|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
15.2.2010 21:14:42   
aprilčica07
anžetka, modrasmotka: hvalauser posted image naša punči je modrookicauser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
15.2.2010 21:14:44   
go_ta
modrasmotka, saj zato, da boš ti bolj mirna. Mislm, da je najhuje, ko ti nekdo govori, kaj in kako moraš delatuser posted image Upam, da vama čim prej rata iti na svoje!
aprilčica, kakšne učke ma Julija, čist norouser posted image Res luštkana punčkauser posted image Pa vidi se, da rada papcauser posted image
anžetka, nisem daleč od Kranja, 15 minutkuser posted image Očitno lahko priredimo tekmovanje v tem, kdo več krofov poje. Ti vodiš za zdajuser posted image
Niko se je do zdaj že ene 5x oglasil, ne vem, kaj mu jeuser posted image Al je prenažrt (nonstop je, karkol mu daš, odpira ustauser posted image ) alpa so zobki ... Spet bo divja noč.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
15.2.2010 21:16:12   
go_ta
aprilčica, tudi ti imaš zelo lepe očiuser posted image user posted image Da ne bomo samo otrok hvalileuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
15.2.2010 21:27:00   
aprilčica07
go ta: user posted image
modrasmotka: ja, na svoje čimprej, bo vse lažje in lepše..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
15.2.2010 22:30:25   
hruškolinka
Danes smo kupili Calgel v BTC ju. Ne vem, katera je že rekla, da se tam še dobi, tako da hvala. Juhuhuuuu.

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3080
15.2.2010 22:39:02   
Muca83
Zdaj pa moja pikica nekaj kašlja. Vedno bolj pogosto in močno user posted image Drugih bolezenskih znakov nima pa nobenih. Na srečo že 2 uri dokaj mirno spi in upam, da tako ostane. Moram jutri poklicat P, da vidim če jo moram peljat pokazat.

Zadnjič sem pozabila napisat kakšni so bili krofi, ki jih je moj naredil po okusu. Vsi so šli v promet, sam jaz jih nisem jedla, ker nisem ljubitelj krofov. No, čokoladni z vanilijevo kremo so mi kar odlični, navadni pa niti ne. Je pa rekel, da zdaj ve kje ga je polomil in bo naslednji vikend jih še enkrat delal.

aprilčica, a ti si pa kar skutko že dala? Joj jaz pa ne upam... Bo že prišel čas tudi za to. Kera huda fotka!! Julija prav smešno gleda user posted image

anžetka, ja v Mullerju dobiš Dentinox gel. No pa saj ti si zdaj itak Calgel dobila če se prav spomnim. Naj bi bilo zelo podobno. Kašice mešam jaz čisto po občutku, pač toliko dam noter, da pride srednje gosto, toliko da se lepo po žlički daje. Zakaj si mogla pa Anžeta peljat v laboratorij? A res a priimek si si spremenila? Jaz sem tudi malo o tem razmišljala, sicer sem že 2 leti zaročena, ampak sva se zaročila bolj tako, da se lepše sliši niti ne z nekim resnim namenom se poročit. Moj sploh ni navdušen nad idejo poroke in ko mu rečem, da bi se rada pisala tako kot moj otrok mi reče, da grem lahko priimek spremenit. user posted image Se pa Lana piše samo po njem, nisem hotela komplicirat, pa moj priimek mi ni všeč, je predolg.

