|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.2.2010 11:31:28   
anžetka
Uau, Tina, Lija je nedvomno zmagovalka!user posted image user posted image Ma, sej bom okrog bluzila-bom vse oblaufala kar se bo daluser posted image
Hel, lepo se mejte, uživajte!user posted image
Go_ta, ne se hecat s takimi stvarmiuser posted image Pomojem ne, ampak nikol ne veš...user posted image So pice uspele?
Muca, men super zgleda ta torta! Pa sestavin je mal pa še hitr se najbrž nardi...
Aprilčica, boga...od 4ih pokonc...user posted image
Kviki, lepo, da si se nam pridružilauser posted image Kr pogumno pa kej več napišuser posted image
Aja, tamal se ful rad igra ku-ku. Se smeji in vriska in čeblja zravenuser posted image Luškan je ta moj cukr 100na uro! Zdej grem pa k mojim...se mal crkljat še jstuser posted image

Sasa84

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
27.2.2010 20:40:47   
go_ta
Hej, babe! Vidim, da ste danes vse uživale, nikjer nobene, pa saj je pravuser posted image Jst sm povožena: dopoldne peka za jutri pa kosilo, pol sva z Nikom skočila na kratek sprehod pa do mojih. Pol smo šli pa še vsi trije z lubijem malo naokrog pa na kavo, smo srečali prijateljico, ki se je ravno vrnila s Tajske - vsa rjavauser posted image je mal povedala, kako je blo. Je bil dan hitro naokol, sam je blo pri nas takooo lepo vremeuser posted image Sinek spi, jst sm pa pospravla kuhinjo, je bla bomba, pomila po tleh, zdj sem si pa radler odprla, pašeeeeuser posted image Pa pred tv se bom počila, ker se mi čisto nič ne da.
ja, anč, te moram kar častit, ko nardim diplomouser posted image pa saj pri meni se tud ne sveti po bajtiuser posted image HB tud meni lubi dost pomaga, ne vem, kako bi vse speljala.
muca, ma men tud paše, da gre zvečer zgodaj spat (pa čeprav se zgodaj zbuja), mi paše miruser posted image Za kavico se bomo pa zmenili. Ko dobim svoj avto, bova šla pa z malim itak povsoduser posted image
ayo, jst sm rekla, da naša žaba je vse, kar mu dam. Sj vem, da se bo to enkrat končalouser posted image Ampak za zdaj je super.
aleksandr, mama bo na vrsti, ko bo tečen, ko bo kaj hoteluser posted image vsaj pri nas je tako: ko je vse v redu, je na sporedu vse drugo (baba, tata, deda ..), ko pa tečnari, je pa maaaauser posted image
miška, upam, da so motne minile?
aprilčica, ste šli do morja? Jst bi tuuuuuduser posted image
kviki, dobrodošla!user posted image
Grem ... radler pa tv čakatauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
27.2.2010 22:43:23   
Muca83
Kakšen čudovit dan je bil! Smo šli popoldne na dolg sprehod, v eno smer s polnim vozičkom, nazaj pa večinoma s praznim, ker se je nekaj pritoževala in jo je moj nesel user posted image Sva z mojim tudi prišla na svoj račun in pojedla vsak en kos torte, Lana jo je pa lahko samo gledala. Sem naredila še napis gor z Mini smarties bonboni user posted image
Evo, takole je izgledalo:
user posted image

user posted image

U glavnem nič posebnega, glavno da sem se imela s čim igrat (bonbončki). Zdaj sem si pa končno lase pobarvala, ker sem imela že grozen narastek. Še mojega moram pofarbat, to pa ne vem kdaj bo prišlo na vrsto.

aprilčica, uf ste bili pa res zgornji. Glede torte si pa sama videla v receptu, da to ni nič dela, ni ravno tista prava torta. Moj ima bolj veselje do peke sladic, ga zagrabi kakšno obdobje, ko skoz neki peče. Ful rad naredi Nutela torto, je isto recept iz kulinarike. Tisto je pa že bolj pravi torti podobno. Julija je pa kar prikrajšana za svoj pol-rojstni dan. Men se tud ne da likat. Svojih majic, ki jih samo doma nosim sploh ne likam več, od Lane pa itak ne, posušim v sušilcu in pospravim.

kviki, dobrodošla!

miška, Nina je pa res gibčna. Vidiš, to ji pa omogoča, ker nima odvečne teže. Je bolj aerodinamična in marsikaj zmore user posted image To mora bit ena faca mala, pomoje bi bilo zanimivo jo zraven Lije postavit.

Nič grem še malo bluzit pol pa spat. Zdaj hodim okrog polnoči, ničveč ob 2h, ker so se budnice spremenile, danes je bilo spet ob 7:30 vstajanje.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
27.2.2010 23:04:35   
zima07
Ojla,punce!

