|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.3.2010 20:35:27   
Reby
aprilčica - Ajka je labradorka, stara je 7 let. Je takšna pridna, mirna, ubogljiva in razcartana psička. Tomija je vzela za svojega otročka. Ti pa predlagam, da še malo počakaš z nabavo kužka, da otroci malo zrasejo. Za psa je včasih potrebno imeti še več časa kot za otročke in če so otroci premajhni in mlad kužek, se zna zgoditi, da je potem kužek zdivjan in neubogljiv user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.3.2010 20:42:53   
anžetka
Ayo, ma pomojem nisem...user posted image Sem pa tak tip, da ko nekaj hočem, to tudi dobim (če se le da)...user posted image Pa če sem noseča al pa če nisemuser posted image  
Aprilčica, a dej no nehi...sej bi najrž vedla...al pa tud neuser posted image user posted image Ta tvoj je pa tud faca...user posted image da ti jo kr popiha...Joj, upam, da vam ta burja ne bo povzročala preveč težavuser posted image Men grejo kar dlake pokonc, ker tok piha, da kar okna škripajo, da bi mi pa burja pihala...brrrrr in grrrrruser posted image user posted image
Modrasmotka, vse naj naj za Kajinih 7.mesecev!user posted image user posted image user posted image Kaj lepega za dan žena? Hm, jst sm dobila šop banan...ni glih super lepo, je pa super okusno...user posted image sploh z nutelo!user posted image  Jst mam citroen picasso (sva se odločala med tem in renault scenicom-pa nama ta ni potegnu pa še neke težave majo z njem), moj ma pa astro gtc in gre voziček v oba brez problema+ostale stvari. Ko bomo šli na morje, bomo mal stiskali pa narinili vse skupaj, ampak bo šlo.
Muca, a ti si že dobila M? Kok nas je še brez? Kdaj po porodu naj bi jo dobile? A je nimaš dokler dojiš al...? 
Nič, si grem solatko narest in pojest, mogoče še kakšna banana pade, dokler mali spi...

Sasa84

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.3.2010 21:09:57   
aprilčica07
Reby: hvala za pojasnilouser posted image a veš, da jst tudi pravim, da so otročički še premali in da bi blo pametno počakat, ma moj ima idejo, da se bojo otroci skupaj z psom igrali in da bojo zanj skrbeli in kaj vem kaj še vse user posted image ma meni to nekako ne gre skupaj.. .. pa moj je tako en tak ne preveč vesten lastnik psa... sicer za pokojnega dalmatinca pravi, da je bil poseben primerek in da ga nobeden ne bi mogel vzgojit, sama se pa s tem ne strinjam.. ampak moram bit tiho, ker nismo imeli nikoli psa doma, pa nimam izkušenj.. na to temo, bo pri nas še pestro..user posted image .
anžetka: ja, moj kr zvizne.. sej si mislim, da je vedel že včeraj kako bo danes, ampak ni imel j.a. j.c. mi povedat, pa je bolj elegantno po telefonu poštimat.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

No, končno sem se pokosila po nogah, pa malo višje, pa nohte na nogah popedenala, da ne bi jutri moje G fršlok zadel, ko se bom na uni famozni stol spravljala..user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa res malo pospravit..

Nočko babure..

