|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
17.2.2010 21:08:12   
hruškolinka
eee35, ravno danes sem bila v Dm-u v Kapitlju (pod pravno fakulteto) in sem Plazmon brez glutena tam videla. A ti jih grem kupit pa jih tvojemu v torek na plavanju dostavim?  Jst jih nisem kupla, ker se mi zdijo ful dragi.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
17.2.2010 21:21:56   
eee35
Jeeeessssss, sem vedla, da se prasci mali nekje skrivajo!!!!user posted image . Prosim, kupi en paketek, pa povej kok je bilo, pa ti bo moj dal denar v torek. Zata si. Saj vem, da so dost dragi, vseeno pa bi jih imela (obsedenost, vem, ampak pol se bom oddahnila, pa verjetno začela mu davat hrano z glutenomuser posted image )

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
17.2.2010 21:33:52   
tulpek
Aprilčica, dihaj, dihaj... upam, da si se že pomirila user posted image user posted image user posted image . Moški user posted image user posted image user posted image user posted image AMpak zagotovo bi mogel vedet, da Sacher torte ne ješ (meni tudi ni kaj preveč všeč)! To je skoraj huje, kot prvotna "izdaja". Upam, da bo tašča vskočila in da boš vseeno uživala.

Anžetka: vsak dan po ritki s toplomerjem, čeprav kaka user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj ji ni jasno user posted image .

eeee.... prasci mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umiram od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
17.2.2010 22:11:55   
aprilčica07
Evo mene,

tulpek: diham, diham...user posted image user posted image to s tortico je res še huje, ja..user posted image user posted image ampak mu je hudo, saj vem, ma se ne dam.. tolko cajta trobim, da grem 18 2, ob 20 uri v ta in ta lokal s mojimi pupami, pa mi nardi tako...............user posted image user posted image   vem, da bo tašča vskočila, saj to ni nikoli težava, ma me jezi, da še kadar je vse planirano in to, moramo prosit none, da pomagajo.. ma halo??? user posted image
eee35:oooo, bo plačal, bodi brez skrbiuser posted image user posted image user posted image   prasci mali, sem skoraj iz stola padlauser posted image user posted image user posted image
go ta: komentar survivorja? ne morem verjet, da je vesna v finalu, ampak no.. po svoje ji celo privoščim, ampak upam, da ja ne bo zmagala... si želim, da pride aca v finale in da on zmaga.. definitivno pa ne privoščim njegošu (pišem vse z malimi črkami, ker se mi ne da vklopit caps locka), ja, lena sem ko f.u.k.s.user posted image user posted image
modra smotka: saj vem, da dedci drgači razmišljajo.. ma me res razpištoli, da mu eno in isto trobim 14 dni in nardi lih tisto, kar ne sme.. sem mu povedala, da naj zrihta, da bo 18 2 delal zjutraj in mi ves ponosen pove, da je varstvo poštimano,pa ga pol danes tako userje.. jao..user posted image

Grem skadit en cigaret, pol pa tuš in kavč.. lahko bi šla tudi spat.. sem razmišljala, da če bi zaspala kadar mularija, bi bla zjutraj bistveno bolše volje.. ma ker hodim spat več ali manj okrog polnoči, sem zjutraj kot povožena mačka... kr ne morem funkcionirat.. ja, sem očitno nočna ptica:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
17.2.2010 22:43:29   
zima07
Sanikaa, jaz bi telefonsko za blazine-doma imamo "originalno", ampak za k babi pa ne dam 200 eur user posted image - A mogoče že veš, kolk stanejo tukaj? Hvalaaaa...

Ostalo kasneje...Ali pa jutri...Čist preveč ste pridne user posted image ...

