|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.2.2010 22:28:34   
*anč*
ojoj, sm narobe napisala ime svojega otrokauser posted image   je že res moja ura za spanje user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
25.2.2010 22:57:20   
Muca83
Kakšen super dan! Sonček smo izkoristili na polno. Moj je imel dopust, ker smo imeli posvetovalnico in nismo bili skoraj nič doma. Pri P je bilo fino, Lana je zrastla in se zredila, mere so v podpisu, poslušala ji je pljuča, pogledala ušesa in še saturacijo izmerila - je imela 98%, kar je odlično. Tako, da ima res samo en prehlad in ko bo zdrava moram poklicati, da se zmenimo za cepljenje. Je pa še preverila kako kaj sedi in jo je ful pohvalila, da ima dobro koordinacijo gibov in je sploh super gibalno razvita. Sem ful vesela. user posted image Pol je moj itak mogel it k mamici in očku na kavico, smo bili tam kakšno uro, potem se je pa sonček pokazal in smo hitro skočili domov nekaj pojest, pa črta ven. Smo se šli spet v arboretum malo sprehajat, pol je pa Lana lačna postala, smo šli domov in potem spet ven se sprehajat po centru mesta pa v DM sem skočila. Še na vročo čokolado sva skočila, res prav super dan. Me pa moti, ker moja miška ne zdrži več kot 2 uri brez hranjenja, pa ni važno kaj poje. Očitno je tok navajena jesti večkrat po malo, da je tako hitro lačna.
Aja, pa še pogledat sva šla kdaj ima župnik uradne ure, da se bova šla enkrat zmenit za krst, sva pa prebrala, da je krstna vsaka 3. nedelja v mesecu, tako da bova izbrala april ali maj za to.
Po pošti je pa prišlo obvestilo, da je treba marca oddat vlogo za vrtec, pa ravno danes nama je P sveto priporočala privat varstvo. Saj ne vem kaj je bolje.

aprilčica, evo se mi je to noč takoj "maščevalo" in je spala samo 10,5 ur in ne 12 ali 13. Še dobro, da sem šla prej spat kot ponavadi. Čez dan ima pa naša 3 spance, ki trajajo pol ure, včasih mogoče 40 min. Jaz pa tamale sploh z ničemer ne mažem. Sem jo, ko je bila še majčkena, pa še to samo po zgibih, kakor mi je patronažna pokazala potem pa ničveč. Pa ima super mehko in lepo kožo, zato jo kar pustim. Tud sebe na mažem z nekimi kremami, sploh nisem na to navajena.

anžetka, a samo cvetače ti ni maral? Drugo zelenjavo pa je? Jaz ji bom še probala dat, danes nisem, ker smo zelo na hitro jedli, pa da vidim kaj bo miss rekla. Glede kajenja si pa res pridna! Moj je tudi kadil, ko sva se spoznala, tko ene pol škatle na dan. Potem je pa kar enkrat rekel, da je to zadnji čik in je čez noč nehal. In zdaj že ene 4 leta ne kadi user posted image On pravi, da je vse v glavi, da rabiš samo močno voljo.

miška, zdrži, kjer je volja, tam je moč!

anč, lepo da si se javila. A ti pa že prakso user posted image Ni kaj, če je treba je treba.

aleksandr, meni se tko zbuja že 2 meseca, na pol ure, uro, včasih celo uspe 2 uri spat brez zbujanja. Potem pa dam samo dudo in lubčka, pa spi naprej. Pojma nimam kaj je to.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
26.2.2010 6:50:58   
aprilčica07
Jutro

pokonci od 5 30, obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sta pa lepo spala, mirno, tudi Julija se ni zbujala. Jst pa čisto polomljena, zaflikana in zaspana. Pijem kavo, pa aktimel zraven, pa napol spimuser posted image user posted image user posted image Frocovje se pa na kavču igra, Jakob z avtiči, tamala pa neke pliškote maltretirauser posted image
Zunaj dežujeeee, jeeeeeeeeeeeeeeee, že dolgo ni blo dežjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo pa tudi mi včeraj pohajali in pohajali, po zraku in sončku, blo lepooooooooouser posted image Danes moram it po kavbojke, so mi jih krajšali, pa bomo danes poštimane. Komaj čakam. Drgači za danes nobenih planov...