kje so pa drnula, kerala, sams??user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
8.3.2010 21:21:03   
go_ta
'čeeeruser posted image Ta dan je pa tok hitro minil, sploh ne vem, kdaj.user posted image Ma tud pri nas grozno pihauser posted image Ko pogledaš skozi okno, zgleda kot da je ful toplo, sonček sije, ko pa ven prideš, te kap zadane. Sem šla še danes v Lj, na govorilne zarad diplome, me je tok premetavalo po avtocesti, da je groza.
Niko je pa zadnje 2 dni prespal nočuser posted image No, do 6. zjutraj, ko vstaneuser posted image Sicer vmes nekaj mijavka, ampak se potolaži z dudo. Naj traja to, prosim prosim prosim.user posted image Jst sicer nisem nič bolj naspana, ker hodim okoli 12 spat zaradi diplome, bom pa dans si frej vzela pa šla prej ajatuser posted image
aprilčica, upam, da res ne bo hujšega pri vas! Mislim, da vsi komaj čakamo pomladuser posted image
anžetka, pri nas je vse po malem želodec dajal - lubija, tasta, mene ... Kaj pa vem, kaj je bilouser posted image Banane mam pa jst ful rada, noseča ali neuser posted image , moje najljubše sadje - poleg lubenice sevedauser posted image Aja, jst sem dobila M 3 mesece po porodu, pa še vedno dojim. Se je pa vse skupaj čudno zamaknilo na 31 dni, prej je bila pa na 29user posted image
modrasmotka, user posted image za Kajinih 7 mesecev! Pri nas imamo za zdaj megana, ampak bo treba kmalu menjat za večjega. Lubi sanja o oplu insigniji. Jst si bom pa čez kak mesec, dva kupila avto, ki bo samo mojuser posted image user posted image En majhen avtočekuser posted image
eee, samo da je z Aleksandrom vse v redu! Niko se pa nič ne oglaša, ko se zbudi, in če slučajno spi sam, bi sigurno telebnil na tla, tko da ga ne smem pustit brez nadzora.
hel, je Lukas bolje? Držim pesti, da hitro mine in da ne bo vročine!
aleksandr, tud Niko se hoče ful na noge postavljat, sploh ko ga posedam v naročje, ni šans, da bi se takoj usedel. Ne vem, kaj bi ti svetovala. Izogibajte se dajanju rok za dviganje.
ayo, jst že slab mesec dajem včasih piščanca alpa purana in vse z veseljem zmažeuser posted image Joj, naj se te neprespane noči pri vas čim prej končajouser posted image Se pa meni tudi zdi, da ni šans, da so lačni ponoči - vsaj po vsej količini hrane, ki jo poje čez dan. Niko se samo hoče crkljat. AMpak vedno ga poskušam uspavat z dudo pa božanjem, če se pa začne tečnarjenje, pa joška - da tud jst čim prej zaspim nazajuser posted image
reby, pri naši hiši je bila tud labradorka, je bila res srček, ful v redu pes.user posted image So jo pa morali uspavat, je bila že stara in bolna. Ampak labradorci so super družinski psiuser posted image
muca, hvala še za en receptuser posted image Se bo treba ta teden lotit piceuser posted image Pa user posted image za ženski večer. Od zdaj naprej naj Lano kar user posted image uspavauser posted image
simonalokar, naj se Maja čim prej pozdravi!!user posted image
Nič, grem pred tv ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
8.3.2010 23:05:20   
Muca83
Uspešno končujem prvi dan brez nažiranja s sladkarijami. Sem imela prej malo krizo, ker sem kosilo jedla ob 1h potem pa v bistvu nič, samo jogurt in malo grozdja. Pa sem si kar malo mojih shujševalnih kosmičev naredila in je zaleglo. No, saj bi kakšno čokolado ampak se lahko kontroliram. user posted image Saj ne mislim zaenkrat hujšat, ker dokler dojim ni ravno čas za kakšne ekstremne diete ampak nažiranje s sladkarijami se mora pa res nehat.

Za dan žena sem dobila dve primuli v košarici, malo okrašeno pa dva ptička sta na ročaju. user posted image Itak je še za svojo mamico kupil rožice, tako da smo šli na obisk kljub vetru in se je že malo videlo, da jih je Lana malo spoznala. Se je malo pa pustila prijet ampak potem je vseeno začela jokcat. user posted image

aprilčica, upam, da jutri ne bo tako hudo kot napovedujejo. Že danes popoldne je tukaj pihalo za znoret, kako mora biti res šele pri vas.

anžetka, jaz še vedno nisem dobila user posted image Je prav nič ne pogrešam. Sem v bistvu že malo pozabila kako to izgleda user posted image Ampak jaz jemljem Cerazzette, tako da možno da je zaradi tabletk ne dobim. Drugače pa pojma nimam kdaj naj bi prišla. Zdaj ko zaradi GH vedno manj dojimo bi kar znala se prikazat. Sem pa tudi sama že kdaj pomislila kako bi bilo, če tabletki ne bi učinkovali, na nosečnost itak ne bi posumila, potem bi me pa samo znotraj začelo nekaj brcat user posted image user posted image No, upam da ne, ker res nimam v planu imeti še enega tako hitro (če sploh). Hehe a potem si res dobila banane za dan žena user posted image

modrasmotka, moj ima Mazdo 6, jaz pa Peugeot 307. Pa v oba avta spraviva voziček pa je prtljažnik praktično poln. Zato se moj skoz pizdi in bi imel enoprostorca. Jaz sem pa proti, ker sva moj avto lani kupila, njegovega pa pred 2 leti in mi je škoda, ker sva se ful naiskala za dobre rabljene avtomobile in sta ta dva sedaj res dobra. Tako, da za na morje bom kupila voziček marela, da bomo potem spravili še ostale stvari noter. Itak bo tamala takrat že 11 mesecev stara in mislim, da se bo komot v mareli vozila.