< Sporočilo je popravil zima07 -- 17.2.2010 22:44:16 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
17.2.2010 22:59:57   
go_ta
'čeeer še od meneuser posted image Sem pogledala Survivor pa še Lost, tako da mam dost gledanjauser posted image
aprilčica, kaj naj rečem ... Za Vesno vsa čast, da je dons zmagala, ampak ni mi nekako fer, da je prišla do finala - najslabša med vsemi pa je prišlo do tega. Jst bi tud najraje vidla, da Aca zmaga. Glede descov pa user posted image Tud moj zadnje čase sploh ne posluša, nekj mu pove, čez nekj časa isto vpraša. Bi ga najraj skozi okno vrglauser posted image user posted image
tulpek, aja, tega ne znajo sklanjatuser posted image Verjamem, da se dogajauser posted image
anžetka, tud mi smo tako zgodaj vstajali na začetku. men se je rolal, cela bajta spala, jst pa ob 5, pol 6 pokonci pa v dnevni. Se kr bojim, kako bo spomladi pa poletiuser posted image
eee, pa jih boš dobila, prasce maleuser posted image user posted image user posted image
JEEEEEEEEEEEEEEJ, PETRA MA PA MEDALJO!! Vsaka čast glede na to, da je bla poškodovanauser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ajat (ja, aprilčica, tud jst bi se verjetno spočila, če bi prej hodila spatuser posted image )

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
18.2.2010 0:02:48   
Muca83
Moja Lana je še kar prehlajena, kašljanje se je umirilo, zakašljala je samo nekajkrat danes, nosek je pa zabasan skoz. Je pa kar pridna glede na vse, edino čiščenje noska sovraži iz srca, se vedno joka že ko vidi kaj bo. Še ob treh ponoči smo ji mogli čistit, ker ni mogla spat. Zdaj je pa še moj začel nekaj smrkat in kašljat. Zgleda, da je spet kaka viroza na pohodu.
Hvala vsem, ki ste pohvalile našo maškaro. user posted image

hel32, lepo da sta imela še psa kaj od pusta user posted image Pa upam, da je Lukas že bolje.

aleksandr, jaz sem tudi še mesec in pol nazaj Lano nosila, da je zaspala in to po ene 5x na dan, ker je imela toliko kratkih dnevnih spancev. Poleg tega ji na koncu res ni več nič pasalo, noben položaj, zaspana je bila ful, pa sam da sem jo polegla se je jokat začela. Obup! No pol sem pa začela prakticirat, da sem jo dojila leže na zakonski postelji in je vedno večkrat vmes še zaspala. In tako se je zdaj navadla, da jo dan na posteljo in se uležem zraven. Večinoma joško vleče, če pa ni niti najmanj lačna ali žejna ima pa dudo in se samo zraven uležem, da me voha. Zaspi v par minutah in potem vstanem in grem. Si sploh ne predstavljam, da bi jo še nosila, ker se mi že kar težka zdi.

anžetka, zakaj si mu pa dala Calpol doma po cepljenju? Pa to mi je čudno, da ti je rekla Calpol namesto Calgela. Zanimivo. Meni se zmeša, če bi mi mala ob 5h vstajala. user posted image Jaz sem tak tip človeka, ki rada zjutraj dolgo spim in se mi zdi, da se takrat tudi največ naspim. In mi tole vstajanje ob 9h ful paše. Men tud brskanje po ritki nič ni všeč, se poslužujem drugačnih stvari, če je treba. Baje se da lahko tudi malo postanega donata. Drugače pa sem pri Lani videla, da jo korenček zapre, tako da ga nekaj časa ne bo na jedilniku. Najbolje, da ugotoviš, če Anžeta kakšna posebna hrana zapira. Poleg korenčka je znano, da zapira jabolko, če porjavi.

modrasmotka, meni so v lekarni dali Prospan sirup proti kašlju. Ga baje lahko dojenčki od 6 mesecev naprej jemljejo. Ampak jaz ji ga potem nisem dala, ker se je kašelj sam od sebe umiril.

Sanikaa, joj si boga user posted image Pa prav hudo mi je, ko berem, da Leo še vedno ni v redu kar se gibalnega razvoja tiče.

aprilčica, danes sem gledala v trgovini tiste Mu junior skutke. Pa mi niso prav nič okusi všeč. Jagoda, ki je ful alergena, pa marelica, ki tudi še baje ni za dajat. user posted image A ti si tud jagodo kar probala dat? Pol sem pa še une Fruchtzwerge gledala imajo pa isto vsi paketi jagodo vmes. Saj jaz bom s tem še malo počakala sam sem gledala za naprej in pomoje jagodo do 1. leta ni za dajat al kako?
Temu kar je tvoj naredil se pa sploh ne čudim. Se mi zdi, da večina moških posluša samo z enim ušesom, pa še to gre 75% čez drugega ven user posted image user posted image Sam za tortico bi pa res lahko vedel!

