hel32
|
Jutro Mi imamo že tudi od 6tih akcijo , mene pa tako boli križ, da to ni za povedat, zgleda, da bom mogla res začet z telovadbo, ker naš fant je pretežek Ravnokar je zaspal, mama pa hitro na RR , vreme je neki piha, sicer ni mrzlo, ampak mi vse dim iz peči piha nazaj v bajto, ker fulll piha, zgleda, da danes nič ne bo z vozičkanjem. Go-ta, ja skoraj vse je že pripravljeno, sam dragi še mora danes v čistilnico po obleko! Slikal bo pa deda, upam, da ne bo kaj zamudil , slikice bom tudi napopala drug teden. Anžetka, 4ure ti spi čez dan naš, če spi 2x po pol urce je veliko! sam z to razliko, da spi lepo celo noč, brez prekinitev! Je pa čez dan akcija. Saj mislim, da nimajo radi otroci sam cvetače, Lukasu jo dam z krompirjem in porom, to on zmaže, tipi, top. Anč, lepo, da se nam oglasiš, si tak super pridna , da ti vse uspe porihtat. Muca, super, za Lano, da je zdrava, je pa Lukasu tudi situracijo merila, in je imel 99, tk, da je zdrav , prej pa je bila ena druga sestra, pa ni znala zmerit, tk, da ne vem, kolk jo je imel, ko je bil bolani!Fajn vam, da znate tako izkoristit dan, ma nam nekako še ni uspelo, je pa res, da sem že jaz boljše volje, ko postaja topleje in bomo cele dneve zunaj, pa delo na vrtu, pa urejanje okolice, morema še malo preuredit zelenico zunaj, pa vrtnice bova ven vrgla, komi čakam res! Aprilčica, zgleda, da smo delalai take nasmejane, nejokaste otročke , lukas je zdaj, ko je zdrav, tudi nasmejan od jutra, pa do večera! Miška , kak vaša Nina že lepo sedi , naš je tako zavaljen, da še ne more , kako kaj z odvajanjem, gre? Ti kr vztrajaj, se splača, potem, boš mislila, le kako sem lahko kadila, ko pa to tako smrdi Grem malo pralni stroj zalaufat!!