsako leto2x, ker imava dva, pa hrana 300ena mesec, kar pa ostane pa dajava na kupček za novo hiško, bo že čez 5-6 let, da jo postaviva pod streho, potem pa vsak svoj kredit,.....v 10 letih bo poštimana, upamuser posted image

Simonalokar, jaz mislim, da če ne kašlja in nima vročine lahko gre ven, malo po malo, najprej 10 min, pa vsak dan kako minuto več!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3716
12.3.2010 22:00:01   
go_ta
Dober večeruser posted image PUnce, hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image user posted image Pa smo se postarali ze eno leto ... dopoldne je bil še mir pri bajti, sva šla z Nikom na doooooooolg sprehod pa do mojih, popoldne pa nonstop obiski, sem prav utrujenauser posted image Sem pa dobila od lubija športno jakno, fotoaparat od mojih za oba z lubijem pa toaster za tople sendviče od tasta pa tašče (uf, sem ga pograšalauser posted image ). Pa paket dvdejev Jamieja Oliverja od svakauser posted image Pa še prijateljica me je ful lepo presenetila in prišla na obisk osebno voščituser posted image Sem naredila rolado z jagodami - sicer ni bla ne vem kako lepa na izgled, so jo pa vso pojedli.user posted image Za jutri pa delam čokoladno pito, upam, da bo ratalauser posted image
Sta bla pa danes pri nas en triletnik pa 1,5-letnica. Niko je bil čist navdušen, tisti fantek malo manj, ker mu je vse igrače hotel vzetuser posted image
aprilčica, samo da ste okej, nas je vse skrbelouser posted image Po teveju je zgledalo res hudo ...
hel, s skupnimi močmi se vse da poštimat, nova hiška bo pa narejena, kozt bi mignil!Samo da se zdaj razumete!
simonalokar, super, da gre na bolje! S sprehodi pa počasi, malo na sončka, ne pretiravat. He he, pri nas so tud predali na udaru, bo treba mislit na to, kaj vse bo zdaj ušpičiluser posted image
Grem pito dokončat pa noge v luft, sem zmatrana - se vidi, da se staramuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
12.3.2010 22:17:23   
anžetka
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Anžetka..mislim da ni pomembno kje delaš ,ampak kje imaš stalno bivališče..v to občino gre tvoj davek!

Sanikaa, jst sm mislna glede vrtcev, da bi bil lahko Jankovič bolj toleranten. Ker nas toliko dela v LJ in bi nam bilo v veliko pomoč, če bi lahko dal otroka v LJ v vrtec, če ga v svojem kraju ne bi dobili.
Hruškolinka, se spet strinjam s tabo glede financiranja in stanovanja...user posted image
Muca, Hel, ko delam, dobiva še ene 200eur gor, če delam še neki extra pa še mal, moj ma pa ponavad tud mal večjo plačo (tistih 1400 je blo ta mesec), ampak je vseeno malo...Oba sva v državnih službah zaposlena...Muca, dobr sta se znašla tvoja znancauser posted image Mi2 bi to stanovanje prodala, ostalo pa kredit. Pa ne gledava za ne vem kok denarja.
Go_ta, no mi2 nimava te sreče, da bi lahko pri starših živela. Pa sej nama glih tko pomagajo...Vsake toliko kaj primaknejo za kakšne večje stvariuser posted image  
Aprilčica, samo da ste OK...user posted image po tv-ju res ni lepo zgledalo...
Sej nočem bit super mama, ampak kakšne mi pa res delujejo tako. Znanka pravi, da z njenim pa res ni nič dela-ja čudno, če ga flikne v posteljo in dela svoje otrok pa svoje-če mu je prav ali ne al ga pa ostalim otrokom da za pazit...
Nič, grem spat...včeraj sem šla šele ob 1ih, ker sem delala PowerPoint predstavitev za mamin rd, potem sem kozarec razbila in Anžeta zbudila, ki pa potem ni vsaj eno uro zaspal...Ob 6ih sva bla pa pokonc, s tem, da sva se ponoč zbujala. Zdej sem končala predstavitev za mami in grem končnooooo spatuser posted image
Jutr grem k frizerju...user posted image user posted image user posted image mogoče se še postrižem-me ful drži, da bi se! Pa sem rekla, da bom spet dolge puščala...

Sasa84

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
12.3.2010 23:03:51   
aprilčica07
Evo mene, sem se končno dokopala spet do računalnika. Smo z mamo in lubijem štimali še ene zadeve za jutrišnji rd od bratranca od mame, pa brat je bil tle, pa smo se zamotli. No, trenutno je tišina, otroci spijo, lubi je pa ravnokar šel. Jst bom šla tud kmalu, počakam, le da se mi lasje posušijo..

