go_ta
|
Hej! Sem vse pripravila za jutri, imamo UZ kolkov, sem klicala in je bla tista ženska ful prijazna, je rekla, naj kar v sredo pridemo. Pa še na zavarovalnico gre, bom prekinila zavarovanje - me tok jezijo, imajo tok pogojev za prekinitev - mislm človek še svojega denarja ne more vzet eee, kaj pa vem to s piškoti. Jst mu mogoče ne bi dajala - zdj sem itak tak frik, da pregledam vse sestavine, kaj je notri, sama seb se zdim smešna pa da pretiravam. Sj pri nas se isto ponoči zbuja kar naprej. Morm pa pohvalit lubija, da zadnji dni on vstane okoli 3, če se mali oglaša pa ga malo naokoli nosi Jst se pa zjutraj 1 uro k sebi spravljam, mislim, da v življenju nisem bla tok utrujena. Kaj šele ti, ki moraš delat ... aprilčica, pri nas pride tud tak dan, da malemu nič ni prav Samo tečnari ... pa zadnje dneve se gospod hoče samo nosit. Pa opažam, da ima res rad pozornost. Saj se tudi sam zaigra, ampak mu postane dolgčas, pol pa že začne cmekat Mi bomo tud jutri probal marelice. Morm pa pohvalt, da ta otrok (za zdaj) je vse, kar mu daš, on samo odpira kljunček. Zelenjava, sadje, kašice so mu pa itak zakon Polento, gres (pšenični zdrob) mu lahko dam? anžetka, jst bom verjetno visela na RR, če bo še kateera, ker itak delam na računalniku in če ni dela, potem sem na internetu Tko je bilo med nosečnostjo Jst sm kašic sam par kupila, da poskusi, zdaj pa sama kuham in pripravljam. Ko bomo kam šli, jih bom pa itak kupila, ampak samo sadne, tiste zelenjavne od frutka so mi ble ogabne hel, da si boš privoščila šoping pa čas zase! Vsak si ga mora Pa naj Lukas čim prej ozdravi, pucanje noska je meni čista muka, smo morali 100x na dan tiste smrklje ven vleči. Kaj češ, ene si pa privoščijo (mamice mislim). jst bom tud hodila s prijateljicami na kofe, ko bo topleje, ampak ne bova s tamalim cel dan tam visela. Sj se nimam kaj za pogovarjat tolk časa. Pa vsak dan šivilja, naj se sinko čim prej pozdravi! Grem Housea gledat