modrasmotka, moja tašča ima tudi baje cele procese s pranjem cunj. Pa mehčalca da notri toliko, da cunje meni prav smrdijo. Ampak meni je itak vseeno kako ona pere, ker ne živim z njo. Mi pa vedno opere cunje, ko gremo na dopust. Ker jih prosiva, da nama rože zalivajo tačas, ona pa vse cunje, ki so neoprane odnese domov, jih opere, posuši in prinese nazaj. Ma lani so mi tok smrdele po mehčalcu, da sem jih sama še enkrat oprala. user posted image Pa itak perem kot nora preden greva na dopust, da ja ne bo ona preveč prala, ampak vedno se pa kaj najde v košu, pač tisto kar sva zadnji dan nosila. user posted image Trojanski krofi so mi pa kar fini, ampak jih je treba isti dan pojest, naslednji dan se meni zdijo ful stari in zbiti. Še topli so pa prav odlični, to pa tud jaz z veseljem zmažem, ki nisem ljubitelj krofov.

hruškolinka, a to si Calgel v Hali A kupila ali v Cityparku?

Zdaj ko imamo ravno to debato me pa zanima - tiste, ki niste poročene, kako se pišejo vaši otročki? Oboje ali samo po očetu?

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
15.2.2010 22:53:46   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Zdaj ko imamo ravno to debato me pa zanima - tiste, ki niste poročene, kako se pišejo vaši otročki? Oboje ali samo po očetu?

Naši dve samo po očetu...Čist ok, moti me samo, ko kličem npr. v vrtec ali pediatrinjo...in se najprej predstavim, potem pa vedno dodam-mamica od Brine/Varje... Se kar ne morem navadit, vedno me zmoti...

Punce, že nekaj časa berem, da vse hvalite Calgel-je res tako dober? Jaz sem že slaba dva meseca nazaj v lekarni vprašala zanj, pa mi je rekla, da ga zaenkrat ni, amapk imajo nadomestek...In sicer "Dologel", ki pa je čisto naravna zadeva (Calgel bi naj bil sintetiziran, tako mi je vsaj rekla, je res?)-sem ga kupila in Varji občasno namažem dlesni-se kar umiri, pa ne vem ali zato, ker ji paše, ko jo pomasiram, ali dejansko pomaga?!

Zdaj pa grem-moram končno avtosedež za Brino naročit in plačat-sicer imam še nekaj mesecev časa, ampak je glih ugodno...

Mirno noč!!!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
15.2.2010 23:19:28   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka

krst,župniki...mi smo našo krstil v sosedni fari.tuki je župnik starejši pa komplicira da morma bit poročena,pa še 6x naj bi mel predpriprave.kje bi pa botrca vsak večer se iz krškega pripeljala v savinsko.mal je kompliciro naš župnik ko sem prišla prosit za soglasje v drugo faro.mal sem se zlagala da jo bomo krstili v mojem rodnem kraju(dobje pri planini) skor eno uro vožnje od mene.

Midve sva pa rastli v isti občini (dokler se ni Dobje osamosvojilouser posted image ) Lahko bi dala tudi v Gorici/Sl krstiti, župnik nič ne komplicira. No, pri nas ne bo krsta. Sta imela pa moja starša probleme s poroko, ker ju ni hotel župnik poročit in sta mogla tistega nadškofa ali kaj je že v MB kontaktirat, da je malo vzel v roke vaškega župnika....

Moje dete je zadnje dni neverjetno požrešno, skoz bi bil priklopljen, še na RR ne morem, ker cel čas na meni visi  user posted image user posted image user posted image   . Js sem pa posledično neverjetno lačna, cel dan bi lahko jedla user posted image . Sem vas brala, komentirala ne, ker če kaj tipkam, noče jest in bi gledal, kaj se dogaja. In sem pozabila, kaj komentirat.

Tino sem mislila vprašat, kako kaj opeklina?

Današnji dogodek: Tjaš je nor na šalčke iz katerih js pijem... sploh ne morem več piti, če imam njega v rokah, ker takoj zagrabi šalčko in hoče pit iz nje. In on to obvlada, malo mu nagnem in lepo po požirkih pije.

Železo: ne pozabite na kakav, ga ima največ user posted image . Ampak pravi kakav, ne v kakšnih mlečnih milkah.

