|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.2.2010 17:47:36   
simonalokar
hel saj maš prav sam jaz ne smem jesti nobenih salam, mlečnih izdelkov, nobenih sojinh izdelkov, kruh si sama pečem. Meni manjka in tudi moje melko naj ne bi bilo več kvalitetno je bolj vodeno. Vidno hujšam. Moja zdravnica se boji zaradi kalcija, da mi ga bo začelo primanjkovati ker gre vse v meleko. Kar pojem mi maja sproti pojeuser posted image user posted image . dojiva se na 1 uro.

zdaj pa bi morala jemati še zdravila, zaradi močnih vrtoglavic, ki naj bi bilo vzrok stroga dieta in da moje telo opešuje. Tko da je skrajni ukrep prenehati dojiti, jaz pa na dodatkeuser posted image user posted image .

se borim da bi jedla pa mi poje samo 25 ml na enkrat in nato ji dam še joško, pa tako jeuser posted image user posted image . saj sem šele začela uvajati ta mlek, ki je tako nagravžuser posted image .

tudi kašice mi zelo malo poje, baje poje za eno uro in to je to, tako smo ugotavljali z P

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
26.2.2010 18:05:32   
23tina
ojla babnice!

mi smo imeli danes P in naše mere so 10kg 74,5 cm!naš P je reku,da naj kar počasi začnemo uvajati gluten.od 6-7 meseca je kao najbolj idealno za uvajanjeuser posted image pa počasi naj začnemo z belim mesomuser posted image
mi je pa včeraj,ko je jedla za kosilo bučke korenje in brokoli po kakšni uri po hranjenju bruhala.danes je pa pojedla samo par žlic in se ji je že dvignilo tako da sem ji potem dala mleko!
ceplenje je za enkrat dobro prenesla,bomo videli kako bo ponoči.
mi našo tudi vsak dan kopamo,je to postau nekakšen ritual.po kopanju pa kar flaška mleka in zaspi,če ne takoj pa potem ko jo odložim v posteljico.no kakšen dan se pa tudi zgodi,da zasračka.mažem je ne razen z mustelino kremo,ko gremo ven.
miškauser posted image user posted image user posted image -za cigarete.pa luštne otročičke imaš.
simonalokar-user posted image user posted image  upam,da se stanje normalizira in začnete spet lepo papcat
anžetka-to je pa res smotano en teden brezuser posted image ,sj če je vreme se še da nekak zdržat,ko imaš več za počet in grejo dnevi hitreje okol.moj jutri dela ceu dan,pa sem že vsa depresivna,en tedenuser posted image ne vem kaj bi!

preveč je za komentirati,en dan izostaneš in je že hudič,če ste pa ene žabe regasteuser posted image

zdj pa grem tamalo zbudit,da ne bo ponoči galamila!!!
dijouser posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
26.2.2010 18:53:46   
aprilčica07
Samo na hitro, 23tina sem se spomnila prej nate, sem šla po tiste moje kavbojke, ki bi ble lih za tvojo taščo.. so na določenih krajih fejst zguljene in zgledajo rahlo rabljene user posted image user posted image user posted image in to bom  nosila jst,  mati dveh otrok, ki bom kmalu doopolnila 34 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
simonalokar: user posted image user posted image user posted image 25 ml je nekam malo... nevem no... je verjetno le treba vztrajat, da se bo Maja navadla na flašouser posted image user posted image
go ta, sanikaa: jst bi tudi rada prišla na srečanje, ko se boste kaj dobile... sier je do Lj kr dolga pot, ampak bi vas res rada spoznala.. vse..user posted image
ayo: oo, dobro napreduje ta vaša hiškauser posted image
anžetka: saj bo, bo hitro minil tedenuser posted image user posted image user posted image
muca: mi tudi imamo dež, dež dež, cel ljubi dan, za popiz...user posted image user posted image user posted image
hel: lepo se mejte jutriuser posted image