Survivor: Totalno sem šokirana! Vesela za Tejo ampak Vesna si pa sori res ne zasluži, to je pa čisto šlepanje. Saj danes je bila res dobra, svaka ji čast, ampak če gledam za nazaj si pa ne zasluži. Jaz tud hočem, da pride Aca v finale.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
18.2.2010 8:17:53   
aprilčica07
Jutro,

noč minila dobro, Julija je le dvakrat neki stokala, drgači je pa mirno spala. Zdaj pije kavo, sem pa že posesala stanovanje, ker je blo že fejst potrebno. Mogla bi it do šihta, ma se mi ne da, ker itak dežuje zunaj. Pa pol ne dobim parkirišča in moram prehodit z marelo pol mesta.. Ne da se mi, res ne... Če bi blo sonce, ja, bi malga vzela s sabo, tako pa... Bojo že počakaliuser posted image

muca: Juliji sem dala skutke iz banane in marelice, jagode še ne. Po marelici je bla ok, z jagodo bom pa provala dat najprej eno do dve žlički, ker če je reakcija je tudi po malih količinah.. če bo ok,  ji bom pač dala, če ne, bomo počakali in provali spet. Kaj vem, jst kr provam, če se mi zdi ok nadaljujem.user posted image  
sanikaa, zima: o kašnih blazinah vidve govorita?
go ta: ja, definitivno hodim prepozno spat, ma kaj ko mi ni za it spat že ob 21.. sem nočna ptica in se očitno to ne bo spremenilo tako zlepa..user posted image

In ja, Petra je asica, neverjetna je z bolečinimi do  medalje...  resnično kapo dol!user posted image user posted image user posted image user posted image

Z mojim sva tako tako, zdaj daje tašči navodila kako naj naredi zvečer... sem rekla, da jst ob 19 30 grem, in me prav malo briga koga najame za varstvo... pa hodi okoli mene kot polit cucek... he, to kar je naredil  bo počasi plačeval..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
18.2.2010 8:26:00   
hruškolinka
eee35, jih kupim in jih dobiš, te prasce male!user posted image user posted image user posted image Razmišljam, če si tolk utrujena, da skos take smešne pokaš. Ker moj dragi, ko je na smrt utrujen, je tok smešen za pop. in tud skos take poka ven.
aprilčica, a veš, da vedno, ko omeniš, da greš skadit en cigaret, sem ti tok fouš. Po eni strani sem strašno vesela, da sem nehala kadit (v nosečnosti so se mi zagabile, prej sem pa pokadila najmanj škatlo na dan), po drugi strani pa pogrešam tisti zavestni 10 minutni odmor. Prejšnji teden sem si šla kupit škatlo, da bom enga skadila, pa sem po treh dimih dol padla, tok mi je blo slabo.Me kar nostalgija prime po tistih čik pauzah.

Mene pa je včeraj v križ štihnilo. Se komaj vlečem okrog. BO treba malo bolj na križ pazit. Komaj čakam, da bo mali sam hodil, da ga ne bo treba več nosit.user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
18.2.2010 10:06:22   
hel32
JUTR

SPALI SMO DOBRO, KLJUB KAŠLJANJU PONOĆI, MI JE DRAGI IZ LEKARNE PRINESU EN GEL, FITOBALM BIMBI, SE NAMAŽE PRSNI KOŠ IN HRBET, IN RES FUL POMAGAuser posted image ,JE PA ITALIJANSKO!ZGLEDA SE MU JE KR NABRALO,KER RES FEJST IZKAŠLJUJE, BOGEC MOJ MALI.AH, MISLIM, DA BO POČASI ŠLO NA BOLJŠE, SEM TAVELIKI TUDI VEDNO NAMAZALA PA TOPLO PLENIČKO DALA NA PRSNI KOŠ, KER SLUZ, KI SE NABERE V PLUČAH MORA IT VEN!

PETRA MAJDIČuser posted image user posted image user posted image ,KLJUB 4 ZLOMLJENIM REBRAM OSVOJILA BRON, BRAVO KAPO DOL!!!