Otroci... Tjaš jih obožuje, kar norel bi z njimi, se zaganja z vsemi štirimi od mene, če kakšnega vidi. To bosta norela z bratrancem, ki je 9 mesecev starejši.

Krofi: 000000000000 A jih je katera pojedla manj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica, luštna punčka (in mami) in lepe očke ima.

Dologel
ima noter propolis in kot tak ni primeren za dojenčke, vsaj po mnenju Sanike in še ene zdravnice. Sem se tudi js zaj*** in ga kupila, potem pa videla iz česa sploh je. Ko je najhuje našemu ne pomaga nič.

Neposredna povezava do sporočila: 3083
16.2.2010 6:45:18   
anžetka
Aprilčica, sej a nisi ti tud modrooka?
Hruškolinka, ni za kajuser posted image A si jih kej več kupila? Mi smo kr 3-za vsak slučaj...
Muca, jutr mava redni pregled pri P in sva mogla prej v laboratorij kri in vodo dat. Da ga ne bi 2x v enem dnevu špikal, sem ga raj prej peljala revčka mojgauser posted image ... Ma ja, raj sem si priimek spremenila, ker preden se bova midva poročila, bo trajal...user posted image Moj bi enkrat se, enkrat pravi, da je to čist brez veze,...sej pri men je pa isto.user posted image Imamo pa vsi samo en priimekuser posted image Calgel pa v Hali A dobiš.
Sam, Tulpek, tamalmu kakava ne morem dat...Jst pa mleko sva pa skregana...user posted image
Moj mucek mali ima pa danes pol leta!!!user posted image user posted image user posted image

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3084
16.2.2010 8:06:43   
aprilčica07
Jutro

za nami luknjasta noč, ampak bo. Julija ima enkrat mirno noč, naslednič pa težiuser posted image user posted image No, okrog petih je le nazaj zaspala in pol smo spali mirno 7 30.

muca, zima: tudi moji otročički imajo priimek le po lubiju. Kaj vem, mi ni nikoli potegnilo, da bi imeli še mojga.. Se mi pa zgodi, da kje čakamo, pa pokličejo priimek in jst kr čakam in čakam..user posted image To se mi je zgodilo v P, in je pol sestra ven prišla in rekla, ma a nisem prej vidla Julije?user posted image user posted image In jst čukasto gledam... Ma se bom navadla, da se pišem drugače.user posted image
muca: za Lano, da neha kašljat..user posted image user posted image user posted image
anžetka: ja, tudi jst sem modrooka, po meni imajo otročki lepe očkeuser posted image user posted image user posted image user posted image (hec).... jst pa sploh še nisem provala namazat z calgelom Juliji dlesni, ampak moram danes provat, da bomo vidli kaj jo daje ponoči...

Moja moška bosta zdaj šla v dolino, midve bova šli kasneje. A vam nekaj povem? Tle naletava sneguser posted image user posted image user posted image user posted image

Pridem kasneje nazaj:):)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
16.2.2010 8:08:38   
hel32
Dobro jutro

Mi smo pa prehlajeniuser posted image , zgleda, da je vse skupi povezano: zobki, vročina, prehlad, eh, bogi moj user posted image , pa še neki kašlja, bom malo počakala poklicla P
da vidim, kaj bo rekla, sicer vročine zdaj nima, je imel samo 1 dan, ampak nosek je poln, in smo fulll sitni, ko ga mama puca.