Sem samo na hitro preletela-saj skoraj vsak dan zvečer na kratko poškilim, ampak ko vidim, da ste par novih strani napisale, me kar strese user posted image ..

V glavnem, pri nas vse ok, nova in omemebe vredna je mogoče moja dieta-sva bili z Varjo na bioresonanci, alergije na hrano ni (juhu!), je pa (tako kot je bila tudi Brina-ampak pri njej je bila še hrana) alergična na moje gljiviče toksine (torej strupe mojih gljivic, ki jih očitno imamuser posted image )-Zato imam predpisano protigljivično dieto: brez sladkorja, belih OH, sladkega sadja, sokov,...Edina dobra stran vsega je, da mi bo mogoče ratalo na stare kile pridt user posted image ...

Sicer pa tudi naša Varja ne sedi sama-jo kaj hitro prevaga na eno stran... Je 3 obroke goste hrane, vedno se malo kasneje še podojiva...Ali vse, ki še dojite že dajete pijačo vašim malčkom? Slamica, lonček ali flaška?

Nič, zdaj pa šibam, mi user posted image teži, da bi rad novice prebral...

Pozdravček........

Aja! Jaz sem tudi ZA srečanje, kadarkoli user posted image ...

Pa dobrodošla Kviki!!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 27.2.2010 23:06:34 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
28.2.2010 6:14:54   
aprilčica07
Jutro,

evo mene, spet prva... Vstali ob 5 30, ježeš, ma kdaj bo spala malo dlje?user posted image user posted image user posted image Je sicer spala lepo, mirno, ampak jst bi še spaaaaaaaaaaala. No, vsaj dedca še spita.user posted image Včeraj smo bli pri morju, tle v Italiji, je ena lepa peš pot iz Sesljana do Devina. Jakob je hodil, vmes je trmaril, pa norel, ampak smo ga udesili, da je nadaljeval, Julija je bla v rucaku in je odkrila nov svetuser posted image (do zdaj vedno v košari od vozička, reva) Uživala sto na uro, gledala, se smejala, vreščala.. Vreme je blo pa fenomenalno, niti sapica ni zapihala. Dejansko je bil to prvi tak izlet, da smo se vsi štirje kam spravili. Smo šli do kolegov in to, ma to ne štejeuser posted image user posted image

Me pa danes križ tako boli, da komaj sedim. Malo sem nosila včeraj tamalo in se pozna.user posted image

muca: ja, Julija je prikrajašana za pol letauser posted image user posted image , ampak kaj čmo,tako je. Sicer pa lepe slikice in super lepa torta. Moram pa pohvalit našo, da je zdaj že dvakrat bla znosna ko smo se kopali (oujee), celo nisem bla vsa potna zraven in ona vsa zakrćena in nervozna... je celoo malo počofotala in se smejala.user posted image Priden tvoj možek, da peče. No, moj zeloo rad kuha, pečem pa raje jst, Tako, da se dopolnjujeva tle.
zima: super za Varjo, da ni alergije na hranouser posted image
miska: kako zdravje?
go ta: praznovanje je uspelo? ja, mi smo bli pa pr morjuuser posted image user posted image user posted image
modrasmotka: mislim, da si me ti spraševala kakšne kekse dajem v jabolko, plazmnon, tiste od 4 meseca daljeuser posted image
hel: kako je minil krst?
anžetka: imaš še lubija doma?

Mene pa hoče neki zob bolet, pa se kr ne dam. Nevem kaj je z temi mojimi zobmi, ma kr naprej me neki matra...user posted image

Grem še ena eno kafe, bo dolg dan danes:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
28.2.2010 9:03:25   
Ayo
Jutro!

Mi smo zadnje case tudi zgodnji user posted image , predvsem Gabriel, prej je vstajal nekje okrog 7h, sedaj pa ze nekaj dni ob 6h in ker se nasa dama okrog 5h hoce dojit - je to je nasa ura vstajanja user posted image Dobro, saj ce gremo okrog 22.30 spat in ce bi spali neprekinjeno, bi se kar funkcioniralo, ampak pri nasem n-kratnem vsatajanju, je to katastrofa user posted image Eh, saj samo se ene 3 leta, pa bomo spali tudi mi user posted image

Drugace imam pa tudi obcutek, da bi nasa dama rajsi spala pri nama v postelji user posted image user posted image user posted image Ker ce jo prineseva k nama, spi bolje in ne tezi toliko. user posted image Ne vem ali si je to zapomnila iz casa, ko je bila bolancek in sem jo imela pri sebi... Je pa tudi res, da jo prineseva kar veckrat zato, da ne bi zbudila Gabriela, medtem ko Gabriela pa res nisva nosila in sva vztrajala v njegovi posteljici in evo posledicno on res vedno spi v svoji.