go_ta, dobra ideja ta ja, naj jo moj uspava. Samo kaj ko on porabi za to pol ure, jaz pa 5 minut. Ker njemu se upira pa joka pa noče in noče, pri meni se pa na joško prisesa in že spi. user posted image Jaz jo pa točno vidim ponoči - če se samo z jokom zbudi, bo duda dovolj, če pa maha z vsemi štirimi in ima oči kot sova je pa nujna joška. user posted image

Vse tok pišete kok se mali plazijo, kotalijo, hočejo stat itd. moja deklina je pa še vedno lena. Zna se obračat ampak se ne bo, ker ji ne paše. Na trebuhu noče bit več kot 2 minuti, ko pa leži na tleh pa tud sam brca in maha z rokami, nič drugega. Edino iz boka na bok se vali. Saj vem, da je še za vse čas ampak mi je kar malo čudno. Sedi pa vedno bolje in dlje, to pa zna, ker ji je zelo všeč sedenje.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
9.3.2010 0:42:19   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

Vprašanje ima katera tudi inhalator doma in kako ga kj uporablja na dan in s čim user posted image

Ja, mi ga imammo-smo ga nabavili po Varjinem bronhiolitisu...Nič, kupila sem une Niveine fiziološke, eno ampulo zlijem v predalček, dam Varjo v naročje, masko na obrazek in diha...Če je dobre volje, samo opazuje, če ne, se pač krega...Pa ni nič hudega, če joka, baje še boljše diha...Bi pa lahko notri dala tudi zdravilo (npr. ventolin, če bi ga P predpisala-no, nam itak ni nič pomagal)... Lahko ga uporabiš parkrat na dan-vsakih neklaj ur...Ja, pa vlažilec tudi redno uporabljamo- vlaga bi naj bila od 40-60%, če radiator dela, je v njuni sobi okoli 22-32%-premalo...

Ena me je spraševala za bioresonanco (sorry, res sem pozabila, katera, sem včeraj hotela odgovorit, pa mi je RR ven vrglo user posted image ...
Hodimo k Ge. Karin Rižner, Mala Čolnarska ul, Lj.-Trnovo (Center za bioresonanco: http://freeweb.siol.net/czb/ )-super je, sploh mi je všeč to, da je po izobrazbi mikrobiologinja in mi je zadeve precej naravaslovno (in zame razumljivo in verjetno) razložila...Ženska res obvlada!!

Sicer smo se včeraj vrnili s kratkega dopusta na Rogli-prav lušno je bilo-čeprav mrzlo za znoret user posted image ...Je pa Brina prinesla domov neko trebušno virozo-danes zjutraj je 2krat bruhala, popoldan imela vročinouser posted image ..Sedaj upam, da se nihče ne bo nalezel...

Grem...Spat!!!
Nočko!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 9.3.2010 0:43:43 >

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
9.3.2010 7:31:10   
Sulfinija
Da se vam malce javim na tejle temi.

Val je bil včeraj star 9.mesecev in njegove nove mere 71cm je velik in 47cm ima obseg glavice in težak točno 8000gramov.Ima pa v albumu dve novi slikici.

P Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
9.3.2010 8:10:04   
go_ta
Dobro jutro! Samo na hitro, da ne pozabim, upam, da nisem česa kiksnila:
muca, aleksandr, vse najboljše in najlepše vama želim, ogromno zdravja in lepih trenutkov z vajinimi žabicami!user posted image user posted image Zdj pa samo rečta, da sem kiksnila dan??user posted image
sulfinija, tud Valu čestitke za 9 mesecev!!user posted image
Grem, Niko kliče, več kasnejeuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
9.3.2010 8:14:33   
Muca83
go_ta, hvala in ne, nisi kiksnila dan user posted image