APRILČICA, HJA, VIDIŠ, TAKO SE MENI DOGAJA ŽE CELIH 6 MESECEV, TAKO, DA SPLOH NE RAČUNAM VEČ, DA BOM LAHKO V BLIŽNJI PRIHODNOSTI ŠLA KAM, MOJ PAČ REČE GREM IN GRE, TO NI NOBEN PROBLEM, JAZ PAČ NE MOREM IT TAKRAT KO SE ZMENIM, VEDNO JE NEKI, NPR. V SOBOTO DELE, ZDAJ ŽE 5 MESECEV NI, AMPAK TO SOBOTO PA DELA, KO SEM JAZ MISLILA IT, SAM RAZLIKA PRI MENI JE, DA SE NE JEZIM, BOM ŽE ŠLA, AL PO 15 URI, KO PRIDE DOMOV, ALI PA V PETEK, BOVA ŠE VIDLE Z MAMO.

GO-TA,
GLEDE PISANJA KAKO GOVORIŠ, JAZ SE FUL TRUDIM, DA NE PIŠEM ČIST PRAVOPISNO, MOREM PRAV GEDAT KAJ NAPIŠEM, MA PA SAJ ITAK VSE VEMO, KAKO SE SKLANJA NIKO, DA NI NIKONA, AMPAK NIKAuser posted image ,JE PA POTEM POMEN IMENA DRUG, NIK NE NIKO.

EEE IN ZAKAJ MORAŠ IMETI RAVNO PLAZMON PIŠKOTEuser posted image MENI SO TE SAOVIARDI ČIST OK. IN JIH MU BOM DAJALA. SI JIH DOBILA PRASCE MALEuser posted image user posted image DOBRA SI!

23TINA, POLENTO NARDIM TAKOLE: PRIBL.1DCL VODE SKUHAŠ, IN DAŠ VANJO ENE 4 ČAJNE ŽLIČKE INSTANT POLENTE, TO JE UNA BRONZASTA VREČKA JA, KUHAŠ ENE 2-3 MIN IN ODSTAVIČ Z OGNJA, MALO OHLADIŠ V MRZLI VODI, DODAŠ MLEKO, JAZ DAM ŠE MALO HIPP-OVE KAŠICE IZ KORUZE IN RIŽA Z VANILIJO, DA JE BOLJ OKUSNO, IN MI JE FULLL DOBRO, KER MALI TO VSE POPAPCA, TUDI ZDAJ, KO JE PREHLAJENI.

ANŽETKA, user posted image ZA MERE, AMPAK DO ZDAJ JE LUKASA PREHITELA SAMO TININA LIJA,V KG, MISLIM, PA DA JE ON NAJVEČJI(75). MA GLEDE GLUTENA, JAZ PRAVIM TAKO, ČE JE ALERGIČEN DOBI IZPUŠČAJE ŽE PO ENEM GRIŽLJAJU KRUHA, ČE NI PA NE DOBI, JAZ BOM GLUTEN ZAČELA UVAJAT MED 6 IN 7 MESECEM, IN PIKA, END OF DISCUSION!!!

MODRASMOTKA, VSAK PO SVOJE, ENI SIRUP, JAZ MU MAŽEM IN GREJEM PRSI, SE MI ZDI NAJBOLJŠI.

SANIKAA, KAKO TO, DA IMA VID ŠE KR ASIMETRIJOuser posted image user posted image BOGI MALI MUCEK, NAS SPLOH NE POŠILJA V RAZVOJNO, NO VSAJ NAJU NIuser posted image KAJ VEM.

TULPEK, JA RES, IMAJO KR PESTRO IZBIRO DIETETIČNE HRANE, PA JA GLEDE SREČANJA SE LAHKO ZA GDAJ BOLJ SPOMLADI DOGOVORIMO, MENI JE TUDI BOLJŠI, ZDAJ JE ITAK PREVEČ PREHLADOV,.....A DA SAMO 17 MIN IMAŠ PO ACuser posted image NO DOBRO, SPOMLADI SE DOBIMO!! ZMENJENO, SAJ MI IMAMO TUDI 30MNI DO MB.