Pridem kasneje nazaj, ko bo mir.. Moram nafutrat otročiče, pa lubi mi mežikauser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
26.2.2010 19:49:28   
HeGa
aprilčica pa ja ne zguljenih kavbojk!!! Ti si kr privošč. Včasih pogledam v svojo omaro pa se kar mal zamislim.

anžetka pridna kar se cigaret tiče. Le tako naprej. Jst sem tud bivša kadilka. Kadila dolgih 13 let, zdej pa že 4 leta ne, maja bo 5 let. Pa moram priznat, da niti pod razno ne bi mogla čika več prižgat. Mi tko smrdijo zdej. Kopamo oz. mi se tuširamo skoraj vsak dan, razen kadar sem sama z obema in sta oba tečna, kopamo pa 1x na teden in takrat se našamponiramo s tekočim baby Muellerjevim milom. Namažem pa samo z oljčkom pod pazduhami in v pregibih na nogicah, ker ima kar suho kožo tam. Pa ko gremo ven ga namažem s kremico po obrazu.

anč lepo da si se oglasila. Čimprej se pozdravite. Ti si pa tud tako pridna, da mam jst kr slabo vest.

simonalokar user posted image upam, da vama čimprej rata prešaltati na flaško. Mora bit res težko tako oslabljen skrbeti za vse. Pa dojenje na eno uro tudi vzame enega časa. Še dobro, da ti rata zraven še kaj naredit.

miška kaki dojenček. Tvoja Ninika je že prava mala gospodična! Samo poglej jo frajlo kako lepo sedi. Naš bajsi je še daleč zadaj kar se tega tiče. Pa prav lepo napreduje lepotička mala.

Zdej grem pa probat otroke spat spravit. Eva ne bo problem, Janova ura je pa med 21:00-21:30. Ma se pol lump še skoz zbuja.

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
26.2.2010 20:04:09   
go_ta
Evo, sinek spi, jst za poskušino delam mini pice, da vidim, kako bojo ratale, diši mi pa ful pod nosomuser posted image Sem bla v šopingu, naredila zalogo sladkarij, da mi ne bo treba več Nikovih keksov krastuser posted image
aprilčica, a v tisto jogurtovo pecivo vmešaš 2 polliterski sladki smetani al literski?
tina, vau kakšne mere, 10 kiluser posted image definitvno je prvauser posted image
anžetka, si noseča?user posted image Ma, men tud paše jest tisto, kar je najbolj enostavno za naredituser posted image
hel, jst tud pojem tisto skutko z jagodo, ko jo Niko pač ne smeuser posted image Sam tist je res samo za obliznituser posted image
Grem pice napastuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
26.2.2010 20:18:21   
Anonimen
ne ne ne!!! moja nini je dojencek!user posted image
joj, pa ko berem, da imate probleme z dojenjem....sem kar vesela, da sem ga ze 4 mesece fraj!

upam, da se vam porihta!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
26.2.2010 20:57:31   
aprilčica07
go ta: jst dam notri polliterske smetance...user posted image ga nisem že dolgo delala, bom mogla jutri kaj tudi jst nardit, kaj sladkega, da se malo posladkamo..user posted image
miska: čiki? kako?
He Ga: ja, oguljene kavbojke.. se mi je še user posted image neki hihljal, ampak priznal, da mi lepo stojijo na riti, tudi če so zguljeneuser posted image user posted image

Jakob ne spi, nima sploh nobene volje, spal popoldan, Julijo sem nesla, ampak se še oglaša, si čeblja sama sebi..

Ah, Julija rabi očitno še malo božkanja, da se bo umirila..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
26.2.2010 21:53:29   
eee35
Kakooooo se meni ne da pisat, sem ena lenoba danes, ta dež uničuje čisto vso energijo.

Ayo: fajn, da boste prišli, upam, da se bomo srečale tokrat. Samo proooosim bejbe čez vikend, drugače me sigurno ne bo, služba.