Go-ta, ja, vsi pravijo, kak velikan je Lukas, ja itak, najraje ima pivouser posted image , fotka je slučajno nastala, ko sploh nisva pričakovala je zgrabil prazno pločevinko in nagnil, kot, da hoče pit, očitno mu pivo diši, kot mamiuser posted image , kako naj to povem, živimo kak kilometer od centra, pa smo na samem in nismo, je naselje, sam, da mi imamo 2 parceli, in se vidi kot da okoli ni hiš, imamo pa sosede kr čez, ampak tu je mir, ni g ceste,user posted image ni težkih tovornjakov ni glasnih sosedov, pravi raj zame in moje živce, sem namreč po naravi ful nervozen človek, ampak se kontroliram, tak da mi mirno okolje res ful pašeuser posted image

Aprilčica, lušni sta obe, Julija je bolj očiju podobna, se mi zdiuser posted image Ma jaz tako pravim glede teh župnikov, naj se grejo solit, bili bi najraje glavni, naj bojo srečni, da mladi ljudje sploh hočemo krstit svoje otroke!Saj če greš k maši so tam same omce stare!!!! Ti mu kr zabrusi, moj je tudi tako naredu, sicer ne zaradi krsta, ampak v trgovini, ko je hotel mimo vrste kr na blagajno, mu je razložil, kje je vrstauser posted image user posted image , od takrat mu ne upa kaj muksnit, upam, da tako ostane!

Muca, moja dva imata oba priimke po očetu, pa se nič ne obremenjujem, sem pa mu tudi predlagala, da bi si spremenila priimek pa noče slišat, on se hoče poročit z celo ceremonijo, enkrat.......ne vem gdaj.Lukas mi pravkar pokašljuje, ma me malo skrbiuser posted image

Modrasmotka,
mislim tvoja tašča je pa res brez dela si ga pa nardi, a ne, moja bivša je bila ista, mislim, zraven pralnega stroja je sedela in prala cote, in kr naprej neki preštekovala programeruser posted image , pa pri likanju tudi, kr neki komplicirala, in likala celo večnost, eh kr neki, valda je imela cajt, ko je imela sam 1 otroka, kje pa imam jaz zdaj cajt, sploh ne likam, perem pa ko je polno cot, dam program za ful umazano pač 1 uro bolj dolgo pere, potem pri 3 pa itak ne bom imela cajta obešat, bomo kr na sušilca sušili, so pa praški tako močni zdaj, da res ne rabiš komlicirat kaj dosti.
Kaj če si pa kupita svoj pralni stroj in vaše perilo sama pereš? Sicer pa nasvet, čim prej od nje, ker če ne bosta šla na svoje se bosta zaradi njenih fint vidva začela prepirat, tako je bilo pri mojem prvem zakonu, kr, čim prej, služba, pa če jo ima on, pa magari v garsonjero, sam da si svojem, pa to je sam nasvet moj.

Tulpek,
Lukas isti, ko vidi mojo šalčko, se kr trese, in grabi po njej, tako, da zdaj moram daleč stran od njegovih rokic dajat na mizo, če ga imam v naročju.

Anžetka, vse najboljše malemu za pol letauser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
16.2.2010 8:16:26   
tulpek
Anžetka, res ne user posted image . AMpak mogoče pa koristi podatek kateri, ki ima tudi malo železa in lahko kakav. Meni je popolnoma jasno, zajah nisem bila nikoli slaborvna.... kakav pač.
Čestitam tvojemu mucku user posted image .

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
16.2.2010 8:24:39   
hruškolinka
Muca, nimam pojma, ker ga je dragi šel kupit. Verjetno  pa v city parku.
Zima, meni je tud lekarničarka najprej prodala dologel, ampak doma sem videla, da vsebuje propolis! No, vidim, da je tulpek tudi isto napisala.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
16.2.2010 8:36:28   
Ayo
Jutro!

Jaz sem pa danes malo bolj zgodna; noc je bila kar v redu, mozek je sel smucat, odpeljal Gabriela v vrtec, Ilaria se pancka, mai je ze pojedla zajtrk, snegec naletava user posted image

Najprej se moram pohvalit, da sem v nedeljo spekla odlicne krofe user posted image Sicer niso bili Trojanski, so bili pa zelo okusni in za prvic mi je uspelo super testo!! user posted image Edino so ratali malo manjsi (naslednjic vem, da izrezat vecje kroge), so bili pa zato ful luskani za pogledat, mini krofki user posted image

Muca, user posted image da je tvoj pekel krofe!! Pa user posted image za Lano. Ce imas vlazilec zraka, to je odlicno naravno zdravilo proti kaslju. Ce ga nimas, priporocam, vredno nakupa, investicija ki se povrne!!

