go_ta
|
'čeeer Ta dan je pa tok hitro minil, sploh ne vem, kdaj. Ma tud pri nas grozno piha Ko pogledaš skozi okno, zgleda kot da je ful toplo, sonček sije, ko pa ven prideš, te kap zadane. Sem šla še danes v Lj, na govorilne zarad diplome, me je tok premetavalo po avtocesti, da je groza. Niko je pa zadnje 2 dni prespal noč No, do 6. zjutraj, ko vstane Sicer vmes nekaj mijavka, ampak se potolaži z dudo. Naj traja to, prosim prosim prosim. Jst sicer nisem nič bolj naspana, ker hodim okoli 12 spat zaradi diplome, bom pa dans si frej vzela pa šla prej ajat aprilčica, upam, da res ne bo hujšega pri vas! Mislim, da vsi komaj čakamo pomlad anžetka, pri nas je vse po malem želodec dajal - lubija, tasta, mene ... Kaj pa vem, kaj je bilo Banane mam pa jst ful rada, noseča ali ne , moje najljubše sadje - poleg lubenice seveda Aja, jst sem dobila M 3 mesece po porodu, pa še vedno dojim. Se je pa vse skupaj čudno zamaknilo na 31 dni, prej je bila pa na 29 modrasmotka, za Kajinih 7 mesecev! Pri nas imamo za zdaj megana, ampak bo treba kmalu menjat za večjega. Lubi sanja o oplu insigniji. Jst si bom pa čez kak mesec, dva kupila avto, ki bo samo moj En majhen avtoček eee, samo da je z Aleksandrom vse v redu! Niko se pa nič ne oglaša, ko se zbudi, in če slučajno spi sam, bi sigurno telebnil na tla, tko da ga ne smem pustit brez nadzora. hel, je Lukas bolje? Držim pesti, da hitro mine in da ne bo vročine! aleksandr, tud Niko se hoče ful na noge postavljat, sploh ko ga posedam v naročje, ni šans, da bi se takoj usedel. Ne vem, kaj bi ti svetovala. Izogibajte se dajanju rok za dviganje. ayo, jst že slab mesec dajem včasih piščanca alpa purana in vse z veseljem zmaže Joj, naj se te neprespane noči pri vas čim prej končajo Se pa meni tudi zdi, da ni šans, da so lačni ponoči - vsaj po vsej količini hrane, ki jo poje čez dan. Niko se samo hoče crkljat. AMpak vedno ga poskušam uspavat z dudo pa božanjem, če se pa začne tečnarjenje, pa joška - da tud jst čim prej zaspim nazaj reby, pri naši hiši je bila tud labradorka, je bila res srček, ful v redu pes. So jo pa morali uspavat, je bila že stara in bolna. Ampak labradorci so super družinski psi muca, hvala še za en recept Se bo treba ta teden lotit pice Pa za ženski večer. Od zdaj naprej naj Lano kar uspava simonalokar, naj se Maja čim prej pozdravi!! Nič, grem pred tv ...