Miška: tako se dela, upam, da vztrajaš! Pa seveda, da je Ninika dojenček, pa še luštna je zelooouser posted image

tina: tvoja ta mala pa je res kar velikauser posted image Bravo za mere!

Mi smo začeli z glutenom, že dva dni mu dajem malo malo zdroba v juhico. Za zdaj je vse v redu, bomo videli. Glede zelenjave, mislim, da mi je vse všeč, če je več stvari noter, ne samo ena vrsta.
Kopamo se vsak dan, ker mali to obožuje, sicer je pol poplav v kopalnici, ampak nič zatouser posted image Mažem ga vsake tok z mlekom od Body Shopa. Pa mijem z gelom, tudi od BSH.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3408
26.2.2010 22:04:37   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

No če boš ti prišla iz Švice , bodo tudi naše ostale čvekice, ki niso ljubljančanke, lahko prišle!! a ne punce (Aprilčica, Go-ta, Hel...in ostale ki niso iz Lj. se opravičujem ker ne vem za vse od kod ste).

To si pa dober napisala, Sanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A bomo sli tudi kaj na plavanje? user posted image
Ja, jaz res ze komaj cakam, da pridemo, pa da bom vozickala po Tivoliju, pa Arboretum...user posted image

Evo moj uspava otroke, je zaenkrat kar lepo tisina tam v sobi. Ga cakam, da pojeva se skupaj strudel, ki ga je mami spekla, potem pa pocas ajat.
Ja tole s sladkarijami je tudi pri meni katastrofa, jih pojem na tone cez dan. user posted image Mah saj ocitno mi gre vse v mleko, ker se mi pri kg res ne pozna, ko bomo nehali dojit bo pa verjetno tudi potreba telesa po taksnih tezkih kategorijah zmanjsana...user posted image

Muca, ja jaz ji zmeckam samo zelenjavo s kapljico olivnega olja, potem se pa se dojiva.

Drugace pa ena je pisala, kako user posted image pojejo tudi tisto najbolj neokusno - oni se ne poznajo vseh okusov tako kot mi odrasli znamo lociti med okusnim in malo manj okusnim. Za njih je to tudi nekaj novega in zato se toliko bolj zanimivo. Ko bojo s casoma razvili prehranjevalne navade in vec ali manj pozkusili vse jedi, potem bodo razvili svoj okus in odnos do hrane. V glavnem po nekje po 1 letu otroci postanejo bolj izbircni. In veliko jih ne mara zelenjave. user posted image
Nas Gabriel je bil do 1 leta jedec 1. kategorije, kar si mu dal na kroznik je zmazal ko za salo. No, zdaj pa ima svoje okuse in je samo dolocene stvari.

Aprilcica user posted image za kavbojke!

Hel user posted image lep krst vam zelim!

Tina kaksna baba je vasa punca, res!! user posted image Pa lepe slikce!

Nekaj sem se hotela in se kar ne morem spomnit user posted image

Gremo jest strudel user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 26.2.2010 22:17:52 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
26.2.2010 22:24:49   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: eee35
Mažem ga vsake tok z mlekom od Body Shopa. Pa mijem z gelom, tudi od BSH.

Kje pa je Body Shop v Lj?

Jaz jo pa skoraj nic ne mazem (razen vsako jutro po obrazu ko se umijeva), sem bolj lena user posted image Sicer ima kar lepo kozico in tudi pri nas pediatri nic kaj prevec ne forsirajo z mazanjem; ko sva se se pred casom vsake toliko casa masirali, sem jo z mandlejvim oljem (s katerim sem si mazala buhija med user posted image ), zdaj se mi se masirat ne da oz. ni casa user posted image user posted image user posted image

Kopamo se vsak 3.dan in se tudi vedno umijemo s tekocim milom + nasamponiramo lase. Ilari tudi zacnejo smrdet, ker se presvica med vsakim dojenjem in ima se kar une temenice, ki imajo neprijeten vonj.