GO-TA
JAZ POLENTE NIKOLI NE SOLIM, NAVADA, IN MI JE TUDI TAKA NJAMIuser posted image

MUCA JI IZPIRAŠ NOS S FIZIOLOŠKO, JAZ MU KR MOČNO NALIJEM NOT, DA ŠE MALO V GRLO PRIDE, IN FUL LEPO LAHKO SKOZI NOS DIHA, PA SUPER DA NE KAŠLJA VEČ, O MI PA MOČNO KAŠLJAMO.user posted image

ALEKSANDR, GLEDE USPAVANJA, KAKOR GDAJ TRENUTNO IMA FAZO, DA MU PAŠE SE NOSIT, SICER JE ZELO TEŽEK, AMPAK, NAJ MU BO KER JE BOLANČEK, DRUGAČ PA ZASPI TUDI SAM OB ZVEZDICI, ALI PA KR TAKO.

APRILČICA, JAZ HODIM SPAT TAKOJ ZA OTROCI, KER ČE BI OB POLNOČI HODILA SPAT, BI BILA ZOMBI, SEM FUL UTRUJENA VSAK DAN IN GREM HITRO SAT, ZATO PA NE GLEDAM NOBENEGA FILMA, ODDAJE, NIŠTA, STUŠIRAT, SPATuser posted image , SEM SE MED NOSEČNOSTJO DOSTI NAGLEDALA TV-JAuser posted image

HRUŠKOLINKA, KRIŽ MENE BOLI KONSTANTNO, VEDNO, UVJEK, MALI IMA ČEZ 9KG IN ZDAJ KO JE BOLAN GA VELIKO NOSIM, PA JAZ IMAM OBRABLJENO HRBTENICO IN ME JE ŽE PARKRAT FAJN VSEKALO TAK, DA NISEM MOGLA VOZIT, SAM KAJ NAJ, MALO MASAŽE, TABLETA, IN AKCIJA DALJEuser posted image PRI OTROCIH V BAJTI NI ODMARANJA!!

MOREM MALO BAJTO V RED SPRAVIT, IMAMO BOMBO!!!! SE JAVIM

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3160
18.2.2010 10:23:00   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

No, sem ga včeraj peljala k P..ker je imel vedno več pikic... Valda smo čakali uro in pol...user posted image In je bla spet druga P (naša ima dopust) in je rekla, da nima vnetih ušes in da je imel samo neko virozo- trebušno in so se zaradi tega pojavile pikice. Ni pa alergičen na Hiconcil...user posted image Vsak po svoje nekaj govori.. Pa da ne smemo venuser posted image , čeprav nima vročine...user posted image No, Hiconcil sem vseeno nehala dajat, ker še je malo driske dobil...pa bomo videli... Ven pa ga bom peljala, če ne bo hladno oziroma bo suho vreme... Vseeno mislim, da svež zrak ne škodi... No, skratka, če je imel to trebušno varianto, jo je dobil od tamale...ker jo je imela ona tudi prejšnji teden...
V glavnem, meni je pomembno samo, da se Luka dobro počuti..pa da je dobre volje...user posted image

Hvala za vsa mnenja in nasvete glede uspavanja..nekaj bom morala res ukrenit- ker ga tudi po eno uro zvečer nosiva po rokah..pa samo nekaj tečka...

Anžetka- super za pregled...pa mere... Pa meni je tudi P rekla, da če ga zobki mučijo, mu lahko dam brez slabe vesti žličko Calpola. Calgel pa naj mu namažem pred dojenjem...da ga ne bi bolelo...

Sanikaa- mene tudi zanimajo te blazine...

Simonalokar- kakšno službo pa iščeš? Pa jaz sem dala surovo banana..pomešano z jabolkom..

Go-ta- super za kolke...

Aprilčica- pa res so vsi dedci enaki...user posted image ti dam čist prav...bi jaz tudi kuhalo mulo...

Hel32- bošček Lukas...upam, da se bo čimprej izkašljal... Sem pa jaz tudi dobila nekakšno domače zeliščno mazilo za na prsi namazat...in ko bo treba, bom po moje kr to uporabljala...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
18.2.2010 10:32:16   
aprilčica07
Jst sem pa žalostna za povhr vsega... nam je poginil mucuser posted image user posted image user posted image user posted image mi je bil ful čuden že par dni, pa smo mislili, da je kaj takega pojedel in da bo minilo.. pa me prej tata kliče in mi pove, da Otota ni več.. revež moj zlati.. pa ni bil star, niti 5 let ni imel... res nimam sreče z mačkami, prejšnjega mi je brat povozil (grozno, vem, muc je spal pod kolesi, brat ga ni videl), zdaj  pa ta kr pogine...user posted image user posted image user posted image    niti nevemo ali je bil zastrupljen ali pa kaj hudo bolan... user posted image user posted image

Ma saj bo bolše, raje tako, kot, da bi trpel............