Aleksandr, vse najboljše, naj bo Luka Ante čimbolj priden dragi pa naj te čimveč razvaja user posted image

user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
9.3.2010 8:36:42   
aprilčica07
muca, ALEKSANDR, vse najboljše, lepo praznujta in se pustita razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem, upam, da ,me ne odnese z avtom vreduser posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
9.3.2010 8:39:17   
zima07
Muca, Aleksandr, vse najboljše!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3636
9.3.2010 8:39:25   
hel32
user posted image Jutro

Mi imamo pa fuuuuulll snegauser posted image user posted image user posted image user posted image to pa ni več res!
Lukas je HB boljši, tako, da hvala vsem za pikapoke in skrb, mu pa dajem fiziološko in pucam nos, pa mažem z unim gelom, pa malo sva inhalaceje narduila.

Rebyuser posted image da imava enak avto, ma moj ga je lani kupo samo zaradi otrok, da se bojo varno voziliuser posted image , ma zlat je.

Aprilčica,
upam, da te ne odneseuser posted image , in dobro opravi!

Muca in Aleksandr
, vse naj naj za rojstni dan, in naj se vama izpolnijo vse želje!user posted image

Miška, a ti tudi trepetaš pred burjo?

Ja, zgleda, da še nič ne bo s srečanjem, bo treba malo počakat,
mene pa neki zanima, Zima
bo ziher kaj vedela, jaz bi kupila vlažilec zraka, ker imamo res ful suh zrak, zdaj si sicer pomagamo z unimi na radiatorij, sam je premalo vlage, kje kupit, kakšnega, user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
9.3.2010 11:13:35   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

mene pa neki zanima, Zima bo ziher kaj vedela, jaz bi kupila vlažilec zraka, ker imamo res ful suh zrak, zdaj si sicer pomagamo z unimi na radiatorij, sam je premalo vlage, kje kupit, kakšnega, user posted image user posted image

Ja, mi imamo tegale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165003 Je čist ok, ampak če bi sedaj kupovala, bi sigurno vzela npr.: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165131 (sam nastaviš vlažnost, to se mi zdi super, ker ne rabiš posebej merilca vlažnosti in ti ni treba ves čas ročno uravnat), bi se pa pozanimala za vlažilec, ki ima ionizator zraven (pravijo, da je to zelo pomembno user posted image )-npr. kaj takega: http://ionizator.org/
V glavnem, fino je, da je ultrazvočni, po mojem je pa še dobro, da ima merilec vlažnosti ali ionizator...

Pozdravček!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
9.3.2010 12:14:40   
eee35
Vlažilec zraka, lanaform - midva imava, je super! Ampak predlagam, da probate najt na internetu ceneje, ker je v BC svinjsko drago. Vidim, da je cena 136E midva sva dala ok.100.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
9.3.2010 12:52:39   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Vse tok pišete kok se mali plazijo, kotalijo, hočejo stat itd. moja deklina je pa še vedno lena. Zna se obračat ampak se ne bo, ker ji ne paše. Na trebuhu noče bit več kot 2 minuti, ko pa leži na tleh pa tud sam brca in maha z rokami, nič drugega. Edino iz boka na bok se vali. Saj vem, da je še za vse čas ampak mi je kar malo čudno. Sedi pa vedno bolje in dlje, to pa zna, ker ji je zelo všeč sedenje.

Muca, tole je pa kot da bi opisala naso punco. Pa racunaj, da smo 3 tedne starejsi od tvoje Lane. Ah, bo ze. Zagotovo pa to ni nobeno pravilo, veliko otrockov se sploh ne plazi, se kar naenkrat postavijo na nogice in shodijo, npr. pri 9/10 mescih. Gabriel se je plazil se ne pri 7ih mesecih in sem mislila kako bomo pri 9ih ze hodili, no pa je shodil tik pred 14. mesecem.
V skupini kamor hodimo na plavanje je en fantek star 9 mesecev, nedonosencek, rojen z 900g in ze hodi tako da ga drzijo za rokice. Bratranec od Ilarie in Gabriela je shodil npr. pri 2 letih...nekje pri 3eh letih so vsi otrocki potem enaki! user posted image
Pa VSE NAJBOLJSE!!! user posted image user posted image user posted image IN tebi tudi ALEKSANDER!!