Ok zdaj pa pocasi spat.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
26.2.2010 22:52:29   
eee35
ayo: ga ni, hodim v Avstrijo, v Klagenfurt. Drugače pa gel za kopanje uporabljamo 1x na teden, ne pretiravamo, mažemo pa tudi bolj gubice, mogoče edino po bazenu kaj več.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
26.2.2010 23:18:15   
Muca83
Tako, torto sem uspela spečt, ker smo šli v nabavo, ko je moj prišel domov in zdaj se pridno zmrzuje v zmrzovalniku. Ne čudno gledat, to je ena prav posebna torta, s katero ni skoraj nič dela za jest je pa odlična in se mora zmrznit in nato odmrznit. Je že dolgo nisem jedla in bo pasalo. Če katero zanima, je to tale zadeva: KLIK

go_ta, ja lahko bi se kdaj na kakšni kavici v arboretumu dobile. Lani bo pa tudi koristilo, da spozna kakšnega fanta svojih let user posted image Jaz sem navajena, da vstajava med 8 in 9, zato mi tale 7 ni prav nič všeč. Je imela pa obdobje, ko je vstajala ob 11h, hodila pa spat ob polnoči user posted image Vseeno bolje, da ob 7h vstane, pa je zvečer mir. Jaz pa ne rabim nobemnu sladkarij krast, ker je vedno kaj v omari. Sva se ravno par dni nazaj z mojim pogovarjala, da bi blo treba vse sladkarije stran vržt, ker to nikamor več ne pelje, skoz nekaj grickava. No iz tega ne bo nič, bi bilo pa super, če bi jih nehala kupovat.

simonalokar, jaz pa mislim, da ko bo Maja dosti lačna bo že jedla. Saj se mogoče kar kruto sliši ampak v bistvu nimaš izbire. Čeprav zna malo trajat, ker npr. jaz sem enkrat nekam šla in me ni bilo 4 ure, Lana se je pa takrat nekje na 2 uri dojila in ji je moj AM naredil, pa ni hotela pit nič, je bila raje lačna, dokler nisem domov prišla. Baje je človeško mleko veliko boljšega okusa, bolj sladko kot AM, sem slišala tudi, da nekateri na začetku AM sladkajo, da ga dojenčki bolje sprejmejo.

anžetka, no potem ti bo pa res hitro minilo. Jaz pa po kopanju Lano z razvito pampersko pokrivam in ji je tud ful smešno. Meni je pa smešna, ko me z odprtimi usti grize za vrat kot vampirček, pri tem se pa prav navihano smeji.

hel, jaz sem tud gledala te skutke pa une Fruchtzwerge pa sploh ne obstaja paket brez jagode. Dobra ideja, z jagodo bo mami prišla na svoj račun. user posted image

23tina, Lija je pa res pravi fenomen! 10 kg, uau!!

Ayo, jaz sem pa kot otrok jedla VSE, ampak nekje do 10. leta starosti, potem pa kar naenkrat fuul stvari ne in še danes je tako. Tud če probam kakšno stvar, mi ni dobra. Zelenjave ne maram sploh, me vsi čudno gledajo. Upam, da tamala ne bo ista. user posted image Men se tud zdi, da temenice smrdijo. Jih ima sam še par pikic ampak jaz jih prav voham.