ALEKSANDR: pikice je Jakob imel po ospenu in drisko tudi.... po hikoncilu je imel samo drisko pa je blo pojasnilo P-ja, da po antibjotikih otročički velikokrat dobijo driskouser posted image glede ospena pa še vedno ne vemo, ali je bla alergija ali ne.. od takrat ko je blo to, Jakob HB ni bil bolan..user posted image
hel: ja, saj vem.. jst se pa razjezim, ker on ima vedno neki in jst tudi rada kam grem, pa sem zdaj malo bolj omejena... in če ne grem, ratam tečna.. jst rabim druženje in tudi kaj drugega, da me zapolni.. saj otročiči so zlati, ma rabim odklop in to večkrat...user posted image
hruškolinka: zdaj tle okoli mene skače, kot maček  in mi mežika in kaj vem kaj še vse.. ma se ne bom dala tako zlepa.. ne ne, bo plaaaaaaaaaaaaaačal poštenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
18.2.2010 11:31:11   
tulpek
Antibiotik pobije vse bakterije, tudi črevesne, ki skrbijo za našo prebavo in zato se lahko pojavi driska. Tudi js jo dobim po AB. Meni so predlagali neke probiotike v tabletah, ki pomagajo vzpostavit normalno stanje, kako je z malimi pa ne vem. Previden je treba bit, če je driska prehuda in pa veliko je treba dat malim piti. Kako ocenit, če je prehuda, pa ne vem.

Hel, se dobiva, naš je tudi malo prehlajen, ampak nič se ne izkašljuje, samo iz noska tečeuser posted image . Ja, po AC je 17 min, da pridem do AC pa še enkrat toliko, čeprav je samo 10 km...

Aprilčica user posted image user posted image user posted image bogi muc. Je pa res nekam mlad umrl... vprašanje, kaj mu je bilo.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 18.2.2010 11:32:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3163
18.2.2010 12:01:30   
hel32
Midva greva ven, ker sije sonce!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
18.2.2010 12:46:03   
simonalokar
akesander sem drugače ekonomski tehnik in dpl. upravni organizator dela - finančni del. delala sem že v šoli z otroki - prizadetimi , pa kompenzacije pa knjigovodkinja sem bila pa tajnica tko da je široko odprto samo dela ni. če veš kj začetke z avgustom sporoči hvala

danes jedli špinačko z kormpirjem je ja tako odpirala usta user posted image user posted image user posted image user posted image

me kliče moram it

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.2.2010 12:54:33   
simonalokar
hel sem ti fouž pr nam ni sončka je pa od juga snek topiuser posted image user posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
18.2.2010 13:09:18   
anžetka
Eee, Hruškolinka, kam hodita plavat? Kok plačata? Mene ful matra, da bi šla s tamalim kej plavat, ker v Grosuplju ni placa zgleda za bazen...user posted image
Tulpek, ja res...me sploh ne posluša, da to ni OK, ker se ji bo mišica zapiralka (stiskalka?) polenila in bo potem, ko bo večja imela ful težave-sm pred kratkim glih en članek o tem brala. Njej je P rekla, da lahko...user posted image
Muca, Calpol moraš dat, ker se lahko pojavi vročina po cepljenju pa še protibolečinski je.
Hel, kako pa uvajaš gluten? Tko po malem probaš s kruhom al s kakšno kašico?
Danes sem kratka...mali sitna...

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3167
18.2.2010 14:41:15   
eee35
anžetka: na DIF, je kar fajn organizirano, poglej na njihovi strani, kdaj se začne naslednji tečaj, mislim, da marca. Jaz bi ful rada, da moja dva gresta še naprej plavat, mislim, da je za malega kar vredu, se je že navadil na vodo.

hel: mogoče sem jaz slepa, ampak sem prebrala, da so jajca v teh keksičih, drugače so kar fajn, se lepo stopijo, saj sem malemu dala še pol danes v jabolko, ampak se bojim, da ne bi bilo kaj, saj jajca (beljaka) naj ne bi jedli do 1.leta. Zato bi rada plasmon, ker so prav z ata male.a

hruškolinka: ne, mislim, da ni to od zmatranosti, ne vem, nekako mi leti z jezikauser posted image .