Glede M, jaz je tudi se nimam. Evo, v 3-eh letih sem jo imela 2x, to je med Gabrielom in Ilario. Pri Gabrielu sem jo dobila tocno 14 dni po tem, ko sva popolnoma ukinila dojenje.

Drugace smo bili ponoci spet sitni, isto kot vceraj je bila budna od 3 - 5.30 user posted image (pa se v kinu sva bila in sva sla spatsele ob 00.30, tako da sem totalno zanic danes!) Potem se mi je pa zdela vroca in sem namerila 37.5° user posted image Zjutraj je imela samo se 37.3, no malo prej pa nic vec. Sicer kar dosti kiha, drugih znakov pa nima, cisto dobrovoljno izgleda. Je prisla cistilka in mi rekla, da verjetno raste in sem se takoj spomnila, da je res mozno, da otroci kadar rastejo dobijo vrocino, sem ze slisala. Zobki zagotovo niso, ker se se cisto nic ne slinimo.

Mraz pa tudi pri nas ful, neverjetno iz 17° smo takoj sli nazaj na 1° user posted image user posted image user posted image

Aprilcica, si zrihtala pri G?

Gremo pripravljat kosilo.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
9.3.2010 12:56:49   
ALEKSANDR
Muca 83:

user posted image

Hvala vsem za lepe želje....user posted image Za dan žena sem od mojga dobila revije za brat...user posted image on ne kupuje rož, ker pravi, da so to trupla...user posted image Sem pa od tasta dobila rožico...user posted image Današnje darilo pa še čakam...vam javim...user posted image

Simonalokar- user posted image user posted image user posted image za Majo..

Modrasmotka- user posted image za kajo za 7 mesecev...naš LA jih bo jutri dopolnil....user posted image Kako čas beži...user posted image Glede avtov: midva imava vsak svojga twingota...user posted image super avtek, ampak bo treba kaj večjega počasi nabavit...Jaz trenutno razmišljamo o kakšnem Berlingotu...ful so mi lepi, pa še prostorni...(mi imamo še psa)

Primorke- upam, da ne bo tako hudo kot napovedujejo...

Aprilčica- samo dalmatinci so res posebna sorta psov..user posted image Meni je zdaj super, da ga imamo... Kolk je LA všeč..pa kako se crkljata...pa s tavečjo se tudi super razumeta... Če boste psa nabavili je pač treba vzeti vzakup, da dobite še enega malega otročička...lulanje po stanovanju, grizenje... Ampak z dobro voljo se vse da...

Go-ta- si pa čist pridna ratala s to diplomo...user posted image

Hel32- super da je Lukas bolje...user posted image

Nič, grem nekaj pojest... Danes lahko full....user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
9.3.2010 13:27:11   
hel32
Hvala za odgovor zima in eee, smo dobili bone od BC za 100€, pa bom verjetno kr vlažilec zraka z ionizatorjem nabavila, mislim, da to lahko tudi poleti uporabljašuser posted image , pa mi to itak rabimo, ker imamo ful vroče pozimi in poleti, pa posledično ful suh zrak, pa bova še midva bolje spala, evo, sem se odločila, kupim ga, sem še enega aventovega gledala v BC, bom verjetno kr tistga kupilauser posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
9.3.2010 13:41:00   
hel32
Danes sem skuhala super dobro kosilo- zameuser posted image :jabolčni zavitek in fižolno juho, njami njami, sicer je dietni zavitek, polnozrnata moka in s fruktozo sladkan, bomo videli!

Aprilčica te je odneslouser posted image user posted image

Mi imamo že 25 cm snegauser posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
9.3.2010 13:50:56   
anžetka
Aprilčica, jao jao, dedec...Moj si tega najbrž ne bi upal narest...Kok se pa vidva kej pogovarjata pa vidita čez dan? Ker zgleda glih tko kot da se ne bi nič...user posted image  Midva se recimo zadnje čase ful mal...So igrce bolj pomembne pa njegov 3urni kafe...ko pa prideva skupaj se pa poseksava al pa sam par besed rečeva...
Go_ta, ti maš vsaj redne...Jst sm mela pa pred nosečnostjo M enkrat čez 45dni, enkrat čez 70, enkrat čez 15dni...take zmešane no...U, opel insignija, hud avto!user posted image  Moj je neki časa nazaj v enem bmw-ju sanjal pa sem ga hitr zbudila...user posted image
Muca, res sem dobila bananeuser posted image Sam ko je prišel domov, banan nisem vidla, je mel neko škatlo s pošte v rokah in sm že kr mal grdo gledala...pol jih je pa od nekje privlekel in sm bla čist srečnauser posted image
Zima, user posted image user posted image user posted image  za Brino in da se ne bi še ostali nalezli!
Sulfinija, vse naj naj za Valauser posted image user posted image user posted image
Muca, Aleksandr- VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!user posted image user posted image user posted image
Šibam...mali tuli...ne vem kaj mu je...dvakrat je spal-enkrat 10minut in se je kr sam zbudil, drugič pol ure, sm ga pa jst zbudila, ker ta klinčeva (nova!!!) postelja škripa ko hudič...user posted image sitnoba...x2