Nič, dovolj tipkanja za danes. Jutri pa upam na sonček!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
27.2.2010 7:36:27   
aprilčica07
Jutro,

mislim, da je Julija potolkla rekord danes. Vstala ob 4 in pol.. in od takrat nič spanja.. user posted image user posted image HB je moj vstal z njo, da sva midva z tamalim potegnila do zdaj. Pa hudček mali, meni ni do tega zgodnjega vstajanja, no..user posted image user posted image user posted image Drgači smo pa dobro, tudi sonce je zunaj, edino hrbet me boli. Ma bo že šlouser posted image Počakam lih še malo, pol jo zbašemo v voziček in gremo ven, pa ima, da spi zunaj minimalno dve uri (ja, to so načrti brez krmarja)user posted image user posted image user posted image

muca: sem prebrala prav, torta? pridna... jst je še v življenju nisem delala, ampak bom provala tudi jst kaj takega spackat...recept se berem kr enostavno...samo meni se lahko tudi kašna enostavna stvari ponesreči.. user posted image
ayo: isto pri nas, Jakob je jedel vse kar smo mu dali, zdaj je pa drgači. Je testenine, mineštrice, juhe, kruh in sirček, kašen jogurt (če rata enkrat na mesec), in tle se skoraj konča. No, še banane in jabolke, pa krompir, špinačo, korenček in hrenovko...... noče nobenih salam, pršuta, skoraj nobenega mesa, ne pic, ne bureka noče provat...user posted image ne pije mleka, ne kakava več.... si pekla sama štrudel? jst moram danes kaj spečt, mogoče bo padlo jogurtovo pecivo, ali pa ta torta, ki jo je muca delala
eee35; si začela z glutenom? jst bom počakala, da bo mala imela dobrih 6 mesecev, pol pa akcija.... super, da mali nima nobenih težavic...
23tina: ja, Lija ima konkretne mereuser posted image user posted image user posted image

Najbolše, da grem še na eno kafe, pa da se poštimam, ker naša mala očitno nima namena več spat. Ma ji ne uide spanje v vozekuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
27.2.2010 7:47:51   
ALEKSANDR
Dobro jutro... Mi pa imamo spet sonček...user posted image Luka spi svoj jutranji spanec..potem gre pa malce k babici se počuvat, da lahko gre mami plavat...user posted image

23tina- vaša Lija je pa res veeliika...user posted image Meni je tudi P rekla, naj uvajam gluten...meso pa sva že poskusila...pa mu je bilo super dobro... Pa super, da ste cepljenje dobro prenesli...user posted image

Simonalokar- user posted image user posted image Upam, da se bo Maja hitro privadila na flaško...

Miška- upam, da se uspešno boriš...user posted image Samo res, tvoja Nina super lepo sedi...user posted image

Hel32- lepo se imejte....user posted image

Luka že kliče...je bil pa to bolj dremež...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
27.2.2010 7:53:33   
ALEKSANDR
Aprilčica- vi ste pa res zgodnji...user posted image vstajate sredi noči...

Sem pozabila povedat...Luki je zdaj super všeč beseda ata oziroma tata...in že dva dni konstantno samo to govori... Kaj pa mama?user posted image user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
27.2.2010 8:15:04   
Anonimen
o marija......
kake prebavne motnje mam...komi do skoljke pridirkala. pa švoh sem, pa vrti se mi

user posted image user posted image

aja jutro!

(odgovor članu ALEKSANDR)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
27.2.2010 8:48:07   
kviki
Pozdravljene punce!

Sem nova tukaj po  oglašanju, ne pa tudi po prebiranju. Upam, da ne boste hude, če vam povem, da vas berem že od nosečnosti naprej. Nekako se nisem mogla odločit, da se začnem oglašat, zdaj pa nekako sem se... :)

No, tudi mi imamo avgustovčka, rojen 14.8.2009. Naš prvi otroček.