Popoldne v nedeljo smo sli pa na pustno rajanje, sem tudi Ilario oblekla v pikapolonico, joj je bla luskana user posted image Pridejo kasneje fotke.

Aprilcica, lepa maskarca Jakob in zelo lepa slikica z Julijo!!!! user posted image Pa skoda no da se moras toliko obremenjevat s krstom. Mi smo krstili Gabriela v Lj, takrat se nisva bila porocena, pa ni nic kompliciral. Ilario smo krstili pa pri nas (s slov. zupnikom), zdaj sva sicer procena ampak ne cerkeveno (kar za njih pomeni kot da ne bi bila), pa tudi ni nic kompliciral. So pa res hecni no, da ti krstijo enega otrocka, drugega pa ne user posted image

Jaz imam vse zakramente in sem hodila v cerkev kot deklica, potem ko ni bilo treba vec, sem bila vesela, da sem tega resena, ampak zdaj pa recimo 1x na mesec grem grem kar rada user posted image Moj je pa cisto anti-cerkev (evo zato nimava cerkvene poroke) user posted image

ALEKSANDER naj se Luka cimpreje pozdravi!! user posted image

Hel, pri vas pa zobki rastejo kot gobe po dezju; nic ti ne zavidam, kasneje bodo pri nas zrasli, manj dela imam s scetkanjem user posted image Zna biti pa Lukas prehlajen zaradi zobkov , vsaj pri nas je bil Gabriel za vsak nov zob.

Modrasmotka, tvoja tasca je pa pravi pojav. Glede pranja, pri meni doma sta mama in oce tudi ves cas bila pozorna da se je pralo na poceni tok; kar je slo pa meni najbolj na user posted image je bilo, da je mama prala sp. gate in na sploh vse ostalo skupaj z ocetovimi delovnimi oblekami (oce je gradbinc) in je prislo ven perilo bolj smrdece kot je slo notri! user posted image user posted image user posted image Ok, res nismo imeli denarja doma in smo pazili na vsak dinarcek, ampak tole s pranjem se spomnim je bilo cist konc user posted image

Sams kako so joske?

Nekaj me spet hrbet daje user posted image na sreso pride danes varuska, pa bom sla na plavanje.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
16.2.2010 9:09:51   
Ayo
No, takole, nasa pikapolonica user posted image

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
16.2.2010 9:48:58   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

Luka je že malce boljše... Spali smo kar dobro...je pa zvečer jokcal..pa ni hotel nikakor zaspat...Sem ga morala par urc po rokah nositi- hrbet mi bo čisto odpovedal... Ma bo že...samo, da se pozdravi... Hvla vsem za user posted image .. user posted image

Hel32- naše P sicer ni bilo, je pa bil en super P...in mi je razložil, da ko ima otrok vročino, so dlesni bolj občutljive in mehke in porine zobke ven...nekaj takega- je Muca83 tudi napisala zakaj...ampak nimamo nobenih zobkov še... Pa user posted image user posted image za Lukasa...

Aprilčica- upam, da porihtate glede krsta... Mi našega ne bomo krstili...tako, da nimam pojma kako je s tem..user posted image Pa luštni sta..user posted image - kakšne lepe očke imata...

Modrasmotka- samo res pazi kako pipo odpiraš...user posted image Ima pa tvoja tašča zabavne... Ma zobe stisnit...pa se boste že na svoje preselili ko bo čas za to...user posted image

Muca83- bogica Lana..user posted image user posted image ..ma ti jo kr pelji k P, pa naj jo pogleda...