Aprilcica sem se tudi jaz nate spomnila, da bo Julija preskocila svo pol letni RD user posted image

Pa super za sprehod, tudi tebi Muca user posted image in seveda za lepo tortico!!

Poznam te obcutke o sprehodu, meni je to tudi straaaasnooo lepo, ko gremo vsi druzinsko ven user posted image user posted image user posted image Ko sva bila z user posted image se sama, to ni bilo isto, zdaj z otroci je to res nekaj najlepsega!!

Smo preziveli en lep dan tudi mi vceraj; dopoldne je bil krasen soncek, sva bila z Gabrielom sicer pri slovenski masi, mozek je pa Ilario peljal na plavanje. Potem smo pa Gabrielu kupilu skiro in smo sli popoldne cez mejo v eno mesteco malo po nakupih, na kavico, tortico, Gabriel je pa uzival s skirojem. Kadar vidis vesele in zadovoljne otrocke, si srecen tudi sam! user posted image

Kviki, krasno da si se nam pridruzila! user posted image

Nic, imam polno dela tukaj pri bajti, najbolje da dvignem rit. Se bom se kaj oglasila user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
28.2.2010 9:48:06   
kviki
Hvala za sprejem k avgustovkam user posted image

Naš Avgustovček Miha je tudi prasnoval pol leta, je babi spekla torto.
Sicer pa se z njim dogajajo precej podobne stvari k kot z vašimi otročki. Odkar se tako zelo zaveda sveta okrog sebe je postal zelo, zelo živahen. Mislim da je največje izdajstvo za njega če mi nekaj jemo, on pa tega še ne sme. Dreetjeee...

Berem, da nekatere že uvajate gluten, mi se še nismo odločili. Sem prvič mamica in strašni ziherašuser posted image . Včasih mi vsi govorijo naj ne kompliram, ampak ne znam drugače. Pa saj se bom že navadla, pa tudi jest bo lahko počasi začel vse.

Je pa naš fant bil prejšnji vikend prvič bolan. Najprej je dežurna dr ugotovila virozo, čez par dni se je pa izkazalo, da je Šesta otroška bolezenuser posted image Do zdaj nisem vedela, da to obstaja.

Drugače se pa Miha še vedno ponoči zbuja 3-4x za dojenje, včasih sem čisto skrokana. Podnevi pa noče spat. Cela ceremonija preden zaspi, spi pa cca 20 min do pol ure. Kar pestro pri nas domauser posted image

No, se še kaj oglasim. Enkrat se bom lotila še podpisa, kot ga imate ve z merami. Ampak za to si moram vzet čas...user posted image

lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
28.2.2010 10:30:18   
eee35
Jutro! Mi smo spali od 19.30 do 23.30, pojedel je, pa do 3.30, pa pol spet do 7.30. Zdaj pa mali spet spi, je bil že tečkan, verjetno bo udaril en lepotni spanec. M barva (kuhinja je kar velika, pa še po delih jo mora), upam, da bomo šli na en sprehodek. Sem mislila v center, tok snega je že pobralo, da se da verjetno hodit normalno.

Kviki: lepo, da si se nam pridružila, pa kakšno fotko od malega daj goruser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu kviki)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
28.2.2010 11:41:19   
aprilčica07
Danes ni moj dan. Definitivno Od jutra dalje mi gre vse narobe.

- vstala ob 5 z malo mis, ampak ok, naj ji bo:)
- crknil telefon, gsm, niti 2 leti star, tako opevana in dobra nokia (do zdaj sem itak z njimi bla res zadovoljna, tokrat pa niti pod razno)
- urezala sem se z škarjami po prstu, ma tako fanj, da se pozna in zgleda grdo..
- višek vsega je pa itak že zjutraj omenjeni zob, ki boli za znoret, je sumljiv že en cajt, že zadnjič je bil zobar v dvomu, da s ga bo dalo poštimat, zdaj pa me boli.. zraven tega zoba je en itak že štukan in če tega odpre se mi bo vse sesulo.. za se zjokat, no.. pa k privat zobarju hodim (je sicer zeloo dober strokovnjak), ampak stane.. druge izbire itak nimam.. ma zdaj le čakam kaj se mi bo  še danes zgodilo..