Zdaj se mi mudi, in moram zaključit. Se bom še kaj oglasila, če me seveda sprejmete kot zamudnico...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
27.2.2010 8:48:57   
Anonimen
kviki, dobrodosla!user posted image

(odgovor članu kviki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
27.2.2010 8:54:18   
*anč*
simona  kok se mi smiliš s to dieto! boga. pa mala je tudi revca, ko je na joško navajena. men se zdi 25 ml premalo, sam kaj pa češ nardit. upam, da začne čimprej pit. hvala za info!

sanikaa  bom res najprej probala tega HA iz mullerja, ker drugače nima težav, sam una kašica ji ne paše. še vedno upam, da ni alergija, ker pikasta ni.

gota  no, vidiš, na konc mi boš diplomo dolžna user posted image . pa ne me tok hvalt, k nisem tok pridna. gospodinjstvo? če bi ve vidle moje kupe perila v kopalnici user posted image ,  kuha pša večinoma moj dragi, jst bolj na hitro kej nardim. tko, da mam pomoč! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
27.2.2010 9:01:06   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka

zj grem pa našo zbudit mi ga že urco in pol žaga.

kej tazga pa od mene pomoje nažalost ne boste nikol slišale, ker naša spi tam od 15-20min 1x-2x na dan. blagor tebi modra smotka! zakaj jo pa budiš?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
27.2.2010 9:36:11   
aprilčica07
ALEKSANDR: Ja, naša mis je ubrala zdaj nov sistem, se zbudi zeloo zgodaj in noče več  zaspat... gggrrrrrrrrrrrrrrr, dobro, da je sonce, da jo zdaj spakiram in gremo ven, ker drgači ne bo miruuser posted image user posted image
anč: a prideš pogled k nam kašni kupi cunj so? za prat in likat? pa sem doma, pa mi ne znese, no, tudi volje nimam skočit za peglajzn, takoj ko imam minuto fraj....user posted image user posted image user posted image user posted image se zaženem le kadar je kriza in nam grozi, da bomo nagi hodili po svetu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje gremo popoldan do morja, meni je prav in komaj čakam... zdaj pa na en krajši špancir z obemauser posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
27.2.2010 9:37:36   
aprilčica07
anč: tudi naša ne spi  tako kot Kaja od modre smotke.. pri nas je 15 do 20 minut spanca če smo doma, dvakrat dnevno, če smo zunaj malo več, ampak ni hudobijeuser posted image user posted image user posted image
kviki: dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
27.2.2010 9:41:04   
Anonimen
pri nas tudi ne spimo cez dan.user posted image

je pa v ponedeljek dopoldan  ta naša šjora spala 2 uri pa pol!!!!!!!sem Boga videla!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3423
27.2.2010 9:42:20   
Anonimen
aja, babe!!!!
vceri nina spi v vozicku. in se zbudi, in......

tamala se usede! sama od sebe. in to iz lezanja na hrbtu!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
27.2.2010 11:26:27   
eee35
Jutro!

Miška: kaj pa ti je? Viroza? Pa zgleda, da Ninika tvoja noče biti dojenček, pa pikauser posted image

Aprilčica: najin je 6.5 meseca star, tako, da sem z glutenom začela. Par pikic scer ima, ampak od prej. Ne vem zakaj, vidi se jih skoraj nič, moj jih sploh ne vidi, samo, da mu pokažemuser posted image Upam, da bo minilo, drugače nimamo problema z ničemer, ne s kakanjem, nobenih hudih izpuščajev. user posted image ve, zakaj teh par pikic...

Muca pa ostale, ki pišete o tem: jaz pa po moje bom kupila pol navadne skutke, pa jogurte in davala malemu sadje noter, ne vem, nekako se mi zdi, da vse te pripravljene s sadjem imajo dost svinjarij noter? Saj verjetno bom kdaj pa kdaj tudi kaj drugega kupila, recimo Fruchtzwerge, ampak načeloma bom probala ne.
Recepr za torto si bom prav shranila.

Naš mali pa kar spi, moram rečt, pa potrkam zelooo močno. Če ne spi, rata ful tečkan. Danes pa še zunaj bomo šli, pride ena kolegica, mogoče na kakšno kavico.
M spet barva, naslednji del kuhinje, pa jamra, ker je dal v vodo preveč vode, zdaj bo moral it 2x čez. Hehe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?