Anžetka- vse najboljše za pol leta...user posted image

Ayo- user posted image za krofe... Pa kakšna luštna pikapolonica...user posted image

Priimek- Luka ima samo od mojga priimek...mi je brezveze, da bi imel dva... Pa jaz tudi razmišljam, da bi se njegovega dala- če bom čakala, da se poročiva, se bom po moje načakala...user posted image

Zima- baje je za take male otročke samo Calgel primern- tako so meni rekle farmacevtke... Pa naj ga samo trenutno naj ne bi bilo...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
16.2.2010 10:02:33   
modrasmotka
muca 83 a misliš da pri nas trojanski krofi počakajo do drugega dneva?tudi če jih ob 10 zvečer kupimo jih do polnoči niuser posted image

tulpek iz kot si bila ti potem?ali si še sedaj od tam?če ni skrivnost??

ayo joj kok je vaša pikapolonica luštna.pravi cukerček.mi bomo pa mogoč danes popoldan šli na povorko.jo majo vsako leto čez celi žalec.sam mislim da nebo v nič našemlena.toliko da grema mal radovednost pasit.

aleksandr pa še to sem pogruntala da v kuhni je hladna pipa na levi strani v kopalnici pa ravno topla na levi.bom pazla ja kako zapiram.že itak me leva roka boli da nimam veliko moči.

naša se je pa danes zbudila okoli pol 9 in je najprej hotela iti na tla na to puzle podlogo nato sem jo šele prepričala da je šla jest.user posted image
prav uživa pa še začela je kazat zanimanje za plezanje.super

mi mamo pa danes mal sončekauser posted image bova ziher ven ušle snežaka delat

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
16.2.2010 10:06:53   
aprilčica07
Sem nazaj. Kosilo sem dala kuhat, Julija je tle zraven in protestira na ves glas. Lačna verjetnouser posted image

anžetka: user posted image user posted image user posted image user posted image za pol letauser posted image user posted image grozno hitro gre to naprej, še malo pa se bomo pogovarjale, da bo treba it delat...user posted image
ALEKSANDR: važno, da je Luka bolši.. težko je, jih gledat ko so bolani, pa tako nebogljeni so še..user posted image user posted image user posted image
hel: za Lukasa, da prehlad mineuser posted image user posted image user posted image user posted image
ayo: kašna lepa pikapolonica je Ilariauser posted image user posted image user posted image user posted image lepotička malauser posted image user posted image pa pridna, da si krofe delala, tega se pa jst ne bom spravila delat, je preveč packarije in prevč naporno... ne da se mi..
muca: priden tvoj, da je krofe narediluser posted image

Moram tamalo dat spat. Je tečna in tečna... je njena ura, najboljše, da jo nesem v sobo in pustim v posteljici... nič, gremo provatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
16.2.2010 10:09:20   
aprilčica07
še to: katera je spraševala, da kako da že dajem mlečne izdelke ? so mi v posvetovalnici rekli, da naj kr dam skutke in kašen jogurt... mislim, da sem tudi Jakobu začela v enem takem obdobju dajat te reči.. kaj vem, pr nas tako svetujejo...

Neposredna povezava do sporočila: 3094
16.2.2010 12:16:19   
tulpek
Za Lukasa in ostale bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš je še malo prehlajen, ravno toliko, da ni bil cepljen danes. Imamo naslednji teden spet pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: modrasmotka

tulpek iz kot si bila ti potem?ali si še sedaj od tam?če ni skrivnost??

je skrivnost, ampak ti boš vedelauser posted image ... 10 km bližje celja kot ti, blizu glavne ceste.... torej, če greš iz ce imam 10 km manj kot ti, tam nekje, kjer je prvo križišče za tisto faro, ki sem jo prej napisala in nimaji smotanega župnika.