Dobro, da kuha kosilo tašča, ker bi zihr vrgla kuhinjo v luft, ali pa vsaj kaj  zasmodila  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
28.2.2010 12:26:17   
go_ta
Hej! Evo smo prvo rundo obiskov dali skoz, zdaj Niko spi, jst bom šla tud vodoravno, že 2 dni vstaja ob 6, jst pa povožena, ker pozno hodim spat. Lubi ima danes roj. dan, vreme je bolj švoh, kr fajn piha pri nas.
aprilčica, ti pa maš dan danes ... 1. Upam, da bo Julija potegnila zjutraj s spanjem. 2. Jst se brez telefona počutim zgubljenouser posted image , upam da bš kmalu mobilna. 3. Danes se ne dotikaj več ostrih predmetov. 3. Zobobol naj pa čim prej mine! Ne vem, kaj je hujšega od zobobolauser posted image  Naj se ti dan lepše konča!
kviki, saj v prvo vse kompliciramo, ko bomo imele pa druge otročke, bo pa vse teklo kot namazanouser posted image  Ja ja, obstaja tud šesta otroška bolezen - jst sm zanjo prvič slišala pred enim letom. Mogoče pa obstaja še 7., 8. ...?user posted image  Važno, da jo je Miha prebolel!
Hel, kako ste se meli včeraj?
zima, super, da ni alergije na hranouser posted image  S to dieto boš pa definitvno kile dol spravilauser posted image  
muca, kako super torta!!user posted image
Grem v horizontalo, potem pa spet obiski ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 3435
28.2.2010 12:52:17   
eee35
zima: sem pozabila komentirat, da bi jaz tudi morala na takšno dieto, vem, da mi zelo koristi, preden sem zanosila mi jo priporočila ginekologinja za pomoč pri uravnavanju ovulacije (beri: da jo sploh imamuser posted image ). Mogoče bom tudi malo premislila temo, saj nekaj časa brez kruha, sladkorjev in drugega takšnega sranja bi mi prišlo prav! Drži seuser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
28.2.2010 13:55:19   
Ayo
Aprilcica user posted image user posted image user posted image se dobro da ima dan samo 24 ur! user posted image user posted image user posted image

Drugace pa Nokia user posted image user posted image user posted image So znane po tem, da crknejo. Imajo super software, ko se enkrat kaj zalomi gre hitro vse k user posted image . Meni tudi do zdaj vec kot 2 leti niso zdrzale. user posted image

Go-ta a vi tudi ob 6h? Ja ocitno se nasi user posted image zdaj prisli v fazo zgodnjega vstajanja. Saj majhni otroci so itak znani po te da zgodaj vstajajo user posted image

Evo mi smo pa popapcali, vse je pospravljeno, po tleh pomito, zlikano, zunaj je oblacno in vse sivo, idealno da se z mojim butneva na kavc gledat mal TV, dokler Gabriel se pancka. user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
28.2.2010 19:46:53   
aprilčica07
Moj fenomenalni dan se ni še končaluser posted image user posted image user posted image Popoldne smo šli iz doline spet na hrib, in sem šla jst z tamalima malo pred lubijem.. in sem šla po ta dolgi poti, ker sta mi oba zaspala.. in sem skoraj zgazila srne, HB, da je minilo brez poškodb.... no, pridem domov, mularija spala v avtu, jst na čiku z bratom in čvekamo.. ta cajt se oba zbudita, enga je brat tovoril ven, drugega jst in kaj se mi zgodi??user posted image pred vrati sem se tako zapletla, da sem zletela kot sem dolga in široka...Julijo je pa brat ujel...user posted image

Jutri vam sporočim, če se bom ponoči še iz postelje zvrnila in polomila---user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj bom vprašala, tiste, ki imate starejše otroke, Jakob je začel ful jecljat, ampak res huddddddddo in je grozno ga poslušat, en dan manj, drug dan več.. vsi pravijo, da to mine, ampak meni je res grozno.. imate mogoče kašne izkušnje (sanikaa, simonalokar, ostale?user posted image sem tudi na monu brskala pa pravi pedijatrinja, da to mine in je prehodno.. ma mene vseeno skrbi..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
28.2.2010 20:48:39   
anžetka
Go_ta, včer si bla pa čist pridnauser posted image Ja mi2 sva se tud včer sprehajala na sončku. Je blo ful fajn, prav pasalo je. Mali je lepo zaspal v vozičku...potem ga je pa ena totalno glasna soseda zbudila, ker ga je itak mogla vidt-firbec babji...user posted image Pa sej je spal kakšno uro, tako da naspal se najbrž je. Se je pa zbudil ob 2.30, mu je lulanje čez prišlo. Sva se previla, tamal je zašvasal nazaj, jst pa mal pred peto šele...čez pol ure se je pa itak spet zbudil, še bolj moker kot prej-jst ne vem kaj je blo to včeruser posted image Potem je bil spet pokonci dobro uro, uspel nama je pa spat ene 2uri potem...men mal manj...itak! Joj, kdaj bom spala vsaj mal bolj normalno???user posted image  Dons sem sesuta, se mi nič kaj dosti ne da...pa sitna sem. 
Muca, ful lepa torta! Se mi pa tud ne sanja komu je Lana bolj podobna...user posted image Priden tvoj dragi...mojega je pa to navdušenje zgleda minilo...standard-kokr pride, tud gre...user posted image
Zima, samo, da so ugotovili kaj je in da se bo ukrepalo kot je trebauser posted image Moj ponavadi pije vodo iz lončka z nastavkom, ker več spije, iz flaše je bolj malo spil.
Aprilčica, krasno za izlet...pašeuser posted image sam če ne bi drug dan križ bolel bi blo pa še boljšuser posted image Lubi je v petek šel, pride pa v četrtek zvečer domov...upam, da bo vsaj v petek doma. Zdej sem se na "njegove" napolitanke spravlauser posted image kaj je pa šel, sam si je krivuser posted image  Ko ma hudič mlade...user posted image user posted image user posted image drži se! Edina znamka na katero prisegam je Nokia, čeprav sta mi že 2nekaj srali...sem optimist. Zobobol-enga rukn pa bo.user posted image Akrobacije pred hišo-upam, da si cela in HB, da je z Julijo vse OK. Prst-tudi vidim, da je še, če ne nas ne bi obvestila, da si izvajala akrobacije...user posted image
Kviki, ja vsak dan se česa naučimouser posted image No, upam, da je Miha OK.
Grem spat...upaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!! Če pa že men ne bo uspel, pa upam, da bo vsaj vam...Nočko