A veste, da smo bli tisti dan, v torek, ko je bla napoved da bo taka burja kot v ameriških filmih, ko se pripravljajo na orkan? tata je vse škure zabijal in ojačeval, pa vezali smo z nekimi žicami, nobenga avta ni blo videt nikjer naokoli...Samo burjo smo poslušali kako ruši vse pred sabo... ne moreš verjet kašno moč ima narava nad vsem...

stanovanje: sem vidla, da ste debatirale.. no, midva imava eno stanovanje pr nas v spodnjem štuku, drugo pa pr njegovih v gornjem štuku (izvor iz obdobja, ko še nisva bla skupaj) in pač smo malo na hribu in malo v dolini. Enkrat, ko bom velika in bogata bi rada imela nekaj svojega.. sanjam lahko, kajne? realnost je pa drugačna.. z našimi plačami nevem, no.. da bi se zapufala do onemoglosti in pol živela ob kruhu in mleku.. ne hvala.. zaenkrat oziroma v bližnji prihodnosti (razen če zadenemo na lotuuser posted image ), je misija svoje stanovanje oziroma hiška oddaljena svetlobna leta daleč.... bomo vidli:)

anžetka: tudi vidva sta oba v JU? no, midva tudi.. jst lahko napišem, da imam porodniško, ki je nekaj preko 800 eur večjo, kot imam plačo kadar delam... tako v oris, da si lahko predstavljate kolko zaslužim... moj ima sicer nekaj več, ampak obogateli sigurno ne bomo.. po drugi strani je pa res, da je plača zihr 5 v mesecu in še kup drugih prednosti je kajne? jutri pa imate žurko, če se ne motim.... user posted image da nima dela z otročkom? ja, nevem no, mislim, da je takih otročičkov malo. .. Jakob je bil eno tako nezahtevno in z vsem zadovoljno dete, pa sem vseeno vedla, da ga imam in ni šlo lih vse tako gladko... tako, da.. vse te nasvete in kar ti govorijo, vzemi z rezervo...user posted image
go ta: super za darila.. user posted image , pa za pecivo.... user posted image mene čaka peka najprej naslednji pondeljk, ko ima lubi, pol na četrtek pa še jst in mama.. joj, bo pestro..user posted image
šivilja: sem malo pregledala te recepte, ki si jih posredovala in zgledajo res zanimivi.. bo treba provat.. še ena, ki si hodi štimat zobe, in kr ni videt konca..user posted image
sanikaa; drnula: jst bi rada, da bi dan imel vsaj 30 ur, mi zmanjka cajta za marsikašno stvar.. pol sem pa nervozna in ponavadi norim na otročičke...user posted image
kerala: ja, moj se ukvarja z fotografijo.. pa je šel lih enih 14 dni nazaj, na neki tečaj, neko kros fotografiranje ali neki takega, pa mu ni blo nič kaj všeč.. ker je blo vse preveč na hitro, pa skoraj dirkali so od ene točke do druge.. no, sem mu dala to kar si napisala za prebrat in je nekam zadovoljno kimal z glavo...user posted image
hel: še imate sneg? tle ga je v torek in sredo kr nametalo, ampak ga ni več skoraj nič.. lih tolko, da smo včeraj Jakoba enkrat na sanke dali, pol ga je pa topilo res hitro... zdaj je te zime res zadosti že...user posted image
ALEKSANDR, muca: lepo, da sta preživeli prijeten rojstni dan!user posted image
eee35: si pojedla une prasice (napolitanke)user posted image user posted image

Sicer ga je Julija iz srede na četrtek fanj biksala ponoči. Itak smo bli sami (user posted image Po treh urah je Julija kočnooo omagala, midva tudi in smo spali do 9 30 zjutraj. Julija je pa ta manjko spanja nadomestila včeraj in danes, ko je dvakrat spala po 1,5 ure zjutraj in popoldan, kar ji ni v navadi.user posted image
Zobka nima še nobenega.
Jutri pa gremo na en rd, jst in Jakob, ostala dva gresta v dolino, pogledat kako so naštimali televizijo preko t2-ja.

vrtec: mi bomo vpisali Jakoba v vrtec v drugi občini, načeloma naj ne bi bil problem, ker vrtec ni prezaseden. Vam bom sporočila ob vpisu kako in kaj..

Upam, da se vse vsaj za silo pokomentirala. Če sem kaj bistvenega spustila, se opravičujem.