a si predstavljaš user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 16.2.2010 12:19:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 3095
16.2.2010 12:22:36   
Ayo
Go-ta sem seveda prej pozabila pohvalit slikico in kuharcka! user posted image Tvoja frizurca pa itak user posted image

Evo kosilce za naso miss je pripravljeno, zdaj cakam da se zbudi. Jedli bomo pa korencek+krompircek+koromac in sladica-mamino mleko user posted image
Vceraj sva prvic poizkusili banano, mmmmm je bila dobra user posted image Mi je tako lusno, ko se popoldne vsi vsedemo za mizo za malico user posted image zdej Gabriel bi on jedu tocno to kar Ilaria, seveda tudi spastano user posted image Pa potem ji poriva njegov piskot v usta user posted image

Imam pa zadnje case problem z dojenjem kadar imam doma Gabriela, ker nasa dama bi skos njega gledala in zdaj ni niti dovolj da ga ne vidi, samo ce slsi njegov glas ze se odmakne in se zacne zvijat v narocju in ga isce.

Drugace pa zdaj se noro obracamo na tepihu in se ze dvigujemo z ritko user posted image joj se malo pa bomo mogle lovit po stanovanju nase male zabice user posted image

Aprilcica, pri nas dajo skuto in navadni jogurt na jedilnik v 7. mesecu, to je dopolnjenih 6. Ampak pac vsaka mamica po svoje najbolje ve za svojega otrocka. Ne vem katera, mislim da ziva je dajala pri 4 mesecih ze borovnicke... No, recimo s pomfrijem bi jaz tudi se pocakala, na primer Gabriel ima skoraj 26 mescev in se mu ne dajemo pohano. Po moje ni najbolj zdravo...

Neposredna povezava do sporočila: 3096
16.2.2010 12:23:03   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: ALEKSANDR

Hel32- naše P sicer ni bilo, je pa bil en super P...in mi je razložil, da ko ima otrok vročino, so dlesni bolj občutljive in mehke in porine zobke ven...nekaj takega- je Muca83 tudi napisala zakaj...ampak nimamo nobenih zobkov še... Pa user posted image user posted image za Lukasa...

Baje naj bi se takrat tudi pospešili procesi v telesu in če je zobek pripravljen, potem gre takrat kar v akcijo.
In ko rastejo zobki so otroci bolj občutljivi, imunski sistem je slabši in prej kaj stakneje, pa še več nosijo roke po ustih... en kup teorij. Izkušnje pa pogosto kažejo, da je npr. samo en dan vročina, zobek in potem vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 3097
16.2.2010 12:52:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Go-ta sem seveda prej pozabila pohvalit slikico in kuharcka! user posted image Tvoja frizurca pa itak user posted image

Evo kosilce za naso miss je pripravljeno, zdaj cakam da se zbudi. Jedli bomo pa korencek+krompircek+koromac in sladica-mamino mleko user posted image
Vceraj sva prvic poizkusili banano, mmmmm je bila dobra user posted image Mi je tako lusno, ko se popoldne vsi vsedemo za mizo za malico user posted image zdej Gabriel bi on jedu tocno to kar Ilaria, seveda tudi spastano user posted image Pa potem ji poriva njegov piskot v usta user posted image

Imam pa zadnje case problem z dojenjem kadar imam doma Gabriela, ker nasa dama bi skos njega gledala in zdaj ni niti dovolj da ga ne vidi, samo ce slsi njegov glas ze se odmakne in se zacne zvijat v narocju in ga isce.

Drugace pa zdaj se noro obracamo na tepihu in se ze dvigujemo z ritko user posted image joj se malo pa bomo mogle lovit po stanovanju nase male zabice user posted image

Aprilcica, pri nas dajo skuto in navadni jogurt na jedilnik v 7. mesecu, to je dopolnjenih 6. Ampak pac vsaka mamica po svoje najbolje ve za svojega otrocka. Ne vem katera, mislim da ziva je dajala pri 4 mesecih ze borovnicke... No, recimo s pomfrijem bi jaz tudi se pocakala, na primer Gabriel ima skoraj 26 mescev in se mu ne dajemo pohano. Po moje ni najbolj zdravo...