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
28.2.2010 23:50:02   
Muca83
Danes se mi je pa zbudila ob 6:30. Sem mislila, da me bo kap! Očitno se bo kar treba navadit na zgodnje vstajanje ampak jaz bi spalaaaa! Po kosilu smo šli peš z vozičkom do tašče in tasta, dobra 2 km v eno smer. Pridemo tja, avto doma, vrata zaklenjena, zvonimo, kličemo na domač telefon, na mobitele, nič. Ni bilo drugega, kot da smo obrnili. Pridemo domov in moj še enkrat pokliče in sta bila baje doma, sam nista slišala zvonca (imajo stanovanje v 2 nadstropnjih, pa se zgoraj zvonec ne sliši) kje sta imela pa vse telefone pa bog si ga vedi. Je pa pred koncem poti začela Lana spet tečnarit v vozičku, zgleda, da ji ne paše tok časa notr sedet brez pavze user posted image
Drugače ima pa nosek že ok, edino kašlja še malo, največ v spanju.
aprilčica, ti imaš pa res slab dan. user posted image Upam, da čez noč "urok" mine in bo konec čudnega dogajanja. Super, da se Julija navaja na vodo user posted image Na koncu bo še prava ljubiteljica postala user posted image Moj pa nikoli ne kuha (mogoče 1x na leto), rad pa sladice peče, je pa danes skuhal kosilo in še vse pospravil potem user posted image Za letos smo potem že izpolnili kvoto njegovega kuhanja user posted image

Ayo, pri nas je tudi zbujanje skoz. Zdaj že ene 2 tedna spi skoz pri nama, je sploh ne dajem več v njeno posteljo, ker je brez veze. Samo več moram vstajat, tako se pa vsaj približno naspim. Mah se sploh ne sekiram, pač pri nama spi in to je to. Itak se je v njeni posteljici ni dalo nikoli potolažit, jo je blo treba vedno ven vzet. Potem je pa cel projekt jo nazaj spravit. Raje spim user posted image Z navajanjem na svojo posteljo se bomo pa pač kasneje ukvarjali. Edino user posted image morava zdaj drugje in ni pravega udobja user posted image

anžetka, tud jaz ne vem komu je Lana podobna. Ko se je rodila, so vsi govorili, da je čisti očka, ampak itak se je pol čisto spremenila in zdaj jo gledajo in noben nima pojma komu je podobna. Edino to vemo, da ima njegove ustnice, pa moje prste, nekateri pravijo, da tudi moje oči. Včasih se vprašam, če so mi kero drugo podtaknil v P medtem ko sem bila pod narkozo. user posted image user posted image user posted image Sej ne, hecam se. user posted image Ti pa res slaoo spiš ponoči, jaz vsaj takoj nazaj zaspim zdaj, ko pri nama spi, jo potolažim, dam dudo ali joško, pa spim naprej. Prej sem pa vstajala, jo nesla v dnevno, dojila na sedežni, nesla nazaj in potem sem bila tok zbujena, da nisem mogla zaspat nazaj. Pa itak, ko se je zbujala samo za dojenje je to šlo, zdaj se pa zbuja SKOZ. Jaz ne vem kaj ji je.

Nokia je zakon! Imam že tretjo in tole zadnjo imam že več kot 4 leta, nikoli problema. Pa tudi s prejšnjimi nisem imela nobenih težav. Vmes sem imela par telefonov drugih proizvajalcev sem mela pa z vsakim kakšne težave. Moj ima tudi Nokio in mu dela super. Me je že večkrat prijelo, da bi imela nov telefon ampak mi je tale moja Nokia tok všeč, da me hitro želja mine. Res ima vse kar si želim od telefona. Imam pa N70.