anč: lepo, da se oglasiš..... user posted image saj si ne predstavljam kako vse zvoziš, otročka, familija, kuhanje, faks... kaj naj rečem? pridna siuser posted image Je pa tudi Julija ena taka dobrovoljka in se skozi smeji, samo, da jo pogledaš, so že usta do ušes.. Pa kr neki momlja in glasove spušča. Jakob ni bil tak, on je bil bolj resen otroček, ta je pa nasmejana od jutra do večera (so pa tudi izjeme, recimo ko se kopamo ) user posted image user posted image
muca: super, da je Lana okuser posted image user posted image pa da ste tako izkoristili dan, včeraj je blo res lepo... krst? joj, me kr zbode, ko nevem kaj bo pr nas... jah, kaj čem, z glavo skozi zdi žal ne gre... user posted image
go ta: in kaj boš kupila lubiju za rd? rabim ideje moj ima tudi kmalu (drug mesec)user posted image
anžetka: a svetačo si mu samo dala? naša same cvetače tud ne spravi po grlu, če je mešano z krompirjem, ali v mineštri, pol pa poje brez težav..user posted image dobra si, da ne kadiš več... saj jst mislim, da mi bi tudi meni ratalo, če bi se le odločila, ma meni tako paše tista pavza zvečer, enrkat ali pa mogoče dvakrat, da tega ne spustim, ma niti pod razno..user posted image moj lubi pa ne kadi od decembra, ga je stiskalo v pljučih in je kr nehal, ampak in je bil na škatli dnevno, pa pravi, da ni problemov.. ampak je že večkrat nehal, pa vedno znova začel.. zato zdaj čakammmmmmmm, če bo trajalo...
miska: kako cigarete?

Ah, se grem malo z otročki crtat  po kavču:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
26.2.2010 7:01:34   
Anonimen
dobro jutro!

anc, lepo da si se malo pokazalauser posted image

moji trije mali imajo telovadbo na kavcu, mozek je sel na siht!
hvala bogu! izgleda, da bo s5 zacel normalno delat! se vidi, da prihaja pomladuser posted image user posted image user posted image user posted image

aprilčica....tezko, je.beno....user posted image
ampak sem si kupila orhidejo vceraj za nagrado, pa ko hodim gledatuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image
(darilo od uskine mame---juhuhu)(hojico spreglejteuser posted image )

user posted image
mamici pomagam kuhat!user posted image

user posted image
hmmm....le kaj bo spackala?

user posted image
...očitno nekaj njamsi!user posted image

user posted image
in valda, se je tadej pristulil zravn!user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
26.2.2010 8:22:37   
hruškolinka
Anč, eno od mlek za alergike na kravje mleko je Aptamil Allergy Digestive Care.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
26.2.2010 8:58:27   
hel32
Jutro

Mi imamo že tudi od 6tih akcijouser posted image , mene pa tako user posted image boli križ, da to ni za povedat, zgleda, da bom mogla res začet z telovadbo, ker naš fant je pretežekuser posted image
Ravnokar je zaspal, mama pa hitro na RRuser posted image , vreme je user posted image user posted image neki piha, sicer ni mrzlo, ampak mi vse dim iz peči piha nazaj v bajto, ker fulll piha, zgleda, da danes nič ne bo z vozičkanjem.

Go-ta,
ja skoraj vse je že pripravljeno, sam dragi še mora danes v čistilnico po obleko! Slikal bo pa deda, upam, da ne bo kaj zamudiluser posted image , slikice bom tudi napopala drug teden.

Anžetka, 4ure ti spi čez danuser posted image naš, če spi 2x po pol urce je veliko! sam z to razliko, da spi lepo celo noč, brez prekinitev! Je pa čez dan akcija.
Saj mislim, da nimajo radi otroci sam cvetače, Lukasu jo dam z krompirjem in porom, to on zmaže, tipi, top.user posted image

Anč, lepo, da se nam oglasiš, si tak super pridnauser posted image , da ti vse uspe porihtat.

