Muca83
|
Moj je že ob 20h skupi padu, Lana pa pol ure za njim. Jaz pa spet bluzim pozno ponoči, čeprav sem zjutraj komaj vstala. Moram začet malo prej kot ob 2h spat hodit. Lana zmore vsak dan dlje časa sedeti sama brez opore. Je kar lepo stabilna, edino malo jo daje ravnotežje, ker ne more bit pri miru. Jutri imamo pa posvetovalnico. Danes sem se spravila cvetačo uvajat. Sem lepo skuhala malo krompirja, cvetače in čisto malo korenčka, vse skupaj zmiksala, dodala pikico soli, da bo ja okusno. In mula mala je pojedla ene 5 žličk, se malo pačila in potem ni hotela več ust odpret Sem pa zdaj videla, da mora biti zanjo zelo spasirano, če samo z vilico pretlačim se kar davi oz. kot da ji gre na bruhanje. No, jutri imam namen spet isto skuhat pa da vidim, če bo kaj več šlo v ritko. Je po mamici in ne mara zelenjave. miška, tvoja stara mama je pa res opasna! Že takrat s praženo moko, zdaj jih pa spet poka Je pa zanimivo, da meni pa vsi sveto zatrjujejo, da včasih niso dojenčki nič jokal. Meni pravijo, da so cele dneve spali, tud 6 mesecev stari Da do 7. meseca si jih samo nahranil, previl in dal nazaj spat. Si sploh ne predstavljam, da bi bilo to možno Ura za spanje je tudi pri nas okrog 20h, pol ure gor ali dol. Spi pa potem ene 12 ur, včasih uspe celo 13. Ampak seveda se vmes minimalno 5x zbudi. Sem pa res uvedla rutino, ob 18:30 je kopanje, ob 19h mlečna kašica za večerjo, potem se igrava dokler ni zaspana, potem pa spat. hel32, meni ni noben priporočal mazanja s čim za izkašljevanje. P mi je rekla, naj dvignem vzglavje in da ji dam lahko Prospan sirup. Ma ja sem vesela, da ni bilo kaj hujšega in ni bilo treba nobenih zdravil. Super, da je Lukas bolje, jaz sem danes tud samo ene 5x nosek čistila. Super, da sta šla malo ven. To za limono pri zobkih sem pa tudi jaz slišala. šivilja, fuuuuj prežvečeno hrano dojenčku v usta tiščat Mene je že patronažna opozorila, da se ne bi kdaj spravila dudo "čistit" tako, da jo v svoja usta dam, kaj šele to. 23tina, nad tvojo taščo se spet zgražam, pa še drugi ti pametujejo... mah, bom malo bolj cenila mir, ki ga imam. Sem pa prej gledala malo stare fotke in najdla od nečaka, ko je bil 7 mesecev star, kako je jedel medenjak oblit s čokolado Pa to je blo 6 let nazaj. Očitno ni moja sestra nobenih priporočil upoštevala. anžetka, ti pa ful malo spi Anže ponoči, če je šel tok pozno spat ob 5:30 pa že pokonci. Koliko ti pa spi v celem dnevu, če vse sešteješ? Jaz sem računala in pride nekje 14 ur na dan. Glede računalnikov sem pa enkrat pisala, da sem na računalniški faks hodila. Sem absolventka tam ampak bo kar tako ostalo očitno. Jaz sem tak bolj tehnični tip. Stanovanje imava pa v najemu od občine. Plačujeva 170 eur najemnine + stroški za 50 m2. Pred tem sva bila pa v komercialnem najemu, sva plačevala 300 eur najemnine za 38 m2 v Domžalah. Umivam pa jaz samo z vodo, ko sem jo še 2x na teden kopala sem jo 1x na teden s trdim milom, zdaj jo pa samo z vodo, mogoče 1x na mesec da jo z milom. Edino laske pa umivam z Mustelinim šamponom proti temencam, ker ima še par pikic pa tud preventivno. Ji tud kar smrdet začnejo laski ko par dni niso umiti. aprilčica, jaz se tud sprašujem kje sta Ayo in kerala. Kerala je očitno tok padla v tisti foto tečaj, z Ayo pa pojma nimam kaj je. go_ta, moja pa v čebričku tolče z rokami kot nora, imam vse mokro, pa še sama sem mokra. Je blo pa hecno danes, ko jo je moj dal oblečeno v čebriček brez vode in je isto kar z rokami tolkla po zraku Drugače je pa še vedno lena, leži ali sedi, mal se iz boka na bok gunca, obračat ali plazit se ji pa ne da, čeprav zna. Pa čestitke za 7 mesecev. Res gre noro hitro!