Počasi bo treba it spat, zgodnje vstajanje in pozno hodit spat ne gre skupaj. user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
1.3.2010 6:20:16   
aprilčica07
Jutro,

seveda, spet smo vstale ob 5 00user posted image . Zgodnja naša punči.. Bom provala preko vikenda kaj eksperimentirat, če bova sami. Za moj okus gre prezgodaj spat, včeraj je ob 19 že spala.. Bom provala jo držat dlje budno, če bo ratalo... Ali pa, če bi jo ko se zbudi, dala k nam v posteljo, naredila mleko, potem pogaasnila lučko, ji zapela, sem skoraj zihr da bi zaspala. Ma tega ne morem naredit, ker na naši postelji gostuje Jakob.user posted image Bo treba naredit red in ju spravit v svojo sobico, ma je še nimamo in rata problem. Ampak enkrat bo tudi to. ko bojo meli 15 let, zihr ne bojo spali z nama v postelji..user posted image user posted image user posted image Oh ja, zdaj pijem kavo in uživam z dbbro muziko. Tamala pa se igra z pliškoti in vrešči na dormeu.user posted image

muca: vsak vidi drgači otročičke.. moja mama pravi, da je Jakob cel lubi.. sodelavke pravijo, da ima izrezan moj obrazek.. kaj vem, pač vsak po svoje.. v eno sem pa zihr, barvo oči imata res mojouser posted image Danes bo šla naša prvič na sprehod v športnem delu vozeka, seveda če bo vreme zdržalo user posted image
anžetka: jst tudi ponavadi težko zaspim nazaj, ampak zaspim po kakšni urci premetavanja... no, to noč je bla pa pridna, če odmislim zgodnje vstajanje... no, pa saj je že pondeljek, boš vidla, da bo ti tak petek..user posted image user posted image
go ta: super, da je uspelo in da ste se imeli lepo..user posted image user posted image user posted image mi smo tudi kmalu na vrsti, zdaj je moja kolegica, pol še ena kolegica, pol lubi, pa jst in mama, vmes moja nona.. mislim, da marec je res noruser posted image user posted image
ayo: resnično ni lepšega kot videt kako si osrečil otročka.... naš Jakob zbira dirkalne avtiče, take male, jih dobimo povsod, stanejo okrog 2 eura.. in zadnjič sem bla v trgovini in sem vidla enga, ki ga še nima in sem mu ga kupla.. kako je bil srečen, ko je videl.. neprecenljivo resnično...user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem gledala na kanal a zvečer eno oddajo resnično starševstvo, je bil naslov.. ampak nisem mogla verjet kaj gledam.. a je katera mogoče gledala? kako je ljudem žal, da imajo otročičke in podobne zadeve.. pa to neki resni, urejeni angležki pari...user posted image user posted image

Jakoba slišim, tudi on bo kmalu tle:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
1.3.2010 6:27:52   
aprilčica07
Ja, pol zvečer nisem imela več problemov z dgodivščinami. Sem se ulegla na kavč, dala noge v luft in gledala v tv. če bi še kaj začela delat, bi se zihr še kaj polomilouser posted image

anžetka: ne, tamali ni blo nič, ji je blo vse skupaj smešno..user posted image
muca: nokia? ja, tudi jst sem bla vedno zadovoljna z njimi, sem jih imela od vedno, ampak tokrat... user posted image user posted image zdaj imam eno službeno, staro nokio od user posted image lih tolko, da sem dosegljiva.. bo treba it v lov za novim telefonom.. nokie ne kupim več, sem se odločla da bom provala kaj drugega...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3442
1.3.2010 8:28:40   
hruškolinka
Pozdravljene, babnice.
Kratko poročilo: 14 dni že ne spimo, ker tamali skos neki tečnari. Mislim, da so zobi.user posted image user posted image user posted image
Težave imamo tudi z uspavanjem, ki ponavadi traja eno uro z jokom in vso spremljajočo težnobo. Včeri sem mislila, da ga bom kar v steno zabrisala, tako sem bila na koncu z močmi. Potem sva z malim kar skupi zaspala.
V soboto zvečer sva šla z dragim  na ZMENEK! Juhuhu, kolk je to pasalo. Sva šla v Zreče na romantično kopel in večerjo. Pila šampanjc, kokteil in vino. Še jst sem si privoščla preveliko mero alkohola kljub dojenju! Malega sva pa pustila na milost in nemilost moji sestri. user posted image . Sva imela še darilni bom od poroke, in sem ga že 2x podaljšala, zdej sva pa rekla, ajdi, gremo. Je res pasalo bit par ur brez malega.