Muca, super, za Lano, da je zdrava, je pa Lukasu tudi situracijo merila, in je imel 99, tk, da je zdravuser posted image , prej pa je bila ena druga sestra, pa ni znala zmerit, tk, da ne vem, kolk jo je imel, ko je bil bolani!Fajn vam, da znate tako izkoristit dan, ma nam nekako še ni uspelo, je pa res, da sem že jaz boljše volje, ko postaja toplejeuser posted image in bomo cele dneve zunaj, pa delo na vrtu, pa urejanje okolice, morema še malo preuredit zelenico zunaj, pa vrtnice bova ven vrgla, komi čakam res!

Aprilčica, zgleda, da smo delalai take nasmejane, nejokaste otročkeuser posted image , lukas je zdaj, ko je zdrav, tudi nasmejan od jutra, pa do večera!

Miškauser posted image , kak vaša Nina že lepo sediuser posted image , naš je tako zavaljen, da še ne moreuser posted image , kako kaj z odvajanjem, gre?
Ti kr vztrajaj, se splača, potem, boš mislila, le kako sem lahko kadila, ko pa to tako smrdiuser posted image

Grem malo pralni stroj zalaufat!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
26.2.2010 9:08:05   
*anč*
tenx  hruškolinka,  bom pogledala.

miška  kako lepo sedi tvoja nina! naša še ne. pa ni več nč dojenčku podobna, da veš! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
26.2.2010 9:25:49   
anžetka
Ja Muca, je bil pa za vas včeraj res krasen dan-in zaradi P in zaradi potepanjuser posted image Lepo lepouser posted image  Od tega kar sva uvajala, samp cvetače ni ravno maral...Ostalo je kar lepo pojedel. Dons dobi še bučko in krompir, potem začnem pa z mušktano bučo al pa s kolerabo. Bom še vidla...
Aprilčica, Anže se je zbudil dons ob 4.44...pacek mali! Potem sem ga pa kar na miru pustila in je čebljal in se prevračal okrog, potem se je moj zbudil, sem se kar mal nardila, da dremam in ga je potem on vzel sabo v kopalnico, tko da sem si priborila še tiste pol ureuser posted image  Zaspal je ob 7.20, spal pa do 8.40, s tem, da se je vmes ene 3x priklopil na joško...jst ne vem kaj mu jeuser posted image  Cvetače same pomojem tud povohal ne bi...Pridna si tud ti glede kajenja...user posted image
Muca, luštne slikce, Nina je tud vedno bolj luštna. Pa da se ti da ej...user posted image
Hel, ja, recimo, da 4ure...Zjutraj sva nekje ob 5ih pokonc, potem 2uri zihr težiuser posted image , potem zaspi in spi od 1ure do 2ur. Potem ga pa spet žura 3,4 ure in potem spet spi kakšno uro...itd...Jst mu nikol ne uvajam ene same zelenjave, vedno dam krompir zraven, da mal omili, naslednjič ga dam malo manj, da se tista zelenjava že bolj čuti, ker nočem, da se mu že na začetku vse zagravža.
Bova pa sama en teden, ker je dragi šel...službeno...user posted image Sej mam že plane narejene kaj bova kej počela in kam šla, sam vseen...raj bi vidla, da bi po službi prišel domov, ne pa da ga kar ni...in to cel teden!user posted image user posted image

Sasa84

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
26.2.2010 9:30:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

tenx  hruškolinka,  bom pogledala.

miška  kako lepo sedi tvoja nina! naša še ne. pa ni več nč dojenčku podobna, da veš! user posted image

tiho!!!
moja nina je dojencek!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
tak mali! in bo se dojencek ene 5 let!!!!user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
26.2.2010 9:37:43   
aprilčica07
miska: zeloo lušne otroke imatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak Nina takoo lepo sedi, naša še ne obvlada, je pretežka, pa jo zvrača na vse straniuser posted image
anžetka: no, me tolaži, da je bil vaš še bolj zgoden..  me je kr zadelo, ko je tamali primaširal ven iz sobe (spala na kavču, moj smrčal), pa za 10 minut čujem ven še tamalo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, smo bli pol kompletni pokonci... grrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image   saj bo 1 teden hitro minil, boš vidla...user posted image user posted image user posted image user posted image če bo še lepo vreme, da bosta lahko pohajala.. mine res hitro....user posted image
hel: slikice obvezno  prpopat, da vas vidimo kako ste lepi..user posted image
anč: spet mi je padel cukr v krvi in spet žrem kinderuser posted image user posted image user posted image