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
18.2.2010 15:09:56   
hruškolinka
Aprilčicauser posted image user posted image user posted image en velik objemček, žal mi je za mucka.
hel, kje za user posted image mate danes sonce? Pri nas v Lj se že skos neki kuja pa po malem dežuje.
simonalokar, ti maš tud podobno smolo kot jsz s službo. A že iščeš ali še boš? Jst sem se odločila, da bom kar za september iskala službo, čeprav mi porodniška poteče  v začetku julija. Bom še malo s tamalim izkoristila poletje pa itak je varstvo poleti problem, finančno bomo pa že stisnili.
anžetka, plavat hodimo z dojenčki na Fakulteto za šport, tečaj organizira Plavalna zveza. Jst mam zastonj, ker sem pri njih 2 leti delala, drugač pa mislim da stane 10 urni tečaj 106 €. Konec marca mislim da se začne nov tečaj, prijave pa so že konec februarja al pa začetek marca. EEh, zdej vidim, da ti je že eee odgovorila.

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3169
18.2.2010 15:12:16   
Anonimen
hey hoy

se javljam,da me ne pozabite

praznujemo polovičkouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
18.2.2010 15:57:16   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

hel, kje za user posted image mate danes sonce? Pri nas v Lj se že skos neki kuja pa po malem dežuje.

Bo treba na Štajersko... tudi pri nas sije na polno. Sva šla danes prvič s športnim delom na sprehod (ja, sem dolgo vztrajala s košaro)... in sem navdušena. Mali je pa tako kot vedno, padel v globoko komo po nekaj minutah.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 18.2.2010 15:58:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 3171
18.2.2010 16:12:27   
aprilčica07
hel, tulpek: mi imamo pa dež, cel ljubi danuser posted image user posted image user posted image

tulpek: jst imamo Julijo tudi še v košari, ker mi je blo enostavno preveč mraz, da bi jo dala v športni del, bo pa treba obvezno menjat, ker v košaro komaj komaj gre.. je vsa zatlačena notri.. imam srečo (trkam), da pade v globoko komo, takoj ko štartamo, tako kot Tjašuser posted image

miska: čestitke za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hruškolinka: hvalauser posted image user posted image user posted image saj bo, samo saj veš, se navežeš na domačo živalco, pa tako prijazen muc je bil... nič preveč tečen (razen včasih), ponoči je bil zunaj, nikoli se ni polulal v hiši.. res ga je škoda... user posted image Jakob ga je oboževal... sledi še najtežji del: kako povedat tamalemu, da mucka ni več? če začnem bo tisoč zakajev... bom provala bit tiho, pa kadar bo malemu vžgalo, da neki manjka bom mogla kaj zmozgat.. imate kašnO idejo?

Zvečer pa grem ven. tašča povedala, da pride za pol urce ona, pol pa da pride moj prej iz službe, tako, da...user posted image frocovje bo popedenano (kar itak nisem dvomila)

Še to, Julija je dans provala špinačo in ji je kr šlo:)user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
18.2.2010 16:35:42   
hel32
Sprehod uspeluser posted image user posted image , sva bila v lekarni po bebo, pa so imeli v akciji nosni aspirator na usta, pa še 10 ampul fizio. in sem kr kupila, sem imela sam unega navadnega, in sva vse ven spihalauser posted image , malo se je sicer bunil, pa je šlouser posted image , zdaj spi.

Eee, ne nisi TI slepa JAZ sem slepa, valda so jajca not, lepo piše 30%user posted image user posted image user posted image pač sem kura,user posted image ma saj v soboto grem v MB, bom jih kupila, male hudičkeuser posted image user posted image

Anžetka, ja, malo mu daš za začetek žemljico, jaz mu bom dala pirino, je malo boljše, kot pa bela, pa potem malo navadnih piškotov, ampak res malo, malo, tako jaz že začenjam z mesekom, vsaki dan čisto malo, puranjega.

Tulpek,Aprilčica, jaz še tudi vztrajam v košarici, se mi še nekam premrzlo zdi, da bi ga v športni del šuknila, ma dokler bo šlo ga bom tlačila notriuser posted image user posted image , mora imeti že čisto pokrčene noge, ampak še kr vstrajama, k sreči tudi on zakomira, ko se voz začne migat.user posted image

Hruškolinka, na štajersko pridiuser posted image tu sije sonce do 16-17tih, v ljubljani imate tak večina cajta meglo!

