hel32
|
Jutro S*ran*e, mi imamo pa DEŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Naj gre nekam grrrrrrrr No ja, smo pa spali dobro, sicer je mali začel neki jamrat okoli pol šestih, pa sem mu dudico dala v usta in je prav lepo nazaj zaspal. Sem brala od včeraj, pa vidim, da sem polno napak nardila, se vidi, da zvečer ne funkcioniram več prav Aprilčica, ma ja čudna je bila ura, ker se zvečer res ne javljam nikoli, pa sem bila malo jezna, ker sem bila sama z otroci, dec pa na pijačo, pa dobro, saj nikoli ne gre kam, naj mu bo, sem pa rekla da bom tudi sama šla na Jana Plestenjaka za 8 marec , z mamo. Pa fajn opravi pri zobarju, jaz sem naročena 17. eee, ma, jaz Lukasa ne upam kr na tla dat ker 1. imamo tepih samo v spalnici. 2. je povsod ful mrzlo, ker hiša ni glih nova(beri- stara) in ni podkletena in če se jaz na tla uležem je ful mrzlo, kak je šele otroku! In 3.je tako malo, da je polno robov, kotov,ploščice,...ma ful komliciram, vem. Na trebušček ga dam v stajici ali pa na postli. Tjaša ni pri meni spala nikoli, ker si jo je stari tašča prisvojila, je kr pri njej spala, kao, jaz je ne slišim,....svašta si je ženska namišljevala,..... Za enkrat Lujkasa še nisem dala k nama v postlo, no edino zjutraj po nedeljah, ko se vsi 4je malo cartamo! Modrasmotka, sestra še pri 17 spi pri očetu , jaz sem takrat imela že 2. fanta , ooooo, da bi zdržala do 3 zjutraj, pomoje stoje zaspim , ni šans!!!! Še včeraj zvečer, ko je dragi prišel domov okoli 22:30, sem slišala ga, oči nisem mogla odpret, od utrujenosti! Hruškolinka jaz Lukasu niti po pomoti ne morem preveč spravit v trebušček, ker, ko mu je dovolj enotavno noče več jest, drugače je pa za to starost tam okoli 200ml normalna količina, jez malo zmerim, da mu ne preveč tišim, včeraj napr. ni bil lačen za kosilo in se je drl, ko sem mu dala , pa je potem dobil malico, pa še tiste ni bogvekaj pojedu, se je pa pravkar fajn posral Greva malo k sosedi na potep, ker itak, da dežuje