Julija je pokonci že cele 4 ure, spila mleko, pojedla celo jabolko z keksom, ampak spala ni še niti sekunde, ti babura malauser posted image user posted image user posted image user posted image

Še kr se ne morem odločit ali naj grem v mesto ali ne..pada, kot, da bo konc sveta.............user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
26.2.2010 9:38:24   
Ayo
Jutro, dan, res je bil cas da se se jaz malo javim. Saj sem vas vsake toliko casa na hitro preletela, ampak mi kronicno primankuje casa. S hisko imamo dela cez glavo, pa otroci...pa potem hitro zmanjka casa. user posted image

Pa potrjeno je, da pridem 1.5. za vsaj 3 tedne v Lj, mogoce pa celo ze 1 teden prej user posted image user posted image user posted image Takrat pa res bi bilo fajn da pade kaksen zmenek user posted image

Drugace smo super, nasa Ilaria bi se tudi skos smejala user posted image Gabriel ni bil niti slucajno tak. Pa kako se ona lepo igra, plisaste igracke ima ful rada, kar Gabriel se danes ne mara in tudi ko je bil tako majhen igrace zanj sploh niso obstajale.

Papcamo lepo opoldne zelenjavo + mlekec, in popoldne dobi se malo sadja. Pa ene rizeve pahuljice sem kupila, ki se zmesajo v juhi, tako da to tudi sem ji ravno predvcerajsnjim dala prvic. Drugace se mi pa zdi, da ji hruska nagaja...namrec kadar jo je jedla, smo se ponoci zbujali na 1-2 uri user posted image Ok saj ne da drugace spimo, ampak sem opazila, da mogoce jo hruska sraufa user posted image

Dobre ste vse, ki govorite, da greste spat ob polnoci ali pa se cez user posted image Jaz ob 10 se komaj gledam. Nimam pac srece, da bi ponoci odspala ure v kosu, ker se slepamo se potem to zvecer pozna user posted image

Ilaria gre spat med 20 in 20.30 (na sreco z zaspanjem ni nikoli tezav!), zjutraj jo vrze pokonci Gabriel okrog 7.30. Vmes pa se zbuja odvisno, mogoce prva runda traja 3-4 ure, drugace pa 2 ure sigurno hodim ji tlacit dudo in bozat. 1. dojenje imamo pa okrog 5h.

Vreme tudi pri nas vedno toplejse, zadnje 2 dni je bilo 13°, danes sicer oblacno, drugace pa jutri napovedujejo pravo poletje. Ce bo slo tako naprej, bom pocasi ji dala stran pajaca; kaksno prehodno jaknico ji moram kupit in bo super. In nasploh bo treba pocasi malo v nabavo za prehodna oblacila. Smo zadnje case samo po trgovinah za gradnjo, za ostalo pa zmanjka casa user posted image

Miska ta zadnja slikca je meni najlepsa, zadaj za otrokoma 2 flasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem se pocasi rihtat; popoldne mam en miting z bivsim sefom, ce mi bo kaksno sluzbo lahko zrihtal. Ja zdej se bom mogla se s tem ukvarjat, kot da nimam dost druzga dela...user posted image

Lep dan!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
26.2.2010 13:12:24   
simonalokar
Da sem vam še jaz javim. 3 cepljenje je uspelo brez težav. Jemo tudi kar, samo jaz moram nehati dojiti zaradi mojega zdravja. Zdaj ji dajem aptamil ADC za alergike in mi ga spije 20mluser posted image user posted image user posted image na obrok in nato še malo pr meni. V  1 m naj bi jo nehala dojiti. Dieta me je čist uničila imam 50KG in težave.