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3443
1.3.2010 8:36:26   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Mi danes gremo v Atlantisa. Prvič bo leo v bazenčku. V RA je rekla da je voda super za dojenčke ,ampak je apsolutno proti fredovem obroču in mi je pokazala slikico kje dojenček res "visi" v tem obroču (komentirala je da ima skoraj izpahnjene rameni). Rekla je da jih je najboljše imet na rokah in plavati skupaj z njimi.
Lepo se imejte in uživajte user posted image

Ja, tudi jaz sem videla, da marsikdo v fredov obroč otroka ne zna namontirat in pol zgleda, ko da se mu bodo rame izpahnile. Če je pa pravilno v obroču, dovolj visoko, pa je čisto ok. Sam nihče ne bere navodil, ko piše, da mora otrok imeti bradico na žabici, ki je narisana na obroču. Pol pa zgleda tako, ja. Mdva sva zadnjič v Snovilku kar dvema staršema zatežila, da otrok ni prav v obroču in sva pokazala, kako!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
1.3.2010 8:49:07   
hel32
Jutro

Koooončno je zaspal, upam, da bo vsaj tolk, da napišemuser posted image . Krst je uspel, prišli skoraj vsi-razen moj oče in sestra je neki prehlajena pa v 6. mesecuuser posted image , pa ni upala, oče je pa zgodba zase, meče ga-polna lunauser posted image . Slikice bom pripopala, takoj potem, ko natipkam.

Aprilčica, jaz sem gledla uno Angleško oddajo, no oba, pa sva se zgražala, na glas, kako so lahko taki starši, da jim grejo lastni otroki na živceuser posted image , ne vem, dobro, rečeš, da so sitni, sam, da ti je dolgačas, se nič ne dogaja, halooooo, to je največ in najlepše darilo v življenju, da imaš naslednike, da vidiš kako odraščajo, jih imaš brezpogojno rad.Pa meni ni za otroka nič težko nardit!

Srečanje, hmmmm, babe, ne vem, ker sama itak ne grem, če bo moj za to.

Tina, Lukas ima tudi že 10 kg, kr en lep cajt, no tam okrog, točno bomo pa videli v četrtek, ko greva na 3 cepljenje! Madona pa že 6 mesecev bo star, kam hiti čas.

Kviki, pozdravljena!

Pri nas imamo tako pregrešno lep dan, da ga bova izkoristila za vozičkanje, pa magari je bajta v razsulu!!
Grem slikice pripopat v album!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3445
1.3.2010 8:54:01   
*anč*
jutro!

mi tut vsak dan prej ustanemo, zdej smo na 6.30, tko da drug teden kiari sploh ne bo problem, ko jo bom budila pred šesto, vsaj nekajuser posted image .

aprilčica ti si pa res mela dan! dobro, da ga jr konec.

morm it, kiara je pokakana.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 3446
1.3.2010 10:11:57   
Ayo
Jutro!

Pijem kavico in RR user posted image Zaspana pa itak ful user posted image Tamala sicer je bila malenkost boljsa to noc (beri, jo nisva prinesla k sebi, sva vstajala in hodila k njej), zdaj pa jaz od 3-5ih nisem in nisem mogla zaspat, pol se je pa itak ze Ilaria hotla dojit, Gabriel pa v luftu ob 6h. Evo sem nadoknadila 1 urco od 7-8, ampak to ni nic user posted image user posted image user posted image

Aprilcica, sem se pa nate spomnila sredi noci, namrec je prisel Gabriel k nama in se je ulegel k meni ob stran in ne na sredino, jaz se sploh tega ne spomnim in je revcek padel dol. user posted image Ok na sreco se ni nic zgodilo, samo ustrasil se je in jokal, bogec moj. Pol sva ga dala na sredino, stisnila in smo spali naprej user posted image

Hel user posted image za uspeli krst, slikce ze pogledala, zelo lepe, mali je ze pravi dedec user posted image Tjasa je pa ful lepoticka user posted image

Ste nekaj pisale o starsih in njihovih mnenjih o otrocih (neka daljevanka, Aprilcica in Hel), no jaz se pa kar ne morem sprijaznit z mojo tukajsnjo dobro frendico ki je tudi moja prica, namrec imata 2 otrocka kot midva, puncka je rojena 1 mesec pred Ilario in je bila nedonosenka (sva imeli rok samo 4 dni narazen). Skratka, ko se jima je pred 4-imi leti rodil fantek, sta se starsa od nje preselila nadstropje vise (prisla od 250km dalec!) in sta imela non-stop tamalga, 1x na mesec sta se vracala domov za 14 dni s tamalim, moja frendica in moz ga niti nista hodila med vikendom obiskovat, ker sta menila, da se samo razdrazi in joka ko potem odideta... Sratka mali odrasca z babico in dedije. user posted image user posted image Ko se je rodila sestrica, je bilo isto oz, se slabse, talamega sta prakticno totalno izolirala od sestrice, da ne bi bilo ljubosumja user posted image Ko je sla moja frendica pri 4-ih mesecih v sluzbo, so pa zamenjali situacijo, starsi so prevzeli puncko in jo odpeljali kjer stanujejo, onadva imata pa zdaj tavecjega in spet ne hodita niti na obisk, ker pravita, da se tako lahko 100% posvetita fantku. user posted image user posted image user posted image Meni se kar srce para, boga otrocka, se posebej puncka se mi tako smili...jaz se pa pocutim ful nemocno in ji ne morem nic rect tej frendici...pac ona je mama, ona pravi da njbolj ve kaj je dobro za njene otroke user posted image user posted image user posted image