< Sporočilo je popravil anžetka -- 9.3.2010 13:52:48 >

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3644
9.3.2010 14:25:06   
Ayo
Anzetka, ti mas pol take M kot jaz, nikol nisem vedla kdaj bojo prsle, enkrat sem cakala tud 3 mesce... Zato se jaz nikol nisem pritozevala nad M, sem jo zmeraj imela rada user posted image

Moj pa psov ne mara oz. jih sovrazi in vedno rece, da bi morali prodajati uspavalne pistole za pse, kadar se ti kateri pribliza - "pok" in ga ni vec. Tako da verjetno mi ne bomo nikoli imeli psa. Meni je prav. Mogoce kaksno mucko bi jaz pa imela; no bomo videli zdaj ko bo hiska in ko malo zrastejo otrocki, bodo mogoce tudi oni zainteresirani user posted image

Midva se pogovoriva v glavnem vse po telefonu, moj v sluzbi jaz doma. Ker prihaja domov po 19 uri, potem en prevzame otroke, drugi kuha, potem jih je treba dati spat...v glavnem sva sama se le nekje po 21, totalno sesuta da se nama nic ne da. Imam pa sreco, da moj ne igra igric, ne gleda sporta, ne TV-ja, ne hodi na pijacke...tako da glede tega imam res sreco! user posted image

Ja Aprilcica res, te je odneslo? user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
9.3.2010 14:36:56   
aprilčica07
Evo mene, ne me še ni odneslo, ma ne manjka dostiuser posted image user posted image

Sem prišla od G, me je pregledala, zgleda vse bit ok, mi je le tablete menjala, zdaj imam ene čudne, nisem še slišala zanje, neki na črko R se imenujejo.. bomo vidli, če bo kaj bolše... Pol sem šla še v BC, pa sem dobila kapco za tamalo, pa eno za Jakoba, sem iskala še neke podloge za v stajco, pa jih nisem najdla.. no, pol še v špar in nazaj domov. Tako piha, sploh na krajih, ki so bolj na odprtem.. sem hodila po ulici v NG in me je kr zablokiralo, nisem mogla ne naprej ne nazaj.. smešno za prebrat, ma dejansko je pa grozen občutek, ko si pomagat ne moreš...user posted image
Drgači je pa tle okoli izredno stanje, vse avtomobile smo dali pod streho, vse spravili notri.. skratka se pripravljamo na hudo uro..

anžetka: ma midva se pogovarjava, ni pomanjkanja komunikacije, ampak včasih... kaj vem, ali se me boji vprašat, pa itak mu ne bi branla it, pa pol naredi tako... kar je še slabše.. no, saj se ne dogaja pogosto, ma glede na vse sorte urnikov in njegovih zadolžitev bi vlasih blo fanj, da mi kaj več pove.. me je pa lih user posted image navadil, da se je treba pogovorjat.. drgači rata hitro problem.... saj imava tak kr fanj odnos in vse, samo včasih saj veš, pride kašen slab dan, no, danes je bolše.. ampak dela popoldan in se bova vidla šele pozno zvečer... user posted image
ayo, muca: tak je bil Jakob, kot rastilnca kamor si ga dal, tam je bil.. brez kakšrne koli volje.. ma tamala je pa čisto druga pesmica... je kot en črvek, kr rije in rije in se premika in potuje, pa igrače lovi, kriči, vrešči.. user posted image
ALEKSANDR: ja, saj vem, da se vse da z dobro voljo, ma jst bi vseeno še malo počakala, da vsaj tamala še malo zraste...
hel: kolko snega imate?user posted image