Ne vem kako jo bom pripravila da bo pila mlek in flaške. Pa še ponoči mi pije. A veste koliko melka naj bi spila na dan. trenutno imamo kosilo in večerjo GH. zdaj pa bom uvedla še dopoldan. Tiste;ki dodajate melko kako gre ponoči - al ga že pripravite zvečer al vstanete in ga neredite. POmoč.

danes sem kupila bučke pa por pa hruško. Pa frutek sem kupila. Bomo vidl kako bo šlo.

zdaj pa grem nekja ji zajest narediti.

Pa še to že dajete skute pa jogurtke - saj jaz ne smem ji dat KM iz riža pa lahko

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.2.2010 13:18:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
ayo....

v uni "prazni" je prekuhana voda za nino, una druga pa jer buteljka vina, ki mi guzvo dela, pa sem jo dala kar v kot na okensko policouser posted image

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.2.2010 14:02:50   
Sanikaa
Joj joj Miška .ti bi da bo tvoja mala 5 let dojenček ..s druge strani bi že da hoda in je v hodaliciuser posted image ..mami odloči se user posted image user posted image Sicer super za Čikeuser posted image user posted image ....vsi boste bolj zdravi in ti in otrociuser posted image user posted image
Anč...lepo da si se oglasila. Ni nujno da uzameš aptamil DC..lahko uzameš aptamil za otroke sklone alergiji. Imajo ga tudi v Millerju ima oznako HA (Hypo-Allergen). Me veseli da si zadovoljna z Mustello . Meni je odlična za oba..še jaz si suho kožo kar z njo namažemuser posted image
Ayo super da končno mal prideš v deželicouser posted image user posted image Saj vem da ti zraven dveh otrok in gradnje hiše hitro zmanjka časa za naše čvekanje. Lepo vsaj da s emal javiš in nam poveš kako gre. No če boš ti prišla iz Švice , bodo tudi naše ostale čvekice, ki niso ljubljančanke, lahko prišle!! a ne punce (Aprilčica, Go-ta, Hel...in ostale ki niso iz Lj. se opravičujem ker ne vem za vse od kod ste).
Pri nas fajn dežuje (bo mi vsaj klimo opralouser posted image user posted image user posted image ).
Leo že tri dni telovadi in se dviguje na roke. Vsakič ko ga vprašam : kako se ti dvigneš se postavi v mostuser posted image user posted image user posted image
Tista podlaga iz Kranja , je tko-tko. Super je za zaščito in nič mu ne drsi ,ampak se vse pozna..vse jo takoj popraska(očitno je kok denarja tok muzikeuser posted image ). Nič zdržala bo dokler se ne splazi ..ko več ne bo na njej bo šla pod "avtocesto preprogo"user posted image

Ja pri plavanju je res da ženske imajo krajšo uretro in prej pride do infekcije oziroma lažje. To se lahko prepreči tako da se veliko pije in pogosto lula. Odličen je tudi čaj/sok od brusnic ker naredi neki tanek film po sluznici in je zaščiti od prijemanja bakterij.
Mi danes gremo v Atlantisa. Prvič bo leo v bazenčku. V RA je rekla da je voda super za dojenčke ,ampak je apsolutno proti fredovem obroču in mi je pokazala slikico kje dojenček res "visi" v tem obroču (komentirala je da ima skoraj izpahnjene rameni). Rekla je da jih je najboljše imet na rokah in plavati skupaj z njimi.
Lepo se imejte in uživajte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.2.2010 14:32:26   
Muca83
Že dva dni me je Lana ob 7h pokonc vrgla. To ni zame user posted image Upam, da ji ne bo prišlo v navado. Pismo, tak dež imamo, da ne morem it ven, še v trgovino ne, pa bi rabila sladko smetano, ker imam namen tortico spečt za Lano, ki ima jutri pol leta. Prej sem se spet trudila kuhat za tamalo zelenjavo, pa noče jst sploh. Sem obupala in ji dala sadje, pa je še to čisto malo pojedla. Pa je bila lačna, ker sem prav čakala, da lačna postane. Pol ure kasneje je pa itak joško hotla, ker se ni najedla. Lumpa mala!
miška, Nina pa res že super sedi! user posted image In hodi očitno tudi user posted image Fanta sta pa že prav velika.