Punce ste opazile kako se je dan podaljsal!?! user posted image Do 6h komot zvecer smo lahko zunaj. Vceraj smo sli na sprehod od 5-6 in je blo super. Sicer smo se malo premalo oblekli, je bil kar mraz, upam, da se ne prehladimo, posebej moja mala miska.

Zdajle pa tudi, je tak lep soncek, ne vem ali naj likam ali spokam ven user posted image

Ja, Aprilcica, tole kupovanje igrac pa poznam, jaz sem bolj vesela, ce kupim kaj uporabnega Gabrielu, kot pa sebi user posted image user posted image user posted image Drugace pa nas avtov ne mara, se se nikoli ni z njimi igral. Zdaj trenutno so in 3 pliskoti, telebajsek, medvedek pu in ena ovcka user posted image
Glede jecljanja ti ne znam nic svetovati...sem pa tudi jaz ze slisala, da so to obdobja, ki minejo. kot vse ostalo user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
1.3.2010 10:27:03   
ALEKSANDR
Dobro jutro...
Se kr pridružujem tistim, ki po novem hitro vstajate... Luka tudi po novem oziroma spet vstaja pred 7 uro zjutraj..user posted image Pa tako je bilo luštno, ko smo spali do 8...al pa še dlje...user posted image

Kviki- dobrodošla...user posted image

Miška- tvoja Nina pa je res hitra...bravo za vsedanje...user posted image

Muca83- luštne slikice...pa tortica...user posted image

Aprilčica- si pa imela res en user posted image dan...No, dobro, da je mimo...user posted image

Zima- Luka je pred kratkim začel piti...sem mu kr nekaj časa ponujala, pa ni hotel ne vode, ne čaja- še Hippovega soka ni hotel...zdaj mu pa vsako jutro skuham jabolčni al pa hruškov kompot in to pije- iz flaše, kozarca...

Hruškolinka- user posted image za zmenek...

Ayo- ta tvoja prijateljica...grozno...si sploh ne predstavljam...user posted image Sem pa jaz tudi opazila daljši dan...user posted image Jupi....

Smo pa začeli skutke jesti..in mu je super dobra...Sem pa kupila za začetek tiste sadne z marelico...zdaj bom pa kupila navadno, pa sadje not primešala.. Sem ful vesela, ker tako rad papca...user posted image
Sem pa zdaj pripravljala cunjice za prijateljico, ki je user posted image ...sem že pozabila, kolk male stvari so to...user posted image
Zdaj pa oblečt pa vozičkat...imamo tako lep sonček...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
1.3.2010 10:28:02   
ALEKSANDR
Aja..  Hel32 super, da je krst uspel...pa lušten slikice...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
1.3.2010 10:35:53   
Muca83
Ooo kakšen sonček se je naredil!! Pa dež so napovedovali. Prav srečna sem, da bova šli lahko ven. Vstajanje je bilo spet ob 7h, tako da bo očitno to kar stalnica, se bo treba navadit. Pa vedno več časa zdrži budna, zdaj je bilo kakšne 2 meseca 2 uri budna, pol ure spanja, zdaj je komot že 3 ure budna.

aprilčica, naša pa že zdaj ne mara pliškotov. Samo plastične igrače, ki se dobro grizejo so "in".

hel, sem pogledala slikce iz krsta. Lukas je res ogromen!
hruškolinka, user posted image za zmenek!! A je bil mali priden v varstvu? Jaz tud nisem vedela glede brade na žabici v obroču. Sem dobila rabljen obroč brez navodil. To, da starše opozoriš se mi zdi pa super!

anč, vsaj ena, ki je vesela bolj zgodnjega vstajanja user posted image

Ayo, to glede tvoje kolegice je pa res čudno user posted image Ma prav žalostijo me take stvari, otročki spadajo k staršem no user posted image Ja bogi Gabriel, da je kar dol padel. Pri meni včasih tudi na strani spi, ne vmes ampak na srečo za zdaj še ful mirno spi in me ne skrbi, da bi dol padla. Kako bo to šlo kasneje pa nimam pojma. Dan se je pa res podaljšal, sem ravno v soboto ugotavljala, ko je bilo lepo vreme. Pa zvončke sem že videla cveteti.

Juhu, pomlad je tu!! Naslednji teden se pa že postaram. Joj kako hitro grejo leta, zdaj ko imam otroka se mi pa zdi, da bo šlo še hitreje.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?