Zdaj gremo pa štimat še neki za rd od bratranca od mame. Bo dobil bio kosilnico (beri: kozo)user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
9.3.2010 16:41:25   
hel32
Kolk vam je fajn, ko nimate M še, in tiste, ki jo imate tako na dolgo, jaz sem pred Tjašo imela na 20-30 dni, potem sem bila na tabletah 9let, zdaj, pa sem imela pred Lukasom, točno na 28 dni, po porodu sem jo dobila točno en teden po 3 mesecih, zdaj jo pa imam dokaj redno, malo se mi še ureja, ampak, bo tudi tam nekje na 25-28 dni, edino p2 meseca nazaj sem imela 1x na 15 dni, ja pa še čiščo sem imela dober mesecuser posted image , tako, da mi ni nič zaprinešenouser posted image

Tu še kr sneži, upam, da počasi neha, ker mormo jutri v šoping, nimamo doma več ničuser posted image user posted image

Joj, danes ima mali neki extra dan, res, zjutraj je bil ful polulan, do amena, sam vse preoblekla, ko je 2x spal, spet, ista pesem, zdaj se je pa lepo igral v stajici, se začne dret ko jesihar, povoham, posranuser posted image , odvijem katasrofa, vse posranouser posted image , v umivalnikuser posted image , no, zdaj ima že Tjašino prevleko na jogiju, samo ena je še suha, upam, da še te ne popinčauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
9.3.2010 17:49:57   
aprilčica07
Punce moje, pr nas bo res huda ura.... burja se iz ure v uro krepi.. so nas klicali iz civilne zaščite, da naj zapremo v celi hiši vse škure, pa na zadnji strani bajte, kamor piha najhuje naj okrepimo ležaje oz podpremo vratauser posted image user posted image user posted image me je res strah.........

se javim zvečer, če se bo dalo.....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
9.3.2010 19:07:55   
eee35
Aprilčica: držite se!user posted image

Jaz M tudi še nimam, preden sem zanosila pa sem jo imela glih kot anžetka, ko je bila, je bila, nikoli nisem vedela, kdaj bo. Saj mi je ne manjka pretirano, ampak upam, da jo bom še dobila, ker drugače nimam kaj razmišljati ALI bi imela še enega otroka, pač ga ne bo 100%.

Nekam me matra nahod, sicer ful malo, ker sem pojedla 2 lekadola, pa čaj z medom pijem, upam, da ne bom zbolela, pa ta malega okužila.

Zdaj se še igra, ful je spal čez dan, pa je dobre volje, že skoraj eno uro premetava igralni lok od vozička po tlehuser posted image . Mislim pa, da počasi se bo treba it kopat.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3649
9.3.2010 19:30:28   
go_ta
'čeeer! Dete že spi - nazadnje je spal ob 1, tako da ni čudno, da že zdaj spi, pa tud fajn tečen je bil celo popoldne, ker ni spal. Jst se bašem s pico (aprilčica, super uspelouser posted image ), ker sem čez dan ' pozabila' jest - to se meni redko dogajauser posted image Lubi je šel na pijačo, jst uživam v miru in tišiniuser posted image
aprilčica, držite se. pa da ne bo hujšega, od mene pikapoke: user posted image user posted image user posted image
eee, čim prej se pozdravi, pa da Aleksandr česa ne stakne!user posted image
hel, a pri vas pa sneži? Pri nas je ful mraz, piha, sneg malo naletava ... sem pa danes opravila šoping, če bo jutri huda urauser posted image Ste imeli polulan in poračkan danuser posted image
anžetka, ma ja, moški in avtomobiliuser posted image Itak sanjajo o enih hudih avtih, jih moraš hitro postavit na realna tla. Moj sanja o insigniji, sam verjetno si bo do naslednjega leta 100 premisliluser posted image
aleksandr, rada bi čim prej končala diplomo, ampak se vleeeeeeeeeeeeeeečeuser posted image To leto bo sigurno, ampak kdaj, samo bog veuser posted image
muca, aleksandr, sta se imeli lepo danes?user posted image
ayo, naj Ilaria česa ne stakne!user posted image user posted image Koliko stopinj se pri dojenčkih sploh šteje, da je vročinauser posted image
Grem še mal pico napast, ubogi user posted image bo ostal brezuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?