hel, a boste imeli tudi kaj praznovanja za krst pa tortico? Midva sva se že menila, da bi potem na kosilo v gostilno povabila vse ožje sorodnike, ne vem pa a je torta kao "obvezna" oz. koliko je v navadi imeti torto za krst. Jaz bi tud rihtala vrt in okolico hiše, če bi imela... upam, da pride ta dan. user posted image

anžetka, OMG, ob 4:44 se je zbudil. Ajoj in pol jaz jamram, ker sem mogla ob 7h vstat user posted image Meni bi bilo tud muka, če bo moj šel kam za en teden. Upam, da ti bo hitro minilo in da se ne bo Anže ravno ta teden odločil ga kaj sračkat.

Ayo, jaz bi imela tud raje hiško kot čas za RR user posted image user posted image Pa lepo, da vam gre dobro papcanje, hruška je pa znana po tem, da napenja. Mene npr. zelo. A si ji dala kuhano ali surovo? Ker sem jaz tud razmišljala, da ji probam dat, ampak kuhano. Sam moja že itak skoz ful prdi, ne glede na hrano, tako da ne vem če bi opazila razliko. Ampak ni videti, da bi jo prdenje kaj motilo, bolj mene, ker včasih smrdiiii user posted image user posted image Aja pa še to, a opoldne najprej zelenjavo in potem mlekec daš ali to skupaj zmešaš?

simonalokar, ful si boga res s to dieto in problemi user posted image Za ta aptamil adc sem pa brala, da naj bi bil ful ogabnega okusa. Ko sem še dodajala (prva 2 meseca) sem imela ves čas v grelniku stekleničk flaško z že odmerjeno prekuhano vodo, tako da je imela ta voda 40°C, ponoči sem vstala, stresla notri prah in zmešala. Je že prah toliko ohladil vodo, da je imelo mleko okrog 37°C in je lahko takoj pila. Lahko pa imaš npr. prekuhano vodo nekje, potem pa daš v flaško in v mikrovalovko pogret. Samo naštudiraš koliko sekund traja, da je prave temperature in imaš. Jaz sem imela najprej namen tako delat, pol so mi pa vsi neki težil, da ne smem v micro za dojenčka vodo pogrevat, no potem je pa itak en kolega ta grelnik posodil. Vnaprej se pa baje ne sme delat mleka. Skutke in jogurte bom pa jaz pomoje čez kak mesec začela dajat.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.2.2010 15:18:50   
Sanikaa
Anč sem pozabila povedat če boš kupovala aptamil dc se splača v tovarniški trgovini Kolinske , ker je tam za 6 € cenejši kot v lekarni.
Lp

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.2.2010 15:26:19   
simonalokar
anč Aptamil ADC se dobi v kolinski ceneje tko da kar tam in še poveš priiimek dvijčkov imaš še 20% popust.