Mirno noč vam želim:)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
12.3.2010 23:36:24   
zima07
Samo na kratko, ostalo jutri user posted image :

Go-ta, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica, veseli me, da ste vsi celi in zdravi user posted image

Sem še ena, ki bo kredit odplačevala skoraj do penzijeuser posted image ...Ampak bo že, važno, da smo zdravi in se imamo radi!! user posted image

Mirno nočko!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
13.3.2010 0:06:43   
Muca83
Zgleda, da si je moj že premislil glede še enega otročka. user posted image Smo danes pred trgovino sodelavca srečali in je vztrajal, da moramo neki spit. In potem je imel neke "ideje" kako naj imava hitro še enega, pa je moj rekel, da bova imela čez nekaj let user posted image

Za jutri sem pa povabila folk malo na praznovanje rojstnega dne. Bom kar pice naročila, pa moj je figaro delal zdele zvečer. Itak ga je prvič in bomo videli kakšen bo.

hruškolinka, sva pa na istem. Moja ne mara nobene zelenjave. Prav nobene, tud krompirja ne. Samo pljuva ali pa sploh ust ne odpre. Sadje pa laufa, vse ima rada od sadja.

simonalokar, si pa pridna. Pa Maja je tudi ful živahna slišat. Očitno je moja bolj med izjemami, ki so lene in ne marajo bit na trebuščku.

aprilčica, me veseli, da ni bilo nič hujšega in da ste vsi ok. Jaz kar mislim, da se bomo mogli navadit na tele naravne katastrofe, vedno več jih je.

hel, super plani za novo hiško! A je to malo hiško imel tvoj že prej ali sta jo skupaj kupila? Pa najbrž so v vašem koncu kaj bolj normalne cene nepremičnin kot tukaj ane. Ker tukaj res niso normalni za moje pojme. Bo kar treba 200.000 eur zbrat, če bi rada vsaj približno nekaj takega kar si želim. user posted image

Mi že oči skupaj lezejo, bo treba it počasi spat. Se malo pozna, da imam grozno luknjaste noči. Saj vedno takoj nazaj zaspi ampak že samo zbujanje je muka. Upam, da to čimprej mine, čeprav imam trenutno občutek, kot da ne bo nikoli. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
13.3.2010 6:44:48   
kviki
Pozdravček!

Končno še jaz malo tule gor. Pri nas je še vedno gužva. Ne moreš verjet,ampak je res kar pravijo, da gre user posted image vedno na kup srat. user posted image

V glavnem, moj še vedno cele dneve dela, jutri naj bi prišel sodelavec z dopusta. Že tri tedne traja to. Jaz pa imam tudi ravno ta teden gužvo pri stvari s katero se ukvarjam. Vsak dan imam vaje, in babica je seveda popoldan v službi. Tako da bomo dedija ta teden izmolzliuser posted image .

Sem vidla debato o življenju doma in kreditih. Tudi mi smo tako. Najprej sva hotla kupit stanovanje, ampak naju je zvilo ob cenah že za samo enosobno, ki je tako ali tako že takoj premajhno. Pa kredit sva dala izračunat. Če vzameš 70.000 kredita, jim na koncu vrneš 144.000. Ej, ne dam jim tega denarja, raje živim na seniku!!

Tako da smo mi tudi pri njegovih doma. Na vrhu. In je fajn. Imamo ločena stanovanja, Starša sta zelo v redu, spoštujeta zasebnost, poleg tega pa nama še zelo veliko pomagata. Sanjava o tem da bomo enkrat v svoji hiški in zdaj bova lahko vsaj kaj prišparala, tako da imate glede tega zelo prav.

Umivanje zob Punce, mene zanima, ali otročkom že čistite zobe z zobno ščetko. Jaz mu zdaj tu pa tam še s tapravo malo ščetko podrgnem, kolikor pač pusti.  Naš ima dva spodaj. Po eni strani se mi zdi, da pretiravam, po drugi pa mislim, da je tudi dva treba čistit. Ne vem, kako delate ve?
Jaz sem mu kupila ene take ščetke za učenje umivanja. In ko si kdo od nas umiva, mu jo damo v roko. Kako je hecen, ko jo vrti po ustih, zgleda kot da bi res drgniluser posted image . Pa fajn se mu zdi, ko ti to tudi delaš. Povejte mi, prosim, če katera ve, ali otroček ka pridobi s to ščetko ali se samo igra?

