Muca83
|
Tako, torto sem uspela spečt, ker smo šli v nabavo, ko je moj prišel domov in zdaj se pridno zmrzuje v zmrzovalniku. Ne čudno gledat, to je ena prav posebna torta, s katero ni skoraj nič dela za jest je pa odlična in se mora zmrznit in nato odmrznit. Je že dolgo nisem jedla in bo pasalo. Če katero zanima, je to tale zadeva: KLIK go_ta, ja lahko bi se kdaj na kakšni kavici v arboretumu dobile. Lani bo pa tudi koristilo, da spozna kakšnega fanta svojih let Jaz sem navajena, da vstajava med 8 in 9, zato mi tale 7 ni prav nič všeč. Je imela pa obdobje, ko je vstajala ob 11h, hodila pa spat ob polnoči Vseeno bolje, da ob 7h vstane, pa je zvečer mir. Jaz pa ne rabim nobemnu sladkarij krast, ker je vedno kaj v omari. Sva se ravno par dni nazaj z mojim pogovarjala, da bi blo treba vse sladkarije stran vržt, ker to nikamor več ne pelje, skoz nekaj grickava. No iz tega ne bo nič, bi bilo pa super, če bi jih nehala kupovat. simonalokar, jaz pa mislim, da ko bo Maja dosti lačna bo že jedla. Saj se mogoče kar kruto sliši ampak v bistvu nimaš izbire. Čeprav zna malo trajat, ker npr. jaz sem enkrat nekam šla in me ni bilo 4 ure, Lana se je pa takrat nekje na 2 uri dojila in ji je moj AM naredil, pa ni hotela pit nič, je bila raje lačna, dokler nisem domov prišla. Baje je človeško mleko veliko boljšega okusa, bolj sladko kot AM, sem slišala tudi, da nekateri na začetku AM sladkajo, da ga dojenčki bolje sprejmejo. anžetka, no potem ti bo pa res hitro minilo. Jaz pa po kopanju Lano z razvito pampersko pokrivam in ji je tud ful smešno. Meni je pa smešna, ko me z odprtimi usti grize za vrat kot vampirček, pri tem se pa prav navihano smeji. hel, jaz sem tud gledala te skutke pa une Fruchtzwerge pa sploh ne obstaja paket brez jagode. Dobra ideja, z jagodo bo mami prišla na svoj račun. 23tina, Lija je pa res pravi fenomen! 10 kg, uau!! Ayo, jaz sem pa kot otrok jedla VSE, ampak nekje do 10. leta starosti, potem pa kar naenkrat fuul stvari ne in še danes je tako. Tud če probam kakšno stvar, mi ni dobra. Zelenjave ne maram sploh, me vsi čudno gledajo. Upam, da tamala ne bo ista. Men se tud zdi, da temenice smrdijo. Jih ima sam še par pikic ampak jaz jih prav voham. Nič, dovolj tipkanja za danes. Jutri pa upam na sonček!