Punce če mi Maja poje 25 ml na Uro in pol, je to dvolj meka čez danuser posted image user posted image Jaz ne vem in imamo borbe zaradi Aptamila ADC. ker bi raje jedla pr meni. Jaz pa moram jo odvadit user posted image user posted image user posted image . Ne vem kako bo ponočiuser posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.2.2010 15:29:49   
go_ta
Hej, čvekice! Pri nas že cel dan dežuje, kot da bo konc svetauser posted image  Sem bla dopoldne v Kranju, je blo tako grozno vreme, komaj kaj sem videla, ko sem vozila. Niko je bil pa priden pri dediju. Zdaj pa moja dva mušketirja kao spita, čeprav malega slišim iz sobe, tko da tud lubi ne spiuser posted image  Pa gledam družino za umret, tok so mi dobriuser posted image
anžetka, ja kr precej gledam šport. Eden v družini mora, če že lubi ne gleda. Kdo bo pa gledal z Nikom nogometuser posted image
muca, ane kako fajn je, ko je sončekuser posted image  men je to tooook fajn, ko smo vsi bolj srečni, lohk šetamo, gremo na kavico. Enkrat bo treba v arboretum pridt, se bova za kako kavico zmenile, otroc naj pa flirtajouser posted image  Glede zgodnje ure ... pri nas vstaja enkrat od pol 7 do pol 8. Sicer nisem nikoli dolgo spala, ampak pogrešam tiste urice, ko si lahko malo poležal v posteljiuser posted image
aprilčica, kupla sem mu denarnico (sedanja je že čisto povoženauser posted image ) pa še kaj mu moram najt ... kako lepo jopico. Grem danes še v šoping, moram kupit vse za nedeljo pa sestavine za tisto tvoje pecivouser posted image
ayo, fajn, da si se oglasila, me je že skrbelo. Tud jst bi rada bla zaposlena s svojo hiškouser posted image
miška, Nina pa že super sediuser posted image  Nika še vedno premetava. Krasne otročičke maš! Ma, tud jst bom pogrešala svojega dojenčka, sploh ne smem mislit na touser posted image
hel, user posted image  za Lukasa, da je zdrav! Ma super se boste imeli v soboto, Lukas bo itak pridenuser posted image
sanikaa, se bom potrudila pa prišla na srečanje.user posted image Bi vas blo super spoznat pa vse vaše otročke vidt v živo. SPloh ker bojo mal večji pa bojo drug drugemu zanimiviuser posted image  Uživajte na plavanju!!
simonalokar, a pri vas še vedno niso ugotovili na kaj je alergična? Božicauser posted image  Ti pa tud ... vse te dieteuser posted image user posted image
anč, ti mi pa vedno tako slabo vest vzbudiš, da sem zarad tebe začela diplomo pisatuser posted image  Upam, da rata. Če lahko ti ob dveh otročkih pa gospodinjstvu vse to porihtaš, ma ni vrag, da tud jst lahkouser posted image  Kapo dol, res!
Aja, pri nas je prejšnji teden končno zamenjal en obrok GH (kosilo) za dojenje. user posted image Ampak ta otrok res vse je, kar mu dam, pa če je še tako ogabno. S cvetačo nima težavuser posted image  Je enkrat celo pojedel najbolj ogabno (vsaj zame) kombinacijo hrane: cvetačo, bučke pa krompir.
Grem preverit, kaj se dogaja v spalnici - lubi verjetno spi, Niko mu pa po glavi skače.user posted image  Aja, mali ma ful rad, ko leživa na postelji pa naju pokrivam s kovtrom, on pa začne ful mahat pa brcat.user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.2.2010 15:30:26   
go_ta
aja, aprilčica, če nimamo nič sladkega doma, jst Niku kradem plasmon kekseuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.2.2010 15:32:01   
go_ta
simonalokar,  a si mislila 25 ml al 250 ml? 25 je pomoje malo. Joj, upam, da se čim prej navadi na flaško!! pri nas bi bilo isto, če ne bi več dojila, ker flaške sploh noče.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.2.2010 16:13:23   
simonalokar
25 ml na uro. drugače ne gre. Saj ji dam nato še mooj mlek sam kmal tega ne bo. ne vem kaj naj naredim.

ja res ne vemo na kaj je alergičen, jaz mam vsega že dovolj. Zato bomo nehali dojiti

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.2.2010 16:41:23   
modrasmotka
aprilčica kere kekse pa devaš zram v jabolka?user posted image

ayo so meni tudi tiste flaše pri miški padle v oči.

simonalokar jaz vodo v mikarvalovki pogrejem in dodam prašek.isto ponoči.naprej se pa nesme pripravčjat zarad nekih bakterij.naša kr kmal od začetka je pojedla 5 požirkov ostalo sem pa za kasnej prihranila.ko še nisem vedela da nesmem.jo je potem tojk zvijal.
saj se bo počasi navadila.

mi smo se tut učeri sprehajaluser posted image .naš ati dela do 3.sma ob 1 njegovega sodelavca poklicale ko je bil ta teden prost in sva ga zram uzele na sprehod.smo šli do šihta od mojga ga tam počakal nazaj smo se pa peljal.sem si na hiter varnosnika zrihtalauser posted image user posted image .
sj je isto al pride ob 4 popoldan k nam al pa ob 1 pa ga mal še sprehajama.