Zdaj pa moram it, sem že spila kavo. Imam neke opravke, zato sem tako zgodnja, sicer me do pol devetih ni iz spalniceuser posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
13.3.2010 7:18:01   
aprilčica07
Jutro,

joj kako sem zaspanauser posted image user posted image Julija je spet težila do 1 30 do 3, potem je končnoo zaspala, je pa mene trebuh tako začel bolet in sem šla na stranišče in evo teta iz Krvavcauser posted image user posted image user posted image Zdaj bi pa tako spala, pa smo že vsi pokonci..... Nevem kaj je tamali, da se zdaj že kr konstantno zbuja sredi noči in težači. Zobkov ni videt, tudi čutit ni nič... Bomo vidli kako bo to noč, ko bosta sama s tatijem.

Zunaj je sonček, ampak zgleda bit mraz, je fanj slana in sta oba avta cela pomrznjena.

kviki: kašne vaje pa imaš, če ni skrivnost?user posted image preplačaš kredit pa itak grozljivouser posted image
muca: lepo, da si je lubi premislil... pa saj si ponavadi v veliki večini primerov premislijo.... zelenjava: naša je pa vse kar ji damo, zaenkrat ni blo stvari, ki je ne bi dol spravila (trkam)user posted image user posted image
zima: a ste najdli mogoče drugo stanovanje? si enkrat mislim, da napisala, da iščete nekaj večjega...
ayo: kako napreduje hiška?
hruškolinka: super, da je Martin prespal noč, naj se to nadaljujeuser posted image

cene stanovanj: tle pri nas je za bruhat kolko je vse drago....user posted image Ma saj bo:)

Se nalivam z kavo, da se lahko vsaj do tuša spravim. Pa polikat si moram lase, sem šla z mokrimi spat. Pa sem zdaj grozna. Pol pa do trgovine, pa na rojstni dan, ampak le jst in sine:):) Pa ven bova zihr kaj šla.... Včeraj je bil mali cel dan zunaj, je pomagal nonotu delat drva, tako je bil posrečen...user posted image user posted image user posted image Ima tako malo samokolnico, pa tako mičkeno orodje in pomaga.. Vse kar dela nono, dela tudi Jakob:)

Grem malo pospravit, včeraj zvečer se mi ni dalo niti igrač dvignit iz ploščicuser posted image

(odgovor članu kviki)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
13.3.2010 7:25:39   
hruškolinka
Kviki, jaz mojemu drgnem zobe s ščetko odkar je dobil 1.zob. Tako, da se navadi.

Heejj, Miška se tudi že dolgo ni oglasila.

Jaz pa sem bila cel ljubi teden sama z malim. Moj si je privoščil oddih in sedaj sem jezna nanj in mu odgovarjam samo z ja in ne in mhm. Od pondelka do srede zvečer je bil službeno v Nemčiji.l Prišel pb 10 zvečr domov, naslednji dan šel v službo, prišel ob 10 zvečr domov, ker ga je s sodelavci pil, včeraj pa so v službi imeli smučanje na Krvavcu in je spet prišel ob 10 zvečer domov. Je mislil, da bom ful penila, pa sem mu sam rekla: sej tako samo vidim, koliko ti pomeniva. Človek gre pač tja, kjer mu je pač pomembnejše. S evidi, da ima ful slabo vest, ampak kar naj jo ima še ves naslednji mesec.user posted image user posted image user posted image !  Bemu. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu kviki)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
13.3.2010 11:17:47   
eee35
Ojla babe!

go_ta: vse najboljše, čeprav z zamudouser posted image

aprilčica: vesela sem, da vam burja ni naredila večje škode, zgledalo je kar hudo! Napolitanke pa itak, da sem zmazala, se več ne spomnim, da sem jih imela doma!

Naš gospodič pa itak vsak dan drugače spi ponoči, pa sem se že nehala spraševat zakaj. Zato keruser posted image . Eno noč je celo prespal, pol naslednjo skakal gor vsake dve urce, svašta...Drugače pa je že poštudiral, kako se naprej premika na kolenih, pa veselo prestavlja nogice in leta povsod na vseh štirih. Priljubljene stvari za igrat. 1: kabel vtaknjen v elektriko 2. predal od omare 3. škatla v kateri je pomivalno korito za kuhinjo 4. umazane copate, ki jih je ravnokar oči dal dol z nogic....user posted image . Skooooz ga je treba gledat, je zelo živahen, nič ne leži, samo skače naokrog. Bo treba varovala nabavit čim prej.

Krediti: midva sva v svojem stanovanju, moj ga je kupil od staršev, polovico je zbral, polovico pa odplačujeva kredit, mislim, da še nekaj let, 12 ali kaj takšnega. Stanovanje je dost veliko, pa lepo, ampak blok je previsok, nisem navajenauser posted image .Vseeno mi je všeč tukaj, zdaj ko bo nova kuhinja bom sploh skakala od veselja!!!

< Sporočilo je popravil eee35 -- 13.3.2010 11:21:45 >

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?