Ojla čvekice... Spet sem vas malo zapostavila... user posted image user posted image   SORRYY user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja med prvimi je bila kašica z jabolčkom, breskvijo in borovnico. Ker je pač Sunval tako kašico izzumil user posted image Sej je bil potem malo flekast okoli očk, pa smo borovnice zaenkrat opustili...  Sicer pa sem ravno včeraj v Müllerju gledala kašice sadne in ugotovila, da imajo že za po 6. mesecu kašice z malinami, jagodami in borovnicami... Ampak za jagode vem, da so alergene in da se jih odsvetuje do 1 leta...

Aprilčica a ti pa že jogurtke daješ? Jst komi čakam na to... Sicer sem včeraj kupila nekaj z mesekom, tko da mu bom danes to dala, potem pa naprej na uvajanje novih okusov... Gluten pa smo že uvedli in z veseljem glodamo skorjo kruha ali pa piškotke user posted image user posted image user posted image

Nevem če sem vam povedala ampak mi smo tudi enih 10 dni nazaj osvojili obrat iz hrbta na trebuh in zdej že razmišljam, da bom mogla previjalno popolnoma spraznit, ker mi hoče vse dol pometat in se obrača kot čevapčič user posted image   Še najbolj pa zvečer po kopanju user posted image

Nič vas ne bom šla nazaj brat, ker trenutno nimam časa user posted image

Kako ste pa ve kej? A se kako srečanje Avgustovk obeta? Lahko bi se kej dobile, da vidimo kako so naši otročički že veliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
16.2.2010 13:08:39   
hel32
Takole, midva sva bila zunajjjjj, imamo tako lepo sončno vreme, da bi bil greh bit doma v bahti, sva se za 2 uri navozičkalauser posted image user posted image

Tulpek, Muca, Ayo, Aleksandr, pa še katera, hvala za info glede zobkov in vročine, madona sem ena kura, taka stara pa tega ne vem, joj, joj, kot da ne bi imela že enega otroka, mah, neki stvari sem pa res pozabila, priznamuser posted image user posted image

To morem napisat, sem zdaj bila po hlače, jih imajo, take, kot jaz nosim ful poceni kr pri nas, pa rečem prodajalki, kak je tem mamam fajn, ko so cel popoldan na kavi, pa reče, da še grejo po kosilo v šolo!!!!!!! Pa tavečjega otroka v vrtcu!!! Mislim, haloooo, v porodniški pa hodi po kosilo v šolo!!!Svašta. Meni na kraj pameti ne pade kaj takega, in potem še tam odzuni jih sprevijajo, hranijo,.... od 11tih do 14tih so one lapo tam in čičajo, kafetajo,...jao, ma kaj čmo, tako je.

Aprilčica, sem kupila skuto, tako, prav za take malčke, pa da vidimo, mu bom dala čist malo, malo, saj, kolk sem jaz brala lahko že pri tej starosti papcajo skutico in jogurt.

Mali še kr spi, zgleda mu sonček paše, je pa biol taki mališmrkolin moj bogiuser posted image , mu je kr šmrkel gledal iz noska, ko je kihal, sem mu mogla brisat nosija, bogec moj. Hvala vsem za pike poke!!!

Kosilo kuhano, sem kr gobov golaž nardila, jaz bom pa še ajdovo kašo zraven, ostali pa krofe.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
16.2.2010 13:29:39   
Sanikaa
Živijo
Sporočam (mogoče ste nekatere že zasledile) na partisu se lahko sname dol DVD Vadba mamice in dojenčka. Sta obe pedijatrinji iz razvojnih ambulant gor in razlagata hendling..pa še telovadba.
lp

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?