zj grem pa našo zbudit mi ga že urco in pol žaga.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.2.2010 16:49:08   
Anonimen
ja ja....moja nina je supermen!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

no...itak, da jo se zvrne pri sedenji(da ne boste zakompleksane, babe!user posted image )

s hojico pa za1x sam v rikverc laufa in pol krici, ko se za kak stol zahaklauser posted image

zdaj pa ima pridigo pri meni v narocju:
daj-daj-te-te-te-dada-auuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-GA-GA!!!!!!

in to over&over again!

pa nek smrdi tuki okol....bo treba pregledatuser posted image

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.2.2010 17:26:22   
anžetka
Aprilčica, men se zdi to toook dolg-1teden brez lubija...user posted image Pa včasih rečem, da bom spokala, ker se kej skregava in mam vsega poln kufr, sam ne vem, če bi bla lahko brez njega...
Simonalokar, ne vem kok naj bi pojedli mleka-mislm, da nekje 180-210 naenkrat. Odvisno...25ml pomojem še za eno uro ni dost, kaj šele za cel dan...Kr vztrajat, sej bouser posted image
Muca, Anže je že taprvi dan začel sračkat...mogoče zarad vremena. Ampak sem poklicala okrepitveuser posted image Najprej je oči prišel, potem čez ene 2uri še mamiuser posted image Jutr grem pa k njima na kosilo-bom skor cel dan tamuser posted image Se bom še kam uštulila čez teden-v nedeljo grem na kavo s sošolko iz OŠ, v pon. še ne vem kaj bom, v torek grem mal v službo pogledat pa za dopust se zment, sreda-še ne vem, mogoče grem do kolegice, četrtek je pa že D Day!user posted image Joj, kaj bi dala, da bi do 7ih spala!!!user posted image user posted image Hruško sem mu pa jst dala že kuhano in surovo pa ni bilo težav.
Go_ta, moj ma tud rad to pokrivanje s kovtrom al pa pleničko. Pa ful mu dogaja, ko mu slečem žabice in nad njem pomaham-kr vriska in komi diha tok je veseluser posted image
Sm pa že par dni na piščancu in solati...Ne vem kaj mi dogaja, ampak mi ful paše...user posted image Pa še ne redi kej dost, hitr se nardi in mal je posodeuser posted image 3v1user posted image

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.2.2010 17:32:05   
hel32
Muca, ja mi bomo imeli kosilo z najožjimi člani in mojimi, ter očetovimi botri, pa torto tudi ja, imamo to navado.
Pa normalno, če bi imela hišo, bi jo rihtala, ah, saj bo 1x, mi imamo še tudi veliko planov 1 otrok pa nova, velika hiša, da bomo kam imeli dat 3 otrokeuser posted image , pa ena velika ohcetuser posted image ,...
Midva že nekje 4 dni imava za malico skutko s sadjem, in je čist OK., nobene reakcije, kupim uno junior od lj. mlekarn,ko jih je 6 pak, pač jagode, ali drogo sadje, ko še ne sme poje Tjaša ali mamauser posted image , najraje ima, breskev s skuto, ali bananouser posted image

Simonalokaruser posted image user posted image , boga ti, tako si shujšalauser posted image , a misliš, da bo boljši, če bo pila ha mlekouser posted image Lukas mi na obrok spije po 240ml mleka, sam midva sva že lepo na 2x flaški na dan, 1x zjutraj, 1x zvečer, umes ima GS, je pa re, da je dober jedecuser posted image
Pri 4-6 mesecih naj bi otrok pojedel do 600ml mleka na dan!

Go-ta, ja jutri pa krst, upam, da bo Lukas priden! Fotkice pa sledijo.Jaz tudi plasmon piškote Lukasu krademuser posted image

Miška, ma ja sem glih skor dobila majnvrednostni komleks, da naš bajsi še ne sedi čist sam, ma hvala , da si razložila, ker bi itak mislile, da je Nina superman!user posted image user posted image

Takole, to bo to se tipkamo, ko si opomoremouser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?