Miškauser posted image user posted image user posted image za polovičko, nam še manjka malo!!

Mi pa imamo že krstno obleko, je kr boter kupil, pa svečo in prtuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3173
18.2.2010 16:41:10   
Sanikaa
Več vas je zainteresiranih in bom kar tukaj napisala podatke..pa naj si mislijo moderatorji kaj hočejo ..pač majhna reklamauser posted image
Podjetje je MPI Kranj in imajo ALVEO PENO ki jo izdelujejo. Podobna je armafleksu..tel :04 2340 650 in narežejo pač velikost kakršno rabiš. Sestra mi ni znala reč točno ceno ,ampak je rekla da je nekje 7-8 evrov kvadratni meter.

Ma zdi se mi da ne pretiravajo v razvojnuser posted image i...Zdaj sem dobila napotke da ga kar v svoje krilo posedem , ker je star več kot 6 mesecev in mu kar z roko poravnam hrbtenico da se navadi na ta položaj. Nekateri to kar sami že naredijo, on pa še ne, se kar naprej zvija. Pa v ramah je še vedno stisnjen, pa leva stran mal bolj..pač trebam s njim delati in telovaditi in ga popravljati. Moram ga spodbujati da v sede položaju se nasloni na eno roko z drugo da pobira igračo. Mal na eno stran mal na drugo. Sam se že lepo osloni na desno na levo roko pa ne. Tudi na tistem DVD-ju so lepo te vaje pokazaneuser posted image

Aprilčica
zelo mi je žal za muca. Moja dva, ki sem ih imela po 8 let sta HB samo naenkrat zginila..nista doma umrla. Tak da sem vedno mesece in mesece upala da se bosta vrnila domovuser posted image ampak sem nekak vedla da sta najbrž končala svojo pot. Zdaj je moj ati prvič dal kastrirat mačkona (vedno imamo moške mačke) in je non stop doma in se taaako mazi ..ta bo sigurno doživel kakšnih 15-16 letuser posted image Ker če niso kastrirani in se gonijo in februar jih, ko zgubijo moč okli 7-8 leta, lahko stane življenja. Druga stvar , ki sem slišala da je zelo popularna , če nekdo želi zmanjšati populacijo mačkov je akumulatorska tekočina. Pač jo nastavijo nekje na odprtem in nevem zakaj je mački rad probajo ..in jih to nažalost ubijeuser posted image user posted image user posted image .

Danes sem naredila majhen šopinguser posted image Komaj čakam pomlad ...ker sem si kupila eno taaako luštno sivo-vijolčno usnjeno jaknicouser posted image ..prvič da sem najdla nekaj kaj mi ni prekratko na hrbtu in na rokahuser posted image user posted image , ker drugače če dobim dolžino mi je vse preširokouser posted image Kupila sem en fajn športni plavalni kostum (kako se že temu po slo rečeuser posted image ) in sem ga seveda takoj danes sprobala v bazenuuser posted image user posted image ..

Keksi mene zdaj nič ne skrbi gluten ..bolj gledam kje so jajca pa konzervansiuser posted image

Antibiotiki skoraj je vedno driska zraven , kot je rekla Tulipek ..pomorijo tudi črevesno floro ....obstajajo GAIA kapljice za dojenčke z tako prijazno floro in dvig imunitete.
Možek je prišel ...grem papat
Lp

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
18.2.2010 18:53:12   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Tulpek,Aprilčica, jaz še tudi vztrajam v košarici, se mi še nekam premrzlo zdi, da bi ga v športni del šuknila, ma dokler bo šlo ga bom tlačila notriuser posted image user posted image , mora imeti že čisto pokrčene noge, ampak še kr vstrajama, k sreči tudi on zakomira, ko se voz začne migat.user posted image

Hel, to je zato, ker ste pod Pohorjem, pri nas je bilo 7 stopinj v senciuser posted image . Če bo spet pod nulo pa menjam in bo spet košara. Čeprav meni je zdaj tak fajn, smo bili popoldne še enkrat na sprehodu user posted image . Mali pa samo spi in ne kaže navdušenja.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?